Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, Katker είπε:

Τέλεια σε ευχαριστώ. Να πάρω μπας και ησυχάσω. Ναι έτσι και αλλιώς το 500αρι θα έπαιρνα 

Ε ναι Κ μην τον αφήνεις τον πονοκέφαλο περιμένοντας γιατί είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα χειροτερέψει . Ο πονοκέφαλος από τις ορμόνες σπάνια περνάει μόνος του 

Μανούλες Νοεμβρίου 2020

Recommended Posts

Just now, Evitheodorou είπε:

και εγώ τα έχω ψωνίσει σχεδόν όλα και εγώ έχω φτιάξει τα πράγματα μαιευτήριου  το νεσεσερ με μωρομάντηλα,επιθεματα στήθους,αντισηπτικα,μπατονέτες,αφρολουτρο,σαμπουάν,κρεμα προσώπου,λίγα καλλυντικα,σακούλες απλυτων,οδοντοβουρτσα-οδοντοκρέμα,απόσμυτικό,βούρτσα αν ξεχνάω τίποτα θα δω αλλά τα περισσότερα τα έχω ετοιμάσει νύχτικα ρόμπα πετσέτες δεν ξέρω αν θα χρειαστούν η εσώρουχα μιας χρησης γιατί δινούν κ στο μαιευτήριο μάλλον.εσώρουχα σίγουρα ρούχα φορτιστή κ μετα τα του μωρού τα ρούχα που θα βγει μάλλον.δεν ξέρω να ρωτήσω κάτι στο μαιευτηριο?κ τα χαρτιά για την εισαγωγή..ετοιμάζομαστε σιγά σιγά χαχαχα..

Ευηηηηηη είσαι καλή εσυ!!!!! Μπράβο σου κορίτσι μου!!! 

Just now, Υβόννη είπε:

Καλε εσυ μας ξεπερσες ολες Ευακι!!! Φοβερη σε βρισκω!!!!! Σακουλες γις απλυτα ναι!!!! Εχεις δικιο!!!! 

Ευακι εσυ ησουν Μυκονο μεχρι προσφατα, ενταξει και πολλα αγορασες χαχχαα! Νην ξεχασεις φορμακι με την ομαδα σας να ξερουν στο μαιευτηριο τι ομαδα ειναι το μωρο. Χιχιχι

Ειρήνη ξέχασες τις σακούλες για τα άπλυτα( μεταξύ μας κ εγώ θα τις ξεχνουσα) ;;;; Χιχιχιχιχι

Just now, fairy-mary είπε:

Καλησπέρα κορίτσια!

Βλέπω έχουν πέσει πολλά ψώνια!

Εγώ δειλά δειλά άρχισα τώρα..πήρα ένα νυχτικό και μια ρομπίτσα.

Και κάτι κοχύλια θηλασμού..ελπίζω να τα καταφέρω με το θηλασμό αυτή τη φορά!

Αν σας ενδιαφέρει το απορρυπαντικό το αρκάδι έχει πολύ καλές προσφορές το mom's plan.

Εγώ από εκέι έκανα παραγγελία.

Αυριο θα είμαι 28 εβδομάδων και την άλλη εβδομάδα θα πάω επιτέλους για υπέρηχο.

Τι καλά!!! Με γεια τα καινούργια πραγματάκια!!!! Είπαμε εμείς ραντεβού στο Ρεαααα roommate!!!!

• Μου αρέσει 2
  • Χαχα 1

vWRfp2.png
r1qtp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 13k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Υβόννη

2014

• MumMaria

1926

• Gogo1994

1397

• Despoina K

1058

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Just now, Geo81 είπε:

Ευηηηηηη είσαι καλή εσυ!!!!! Μπράβο σου κορίτσι μου!!! 

Ειρήνη ξέχασες τις σακούλες για τα άπλυτα( μεταξύ μας κ εγώ θα τις ξεχνουσα) ;;;; Χιχιχιχιχι

Σημαντικά; κορίτσια οι σακουλες και το κάλυμμα για την λεκάνη για όσες είναι σε τρικ λινο δίκλινο... 

DBPwp2.pngPwi7p3.png

Just now, ΕΥΑ! είπε:

Καλως ορισες Νινα!!Θα κολλησεις λεω εγω :-P με το καλο το μωρακι σου!

Α πολυ οργανωση βλεπω κ εδω!εγω δεν εχω κανει ακομα τιποτα!!μονο αντισηπτικο εχω αγορασει κ το baby planet που αποστειρωνει τις επιφανειες.α εχω αγορασει κ τα νυχτικα μου.

