Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 32 λεπτά , Eternity είπε:

Δυστυχώς δεν έχω... αν έχεις facebook δε βάζεις μια δημοσίευση στην ομάδα "εξωσωματική γονιμοποίηση"? 

Δυστυχώς αυτά τα φάρμακα δε γράφονται, τα πληρώνεις κανονικά... Καμιά φορά μάλιστα το φαρμακείο για να στα δώσει ζητά βεβαίωση από το θεράποντα ιατρό. 

Θα βάλω και εκεί, σε ευχαριστώ. Βέβαια απο οτι βλεπω ειναι πολλές οι κοπέλες που χρειάζονται τα ίδια φάρμακα. 

Μανούλες Νοεμβρίου 2020

Recommended Posts

Just now, Φραουλίνο said:

Καλημέρα γλυκά κορίτσια! Για εμάς δυστυχώς δεν είναι καλές οι εξελίξεις, με πήραν χθες το βράδυ τηλέφωνο. Κάτι βρέθηκε στο μοριακό καρυότυπο του μωρού (μη ισοζυγισμενη μετάθεση λέγεται) και έχει μπει το δείγμα από την αρχή για επιβεβαίωση. Μου είπε ο γενετιστής ότι αν επιβεβαιωθεί είναι πάρα πολύ σοβαρό και πως η μπέμπα μας θα έχει μεγάλο πρόβλημα. 

Ο εμβρυολόγος και ο γυναικολόγος μου έχουν τρελαθεί γιατί λένε ότι αυτό το εύρημα δεν συνάδει καθόλου με ένα μωρό που υπέρηχογραφικα δεν έχει τίποτα αλλά ούτε και με αυτή την ένδειξη στο κεφαλακι η οποία θα είναι ένα εντελώς τυχαίο εύρημα αν αποδειχτεί κάτι τέτοιο και δεν σχετίζεται. 

Μου λένε να περιμένω να βγει η τελική έκθεση την Τρίτη και να πάμε σε μια πολυ καλή κλινική γενετίστρια να μας το ερμηνεύσει και πως δεν ήταν δουλειά του γενετιστή του εργαστηρίου να μου κάνει ερμηνεία και να μου πει τόσο βαριές κουβέντες. Ο γιατρος μου λέει ότι τα μωρά με αυτό το εύρημα συνήθως δεν αναπτύσσονται καν και αποβάλλονται αλλά αν αναπτυχθούν έχουν πολλά εμφανή προβλήματα ενώ το δικό μας είναι τέλειο αναπτυξιακά δεν έχει απολύτως μα απολύτως τίποτα. Λέει να περιμένουμε μήπως έχει γινει λάθος. 

Δεν έχω λόγια να σας πω για το πως είμαστε και εγώ και ο άντρας μου από εκείνη την ώρα, δεν ξέρω τι να πω μόνο πόνο αισθάνομαι. Δεν το χωράει το μυαλό μου δεν το πιστεύω ότι μπορεί να είμαστε τόσο άτυχοι να έχουμε ένα μωρό που τυχαία ανακαλύψαμε οτι έχει ένα τόσο μεγάλο πρόβλημα. 

Φραουλινο μου δεν εχω λογια ειλικρινα να σου πω...Να σου πω υπομονη; Φυσικα ελαχιστα φανταζομαι πώς νιωθεις αλλα και αυτο το ελαχιστα με μουδιαζει...Αλλα εγω να σου πω εχω ελπιδα!!! Πρεπει λοιπον να  δουμε ξανα το δειγμα απο την αρχη μηπως οντως εγινε λαθος. Αν το ευρημα αυτο δεν ταιριαζει με την εικονα του μωρου ναι γιατι οχι να μην εγινε λαθος; Υπομονη μεχρι την Τριτη. Λεω τη λεξη υπομονη και δεν θελω καν να τη λεω...Ειναι μεγαλος ο Θεος κοριτσι μου...

Κρατα οσο μπορεις κι εσυ και ο αντρας σου Φραουλινο μου. Αυτη η περιπετεια να τελειωσει ευχομαι αμεσα...Ισως δεν ειστε ατυχοι με το μωρο, ισως ειστε ατυχοι που εγινε λαθος. Θα κανουμε ολες προσευχουλα τωρα για εσας. Προσευχη κοριτσι μου!!!

