Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, Katker είπε:

Τέλεια σε ευχαριστώ. Να πάρω μπας και ησυχάσω. Ναι έτσι και αλλιώς το 500αρι θα έπαιρνα 

Ε ναι Κ μην τον αφήνεις τον πονοκέφαλο περιμένοντας γιατί είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα χειροτερέψει . Ο πονοκέφαλος από τις ορμόνες σπάνια περνάει μόνος του 

• Ευχαριστώ 1

Μανούλες Νοεμβρίου 2020

Recommended Posts

Δεν προλαβα να πάρω την βρωμη, σήμερα ομως δεν έχει, ειναι η τελευταία μου ελπιδα!!! 03:45 στο μπαλκονι, με δυσκολια στην αναπνοη, κ κάψιμο, να νυσταζω κ να μην μπορω να κοιμηθώ......η βρωμη με νερο; γίνεται;

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 13k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Υβόννη

2014

• MumMaria

1926

• Gogo1994

1397

• Despoina K

1058

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 35 λεπτά , Marilou77 είπε:

Δεν προλαβα να πάρω την βρωμη, σήμερα ομως δεν έχει, ειναι η τελευταία μου ελπιδα!!! 03:45 στο μπαλκονι, με δυσκολια στην αναπνοη, κ κάψιμο, να νυσταζω κ να μην μπορω να κοιμηθώ......η βρωμη με νερο; γίνεται;

Ωωχχ Κορίτσι μου! Τι ζορι κι αυτό! Ελπίζω να κοιμήθηκες! Γίνεται με νερό είναι λίγο μπλιαξ για μένα αλλά μπορεί να σε ανακουφίσει. Ψαξτο λίγο με τροφές και υγρά τι σε ηρεμεί. Ας πούμε λένε οξινα όχι αλλά εγώ πίνω νερό με λεμόνι σόδα και λίγο αλάτι και συνήθως νιώθω καλά. Επίσης πες το στον γιατρό σου γιατί εμένα μου δίνει σιμεκο και βοηθά πάρα πολυ! Δεν θέλω να παίρνω συνέχεια αλλά είναι πολύ ελαφρά. Τώρα δεν μ έχουν ξαναπιάσει ακόμα αλλά ο, τι διαβάζω σε σας μου έρχεται με καθυστέρηση 2 εβδομάδων περίπου! 

• Μου αρέσει 1

yi9jp3.png

7 ώρες πρίν, Myrainbow είπε:

Κορίτσια καλησπέρα, εγώ έχω τελική ημερομηνία 14/11 και δεν έχω ετοιμάσει τίποτα... Αγχώθηκα τώρα πολύ... Τι πρέπει να αγοράσω και να ετοιμάσω?? 

Καλημερα κοπέλα Μ.. Έχεις κάνει κάποια ψώνια γτ μωρό η τπτ?? Κάτσε και κάνε λίστες με τις ανάγκες τις δικές σ κ τ μωρου αρχικα

k1S4p3.png

Just now, Argyroula είπε:

Ωωχχ Κορίτσι μου! Τι ζορι κι αυτό! Ελπίζω να κοιμήθηκες! Γίνεται με νερό είναι λίγο μπλιαξ για μένα αλλά μπορεί να σε ανακουφίσει. Ψαξτο λίγο με τροφές και υγρά τι σε ηρεμεί. Ας πούμε λένε οξινα όχι αλλά εγώ πίνω νερό με λεμόνι σόδα και λίγο αλάτι και συνήθως νιώθω καλά. Επίσης πες το στον γιατρό σου γιατί εμένα μου δίνει σιμεκο και βοηθά πάρα πολυ! Δεν θέλω να παίρνω συνέχεια αλλά είναι πολύ ελαφρά. Τώρα δεν μ έχουν ξαναπιάσει ακόμα αλλά ο, τι διαβάζω σε σας μου έρχεται με καθυστέρηση 2 εβδομάδων περίπου! 

