Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 25 λεπτά , Epilachna είπε:

Βρίσκομαι Θεσσαλονικη και η αλήθεια ειναι πως δεν τον ρώτησα. Οταν ομως ανέφερα πως δεν εχω πλεον φάρμακα για μια συμπληρωματικη διέγερση δεν μου είπε κατι. Θα χρειαστώ Gonal - Meriofert και Cetrotide αν υπαρχει κάποια κοπέλα που δεν τις χρειάζεται.

Αχχχχχ είμαστε και κοντά με είχαν μείνει γκοναλ οι οποίες έλεγαν τέλος Νοεμβρίου αλλά τις έδωσα στο κέντρο, μακάρι να βρεις γιατί από ότι ξέρω είναι πανάκριβες αν δεν τις πάρεις με παρεπεμπτικο αλλά μπορεί να κάνω και λάθος 

Μανούλες Νοεμβρίου 2020

Recommended Posts

Just now, ΕΥΑ! said:

Μολις γυρισαμε απο marks & spencer..κοριτσια τρελαθηκα με τα πραγματα που εχει!!πηρα για εμενα εσωρουχα θηλασμου τα ειχε κ σε προσφορα κ του μπεμπη του πηραμε τα πρωτα του φορμακια,συν 2 που λενε i love mummy το ενα κ το αλλο i love daddy!:-P θα ξαναπαω τις επομενες μερες γιατι αφησα εκκρεμοτητες χαχα

Αχ Ευακι με γεια!!!!!!!!!!!!!!!!! Τελεια ποιοτητα και φοβερα πραγματα εχει οντως!!! Κι εμας απο εκει ειναι τα πρωτα μας φορμακια!!! Να ξαναπας και συμφωνα με τις μανουλες τις εμπειρες στο γκρουπ, το marks and spencer ειναι ακριβες και στα νουμερα του. Δικαιοι παντως και για τη μαμα και για το μπαμπα φορμακι!!!! Σας βρισκω πολυ οργανωμενους χιιχι!! Με το καλο κοριτσακι μου να του τα φορεσεις του κουκλου σου!!!

• Μου αρέσει 1

oz5Vp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 13k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Υβόννη

2014

• MumMaria

1926

• Gogo1994

1397

• Despoina K

1058

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Just now, Υβόννη είπε:

Αχ Ευακι με γεια!!!!!!!!!!!!!!!!! Τελεια ποιοτητα και φοβερα πραγματα εχει οντως!!! Κι εμας απο εκει ειναι τα πρωτα μας φορμακια!!! Να ξαναπας και συμφωνα με τις μανουλες τις εμπειρες στο γκρουπ, το marks and spencer ειναι ακριβες και στα νουμερα του. Δικαιοι παντως και για τη μαμα και για το μπαμπα φορμακι!!!! Σας βρισκω πολυ οργανωμενους χιιχι!! Με το καλο κοριτσακι μου να του τα φορεσεις του κουκλου σου!!!

Σε ευχαριστω πολυ πολυ!!!χαχα ναι δημοκρατια στο σπιτι. Τα ειχα δει online αλλα απο κοντα ειναι αλλιως!

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 1

oru1p3.png

Just now, Υβόννη είπε:

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!!!! Ειναι λευκα Αργυρουλα τί κολασμενο σεξ; Ειναι για την αθωοτητα και κορυφωση αγαπης που κρυβει η ερωτικη πραξη μεταξυ συζυγων!!!!!! ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!

Σαν το αερικο, σαν μια νεραιδα λοιπον κυκλοφορεις!! Καημενος Σπυρος, εμ θα τρωει χορτα εμ βλεπει δαντελες και δεν αγγιζει!!

Όπως ακριβώς τα λες!!!! Χαχαχαχα είμαστε για φωτογράφιση στο pinterest εδώ μέσα! 

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 1

yi9jp3.png

Κοριτσια μου ειχα παει γιατρο κ μετα για φαγητο...ολα καλα με το μωρακι μου...ειναι 651 γραμμαρια κ ο γιατρος ειπε οτι ειναι ενα συμμετρικο μωρο.πεισματαρικο ομως γιατι δεν γυρναγε με τιποτα..μονο προφιλ ειδαμε..ειπε οτι δεν βλεπει πλεον αιματωμα κ συμφωνα κ με τον τραχηλο σταματαω την προγεστερονη...την αλλη εβδομαδα εχω κ την καμπυλη ζαχαρου...

