Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , linaa είπε:

Το στομάχι επειδή τώρα είναι πιο ευαίσθητο θα σε πονούσε από κάποιο φάρμακο λογικά. Ε βραστή πατάτα , φρυγανιές απλές όχι μαύρες πολυσπορες κτλ , φιδέ , ριζακι για σούπα , κοτόπουλο χωρίς μπαχαρικά . Γενικα φρόντισε όταν περνεις κάποιο φάρμακο να έχεις φάει κάτι ελαφρύ. 

Γενικά τώρα απέφευγε να τρως απέξω απέφευγε να τρως βαριά φαγητά όχι ωμά λαχανικά όλα τα ωμά γενικά ανακατεύουν συνήθως Κ είναι δύσκολα στην πέψη 

Ευχαριστώ πολύ! Είσαι πολύ κατατοπιστική! Επίσης να σε ρωτήσω αν γνωρίζεις! Από χθες νιώθω ένα ποναλακι κάτω αριστερά.Λογικα είναι από το έντερο;;

1 hour ago, Relief είπε:

Καλημέρα και καλή εβδομάδα κορίτσια! Καλή τύχη σε όποιο στάδιο κι αν βρίσκεστε! Θα ήθελα να ρωτήσω, έχουν περισσέψει σε κάποια κοπέλα ενέσεις arvekap ή Meriofert? Ας λήγουν και αυτό ή τον επόμενο μήνα...

Καλημέρα κορίτσι μου, εγώ έχω ένα κουτί arvekap ανοιγμένο γιατί είχα χρησιμοποιήσει μια αμπούλα.Ειμαι όμως Ηράκλειο Κρήτης 

Μανούλες Νοεμβρίου 2020

Recommended Posts

Just now, MinakiG είπε:

@MumMaria Καταρχάς περαστικά σας... Πώς είναι ο μικρός;; Το κακό με μένα είναι ότι λόγω επαγγέλματος ξέρω τι είναι.... Λέγεται δυσλειτουργία της ηβικής σύμφυσης ...  Μου το επιβεβαίωσε ο γιατρός ... Όταν ο σύνδεσμος της ηβικής σύμφυσης μαλακώνει φυσιολογικά από τις ορμόνες της εγκυμοσύνης αλλά ανοίγει παραπάνω από 10 χιλιοστά... Το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να φοράς ζώνη εγκυμοσύνης ισχίων που είχα ήδη αγοράσει και την έβαλα ......

Ωχ κοπέλα μου περαστικά,δεν είχα ιδέα τι είναι αυτό.υπομονη να γεννησουμε κ όλα θα επανέλθουνε..

Ο μικρός μια χαρά είναι,τραλαλαμ τριλαλο!χααχαχα!ευτυχώς δεν δείχνει ούτε να πονάει ούτε να το θυμαται;-)

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 13k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Υβόννη

2014

• MumMaria

1926

• Gogo1994

1397

• Despoina K

1058

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κορίτσια μολις γύρισα από γιατρό!! Το καμάρι μας είχε γυρίσει κωλο και δεν κουνιόταν καθόλου όπως πάντα. Δεν είδαμε τίποτα εκτός από την σπονδυλική στήλη. Γενικώς αυτό το παιδί εγώ δεν το έχω δει και πότε! Ολα καλά τα βρήκε ο γιατρός! 1450 γραμμάρια είμαστε μου είπε ότι βγαίνει πιο μεγάλος από 30η εβδομάδα που είμαι. Κλασικά για τα κιλά μου μου είπε να πάρω μόνο αλλά 2. Επιμένει ότι δεν πρέπει με τίποτα να περάσω τα 9. Επίσης μου είπε κορίτσια να βάζω οινόπνευμα στις θηλες για να αρχίσουν να σκληραινουν. Αυτά γενικά και πάμε για ντομπλερ! Α μου είπε επίσης ότι αφού έχω 15 νοεμβριου πητ στις 15 Οκτωβρίου μπαίνω στον μήνα μου και κατά συνέπεια στις 15 σεπτεμβριου στον 8ο. Στις 15 όμως εγώ είμαι 31 και 3 μέρες. Θα γεννήσω και δεν θα καταλάβω πως βγαίνουν αυτές οι ριμαδες οι μετρήσεις. Πάω να ξεραθω και να σκεφτώ από αύριο τι θα τρώω για να πάρω μόνο 2 κιλά!! Αχχ θα τον βρίζω όταν γενναω!! Α!! Μου έκοψε και το μαγνήσιο και μου είπε μόνο να νιώθω συσπάσεις να παίρνω και το ξανασυζητάμε! 

