Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 29 λεπτά , little miracle είπε:

καλη επιτυχια να εχεις! να δωσει μια τελεια βλαστοκυστη ευχομαι, να παρετε μια ανασα!

Ευχαριστω! Προσπαθώ να είμαι αισιόδοξη αλλά δεν έχει δώσει καλά δείγματα η κατάσταση από το Γενάρη. 

• Μου αρέσει 1
      • Καλή τύχη! 1

Μανούλες Νοεμβρίου 2020

Recommended Posts

Just now, MumMaria είπε:

Ε μα κι εσύ το τερματίσες!κ μπρόκολο κ κουνουπίδι;;;χαχαχααχα! Τυχερή είσαι που σου πέρασαν κιόλας!!!πόσο εβδομάδων είσαι;μπας κ πάρω κουράγιο..

Παίρνω αυτά μωρέ του μπάρμπα Στάθη που είναι όλα μαζί και τα βάζω στον ατμό.. Είναι εύκολα και υγιεινά! 

8 εβδομαδων είμαι,!! :x Εσύ; 

Just now, MumMaria είπε:

Ε μα κι εσύ το τερματίσες!κ μπρόκολο κ κουνουπίδι;;;χαχαχααχα! Τυχερή είσαι που σου πέρασαν κιόλας!!!πόσο εβδομάδων είσαι;μπας κ πάρω κουράγιο..

Δεν μου πέρασαν, ακόμα τα έχω όλα! Απλά πολύ ήπια.. Συγνώμη εγώ φταίω το έγραψα περίεργα! 

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 13k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Υβόννη

2014

• MumMaria

1926

• Gogo1994

1397

• Despoina K

1058

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γεια σας .. κ μενα σημερα το μενου ειχε μακαρονια χαχαχ αλλα εβαλα κ μισο μπιφτεκι κ σαλτσουλα κοκκινη ελαφρια .

Ιδεες για φαγητα 

Σπανακορυζο    το αγαπημενο μ 

Φακες , ρεβυθια , φασολακια ..

Γεμιστά,,, θα τα φτιαξω αυριο μεθαυριο γιατι  χθες καθομουν στο μπαλκονι και καποιοσ μαγειρευε κ μου σπασε τη μυτη !!! 

Σουπα με μπροκολο του Ακη !!!!!!!!!!! Τελεια .. απο εμφανιση δεν λεει αλλα απο γευση θεικη ... κ πολυ θρεπτικη    εχει κ σελερυ σελινο κρεμμυδι φρεσκο  ..πρωτη φορα που τα δοκιμασα ολα αυτα  ...οποια αντεχει ασ τη φτιαξει !! 

Μοσχαρακι για οσες δε νηστευουν με σελινο λεμονατο ....στην κατσαρολα εξισου αγαπημένο

Και πατατα καρότο κολοκυθι στον ατμομαγειρα ...τα τρωω καυτα και δεν χορταινω !!! 

Καλη σας ορεξη .....για οσες θα φανε ...εγω τρωω στις 1.30 .... 2 το αργοτερο  ...

Just now, Lady_m είπε:

Κορίτσια ερώτηση!!! Τι γνώμη έχετε για αυτά τα κρεμαστά που έχουν ήχο σαν ξυλόφωνο αν δε κάνω λάθος ;;;; Που είναι για μανούλες και φτάνει μέχρι τη κοιλιτσα ; Καταλάβατε πια λέω ; Γιατί η περιγραφή μου δε βοηθάει :rolleyes:

Κ μενα μαρεσουν κ θα συμφωνησω ειδικα αυτο με τα πατουσακια που ανεφερατε πιο πανω .... και αν εχεισ κ ορεξη βαζεισ κ κλασσικη μουσικη που εχω μαθει στην εγκυμοσυνη ειναι η καλυτερη κ για τη μαμα κ για το μωρό αααν αντεχεισ ...την πρωτη φορα θα νευριασεισ αν γενικα δεν ακουσ αλλα μετα συνηθιζεισ  ...στο λεω απο προσωπικη εμπειρια ...εκανα ενα τεστ στον εαυτό μ,,, κ σκεψου οτι ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΚΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΡΤΟΥΝ χρησιμοποιουν κλασσικη μουσικη τις περισσοτερες φορες ...!

