Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Καλημέρα! Μήπως ο γιατρός σου ή η κλινική έχει να σε προμηθευσει κάποιες που μπορεί να τις έχουν αφήσει άλλες κοπέλες? Αθήνα βρίσκεσαι? 

Βρίσκομαι Θεσσαλονικη και η αλήθεια ειναι πως δεν τον ρώτησα. Οταν ομως ανέφερα πως δεν εχω πλεον φάρμακα για μια συμπληρωματικη διέγερση δεν μου είπε κατι. Θα χρειαστώ Gonal - Meriofert και Cetrotide αν υπαρχει κάποια κοπέλα που δεν τις χρειάζεται.

Μανούλες Νοεμβρίου 2020

Recommended Posts

@Υβόννη και @MumMaria σας ευχαριστώ πολύ! Νομίζω δεν είχα συνειδητοποιήσει ποσό κοντά είμαστε πλέον! Σε κάποια φάση θα τις κάνουμε και τις ενέσεις μου είπε ο γιατρός για να είμαστε σίγουροι. Ο μπέμπης έχει ήδη πάρει θέση όποτε κάνουμε το σταυρό μας από δω και πέρα.. Είμαι αισιόδοξη!

@Marilou77 όλα καλά θα πάνε κορίτσι μου! Από μένα έχεις μπόλικη θετική ενέργεια.. Μαζί προχωράμε!

• Μου αρέσει 2

BwLip2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 13k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Υβόννη

2014

• MumMaria

1926

• Gogo1994

1397

• Despoina K

1058

Περισσότερες δημοσιεύσεις

14 ώρες πρίν, Depykal είπε:

Κοριτσια μου ειχα παει γιατρο κ μετα για φαγητο...ολα καλα με το μωρακι μου...ειναι 651 γραμμαρια κ ο γιατρος ειπε οτι ειναι ενα συμμετρικο μωρο.πεισματαρικο ομως γιατι δεν γυρναγε με τιποτα..μονο προφιλ ειδαμε..ειπε οτι δεν βλεπει πλεον αιματωμα κ συμφωνα κ με τον τραχηλο σταματαω την προγεστερονη...την αλλη εβδομαδα εχω κ την καμπυλη ζαχαρου...

Τελεια νέα κοπέλα Μ όλα καλά λοιπόν.. Αχ αυτά τα πεισματαρικα μωράκια θ μας τρελανουν χαχα

8 ώρες πρίν, Eirini1988 είπε:

Γεια σας κορίτσια!!!!

Ελπιζω όλες να είστε καλά! Διαβάζω μαζικά τα νέα σας των τελευταίων ημερών. Την Κυριακή βάφτισαν οι κουμπάροι μας το μωράκι τους και αμέσως μετά αποφασίσαμε να φύγουμε για Κοζάνη στο χωριό μου για να γλιτώσουμε τη ζέστη. Χαλαρώσαμε και επιστρέψαμε σήμερα. 
Σημερα ήταν το ραντεβού μου με το γιατρό. Το μωρό είναι πολύ δραστήριο και μεγαλώνει σωστά. Έφτασε πλέον τα 1700γρ!! Ο τράχηλος μου βέβαια μειώθηκε. Είμαστε πλέον στα 1,7εκ όποτε ο γιατρός συνέστησε πολύ ξεκούραση ώστε να φτάσουμε σίγουρα τις 34 εβδομάδες. Αγχώθηκα λιγάκι η αλήθεια είναι αλλά ελπίζω θα τα καταφέρουμε. Υπάρχουν τόσα πολλά να γίνουν ακόμα..

Κοπελα Μ όλα θα πανε καλα φτάνεις σε λίγο τς 32 βδομάδες τπτ δεν έμεινε.. Μην το σκέφτεσαι!! Ξεκουρασου τώρα στ σπιτάκι σ κ όλα θα είναι μια χαρά!! 

• Μου αρέσει 2

k1S4p3.png

15 ώρες πρίν, Depykal είπε:

Κοριτσια μου ειχα παει γιατρο κ μετα για φαγητο...ολα καλα με το μωρακι μου...ειναι 651 γραμμαρια κ ο γιατρος ειπε οτι ειναι ενα συμμετρικο μωρο.πεισματαρικο ομως γιατι δεν γυρναγε με τιποτα..μονο προφιλ ειδαμε..ειπε οτι δεν βλεπει πλεον αιματωμα κ συμφωνα κ με τον τραχηλο σταματαω την προγεστερονη...την αλλη εβδομαδα εχω κ την καμπυλη ζαχαρου...

