Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , Epilachna είπε:

Σε ευχαριστώ και μόνο για την πρόθεση. 😊

Μην ντρέπεσαι κάνε μια ερώτηση στο κέντρο σου εγώ πιστεύω θα έχουν, και ίσως να υπάρχει και κάποιος άλλος τρόπος για να γλιτώσεις λεφτά, αυτοί ξέρουν 

• Ευχαριστώ 1

Μανούλες Νοεμβρίου 2020

Recommended Posts

Just now, Υβόννη είπε:

Γεια σου κοριτσακι μας! Αχ αυτες οι ορμονες μας αχ, παρτυ κανουν!!! Καλα εκανες και βγηκες, μας χρειαζεται λιγο ανανεωση νομιζω...Σε καταλαβαινω οσο τιποτα με τη δουλεια, μου λειπει κι εμενα πολυ..Αλλα σε λιγο καιρο δε θα εχουμε χρονο να μας λειπει η δουλεια μας χιχιχιχιχι!!! Τελικη ευθεια εχουμε μπει!!! Να γεμισεις το χρονο σου με ομορφα πραγματακια και σκεψου οτι ναι μεν δε δουλευεις αλλα εχεις χρονο για σενα και για να προετοιμαστεις για τον ερχομο του μωρου σου!!

Ναι μια χαρα τα μαθηματακια τελικα!!! Ειχε πλακα που ημασταν ζευγαρια με καμερα και εβλεπες ολες τις γυναικες εγκυουλες ξαπλαρωμενες με μαξιλαρια γυρω χιχιχιχι!

Με γεια και καλες βολτες!!!!!!!!!!!!!!!!! Και οσο για την κουνια, με το καλο να γεμισει ενα στρουμπουλο υπναραδικο μωρακι μεσα!!!! Τί καλα που πετυχατε και προσφορες!!!

Αχ λιωνω συμπεθερουλα με τα κοσμηματακια σου!!! Θα βαλεις τη νεραιδουλα σου στο ιδιο κολιε με το αστερακι σου!!!!! Και θα εχεις μαζι τα δυο παιδακια σου!!!!

Ναιιιι κι εγώ αυτό σκεφτόμουν:x

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 13k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Υβόννη

2014

• MumMaria

1926

• Gogo1994

1397

• Despoina K

1058

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Just now, Gogo1994 said:

Τι όμορφο βέβαια χρειάζεσαι κ για τη νεραιδουλα σου κάτι...Νιώθω όλο πιο κοντά του κορίτσια τελευταία επειδή πλησιάζουμε κ επειδή έχω πάρει τόσα πράγματακια κ σκέφτομαι ότι όλα θα τα φοράει θα τα ακουμπάει...έχει αρχίσει να γίνεται όλο κ πιο αληθινό

Γωγοτλα μου συγκινουμαι ετσι που ειπες "θα τα φοραει και θα τα ακουμπαει"...Ετσι ειναι!!!! Ποσο δικιο εχεις!!!! Πλησιαζουμε ναι!!! Βλεπω τα τικερακια μας που πανε στο τερμα σιγα σιγα!!

