Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 34 λεπτά , Epilachna είπε:

Θα βάλω και εκεί, σε ευχαριστώ. Βέβαια απο οτι βλεπω ειναι πολλές οι κοπέλες που χρειάζονται τα ίδια φάρμακα. 

Επειδή όμως κάποια κοπέλα μπορεί να τις είχε στο ψυγείο, να παίζει ρόλο σε ποια περιοχή ψάχνεις και να μπορέσεις να τα πάρεις εσύ. 

Μανούλες Νοεμβρίου 2020

Recommended Posts

Just now, Marilou77 είπε:

Εγω θα παρω σημερα κιολας βρωμη μπας κ σωθω

Επίσης τσίχλες με δυόσμο.. Και σοδιτσα λουξ.. Εμένα και στην πρωτη, μα και τώρα αυτά με σώζουν.. Α και το παγωτό.. 

• Μου αρέσει 3

DBPwp2.pngPwi7p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 13k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Υβόννη

2014

• MumMaria

1926

• Gogo1994

1397

• Despoina K

1058

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Just now, Eirini1988 είπε:

Χαίρομαι πολύ που είσαι καλύτερα... Άντε να σταματήσουν και σε μας τις υπόλοιπες οι καούρες.. Να σε ρωτήσω τι βάζεις στην τσάντα μαιευτηρίου; Με μάλωσε η πεθερά μου που δεν την έχω έτοιμη ακόμα...

Άντε με το καλό να έρθουν τα ψώνια κορίτσι μου. Με βλέπω μέχρι το βράδυ να παραγγέλνω κι εγώ... Προς το παρόν έκανα άλλη μια ον-λάιν παραγγελία από dpam αυτή τη φορά.. Νομίζω πρέπει κάποιος να μου πάρει το κινητό γιατί στο τέλος θα αγοράσω όλο το Ίντερνετ...

Χαχα εγώ είχα μια δωροεπιταγή από τ   dpam  και έχει κανα 3 Μηνο π τ ψώνισα... Χαχα καλά ψώνια.. 

• Μου αρέσει 3

k1S4p3.png

Just now, Nina13 said:

Κορίτσια θα ρθω και γω στην ομάδα σας γιατί μου αρέσει ο τρόπος που τα λέτε και πιυ διαχειρίζεσαι καταστάσεις.. Είστε όλες ενθαρρυντικές και σας διαβάζω καιρό.. Βέβαια δεν συμμετείχα ως τώρα.. Θα καταλάβω αν με απορρίψετε.. Χαχα

Ευχομαι σε όλες μας να πάνε όλα καλά.. Με κάποιες από σας εχω ξαναμιλήσει στο παρελθον, τώρα κανονικά ειμαι μαμά Οκτωβρίου, μα μου αρέσετε και λέω να μπω κι εγώ.. Κάπου θα κολλήσω τι λέτε?? 

Κοριτσακι μου καλωσορισες!!!!!! Με το καλο να μας ερθεις και με το καλο το μπεμπακι σου αλλα και αν χαιρεσαι το αγορακι σου το πρωτο!!!!! Θυμαμαι που μας ειχες γραψει αλλα τοτε δεν ηξερες ακομη αν το μωρακι ηταν κοριτσακι! Βλεπω ομως ροζ τικερακι οποτε ειναι κοριτσακι σιγουρα χιχιχιχι!!!

oz5Vp2.png

Just now, Marilou77 είπε:

Τα κοχυλια τι ειναι; 

Μολις ειπα στον δικο μου, να οριστε χρειάζεται ειδικο απορρυπαντικό για να πλενεις τα μπιμπερο του μωρου, τι μου λεει σιγα μην τον κανω φλωρο εγω τον γιο μου, γιατι εσενα κι εμενα οι μαναδες μας ειχανε ειδικο απορρυπαντικό; χαχαχαχαχα εχει πλακα γιατι καποια τα θεωρεί υπερβολη, οκ μπορει κ να ειναι αλλα Άστον να λεει, η μανουλα θα αποφασισει χαχαχαχαχα

Χαχα εμένα Μ τ είπε αυτό γτ ρουχα.. Η αλήθεια είναι ότι τότε δεν είχαν τπτ από αυτά.. Αλλά αν τ παμε έτσι μας βλέπω να γεναμε κ σε κανένα σταβλο χαχα

• Χαχα 2

k1S4p3.png

Just now, Geo81 said:

Κορίτσια είμαι απούσα όλο το σκ να σημειωθεί η διπλή απουσία παρακαλώ!!!! 