• Μου αρέσει 8

yi9jp3.png

Just now, fairy-mary είπε:

Καλησπέρα κορίτσια!

Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας!

Αύριο θα μιλήσω με τη γιατρό να δούμε το επόμενο ραντεβού!

Να δώ τι θα μου πεί και για το ντοπλερ.

Εσείς σε ποιά εβδομάδα το κάνατε;

Επίσης έχει πάρει καμία από εσάς νυχτικά θηλασμού online?

Αν εχει κάποια να προτείνει κανένα site..

Ντοπλερ εγώ θα κάνω αργουτσικα κοπέλα μου,34η εβδομάδα αλλά αυτό γιατί με είδε την 28η για το νεφρακι αν θυμάσαι κ μου τα τσεκαρε τότε όλα.συνηθως γίνεται 32η.

Νυχτικά εμένα δεν με βολεύουν οπότε είχα πάρει μόνο ένα κ δύο πιτζαμουλες έξτρα μαζί μου.εγω τα είχα πάρει από το prenatal ,είχα κ κάρτα κ συνέφερε.τα ίδια θα φορέσω κ φέτος,άντε να πάρω συν μια ρομπιτσα μαζί μου.αλλιως μπορείς να δεις κ h&m φαντάζομαι θα είναι όμορφα κ φθηνά.

Just now, Argyroula είπε:

Κορίτσια μολις γύρισα από γιατρό!! Το καμάρι μας είχε γυρίσει κωλο και δεν κουνιόταν καθόλου όπως πάντα. Δεν είδαμε τίποτα εκτός από την σπονδυλική στήλη. Γενικώς αυτό το παιδί εγώ δεν το έχω δει και πότε! Ολα καλά τα βρήκε ο γιατρός! 1450 γραμμάρια είμαστε μου είπε ότι βγαίνει πιο μεγάλος από 30η εβδομάδα που είμαι. Κλασικά για τα κιλά μου μου είπε να πάρω μόνο αλλά 2. Επιμένει ότι δεν πρέπει με τίποτα να περάσω τα 9. Επίσης μου είπε κορίτσια να βάζω οινόπνευμα στις θηλες για να αρχίσουν να σκληραινουν. Αυτά γενικά και πάμε για ντομπλερ! Α μου είπε επίσης ότι αφού έχω 15 νοεμβριου πητ στις 15 Οκτωβρίου μπαίνω στον μήνα μου και κατά συνέπεια στις 15 σεπτεμβριου στον 8ο. Στις 15 όμως εγώ είμαι 31 και 3 μέρες. Θα γεννήσω και δεν θα καταλάβω πως βγαίνουν αυτές οι ριμαδες οι μετρήσεις. Πάω να ξεραθω και να σκεφτώ από αύριο τι θα τρώω για να πάρω μόνο 2 κιλά!! Αχχ θα τον βρίζω όταν γενναω!! Α!! Μου έκοψε και το μαγνήσιο και μου είπε μόνο να νιώθω συσπάσεις να παίρνω και το ξανασυζητάμε! 

Κοπέλα μου τι ώρα είναι αυτή;;;;;;τουλάχιστον είναι τέλειο στα κιλά το μπεμπακι σου!!θα σας κάνει κ εσάς έκπληξη το μουτράκι του:x

Ρε συ πολύ αυστηρός ο γιατρός σου,τι 2 κιλά;;;τόσο μπορεί να πάρει το μωρό σου μέχρι να γεννηθεί :P καλά κάνεις κ τον ακούς αλλά οκ δεν θα μείνεις κ νηστική!!