• Μου αρέσει 1

oz5Vp2.png

Κορίτσια μου γεια σας!!!!! Πρωτου με εξετάσει η εμβρυολογος μου ζηταει να πω στο wc να αδειάσει η κυστη μου κ εκει ενιωσα κατω μια πιεση φοβηθηκα μη μου φυγει το μωρο χιχιχι. Τεσπα ο μπεμπης ειναι 1540γρ, πονεσα κατω γιατι με πιέζει με τον κωλαρικο του κ εξαιτιας της θεσης του το κεφαλι του πανοραμικα φαινοταν σαν μπαλα του ραγκμπι, αλλα ηταν λογο στασης δενειναι ετσι μου ειπε, ρωτησα κ γισ το αμνιακο γιατι μειώθηκε λιγο τωρα το βρήκαμε στο 4, μου ειπε αυξομειώνεται κ απο τα ουρα του μωρου, αν εχει κατουρησει πρόσφατα δλδ., ο τραχηλος σταθεροτατος, ρωτησα αν η προγεστερόνη βοηθαει να μεγαλωσει μου ειπε οχι απλα βοηθάει να τον διατηρησει εκει που ειναι. Συνεχισε ετσι οπως εισαι μου ειπε κ σε 3 βδομάδες εχω ντοπλερ, τωρα ειμαι 29w1d, μπηκα στην 30η δλδ. Για κορτιζονη ειπε αστο για αργοτερα, κ εκει που πηγαμε μετα για ενα καφεδακι, μετα τα ευχαριστα με παίρνει τηλ η γυναικολόγος κ μου λεει σημερα αυριο να παω γισ την κορτιζόνη, μα η εμβρυολογος μου ειπε πως επειδή παω καλα να το καθυστερήσουμε κι άλλο, κ μου λεει πως τωρα γινονται οι κυψελες στα πνευμονακια να την κανω τωρα τη διπλη δοση κ θα με δει σε 2 εβδομαδες κ την τριτη δόση αργότερα, τωρα αυτο με μπερδεψε εμενα, αλλα καλο κανει κακο οχι. Αυτα τα νεα μου λοιπον αν κ πιστευα δε θα κανω κορτιζόνη μέσα μου αρχίζω να πιστευω οτι θα το παω μεχρι το τελος κ οσον αφορα τη θεση του μωρου εχουμε ακομα καιρο, αυτααααα τα ολιγα.

Υ.Γ. χαμηλοτραχηλουσες μου θα τα καταφερουμε ολες μας!!!!!!

• Μου αρέσει 8

Just now, Marilou77 είπε:

Κορίτσια μου γεια σας!!!!! Πρωτου με εξετάσει η εμβρυολογος μου ζηταει να πω στο wc να αδειάσει η κυστη μου κ εκει ενιωσα κατω μια πιεση φοβηθηκα μη μου φυγει το μωρο χιχιχι. Τεσπα ο μπεμπης ειναι 1540γρ, πονεσα κατω γιατι με πιέζει με τον κωλαρικο του κ εξαιτιας της θεσης του το κεφαλι του πανοραμικα φαινοταν σαν μπαλα του ραγκμπι, αλλα ηταν λογο στασης δενειναι ετσι μου ειπε, ρωτησα κ γισ το αμνιακο γιατι μειώθηκε λιγο τωρα το βρήκαμε στο 4, μου ειπε αυξομειώνεται κ απο τα ουρα του μωρου, αν εχει κατουρησει πρόσφατα δλδ., ο τραχηλος σταθεροτατος, ρωτησα αν η προγεστερόνη βοηθαει να μεγαλωσει μου ειπε οχι απλα βοηθάει να τον διατηρησει εκει που ειναι. Συνεχισε ετσι οπως εισαι μου ειπε κ σε 3 βδομάδες εχω ντοπλερ, τωρα ειμαι 29w1d, μπηκα στην 30η δλδ. Για κορτιζονη ειπε αστο για αργοτερα, κ εκει που πηγαμε μετα για ενα καφεδακι, μετα τα ευχαριστα με παίρνει τηλ η γυναικολόγος κ μου λεει σημερα αυριο να παω γισ την κορτιζόνη, μα η εμβρυολογος μου ειπε πως επειδή παω καλα να το καθυστερήσουμε κι άλλο, κ μου λεει πως τωρα γινονται οι κυψελες στα πνευμονακια να την κανω τωρα τη διπλη δοση κ θα με δει σε 2 εβδομαδες κ την τριτη δόση αργότερα, τωρα αυτο με μπερδεψε εμενα, αλλα καλο κανει κακο οχι. Αυτα τα νεα μου λοιπον αν κ πιστευα δε θα κανω κορτιζόνη μέσα μου αρχίζω να πιστευω οτι θα το παω μεχρι το τελος κ οσον αφορα τη θεση του μωρου εχουμε ακομα καιρο, αυτααααα τα ολιγα.

Κοριτσάκι μου μεγάλωσε ο αντράκος σας!!!! Και τι ωραία νέα με το σταθερό τράχηλο !!!! Δεν πειράζει για τις ενεσούλες!!! Ότι σου είπε η γιατρός!!! Όπως το είπες κακό δεν κάνουν !!! Ωραίο το καφεδακι σας;;;; Πάρε μια βαθειά ανασούλα τώρα!!!