• Μου αρέσει 1

oz5Vp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 13k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Υβόννη

2014

• MumMaria

1926

• Gogo1994

1397

• Despoina K

1058

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Just now, Φραουλίνο είπε:

Καλημέρα γλυκά κορίτσια! Για εμάς δυστυχώς δεν είναι καλές οι εξελίξεις, με πήραν χθες το βράδυ τηλέφωνο. Κάτι βρέθηκε στο μοριακό καρυότυπο του μωρού (μη ισοζυγισμενη μετάθεση λέγεται) και έχει μπει το δείγμα από την αρχή για επιβεβαίωση. Μου είπε ο γενετιστής ότι αν επιβεβαιωθεί είναι πάρα πολύ σοβαρό και πως η μπέμπα μας θα έχει μεγάλο πρόβλημα. 

Ο εμβρυολόγος και ο γυναικολόγος μου έχουν τρελαθεί γιατί λένε ότι αυτό το εύρημα δεν συνάδει καθόλου με ένα μωρό που υπέρηχογραφικα δεν έχει τίποτα αλλά ούτε και με αυτή την ένδειξη στο κεφαλακι η οποία θα είναι ένα εντελώς τυχαίο εύρημα αν αποδειχτεί κάτι τέτοιο και δεν σχετίζεται. 

Μου λένε να περιμένω να βγει η τελική έκθεση την Τρίτη και να πάμε σε μια πολυ καλή κλινική γενετίστρια να μας το ερμηνεύσει και πως δεν ήταν δουλειά του γενετιστή του εργαστηρίου να μου κάνει ερμηνεία και να μου πει τόσο βαριές κουβέντες. Ο γιατρος μου λέει ότι τα μωρά με αυτό το εύρημα συνήθως δεν αναπτύσσονται καν και αποβάλλονται αλλά αν αναπτυχθούν έχουν πολλά εμφανή προβλήματα ενώ το δικό μας είναι τέλειο αναπτυξιακά δεν έχει απολύτως μα απολύτως τίποτα. Λέει να περιμένουμε μήπως έχει γινει λάθος. 

Δεν έχω λόγια να σας πω για το πως είμαστε και εγώ και ο άντρας μου από εκείνη την ώρα, δεν ξέρω τι να πω μόνο πόνο αισθάνομαι. Δεν το χωράει το μυαλό μου δεν το πιστεύω ότι μπορεί να είμαστε τόσο άτυχοι να έχουμε ένα μωρό που τυχαία ανακαλύψαμε οτι έχει ένα τόσο μεγάλο πρόβλημα. 

Γλυκια μου κατι μου λεει πως εγινε λαθος, αφου γιατρος κ εμβρυολογος λενε ότι η ανάπτυξη της μικρης σου ειναι φυσιολογικη, αφησε το στο χερι του θεου κ προσευχησου να εχεις τα σωστά αποτελέσματα την Τρίτη, το ιδιο θα κανω κι εγω κ ολα τα κοριτσια εδω μεσα. Δε θα σου πω λογια παρηγοριάς, Μονο εσυ ξερεις πως το ζεις ολο αυτο, ευχομαι ο Θεός να σου δωσει δυναμη να περασουν γρηγορα οι μερες κ μη ξεχνας πως οτι ειναι αδυνατο για τους ανθρώπους, ειναι δυνατό για το Θεό. 

Φραουλινο μου δεν έχω λόγια κοπέλα μου κ ξέρω ότι ο,τι κι αν σου πω δεν θα κάνει διαφορά.ισως είναι άλλη μια δοκιμασία που μακάρι την τρίτη να λήξει θετικά.ειλικρινα στεναχωριέμαι από καρδιάς.μακαρι να είναι ένα τραγικό λάθος κ η κορούλα σας να είναι υγιής όπως φαινόταν μέχρι τώρα.θα προσεύχομαι για σας να το ξέρεις.