• Χαχα 1

oXECp3.png

Just now, Φραουλίνο είπε:

Παίρνω αυτά μωρέ του μπάρμπα Στάθη που είναι όλα μαζί και τα βάζω στον ατμό.. Είναι εύκολα και υγιεινά! 

8 εβδομαδων είμαι,!! :x Εσύ; 

Δεν μου πέρασαν, ακόμα τα έχω όλα! Απλά πολύ ήπια.. Συγνώμη εγώ φταίω το έγραψα περίεργα! 

11+1!!!άρα δεν υπάρχει σωτηρία για μένα!!!χαχαχαχα!!κι εγώ τα παίρνω αυτά,τα έχω κατάψυξη αλλά δεν τολμάω τώρα να τα κάνω!!τα έκανα με ρυζακι κ λεμονακι κ γίνονταν κ μια χαρά μεσημεριανο!

Μπράβο ρε συ,είσαι τυχερή που οι ορμόνες σου προσαρμόστηκαν λόγο πιο γρήγορα!οι δικές μου αν κ δεύτερη φορά...αργά βαδίζω,ζωή κερδίζω...αστα

Just now, InaRina είπε:

Γεια σας .. κ μενα σημερα το μενου ειχε μακαρονια χαχαχ αλλα εβαλα κ μισο μπιφτεκι κ σαλτσουλα κοκκινη ελαφρια .

Ιδεες για φαγητα 

Σπανακορυζο    το αγαπημενο μ 

Φακες , ρεβυθια , φασολακια ..

Γεμιστά,,, θα τα φτιαξω αυριο μεθαυριο γιατι  χθες καθομουν στο μπαλκονι και καποιοσ μαγειρευε κ μου σπασε τη μυτη !!! 

Σουπα με μπροκολο του Ακη !!!!!!!!!!! Τελεια .. απο εμφανιση δεν λεει αλλα απο γευση θεικη ... κ πολυ θρεπτικη    εχει κ σελερυ σελινο κρεμμυδι φρεσκο  ..πρωτη φορα που τα δοκιμασα ολα αυτα  ...οποια αντεχει ασ τη φτιαξει !! 

Μοσχαρακι για οσες δε νηστευουν με σελινο λεμονατο ....στην κατσαρολα εξισου αγαπημένο

Και πατατα καρότο κολοκυθι στον ατμομαγειρα ...τα τρωω καυτα και δεν χορταινω !!! 

Καλη σας ορεξη .....για οσες θα φανε ...εγω τρωω στις 1.30 .... 2 το αργοτερο  ...

Κ μενα μαρεσουν κ θα συμφωνησω ειδικα αυτο με τα πατουσακια που ανεφερατε πιο πανω .... και αν εχεισ κ ορεξη βαζεισ κ κλασσικη μουσικη που εχω μαθει στην εγκυμοσυνη ειναι η καλυτερη κ για τη μαμα κ για το μωρό αααν αντεχεισ ...την πρωτη φορα θα νευριασεισ αν γενικα δεν ακουσ αλλα μετα συνηθιζεισ  ...στο λεω απο προσωπικη εμπειρια ...εκανα ενα τεστ στον εαυτό μ,,, κ σκεψου οτι ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΚΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΡΤΟΥΝ χρησιμοποιουν κλασσικη μουσικη τις περισσοτερες φορες ...!

Γεμισταααααα!!!!το είπες τώρα;;!!!γιαμ γιαμ!!!

Εμείς όταν ήμουν έγκυος στον μικρό ακούγαμε μόνο μέταλ στο σπίτι,μιας κ μπαμπάς μεταλας(διαπαιδαγώγηση μηδεν εμείς,χαχαχα) και τώρα ακούει άνετα, τρελενεται,ξεκαρδιζεται,του βάζω καμία φορά ζουζούνια κ πλανταζει στο κλάμα!ψυχολογικά του άφησα του παιδιού μου:P

• Μου αρέσει 2
  • Χαχα 2

Just now, MumMaria είπε:

11+1!!!άρα δεν υπάρχει σωτηρία για μένα!!!χαχαχαχα!!κι εγώ τα παίρνω αυτά,τα έχω κατάψυξη αλλά δεν τολμάω τώρα να τα κάνω!!τα έκανα με ρυζακι κ λεμονακι κ γίνονταν κ μια χαρά μεσημεριανο!