1 hour ago, Gogo1994 είπε:

Γεια σας φιλεςςς μου τι κάνετε? Ήμουν για μποτε σήμερα νύχια φρύδια @MumMaria παραγγειλα το αερόστατο από Πανδώρα κ το περιμένω πως κ πως 

Ωωωω τέλειο μποτεεεέ!!!! Με γεια το αερόστατο σου ❤️ Αφιερωμένο στον άντρα της ζωής σου που θα κλέψει την πρωτιά ακόμα κ από τον αντρουλη σου !!!

16 ώρες πρίν, Eirini1988 είπε:

Γεια σας κορίτσια!!!!

Ελπιζω όλες να είστε καλά! Διαβάζω μαζικά τα νέα σας των τελευταίων ημερών. Την Κυριακή βάφτισαν οι κουμπάροι μας το μωράκι τους και αμέσως μετά αποφασίσαμε να φύγουμε για Κοζάνη στο χωριό μου για να γλιτώσουμε τη ζέστη. Χαλαρώσαμε και επιστρέψαμε σήμερα. 
Σημερα ήταν το ραντεβού μου με το γιατρό. Το μωρό είναι πολύ δραστήριο και μεγαλώνει σωστά. Έφτασε πλέον τα 1700γρ!! Ο τράχηλος μου βέβαια μειώθηκε. Είμαστε πλέον στα 1,7εκ όποτε ο γιατρός συνέστησε πολύ ξεκούραση ώστε να φτάσουμε σίγουρα τις 34 εβδομάδες. Αγχώθηκα λιγάκι η αλήθεια είναι αλλά ελπίζω θα τα καταφέρουμε. Υπάρχουν τόσα πολλά να γίνουν ακόμα..

Κορίτσι μου έφτασες και εσυ σε πολύ καλό επίπεδο!!! Και μεγάλωσε και ο μικρούλης σας πολύ!!! Όλα έχουν πάρει τον δρόμο τους!!!! Είστε στην τελική ευθεία!!! Χαίρομαι που περάσατε όμορφα με τον αντρουλη σου στην εξόρμηση σας!!!

πρίν από 42 λεπτά , Sousamaki είπε:

Καλησπέρα κορίτσια!!

σας διαβάζω ανελλιπώς απλά η διάθεση για άμεση συμμετοχή πάει κ έρχεται!!σημερα βγήκα για ένα καφεδάκι με μια συνάδελφο από την δουλειά που ήμουν κ κάπως αναπτερωθηκα!!γενικα προσπαθω να μην είμαι στάσιμη, αλλά μου λείπει πολύ η δουλειά ..

@Υβόννη είδες που και ον-λάιν μια χαρά είναι τα μαθήματα τοκετού;μη σου πω κ πιο βολικά..

@Marilou77 καλή επιτυχία για σήμερα..περιμένουμε νέα!!ολα θα πάνε καλα

Κορίτσι μου έχω βγει σε αναρρωτική άδεια κ με έχει πιάσει ο «μαζοχισμός» μου λείπει η δουλειά ... αλλααααα νομίζω φταίνε οι άτιμες ορμόνες που τώρα στο τελευταίο τριμηνο έφτασαν στον θεό :( ... πριν λίγες μέρες ελεγα εντάξει μόνο λίγα αναίτια νεύρα έχω ... αυτές τις μέρες έχω πάθει μαλάκυνση... συγκινούμαι αμέσως , βάζω κλάμματα το χω στο τσεπάκι μου :/ κοιτάω τον γιο μου το μεγάλο κ μελαγχολώ γιατί μεγάλωσε πολυ(αν είναι δυνατόν) όποτε άρχισα τις δουλειές στο σπίτι .... όπως λέει κ ο άντρας μου θεραπεία Σίδερου (με τόσο σίδερο που έχω βάλει)

• Μου αρέσει 6

vWRfp2.png
r1qtp2.png

Just now, Marilou77 said:

Καλως το το κοριτσι μας!!!!!!!!! Καταρχην θεωρω οτι τα νεα μας ειναι τελεια!!!!!!!!! Καλα ο μπεμπης δε το συζητω, τελειος!!!!!!!! Και ο τραχηλος μας δυνατος και γερος!!! 30 βδομαδες λοιπον μια χαρα κοριτσαρα μου!!! Μην ανησυχεις με τις ενεσεις, αφου πρεπει να γινουν θα γινουν και νομιζω κι εγω οτι ολα θα πανε τελεια μεχρι τελους!!! Εσυ να εισαι ηρεμη και να ξεκουραζεσαι και να βαλεις τη θετικη σου σκεψη και τα αλλα θα τα αναλαβει η Παναγιτσα!!!

• Μου αρέσει 2

oz5Vp2.png

Διαφημίσεις

1 ώρα πρίν, Υβόννη είπε:

Αγαπημενες μου φιλεναδιτσες τί κανετε; Ελπιζω να ειστε ολες καλα!!!! Καλη επιτυχια σημερα στον εμβρυολογο @Marilou77μας! Με ενα γερο και σταθερο τραχηλο και ενα μπεμπακο τελειο ευχομαι!!!!

Κοριτσια μου εγω ηθελα να σας γραψω χτες αλλα η καουρες χτυπησαν για τα καλα την πορτα και ημουν σαν ζομπι...Καναμε χτες και προχτες μαθηματα τοκετου!!! Αν και ονλαιν, ηταν υπεροχη εμπειρια!!!! Σας το συστηνω ανεπιφυλακτα! Νιωθεις ξαφνικα τη μαγεια του τοκετου και δεν εστιαζεσαι τοσο στο φοβο παρα στα πρακτικα θεματα και στο πώς μπορεις να το κανεις ολο αυτο οσο πιο ομορφο για σενα. Μας ειπε πολλα και για τη φροντιδα οτυ μωρου μας υστερα και απλα ενα θα πω και σε εσας που μου εμεινε! Δεν υπαρχει σωστο και λαθος! Απλα επιλεγεις και δοκιμαζεις αναλογα με τη νοοτροπια σου και τις εμπειριες σου το καλυτερο γοα το μωρακι σου! Και φυσικα ο ρολος του μπαμπα ειναι σημαντικος! Να μην τον αφηνουμε στην απεξω, εχει και εκεινος αποψη και ακομη και αν ειναι διαφορετικη απο τη δικη μας να ακουμε και να βρισκουμε μεση οδο!!!

@Gogo1994τελεια με το μποτε σου κοριτσακι μου και με γεια το αεροστατο σας!!!!!!!!!!!

Μπράβο κοριτσάκι μου για τα μαθήματα σας!!!! Πιστεύω αρίστευσες έτσι!!!!!!! Χιχιχιχιχιχ ποσό σωστά σας τα είπε η «δασκάλα» ο καθένας έχει τον δικό του τρόπο και ρυθμό και ο κάθε ρόλος μέσα στην οικογένεια είναι εξίσου σημαντικός !!!! Έρχεται ο Ραφαηλ!!!! Ετοιμαστείτε!!!!!!

@Φραουλίνο μου μας λείπεις και σε σκέφτομαι συνέχεια!! Έρχεται το τέλος της περιπέτειας και βουρ για αγορές!!!! 

• Μου αρέσει 2

vWRfp2.png
r1qtp2.png

Τελεια κορίτσι Μ λοιπόν όλα καλά.. Κ αφου δεν είναι επιβαρυντικό να τις κανεις Γ καλό θ είναι!! 

• Μου αρέσει 1

k1S4p3.png

Just now, Geo81 said:

Μπράβο κοριτσάκι μου για τα μαθήματα σας!!!! Πιστεύω αρίστευσες έτσι!!!!!!! Χιχιχιχιχιχ ποσό σωστά σας τα είπε η «δασκάλα» ο καθένας έχει τον δικό του τρόπο και ρυθμό και ο κάθε ρόλος μέσα στην οικογένεια είναι εξίσου σημαντικός !!!! Έρχεται ο Ραφαηλ!!!! Ετοιμαστείτε!!!!!!