Πολύ όμορφα νέα !!κι ας μην το είδατε καλα !!!!καλα αποτελέσματα κ στην καμπύλη σου !!

• Μου αρέσει 2

i8Mup3.png?t=1&0EalCpq6

12 ώρες πρίν, Marilou77 είπε:

Εγω αύριο εχω εμβρυολογο για τσεκ τραχηλου, σας είπα την προηγούμενη φορα η γυναικολογος τον βρηκε 20mm. Η εμβρυολογος 15 οταν ρωτησα το γιατι μου ειπε πως η αλλη θα το πιεσε λιγο παραπάνω γιαυτο κ πως κανονικα δεν θα ανεβει, αλλα χαιρόμαστε που ειναι σταθερό για την ωρα, κ γιαυτο καθυστερουμε την κορτιζόνη, μακαρι να παω ετσι μεχρι τελος, αυριο θα σας πω κι εγω!!! 

Ολα καλα θα είναι !!!μην κουράζεσαι κ θα φτάσεις με αυτά τα εκατοστά μέχρι τέλους !!θα περιμενουμε νέα σου !!

10 ώρες πρίν, Eirini1988 είπε:

Γεια σας κορίτσια!!!!

Ελπιζω όλες να είστε καλά! Διαβάζω μαζικά τα νέα σας των τελευταίων ημερών. Την Κυριακή βάφτισαν οι κουμπάροι μας το μωράκι τους και αμέσως μετά αποφασίσαμε να φύγουμε για Κοζάνη στο χωριό μου για να γλιτώσουμε τη ζέστη. Χαλαρώσαμε και επιστρέψαμε σήμερα. 
Σημερα ήταν το ραντεβού μου με το γιατρό. Το μωρό είναι πολύ δραστήριο και μεγαλώνει σωστά. Έφτασε πλέον τα 1700γρ!! Ο τράχηλος μου βέβαια μειώθηκε. Είμαστε πλέον στα 1,7εκ όποτε ο γιατρός συνέστησε πολύ ξεκούραση ώστε να φτάσουμε σίγουρα τις 34 εβδομάδες. Αγχώθηκα λιγάκι η αλήθεια είναι αλλά ελπίζω θα τα καταφέρουμε. Υπάρχουν τόσα πολλά να γίνουν ακόμα..

Καλα κάνατε κ ξεφύγατε !!!ποσο μειώθηκε ο τράχηλος σου ;;να μην αγχώνεσαι ,,δεν κάνει τόσο καλό ,θα τα καταφέρεις κ θα πας πιο πολύ από τις 34 !εγω εκανα χθες την ένεση κ θα κάνω κ σήμερα !εισαι ήδη σε πολύ καλη ενδομαδα ,Δ έχεις να φοβάσαι κάτι ,,το πρώτο μαξιλαρι ήταν 28!μετα στις 32 που είσαι ήδη !!κ με την ξεκουραση  θα φτάσεις κ 34η !!κ θα μπεις κ τελειομηνα !!εχεις ξεπεράσει τον κίνδυνο ,,το μωρό σου θα είναι καλα !!στειλε μ ότι θελεις κ Οποτε θελεις ,εάν έχεις κάποια απορία !

• Μου αρέσει 5

i8Mup3.png?t=1&0EalCpq6

Διαφημίσεις

Αγαπημενες μου φιλεναδιτσες τί κανετε; Ελπιζω να ειστε ολες καλα!!!! Καλη επιτυχια σημερα στον εμβρυολογο @Marilou77μας! Με ενα γερο και σταθερο τραχηλο και ενα μπεμπακο τελειο ευχομαι!!!!

Κοριτσια μου εγω ηθελα να σας γραψω χτες αλλα η καουρες χτυπησαν για τα καλα την πορτα και ημουν σαν ζομπι...Καναμε χτες και προχτες μαθηματα τοκετου!!! Αν και ονλαιν, ηταν υπεροχη εμπειρια!!!! Σας το συστηνω ανεπιφυλακτα! Νιωθεις ξαφνικα τη μαγεια του τοκετου και δεν εστιαζεσαι τοσο στο φοβο παρα στα πρακτικα θεματα και στο πώς μπορεις να το κανεις ολο αυτο οσο πιο ομορφο για σενα. Μας ειπε πολλα και για τη φροντιδα οτυ μωρου μας υστερα και απλα ενα θα πω και σε εσας που μου εμεινε! Δεν υπαρχει σωστο και λαθος! Απλα επιλεγεις και δοκιμαζεις αναλογα με τη νοοτροπια σου και τις εμπειριες σου το καλυτερο γοα το μωρακι σου! Και φυσικα ο ρολος του μπαμπα ειναι σημαντικος! Να μην τον αφηνουμε στην απεξω, εχει και εκεινος αποψη και ακομη και αν ειναι διαφορετικη απο τη δικη μας να ακουμε και να βρισκουμε μεση οδο!!!

