Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , linaa είπε:

Το στομάχι επειδή τώρα είναι πιο ευαίσθητο θα σε πονούσε από κάποιο φάρμακο λογικά. Ε βραστή πατάτα , φρυγανιές απλές όχι μαύρες πολυσπορες κτλ , φιδέ , ριζακι για σούπα , κοτόπουλο χωρίς μπαχαρικά . Γενικα φρόντισε όταν περνεις κάποιο φάρμακο να έχεις φάει κάτι ελαφρύ. 

Γενικά τώρα απέφευγε να τρως απέξω απέφευγε να τρως βαριά φαγητά όχι ωμά λαχανικά όλα τα ωμά γενικά ανακατεύουν συνήθως Κ είναι δύσκολα στην πέψη 

Ευχαριστώ πολύ! Είσαι πολύ κατατοπιστική! Επίσης να σε ρωτήσω αν γνωρίζεις! Από χθες νιώθω ένα ποναλακι κάτω αριστερά.Λογικα είναι από το έντερο;;

1 hour ago, Relief είπε:

Καλημέρα και καλή εβδομάδα κορίτσια! Καλή τύχη σε όποιο στάδιο κι αν βρίσκεστε! Θα ήθελα να ρωτήσω, έχουν περισσέψει σε κάποια κοπέλα ενέσεις arvekap ή Meriofert? Ας λήγουν και αυτό ή τον επόμενο μήνα...

Καλημέρα κορίτσι μου, εγώ έχω ένα κουτί arvekap ανοιγμένο γιατί είχα χρησιμοποιήσει μια αμπούλα.Ειμαι όμως Ηράκλειο Κρήτης 

Μανούλες Νοεμβρίου 2020

Recommended Posts

Just now, Φραουλίνο είπε:

Εγω Δεσποινάκι ξεκίνησα τώρα εδώ και μια εβδομάδα το μαγνήσιο! Δεν έπαιρνα ως τώρα ούτε είχα θέμα με πονακια συσπασεις κλπ. Προληπτικά μου είπε ο γιατρός μου ότι ήταν ώρα να το ξεκινήσω για να είναι η μήτρα ήρεμη στο τρίτο τρίμηνο και μην κάνω συσπασεις..

Και εμένα όταν κινείται η μπεμπα σκληραίνει το σημείο αλλά είναι από τις κινήσεις δηλαδή φουσκώνει εκεί το σημείο και ξεφουσκώνει και φουσκώνει αλλού κλπ αλλά νιώθω και την κίνηση της εκείνη την ώρα μέσα στην κοιλιά.

Έχω την εντύπωση ότι στις συσπάσεις πετρωνει ομοιόμορφα όλη η κοιλιά και όχι μόνο σημεία αλλά ας πουν και τα υπόλοιπα κορίτσια που ξέρουν καλύτερα.. 

Ναι κ εγώ αυτό νομίζω καταλαβαίνω πιο σκληρά στο σημείο π είναι τ μωρό.. Αγχωθηκα λίγο γτ διάβασα ότι μπορεί ν πονανε αλλά μπορεί κ οχι κ μπερδευτηκα

k1S4p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 13k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Υβόννη

2014

• MumMaria

1926

• Gogo1994

1397

• Despoina K

1058

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα κορίτσια μου!!!πως είστε;

Εμείς χθες είχαμε ένα πέσιμο με τον μικρό,έσκισε το χείλος του σε δύο σημεία έτσι που έπεσε,αγχώθηκα αρκετά,έκλαιγε κ ο καημένος αλλά τελικα κ μια χαρά έφαγε το βράδυ κ μια χαρά κοιμήθηκε.η αγωνία μου έμεινε εν τέλει!!

Τώρα παίζουμε στο χαλί(που δεν σήκωσα) κ μετά φρουτοκρεμα κ βόλτα:wink:

@Despoina Mar ελπίζω να είσαι καλύτερα σήμερα.κοπελα μου πάντως μην κάθεσαι κ ταλαιπωρείσαι,πάρε μαγνήσιο,θα σου πει κ ο γιατρός.δεν είναι κάτι,βιταμινουλα είναι.

Just now, MumMaria είπε:

Εμείς χθες είχαμε ένα πέσιμο με τον μικρό,έσκισε το χείλος του σε δύο σημεία έτσι που έπεσε,αγχώθηκα αρκετά,έκλαιγε κ ο καημένος αλλά τελικα κ μια χαρά έφαγε το βράδυ κ μια χαρά κοιμήθηκε.η αγωνία μου έμεινε εν τέλει!!

@Despoina Mar ελπίζω να είσαι καλύτερα σήμερα.κοπελα μου πάντως μην κάθεσαι κ ταλαιπωρείσαι,πάρε μαγνήσιο,θα σου πει κ ο γιατρός.δεν είναι κάτι,βιταμινουλα είναι.

