Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , linaa είπε:

Το στομάχι επειδή τώρα είναι πιο ευαίσθητο θα σε πονούσε από κάποιο φάρμακο λογικά. Ε βραστή πατάτα , φρυγανιές απλές όχι μαύρες πολυσπορες κτλ , φιδέ , ριζακι για σούπα , κοτόπουλο χωρίς μπαχαρικά . Γενικα φρόντισε όταν περνεις κάποιο φάρμακο να έχεις φάει κάτι ελαφρύ. 

Γενικά τώρα απέφευγε να τρως απέξω απέφευγε να τρως βαριά φαγητά όχι ωμά λαχανικά όλα τα ωμά γενικά ανακατεύουν συνήθως Κ είναι δύσκολα στην πέψη 

Ευχαριστώ πολύ! Είσαι πολύ κατατοπιστική! Επίσης να σε ρωτήσω αν γνωρίζεις! Από χθες νιώθω ένα ποναλακι κάτω αριστερά.Λογικα είναι από το έντερο;;

1 hour ago, Relief είπε:

Καλημέρα και καλή εβδομάδα κορίτσια! Καλή τύχη σε όποιο στάδιο κι αν βρίσκεστε! Θα ήθελα να ρωτήσω, έχουν περισσέψει σε κάποια κοπέλα ενέσεις arvekap ή Meriofert? Ας λήγουν και αυτό ή τον επόμενο μήνα...

Καλημέρα κορίτσι μου, εγώ έχω ένα κουτί arvekap ανοιγμένο γιατί είχα χρησιμοποιήσει μια αμπούλα.Ειμαι όμως Ηράκλειο Κρήτης 

Μανούλες Νοεμβρίου 2020

Recommended Posts

Just now, Depykal said:

Κοροτσια εμενα τα κανει ολα...στην αρχη που μεναμε μαζι μεγειρευε πιο ωραια απο μενα...μετα βεβαια το εβαλα πεισμα κ τον ξεπερασα...αλλα τωρα μου λεει αλλα..οτι αυτος θα κοιμαται απο την μερια που θα ειναι το μωρο κ θα το κραταει ολη μερα για να μαγειρευω κ να καθαριζω εγω το σπιτι...μου λεει κιολας παρε οτι θες για το μωρο εμενα παρε μου μονο το καγκουρο μου (το μαρσιπο εννοει)....

Γλυκουλης μωρεεεεεεεεεε!!!!!!!!!! Κι εμενα θελει το λικνο στη μερια του αλλα ξεχνανε κατι βασικο οι αντρες μας! ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΒΥΖΙ! Χαχαχαχαχα!

• Χαχα 7

oz5Vp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 13k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Υβόννη

2014

• MumMaria

1926

• Gogo1994

1397

• Despoina K

1058

Περισσότερες δημοσιεύσεις

5 ώρες πρίν, MumMaria είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου!!!πως είστε;

Εμείς χθες είχαμε ένα πέσιμο με τον μικρό,έσκισε το χείλος του σε δύο σημεία έτσι που έπεσε,αγχώθηκα αρκετά,έκλαιγε κ ο καημένος αλλά τελικα κ μια χαρά έφαγε το βράδυ κ μια χαρά κοιμήθηκε.η αγωνία μου έμεινε εν τέλει!!

Τώρα παίζουμε στο χαλί(που δεν σήκωσα) κ μετά φρουτοκρεμα κ βόλτα:wink:

@Despoina Mar ελπίζω να είσαι καλύτερα σήμερα.κοπελα μου πάντως μην κάθεσαι κ ταλαιπωρείσαι,πάρε μαγνήσιο,θα σου πει κ ο γιατρός.δεν είναι κάτι,βιταμινουλα είναι.

Καλησπέρα αγαπημένα μου κοριτσάκια!!! Περαστικά στον μικρούλη μας Βασιλάκη μωρε, ήταν το πρώτο γερό Μαράκι μου... θα του περάσει γρήγορα , εσυ θα το θυμάσαι πιο πολύ κ θα τρέμεις κάθε φορά :( οπλισου με υπομονή!!! Μπράβο για την ψυχραιμία σου!!!