@Φραουλίνο μου μας λείπεις και σε σκέφτομαι συνέχεια!! Έρχεται το τέλος της περιπέτειας και βουρ για αγορές!!!! 

Θεωρητικα τα εμπεδωσαμε ολα!!!!!! Θα κανουμε πρακτικη βεβαια σε λιγους μηνες χιχιχιχιχιχι!!!!!!!! Ερχεται το παιδακι μας!!!!!!!1 Εσεις οι εμπειρες ηδη μανουλες θα τα ξερετε τα αρχικα φανταζομαι αλλα και οι μπαμπαδες εκει θα ειναι εμπειροι πλεον! Πανα στο λεπτο αλλαγη χιχιχιχι!

@Φραουλίνομας ολες σε σκεφτομαστε πολυ!!! Φτανει το τελος γλυκια μου!!!!

• Μου αρέσει 1

oz5Vp2.png

Κορίτσια τι ωραία όλα τ ψώνια π κάνουμε πραγματικα είμαστε ένα βήμα πριν έρθουν τ άλλο μήνα μπαίνουμε στη μήνα μας.. Αλήθεια προιοντα φαρμακείου τ χρειαζόμαστε??? 

@MumMaria @Gogo1994 εμένα στη γιορτή Μ οι δυο κουμπάρες Μ πηραν τυχαία η μια μια καρδουλα γτ μωρό π μέσα έχει σχέδιο μωράκι κ τη μανουλα κ η άλλη ένα παλι γτ μωρό π γράφει mama...  Δεν θ ξέρω τ ν πρωτοφορεσω χαχα

@Υβόννη τι τέλεια πηρες μια ιδέα λοιπόν τ γίνεται.. Εμείς θ τ δουμε πρωτο χέρι στη πραξη χαχα

• Μου αρέσει 3

k1S4p3.png

Μπραβο κοριτσι μου πολυ καλα τα νεα σου...:x

Κορτιζονη κανουμε ολες η αν υπαρχει πιθανοτητα να γεννηθει πριν τις 40 εβδομαδες;

Εγω χτες ρωτησα τον γιατρο για μαθηματα ανωδυνου τοκετου κ μου ειπε οτι τωρα λογω κορονοίου δεν γινονται στο νοσοκομειο..θα ρωτησω κ στο ικα αν γινονται αλλιως θα επικοινωνησω με μια γνωστη μου μαια να μου πει δυο-τρια πραγματακια...

• Μου αρέσει 2

BDoAp3.png

Διαφημίσεις

Κορίτσια μου καλά σας διαβάζω αλλά δεν συμμετέχω γιατί ψυχολογικά δεν είμαι ακόμα καλά! Τι καλές που είστε που με σκέφτεστε και με ψάχνετε.. Περιμένω τα αποτελέσματα από την Τρίτη που μου είπαν να έχω το νου μου  να τα περιμένω και δεν έχουν βγει ακόμα, κοντεύω να τρελαθώ έρχεται Σαββατοκύριακο, αν δεν βγουν και απόψε θα σαλτάρω!!! Δεν αντέχω άλλο, δεν έχω άλλη υπομονή 

• Λυπημένη/-ος 4

Just now, Φραουλίνο είπε:

Κορίτσια μου καλά σας διαβάζω αλλά δεν συμμετέχω γιατί ψυχολογικά δεν είμαι ακόμα καλά! Τι καλές που είστε που με σκέφτεστε και με ψάχνετε.. Περιμένω τα αποτελέσματα από την Τρίτη που μου είπαν να έχω το νου μου  να τα περιμένω και δεν έχουν βγει ακόμα, κοντεύω να τρελαθώ έρχεται Σαββατοκύριακο, αν δεν βγουν και απόψε θα σαλτάρω!!! Δεν αντέχω άλλο, δεν έχω άλλη υπομονή 

Κοριτσάκι μου παρτους εσυ ενα τηλ, τριτη σου ειπανε κ ειναι Παρασκευή, η αναμονη σιγουρα σε τσιτωνει περισσότερο.