Μπράβο ρε συ,είσαι τυχερή που οι ορμόνες σου προσαρμόστηκαν λόγο πιο γρήγορα!οι δικές μου αν κ δεύτερη φορά...αργά βαδίζω,ζωή κερδίζω...αστα

Γεμισταααααα!!!!το είπες τώρα;;!!!γιαμ γιαμ!!!

Εμείς όταν ήμουν έγκυος στον μικρό ακούγαμε μόνο μέταλ στο σπίτι,μιας κ μπαμπάς μεταλας(διαπαιδαγώγηση μηδεν εμείς,χαχαχα) και τώρα ακούει άνετα, τρελενεται,ξεκαρδιζεται,του βάζω καμία φορά ζουζούνια κ πλανταζει στο κλάμα!ψυχολογικά του άφησα του παιδιού μου:P

Χαχαχχα τελειο !!! Οχι αμα ακουει μεταλ παω πασο ....καλο κολπο ...εννοειται το μωρο συνηθιζει στα ακουσματα οποτε και τωρα πρεπει μεταλ ....αφου κ το πρωτο μπηκε στα σκληρα ...μαθε και το δευτερο ...να τα βρισκουνε στη μουσικη !!!

• Χαχα 2

oXECp3.png

Κορίτσια έκανα ξεκαθάρισμα στη ντουλάπα και συνειδητοποίησα ότι εκτός από φορέματα κ μπλούζες παντελόνια έχω μόνο 2 που μου μπαίνουν και δε με πιέζουν.Παραγγειλα από Mothercare.Eλπιχω να πέτυχα το νούμερο.Το hm είχε πολλά άλλα δεν είχε διαθεσιμότητα στα Large Μάλλον είναι το πιο συνηθισμένο νουμερακι

Εσείς έχετε ξεκινήσει να παίρνετε; Και από πού;

yRr5p2.png

Διαφημίσεις

Just now, Gogo1994 είπε:

Κορίτσια έκανα ξεκαθάρισμα στη ντουλάπα και συνειδητοποίησα ότι εκτός από φορέματα κ μπλούζες παντελόνια έχω μόνο 2 που μου μπαίνουν και δε με πιέζουν.Παραγγειλα από Mothercare.Eλπιχω να πέτυχα το νούμερο.Το hm είχε πολλά άλλα δεν είχε διαθεσιμότητα στα Large Μάλλον είναι το πιο συνηθισμένο νουμερακι

Όχι ακόμη τίποτα!!Ακόμη και τα τζιν μου μπαίνουν κανονικά προς το παρόν αν και τα αποφεύγω! Θέλω να ελπίζω πως τα maxi καλοκαιρινά φορέματα που έχω σε loose γραμμή θα με βολέψουν. Γενικώς θελω να αποφύγω όσο μπορώ τις αγορές σε ρούχα αμιγώς εγκυμοσύνης. Ίσως καταφύγω σε κάποια φανελάκια, t shirt και ριχτά φορέματα. Θα δούμε πως θα πάει:roll:

Κοριτσια ένα πράγμα έχω να σας πω. Ξεκίνησα στις 12 με τα τσουρέκια και ακόμη δν έχω τελειώσει. Τι το θελα? Θα φουρνίζω ως το βράδυ:o

xFySp3.png

Just now, VDPap είπε:

Όχι ακόμη τίποτα!!Ακόμη και τα τζιν μου μπαίνουν κανονικά προς το παρόν αν και τα αποφεύγω! Θέλω να ελπίζω πως τα maxi καλοκαιρινά φορέματα που έχω σε loose γραμμή θα με βολέψουν. Γενικώς θελω να αποφύγω όσο μπορώ τις αγορές σε ρούχα αμιγώς εγκυμοσύνης. Ίσως καταφύγω σε κάποια φανελάκια, t shirt και ριχτά φορέματα. Θα δούμε πως θα πάει:roll:

Κοριτσια ένα πράγμα έχω να σας πω. Ξεκίνησα στις 12 με τα τσουρέκια και ακόμη δν έχω τελειώσει. Τι το θελα? Θα φουρνίζω ως το βράδυ:o