Just now, Despoina Mar είπε:

Ευχαριστώ πολυ κορίτσια για τις συμβουλές!! Μ είπε να παρω μια βδομαδα προληπτικα κ βλέπουμε, θα φανει:)

Εγώ κορίτσι μου τα παίρνω από τον 3ο φαντάσου και παίρνω κ ενισχυτικά για Τίς πρόωρες συσπάσεις που είχα το καλοκαίρι... το μαγνήσιο είναι φυσικό συμπλήρωμα βιταμινουλα!!!

4 ώρες πρίν, Marilou77 είπε:

Καλημέρα!! Αμαν βρε κορίτσι, περαστικα να ειναι, αφου τακτοποιηθηκε πάντως ολα καλα!! Εγω θυμαμαμαι πιο μεγαλη απο τον Βασιλάκη, ειχε μαζεψει η μαμα μου το χαλί κ το τοποθέτησε προχειρα στον τοιχο, κι εγω ανεβηκα στο μπρατσο της πολυθρονας επιασα τα σχοινια που το ειχε δεσει κ εκανα οτι ημουν καβαλα στο αλογακι, επεσα κ εσπασα χερακι κ εβαλα γυψακι, τα πεσιματα αυτά στο πρόγραμμα ειναι, επισης σε αλλο περιστατικο, μη σε ζαλιζω τωρα επεσε κ ραψιμο, χαχαχα αν παρει απο μενα το παιδι μου την εκατσα χαχαχα. Αρκει να περνάνε.....καλη φρουτοκρεμα κ βολτουλα κ δυο φιλάκια απο μενα για γρηγορη αναρρωση.

Κοριτσάκι μου μέχρι στιγμής μιυ θυμίζεις τον Γιωργακη χιχιχιχιχιχ έχουμε σπάσει το δεξί μας χέρι , έχουμε κάνει ράμματα στο πόδι , έχει κόψει το χέρι του σε ένα εξωτερικό ανσανσερ στο μέτρο :( και πολλά αλλά .... και είναι 2 χρόνων κ 8 μηνών μόνο ακόμα....

3 ώρες πρίν, Υβόννη είπε:

Καλημερα αγαπημενες μου!! Καταρχην σας ευχαριστω παρα παρα πολυ ολες χτες για τις υπεροχες ευχουλες σας!!!! Ηθελα να απαντησω στην καθεμια αλλα δουλευα ως αργα χτες, μετα ειχαμε το ρομαντικο μας δειπνο και μετα επεσα ξερη για υπνο στο παπλωμα μας (ναι @Marilou77παπλωμα εδω ιχιχιχι) γιατι σημερα ειχα πολυ πρωι το ντοπλερ. Ολα καλα κοριτσακια μου, ειδε παλι οργανακια κτλ και...ειπε το μωρο και οχι το εμβρυο!!! Στο τελος με χαιρετησε, μου ειπε καλη γεννα και ευχεται να με ξαναδει τωρα πλεον στο επομενο παιδακι!

@MumMariaπεραστικα το αγορακι μας...Το πρωτο του πεσιμο! Αχ ναι ξεκιναει τωρα η εξερευνηση και το πειραμα με τις δυνατοτητες που εχει το σωμα του...Ευτυχως σιγα σιγα θα μαθαινει απο τα παθηματα και θα προσεχει, αλλα ακομη ειναι πολυ μικρουλης!! Ζωηρος ο μπαμπας του ε; Ας ελπισουμε να μην μοιασει τοσο εκει ουτε να ειναι σαν τη  @Marilou77 (διαβαζα λιγο τι εκανες μικρη και σκιαχτηκα. Και αυτα θα ειναι λιγα αντιπροσωπευτικα να υποθεσω)!!!! Τωρα το αφηνετε πισω Μαρακι μου και καλη βολτουλα!!

