Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 34 λεπτά , Epilachna είπε:

Θα βάλω και εκεί, σε ευχαριστώ. Βέβαια απο οτι βλεπω ειναι πολλές οι κοπέλες που χρειάζονται τα ίδια φάρμακα. 

Επειδή όμως κάποια κοπέλα μπορεί να τις είχε στο ψυγείο, να παίζει ρόλο σε ποια περιοχή ψάχνεις και να μπορέσεις να τα πάρεις εσύ. 

Μανούλες Νοεμβρίου 2020

Recommended Posts

Κορίτσια μόλις έκανα 100€ παραγγελια από σουπερ πανες.. Πήρα παμπερς πριμιουμ νουμερο 1 , 2 τεμ (1+1 δώρο είχαν) κ νουμερο 2 παλι 2 τεμ 1+1 δώρο... Πήρα μωρομαντηλα παμπερς sensitive  είχε συσκευασία 12 πακετα x57 τεμ.. Πήρα υγρό πιατων προδερμ είχε πακετο 5 μαζί.. Κ τέλος κοιτουσα Γ απορρυπαντικό γτ ρουχα υγρό προδερμ αλλά τελικά βρήκα σκόνη Αρκάδι περισσοτερες μεζούρες κ καλυτερη τιμή.. Αυτα:-D κ πανω σ αυτό ν ρωτησω κατι.. Τα μπιμπερό τ πλενουμε κάθε φορά με φάρμακο κ μετα τ βάζουμε αποστείρωτη ε? 

• Μου αρέσει 2

k1S4p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 13k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Υβόννη

2014

• MumMaria

1926

• Gogo1994

1397

• Despoina K

1058

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Just now, MumMaria είπε:

Καλημέρα αγαπημένες,καλησπέρα δηλαδή,καλή εβδομάδα να έχουμε με καλούς υπερήχους,καμπύλες κ αποτελέσματα.

Εγώ είχα καούρες την προηγούμενη βδομάδα,τώρα τίποτα,κοιμάμαι σαν βόδι πάλι.κ το μπούκωμα που είχα σήμερα εξαφανίστηκε!

Γυρίσαμε από την βόλτα με τον μικρό,φυσούσε πολύ ωραία αν κ από αύριο έδωσε 35αρια πάλι!κάνω δουλειές όλη αυτην την εβδομάδα που μας πέρασε γι'αυτό δεν προλαβαίνω κ να γράψω τόσο.ομως τελείωσα με τα πλυντήρια κ το σίδερο,τα έβαλα κ στην συρτάριερα,έπλυνα φωλια,μάρσιπο κ λέω μέσα σε αυτήν την εβδομάδα να κάνω κ την τσάντα μαιευτηρίου! psycho η φίλη σας:-D

Κατά τα άλλα έχω Τετάρτη αιματολογικές κ ούρα(τις τελευταίες) κ Πέμπτη γυναικολόγο.

@Marilou77 τον λοξυγγα σε λίγο καιρό θα τον νιώθεις κάθε μέρα κ μπορεί κ δύο φορές.ετσι ήταν κ στον Βασίλη,έτσι είναι κ στην μικρή.κ μάλιστα σε μένα κάνει κ κάνα τέταρτο να της φύγει,της καημενουλας.το νιώθεις κ χωρίς χέρι αλλά εκεί σίγουρα θα μπορεσει να το καταλάβει κ ο αντρουλης σου,να το νιωσει.

@Gogo1994 υπομονή με τις αϋπνίες/ καούρες,μακάρι να σου περάσουν κ τον τελευταίο μήνα να ξεκουραστείς αρκετά πριν έρθει ο πρίγκηπας σου.

@Despoina Mar ξεκίνησε ο λοξυγγας;;;;ετοιμάσου τώρα σχεδόν κάθε μέρα θα έχεις!!!;-)

@Eirini88 υπομονή κι εσύ με τις καούρες καλή μου,παμπερς εγώ κοιτάω συνήθως προσφορές στο σούπερ κ επίσης για μένα τα pampers premium είναι κορυφή όπως είπε κ η @Nina13 θα μπορούσες να πάρεις δοκιμαστικά 2-3 πακέτα.