Καλημέρα! Στις πεντε παρα ηρθε με μαζεψε ο Χρήστος απο εξω, με βρηκε παγωμενη, ασχετα που εγω εβραζα, κ με μαλωσε γιατί φοβήθηκαν μη κρυωσω, μπηκα μεσα κ απο την εκαντληση κοιμηθηκα σαν πουλακι μετα. Για να ρωτησω τη γιατρο ουτε που το σκεφτηκα, θεωρησα οτι ειναι κατι που πρεπει να το περασω, σημερα ομως θα τη ρωτησω.

@Φραουλίνο μου, σημερα θα βγουν τα αποτελέσματα σωστα; περιμενουμε τα ευχάριστα.....ολες σε εχουμε στο μυαλο μας!!

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

7 hours ago, Myrainbow said:

Κορίτσια καλησπέρα, εγώ έχω τελική ημερομηνία 14/11 και δεν έχω ετοιμάσει τίποτα... Αγχώθηκα τώρα πολύ... Τι πρέπει να αγοράσω και να ετοιμάσω?? 

Καλημερα κοριτσακι μου! Μην αγχωνεσαι καθολου καταρχην! Εδω ειμαστε πολλλες κατηγοριες γυναικων, καποιες απο εμας οργανωνουμε τα παντα πολυυυυ νωρις!! Μην επηρεαζεσαι εσυ! Αν θες να ξεκινησεις να αγοραζεις κτλ, μπορεις να μας ρωτησεις οτι θες οταν θα νιωθεις οτι θες να ξεκινησεις! Ουσιαστικα ειναι η τσαντα μαιευτηριου, επιπλα-ρουχαλακια-λευκα ειδη του μωρου, ειδη φαρμακειου (προιοντα οπως σαμπουαν κτλ για το μωρακι και προιοντα για σενα για το θηλασμο). Να τα ετοιμασεις με ηρεμια γλυκια μου οταν θα θες και οχι με αγχος!! Οτι χρειαστεις να μας πεις!

3 hours ago, Marilou77 said:

Αχ βρε Μαριλου μου ομορφη, καλημερα!!!! Γλυκια μου μην μενεις ετσι...Παρε τη γιατρο γιατι υπαρχουν και φαρμακα συμβατα με την εγκυμοσυνη, μηπως κατι σε ανακουφισει! Απο φυτικα τελειως μεχρι καποια πολυ ελαφρια. Η βρωμη  και με γαλα γινεται. Κι εγω χτες χαλια και αν δεν ηρεμησει αμεσα και με το φυτικο σκευασμα (σημερα θα το παρω) θα ζητησω κι εγω φαρμακο. Εμενα πρηζεται απο τα οξεα και ολο μο το στομα! Χειλη και ουλα!

12 hours ago, Eirini1988 said:

@Nina13 καλωσήρθες στην παρεούλα μας!! Εννοείται θα κολλήσεις! Απ ότι βλέπω είμαστε και στις ίδιες μέρες... Όπως ειπε και @demifilol είμαστε εδώ κάποιες που το παίζουμε διπλό ταμπλό :razz:...

@Υβόννη πολύ σίδερο διαβάζω σήμερα.... Τι γίνεται η μόνη ακαματα εγώ έμεινα;;;;

Καλημερα Ειρηνακι μας! Τρεις ημαστα οι ακαματες σε αυτη την ομαδα, οι δυο Ειρηνες (εμεις) και η @MumMaria! Βαστα γερα Ειρηνακι εσυ γιατι εμας μας παρεσυραν και γιναμε του σιδερου!!!!! Αχαχαχα! Καλα κανενα τριμηνο θα κρατησει για το μωρο και μετα παμε παλι στα τσαλακωμενα μας ολη η οικογενεια!!!!!!

• Μου αρέσει 1

oz5Vp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια!!!