Αυτό για τις θηλές κ μένα μου το είπε αλλά μου είπε να το ξεκινήσω γύρω στην 33η εβδομάδα κ με μια κρεμουλα.εγω είχα της medela την purelan που έβαζα μετά τον θηλασμό κ όταν του το είπα ,μου λεει ωραία χρησιμοποίησε αυτήν τότε.

• Μου αρέσει 2

Just now, MumMaria είπε:

Ντοπλερ εγώ θα κάνω αργουτσικα κοπέλα μου,34η εβδομάδα αλλά αυτό γιατί με είδε την 28η για το νεφρακι αν θυμάσαι κ μου τα τσεκαρε τότε όλα.συνηθως γίνεται 32η.

Νυχτικά εμένα δεν με βολεύουν οπότε είχα πάρει μόνο ένα κ δύο πιτζαμουλες έξτρα μαζί μου.εγω τα είχα πάρει από το prenatal ,είχα κ κάρτα κ συνέφερε.τα ίδια θα φορέσω κ φέτος,άντε να πάρω συν μια ρομπιτσα μαζί μου.αλλιως μπορείς να δεις κ h&m φαντάζομαι θα είναι όμορφα κ φθηνά.

Κοπέλα μου τι ώρα είναι αυτή;;;;;;τουλάχιστον είναι τέλειο στα κιλά το μπεμπακι σου!!θα σας κάνει κ εσάς έκπληξη το μουτράκι του:x

Ρε συ πολύ αυστηρός ο γιατρός σου,τι 2 κιλά;;;τόσο μπορεί να πάρει το μωρό σου μέχρι να γεννηθεί :P καλά κάνεις κ τον ακούς αλλά οκ δεν θα μείνεις κ νηστική!!

Αυτό για τις θηλές κ μένα μου το είπε αλλά μου είπε να το ξεκινήσω γύρω στην 33η εβδομάδα κ με μια κρεμουλα.εγω είχα της medela την purelan που έβαζα μετά τον θηλασμό κ όταν του το είπα ,μου λεει ωραία χρησιμοποίησε αυτήν τότε.

Όχι νηστικη δεν μένω και του το είπα κιόλας! Δεν μπορώ να πάρω μόνο 2 και μου λέει μπορείς θα τρως ψαράκι χόρτα και κοτόπουλο! Λέει το μωρό θα τα πάρει κανονικά τα κιλά! Εσύ δεν θα πάρεις αλλα... Αχ θεέ μου.! Για το θέμα ώρας βλέπει ραντεβού μετα τις 10 το βράδυ όλα τα χρόνια που πηγαίνω γιατί είναι στο μητέρα πιο πριν. Για κρεμουλα τον ρώτησα και μου είπε σκέτο οινόπνευμα. Είναι και old school ο δικός μου. Χάχα. Αφού είναι όλα καλά δε πειράζει! Θα τα καταφέρουμε με τον μπέμπη να το παίζουμε μοντέλα. Κάτσε να κάνω και ντομπλερ να δω τσουτσουνι γιατί μπορεί να μας βγει χορεύτρια τελικά. Όλο δεν το βλέπουμε...και μου είπε ότι έχει γυρίσει  με το κεφάλι μεν αλλά ακόμα μπορεί να ξαναγυρίσει και ότι δεν σημαίνει ότι έχει πάρει θέση! 

• Μου αρέσει 1

yi9jp3.png

2 ώρες πρίν, Argyroula είπε:

Όχι νηστικη δεν μένω και του το είπα κιόλας! Δεν μπορώ να πάρω μόνο 2 και μου λέει μπορείς θα τρως ψαράκι χόρτα και κοτόπουλο! Λέει το μωρό θα τα πάρει κανονικά τα κιλά! Εσύ δεν θα πάρεις αλλα... Αχ θεέ μου.! Για το θέμα ώρας βλέπει ραντεβού μετα τις 10 το βράδυ όλα τα χρόνια που πηγαίνω γιατί είναι στο μητέρα πιο πριν. Για κρεμουλα τον ρώτησα και μου είπε σκέτο οινόπνευμα. Είναι και old school ο δικός μου. Χάχα. Αφού είναι όλα καλά δε πειράζει! Θα τα καταφέρουμε με τον μπέμπη να το παίζουμε μοντέλα. Κάτσε να κάνω και ντομπλερ να δω τσουτσουνι γιατί μπορεί να μας βγει χορεύτρια τελικά. Όλο δεν το βλέπουμε...και μου είπε ότι έχει γυρίσει  με το κεφάλι μεν αλλά ακόμα μπορεί να ξαναγυρίσει και ότι δεν σημαίνει ότι έχει πάρει θέση! 

