Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, Katker είπε:

Τέλεια σε ευχαριστώ. Να πάρω μπας και ησυχάσω. Ναι έτσι και αλλιώς το 500αρι θα έπαιρνα 

Ε ναι Κ μην τον αφήνεις τον πονοκέφαλο περιμένοντας γιατί είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα χειροτερέψει . Ο πονοκέφαλος από τις ορμόνες σπάνια περνάει μόνος του 

• Μου αρέσει 1
      • Ευχαριστώ 1

Μανούλες Νοεμβρίου 2020

Recommended Posts

Καλημέρα κορίτσια!!!

@Φραουλίνο εύχομαι να πάρεις τα πιο ευχάριστα νέα σήμερα!

κατα τα αλλά να σημειώσω ότι είμαι κ εγώ μέλος στην ομάδα «καούρα»..απορω ποτε θα επανέλθει γιατί έχω ακόμη δυο μήνες μπροστά μου..

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 13k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Υβόννη

2014

• MumMaria

1926

• Gogo1994

1397

• Despoina K

1058

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Just now, Despoina Mar είπε:

Καλημερα κοπέλα Μ.. Έχεις κάνει κάποια ψώνια γτ μωρό η τπτ?? Κάτσε και κάνε λίστες με τις ανάγκες τις δικές σ κ τ μωρου αρχικα

Καλε μην αγχώνεσαι, εδω εγω που δεν ξερω το πότε, επίσης δεν εκανα τιποτα, διαβαζω τα υπόλοιπα κορίτσια κ νομιζω πως τα εχω κανει. Ειναι θεμα ψυχολογιας θα σου ρθει η όρεξη, κ θα μου ρθει θελω να πιστεύω

Καλημέρα γλυκά μου κορίτσια! 

Δεν μπαίνω τις τελευταίες μέρες γιατί όπως καταλαβαίνετε η ψυχολογία μου δεν είναι καθόλου καλή με όλα αυτά που έχουν γίνει! Ναι σήμερα από ότι μου είπαν περιμένουμε το τελικό αποτέλεσμα για το αν θα επιβεβαιωθεί ή όχι αυτό που είδαν για το κοριτσάκι μας.. 

Σας ευχαριστώ τόσο πολύ που με σκέφτεστε και ελπίζετε σε κάτι καλό για μας!! Εννοείται πως θα σας γράψω τα νέα μας.. Σας φιλώ! 

• Μου αρέσει 11

Just now, Φραουλίνο είπε:

Δεν μπαίνω τις τελευταίες μέρες γιατί όπως καταλαβαίνετε η ψυχολογία μου δεν είναι καθόλου καλή με όλα αυτά που έχουν γίνει! Ναι σήμερα από ότι μου είπαν περιμένουμε το τελικό αποτέλεσμα για το αν θα επιβεβαιωθεί ή όχι αυτό που είδαν για το κοριτσάκι μας.. 

Σας ευχαριστώ τόσο πολύ που με σκέφτεστε και ελπίζετε σε κάτι καλό για μας!! Εννοείται πως θα σας γράψω τα νέα μας.. Σας φιλώ! 

Ευχομαι τα καλύτερα νέα να ακούσετε σήμερα !!η σκέψη μου μαζί σας!!!

• Μου αρέσει 3
  • Ευχαριστώ 1

i8Mup3.png?t=1&0EalCpq6

Γεια σας κορίτσια μου.χθες ήμουν στο χωριό σήμερα για ένα καφεδάκι αλλά σας διαβάζω.Αυπνιες ακόμα κομμάτια είμαι κάθε πρωί.Προσευχηθηκα για όλες μας κ τις κοιλιτσες μας 

Βλεπωωω πολλές λίστες...τη παρασκευή έχω ραντεβού με τη γιατρό κ θα τη ρωτήσω να μου διευκρινίσει κάποια πράγματα από τη λίστα για μάρκες πχ πιπίλες κ τέτοια κ μετά θα πάρω μπρος κ εγώ πιο εντατικά

• Μου αρέσει 6

yRr5p2.png

Διαφημίσεις

Just now, Gogo1994 είπε:

Γεια σας κορίτσια μου.χθες ήμουν στο χωριό σήμερα για ένα καφεδάκι αλλά σας διαβάζω.Αυπνιες ακόμα κομμάτια είμαι κάθε πρωί.Προσευχηθηκα για όλες μας κ τις κοιλιτσες μας 

Βλεπωωω πολλές λίστες...τη παρασκευή έχω ραντεβού με τη γιατρό κ θα τη ρωτήσω να μου διευκρινίσει κάποια πράγματα από τη λίστα για μάρκες πχ πιπίλες κ τέτοια κ μετά θα πάρω μπρος κ εγώ πιο εντατικά

Ευχαριστούμε Γωγώ μας!!!!!