@Gogo1994τελεια με το μποτε σου κοριτσακι μου και με γεια το αεροστατο σας!!!!!!!!!!!

• Μου αρέσει 7

oz5Vp2.png

Καλησπέρα κορίτσια!!

σας διαβάζω ανελλιπώς απλά η διάθεση για άμεση συμμετοχή πάει κ έρχεται!!σημερα βγήκα για ένα καφεδάκι με μια συνάδελφο από την δουλειά που ήμουν κ κάπως αναπτερωθηκα!!γενικα προσπαθω να μην είμαι στάσιμη, αλλά μου λείπει πολύ η δουλειά ..

@Υβόννη είδες που και ον-λάιν μια χαρά είναι τα μαθήματα τοκετού;μη σου πω κ πιο βολικά..

@Marilou77 καλή επιτυχία για σήμερα..περιμένουμε νέα!!ολα θα πάνε καλα

• Μου αρέσει 5

Just now, Gogo1994 είπε:

Γεια σας φιλεςςς μου τι κάνετε? Ήμουν για μποτε σήμερα νύχια φρύδια @MumMaria παραγγειλα το αερόστατο από Πανδώρα κ το περιμένω πως κ πως 

Το είδες ε;;; τέλειο:x το πρώτο δικό σου δωράκι που θα συνδέσεις με τον μικρό σου,θα το κοιτάς κ θα τον σκέφτεσαι παντα:x

• Μου αρέσει 1

Just now, MumMaria είπε:

Το είδες ε;;; τέλειο:x το πρώτο δικό σου δωράκι που θα συνδέσεις με τον μικρό σου,θα το κοιτάς κ θα τον σκέφτεσαι παντα:x

Αυτό ήθελα να είμαι συνδεδεμένη από τώρα ακόμα περισσότερο.ευχαριστω Μαρία μου που το είδες κ με σκέφτηκες

• Μου αρέσει 1

yRr5p2.png

Διαφημίσεις

Just now, Sousamaki είπε:

Καλησπέρα κορίτσια!!

σας διαβάζω ανελλιπώς απλά η διάθεση για άμεση συμμετοχή πάει κ έρχεται!!σημερα βγήκα για ένα καφεδάκι με μια συνάδελφο από την δουλειά που ήμουν κ κάπως αναπτερωθηκα!!γενικα προσπαθω να μην είμαι στάσιμη, αλλά μου λείπει πολύ η δουλειά ..

@Υβόννη είδες που και ον-λάιν μια χαρά είναι τα μαθήματα τοκετού;μη σου πω κ πιο βολικά..

Λογικά είναι τα σκαμπανεβάσματα κοπέλα μου γλυκιά.οινορμονες τώρα έχουν χτυπήσει κόκκινο.καλα εκανες κ βγήκες για καφεδάκι.ξεκινα σιγά σιγά να ετοιμαζεις πράγματα για το μπεμπακι κ θα ανεβεις κ ψυχολογικά.κι εμένα μου λείπει η δουλειά μου.δουλευω μεν ιντερνετικά αλλά δεν είναι το ίδιο.σε καταλαβαίνω.

• Μου αρέσει 1

Hello κορίτσια!!! Είμαι πολύ χαρούμενη :) Χθες πήγαμε εκπτωτικό χωριό και πήραμε το καρότσι μας!! Βρήκα ευκαιρία το εκθεσιακό στο orchestra το chicco best friend oxford 3 σε 1 μισή τιμή!! Βγάλαμε και καρτούλα να ψωνίζουμε με έκπτωση!! Και σήμερα παραγγείλαμε την κούνια μας!!! 

• Μου αρέσει 6

4DTxp3.png 47gQp3.png

Just now, Gogo1994 είπε:

Αυτό ήθελα να είμαι συνδεδεμένη από τώρα ακόμα περισσότερο.ευχαριστω Μαρία μου που το είδες κ με σκέφτηκες

Εγώ στον Βασίλη είχα πάλι από pandora  ένα αστεράκι που το φοράω συνεχεια εκτοτε κ το έχω συνδέσει με αυτον.κ προχθές παραγγείλαμε άλλο ένα παρόμοιο από κει με μια μικρή νεραιδουλα,την Tinkerbell μέσα (δεν ξέρω αν το είδες όταν χαζευες στο σάιτ)για να το φοράω κι αυτό κ να σκέφτομαι την μικρή μου

Just now, MinakiG είπε:

Hello κορίτσια!!! Είμαι πολύ χαρούμενη :) Χθες πήγαμε εκπτωτικό χωριό και πήραμε το καρότσι μας!! Βρήκα ευκαιρία το εκθεσιακό στο orchestra το chicco best friend oxford 3 σε 1 μισή τιμή!! Βγάλαμε και καρτούλα να ψωνίζουμε με έκπτωση!! Και σήμερα παραγγείλαμε την κούνια μας!!! 