@Geo81λιωνω να ακουω ιστοριες απο το Γιωργακη μας! Μονο 2μισι και ειναι τετραπερατος!!! Αχ ατιμη κοινωνια καλα τα λεει το παιδι χιχιχιχιχιχι!!!! Να τον χαιρεστε γλυκια μου και καλη σχολικη χρονια!

@Despoina Marεγω παιρνω 400μγ μαγνησιο σιγουρα κοριτσι μου. Με χαλαρωνει αμεσως γιατι ειχα πολλα πονακια στις αρχες. Και συσπασεις να κανεις μην ανησυχεις ειναι φυσιολογικες στο 3 τριμηνο. Ρωτα το γιατρο σου για τη δοση και για μενα οπως ιεπα και η Μαρια βιταμινουλα ειναι το μαγνησιο κακο σιγουρα δεν κανει.

Πω πω φαγητάραααα ο Αγγελάκος σου!!!!!! Τέλειος!!!!! Και το τσιζ κέικ στο τέλος ωραιότατο κοριτσάκι μου χαίρομαι που το απολαύσες !!!! Τι όμορφα νέα με το ντοπλερ σήμερα!!!!! Εμπρός λοιπόν μπήκες στην τελική ευθεία κοπέλα μου!!!!!! Με το καλό ονΡαφαηλακος μας

πρίν από 53 λεπτά , Depykal είπε:

Κοροτσια εμενα τα κανει ολα...στην αρχη που μεναμε μαζι μεγειρευε πιο ωραια απο μενα...μετα βεβαια το εβαλα πεισμα κ τον ξεπερασα...αλλα τωρα μου λεει αλλα..οτι αυτος θα κοιμαται απο την μερια που θα ειναι το μωρο κ θα το κραταει ολη μερα για να μαγειρευω κ να καθαριζω εγω το σπιτι...μου λεει κιολας παρε οτι θες για το μωρο εμενα παρε μου μονο το καγκουρο μου (το μαρσιπο εννοει)....

Τυχερουλααααααα !!!! Πέτυχες κελεπούρι!!!!

1 ώρα πρίν, demifilol είπε:

Ειρηνη μου φανταστικο δείπνο !!!το ζηλεψα με το που το άκουσα !!!χχαχαχαχ

Κ εγώ παίρνω 2 max 500 εδώ κ μήνες αλλιώς Δ μπορούσα ν σηκωθώ από το κρεβάτι !βιταμινη είναι Δ επηρεάζει το μωρό !μην ανησυχείς !

Μαριλου μου ευχομαι ν μην μοιάσει εσένα το παιδί σου !!χαχχαχαχα μες τη ζωή είναι αυτά ,,καλύτερα ζωηρά παιδάκια !!!

Ότι είναι να γίνει ,θα γίνει !!!σωστα τ λες!περαστικα σας !!θα το έχει ξεχάσει !!!εσυ μανούλα ψυχραιμία !!

Δημητρούλα αφού ζήλεψες την κινοα της ειρήνης , θα στη φτιάξω όταν συναντηθούμε από κοντά χιχιχιχιχιχιχιι 

1 ώρα πρίν, demifilol είπε:

Ειρηνη μου φανταστικο δείπνο !!!το ζηλεψα με το που το άκουσα !!!χχαχαχαχ

Κ εγώ παίρνω 2 max 500 εδώ κ μήνες αλλιώς Δ μπορούσα ν σηκωθώ από το κρεβάτι !βιταμινη είναι Δ επηρεάζει το μωρό !μην ανησυχείς !

Μαριλου μου ευχομαι ν μην μοιάσει εσένα το παιδί σου !!χαχχαχαχα μες τη ζωή είναι αυτά ,,καλύτερα ζωηρά παιδάκια !!!

Ότι είναι να γίνει ,θα γίνει !!!σωστα τ λες!περαστικα σας !!θα το έχει ξεχάσει !!!εσυ μανούλα ψυχραιμία !!