Κοπέλα μου εγώ έχω ανατριχιασει .ειδικά γιατί τυχαία να το πω βρεθηκε αυτό κ δεν έχει κ σχέση με το εύρημα.δεν ξέρω τι να σκεφτώ κ τι να πω.λαθη φυσικά κ γίνονται δυστυχώς ακόμα κ σε τόσο σοβαρές αναλύσεις.ολες θα το ευχηθούμε να είναι ένα λάθος.σκεψου αυτό που σου είπαν ότι δεν αναπτύσσονται κ εσένα είναι μια χαρά το μωρό σου.Κατι δεν κολλάει κ ο υπέρηχος είναι υπέρηχος δείχνει μια χαρά το πώς αναπτύσσεται το μωρό.Θα προσευχηθώ στη Παναγίτσα για εσένα 

• Μου αρέσει 1

yRr5p2.png

Καλημερα κοριτσια μου..καλο Σαββατοκυριακο να εχουμε...

@Φραουλίνο πραγματικα δεν ξερω τι να σου πω..αλλα κ εγω εχω μια ελπιδα μεσα μου οτι ολα θα ειναι καλα κ απλα εκαναν λαθος...θα προσευχομαστε ολες για σενα κ την μπεμπουλα σου κ ευχομαι την Τριτη να μας πεις οτι ηταν ενα μεγακο λαθος.. 

BDoAp3.png

Διαφημίσεις

καλησπέρα σε όλες κορίτσια.!!Φραουλίνο ότι κ να λέμε εμείς τωρα σίγουρα οι σκεψεις σου είναι αλλού..ηρεμία κ ψυχραιμία..θα τα συζητήσετε όλα από κοντά με τους γιατους..εύχομαι να αντιμετωπίζεται κ να μην είναι κάτι..αυτό θα πρέπει κάποιος από τους δύο γονείς να φέρει το γονίδιο για να το περάσει κ στο μωρό..μπορεί να μην είναι κ τίποτα κ να έχει γίνει λάθος..η αφου φενεται υγιεστατο το μωρακι να μην εχει επηρεασει καπου περίμενε κ έχε πίστη!!

i0cXp3.png?t=1&L0kq4ho6

1 ώρα πρίν, Φραουλίνο είπε:

Κοπελα Μ ξέρω ότι ότι κ να λέμε μέσα σ πονας θ σ πω κάτι όμως.. Περίμενε όντως κ ν πατε στη γιατρό π είναι ειδική.. Όπως δείχνουν όλες οι ενδείξεις φαινονται όλα φυσιολογικά.. Μπορεί ν μην είναι τόσο σοβαρά τ πραγματα.. Θετικές σκεψεις κ εμεις θ κάνουμε τ προσευχουλα μας Γ εσας

k1S4p3.png

12 ώρες πρίν, Renez είπε:

Ευχαριστούμε..έχουμε ήδη αρχίσει κ εμείς οπότε να ετοιμάζεστε μανουλες Νοεμβρίου..;) 

Όχι όλες ρε φίλη..το Ευγενακι μας γέννησε 34η εβδομάδα δόξα τον Θεό είναι καλά κ εκείνη κ η μπέμπα..

Η Ισμήνη είναι έτοιμη μες τη βδομάδα..είναι ήδη στο νοσοκομείο..34&2 είναι σήμερα με δίδυμα..

Άλλη μια κοπέλα μας πήγε εχθές στα επείγοντα με πόνους.. ευτυχώς όλα καλά..

Κ είναι κ αρκετά κορίτσια ακόμη 34η & 35η εβδομάδα όπως κ εγώ 35&1 άρα δεν έχουμε φτάσει 37η..

Όπως κ να χει με τη θελήσει του Κυρίου κ πίστη στα μωράκια μας οοολες καλά θα πάμε κορίτσια μου,να προσέχετε μόνο ,να αφήσετε πλέον κάθε κούραση κ δουλειά ακόμη κ αν νιώθετε ότι μπορείτε..από τον 8ο ξεχαστε τα αυτά..γτ είναι ανυπόμονα μερικά μωράκια!!

Σας εύχομαι ο,τι καλύτερο!!

Πολύ όμορφα νέα !!!ευτυχως ολα καλα !!!η 34η Εβδ είναι σαν ν είναι τελειομηνο !!φτου φτου !καλη συνεχεια σε όλες σας !!!ολα θα σας πανε πολύ καλα !!!

11 ώρες πρίν, Eirini1988 είπε:

Καλημέρα κορίτσια!!!