Αααα τι καλά!! Ψώνια!!!με γεια σας κοπέλα μου,να τα χαρεί το μωράκι σας!!!ξεκινησατε δυναμικά βλεπω;-)

@Marilou77 περιμένουμε τέλεια νέα από εμβρυολογο κοπέλα μου,μην μας ξεχασεις;-)

@Φραουλίνο πώς είσαι εσύ;;σωματικά πιστεύω είσαι μια χαρά ε;ψυχολογικά;άντε λίγο έμεινε να μάθεις κ τα υπόλοιπα κ να το βάλεις πέρα κ αυτό!!πότε περιμένεις;σου είπανε;

• Μου αρέσει 5

Just now, Sousamaki said:

Καλησπέρα κορίτσια!!

Γεια σου κοριτσακι μας! Αχ αυτες οι ορμονες μας αχ, παρτυ κανουν!!! Καλα εκανες και βγηκες, μας χρειαζεται λιγο ανανεωση νομιζω...Σε καταλαβαινω οσο τιποτα με τη δουλεια, μου λειπει κι εμενα πολυ..Αλλα σε λιγο καιρο δε θα εχουμε χρονο να μας λειπει η δουλεια μας χιχιχιχιχι!!! Τελικη ευθεια εχουμε μπει!!! Να γεμισεις το χρονο σου με ομορφα πραγματακια και σκεψου οτι ναι μεν δε δουλευεις αλλα εχεις χρονο για σενα και για να προετοιμαστεις για τον ερχομο του μωρου σου!!

Ναι μια χαρα τα μαθηματακια τελικα!!! Ειχε πλακα που ημασταν ζευγαρια με καμερα και εβλεπες ολες τις γυναικες εγκυουλες ξαπλαρωμενες με μαξιλαρια γυρω χιχιχιχι!

Just now, MinakiG said:

Με γεια και καλες βολτες!!!!!!!!!!!!!!!!! Και οσο για την κουνια, με το καλο να γεμισει ενα στρουμπουλο υπναραδικο μωρακι μεσα!!!! Τί καλα που πετυχατε και προσφορες!!!

Just now, MumMaria said:

Εγώ στον Βασίλη είχα πάλι από pandora  ένα αστεράκι που το φοράω συνεχεια εκτοτε κ το έχω συνδέσει με αυτον.κ προχθές παραγγείλαμε άλλο ένα παρόμοιο από κει με μια μικρή νεραιδουλα,την Tinkerbell μέσα (δεν ξέρω αν το είδες όταν χαζευες στο σάιτ)για να το φοράω κι αυτό κ να σκέφτομαι την μικρή μου

Αααα τι καλά!! Ψώνια!!!με γεια σας κοπέλα μου,να τα χαρεί το μωράκι σας!!!ξεκινησατε δυναμικά βλεπω;-)

@Φραουλίνο πώς είσαι εσύ;;σωματικά πιστεύω είσαι μια χαρά ε;ψυχολογικά;άντε λίγο έμεινε να μάθεις κ τα υπόλοιπα κ να το βάλεις πέρα κ αυτό!!πότε περιμένεις;σου είπανε;

Αχ λιωνω συμπεθερουλα με τα κοσμηματακια σου!!! Θα βαλεις τη νεραιδουλα σου στο ιδιο κολιε με το αστερακι σου!!!!! Και θα εχεις μαζι τα δυο παιδακια σου!!!!

• Μου αρέσει 4

oz5Vp2.png

Just now, MumMaria είπε:

Τι όμορφο βέβαια χρειάζεσαι κ για τη νεραιδουλα σου κάτι...Νιώθω όλο πιο κοντά του κορίτσια τελευταία επειδή πλησιάζουμε κ επειδή έχω πάρει τόσα πράγματακια κ σκέφτομαι ότι όλα θα τα φοράει θα τα ακουμπάει...έχει αρχίσει να γίνεται όλο κ πιο αληθινό

• Μου αρέσει 6

yRr5p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...