Just now, Φραουλίνο said:

Φραουλινο μου συμφωνω με τη Μαριλου μας. Παρε ενα τηλεφωνακι κοριτσι μου...Παιζει αν βγουν αυριο να σου στειλουν ή μονο καθημερινες; Εχεις δικιο κοριτσι μου τί να λεμε τωρα; Και μια ωρα να αργησουν εισια στην τσιτα...Να πω κατι, οι 10 μερες συμπληρωθηκαν; Μπορει να ειπαν Τριτη αλλα μηπως τωρα ειναι το δεκαημερο; Μακαρι να μπορουσαμε να καναμε κατι να σε χαλαρωναμε κοριτσι μου

oz5Vp2.png

Just now, Φραουλίνο είπε:

Αυτά τα κέντρα είναι της υπομονής το ξέρω... να βγει το αποτέλεσμα , να το γράψει ο μοριακοσ γενετιστής , να το συνυπολογίσει ο κλινικός γενετιστής... κάπου λίγο σε κάποιον να κολλήσει η διαδικασία κ πάνε λίγο πιο πίσω... τα περισσότερα κέντρα είναι μέχρι αργά ανοιχτά, και εργάζονται κ αύριο ! Πάρε ένα τηλέφωνο πάλι!

• Μου αρέσει 2

vWRfp2.png
r1qtp2.png

3 ώρες πρίν, Marilou77 είπε:

Τέλεια τα νέα σου!!!να χαίρεσαι τον παίδαρο σου κ λίγο υπομονή ακόμα με τον τράχηλο,το σημαντικό είναι ότι παραμένει σταθερός.θα κάνεις κ την κορτιζόνη σου κ θα είσαι έτοιμη για όλα ,αν κ πιστεύω ότι μια χαρά θα μπεις στον μήνα σου ,μην σου πω θα ξεπεράσεις κ την πητ σου;)

1 ώρα πρίν, Geo81 είπε:

Κοριτσάκι μου μεγάλωσε ο αντράκος σας!!!! Και τι ωραία νέα με το σταθερό τράχηλο !!!! Δεν πειράζει για τις ενεσούλες!!! Ότι σου είπε η γιατρός!!! Όπως το είπες κακό δεν κάνουν !!! Ωραίο το καφεδακι σας;;;; Πάρε μια βαθειά ανασούλα τώρα!!!

Ωωωω τέλειο μποτεεεέ!!!! Με γεια το αερόστατο σου ❤️ Αφιερωμένο στον άντρα της ζωής σου που θα κλέψει την πρωτιά ακόμα κ από τον αντρουλη σου !!!

Κορίτσι μου έφτασες και εσυ σε πολύ καλό επίπεδο!!! Και μεγάλωσε και ο μικρούλης σας πολύ!!! Όλα έχουν πάρει τον δρόμο τους!!!! Είστε στην τελική ευθεία!!! Χαίρομαι που περάσατε όμορφα με τον αντρουλη σου στην εξόρμηση σας!!!

Κορίτσι μου έχω βγει σε αναρρωτική άδεια κ με έχει πιάσει ο «μαζοχισμός» μου λείπει η δουλειά ... αλλααααα νομίζω φταίνε οι άτιμες ορμόνες που τώρα στο τελευταίο τριμηνο έφτασαν στον θεό :( ... πριν λίγες μέρες ελεγα εντάξει μόνο λίγα αναίτια νεύρα έχω ... αυτές τις μέρες έχω πάθει μαλάκυνση... συγκινούμαι αμέσως , βάζω κλάμματα το χω στο τσεπάκι μου :/ κοιτάω τον γιο μου το μεγάλο κ μελαγχολώ γιατί μεγάλωσε πολυ(αν είναι δυνατόν) όποτε άρχισα τις δουλειές στο σπίτι .... όπως λέει κ ο άντρας μου θεραπεία Σίδερου (με τόσο σίδερο που έχω βάλει)

Σίδερο κι εσύ ε;;;κ εγω έχει δύο μέρες με το που γυρνάει ο άντρας μου από δουλειά,κρατάει τον Βασίλη κ ξεκινάω σίδερο..πφφφφ!!