Χθες είχα μια αρκετά δύσκολη μέρα.. Το πρωί πήγα στο ΙΚΑ για το επίδομα με τα χαρτιά που μου ζητήθηκαν, δηλαδή το χαρτί του γιατρού μου που βεβαιώνει εγκυμοσύνη, χαρτί του ΟΑΕΔ ότι παίρνω επίδομα ανεργίας και κάποια ακόμα και δεν με δέχτηκαν. Από 1/9 βεβαίωση γιατρού μου είπαν πρέπει να πάρω από γυναικολόγο του ΙΚΑ. Ραντεβού μου κλείσαν στις 5/10 αν έχεις το θεό σου. Τι κι αν είπα ότι έχω θέμα και μπορεί να μην φτάσουμε μέχρι τότε. Απαράδεκτοι πραγματικά. Καμμιά ευαισθησία...

Τα νεύρα μου όπως καταλαβαίνετε στο Θεό. Και σα να μην έφτανε από το μεσημέρι και μετά με έπιασε διάρροια. Λίγο η κακή ψυχολογία λίγο το effecol... Σήμερα ξύπνησα καλύτερα με τις κλωτσιές του γιου μου. Λένε ότι καταλαβαίνουν ότι νιώθουμε και δεν θέλω να νιώθει άσχημα συναισθήματα..

@demifilol το ποσό σε ευχαριστώ δεν λέγεται. Πάντα οι συμβουλές σου με ηρεμούν και πάντα είσαι εκεί να στηρίξεις. Ελπίζω όλα να πάνε καλά όπως είπες κι εσύ το πιάσαμε και το δεύτερο μαξιλαράκι. Εμένα ο γιατρός μου προς το παρόν περιμένει για τις ενέσεις. Αλλά λογικά την επόμενη φορά θα τις κάνουμε κι εμείς για σιγουριά.

@Marilou77 τα νέα σου κορίτσι μου είναι τέλεια!! Ο μπέμπης στρουμπουλός και ο τράχηλος σου σταθερός. Να δεις στο τέλος λίγο λίγο θα τα καταφέρουμε και θα γεννηθούν τελειομηνα τα μωράκια μας!!

Όντως δύσκολη μέρα πέρασες αλλα να σκέφτεσαι το πλασματάκι σου όπως είπες κ ν χαλαρώνεις !!ολα θα πανε καλα ,είμαστε ασφαλείς κ θα είμαστε για πολύ ακόμα !Να ξεκουράζεσαι Ειρηνακι!

10 ώρες πρίν, Marilou77 είπε:

Καλημέρα κορίτσι μου! Ναι εχω το βάζω αναμεσα στα ποδια, για τη μεση μου κ να ακουμπαω την κοιλια μου γιατο με ανακουφιζει αλλιώς νιωθω ότι ειναι στο κενο. Ζοριζομαι στην αναπνοη στο στερνο μπροστα γιατι το κεφαλι ειναι πανω ακομη κ νιωθω να πνιγομαι μεχρι να με παρει ο υπνος.

@demifilol κ @Eirini1988 καλημερα κ σε εσας κοριτσια μου, μολις εκανα την ενεση δυο δοσεις τη μια μετα την αλλα την τριτη αργοτερα, αλλου ακουσα πως τις κανουν μια σημερα πχ κ μια αυριο αλλα εμένα το ζητησε ετσι η γιατρος. Τεσπα τωρα εγινε, ακουσα ομως πως η κορτιζόνη κοιμιζει το μωρο, οτι δλδ δε θα ειναι τοσο δραστηριο για 2-3 μερες ισχύει; ας μου πει οποια την έκανε.

Και γενικα την Καλημέρα μου σε ολη την υπεροχη ομαδα μας, σας ευχαριστω ολες για την υποστήριξη κ τα καλα σας λογια, περιμενω τη στιγμη που θα ξεκιναμε να λεμε εμπειριες απο τον τοκετο η μια μετα την αλλη! @Υβόννη μπραβο σου για την οργανωση κ τα μαθηματα τοκετου, εγω παλι οπως ειπα κ αλλη φορα στο παρελθον εχω μια αρνηση, λεω θα το δω τοτε γιατι κι αν δεν αντιμετωπισω αυτα που εμαθα στο μαθημα; θα με πιασει πανικος!!! Οπως βολεύεται η καθε μια νομιζω.