Έλα στη παρέα μας κορίτσι μου !!!!! Όλοι οι καλοί κολλάνε θα πω χιχιχιχιχι καλώ ήρθες!!! Με το καλό το νινί σου!!! 

Είσαι έτοιμη Ειρήνη ;;;;; Δεν το πιστεύω για σένα πραγματικά χιχιχιχιχιχιχ 

Δεν ειμαι ακομη ετοιμη, λειπουν τα νεσεσερ αχαχαχαχαχα!!!! Αμεσως να με παρεξηγησετε βρε!! Και οχι απλα ετοιμη, σιδερωσα και τα νυχτικα μου πριν τα βαλω στην τσαντα! Μεγαλες στιγμες ζουμε!

• Χαχα 7

oz5Vp2.png

Διαφημίσεις

καλησπέρα κορίτσια υπομονή με τις καούρες αϋπνίες κτλ..καλως ήρθες @Nina13 ποτέ γεννας εσύ?με το καλό το μωράκι σου!!κοριτσια καλά αποτελέσματα να έχουμε με καμπύλες υπερηχους μικροβιολογικες κτλ..@Φραουλίνο πώς είσαι ? να ακούσεις κ εσύ θετικά νέα!!!καλή εβδομάδα να εχουμε κ σε όλες όμορφα νέα!!

• Μου αρέσει 2

i0cXp3.png?t=1&L0kq4ho6

και εγώ τα έχω ψωνίσει σχεδόν όλα και εγώ έχω φτιάξει τα πράγματα μαιευτήριου  το νεσεσερ με μωρομάντηλα,επιθεματα στήθους,αντισηπτικα,μπατονέτες,αφρολουτρο,σαμπουάν,κρεμα προσώπου,λίγα καλλυντικα,σακούλες απλυτων,οδοντοβουρτσα-οδοντοκρέμα,απόσμυτικό,βούρτσα αν ξεχνάω τίποτα θα δω αλλά τα περισσότερα τα έχω ετοιμάσει νύχτικα ρόμπα πετσέτες δεν ξέρω αν θα χρειαστούν η εσώρουχα μιας χρησης γιατί δινούν κ στο μαιευτήριο μάλλον.εσώρουχα σίγουρα ρούχα φορτιστή κ μετα τα του μωρού τα ρούχα που θα βγει μάλλον.δεν ξέρω να ρωτήσω κάτι στο μαιευτηριο?κ τα χαρτιά για την εισαγωγή..ετοιμάζομαστε σιγά σιγά χαχαχα..

• Μου αρέσει 4

i0cXp3.png?t=1&L0kq4ho6

Just now, Nina13 είπε:

Κορίτσια θα ρθω και γω στην ομάδα σας γιατί μου αρέσει ο τρόπος που τα λέτε και πιυ διαχειρίζεσαι καταστάσεις.. Είστε όλες ενθαρρυντικές και σας διαβάζω καιρό.. Βέβαια δεν συμμετείχα ως τώρα.. Θα καταλάβω αν με απορρίψετε.. Χαχα

Ευχομαι σε όλες μας να πάνε όλα καλά.. Με κάποιες από σας εχω ξαναμιλήσει στο παρελθον, τώρα κανονικά ειμαι μαμά Οκτωβρίου, μα μου αρέσετε και λέω να μπω κι εγώ.. Κάπου θα κολλήσω τι λέτε?? 