• Μου αρέσει 12

BDoAp3.png

Just now, Depykal είπε:

Κοριτσια μου ειχα παει γιατρο κ μετα για φαγητο...ολα καλα με το μωρακι μου...ειναι 651 γραμμαρια κ ο γιατρος ειπε οτι ειναι ενα συμμετρικο μωρο.πεισματαρικο ομως γιατι δεν γυρναγε με τιποτα..μονο προφιλ ειδαμε..ειπε οτι δεν βλεπει πλεον αιματωμα κ συμφωνα κ με τον τραχηλο σταματαω την προγεστερονη...την αλλη εβδομαδα εχω κ την καμπυλη ζαχαρου...

Τέλεια τα νέα σου!!!άντε επιτέλους κ με το αιμάτωμα,για να χαλαρώσεις κ λίγο κοπέλα μου.τωρα σιγά σιγά κ βολτουλες κ απ' ολα:wink: άλλο μωράκι ντροπαλό κι αυτό!!!χαχαχα!δεν πειράζει,σημασια έχει να είναι γερό όπως κ ειναι:x

• Μου αρέσει 3

Διαφημίσεις

Just now, Depykal είπε:

Τι ωραία νέα κορίτσι μου! Πάει κ το αιμάτωμα!!! Δεν πειράζει ας είναι ντροπαλός!!! Θα είναι σεμνός κ σωστός άντρας χιχιχιχιχιχ

• Μου αρέσει 3

vWRfp2.png
r1qtp2.png

Just now, Depykal said:

Μπραβο κοριτσι μου!!!!!!! Τελειο το μπεμπακι μας το συμμετρικο και ας ειναι και ντροπαλος και δε μας δειχνει το φατσακι του! Αχ τι καλα με το αιματωμα, να μπορεσεις πλεον να το αφησεις και αυτο πισω σου! Καλη εποτυχια με την καμπυλη τωρα!!

• Μου αρέσει 2

oz5Vp2.png

Just now, Depykal είπε:

Τέλεια τα νεα σου κορίτσι μου!!! Αντε κ με μια καλη καμπύλη ζαχαρου ευχομαι!! 

• Μου αρέσει 2

Just now, Marilou77 είπε:

Τέλεια τα νεα σου κορίτσι μου!!! Αντε κ με μια καλη καμπύλη ζαχαρου ευχομαι!! 

Με εσένα πότε θα έχουμε νέα κυρία μου;;;αν θα μπορείς να ξεκουνήσεις από σπιτι; πότε έχεις τώρα γιατρό;

1 hour ago, Geo81 είπε:

27/11 κορίτσι μου βάση περιόδου , ο υπέρηχος βέβαια την βγάζει πιο μεγάλη ! Και αν κρίνω από το γιο μου που είχα ΠΗΤ 27/1 και γεννήθηκε στις 6/1 τότε δεν θα φτάσω εκει... αλλά ποτέ δεν ξέρεις!!!! Εσύ πότε έχεις ;

Εγω κανονικα 1/12 αλλα επειδη θα κανω καισαρικη γυρω στις 23/11 μου ειπε θα μπω

• Μου αρέσει 1

aKX8p2.png

Διαφημίσεις

Just now, MumMaria είπε:

Με εσένα πότε θα έχουμε νέα κυρία μου;;;αν θα μπορείς να ξεκουνήσεις από σπιτι; πότε έχεις τώρα γιατρό;

Εγω αύριο εχω εμβρυολογο για τσεκ τραχηλου, σας είπα την προηγούμενη φορα η γυναικολογος τον βρηκε 20mm. Η εμβρυολογος 15 οταν ρωτησα το γιατι μου ειπε πως η αλλη θα το πιεσε λιγο παραπάνω γιαυτο κ πως κανονικα δεν θα ανεβει, αλλα χαιρόμαστε που ειναι σταθερό για την ωρα, κ γιαυτο καθυστερουμε την κορτιζόνη, μακαρι να παω ετσι μεχρι τελος, αυριο θα σας πω κι εγω!!! 

• Μου αρέσει 4

Γεια σας κορίτσια!!!!

Ελπιζω όλες να είστε καλά! Διαβάζω μαζικά τα νέα σας των τελευταίων ημερών. Την Κυριακή βάφτισαν οι κουμπάροι μας το μωράκι τους και αμέσως μετά αποφασίσαμε να φύγουμε για Κοζάνη στο χωριό μου για να γλιτώσουμε τη ζέστη. Χαλαρώσαμε και επιστρέψαμε σήμερα. 
Σημερα ήταν το ραντεβού μου με το γιατρό. Το μωρό είναι πολύ δραστήριο και μεγαλώνει σωστά. Έφτασε πλέον τα 1700γρ!! Ο τράχηλος μου βέβαια μειώθηκε. Είμαστε πλέον στα 1,7εκ όποτε ο γιατρός συνέστησε πολύ ξεκούραση ώστε να φτάσουμε σίγουρα τις 34 εβδομάδες. Αγχώθηκα λιγάκι η αλήθεια είναι αλλά ελπίζω θα τα καταφέρουμε. Υπάρχουν τόσα πολλά να γίνουν ακόμα..