@Υβόννη τα φιλια μου στη μαια σου, θαυματουργη η βρωμη, οκ κοριτσια ναι μεν εχω πρόβλημα καουρας αλλα κ η ορεξη ορεξη τωρα πως γινεται αυτο δεν ξερω, τεσπα σημερα έκανα κριθαράκι με μοσχαρακι οση ωρα το τρωω το ευχαριστιεμαι, μετα τσουπ αρχιζει το καψιμο, έφερε το αγορι μου τη βρωμη, βαζω σε ενα μπολάκι με λιγο γαλατακι να γινει σαν κρεμουλα κ ξεκιναω......μιλαμε εσβησε το καψιμο αμεσως, δεν περιμενα τόσο γρηγορα, θα το δω πως θα παει κ το βράδυ, μεχρι στιγμης δουλευει, χιλια Ευχαριστώ!!!!

• Μου αρέσει 3

2 ώρες πρίν, Eirini1988 είπε:

Καλημέρα κορίτσια!!!

Εγω είμαι στο ΙΚΑ εδώ και μιάμιση ώρα (αθάνατο ελληνικό δημόσιο) και ελπίζω σήμερα να τελειώσω. Ευτυχώς βρήκαμε μια άκρη για ραντεβού και μας δέχτηκε σήμερα γιατί στις 5/10 δεν το έβλεπα δεδομένης της κατάστασης.

Πηρα κι εγώ βρώμη κορίτσια. Το συνδύασα με γάλα αμυγδάλου χωρίς ζάχαρη και έγινε καλούτσικο. @Marilou77 δοκίμασε το κι έτσι.

Καληβεπιτυχια αν κ τωρα θα χεις ήδη τελειώσει φαντάζομαι.. Μετά ξεκουραση κουκλααα

1 hour ago, Depykal είπε:

Καλημερα κοριτσια μου...

Εγω απο χτες ειχα κατι μικροπονακια χαμηλα στην κοιλια αλλα τωρα ενταξει..Επισης κ εμεις δεν σιδερωνουμε τιποτα,ευτυχως του μωρου θα ναι μικρα τα ρουχα ελπιζω να τελειωνει γρηγορα..

@Φραουλίνο ελπιζω να μας πεις ευχαριστα σημερα

Εισια καλυτερα σήμερα??? 

πρίν από 53 λεπτά , Υβόννη είπε:

Ατμοσιδερο; Φιλη μου σε βλεπω πολυ μπροστα!!!!!!!! Επαγγελματικα πραγματα!!! Κολαριστα τα πουκαμισα του αντρουλη!!!

Γλυκουλης μουυυυυυυυ "φορυβο"!!!

Αχ και μένα φοράει πουκαμοσα κορίτσια αλλά τα σιδερωνει μόνος του... Εγώ σιδέρωσα όλα τα της μπέμπας γιατί για τον μικρό το έχουμε κόψει το σίδερο εδώ και καιρό.. 

πρίν από 19 λεπτά , Φραουλίνο είπε:

Η Παναγία μαζί σας και να πανε όλα καλά.. Ευχομαι ευχάριστα νέα από δω και περα?!!! 

Οτι χρειαστείς θα μαι εδώ, όπως και όλα τα κορίτσια.. Είναι η πιο υποστηρικτική και ανθρώπινη ομάδα που έχω μπει.. 

• Μου αρέσει 3

DBPwp2.pngPwi7p3.png

Just now, Gogo1994 said:

Γωγουλα μας ευχαριστουμε πολυ!!!!! Βοηθεια μας η Παναγιτσα! Αγωνα εδωσε η Αγια Αννα διαβαζα σημερα στην παρακληση και τελικα εκανε την Παναγιτσα μας!!! Ευλογια σε ολες τις κοιλιτσες!!

Ευτυχως ειπες πιπιλες Γωγουλα!!!! Ουτε αυτες τις θυμομουν χαχαχαχα!!!!!!

Just now, Marilou77 said:

Ευχαριστούμε Γωγώ μας!!!!!