Κιντερ εκπληξη θα ειναι το μωρακι σου αργυρουλα!!!!σημασια εχει να ειναι γερο!!!!! Αντε λιγο ακομη εμεινε κ θα γινουν τα αποκαλυπτήρια κορίτσι μου!!!!

• Μου αρέσει 2
  • Χαχα 2

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσάκια μου!!! @Argyroula μου 2 κιλά θα πάρει το παιδί ακόμα όχι εσυ; Αδύνατον να μείνεις στα 2... σου χαρίζω ένα και εγωωωωωω ΑχαχαχαχΧα....!!! Πείσμα που το έχει ο γιος σου όμως ε;;; Σας δείχνει τη πλάτη του από νωρίς χιχιχιχιχ  πάντως και εγώ @MumMaria την purelan της medela έβαζα ... ανατριχιάζω με το οινόπνευμα τόσο πολύ :confused: αλλά ότι πουν οι γιατροί τι να κάνουμε!!!

@fairy-mary Κοιτα και στο Oysho για νυχτικό κ πιτζάμες , εγώ είμαι της πιτζαμας!!! Αν έχει κ κουμπάκια μπροστά είναι τέλειο !!!Ένα νυχτικό ειχα κ αρνιομουν να το φορέσω χιχιχιχιχιχ επίσης θυμάμαι 6 Ιανουαρίου καταχείμωνο στο Ρεα μέσα να έχει 30+ βαθμούς και να γυρεύω απεγνωσμένα λίγη δροσιααααα... φέτος θα παω με καλοκαιρινές πιτζάμες νομίζω 

• Μου αρέσει 2

vWRfp2.png
r1qtp2.png

Καλημερα αγαπημενα μου κοριτσακια!!!!! Τί κανετε; Ελπιζω να ειστε καλα ολες!!!! 

@Argyroula τελεια τα νεα του μπεμπη και γελασα πολυ που λες μια σπονδυλικγ στηλη ειδαμε χαχαα! Βρε μπας και τον νευριαζει ο γιατρος τον μικρο και σνομπαρει; Λοιπον εμενα αυτο με τα συν 2 κιλα πολυ υπερβολη και αγχος μου ακουγεται...Οκ ας μην κανεις γουρουνιες αλλα οχι και αυστηρη διαιτα, ειπαμε! Χορτα, ψαρι και κοτοπουλο λεει!  

@Geo81 εγω το αναποδο! Δε μπορω με τιποτα πυτζαμες ενω μεχρι πριν 5 χρονια μονο πυτζαμες!!!! Επισης χιλια ευχαριστω για την ιδεα με φανελακια θηλασμου! Πηρα 2 ονλαιν να δοκιμασω!!! Ουτε να κλεινουν πισω ουτε τιποτα!!! Τελεια ιδεαααα νομιζω θα τα βολευτω!

• Μου αρέσει 2

oz5Vp2.png

8 ώρες πρίν, MumMaria είπε:

@fairy-mary εγω νυχτικακια πήρα, αλλα εχω ακουσει πως αν γεννήσεις καισαρική βοηθαει η νυχτικια, για τις αλλαγες που θα σου κανουν οι νοσοκομες, με πιτζαμα πιο δύσκολο, επειτα οντως ολοι λενε οτι στις κλινικες θα εχει ζεστη κ πως πολλες που ηταν να γεννησουν χειμωνα μετα στειλανε τους αντρες τους να τους φερουν ραντακια. Εμενα με ραντακι ειναι αλλα πηρα κ μια ρομπα, Επισης πρεπει να προσέξουμε να ειναι φαρδυ το μανικι σε περίπτωση που εχουμε ορο, αυτο το εμαθα αφου πηρα τη ρομπιτσα