Δημητρούλα αφού ζήλεψες την κινοα της ειρήνης , θα στη φτιάξω όταν συναντηθούμε από κοντά χιχιχιχιχιχιχιι 

• Μου αρέσει 2
  • Χαχα 2

vWRfp2.png
r1qtp2.png

Κορίτσια μου γεια σας.χαθηκα απο χθες γιατί σηκώσαμε λίγο τα μπεμπέ μαγαζιά με τον άντρα μου.Τι να σας λέω καλέ μέχρι κ παραμύθια ήθελε να πάρει αλλά δεν τον άφησα.χαχα.σχεδον όλα τα άλλα τα πήρε πάντως..δεν τον κρατούσε κάνεις.Η εξέταση μου βγήκε και ευτυχως μικρόβια δεν έχω.Μονο μηκυτες που οκ το ήξερα.κ στον 9ο θα κάνουμε θεραπεία μου είπε η γιατρός.ωστοσο θέλω να σας πω κάτι.Εχει κοπεί η όρεξη μου κατά πολύ.Δε πεινάω τις περισσότερες ώρες.Λιγο περισσότερο με πιάνει το βράδυ αλλά κ πάλι όχι τίποτα ιδιαίτερο.Χθες ανακατευτηκα κ απίστευτα πολύ από μυρωδιά ψαριού.Ημουν χάλια ...ούτε στο πρώτο τρίμηνο έτσι.

@MumMariaπεραστικα σας Μαρία μου.τρομαζω ήδη στις σκέψεις αυτές αλλά το αντιμετωπίζεις πολύ σωστά.ωστοσο κ ο δικός μ άντρας ήταν ζιζάνιο άμα πάρει από κει καηκαμε χαχα.εγω ήμουν ησυχουλα

@Υβόννημου μια χαρά μου ακούστηκε το δείπνο σας.μη σου πω έτσι όπως είναι το στομάχι Μ κ βαρύ χαχα λεγε τι πιτουρα τρως μπας κ βάλω τίποτα στο στόμα μου.

@Despoina Marδεσποινακι κ εγώ από τον 5ο πίνω μαγνήσιο προληπτικά κ τώρα δύο βδομάδες πίνω κ τα Μαξ.Αφου μέχρι τώρα δεν χρειαστηκες μια χαρά αλλά δε πειράζει να πάρεις εννοείται.φαντασου κ εγώ που παίρνω τώρα λίγες μέρες πάνε να με πιάσουνε κάτι κραμπουλες στα πόδια αλλά σταματάνε αμέσως

@Depykalααα σας χρειαζόμαστε να κάνει μαθήματα ο αντρουλης σου στο δικό μου.απο μαγειρική δενννν

• Μου αρέσει 7

yRr5p2.png

Just now, Geo81 είπε:

Καλησπέρα αγαπημένα μου κοριτσάκια!!! Περαστικά στον μικρούλη μας Βασιλάκη μωρε, ήταν το πρώτο γερό Μαράκι μου... θα του περάσει γρήγορα , εσυ θα το θυμάσαι πιο πολύ κ θα τρέμεις κάθε φορά :( οπλισου με υπομονή!!! Μπράβο για την ψυχραιμία σου!!!

Εγώ κορίτσι μου τα παίρνω από τον 3ο φαντάσου και παίρνω κ ενισχυτικά για Τίς πρόωρες συσπάσεις που είχα το καλοκαίρι... το μαγνήσιο είναι φυσικό συμπλήρωμα βιταμινουλα!!!

Κοριτσάκι μου μέχρι στιγμής μιυ θυμίζεις τον Γιωργακη χιχιχιχιχιχ έχουμε σπάσει το δεξί μας χέρι , έχουμε κάνει ράμματα στο πόδι , έχει κόψει το χέρι του σε ένα εξωτερικό ανσανσερ στο μέτρο :( και πολλά αλλά .... και είναι 2 χρόνων κ 8 μηνών μόνο ακόμα....