Καλως ορισες Νινα!!Θα κολλησεις λεω εγω :-P με το καλο το μωρακι σου!

Just now, Evitheodorou είπε:

και εγώ τα έχω ψωνίσει σχεδόν όλα και εγώ έχω φτιάξει τα πράγματα μαιευτήριου  το νεσεσερ με μωρομάντηλα,επιθεματα στήθους,αντισηπτικα,μπατονέτες,αφρολουτρο,σαμπουάν,κρεμα προσώπου,λίγα καλλυντικα,σακούλες απλυτων,οδοντοβουρτσα-οδοντοκρέμα,απόσμυτικό,βούρτσα αν ξεχνάω τίποτα θα δω αλλά τα περισσότερα τα έχω ετοιμάσει νύχτικα ρόμπα πετσέτες δεν ξέρω αν θα χρειαστούν η εσώρουχα μιας χρησης γιατί δινούν κ στο μαιευτήριο μάλλον.εσώρουχα σίγουρα ρούχα φορτιστή κ μετα τα του μωρού τα ρούχα που θα βγει μάλλον.δεν ξέρω να ρωτήσω κάτι στο μαιευτηριο?κ τα χαρτιά για την εισαγωγή..ετοιμάζομαστε σιγά σιγά χαχαχα..

Α πολυ οργανωση βλεπω κ εδω!εγω δεν εχω κανει ακομα τιποτα!!μονο αντισηπτικο εχω αγορασει κ το baby planet που αποστειρωνει τις επιφανειες.α εχω αγορασει κ τα νυχτικα μου.

• Μου αρέσει 3

oru1p3.png

Καλησπέρα κορίτσια!

Βλέπω έχουν πέσει πολλά ψώνια!

Εγώ δειλά δειλά άρχισα τώρα..πήρα ένα νυχτικό και μια ρομπίτσα.

Και κάτι κοχύλια θηλασμού..ελπίζω να τα καταφέρω με το θηλασμό αυτή τη φορά!

Αν σας ενδιαφέρει το απορρυπαντικό το αρκάδι έχει πολύ καλές προσφορές το mom's plan.

Εγώ από εκέι έκανα παραγγελία.

Αυριο θα είμαι 28 εβδομάδων και την άλλη εβδομάδα θα πάω επιτέλους για υπέρηχο.

• Μου αρέσει 8

aKX8p2.png

Διαφημίσεις

Just now, Evitheodorou said:

Καλε εσυ μας ξεπερσες ολες Ευακι!!! Φοβερη σε βρισκω!!!!! Σακουλες γις απλυτα ναι!!!! Εχεις δικιο!!!! 

Just now, ΕΥΑ! said:

Α πολυ οργανωση βλεπω κ εδω!εγω δεν εχω κανει ακομα τιποτα!!μονο αντισηπτικο εχω αγορασει κ το baby planet που αποστειρωνει τις επιφανειες.α εχω αγορασει κ τα νυχτικα μου.

Ευακι εσυ ησουν Μυκονο μεχρι προσφατα, ενταξει και πολλα αγορασες χαχχαα! Νην ξεχασεις φορμακι με την ομαδα σας να ξερουν στο μαιευτηριο τι ομαδα ειναι το μωρο. Χιχιχι

• Χαχα 2

oz5Vp2.png

Just now, Nina13 είπε:

Καλως την!!!κ εγώ κ εσυ το παίζουμε διπλο ταμπλό !!!χαχαχαχα καλως ήρθες ,,κάποιες από εμας θα είμαστε μαλλον μανούλες Οκτωβρίου !!!

Just now, Υβόννη είπε:

Μαριλου μου ελπιζψ να δουλεψει γιατι κι εγω σαν το δρακο ειμαι, βγαζω φλογες

@marilou ευχομαι κορίτσια μου να συνέλθετε σύντομα !!!κ να πιάσουν τοπο τα γιατροσόφια !!