@Depykal κοπέλα μου να προσέχεις με βρεγμένο μαλλί ,εγώ έτσι είχα πάθει πριν χρόνια ιγμορίτιδα κ από τοτε έχω ευαισθησία.καλα αποτελεσματα την Παρασκευή;-)

Χαίρομαι πολύ που είσαι καλύτερα... Άντε να σταματήσουν και σε μας τις υπόλοιπες οι καούρες.. Να σε ρωτήσω τι βάζεις στην τσάντα μαιευτηρίου; Με μάλωσε η πεθερά μου που δεν την έχω έτοιμη ακόμα...

Just now, Despoina Mar είπε:

Κορίτσια μόλις έκανα 100€ παραγγελια από σουπερ πανες.. Πήρα παμπερς πριμιουμ νουμερο 1 , 2 τεμ (1+1 δώρο είχαν) κ νουμερο 2 παλι 2 τεμ 1+1 δώρο... Πήρα μωρομαντηλα παμπερς sensitive  είχε συσκευασία 12 πακετα x57 τεμ.. Πήρα υγρό πιατων προδερμ είχε πακετο 5 μαζί.. Κ τέλος κοιτουσα Γ απορρυπαντικό γτ ρουχα υγρό προδερμ αλλά τελικά βρήκα σκόνη Αρκάδι περισσοτερες μεζούρες κ καλυτερη τιμή.. Αυτα:-D κ πανω σ αυτό ν ρωτησω κατι.. Τα μπιμπερό τ πλενουμε κάθε φορά με φάρμακο κ μετα τ βάζουμε αποστείρωτη ε? 

Άντε με το καλό να έρθουν τα ψώνια κορίτσι μου. Με βλέπω μέχρι το βράδυ να παραγγέλνω κι εγώ... Προς το παρόν έκανα άλλη μια ον-λάιν παραγγελία από dpam αυτή τη φορά.. Νομίζω πρέπει κάποιος να μου πάρει το κινητό γιατί στο τέλος θα αγοράσω όλο το Ίντερνετ...

• Χαχα 4

BwLip2.png

Just now, Despoina Mar είπε:

Όντως σούπερ παραγγελία!!!!θα τα χρειαστείς όλα!!ναι ναι με το ειδικό απορρυπαντικό κ με δικό του σφουγγαράκι(όχι αυτό που πλένεις τα υπόλοιπα πιάτα) κ μετά αποστειρωτη;-)

Just now, Eirini1988 είπε:

Χαίρομαι πολύ που είσαι καλύτερα... Άντε να σταματήσουν και σε μας τις υπόλοιπες οι καούρες.. Να σε ρωτήσω τι βάζεις στην τσάντα μαιευτηρίου; Με μάλωσε η πεθερά μου που δεν την έχω έτοιμη ακόμα...

Άντε με το καλό να έρθουν τα ψώνια κορίτσι μου. Με βλέπω μέχρι το βράδυ να παραγγέλνω κι εγώ... Προς το παρόν έκανα άλλη μια ον-λάιν παραγγελία από dpam αυτή τη φορά.. Νομίζω πρέπει κάποιος να μου πάρει το κινητό γιατί στο τέλος θα αγοράσω όλο το Ίντερνετ...

Θα στείλω σε λίγο,μόλις κοιμηθεί ο μικρός,αναλυτική λίστα μαιευτηρίου;-)