Πω πω φαγητάραααα ο Αγγελάκος σου!!!!!! Τέλειος!!!!! Και το τσιζ κέικ στο τέλος ωραιότατο κοριτσάκι μου χαίρομαι που το απολαύσες !!!! Τι όμορφα νέα με το ντοπλερ σήμερα!!!!! Εμπρός λοιπόν μπήκες στην τελική ευθεία κοπέλα μου!!!!!! Με το καλό ονΡαφαηλακος μας

Καλα μην το δέσεις κόμπο με την κινοα !!!βολευομαι κ με κάτι πιο νορμαλ !!!χαχαχεχχε

• Χαχα 2

i8Mup3.png?t=1&0EalCpq6

Διαφημίσεις

Καλησπέρα μανούλες!!! Εμείς μόλις γυρίσαμε από τον γιατρό... 1406γρ παρακαλώ ο μιεσιέ αλλά δεν μας έκανε τη χάρη για 3D ίσως γιατί έλειπε ο μπαμπάς του!!! Όλα τέλεια με τον μικρό, εγώ όμως δυστυχώς όμως πονάω υπερβολικά στην λεκάνη.... 

• Μου αρέσει 8

4DTxp3.png 47gQp3.png

Just now, Gogo1994 είπε:

Κορίτσια μου γεια σας.χαθηκα απο χθες γιατί σηκώσαμε λίγο τα μπεμπέ μαγαζιά με τον άντρα μου.Τι να σας λέω καλέ μέχρι κ παραμύθια ήθελε να πάρει αλλά δεν τον άφησα.χαχα.σχεδον όλα τα άλλα τα πήρε πάντως..δεν τον κρατούσε κάνεις.Η εξέταση μου βγήκε και ευτυχως μικρόβια δεν έχω.Μονο μηκυτες που οκ το ήξερα.κ στον 9ο θα κάνουμε θεραπεία μου είπε η γιατρός.ωστοσο θέλω να σας πω κάτι.Εχει κοπεί η όρεξη μου κατά πολύ.Δε πεινάω τις περισσότερες ώρες.Λιγο περισσότερο με πιάνει το βράδυ αλλά κ πάλι όχι τίποτα ιδιαίτερο.Χθες ανακατευτηκα κ απίστευτα πολύ από μυρωδιά ψαριού.Ημουν χάλια ...ούτε στο πρώτο τρίμηνο έτσι.

@MumMariaπεραστικα σας Μαρία μου.τρομαζω ήδη στις σκέψεις αυτές αλλά το αντιμετωπίζεις πολύ σωστά.ωστοσο κ ο δικός μ άντρας ήταν ζιζάνιο άμα πάρει από κει καηκαμε χαχα.εγω ήμουν ησυχουλα

@Υβόννημου μια χαρά μου ακούστηκε το δείπνο σας.μη σου πω έτσι όπως είναι το στομάχι Μ κ βαρύ χαχα λεγε τι πιτουρα τρως μπας κ βάλω τίποτα στο στόμα μου.

@Despoina Marδεσποινακι κ εγώ από τον 5ο πίνω μαγνήσιο προληπτικά κ τώρα δύο βδομάδες πίνω κ τα Μαξ.Αφου μέχρι τώρα δεν χρειαστηκες μια χαρά αλλά δε πειράζει να πάρεις εννοείται.φαντασου κ εγώ που παίρνω τώρα λίγες μέρες πάνε να με πιάσουνε κάτι κραμπουλες στα πόδια αλλά σταματάνε αμέσως

@Depykalααα σας χρειαζόμαστε να κάνει μαθήματα ο αντρουλης σου στο δικό μου.απο μαγειρική δενννν

Τι ωραία τ ψώνια είναι τα καλυτερα μας!!! Ναι Μ είπε μόνο Γ μια βδομαδα αυτό Μ φάνηκε λίγο παραξενο αλλά οκ

k1S4p3.png

Just now, Geo81 είπε:

Ωχ ωχ λες να εξελιχθεί σε κάνα Γιωργάκη κι ο δικός μου κ να τρέχω κ να μην φτάνω;;:Pμπραβο σου πάντως γεωργία μου ,δεν έχετε περάσει κ λίγα.απο δω κ πέρα να ευχηθώ μόνο επιφανειακά χαζά χτυπήματα για να είναι καλά κ γιος αλλά κ μαμα:-D

Just now, Gogo1994 είπε:

Με γεια σας Γωγουλα μου!!!!εμένα τώρα που το λες πέρσι είχε πάρει κ δύο παραμύθια στον Βασίλη στην βόλτα μας!!αχαχαχαχα!

