Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 34 λεπτά , Epilachna είπε:

Θα βάλω και εκεί, σε ευχαριστώ. Βέβαια απο οτι βλεπω ειναι πολλές οι κοπέλες που χρειάζονται τα ίδια φάρμακα. 

Επειδή όμως κάποια κοπέλα μπορεί να τις είχε στο ψυγείο, να παίζει ρόλο σε ποια περιοχή ψάχνεις και να μπορέσεις να τα πάρεις εσύ. 

Μανούλες Νοεμβρίου 2020

Recommended Posts

Καλημέρα κορίτσια!!!

@Gogo1994 @Marilou77 κι εγώ μια απ τα ίδια σήμερα... Έχω απ τις 6:30 που στριφογυρίζω στο κρεβάτι. Δίνει και κάτι επικές κλωτσιές ο μπέμπης στα πλευρά.. Μαρίλου μου πως είναι από κινητικότητα το αγόρι σου μετά τις ενέσεις; Επανήλθε;

Εγώ χαζεύω βρεφικά στο Ίντερνετ. Ήδη με το καλημέρα σας ξόδεψα 30€ σε μικροπράγματα... Βρήκα και κάποια σάιτ με φθηνές πάνες. Σκεφτόμουν να παραγγείλω. Βγαίνουν νομίζω φθηνότερες ον-λάιν.

• Μου αρέσει 1

BwLip2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 13k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Υβόννη

2014

• MumMaria

1926

• Gogo1994

1397

• Despoina K

1058

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Just now, Eirini1988 είπε:

Καλημέρα κορίτσια!!!

@Gogo1994 @Marilou77 κι εγώ μια απ τα ίδια σήμερα... Έχω απ τις 6:30 που στριφογυρίζω στο κρεβάτι. Δίνει και κάτι επικές κλωτσιές ο μπέμπης στα πλευρά.. Μαρίλου μου πως είναι από κινητικότητα το αγόρι σου μετά τις ενέσεις; Επανήλθε;

Εγώ χαζεύω βρεφικά στο Ίντερνετ. Ήδη με το καλημέρα σας ξόδεψα 30€ σε μικροπράγματα... Βρήκα και κάποια σάιτ με φθηνές πάνες. Σκεφτόμουν να παραγγείλω. Βγαίνουν νομίζω φθηνότερες ον-λάιν.

Καλημέρα κορίτσι μου! Επανέρχεται σιγα σιγα, χθες ηταν ακομη καλυτερα, ακομα δε φτάσαμε το πως ήμασταν, αφου ομως τον αισθάνομαι δεν ανησυχώ, με χτυπαει κατω παντως, αρα ακομη τα ποδια κατω τα Έχουμε. Με γεια κ τα ψωνακια σου !!!!!

• Μου αρέσει 2

Καλημέρα κορίτσια!!!

Καλημερα κι από μένα.. Σε πολλα σουπερ τις έχουν κάτω από 50% αυτή τη βδομάδα.. Τουλάχιστον τα παμπερς πριμιουμ Κερ που παίρνω εγώ.. Πήρα αρκετά σκέψου.. Τώρα ονλαιν, σίγουρα θα πληρωσεις μεταφορικά και αντικαταβολή φαντάζομαι, άρα έρχονται το ίδιο, τουλάχιστον απ όσο είχα ψάξει... 

Μεγια σας και με το καλό το μπαμπάκι σαςς

• Ευχαριστώ 1

DBPwp2.pngPwi7p3.png

Καλημερα κορίτσια... Κ εγώ και τώρα τ πρωι αυπνια κ λιγο αναγουλα καλά παμε χαχα.. Κάτι έχω δει απο το σάιτ σουπερπανες έχει παραγγειλει καμια?? Επίσης έχει 3 μέρες π νιώθω τον λόξυγγα πριν δεν καταλάβαινα τπτ τώρα είναι ξεκάθαρο 

k1S4p3.png

Just now, Despoina Mar είπε:

Καλημερα κορίτσια... Κ εγώ και τώρα τ πρωι αυπνια κ λιγο αναγουλα καλά παμε χαχα.. Κάτι έχω δει απο το σάιτ σουπερπανες έχει παραγγειλει καμια?? Επίσης έχει 3 μέρες π νιώθω τον λόξυγγα πριν δεν καταλάβαινα τπτ τώρα είναι ξεκάθαρο 

Κι εγώ εκεί είδα. Γενικά πολύ προσιτό μου φάνηκε. Έπαθα κι ένα σοκ στο Μασούτη τις προάλλες με τις τιμές όποτε εάν κάποια έχει παραγγείλει ας μας πει τη γνώμη της... Κι εγώ έχει μερικές μέρες που αναγνωρίζω το λόξυγγα. Πολύ πλάκα έχει. Ο άντρας μου σοκ όταν του το είπα.

• Χαχα 1

BwLip2.png

Διαφημίσεις

Του μωρου; πως ειναι;

Κι εγώ εκεί είδα. Γενικά πολύ προσιτό μου φάνηκε. Έπαθα κι ένα σοκ στο Μασούτη τις προάλλες με τις τιμές όποτε εάν κάποια έχει παραγγείλει ας μας πει τη γνώμη της... Κι εγώ έχει μερικές μέρες που αναγνωρίζω το λόξυγγα. Πολύ πλάκα έχει. Ο άντρας μου σοκ όταν του το είπα.

Χαχα κ εμένα κ είχε τ χέρι τ μέχρι να σταματησει.. Κράτησε κ κανένα 5 λεπτό σίγουρα κ Μ έλεγε σίγουρα είναι αυτό κ δεν επαθε τπτ? :P

Just now, Marilou77 είπε:

Του μωρου; πως ειναι;

Κάτι π δεν είχα νιώσει ποτε πριν.. Ήταν σαν να χτυπουσε ρυθμικά σε ένα σημείο συγκεκριμένα Γ αρκετά λεπτά.. :x

Just now, Depykal είπε:

Καλησπερα κοριτσια μου κ καλη εβδομαδα...εγω χτες εκανα αμαν να κοιμηθω, με επιασε ενας πονος στο στηθος σαν να κρυωσα..ευτυχως σημερα ολα καλα...

Μήπως είναι από κλιματιστικό? Εγώ όσο δροσίζει ο καιρός νιώθω ότι ζεσταινομαι περισσοτερο κ εχω παρατηρησει ότι τ κλιματιστικό Μ επηρεάζει μετά από κάποια ωρα

• Χαχα 1

k1S4p3.png

Χαχα κ εμένα κ είχε τ χέρι τ μέχρι να σταματησει.. Κράτησε κ κανένα 5 λεπτό σίγουρα κ Μ έλεγε σίγουρα είναι αυτό κ δεν επαθε τπτ? :P

Κάτι π δεν είχα νιώσει ποτε πριν.. Ήταν σαν να χτυπουσε ρυθμικά σε ένα σημείο συγκεκριμένα Γ αρκετά λεπτά.. :x

Ειχες το χερι σου κ το καταλαβες; αχ θελω κι εγω, πρεπει να κανουμε κατι; πχ λιγο λεμονι για να σταματησει; αχαχα τι λεω χαζεψα.

• Χαχα 2

Μήπως είναι από κλιματιστικό? Εγώ όσο δροσίζει ο καιρός νιώθω ότι ζεσταινομαι περισσοτερο κ εχω παρατηρησει ότι τ κλιματιστικό Μ επηρεάζει μετά από κάποια ωρα

Κι εμένα έτσι. Του λέω για πλάκα αν τον τρομάξουμε λες να σταματήσει;;; Μου λέει μη διανοηθείς και τρομάξεις το γιο μου!!! Χαχαχαχαχα

• Χαχα 3

BwLip2.png

Διαφημίσεις

Βγηκα μια βολτα για περπατημα το βραδυ κ δεν ειχαν στεγνωσει καλα τα μαλλια μου απ το μπανιο, μαλλον απ αυτο...