Λοιπόν λίστα για τσάντα μαιευτηρίου (τι πήρα πέρσι) :παντοφλες,σαγιονάρες,πιτζάμες/νυχτικά(3),ρομπιτσα,ρούχα εξόδου,ρούχα που θα ξεκινήσω για κλινική,καλτσακια(3),εσώρουχα λοχείας,βρακιά,σερβιετες λοχείας,επιθέματα στήθους,σουτιέν θηλασμού(2-3),πετσέτες,κοχύλια(δεν τα χρησιμοποίησα τελικά),λανολινη,οδοντόκρεμα,οδοντόβουρτσα,μωρομαντηλα,αποσμητικο,αφρό τους/σαμπουάν,χτένα,καλλυντικά,ντεμακιγιαζ,μπατονετες,κοκαλακια/λαστιχακια,φορτιστής κινητού,παντοφλες-εσωρουχα-πιτζαμες συζύγου,διαφάνεια με χαρτιά εισαγωγής στο μαιευτήριο κ για το μωρό (αν θα είσαι σε ιδιωτική) ρουχαλακια εξόδου,πάνα αγκαλιας,κουβερτουλα πικέ,Πορτ μπεμπέ.

Αυτά τα λίγα.καποια μπορεί να σας φανούν κ άχρηστα πχ τα καλλυντικά αλλά εγώ την μάσκαρα μου την φορούσα ;-)

Α!πλέον θα προσθέσω κ αντισηπτικα:-(

• Μου αρέσει 4
  • Ευχαριστώ 2

Just now, MumMaria είπε:

Όντως σούπερ παραγγελία!!!!θα τα χρειαστείς όλα!!ναι ναι με το ειδικό απορρυπαντικό κ με δικό του σφουγγαράκι(όχι αυτό που πλένεις τα υπόλοιπα πιάτα) κ μετά αποστειρωτη;-)

Θα στείλω σε λίγο,μόλις κοιμηθεί ο μικρός,αναλυτική λίστα μαιευτηρίου;-)

Λοιπόν λίστα για τσάντα μαιευτηρίου (τι πήρα πέρσι) :παντοφλες,σαγιονάρες,πιτζάμες/νυχτικά(3),ρομπιτσα,ρούχα εξόδου,ρούχα που θα ξεκινήσω για κλινική,καλτσακια(3),εσώρουχα λοχείας,βρακιά,σερβιετες λοχείας,επιθέματα στήθους,σουτιέν θηλασμού(2-3),πετσέτες,κοχύλια(δεν τα χρησιμοποίησα τελικά),λανολινη,οδοντόκρεμα,οδοντόβουρτσα,μωρομαντηλα,αποσμητικο,αφρό τους/σαμπουάν,χτένα,καλλυντικά,ντεμακιγιαζ,μπατονετες,κοκαλακια/λαστιχακια,φορτιστής κινητού,παντοφλες-εσωρουχα-πιτζαμες συζύγου,διαφάνεια με χαρτιά εισαγωγής στο μαιευτήριο κ για το μωρό (αν θα είσαι σε ιδιωτική) ρουχαλακια εξόδου,πάνα αγκαλιας,κουβερτουλα πικέ,Πορτ μπεμπέ.

Αυτά τα λίγα.καποια μπορεί να σας φανούν κ άχρηστα πχ τα καλλυντικά αλλά εγώ την μάσκαρα μου την φορούσα ;-)

Α!πλέον θα προσθέσω κ αντισηπτικα:-(

Τα κοχυλια τι ειναι; 

Μολις ειπα στον δικο μου, να οριστε χρειάζεται ειδικο απορρυπαντικό για να πλενεις τα μπιμπερο του μωρου, τι μου λεει σιγα μην τον κανω φλωρο εγω τον γιο μου, γιατι εσενα κι εμενα οι μαναδες μας ειχανε ειδικο απορρυπαντικό; χαχαχαχαχα εχει πλακα γιατι καποια τα θεωρεί υπερβολη, οκ μπορει κ να ειναι αλλα Άστον να λεει, η μανουλα θα αποφασισει χαχαχαχαχα

• Χαχα 4

Just now, Marilou77 είπε:

Τα κοχυλια τι ειναι; 

