Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 34 λεπτά , Epilachna είπε:

Θα βάλω και εκεί, σε ευχαριστώ. Βέβαια απο οτι βλεπω ειναι πολλές οι κοπέλες που χρειάζονται τα ίδια φάρμακα. 

Επειδή όμως κάποια κοπέλα μπορεί να τις είχε στο ψυγείο, να παίζει ρόλο σε ποια περιοχή ψάχνεις και να μπορέσεις να τα πάρεις εσύ. 

Μανούλες Νοεμβρίου 2020

Recommended Posts

Just now, Geo81 είπε:

Σε διορθώνω φιλενάδα μου... όχι εάν γεννηθεί .... ΟΤΑΝ ΘΑ ΓΕΝΝΗΘΕΙ!!!

Ότι εάν γεννηθεί πρόωρα και όχι τελειομηνα !!!αυτο είχα στο μυαλό μ αλλα λόγω κύησης κάτι έχω πάθει κ ολα είναι συγκεχυμένα μέσα στο μυαλό μου !!ευχαριστω για το υποννουμενο ότι θα γεννηθεί !!!!ακομα να το χωνέψω !

• Μου αρέσει 2
  • Χαχα 2

i8Mup3.png?t=1&0EalCpq6

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 13k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Υβόννη

2014

• MumMaria

1926

• Gogo1994

1397

• Despoina K

1058

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Just now, demifilol είπε:

Ότι εάν γεννηθεί πρόωρα και όχι τελειομηνα !!!αυτο είχα στο μυαλό μ αλλα λόγω κύησης κάτι έχω πάθει κ ολα είναι συγκεχυμένα μέσα στο μυαλό μου !!ευχαριστω για το υποννουμενο ότι θα γεννηθεί !!!!ακομα να το χωνέψω !

Σε ολη την εγκυμοσύνη δεν εκανα εμετο, κοιτα να δεις που θα κανω τωρα, σηκωθηκα απο τον υπνο γιατι νομιζα οτι μου ειχε ανεβει στο λαιμό. Το στομαχι μου πλεον βρίσκεται ακριβώς κάτω απο το στηθος, αφου πινω νερο κ σε καθε ανάσα μου ακουω γρργρρρ γρρ γρρρ. Εκανα βλακεια κ τσιμπησα αργα το βραδυ κ να τα αποτελεσματα....μπαλκονατη με κριτσινι για παρέα......

• Λυπημένη/-ος 1

Καλημέρα κοριτσάκια μου!καλή Κυριακή να έχουμε!!

Εγω ξύπνησα με μπούκωμα κ λίγο βαρύ κεφάλι,μάλλον συναχωθηκα,οπότε θα πάρει ο άντρας μου τον μικρό κ θα πάνε τα δυο τους βόλτα μήπως κάτσω κ χαλαρώσω λίγο.

@Marilou77 ωχ σε πιάσανε εμετοί,είναι που όλο τα όργανα ανεβαίνουν για να χωρέσει ο πρίγκηπας σου.υπομονη κ μικρά,συχνά γεύματα από δω κ πέρα.

• Μου αρέσει 2

Just now, MumMaria είπε:

Εγω ξύπνησα με μπούκωμα κ λίγο βαρύ κεφάλι,μάλλον συναχωθηκα,οπότε θα πάρει ο άντρας μου τον μικρό κ θα πάνε τα δυο τους βόλτα μήπως κάτσω κ χαλαρώσω λίγο.

@Marilou77 ωχ σε πιάσανε εμετοί,είναι που όλο τα όργανα ανεβαίνουν για να χωρέσει ο πρίγκηπας σου.υπομονη κ μικρά,συχνά γεύματα από δω κ πέρα.

Καλημέρα! Εγω πριν την εγκυμοσύνη ημουν η βασίλισσα του μπουκωματος, ακουγα πως σε πιανει κ στην εγκυμοσύνη κ ελεγα ωχ πως θα τη βγαλω καθαρη, τουναντίον εγω ξεμπουκωσα χιχιχι, αλλα ξερω απο πρωτο χερι ποσο δυσκολο ειναι. Και ναι πρεπει να αρχισω τα μικρα γευματα γιατι το χθεσινο δεν.......