@Υβόννη τα φιλια μου στη μαια σου, θαυματουργη η βρωμη, οκ κοριτσια ναι μεν εχω πρόβλημα καουρας αλλα κ η ορεξη ορεξη τωρα πως γινεται αυτο δεν ξερω, τεσπα σημερα έκανα κριθαράκι με μοσχαρακι οση ωρα το τρωω το ευχαριστιεμαι, μετα τσουπ αρχιζει το καψιμο, έφερε το αγορι μου τη βρωμη, βαζω σε ενα μπολάκι με λιγο γαλατακι να γινει σαν κρεμουλα κ ξεκιναω......μιλαμε εσβησε το καψιμο αμεσως, δεν περιμενα τόσο γρηγορα, θα το δω πως θα παει κ το βράδυ, μεχρι στιγμης δουλευει, χιλια Ευχαριστώ!!!!

Μπραβο Μαριλου μου!!!!!!!!!!!!! Θα βγω κι εγω σε λιγο να παρω!!!! Λεει ειναι βασικη και εξουδετερωνει το οξυ! Και χημεια θα μαθουμε σε αυτη την εγκυμοσυνη!!! Την εφαγες ευχαριστα ή μπα; Να ειναι καλα η μαια λοιπον!!!!!!! Χιχιχιχιχι! Ναι εδω η γιατρος δεν σου λεει συμβουλες σε τετοια σε παραπεμπει στη μαια!

Just now, Nina13 said:

Καληβεπιτυχια αν κ τωρα θα χεις ήδη τελειώσει φαντάζομαι.. Μετά ξεκουραση κουκλααα

Εισια καλυτερα σήμερα??? 

Αχ και μένα φοράει πουκαμοσα κορίτσια αλλά τα σιδερωνει μόνος του... Εγώ σιδέρωσα όλα τα της μπέμπας γιατί για τον μικρό το έχουμε κόψει το σίδερο εδώ και καιρό.. 

Η Παναγία μαζί σας και να πανε όλα καλά.. Ευχομαι ευχάριστα νέα από δω και περα?!!! 

Οτι χρειαστείς θα μαι εδώ, όπως και όλα τα κορίτσια.. Είναι η πιο υποστηρικτική και ανθρώπινη ομάδα που έχω μπει.. 

Νινακι μου τι αντρας ειναι αυτος!!! Με ατμοσιδερο και αυτος; @Geo81σιδερωνω σημερα με το ταξιδιου σιδερο και λιγουρευομαι το δικο σου με το φορυβο!!!!!!!!!

Του μικρου πότε τα εκοψες κοριτσακι μου; Στο 6μηνο ή και πιο νωρις; Ευτυχως ηρθες στην ομαδουλα μας και εχουμε και αλλη που δε σιδερωνει χιχιιχιχι!!

oz5Vp2.png

Just now, Nina13 είπε:

Εισια καλυτερα σήμερα??? 

Η αληθεια ειναι οτι με ξαναπιασε λιγο..μου κανει τσιμπηματα που κ που χαμηλα αλλα εχω ξαπλωσει τωρα κ ειμαι λιγο καλυτερα...τουλαχιστον νιωθω τον μπεμπη να κλωτσαει..

• Μου αρέσει 1

BDoAp3.png

Καλησπέρα κορίτσια!

@Φραουλίνο μου καλά αποτελέσματα κορίτσι μου.

Έχω ξεκινήσει και εγώ να έχω καούρες κορίτσια παρόλα αυτά πεινάω πολύ.

Στην πρώτη εγκυμοσύνη δεν είχα καθόλου καούρες λέτε γι αυτό η κόρη μου να βγήκε γλόμπος;

Δευτέρα έχω ραντεβού με τη γυναικολόγο και έχω αγωνία.

Ουσιαστικά από τη β επιπέδου αρχές αυγούστου έχουμε να δούμε το μωράκι αναλυτικά.

Ακόμα βρε κορίτσια δε μπορώ να χαρώ εντελώς , κάπου σε αυτή τη βδομάδα είχαμε βρεί στην προηγούμενη εγκυμοσύνη το πρόβλημα με τον πλακούντα και δε λέω να ηρεμήσω.

• Ευχαριστώ 1

aKX8p2.png

Διαφημίσεις

Just now, Depykal said:

Η αληθεια ειναι οτι με ξαναπιασε λιγο..μου κανει τσιμπηματα που κ που χαμηλα αλλα εχω ξαπλωσει τωρα κ ειμαι λιγο καλυτερα...τουλαχιστον νιωθω τον μπεμπη να κλωτσαει..