Μολις ειπα στον δικο μου, να οριστε χρειάζεται ειδικο απορρυπαντικό για να πλενεις τα μπιμπερο του μωρου, τι μου λεει σιγα μην τον κανω φλωρο εγω τον γιο μου, γιατι εσενα κι εμενα οι μαναδες μας ειχανε ειδικο απορρυπαντικό; χαχαχαχαχα εχει πλακα γιατι καποια τα θεωρεί υπερβολη, οκ μπορει κ να ειναι αλλα Άστον να λεει, η μανουλα θα αποφασισει χαχαχαχαχα

Μωρέ είναι λίγο υπερβολή το ειδικό απορρυπαντικό ειδικά από την στιγμή που μετά τα αποστειρωνεις,πάρε ένα baby planet για όλη την οικογένεια.το σφουγγαράκι το διαφορετικό θεωρώ έχει περισσότερη σημασία.

Τα κοχύλια είναι κάτι σαν επιθέματα που βάζεις στο στήθος κ δεν ακουμπάνε την θηλή,έτσι αν είναι λίγο ερεθισμένη/τραυματισμένη,αερίζεται κ επουλώνεται γρηγορότερα ,δεν ακουμπάει δηλαδή το σουτιέν εκεί ή άλλο ύφασμα κ βοηθάνε κ στην συλλογή γάλακτος.(όταν ξεκινήσει δηλαδή να τρέχει το γάλα)

• Μου αρέσει 5

Διαφημίσεις

Γεια σας κοριτσακια μου ομορφα, τί κανετε; Βλεπω πανες και τσαντες μαιευτηριου και καουρες!! Να σας πω οτι εγω εχω ετοιμη την τσαντα απο χτες χαχαχα! Λειπουν τα αποσμητικα, αφρουλτρα κτλ που θα τα φτιαξω μεσα στη βδομαδα! Η μαμα μου σε αντιθεση  με τις μαμαδες σας, με θεωρει ψυχακια και μου λεει "καλα καλα τωρα τα κανεις ολα νωρις να σε δω σε λιγο με το μωρο"!! @MumMaria

Για τις καουρες κοριτσια επειδη υποφερω, μου ειπε η μαια σημερα τα εξης! Οχι οξινα τροφιμα, συχνα γευματα και αρκετα μικρα και να τρωμε λεει βρωμη με λιγο νερακι που ειναι βασικη και εξουδετερωνει το οξινο του στομαχου. Μου εδωσε και ενα φυτικο σκευασμα που λεγεται Basica και λεει βοηθαει.

@Marilou77εμενα ο αντρας μου δε θελει να σιδερωνουμε τιποτα λεει και σιγα μωρε το μωρο να αποκτησει αντισωματα! Μπαινω στον πειρασμο να συμφωνησω αλλα εστω 3 μηνες ας σιδερωνω ειπα!

Just now, Υβόννη said:

Γεια σας κοριτσακια μου ομορφα, τί κανετε; Βλεπω πανες και τσαντες μαιευτηριου και καουρες!! Να σας πω οτι εγω εχω ετοιμη την τσαντα απο χτες χαχαχα! Λειπουν τα αποσμητικα, αφρουλτρα κτλ που θα τα φτιαξω μεσα στη βδομαδα! Η μαμα μου σε αντιθεση  με τις μαμαδες σας, με θεωρει ψυχακια και μου λεει "καλα καλα τωρα τα κανεις ολα νωρις να σε δω σε λιγο με το μωρο"!! @MumMaria

Για τις καουρες κοριτσια επειδη υποφερω, μου ειπε η μαια σημερα τα εξης! Οχι οξινα τροφιμα, συχνα γευματα και αρκετα μικρα και να τρωμε λεει βρωμη με λιγο νερακι που ειναι βασικη και εξουδετερωνει το οξινο του στομαχου. Μου εδωσε και ενα φυτικο σκευασμα που λεγεται Basica και λεει βοηθαει.

@Marilou77εμενα ο αντρας μου δε θελει να σιδερωνουμε τιποτα λεει και σιγα μωρε το μωρο να αποκτησει αντισωματα! Μπαινω στον πειρασμο να συμφωνησω αλλα εστω 3 μηνες ας σιδερωνω ειπα!