Άρχισες από τα βασικά in πράγματα της εποχής χιχιχχι αντισηπτικό!!!!!! Πολύ προνοητική!!!! 

Just now, Nina13 είπε:

Σημαντικά; κορίτσια οι σακουλες και το κάλυμμα για την λεκάνη για όσες είναι σε τρικ λινο δίκλινο... 

Που θα γεννήσεις κορίτσι μου; Αθήνα είσαι θυμάμαι καλά;

• Χαχα 1

vWRfp2.png
r1qtp2.png

Just now, Geo81 είπε:

Άρχισες από τα βασικά in πράγματα της εποχής χιχιχχι αντισηπτικό!!!!!! Πολύ προνοητική!!!! 

Που θα γεννήσεις κορίτσι μου; Αθήνα είσαι θυμάμαι καλά;

Στο Ρέα όπως και στην πρωτη μου κυηση.. Ναι ναι Αθήνα.. Για εσάς δεν ξέρω πολλα και αν θα ναι και κάποια άλλη στο ίδιο μαιευτήριο

Παω στο Ρέα καθαρά για τον γιατρό μιυ, που είναι και θείος μου.. Αλλιώς δεν ξέρω αν θα πηγαινα εκεί. Χαχα

DBPwp2.pngPwi7p3.png

Just now, Nina13 είπε:

Στο Ρέα όπως και στην πρωτη μου κυηση.. Ναι ναι Αθήνα.. Για εσάς δεν ξέρω πολλα και αν θα ναι και κάποια άλλη στο ίδιο μαιευτήριο

Παω στο Ρέα καθαρά για τον γιατρό μιυ, που είναι και θείος μου.. Αλλιώς δεν ξέρω αν θα πηγαινα εκεί. Χαχα

Μμμμ είχες κ εσυ «ωραία» εμπειρία ε;;;; Και εγώ εκεί θα γεννήσω , Τρίτη γεννα αλλά έχουμε 3 βδομαδες διαφορά όποτε θα σε υποδεχτούν πρώτη εσένα φέτος ❤️... και εγώ λόγω γιατρού καθαρά κ μόνο... τυχερηηηηη εσυ τον έχεις και θείο!!!

vWRfp2.png
r1qtp2.png

Διαφημίσεις

Just now, Nina13 είπε:

Καλως ηρθες κοριτσι μου...εγω ειμαι μανουλα Δεκεμβριου αλλα αυτη την ομαδα δεν την αλλαζω...το καλυτερο ειπες.καλυμμα για τη λεκανη..που το βρισκουμε;

• Μου αρέσει 2

BDoAp3.png

έχω πάρει κ Καλύματα τουαλέτας ξέχασα να το γράψω σήμερα τα πήρα από φαρμακείο αλλά κ στα σούπερ εχει χαχαχα όπως καταλαβατε κ εγω της οργάνωσης κ τάξης χαχα!!

• Μου αρέσει 2
  • Χαχα 1

i0cXp3.png?t=1&L0kq4ho6

Μπραβοοοοο όλες οι οργανωτικές εδώ μαζευτήκατε !!!!!χαχαχαχχαχαχαχ μα το χαρείτε κορίτσια μου !!!εγω κ με ένα βρακι ας πάω Δ με χαλάει !!!

Just now, fairy-mary είπε:

Καλησπέρα κορίτσια!

Βλέπω έχουν πέσει πολλά ψώνια!

Εγώ δειλά δειλά άρχισα τώρα..πήρα ένα νυχτικό και μια ρομπίτσα.

Και κάτι κοχύλια θηλασμού..ελπίζω να τα καταφέρω με το θηλασμό αυτή τη φορά!

Αν σας ενδιαφέρει το απορρυπαντικό το αρκάδι έχει πολύ καλές προσφορές το mom's plan.

Εγώ από εκέι έκανα παραγγελία.

Αυριο θα είμαι 28 εβδομάδων και την άλλη εβδομάδα θα πάω επιτέλους για υπέρηχο.

Ρόμπα θα μας χρειαστεί ;;κ εμεις Αρκάδι πήραμε ,καλη επιτυχία στον υπέρηχο !!!

@Eirini1988 ειρηνη που θα γεννήσεις ;γενεσις ;

i8Mup3.png?t=1&0EalCpq6

Just now, demifilol είπε:

Μπραβοοοοο όλες οι οργανωτικές εδώ μαζευτήκατε !!!!!χαχαχαχχαχαχαχ μα το χαρείτε κορίτσια μου !!!εγω κ με ένα βρακι ας πάω Δ με χαλάει !!!