Μια χαρά με την καλλιέργεια,μόνο μύκητες στον ένατο λοιπόν,σούπερ!!

Just now, MinakiG είπε:

Καλησπέρα μανούλες!!! Εμείς μόλις γυρίσαμε από τον γιατρό... 1406γρ παρακαλώ ο μιεσιέ αλλά δεν μας έκανε τη χάρη για 3D ίσως γιατί έλειπε ο μπαμπάς του!!! Όλα τέλεια με τον μικρό, εγώ όμως δυστυχώς όμως πονάω υπερβολικά στην λεκάνη.... 

Μια χαρά ο γιοκας σου κ σένα !!!!φωτό την επόμενη φορά ή ίσως κ live ,σας το κρατάει για έκπληξη το μουτράκι του:x

Ο γιατρός τι σου είπε για την λεκάνη;φυσιολογικό μου ακούγεται,νομίζω ανοίγουν τα κόκαλα σιγά σιγά εκεί κ χαλαρώνουν πια συνδεσμοι..προετοιμαζόμαστε για την γέννα κοριτσια:-P

Just now, Despoina Mar είπε:

Τι ωραία τ ψώνια είναι τα καλυτερα μας!!! Ναι Μ είπε μόνο Γ μια βδομαδα αυτό Μ φάνηκε λίγο παραξενο αλλά οκ

Ίσως επειδή δεν έχεις συσπάσεις ή κάποια κράμπα να σε πιάνει κ όπως λες μάλλον χθες ήταν το έντερο,να θεωρεί πως δεν χρειάζεται.το βλέπεις πάντως, μην αγχώνεσαι.

Εγώ παίρνω από τον 4ο μήνα μαγνήσιο κ την προηγούμενη φορά μου είπε ότι από 35η εβδομαδα σιγά σιγά το κόβουμε γιατί μετά τις θέλουμε τις μικροσυσπασεις.

• Μου αρέσει 2

@MumMaria Καταρχάς περαστικά σας... Πώς είναι ο μικρός;; Το κακό με μένα είναι ότι λόγω επαγγέλματος ξέρω τι είναι.... Λέγεται δυσλειτουργία της ηβικής σύμφυσης ...  Μου το επιβεβαίωσε ο γιατρός ... Όταν ο σύνδεσμος της ηβικής σύμφυσης μαλακώνει φυσιολογικά από τις ορμόνες της εγκυμοσύνης αλλά ανοίγει παραπάνω από 10 χιλιοστά... Το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να φοράς ζώνη εγκυμοσύνης ισχίων που είχα ήδη αγοράσει και την έβαλα ......

• Μου αρέσει 1
  • Λυπημένη/-ος 2

4DTxp3.png 47gQp3.png

Just now, Gogo1994 είπε:

Μεγια μεγια τα πραγματακια σας...οποτε θελετε...κ οχι απλα πραγματακια μεχρι κ αγριογουρουνο θα του μαθει γκουρμε με δαμασκηνα....

BDoAp3.png

Διαφημίσεις

πρίν από 21 λεπτά , Gogo1994 είπε:

Τέλεια τα πραγματάκια σας τα καινουρια κοριτσάκι μου!!!!!! Με το καλό τώρα!!! Τελική ευθεία!!!