• Μου αρέσει 12

BwLip2.png

Just now, Marilou77 said:

Εγω αύριο εχω εμβρυολογο για τσεκ τραχηλου, σας είπα την προηγούμενη φορα η γυναικολογος τον βρηκε 20mm. Η εμβρυολογος 15 οταν ρωτησα το γιατι μου ειπε πως η αλλη θα το πιεσε λιγο παραπάνω γιαυτο κ πως κανονικα δεν θα ανεβει, αλλα χαιρόμαστε που ειναι σταθερό για την ωρα, κ γιαυτο καθυστερουμε την κορτιζόνη, μακαρι να παω ετσι μεχρι τελος, αυριο θα σας πω κι εγω!!! 

Καλη καλη επιτυχια αυριο!!!!!!! Ολα καλα θα πανε κοριτσακι μου ομορφο! Εσυ κανε εκει οτι σου λενε κατα γραμμα και ολα θα πανε καλα! Ισως και να ανεβηκε, γιατι συμβαινει και αυτο. Οπως και να εχει περιμενουμε νεαρες απο το αντρακι σου!!!!

Just now, Eirini1988 said:

Γεια σας κορίτσια!!!!

Ελπιζω όλες να είστε καλά! Διαβάζω μαζικά τα νέα σας των τελευταίων ημερών. Την Κυριακή βάφτισαν οι κουμπάροι μας το μωράκι τους και αμέσως μετά αποφασίσαμε να φύγουμε για Κοζάνη στο χωριό μου για να γλιτώσουμε τη ζέστη. Χαλαρώσαμε και επιστρέψαμε σήμερα. 
Σημερα ήταν το ραντεβού μου με το γιατρό. Το μωρό είναι πολύ δραστήριο και μεγαλώνει σωστά. Έφτασε πλέον τα 1700γρ!! Ο τράχηλος μου βέβαια μειώθηκε. Είμαστε πλέον στα 1,7εκ όποτε ο γιατρός συνέστησε πολύ ξεκούραση ώστε να φτάσουμε σίγουρα τις 34 εβδομάδες. Αγχώθηκα λιγάκι η αλήθεια είναι αλλά ελπίζω θα τα καταφέρουμε. Υπάρχουν τόσα πολλά να γίνουν ακόμα..

Γεια σου Ειρηνακι μας!!! Μα τι καλα που φυγατε και χαλαρωσατε! Αναπληρωσατε και τον καιρο που ησασταν απο αποσταση!!! Τελειος και ο μπεμπακος σου!!!! 1700γρ αγοραρος!!! Ειρηνακι μου καλο μην αγχωνεσαι οσο μπορεις! Ο στοχος ειναι πολυ εφικτος και να σου πω και κατι; Ποτε δε θα ειμαστε τελειως ετοιμες! Οποτε εσυ ξεκουραση και ηρεμια και ολα θα γινουν!!!! Το σημαντικο ειναι οτι ειναι ενα υγιεστατο αγορακι!!!!!!!!

• Μου αρέσει 2

oz5Vp2.png

Just now, Marilou77 είπε:

Όλα καλά θα πάνε αγαπημένη,θα το δεις,θετική ενέργεια.θα σε έχω στην προσευχουλα μου σημερα κ αύριο θα δεις μπεμπαρο κ σταθερό τράχηλο!μην φοβάσαι τίποτα!!!

Just now, Eirini1988 είπε:

Γεια σας κορίτσια!!!!

Κ θα γίνουν όλα,σιγά σιγά κ χωρίς άγχος οοοσο μπορείς.το ζητουμενο είναι ότι έχεις ένα μωράκι γερό κ δυνατό κ τον τράχηλο ευτυχώς τον παρακολουθείτε.φανταζομαι θα κάνεις κ τις ενεσουλες κορτιζόνης σε κάποια φάση κ θα έχεις το κεφάλι στο ήσυχο.ολα θα πάνε καλά κοπέλα μου.να σκέφτεσαι το μπεμπακι σου κ ότι σε λίγο καιρό θα είστε αγκαλίτσα.

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...