Κοριτσακι μου μολις τσεκαρα το τικερακι σου!! Λοιπον αν θυμασαι ειναι η βδομαδα που ολες εδψ τοτε ειχαμε πονακια!!!! Εννοειται ρωτας το γιατρο αλλα νομιζω ειναι η φαση τωρα που η μητρα μεγαλωνει και σπρωχνει ακομη πιο πολυ! Να ξαπλωνεις και δεν ξερω αν σε βοηθαει το μαγνησιο. Εμενα πολυ με ειχε βοηθησει τοτε.

Just now, fairy-mary said:

Καλησπέρα κορίτσια!

@Φραουλίνο μου καλά αποτελέσματα κορίτσι μου.

Έχω ξεκινήσει και εγώ να έχω καούρες κορίτσια παρόλα αυτά πεινάω πολύ.

Στην πρώτη εγκυμοσύνη δεν είχα καθόλου καούρες λέτε γι αυτό η κόρη μου να βγήκε γλόμπος;

Δευτέρα έχω ραντεβού με τη γυναικολόγο και έχω αγωνία.

Ουσιαστικά από τη β επιπέδου αρχές αυγούστου έχουμε να δούμε το μωράκι αναλυτικά.

Ακόμα βρε κορίτσια δε μπορώ να χαρώ εντελώς , κάπου σε αυτή τη βδομάδα είχαμε βρεί στην προηγούμενη εγκυμοσύνη το πρόβλημα με τον πλακούντα και δε λέω να ηρεμήσω.

Γλομπος ε; Τωρα ετοιμασε κορδελες και κοκαλακια ερχεται η μαλλουρα!!!!!

Γλυκια μου λογικο ειναι να συνδεεις την μια εγκυμοσυνη με την αλλη, εφοσον κιολας η προηγουμενη ηταν τοσο προσφατα. Ομως το βλεπεςι κι εσυ οτι καθε εγκυμοσυνη ειναι διαφορετικη. Θα πας στο γιατρο και θα δεις θα ειναι ολα καλα. Δυστυχως οταν εχουμε μια ασχημη αναμνηση παντα μας στοιχειωνει λιγακι. Ομως εσυ βλεπω το προσπαθεις και το δουλευεις οποτε μην σε νοιαζει τιποτα! Θα ηρεμησεις σιγα σιγα ειμαι σιγουρη! Ανθρωπινα οσα περιγραφεις κοριτσι μου!

• Μου αρέσει 1

oz5Vp2.png

Just now, Υβόννη είπε:

Κοριτσακι μου μολις τσεκαρα το τικερακι σου!! Λοιπον αν θυμασαι ειναι η βδομαδα που ολες εδψ τοτε ειχαμε πονακια!!!! Εννοειται ρωτας το γιατρο αλλα νομιζω ειναι η φαση τωρα που η μητρα μεγαλωνει και σπρωχνει ακομη πιο πολυ! Να ξαπλωνεις και δεν ξερω αν σε βοηθαει το μαγνησιο. Εμενα πολυ με ειχε βοηθησει τοτε.

Γλομπος ε; Τωρα ετοιμασε κορδελες και κοκαλακια ερχεται η μαλλουρα!!!!!

Γλυκια μου λογικο ειναι να συνδεεις την μια εγκυμοσυνη με την αλλη, εφοσον κιολας η προηγουμενη ηταν τοσο προσφατα. Ομως το βλεπεςι κι εσυ οτι καθε εγκυμοσυνη ειναι διαφορετικη. Θα πας στο γιατρο και θα δεις θα ειναι ολα καλα. Δυστυχως οταν εχουμε μια ασχημη αναμνηση παντα μας στοιχειωνει λιγακι. Ομως εσυ βλεπω το προσπαθεις και το δουλευεις οποτε μην σε νοιαζει τιποτα! Θα ηρεμησεις σιγα σιγα ειμαι σιγουρη! Ανθρωπινα οσα περιγραφεις κοριτσι μου!

Αυτο πιστευω κ εγω οτι μεγαλωνει η μητρα..Σιγουρα βοηθαει το μαγνησιο εχω καταλαβει διαφορα αλλα ειναι το χειροτερο μου χαπι, μου φερνει εντονη υπνηλια κ γενικα νιωθω οτι δεν μπορω να κανω τιποτα μονο να ειμαι ξαπλα...ευτυχως μετα απο κανα δυωρο συνερχομαι..

• Μου αρέσει 1

BDoAp3.png

Just now, Depykal είπε:

Αυτο πιστευω κ εγω οτι μεγαλωνει η μητρα..Σιγουρα βοηθαει το μαγνησιο εχω καταλαβει διαφορα αλλα ειναι το χειροτερο μου χαπι, μου φερνει εντονη υπνηλια κ γενικα νιωθω οτι δεν μπορω να κανω τιποτα μονο να ειμαι ξαπλα...ευτυχως μετα απο κανα δυωρο συνερχομαι..