Just now, MumMaria είπε:

Ωχ ωχ λες να εξελιχθεί σε κάνα Γιωργάκη κι ο δικός μου κ να τρέχω κ να μην φτάνω;;:Pμπραβο σου πάντως γεωργία μου ,δεν έχετε περάσει κ λίγα.απο δω κ πέρα να ευχηθώ μόνο επιφανειακά χαζά χτυπήματα για να είναι καλά κ γιος αλλά κ μαμα:-D

Με γεια σας Γωγουλα μου!!!!εμένα τώρα που το λες πέρσι είχε πάρει κ δύο παραμύθια στον Βασίλη στην βόλτα μας!!αχαχαχαχα!

Μια χαρά με την καλλιέργεια,μόνο μύκητες στον ένατο λοιπόν,σούπερ!!

Μια χαρά ο γιοκας σου κ σένα !!!!φωτό την επόμενη φορά ή ίσως κ live ,σας το κρατάει για έκπληξη το μουτράκι του:x

Ο γιατρός τι σου είπε για την λεκάνη;φυσιολογικό μου ακούγεται,νομίζω ανοίγουν τα κόκαλα σιγά σιγά εκεί κ χαλαρώνουν πια συνδεσμοι..προετοιμαζόμαστε για την γέννα κοριτσια:-P

Ίσως επειδή δεν έχεις συσπάσεις ή κάποια κράμπα να σε πιάνει κ όπως λες μάλλον χθες ήταν το έντερο,να θεωρεί πως δεν χρειάζεται.το βλέπεις πάντως, μην αγχώνεσαι.

Εγώ παίρνω από τον 4ο μήνα μαγνήσιο κ την προηγούμενη φορά μου είπε ότι από 35η εβδομαδα σιγά σιγά το κόβουμε γιατί μετά τις θέλουμε τις μικροσυσπασεις.

Έτσι όπως τον βλέπω τον Βασιλάκη μάλλον προς τα εκεί παειιιιι!!!! Δεν πειράζει αυτό που είπες, να είναι επιφανειακά και χαζούλικα τα χτυπηματακια μας

• Μου αρέσει 2

vWRfp2.png
r1qtp2.png

44 minutes ago, Gogo1994 said:

Με γεια τα πραγματακια σας!!!!!! Δε θελω καν να φανταστω ποσα θα ειναι και ποσο τελεια!!!!!! Να τα χαρειτε Γωγουλα μου, καλοριζικαααααααα!!!!!!!!

Αυτο με το φαγητο ειναι πολυ φυσιολογικο, γιατι ανεβαινει το στομαχι μας τωρα ψηλα και δεν εχει πολυ χωρο. Και ναι κι εγω εχω αναγουλα σαν του πρωτου τριμηνου! Ειναι ολα φυσιολογικοτατα! Αν δε θες πιτουρο να ξεπεσεις τοσο χαμηλα Γωγουλα χαχαχα δοκιμασε μικρα γευματακια και συχνα. Εγω το μεσημεριανο πχ το τρωω σε δυο δοσεις αρκετες φορες!

Just now, MinakiG said:

@MumMaria Καταρχάς περαστικά σας... Πώς είναι ο μικρός;; Το κακό με μένα είναι ότι λόγω επαγγέλματος ξέρω τι είναι.... Λέγεται δυσλειτουργία της ηβικής σύμφυσης ...  Μου το επιβεβαίωσε ο γιατρός ... Όταν ο σύνδεσμος της ηβικής σύμφυσης μαλακώνει φυσιολογικά από τις ορμόνες της εγκυμοσύνης αλλά ανοίγει παραπάνω από 10 χιλιοστά... Το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να φοράς ζώνη εγκυμοσύνης ισχίων που είχα ήδη αγοράσει και την έβαλα ......

τελειος ο μπεμπακος σου κοριτσακι μου και φατσουλα εκπληξη!!!!!!! Να φορας τη ζωνουλα σου και ολα θα ειναι καλα. Κι εμενα ποναει η λεκανη η αληθεια ειναι αλλα ακομη παλευεται. Εφοσον ξερεις τι ειναι τουλαχιστον δεν ανησυχεις και ευχομαι να ανακουφιστεις με τη ζωνουλα!

Just now, Geo81 said:

Τέλεια τα πραγματάκια σας τα καινουρια κοριτσάκι μου!!!!!! Με το καλό τώρα!!! Τελική ευθεία!!!