Την παρασκευη εχω καμπυλη...μου ειπε οτι εχει η λεμονι η πορτοκαλι γευση...νονισω πως η σκετη ηταν καλυτερη...ειναι κ μικρο το ιατρειο με βλεπω να καθομαι στο αυτοκινητο απ εξω

BDoAp3.png

Just now, Depykal είπε:

Βγηκα μια βολτα για περπατημα το βραδυ κ δεν ειχαν στεγνωσει καλα τα μαλλια μου απ το μπανιο, μαλλον απ αυτο...

Την παρασκευη εχω καμπυλη...μου ειπε οτι εχει η λεμονι η πορτοκαλι γευση...νονισω πως η σκετη ηταν καλυτερη...ειναι κ μικρο το ιατρειο με βλεπω να καθομαι στο αυτοκινητο απ εξω

Αντε με το καλο κ η καμπυλη, εγω στην αρχη ενιωσα καπως αλλα μετα ολα οκ. Στην ερωτηση μου αν μπορούσα να παω να καθησω σπιτι κ να ξαναερθω η απάντηση ηταν αρνητικη για να μη χασω ενεργεια, τη γλυκόζη ακου ουτε που το σκεφτηκα 

• Μου αρέσει 1

Καλημέρα αγαπημένες,καλησπέρα δηλαδή,καλή εβδομάδα να έχουμε με καλούς υπερήχους,καμπύλες κ αποτελέσματα.

Εγώ είχα καούρες την προηγούμενη βδομάδα,τώρα τίποτα,κοιμάμαι σαν βόδι πάλι.κ το μπούκωμα που είχα σήμερα εξαφανίστηκε!

Γυρίσαμε από την βόλτα με τον μικρό,φυσούσε πολύ ωραία αν κ από αύριο έδωσε 35αρια πάλι!κάνω δουλειές όλη αυτην την εβδομάδα που μας πέρασε γι'αυτό δεν προλαβαίνω κ να γράψω τόσο.ομως τελείωσα με τα πλυντήρια κ το σίδερο,τα έβαλα κ στην συρτάριερα,έπλυνα φωλια,μάρσιπο κ λέω μέσα σε αυτήν την εβδομάδα να κάνω κ την τσάντα μαιευτηρίου! psycho η φίλη σας:-D

Κατά τα άλλα έχω Τετάρτη αιματολογικές κ ούρα(τις τελευταίες) κ Πέμπτη γυναικολόγο.

@Marilou77 τον λοξυγγα σε λίγο καιρό θα τον νιώθεις κάθε μέρα κ μπορεί κ δύο φορές.ετσι ήταν κ στον Βασίλη,έτσι είναι κ στην μικρή.κ μάλιστα σε μένα κάνει κ κάνα τέταρτο να της φύγει,της καημενουλας.το νιώθεις κ χωρίς χέρι αλλά εκεί σίγουρα θα μπορεσει να το καταλάβει κ ο αντρουλης σου,να το νιωσει.

@Gogo1994 υπομονή με τις αϋπνίες/ καούρες,μακάρι να σου περάσουν κ τον τελευταίο μήνα να ξεκουραστείς αρκετά πριν έρθει ο πρίγκηπας σου.

@Despoina Mar ξεκίνησε ο λοξυγγας;;;;ετοιμάσου τώρα σχεδόν κάθε μέρα θα έχεις!!!;-)

@Eirini88 υπομονή κι εσύ με τις καούρες καλή μου,παμπερς εγώ κοιτάω συνήθως προσφορές στο σούπερ κ επίσης για μένα τα pampers premium είναι κορυφή όπως είπε κ η @Nina13 θα μπορούσες να πάρεις δοκιμαστικά 2-3 πακέτα.

@Depykal κοπέλα μου να προσέχεις με βρεγμένο μαλλί ,εγώ έτσι είχα πάθει πριν χρόνια ιγμορίτιδα κ από τοτε έχω ευαισθησία.καλα αποτελεσματα την Παρασκευή;-)

• Μου αρέσει 4
  • Χαχα 1

Just now, Depykal είπε:

Καλή επιτυχία με την καμπύλη! Κι εγώ στο αυτοκίνητο την έβγαλα. Δεν με άφησαν ούτε να φύγω αλλά ούτε και να κινούμαι πέρα από τουαλέτα. Σε μένα η γεύση ήταν λεμόνι. Σαν σιρόπι με άρωμα ένα πράγμα. Δεν ξέρω αν το σκέτο είναι καλύτερο. Εγώ να σου πω την αλήθεια μια αηδία την ένιωσα αλλά όχι σε βαθμό να κάνω εμετό όπως είχα ακούσει. Σκέψου ότι πίνεις ένα σφηνάκι που δεν σου αρέσει... 