• Μου αρέσει 2

Κορίτσια μου!! Σας ευχαριστώ για την υποστήριξη στην μάχη κατά της αγαπημένης μου Γκεστάπο! Τον ξέρω δεν θα τον μάθω τώρα! Κι έχει και καλό όνομα στην πιάτσα τρομάρα του!! Εγω το έχω το πρόβλημα όμως που θέλω πάντα να είμαι συνεπής σε αυτά που μου λέει ένα ξέρω ότι στην προκειμένη περίπτωση δεν υπάρχει κανένας σημαντικός λογος να στερηθω! Αφού όμως παίρνει το μωρό κανονικα ακόμα και αυτές τις μέρες που παρατήρησα ότι δεν πήρα έχασα κιόλας δεν με νοιάζει.Θα το βρω! Θα κόψω τα γλυκάκια και τις πιτσουλες που δεν μπορώ να πω ότι δεν έτρωγα... Χάχα. 

Κορίτσια ναι το μωρό κιντερ έκπληξη θα είναι σίγουρα! Ένα ένα τα πλευρά τα μετραμε κάθε φορά! 

Όσο για το θεμα νυχτικο-πιτζαμα θα παραγγείλω κι εγώ και νυχτικο και πιτζαμα κοντομάνικα μάλλον με ρόμπα. Λοιπόν μου πήρε δώρο η θεία του άντρα μου κάτι νυχτικα κατάλευκα όλο δαντέλα στο στήθος που είναι για κολασμένο σεξ όχι για μαιευτήριο. Γέλασα πολύ χθες! Τα φοράω και γυρνάω μόνη μου και το παίζω μοιραία! Τον βασανίζω τον καημένο! 

• Μου αρέσει 2
  • Χαχα 6

yi9jp3.png

10 ώρες πρίν, Argyroula είπε:

Ομορφα νέα κοπέλα Μ.. Το παιδι σας θ σας κάνει την έκπληξη με την ομορφιά τ Γ αυτό σας κάνει νάζια χαχα.. Γτ κιλά εντάξει λίγο παρανοικο αυτο.. Εγώ έχω παρει 12 έως τώρα κ δεν ξέρω πως κιόλας.. 

• Μου αρέσει 1

k1S4p3.png

Διαφημίσεις

Just now, Despoina Mar είπε:

Ομορφα νέα κοπέλα Μ.. Το παιδι σας θ σας κάνει την έκπληξη με την ομορφιά τ Γ αυτό σας κάνει νάζια χαχα.. Γτ κιλά εντάξει λίγο παρανοικο αυτο.. Εγώ έχω παρει 12 έως τώρα κ δεν ξέρω πως κιόλας.. 

Καλημερα!!και εγω 12 εχω παρει κ επισης δεν εχω καταλαβει το πως χαχα

• Χαχα 1

oru1p3.png

1 ώρα πρίν, Geo81 είπε:

Καλημερα κοριτσάκια μου!!! @Argyroula μου 2 κιλά θα πάρει το παιδί ακόμα όχι εσυ; Αδύνατον να μείνεις στα 2... σου χαρίζω ένα και εγωωωωωω ΑχαχαχαχΧα....!!! Πείσμα που το έχει ο γιος σου όμως ε;;; Σας δείχνει τη πλάτη του από νωρίς χιχιχιχιχ  πάντως και εγώ @MumMaria την purelan της medela έβαζα ... ανατριχιάζω με το οινόπνευμα τόσο πολύ :confused: αλλά ότι πουν οι γιατροί τι να κάνουμε!!!