Κολλησε το κειμενο! Συμπεθερουλα ευχαριστουμε για τη λιστα!!!! Μολις προσθεσα μωρομαντηλα που γραφεις! Μου ειχαν ξεφυγει!!!

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 2

oz5Vp2.png

Κορίτσια θα ρθω και γω στην ομάδα σας γιατί μου αρέσει ο τρόπος που τα λέτε και πιυ διαχειρίζεσαι καταστάσεις.. Είστε όλες ενθαρρυντικές και σας διαβάζω καιρό.. Βέβαια δεν συμμετείχα ως τώρα.. Θα καταλάβω αν με απορρίψετε.. Χαχα

Ευχομαι σε όλες μας να πάνε όλα καλά.. Με κάποιες από σας εχω ξαναμιλήσει στο παρελθον, τώρα κανονικά ειμαι μαμά Οκτωβρίου, μα μου αρέσετε και λέω να μπω κι εγώ.. Κάπου θα κολλήσω τι λέτε?? 

• Μου αρέσει 12

DBPwp2.pngPwi7p3.png

Κορίτσια είμαι απούσα όλο το σκ να σημειωθεί η διπλή απουσία παρακαλώ!!!! 

Just now, Nina13 είπε:

Κορίτσια θα ρθω και γω στην ομάδα σας γιατί μου αρέσει ο τρόπος που τα λέτε και πιυ διαχειρίζεσαι καταστάσεις.. Είστε όλες ενθαρρυντικές και σας διαβάζω καιρό.. Βέβαια δεν συμμετείχα ως τώρα.. Θα καταλάβω αν με απορρίψετε.. Χαχα

Ευχομαι σε όλες μας να πάνε όλα καλά.. Με κάποιες από σας εχω ξαναμιλήσει στο παρελθον, τώρα κανονικά ειμαι μαμά Οκτωβρίου, μα μου αρέσετε και λέω να μπω κι εγώ.. Κάπου θα κολλήσω τι λέτε?? 

Έλα στη παρέα μας κορίτσι μου !!!!! Όλοι οι καλοί κολλάνε θα πω χιχιχιχιχι καλώ ήρθες!!! Με το καλό το νινί σου!!! 

Just now, Υβόννη είπε:

Κολλησε το κειμενο! Συμπεθερουλα ευχαριστουμε για τη λιστα!!!! Μολις προσθεσα μωρομαντηλα που γραφεις! Μου ειχαν ξεφυγει!!!

Είσαι έτοιμη Ειρήνη ;;;;; Δεν το πιστεύω για σένα πραγματικά χιχιχιχιχιχιχ 

• Μου αρέσει 2

vWRfp2.png
r1qtp2.png

Just now, Geo81 είπε:

Κορίτσια είμαι απούσα όλο το σκ να σημειωθεί η διπλή απουσία παρακαλώ!!!! 

Έλα στη παρέα μας κορίτσι μου !!!!! Όλοι οι καλοί κολλάνε θα πω χιχιχιχιχι καλώ ήρθες!!! Με το καλό το νινί σου!!! 

Ευχαριστώ για την θερμότατη υποδοχή!! Με το καλό σε όλες μας... Με ένα πονο κορίτσια.. Αντε και με δυο.. Χααχ

• Μου αρέσει 3

DBPwp2.pngPwi7p3.png

Just now, MumMaria είπε:

Μωρέ είναι λίγο υπερβολή το ειδικό απορρυπαντικό ειδικά από την στιγμή που μετά τα αποστειρωνεις,πάρε ένα baby planet για όλη την οικογένεια.το σφουγγαράκι το διαφορετικό θεωρώ έχει περισσότερη σημασία.