• Μου αρέσει 1

BwLip2.png

Just now, Marilou77 είπε:

Ειχες το χερι σου κ το καταλαβες; αχ θελω κι εγω, πρεπει να κανουμε κατι; πχ λιγο λεμονι για να σταματησει; αχαχα τι λεω χαζεψα.

Οχι τ κατάλαβα γτ κουνιωταν ένα σημειο συνεχεια κ μετα έβαλα τ χέρι μου.. :-D

Κι εμένα έτσι. Του λέω για πλάκα αν τον τρομάξουμε λες να σταματήσει;;; Μου λέει μη διανοηθείς και τρομάξεις το γιο μου!!! Χαχαχαχαχα

Χαχα γλυκουληδες

Just now, MumMaria είπε:

Καλημέρα αγαπημένες,καλησπέρα δηλαδή,καλή εβδομάδα να έχουμε με καλούς υπερήχους,καμπύλες κ αποτελέσματα.

Εγώ είχα καούρες την προηγούμενη βδομάδα,τώρα τίποτα,κοιμάμαι σαν βόδι πάλι.κ το μπούκωμα που είχα σήμερα εξαφανίστηκε!

Γυρίσαμε από την βόλτα με τον μικρό,φυσούσε πολύ ωραία αν κ από αύριο έδωσε 35αρια πάλι!κάνω δουλειές όλη αυτην την εβδομάδα που μας πέρασε γι'αυτό δεν προλαβαίνω κ να γράψω τόσο.ομως τελείωσα με τα πλυντήρια κ το σίδερο,τα έβαλα κ στην συρτάριερα,έπλυνα φωλια,μάρσιπο κ λέω μέσα σε αυτήν την εβδομάδα να κάνω κ την τσάντα μαιευτηρίου! psycho η φίλη σας:-D

Κατά τα άλλα έχω Τετάρτη αιματολογικές κ ούρα(τις τελευταίες) κ Πέμπτη γυναικολόγο.

@Marilou77 τον λοξυγγα σε λίγο καιρό θα τον νιώθεις κάθε μέρα κ μπορεί κ δύο φορές.ετσι ήταν κ στον Βασίλη,έτσι είναι κ στην μικρή.κ μάλιστα σε μένα κάνει κ κάνα τέταρτο να της φύγει,της καημενουλας.το νιώθεις κ χωρίς χέρι αλλά εκεί σίγουρα θα μπορεσει να το καταλάβει κ ο αντρουλης σου,να το νιωσει.

@Gogo1994 υπομονή με τις αϋπνίες/ καούρες,μακάρι να σου περάσουν κ τον τελευταίο μήνα να ξεκουραστείς αρκετά πριν έρθει ο πρίγκηπας σου.

@Despoina Mar ξεκίνησε ο λοξυγγας;;;;ετοιμάσου τώρα σχεδόν κάθε μέρα θα έχεις!!!;-)

@Eirini88 υπομονή κι εσύ με τις καούρες καλή μου,παμπερς εγώ κοιτάω συνήθως προσφορές στο σούπερ κ επίσης για μένα τα pampers premium είναι κορυφή όπως είπε κ η @Nina13 θα μπορούσες να πάρεις δοκιμαστικά 2-3 πακέτα.

@Depykal κοπέλα μου να προσέχεις με βρεγμένο μαλλί ,εγώ έτσι είχα πάθει πριν χρόνια ιγμορίτιδα κ από τοτε έχω ευαισθησία.καλα αποτελεσματα την Παρασκευή;-)

Αχ τ  ωραία μπαίνουμε στ τελική ευθεία.. Κ εγώ τ βαλίτσα φτιάχνω σιγά σιγά.. Κάθε μέρα ε? Χαμός παντως έχει πλακα

• Μου αρέσει 2

k1S4p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...