@fairy-mary Κοιτα και στο Oysho για νυχτικό κ πιτζάμες , εγώ είμαι της πιτζαμας!!! Αν έχει κ κουμπάκια μπροστά είναι τέλειο !!!Ένα νυχτικό ειχα κ αρνιομουν να το φορέσω χιχιχιχιχιχ επίσης θυμάμαι 6 Ιανουαρίου καταχείμωνο στο Ρεα μέσα να έχει 30+ βαθμούς και να γυρεύω απεγνωσμένα λίγη δροσιααααα... φέτος θα παω με καλοκαιρινές πιτζάμες νομίζω 

Και εγω στο Ρεα γέννησα την πρώτη και είχα σκάσει από τη ζέστη Μάρτιο μήνα.

Δε με βολεύουν οι πυτζάμες γιατί θα κάνω καισαρική :/.

πότε έχεις Πητ λες να είμαστε μαζί;

aKX8p2.png

Just now, Argyroula said:

Κορίτσια μου!! Σας ευχαριστώ για την υποστήριξη στην μάχη κατά της αγαπημένης μου Γκεστάπο! Τον ξέρω δεν θα τον μάθω τώρα! Κι έχει και καλό όνομα στην πιάτσα τρομάρα του!! Εγω το έχω το πρόβλημα όμως που θέλω πάντα να είμαι συνεπής σε αυτά που μου λέει ένα ξέρω ότι στην προκειμένη περίπτωση δεν υπάρχει κανένας σημαντικός λογος να στερηθω! Αφού όμως παίρνει το μωρό κανονικα ακόμα και αυτές τις μέρες που παρατήρησα ότι δεν πήρα έχασα κιόλας δεν με νοιάζει.Θα το βρω! Θα κόψω τα γλυκάκια και τις πιτσουλες που δεν μπορώ να πω ότι δεν έτρωγα... Χάχα. 

Κορίτσια ναι το μωρό κιντερ έκπληξη θα είναι σίγουρα! Ένα ένα τα πλευρά τα μετραμε κάθε φορά! 

Όσο για το θεμα νυχτικο-πιτζαμα θα παραγγείλω κι εγώ και νυχτικο και πιτζαμα κοντομάνικα μάλλον με ρόμπα. Λοιπόν μου πήρε δώρο η θεία του άντρα μου κάτι νυχτικα κατάλευκα όλο δαντέλα στο στήθος που είναι για κολασμένο σεξ όχι για μαιευτήριο. Γέλασα πολύ χθες! Τα φοράω και γυρνάω μόνη μου και το παίζω μοιραία! Τον βασανίζω τον καημένο! 

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!!!! Ειναι λευκα Αργυρουλα τί κολασμενο σεξ; Ειναι για την αθωοτητα και κορυφωση αγαπης που κρυβει η ερωτικη πραξη μεταξυ συζυγων!!!!!! ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!

Σαν το αερικο, σαν μια νεραιδα λοιπον κυκλοφορεις!! Καημενος Σπυρος, εμ θα τρωει χορτα εμ βλεπει δαντελες και δεν αγγιζει!!

• Χαχα 1

oz5Vp2.png

Just now, fairy-mary είπε:

Και εγω στο Ρεα γέννησα την πρώτη και είχα σκάσει από τη ζέστη Μάρτιο μήνα.

Δε με βολεύουν οι πυτζάμες γιατί θα κάνω καισαρική :/.

πότε έχεις Πητ λες να είμαστε μαζί;

27/11 κορίτσι μου βάση περιόδου , ο υπέρηχος βέβαια την βγάζει πιο μεγάλη ! Και αν κρίνω από το γιο μου που είχα ΠΗΤ 27/1 και γεννήθηκε στις 6/1 τότε δεν θα φτάσω εκει... αλλά ποτέ δεν ξέρεις!!!! Εσύ πότε έχεις ;

vWRfp2.png
r1qtp2.png

Μολις γυρισαμε απο marks & spencer..κοριτσια τρελαθηκα με τα πραγματα που εχει!!πηρα για εμενα εσωρουχα θηλασμου τα ειχε κ σε προσφορα κ του μπεμπη του πηραμε τα πρωτα του φορμακια,συν 2 που λενε i love mummy το ενα κ το αλλο i love daddy!:-P θα ξαναπαω τις επομενες μερες γιατι αφησα εκκρεμοτητες χαχα

• Μου αρέσει 7

oru1p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...