Να πως επισης την Καλημέρα μου κ στα υπόλοιπα κορίτσια, καλη κ ευλογημενη Κυριακή να εχουμε!!!

@Φραουλίνο μου σε εχω στην προσευχη μου ο Θεός να στα φέρει όλα δέξια!!!

• Μου αρέσει 3

Καλημερα φίλες!! Η αλήθεια είναι ότι από χθες κ εγώ είμαι περιεργα αναγουλα από τ απόγευμα κ μετα κ έλλειψη ενέργειας.. Βαραινουμε αλλά πλησιαζουμε όμως.. Υπομονηηη

• Μου αρέσει 3

k1S4p3.png

Διαφημίσεις

7 hours ago, Marilou77 said:

Σε ολη την εγκυμοσύνη δεν εκανα εμετο, κοιτα να δεις που θα κανω τωρα, σηκωθηκα απο τον υπνο γιατι νομιζα οτι μου ειχε ανεβει στο λαιμό. Το στομαχι μου πλεον βρίσκεται ακριβώς κάτω απο το στηθος, αφου πινω νερο κ σε καθε ανάσα μου ακουω γρργρρρ γρρ γρρρ. Εκανα βλακεια κ τσιμπησα αργα το βραδυ κ να τα αποτελεσματα....μπαλκονατη με κριτσινι για παρέα......

Αχ κοριτσι μου καλο, εδω συνοδοιπορος εγω!!!!! Μιλαμε το στομαχι εχει χωρο για κατι μπουκιες χαχαχα! Δοκιμασε να κανεις πολυ συχνα γευματα. Δηλαδη εγω και το μεσημεριανο το χωριζω στα δυο. Τρωω οσο χωραει και μετα απο καμια ωρα το υπολοιπο! Ολα τα τρωω σε δοσεις γιατι πλεον χωρος μηδεν!!

Just now, Despoina Mar said:

Καλημερα φίλες!! Η αλήθεια είναι ότι από χθες κ εγώ είμαι περιεργα αναγουλα από τ απόγευμα κ μετα κ έλλειψη ενέργειας.. Βαραινουμε αλλά πλησιαζουμε όμως.. Υπομονηηη

Αχ Δεσποινακι μου εμεις και στην αρχη μαζι πηγαιναμε με τους εμετους θυμαμαι!!! Και τωρα παλι μαζι με τις αναγουλες ξανα χχαχα!!! Υπομονη!!!!

Just now, MumMaria said:

Περαστικα Μαρακι μας! Να χαλαρωσεις, να πιεςι κανενα τσαγακι. Ειναι κουλος και ο καιρος τωρα ειμαστε κι εμεις ευαισθητουλες...

Καλημερα αγαπημενες μου! Καλη και ευλογημενη Κυριακη να εχουμε

• Μου αρέσει 3

oz5Vp2.png

Just now, Υβόννη είπε:

Αχ κοριτσι μου καλο, εδω συνοδοιπορος εγω!!!!! Μιλαμε το στομαχι εχει χωρο για κατι μπουκιες χαχαχα! Δοκιμασε να κανεις πολυ συχνα γευματα. Δηλαδη εγω και το μεσημεριανο το χωριζω στα δυο. Τρωω οσο χωραει και μετα απο καμια ωρα το υπολοιπο! Ολα τα τρωω σε δοσεις γιατι πλεον χωρος μηδεν!!

Αχ Δεσποινακι μου εμεις και στην αρχη μαζι πηγαιναμε με τους εμετους θυμαμαι!!! Και τωρα παλι μαζι με τις αναγουλες ξανα χχαχα!!! Υπομονη!!!!

Περαστικα Μαρακι μας! Να χαλαρωσεις, να πιεςι κανενα τσαγακι. Ειναι κουλος και ο καιρος τωρα ειμαστε κι εμεις ευαισθητουλες...