πρίν από 40 λεπτά , Depykal είπε:

Μπραβο κοριτσι μου πολυ καλα τα νεα σου...:x

Κορτιζονη κανουμε ολες η αν υπαρχει πιθανοτητα να γεννηθει πριν τις 40 εβδομαδες;

Εγω χτες ρωτησα τον γιατρο για μαθηματα ανωδυνου τοκετου κ μου ειπε οτι τωρα λογω κορονοίου δεν γινονται στο νοσοκομειο..θα ρωτησω κ στο ικα αν γινονται αλλιως θα επικοινωνησω με μια γνωστη μου μαια να μου πει δυο-τρια πραγματακια...

Όχι κοπέλα μου δεν κάνουν όλες οι κοπέλες κορτιζόνη,συνήθως τα κορίτσια που έχουν πιο κοντό τράχηλο κ αυτό πιο πολύ για να είναι καλυμμένες σε περίπτωση που γεννήσουν πριν τον μήνα τους.κ στις 37 και στις 38 να γεννήσεις,τελειομηνη θεωρείται το μωράκι σου κ δεν έχει να αντιμετωπίσει κανένα θέμα.

πρίν από 36 λεπτά , Φραουλίνο είπε:

Κοπέλα μου κ εγώ αυτό σκεφτόμουν,ότι έρχεται στα καπάκια αυτό το σουκου κ άντε να είσαι με την αγωνία σου πάλι!!!λίγη υπομονή ακόμα κοριτσάκι μου,τι να κάνεις;δυστυχώς δεν περνάει κάτι από το χέρι σας,κάνε θετικές σκέψεις για την τσαουσα σας κ σε λίγες μέρες θα ανακουφιστείς γλυκιά μου

1 hour ago, Despoina Mar είπε:

Κορίτσια τι ωραία όλα τ ψώνια π κάνουμε πραγματικα είμαστε ένα βήμα πριν έρθουν τ άλλο μήνα μπαίνουμε στη μήνα μας.. Αλήθεια προιοντα φαρμακείου τ χρειαζόμαστε??? 

@MumMaria @Gogo1994 εμένα στη γιορτή Μ οι δυο κουμπάρες Μ πηραν τυχαία η μια μια καρδουλα γτ μωρό π μέσα έχει σχέδιο μωράκι κ τη μανουλα κ η άλλη ένα παλι γτ μωρό π γράφει mama...  Δεν θ ξέρω τ ν πρωτοφορεσω χαχα

@Υβόννη τι τέλεια πηρες μια ιδέα λοιπόν τ γίνεται.. Εμείς θ τ δουμε πρωτο χέρι στη πραξη χαχα

Λοιπόν για φαρμακείο χρειαζόμαστε οινόπνευμα 70αρι,γαζούλες για να καθαρίσουμε τον αφαλό,μπατονετες βρεφικές,σαμπουάν,αφρολουτρο,μαζί με αυτά πηρα κ σετ χτένα,ψαλιδακι,λαδακι για νινιδα(εμένα είχε αρκετή) ενυδατικη κρεμουλα για μετά το μπάνιο ή λαδακι,κρέμα για συγκαμα,ταλκ(εγώ δεν έβαζα στον κωλαρακο αλλά στο λαιμουδακο γιατί έβγαζε ιδρωτηρια κ έκανε δουλειά) ,μωρομαντηλα, πάνες,ένα θερμόμετρο που σου λέει αυτόματα την θερμοκρασία μόλις την ακουμπάς στο μωρό(γιατί εμένα με τα κλασικά θερμόμετρα δεν καθόταν καθόλου) κ τέλος είχα πάρει ένα τζελ ανακούφισης για τα ούλα για τα δόντια κ μια αλοιφή αντιφλεγμονώδη αλλά φυτική για χτυπήματα(το πρώτο δεν το χρησιμοποίησα ποτέ,το άλλο τώρα που χτύπησε κ πρήστηκε στο χείλος του κ όντως έκανε δουλειά.γενικα πήρα όλη την σειρά της frezyderm να πω την αλήθεια.

• Μου αρέσει 4
  • Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...