Just now, ΕΥΑ! είπε:

Εγώ Δ έχω κάνει τίποτε απολύτως ΧΑΧΑΧΧΑΑ δεν είσαι η μόνη!!!

Καλα Ευη μ εσυ είσαι πανέτοιμη !!!φτου φτου !!!χωρις αγχος πλέον απολαμβάνεις !!!π

• Μου αρέσει 2
  • Χαχα 2

i8Mup3.png?t=1&0EalCpq6

@Nina13 καλωσήρθες στην παρεούλα μας!! Εννοείται θα κολλήσεις! Απ ότι βλέπω είμαστε και στις ίδιες μέρες... Όπως ειπε και @demifilol είμαστε εδώ κάποιες που το παίζουμε διπλό ταμπλό :razz:...

@Υβόννη πολύ σίδερο διαβάζω σήμερα.... Τι γίνεται η μόνη ακαματα εγώ έμεινα;;;;

• Χαχα 1

BwLip2.png

Just now, Υβόννη είπε:

Κοριτσακι μου καλωσορισες!!!!!! Με το καλο να μας ερθεις και με το καλο το μπεμπακι σου αλλα και αν χαιρεσαι το αγορακι σου το πρωτο!!!!! Θυμαμαι που μας ειχες γραψει αλλα τοτε δεν ηξερες ακομη αν το μωρακι ηταν κοριτσακι! Βλεπω ομως ροζ τικερακι οποτε ειναι κοριτσακι σιγουρα χιχιχιχι!!!

Ευχαριστωωω κοριτσαροςςς είναι ναι.. Όλα καλά ευχαριστωωωω

καλησπέρα κορίτσια υπομονή με τις καούρες αϋπνίες κτλ..καλως ήρθες @Nina13 ποτέ γεννας εσύ?με το καλό το μωράκι σου!!κοριτσια καλά αποτελέσματα να έχουμε με καμπύλες υπερηχους μικροβιολογικες κτλ..@Φραουλίνο πώς είσαι ? να ακούσεις κ εσύ θετικά νέα!!!καλή εβδομάδα να εχουμε κ σε όλες όμορφα νέα!!

Εγω γεννάω γυρω στις 30/10 αλλά ακόμα δεν ξέρω αν θα ναι προγραμματισμενα η απρόοπτα χαχαχα ευχαριστωωω

Just now, ΕΥΑ! είπε:

Ευχαριστω κορίτσια. Θα κολλησωωωω

Just now, demifilol είπε:

Καλως την!!!κ εγώ κ εσυ το παίζουμε διπλο ταμπλό !!!χαχαχαχα καλως ήρθες ,,κάποιες από εμας θα είμαστε μαλλον μανούλες Οκτωβρίου !!!

@marilou ευχομαι κορίτσια μου να συνέλθετε σύντομα !!!κ να πιάσουν τοπο τα γιατροσόφια !!

Εγώ Δ έχω κάνει τίποτε απολύτως ΧΑΧΑΧΧΑΑ δεν είσαι η μόνη!!!

Καλα Ευη μ εσυ είσαι πανέτοιμη !!!φτου φτου !!!χωρις αγχος πλέον απολαμβάνεις !!!π

Χαχα διπλό και τριπλό.. Αλλά νομίζω μ αρέσει παρά πολυ η πατεα σαςςςς

Just now, Eirini1988 είπε:

@Nina13 καλωσήρθες στην παρεούλα μας!! Εννοείται θα κολλήσεις! Απ ότι βλέπω είμαστε και στις ίδιες μέρες... Όπως ειπε και @demifilol είμαστε εδώ κάποιες που το παίζουμε διπλό ταμπλό :razz:...

@Υβόννη πολύ σίδερο διαβάζω σήμερα.... Τι γίνεται η μόνη ακαματα εγώ έμεινα;;;;

Με το καλό όλες μας!!! Ναι το θυμάμαι ότι παμε μαζί... Αντε αντε να τα υποδεχθούμε όλα γερα

• Μου αρέσει 5

DBPwp2.pngPwi7p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...