Τα κοχύλια είναι κάτι σαν επιθέματα που βάζεις στο στήθος κ δεν ακουμπάνε την θηλή,έτσι αν είναι λίγο ερεθισμένη/τραυματισμένη,αερίζεται κ επουλώνεται γρηγορότερα ,δεν ακουμπάει δηλαδή το σουτιέν εκεί ή άλλο ύφασμα κ βοηθάνε κ στην συλλογή γάλακτος.(όταν ξεκινήσει δηλαδή να τρέχει το γάλα)

Μαρία μου φαίνεται τα ίδια έχουμε κάνει από την αρχή σε λίστες , πάνες, απορρυπαντικά!!!!! Ευχαριστούμε πάντα που μας τα θυμίζεις!!! Τα έχεις και φρέσκα !!!!! Να σαι καλά κοπέλα μου ❤️

@eirini1988 & @Despoina Mar τέλειες οι αγορές σας χρησιμότατες !!!!! Να ευχαριστηθούν τα πωπουδακια!!!

• Μου αρέσει 4

vWRfp2.png
r1qtp2.png

Διαφημίσεις

Just now, Nina13 είπε:

Καλως ορισες στην ομαδα μας κορίτσι!!!

Just now, Geo81 είπε:

Μαρία μου φαίνεται τα ίδια έχουμε κάνει από την αρχή σε λίστες , πάνες, απορρυπαντικά!!!!! Ευχαριστούμε πάντα που μας τα θυμίζεις!!! Τα έχεις και φρέσκα !!!!! Να σαι καλά κοπέλα μου ❤️

Θα συμφωνήσω με Μαρία.. 

Baby planet και ξερό ψωμί.. Το χρησιμοποιώ και για τα δικά μας σκέψου.. Και για απορρυπαντικό πλυντηριου παλι πλανετ.. Με έχει σώσει.. Καθαριζει τα παντα

• Μου αρέσει 5

DBPwp2.pngPwi7p3.png

3 ώρες πρίν, Marilou77 είπε:

Καλημέρα κορίτσι μου! Επανέρχεται σιγα σιγα, χθες ηταν ακομη καλυτερα, ακομα δε φτάσαμε το πως ήμασταν, αφου ομως τον αισθάνομαι δεν ανησυχώ, με χτυπαει κατω παντως, αρα ακομη τα ποδια κατω τα Έχουμε. Με γεια κ τα ψωνακια σου !!!!!

Μπράβο κορίτσι μου που επανέρχεσαι σιγά σιγά!!! Είδα και την @Υβόννη έγραψε κάποιες χρήσιμες πληροφορίες για τις καούρες !!! Ελπίζω να ανακουφιστείτε γρήγορα!!! Το ίδιο και εσυ @Gogo1994!!! 

Just now, Nina13 είπε:

Θα συμφωνήσω με Μαρία.. 

Baby planet και ξερό ψωμί.. Το χρησιμοποιώ και για τα δικά μας σκέψου.. Και για απορρυπαντικό πλυντηριου παλι πλανετ.. Με έχει σώσει.. Καθαριζει τα παντα

Και εμείς οικογενειακώς!!! Και είναι και σε προσιτή τιμή κορίτσια δεν το συζητώ !!!

• Μου αρέσει 2

vWRfp2.png
r1qtp2.png

Just now, Marilou77 είπε:

Καλως ορισες στην ομαδα μας κορίτσι!!!

Καλώς σας βρίσκω όλες.. Γερες και δυνατές και με το καλό τα μπεμπακια του φθινοπώρου

Just now, Geo81 είπε:

Μπράβο κορίτσι μου που επανέρχεσαι σιγά σιγά!!! Είδα και την @Υβόννη έγραψε κάποιες χρήσιμες πληροφορίες για τις καούρες !!! Ελπίζω να ανακουφιστείτε γρήγορα!!! Το ίδιο και εσυ @Gogo1994!!! 

Και εμείς οικογενειακώς!!! Και είναι και σε προσιτή τιμή κορίτσια δεν το συζητώ !!!

Πες τα πες τα... Να μη τα διαφημίζω μόνη μου χαχαχαχα

• Μου αρέσει 2
  • Χαχα 1

DBPwp2.pngPwi7p3.png

Just now, Geo81 είπε:

Εγω θα παρω σημερα κιολας βρωμη μπας κ σωθω

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...