Ναι κορίτσι μου στο γένεσις. Εκεί είναι ο γιατρός μου. Κι εσυ εκεί σωστά;;

• Μου αρέσει 1

BwLip2.png

πρίν από 24 λεπτά , Geo81 είπε:

Μμμμ είχες κ εσυ «ωραία» εμπειρία ε;;;; Και εγώ εκεί θα γεννήσω , Τρίτη γεννα αλλά έχουμε 3 βδομαδες διαφορά όποτε θα σε υποδεχτούν πρώτη εσένα φέτος ❤️... και εγώ λόγω γιατρού καθαρά κ μόνο... τυχερηηηηη εσυ τον έχεις και θείο!!!

Οπως το πες ωραία εμπειρία χαχαχα θα με υποδεχτουμε με ανοιχτές αγκάλες χαχαχαχα έτσι έτσι λόγω γιατρου πανε οι πιο πολλες.. Μαζί κι εμεις

Just now, Depykal είπε:

Καλως ηρθες κοριτσι μου...εγω ειμαι μανουλα Δεκεμβριου αλλα αυτη την ομαδα δεν την αλλαζω...το καλυτερο ειπες.καλυμμα για τη λεκανη..που το βρισκουμε;

Καλώς σας βρήκα όλες.. Από το σουπερ, στο τζάμπο η σε φαρμακείο... 

Επειδη θα περπατησουμε αμέσως μετά, δλδ θα μας σηκωσουν κάποιες ώρες μετά να περπατησουμε για να κινηθούν τα πραγματα χαχα, καλο ειναι να υπάρχει μια ρόμπα να ρίξεις πανω σου, να νιώθεις πιο άνετα. Εγώ δεν τα συμπαθώ τα νυχτικια, νιώθω άβολα, αλλά στο μαιευτήριο είναι απαραίτητα, και έτσι για να νιώσω καλυτερα παντα ρίχνω μια ρόμπα από πανω, όταν είναι να βγω εκτός δωματίου.. Γιατί εκτός δωματίου θα περπαταμε χαχα

Επισης για το Αρκάδι έχω ακουσει τα χειρότερα , μέχρι ότι χάλασε πλυντηριο από αυτό.. Τώρα να μας πειτε απόψεις.. 

• Μου αρέσει 2

DBPwp2.pngPwi7p3.png

Διαφημίσεις

4 ώρες πρίν, Despoina Mar είπε:

Κορίτσια μόλις έκανα 100€ παραγγελια από σουπερ πανες.. Πήρα παμπερς πριμιουμ νουμερο 1 , 2 τεμ (1+1 δώρο είχαν) κ νουμερο 2 παλι 2 τεμ 1+1 δώρο... Πήρα μωρομαντηλα παμπερς sensitive  είχε συσκευασία 12 πακετα x57 τεμ.. Πήρα υγρό πιατων προδερμ είχε πακετο 5 μαζί.. Κ τέλος κοιτουσα Γ απορρυπαντικό γτ ρουχα υγρό προδερμ αλλά τελικά βρήκα σκόνη Αρκάδι περισσοτερες μεζούρες κ καλυτερη τιμή.. Αυτα:-D κ πανω σ αυτό ν ρωτησω κατι.. Τα μπιμπερό τ πλενουμε κάθε φορά με φάρμακο κ μετα τ βάζουμε αποστείρωτη ε? 

Κορίτσια καλησπέρα, εγώ έχω τελική ημερομηνία 14/11 και δεν έχω ετοιμάσει τίποτα... Αγχώθηκα τώρα πολύ... Τι πρέπει να αγοράσω και να ετοιμάσω?? 

πρίν από 18 λεπτά , Eirini1988 είπε:

Ναι κορίτσι μου στο γένεσις. Εκεί είναι ο γιατρός μου. Κι εσυ εκεί σωστά;;

Σημερα ηρθαν στο σπιτι οι φιλες μου για καφε, η μια γέννησε στο γενεσις, στο πρωτο ευχαριστημενη, στο δευτερο οχι, με αγχωσε.... επίσης με αγχωσατε κι εσεις χα αχαχα, δεν εχω ετοιμάσει τιποτα!!!!!!

• Μου αρέσει 1

Just now, Marilou77 είπε:

Σημερα ηρθαν στο σπιτι οι φιλες μου για καφε, η μια γέννησε στο γενεσις, στο πρωτο ευχαριστημενη, στο δευτερο οχι, με αγχωσε.... επίσης με αγχωσατε κι εσεις χα αχαχα, δεν εχω ετοιμάσει τιποτα!!!!!!

Εγώ γενικώς έχω ακούσει καλα λόγια για το γενεσις !κ την περιδεση όταν εκανα τον Μάιο ,εμεινα ευχαριστημένη !