Εγω είμαι στο ΙΚΑ εδώ και μιάμιση ώρα (αθάνατο ελληνικό δημόσιο) και ελπίζω σήμερα να τελειώσω. Ευτυχώς βρήκαμε μια άκρη για ραντεβού και μας δέχτηκε σήμερα γιατί στις 5/10 δεν το έβλεπα δεδομένης της κατάστασης.

Πηρα κι εγώ βρώμη κορίτσια. Το συνδύασα με γάλα αμυγδάλου χωρίς ζάχαρη και έγινε καλούτσικο. @Marilou77 δοκίμασε το κι έτσι.

• Μου αρέσει 4

BwLip2.png

Καλημέρα κορίτσια μου!!! Υπομονή με το ικα @Eirini1988 μεγάλο βάσανο αυτό !!!

κοριτσακια με τους γιούς με τις μπούκλες που σας δημιουργούν καούρες υπομονή @Υβόννη και @Marilou77!!! Αυτό με το πρήξιμο στα ούλα κ τα χείλη το απέκτησα κ εγώ χθες κ σήμερα :( 

επισης και εμένα η αϋπνία κ ο άστατος ύπνος ακόμα για μια φορά μου χτύπησαν την πόρτα ... 

οσον αφορά το σίδερο κορίτσια ευτυχώς που δεν φοράει ο άντρας σας πουκάμισα στη δουλειά (κλαψ) :( αφού επίτηδες δεν θέλω να φοράω κ στον μικρό πουκάμισα Αχαχαχαχαχ δεν αντέχω να τα σιδερώνωωωωωω βαστάτε γερά κορίτσια μου!!! Αποχή από σίδερο τώρα!!!

@Φραουλίνο μου η σκέψη μας είναι μαζί σου σήμερα !!!! Ελπιζω τα καλύτερα μόνο σε φιλώ να προσέχεις!

• Μου αρέσει 2
  • Ευχαριστώ 1

vWRfp2.png
r1qtp2.png

Just now, Geo81 said:

Καλημέρα κορίτσια μου!!! Υπομονή με το ικα @Eirini1988 μεγάλο βάσανο αυτό !!!

κοριτσακια με τους γιούς με τις μπούκλες που σας δημιουργούν καούρες υπομονή @Υβόννη και @Marilou77!!! Αυτό με το πρήξιμο στα ούλα κ τα χείλη το απέκτησα κ εγώ χθες κ σήμερα :( 

επισης και εμένα η αϋπνία κ ο άστατος ύπνος ακόμα για μια φορά μου χτύπησαν την πόρτα ... 

οσον αφορά το σίδερο κορίτσια ευτυχώς που δεν φοράει ο άντρας σας πουκάμισα στη δουλειά (κλαψ) :( αφού επίτηδες δεν θέλω να φοράω κ στον μικρό πουκάμισα Αχαχαχαχαχ δεν αντέχω να τα σιδερώνωωωωωω βαστάτε γερά κορίτσια μου!!! Αποχή από σίδερο τώρα!!!

Καλημερα κοριτσακι μου!!! Πρηξιμο ε; Κοιτα δεν κραταει παρα πολυ, υποχωρει απο  μονο του μετα απο καποια ωρα. Οσο εισαι πρησμενη δεν ξερω τι ανακουφιζει αλλα μετα ισως σκασουν λιγο τα χειλη οποτε εγω βαζω μια κρεμουλα αναπλαστικη γιατι το λιποζαν δεν κανει τιποτα...

Αυπνια ε; Μηπως να σηκωνοσουν να σιδερωσεις βρε; Χεεχεχεχεχε! Ναι αυτο με τα πουκαμισα το καταλαβαινω...Και να θες δε γινεται εκει να μη σιδερωσεις!

oz5Vp2.png

Just now, Υβόννη είπε:

Καλημερα κοριτσακι μου!!! Πρηξιμο ε; Κοιτα δεν κραταει παρα πολυ, υποχωρει απο  μονο του μετα απο καποια ωρα. Οσο εισαι πρησμενη δεν ξερω τι ανακουφιζει αλλα μετα ισως σκασουν λιγο τα χειλη οποτε εγω βαζω μια κρεμουλα αναπλαστικη γιατι το λιποζαν δεν κανει τιποτα...