Εγω τωρα Γ μια βδομαδα παιρνω το αναβραζον.. Έχει γευση λεμονάδα κ δεν καταλαβαίνεις ότι είναι φάρμακο.. Μακάρι κ τ σίδηρο να ήταν έτσι.. 

• Μου αρέσει 1

k1S4p3.png

Just now, Υβόννη είπε:

Γωγουλα μας ευχαριστουμε πολυ!!!!! Βοηθεια μας η Παναγιτσα! Αγωνα εδωσε η Αγια Αννα διαβαζα σημερα στην παρακληση και τελικα εκανε την Παναγιτσα μας!!! Ευλογια σε ολες τις κοιλιτσες!!

Ευτυχως ειπες πιπιλες Γωγουλα!!!! Ουτε αυτες τις θυμομουν χαχαχαχα!!!!!!

Μπραβο Μαριλου μου!!!!!!!!!!!!! Θα βγω κι εγω σε λιγο να παρω!!!! Λεει ειναι βασικη και εξουδετερωνει το οξυ! Και χημεια θα μαθουμε σε αυτη την εγκυμοσυνη!!! Την εφαγες ευχαριστα ή μπα; Να ειναι καλα η μαια λοιπον!!!!!!! Χιχιχιχιχι! Ναι εδω η γιατρος δεν σου λεει συμβουλες σε τετοια σε παραπεμπει στη μαια!

Νινακι μου τι αντρας ειναι αυτος!!! Με ατμοσιδερο και αυτος; @Geo81σιδερωνω σημερα με το ταξιδιου σιδερο και λιγουρευομαι το δικο σου με το φορυβο!!!!!!!!!

Του μικρου πότε τα εκοψες κοριτσακι μου; Στο 6μηνο ή και πιο νωρις; Ευτυχως ηρθες στην ομαδουλα μας και εχουμε και αλλη που δε σιδερωνει χιχιιχιχι!!

Είναι καλός και με βοηθάει σε όλα και έτσι μαθαίνει και ο γιος να βοηθάει αντιγράφοντας τον μπαμπά χαχαχ

Στο εξάμηνο, όπως το πες.. Αλλά τώρα σκέφτομαι στο τρίμηνο να το κόψω.. Εκεί λίγο μετά την διακοπή της από στείρωσης δλδ. Αφου από τον τρίτο και μετά τα βάζουν ολα στο στόμα.. Ο γιος πεντε μηνών έβγαλε και δόντια σκέψου.. Όποτε έπρεπε να ανακουφοζεται και στους τρεις μήνες ξεκίνησε και έβαζε τα παντα στο στόμα... 

Just now, Depykal είπε:

Να ξεκουράζεσαι και να μιλήσεις με γιατρό αν συνεχιστεί... Να προσεχεις

Περαστικααα

Just now, Depykal είπε:

Υπαρχει και σε σκόνη.. Καλο ειναι να βάζεις ξυπνητήρι κατά τις 6 το πρωι, να το πινεις και έπειτα να ξανάκοιμάσαι, μετά παλι το ίδιο το βράδυ.. Το μαγνήσιο ηρεμει το σώμα και η υπνηλία είναι αυτό που πολλοι ανθρωποι επί ζητουν από το μαγνήσιο χαχα

Δλδ όπως μου πε και ο γιατρός μου, θα κοιμάμαι σαν πουλακιιι

• Μου αρέσει 1

DBPwp2.pngPwi7p3.png

Κορίτσια μου 2 και κάτι ώρες έφαγα στο ΙΚΑ σήμερα.. Τουλάχιστον έγινε η δουλειά μου. @Marilou77 ούτε ευγένεια ούτε και κάποια ευαισθησία από τους υπαλλήλους είδα.. @Nina13 γύρισα σπίτι κομμάτια. Αλλά ευτυχώς τελείωσα και εγκρίθηκε και το επίδομα. Στη 13:00 ήρθε μανικιουρίστ στο σπίτι κι έκανα νυχάκια... Να νιώσω λίγο ωραία κι εγώ! Τώρα κάθομαι και τα καμαρώνω!!

@Φραουλίνο σε έχω στο μυαλό μου πολύ αυτές τις μέρες! Εύχομαι τα καλύτερα.. Περιμένουμε νέα σου..

• Μου αρέσει 1

BwLip2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...