Χαχα ναι οντως.. Παρόλα αυτα δεν Μ αηδιάζει κάτι τρώω τα παντα .. Και τα κιλά ανεβαίνουν χαχα

• Χαχα 3

k1S4p3.png

Kαλημερα όμορφη Κυριακή να έχετε κορίτσια μου

@MumMariaνα κάτσεις μέσα καλύτερα να προσέξεις Μαράκι μου

@Marilou77κοριτσι μου σε νιώθω σχεδόν κάθε βράδυ είναι έτσι είτε φάω ελαφρύς είτε όχι

@ΦραουλίνοΑυριο θα πάω στη χάρη της Παναγίας μας στο χωριό μου παραμονή της γέννησης.Θα σας βάλω όλες στη προσευχή μου κορίτσια μου.Κοριτσι μου θα μας ακούσει η Παναγίτσα το πιστεύω 

• Μου αρέσει 6

yRr5p2.png

Just now, Gogo1994 said:

Kαλημερα όμορφη Κυριακή να έχετε κορίτσια μου

@MumMariaνα κάτσεις μέσα καλύτερα να προσέξεις Μαράκι μου

@Marilou77κοριτσι μου σε νιώθω σχεδόν κάθε βράδυ είναι έτσι είτε φάω ελαφρύς είτε όχι

@ΦραουλίνοΑυριο θα πάω στη χάρη της Παναγίας μας στο χωριό μου παραμονή της γέννησης.Θα σας βάλω όλες στη προσευχή μου κορίτσια μου.Κοριτσι μου θα μας ακούσει η Παναγίτσα το πιστεύω 

Γωγουλα μου γλυκια!!! Βοηθεια μας η Παναγιτσα ποσο σε ευχαριστουμε! Ολες προσευχομαστε για το @Φραουλίνο μας! 

• Μου αρέσει 5

oz5Vp2.png

Just now, Υβόννη είπε:

@Υβόννη μου εδω μας βγαλανε τα κοριτσια αδερφουλες, με τις ιδιες απορίες που είχαμε, στα συμπτώματα της καουρας θα διαφεραμε χαχαχαχαχα

Διαφημίσεις

10 ώρες πρίν, Marilou77 είπε:

Να περπατάς μετά το φαγητό καλη μου για να μπορείς ν χωνέψεις !κ εγώ πλέον Δ μπορώ ν χωνέψω εύκολα !υπομονη κ σε αυτό λοιπον !!!

καλη Κυριακή ν έχουμε κορίτσια μου !

• Μου αρέσει 1

i8Mup3.png?t=1&0EalCpq6

Γεια σας αγαπημένες μου!!!

Ελπίζω να περνάτε όλες όμορφα... Ψήσανε ψάρια τα πεθερικά μου κι έφαγα τόσο λαίμαργα.. Συμπληρώθηκα και με ένα προφιτερόλ για επιδόρπιο και είμαι να σκάσω τώρα.. Από αύριο αρχίζω και πάλι να προσέχω. Είμαι συν 9 κιλά πλέον και δεν μπορώ να καταλάβω πως μπαίνουν. Σπάνια ξεφεύγω.. 

Καλό υπόλοιπο Κυριακής σε όλες σας.. Σας φιλώ!

• Μου αρέσει 5

BwLip2.png

Just now, Gogo1994 είπε:

Κορίτσια...ξύπνια τέτοια ώρα.μαντεψτε απο τι... καούρες κ πριν τις καούρες αϋπνία.τελεια ε? Κ με χει πιάσει κ μια δίψα σήμερα...οπότε κ τουαλετιτσα συνέχεια

Σε νιώθω.........  εγω σημερα στροφη στο κρεβατι κ κριτσινι ημουνα, τι στο καλο τοσα υγρα εχει το στομάχι μου που τα παίρνει το κριτσινι; παλι καλα που μπορω κ τρωω υδατάνθρακες

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...