Αυπνια ε; Μηπως να σηκωνοσουν να σιδερωσεις βρε; Χεεχεχεχεχε! Ναι αυτο με τα πουκαμισα το καταλαβαινω...Και να θες δε γινεται εκει να μη σιδερωσεις!

Ενα ενα μου τα βγάζετε κοριτσια κ ουλα κ χείλη πρισμενα, τελεια!!!!! Λοιπον εγω που σιδερωνα μεχρι κ τη καλτσα, τωρα τιποτα!!!! Του μωρου εχω μονο κατι λιγα που επειδή ειναι πετσετουλες δε θα με δυσκολεψουν.

@Eirini1988, τι να πω τωρα για το ικα, χειρότερο κ απο βραδινη καουρα ειναι, θελω να πιστευω πως τις εγκυους τις εξυπηρετουν αμεσα, διαφορετικα κλαφτα χαραλαμπε.....

Διαφημίσεις

Just now, Marilou77 said:

Ενα ενα μου τα βγάζετε κοριτσια κ ουλα κ χείλη πρισμενα, τελεια!!!!! Λοιπον εγω που σιδερωνα μεχρι κ τη καλτσα, τωρα τιποτα!!!! Του μωρου εχω μονο κατι λιγα που επειδή ειναι πετσετουλες δε θα με δυσκολεψουν.

@Eirini1988, τι να πω τωρα για το ικα, χειρότερο κ απο βραδινη καουρα ειναι, θελω να πιστευω πως τις εγκυους τις εξυπηρετουν αμεσα, διαφορετικα κλαφτα χαραλαμπε.....

Σεξ το εχουμε ξεχασει και πλεον με αυτα τα χειλη ουτε να φιληθουμε δε μπορουμε!!! Εμ μετα πώς να μη σιδερωσεις;;;; Καπου πρεπει να ξεσπασεις η γυναικα χαχαχαχαχα!!!

• Χαχα 5

oz5Vp2.png

Just now, Υβόννη είπε:

Μην το γελάς εκείνες τις ώρες έχει δροσούλα κ είναι ότι πρέπει!!! Αλλά το ατμοσίδερο κάνει «φόρυβο» που λέει κ ο Γιώργος όποτε δεν το διακινδυνεύω να τον ξυπνήσω !!!!!!

• Χαχα 4

vWRfp2.png
r1qtp2.png

Καλημερα κοριτσια μου...

Εγω απο χτες ειχα κατι μικροπονακια χαμηλα στην κοιλια αλλα τωρα ενταξει..Επισης κ εμεις δεν σιδερωνουμε τιποτα,ευτυχως του μωρου θα ναι μικρα τα ρουχα ελπιζω να τελειωνει γρηγορα..

@Φραουλίνο ελπιζω να μας πεις ευχαριστα σημερα

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

BDoAp3.png

Just now, Geo81 said:

Μην το γελάς εκείνες τις ώρες έχει δροσούλα κ είναι ότι πρέπει!!! Αλλά το ατμοσίδερο κάνει «φόρυβο» που λέει κ ο Γιώργος όποτε δεν το διακινδυνεύω να τον ξυπνήσω !!!!!!

Ατμοσιδερο; Φιλη μου σε βλεπω πολυ μπροστα!!!!!!!! Επαγγελματικα πραγματα!!! Κολαριστα τα πουκαμισα του αντρουλη!!!

Γλυκουλης μουυυυυυυυ "φορυβο"!!!

oz5Vp2.png

Just now, Geo81 είπε:

Ε αφου κανει φορυβο χαχαχαχαχα τι γκυκας!!!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...