Καλο Σ/Κ να εχουμε, καλα αποτελέσματα στα κορίτσια που περιμενουν, ολα καλα γενικα για ολες μας κ οπως ειπε κ η ρενεζ ξεκούραση απο το κ περα..... φιλακια όμορφες!!!!

Κορίτσι μ άργησα να το δω αλλα είδα ότι πήρες την απάντηση σου !ο γιατρός σου κάτι θα ξέρει κ σου έκανε έτσι τις ενέσεις !ο καθένας έχει το δικό του τρόπο !εγω εκανα μια κ μια την άλλη μέρα !χθες δεν άκουγα τη μικρή ενω ήταν δραστήρια κ κατέληξα νοσοκομείο Από φόβο κ ευτυχως ολα καλα!!κ ναι επηρεάζει την κινητικότητα κι ας μην το ισχυρίστηκαν οι δικοί μου γιατροί !βέβαια μια μέρα  έμεινε νωχελική !Θα μας πανε ολα καλα ,να ξεκουράζεσαι κ εσυ κοπέλα μ!

• Μου αρέσει 3

i8Mup3.png?t=1&0EalCpq6

@Φραουλίνοθα προσευχόμαστε όλες  για εσάς κοπέλα μου !ευχομαι να έγινε λάθος ,κ το μωράκι σου όπως φαίνεται κ από τον υπέρηχο να είναι καλα !εαν χρειαστείς το οτιδήποτε ,είμαστε εδώ !

• Μου αρέσει 1

i8Mup3.png?t=1&0EalCpq6

Διαφημίσεις

Just now, demifilol είπε:

Πολύ όμορφα νέα !!!ευτυχως ολα καλα !!!η 34η Εβδ είναι σαν ν είναι τελειομηνο !!φτου φτου !καλη συνεχεια σε όλες σας !!!ολα θα σας πανε πολύ καλα !!!

Όντως δύσκολη μέρα πέρασες αλλα να σκέφτεσαι το πλασματάκι σου όπως είπες κ ν χαλαρώνεις !!ολα θα πανε καλα ,είμαστε ασφαλείς κ θα είμαστε για πολύ ακόμα !Να ξεκουράζεσαι Ειρηνακι!

Κορίτσι μ άργησα να το δω αλλα είδα ότι πήρες την απάντηση σου !ο γιατρός σου κάτι θα ξέρει κ σου έκανε έτσι τις ενέσεις !ο καθένας έχει το δικό του τρόπο !εγω εκανα μια κ μια την άλλη μέρα !χθες δεν άκουγα τη μικρή ενω ήταν δραστήρια κ κατέληξα νοσοκομείο Από φόβο κ ευτυχως ολα καλα!!κ ναι επηρεάζει την κινητικότητα κι ας μην το ισχυρίστηκαν οι δικοί μου γιατροί !βέβαια μια μέρα  έμεινε νωχελική !Θα μας πανε ολα καλα ,να ξεκουράζεσαι κ εσυ κοπέλα μ!

Κι εμενα δεν μου πε τιποτα η γιατρος απο αλλου το διάβασα κ ψηλο ημουν έτοιμη να το πω; το επιβεβαιωσε κ η @Eirini1988, κι εσυ τωρα, κι εμενα καμια σχεση σημερα με τις αλλες μερες αλλα τον ακουσα λιγο το πρωι λιγο το μεσημερι κ τωρα το βραδυ, τυπου εδω ειμαι μαμα αλλα με τη κορτιζονη οκ σαν να χαλαρωσα λιγο = αρκετα χιχιχι. Παντως σε αυτα που διάβασα, λενε οτι παιδιατροι ειναι αυτοι που συστηνουν στους γυναικολογους να την κανουν γιατι βοηθαει πραγματικα, αλλα μανουλες που δεν εχουν θεματα τυπου δικα μας με πρόωρα δε συμφωνουν, θα μου πεις κι εμεις εδω που έχουμε ελπιζαμε πως δε θα τη καναμε, αλλα την φαγαμε την ενεση. Εκει ομως που θελω να καταληξω ειναι οτι κανει καλο κ στη περιπτωση μας ακομη καλυτερο.