μην αγχώνεσαι με τις οργανωτικές μανούλες ,,,έχεις χρόνο ,,,

Just now, Nina13 είπε:

Οπως το πες ωραία εμπειρία χαχαχα θα με υποδεχτουμε με ανοιχτές αγκάλες χαχαχαχα έτσι έτσι λόγω γιατρου πανε οι πιο πολλες.. Μαζί κι εμεις

Καλώς σας βρήκα όλες.. Από το σουπερ, στο τζάμπο η σε φαρμακείο... 

Επειδη θα περπατησουμε αμέσως μετά, δλδ θα μας σηκωσουν κάποιες ώρες μετά να περπατησουμε για να κινηθούν τα πραγματα χαχα, καλο ειναι να υπάρχει μια ρόμπα να ρίξεις πανω σου, να νιώθεις πιο άνετα. Εγώ δεν τα συμπαθώ τα νυχτικια, νιώθω άβολα, αλλά στο μαιευτήριο είναι απαραίτητα, και έτσι για να νιώσω καλυτερα παντα ρίχνω μια ρόμπα από πανω, όταν είναι να βγω εκτός δωματίου.. Γιατί εκτός δωματίου θα περπαταμε χαχα

Επισης για το Αρκάδι έχω ακουσει τα χειρότερα , μέχρι ότι χάλασε πλυντηριο από αυτό.. Τώρα να μας πειτε απόψεις.. 

Νομίζω έχω μια άσπρη ,,αλλιώς σιγά μην πάρω κ ρομπα!!οσο για το Αρκάδι ,θα φανεί ,,,

i8Mup3.png?t=1&0EalCpq6

Εγώ γενικώς έχω ακούσει καλα λόγια για το γενεσις !κ την περιδεση όταν εκανα τον Μάιο ,εμεινα ευχαριστημένη !

μην αγχώνεσαι με τις οργανωτικές μανούλες ,,,έχεις χρόνο ,,,

Νομίζω έχω μια άσπρη ,,αλλιώς σιγά μην πάρω κ ρομπα!!οσο για το Αρκάδι ,θα φανεί ,,,

Ότι σε βολευει κοπέλα μου.. Μη το συζητάς.. Εμένα με βολευει και την έχω από την πρωτη γεννά.. Δεν την παλευω με τα νυχτικια... Για το Αρκάδι δεν έχω εμπειρία, μα από μαμάδες δεν είχα ακουσει καλά λόγια γι αυτό δεν το δοκίμασα ποτε. Αν δεις ότι είναι καλό να μας το πεις.. 

• Μου αρέσει 1

DBPwp2.pngPwi7p3.png

Γειά σας μανούλες έτοιμες για όλα από τώρα!!! Αύριο πρωί πρωί θα ξυπνήσω να καθαρόγράψω όλα όσα έχετε αναφέρει και να αρχίσω κι εγώ... Είμαι λίγο χαμένη γιατί γύρισαν οι κοντινοί μου συγγενείς και φίλοι από "διακοπές Απομόνωσης" σε χωριά και ήμουν η πρώτη στην λιστα συνάντησης. Επιτέλους έκανα τις βόλτες μου και είδα λίγο κοσμο και τους γονείς μου και τα ανιψια που μου είχαν λείψει πολυ!! Επίσης βγαίνοντας σιγά σιγά σε άδεια τοκετού τελείωσα και τα της δουλειάς που εκκρεμούσσν αυτές τις μέρες. Κορίτσια ήρθαν κάτι κουρτίνες και μαξιλάρια παιδικά από HM ΗOME τελειααααα!! Είναι όλα άπλυτα ακόμα γιατί άμα τα πλύνω θα πρέπει να το έχω να το έχω κλειστό το δωμάτιο αλλά τα έχω στήσει να τα βλέπω και να χαίρομαι! Εχω την άλλη βδομάδα εξετάσεις αίματος και ντομπλερ και αυτή την καταπληκτική καμπύλη ζαχάρου με την πάστα το τοστ και την πορτοκαλάδα! Που σας το ορκίζομαι μπορεί να μη με πιστεύετε αλλά επειδή πρεπει να τα φάω γρήγορα είναι λίγο εμετικά όλα μαζί! 

@Nina13 καλώς ήρθες κοπέλα μου!! Με το καλό το μωράκι σου!!

@Φραουλίνο σε έχουμε όλες στο μυαλό μας νομίζω!! Σου στέλνω την σκέψη μου καλή μου... 

• Μου αρέσει 2
  • Ευχαριστώ 2

yi9jp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...