Έτσι όπως τον βλέπω τον Βασιλάκη μάλλον προς τα εκεί παειιιιι!!!! Δεν πειράζει αυτό που είπες, να είναι επιφανειακά και χαζούλικα τα χτυπηματακια μας

Να ειναι περαστικα ολα τα χτυπηματα και ελπιζω να μαθαινουν απο τα παθηματα τους!!! Παντως μπραβο βρε κοριτσια μου που παρα το αρχικο σοκ, σας βλεπω ψυχραιμες μετα. Θελει πολυ δουλεια αυτο φανταζομαι...Να δουμε τωρα οι τσουπρες σας θα ειναι πιο ησυχες ή χειροτερες απο τα αντρακια σας;

Just now, Depykal said:

Μεγια μεγια τα πραγματακια σας...οποτε θελετε...κ οχι απλα πραγματακια μεχρι κ αγριογουρουνο θα του μαθει γκουρμε με δαμασκηνα....

Εδω μιλαμε εχουμε μαστερ σεφ επιπεδα φαγητων!!!!

• Μου αρέσει 3

oz5Vp2.png

Καλησπέρα κορίτσια!

Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας!

Αύριο θα μιλήσω με τη γιατρό να δούμε το επόμενο ραντεβού!

Να δώ τι θα μου πεί και για το ντοπλερ.

Εσείς σε ποιά εβδομάδα το κάνατε;

Επίσης έχει πάρει καμία από εσάς νυχτικά θηλασμού online?

Αν εχει κάποια να προτείνει κανένα site..

• Μου αρέσει 1

aKX8p2.png

1 hour ago, Gogo1994 είπε:

Καλοριζικα τα ψωνια γωγουλα, φανταζομαι χαρα ε; καπου διαβασα πως οσο πιο νωρις τα διαβαζεις παραμυθια τοσο το καλυτερο για το μωρο, κατι θα ξερει ο αντρουλης σου, μπορει να διαβασαμε το ιδιο αρθρο χαχαχαχαχα.

• Μου αρέσει 1

Just now, fairy-mary said:

Καλησπέρα κορίτσια!

Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας!

Αύριο θα μιλήσω με τη γιατρό να δούμε το επόμενο ραντεβού!

Να δώ τι θα μου πεί και για το ντοπλερ.

Εσείς σε ποιά εβδομάδα το κάνατε;

Επίσης έχει πάρει καμία από εσάς νυχτικά θηλασμού online?

Αν εχει κάποια να προτείνει κανένα site..

32 βδομαδα εγω κοριτσι μου το ντοπλερ. Με το καλο να δεις τη μικρουλα σου!

Πηρα ονλαιν εγω αλλα απο ενα σαιτ που λεγεται bonprix και νομιζω ειναι και στην Ελλαδα. Ειμαι γενικα πολυ ευχαριστημενη, παιρνω και αλλα ρουχα απο κει! Ελληνικα σαιτ ξερω το ασος απο τη @MumMariaμας και εχω μπει κι εγω και εχω χαζεψει και εχει πολυ ομορφα πραγματα σε πολυ καλες τιμες.

Just now, Marilou77 said:

Καλοριζικα τα ψωνια γωγουλα, φανταζομαι χαρα ε; καπου διαβασα πως οσο πιο νωρις τα διαβαζεις παραμυθια τοσο το καλυτερο για το μωρο, κατι θα ξερει ο αντρουλης σου, μπορει να διαβασαμε το ιδιο αρθρο χαχαχαχαχα.

Περα απο την πλακα, με τοση τεχνολογια που θα φανε τα παιδακια μας καλυτερα να τα ξεκινησουμε νωρις με τα βιβλια γιατι πλεον τα βλεπεις ολα νωρις νωρις με τα ταμπλετ...Οποτε κι εγω λεω βουρ παραμυθια οσο μας παιρνει χιχιχιχιι!!

• Μου αρέσει 1

oz5Vp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...