• Μου αρέσει 1

Just now, Marilou77 είπε:

Κι εμενα δεν μου πε τιποτα η γιατρος απο αλλου το διάβασα κ ψηλο ημουν έτοιμη να το πω; το επιβεβαιωσε κ η @Eirini1988, κι εσυ τωρα, κι εμενα καμια σχεση σημερα με τις αλλες μερες αλλα τον ακουσα λιγο το πρωι λιγο το μεσημερι κ τωρα το βραδυ, τυπου εδω ειμαι μαμα αλλα με τη κορτιζονη οκ σαν να χαλαρωσα λιγο = αρκετα χιχιχι. Παντως σε αυτα που διάβασα, λενε οτι παιδιατροι ειναι αυτοι που συστηνουν στους γυναικολογους να την κανουν γιατι βοηθαει πραγματικα, αλλα μανουλες που δεν εχουν θεματα τυπου δικα μας με πρόωρα δε συμφωνουν, θα μου πεις κι εμεις εδω που έχουμε ελπιζαμε πως δε θα τη καναμε, αλλα την φαγαμε την ενεση. Εκει ομως που θελω να καταληξω ειναι οτι κανει καλο κ στη περιπτωση μας ακομη καλυτερο.

εγώ πιστεύα μέχρι τελευταία στιγμή ότι Δ θα μου την κάνει Γτ ο τράχηλος μένει σταθερός !αλλα πλέον ξέρω ότι έγινε για το καλό μας κ είμαι πιο ήσυχη !!βεβαια χθες τρομαξα με την ηρεμία της κ έφυγα νοσοκομείο !γιαυτο θέλω να τονίσω κ εγώ ότι Ισως η κορτιζόνη κοιμίζει τα έμβρυα !!!(Εάν μας διαβάσει μανούλα που θα κάνει ένεση)!!Απο αύριο θα τ νιώθεις πιο δυναμικά !!εμενα σήμερα χτυπάει σαν τρελή από το πρωί μέχρι κ τωρα !ποτε εκανες τις ενέσεις ;

i8Mup3.png?t=1&0EalCpq6

εγώ πιστεύα μέχρι τελευταία στιγμή ότι Δ θα μου την κάνει Γτ ο τράχηλος μένει σταθερός !αλλα πλέον ξέρω ότι έγινε για το καλό μας κ είμαι πιο ήσυχη !!βεβαια χθες τρομαξα με την ηρεμία της κ έφυγα νοσοκομείο !γιαυτο θέλω να τονίσω κ εγώ ότι Ισως η κορτιζόνη κοιμίζει τα έμβρυα !!!(Εάν μας διαβάσει μανούλα που θα κάνει ένεση)!!Απο αύριο θα τ νιώθεις πιο δυναμικά !!εμενα σήμερα χτυπάει σαν τρελή από το πρωί μέχρι κ τωρα !ποτε εκανες τις ενέσεις ;

Σημερα το πρωΐ δυο μαζί κ μαλλον σε κανα δυο βδομαδες θα κανω κ την τριτη, θα μου πει είπε

• Μου αρέσει 1

Just now, Marilou77 είπε:

Σημερα το πρωΐ δυο μαζί κ μαλλον σε κανα δυο βδομαδες θα κανω κ την τριτη, θα μου πει είπε

Κομπλέ θα είσαι !κ εμένα μου έγραψε άλλες δυο αλλα Δ ξέρω εάν θα τις κάνουμε !παντως για να μας τις κανανε ,,,όπως είπες κ εσυ ,,,είναι για το καλό μας !!εγω είμαι ήδη πιο χαλαρή ,,,τουλάχιστον ξέρω ότι εάν γεννηθεί Δ θα έχει θέμα με τα πνευμονακια !

• Μου αρέσει 1

i8Mup3.png?t=1&0EalCpq6

Κομπλέ θα είσαι !κ εμένα μου έγραψε άλλες δυο αλλα Δ ξέρω εάν θα τις κάνουμε !παντως για να μας τις κανανε ,,,όπως είπες κ εσυ ,,,είναι για το καλό μας !!εγω είμαι ήδη πιο χαλαρή ,,,τουλάχιστον ξέρω ότι εάν γεννηθεί Δ θα έχει θέμα με τα πνευμονακια !

Σε διορθώνω φιλενάδα μου... όχι εάν γεννηθεί .... ΟΤΑΝ ΘΑ ΓΕΝΝΗΘΕΙ!!!

• Χαχα 2

vWRfp2.png
r1qtp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...