Ναι θέλουν πάρα πολύ ωρααα.3 ώρες ξεκούραση η ζύμη κ εγώ όταν τα εκανα τελείωσα 12 το βράδυ 

• Μου αρέσει 1

yRr5p2.png

Just now, Gogo1994 είπε:

Εγώ όχι...πρώτον γιατί είμαι συνέχεια σπίτι κ δεύτερον έχω αρκετά από την περσινή εγκυμοσύνη!θα πάρω κάνα δυο φορεματακια αλλά μάλλον όχι εγκυμοσύνης για να τα φοράω κ μετά,απλά να είναι πιο άνετα κ χαλαρά. Asos.com από κει τα είχα πάρει όλα κ σε εκπτώσεις παμφθηνα

Just now, VDPap είπε:

Πωωωωωω χαράς το κουράγιο σου!!

• Μου αρέσει 1

Just now, Gogo1994 είπε:

Κ εμενα δεν μ κάνει τπτ γτ παντελόνια μ ήταν όλα στενή γραμμή.. Εγώ πήρα από τα Λητώ 2 κολάν κ 2 σουτιέν γ αρχηη

• Μου αρέσει 1

k1S4p3.png

Just now, Gogo1994 είπε:

Ναι θέλουν πάρα πολύ ωρααα.3 ώρες ξεκούραση η ζύμη κ εγώ όταν τα εκανα τελείωσα 12 το βράδυ 

Πόσο;;;;;μπράβο ρε κορίτσια,προκομενες είστε!εγώ κατά πάσα θα αγόραζα ετοιματζιδικο!:-?

• Χαχα 1

Διαφημίσεις

Just now, Gogo1994 είπε:

Εγω μεχρι τωρα φοραω τιs πιτζαμες μου ...μονο οταν παω στο γιατρο ντύνομαι με χαλαρα ρουχα .... σκέφτομαι να βρω οσα εχω που μου ηταν μεγαλα ...το καλοκαιρι εχω καποια ελαστικα φορεματα κ σε φαρδιά  γραμμη μπορει να τη βγαλω και ισως δανειστω Τ_ shirt ΑΠΟ τον αντρα μου ...μου δωσες ιδεα @VDPap! Ετσι για πιο sporty look κ ανετο με ενα καπελο και αλογοουρα οτι πρεπει για καλοκαιρι!

• Μου αρέσει 1

oXECp3.png

καλησπέρα κορίτσια εγώ μόνο φόρμες και κολαν άνετα φοραω δεν μπορώ να φορέσω κάτι που με σφίγγει κ καλύτερα να φοράμε άνετα τώρα..να σας ρωτήσω κάτι έχετε κάνει την εξέταση για την κυστικη ινωση..την έχω κάνει από 23 Μάρτη κ άκομα δεν μου έχουν έρθει τα αποτελέσματα.

i0cXp3.png?t=1&L0kq4ho6

Just now, Evitheodorou είπε:

καλησπέρα κορίτσια εγώ μόνο φόρμες και κολαν άνετα φοραω δεν μπορώ να φορέσω κάτι που με σφίγγει κ καλύτερα να φοράμε άνετα τώρα..να σας ρωτήσω κάτι έχετε κάνει την εξέταση για την κυστικη ινωση..την έχω κάνει από 23 Μάρτη κ άκομα δεν μου έχουν έρθει τα αποτελέσματα.

Τη περιμένω και εγώ για μετά το Πάσχα κορίτσι μου.

yRr5p2.png

Just now, Evitheodorou είπε:

Εγώ ακούω για αυτήν την εξέταση καιρό τώρα αλλά δεν την έχω κάνει.ουτς στον γιο μου την έκανα.τι ακριβώς δείχνει αυτό;να ρωτήσω τον γιατρό μου να την κάνω;

Just now, MumMaria είπε:

Εγώ ακούω για αυτήν την εξέταση καιρό τώρα αλλά δεν την έχω κάνει.ουτς στον γιο μου την έκανα.τι ακριβώς δείχνει αυτό;να ρωτήσω τον γιατρό μου να την κάνω;

Είναι κ αυτή μια νόσος.εμενα μου τη πρότεινε η γιατρός μου

• Ευχαριστώ 1

yRr5p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...