Καλημέρα!! Αμαν βρε κορίτσι, περαστικα να ειναι, αφου τακτοποιηθηκε πάντως ολα καλα!! Εγω θυμαμαμαι πιο μεγαλη απο τον Βασιλάκη, ειχε μαζεψει η μαμα μου το χαλί κ το τοποθέτησε προχειρα στον τοιχο, κι εγω ανεβηκα στο μπρατσο της πολυθρονας επιασα τα σχοινια που το ειχε δεσει κ εκανα οτι ημουν καβαλα στο αλογακι, επεσα κ εσπασα χερακι κ εβαλα γυψακι, τα πεσιματα αυτά στο πρόγραμμα ειναι, επισης σε αλλο περιστατικο, μη σε ζαλιζω τωρα επεσε κ ραψιμο, χαχαχα αν παρει απο μενα το παιδι μου την εκατσα χαχαχα. Αρκει να περνάνε.....καλη φρουτοκρεμα κ βολτουλα κ δυο φιλάκια απο μενα για γρηγορη αναρρωση.

Just now, Marilou77 είπε:

Καλημέρα!! Αμαν βρε κορίτσι, περαστικα να ειναι, αφου τακτοποιηθηκε πάντως ολα καλα!! Εγω θυμαμαμαι πιο μεγαλη απο τον Βασιλάκη, ειχε μαζεψει η μαμα μου το χαλί κ το τοποθέτησε προχειρα στον τοιχο, κι εγω ανεβηκα στο μπρατσο της πολυθρονας επιασα τα σχοινια που το ειχε δεσει κ εκανα οτι ημουν καβαλα στο αλογακι, επεσα κ εσπασα χερακι κ εβαλα γυψακι, τα πεσιματα αυτά στο πρόγραμμα ειναι, επισης σε αλλο περιστατικο, μη σε ζαλιζω τωρα επεσε κ ραψιμο, χαχαχα αν παρει απο μενα το παιδι μου την εκατσα χαχαχα. Αρκει να περνάνε.....καλη φρουτοκρεμα κ βολτουλα κ δυο φιλάκια απο μενα για γρηγορη αναρρωση.

Γενικά είναι ζωηρός κ φαίνεται ότι θα ζωηρεψει κι άλλο!!!αεικίνητος που λέμε!κ ο άντρας μου κάθε τρεις κ λίγο στο νοσοκομείο ήταν σαν παιδί.τι να κάνουμε;έχουμε τον νου μας ,προσέχουμε αλλά ο,τι είναι να γίνει θα γινει:?

Καλή ζωηρουλα ήσουν κ του λόγου σου!,:P

• Χαχα 1

Just now, MumMaria είπε:

Καλημερα κοπέλα Μ ευτυχώς είμαι καλά.. Μ έπιασε κ μια φουντωση στο καπάκι χθες ζεσταινομουν αφορητα.. Εν τέλει κατάλαβα ότι ήταν τ έντερο Μ γτ τ ξημερωμα ένιωθα ενόχληση εκεί.. Θα φανει θ δω κ σμρ πως θα είμαι.. Εσείς ποσο παιρνετε μαγνήσιο? Ευχομαι ο μικρουλης να είναι καλά σημερα, αυτά τ απρόοπτα είναι στο προγραμμα δυστυχώς

k1S4p3.png

Διαφημίσεις

Καλημερα αγαπημενες μου!! Καταρχην σας ευχαριστω παρα παρα πολυ ολες χτες για τις υπεροχες ευχουλες σας!!!! Ηθελα να απαντησω στην καθεμια αλλα δουλευα ως αργα χτες, μετα ειχαμε το ρομαντικο μας δειπνο και μετα επεσα ξερη για υπνο στο παπλωμα μας (ναι @Marilou77παπλωμα εδω ιχιχιχι) γιατι σημερα ειχα πολυ πρωι το ντοπλερ. Ολα καλα κοριτσακια μου, ειδε παλι οργανακια κτλ και...ειπε το μωρο και οχι το εμβρυο!!! Στο τελος με χαιρετησε, μου ειπε καλη γεννα και ευχεται να με ξαναδει τωρα πλεον στο επομενο παιδακι!

@MumMariaπεραστικα το αγορακι μας...Το πρωτο του πεσιμο! Αχ ναι ξεκιναει τωρα η εξερευνηση και το πειραμα με τις δυνατοτητες που εχει το σωμα του...Ευτυχως σιγα σιγα θα μαθαινει απο τα παθηματα και θα προσεχει, αλλα ακομη ειναι πολυ μικρουλης!! Ζωηρος ο μπαμπας του ε; Ας ελπισουμε να μην μοιασει τοσο εκει ουτε να ειναι σαν τη  @Marilou77 (διαβαζα λιγο τι εκανες μικρη και σκιαχτηκα. Και αυτα θα ειναι λιγα αντιπροσωπευτικα να υποθεσω)!!!! Τωρα το αφηνετε πισω Μαρακι μου και καλη βολτουλα!!

@Geo81λιωνω να ακουω ιστοριες απο το Γιωργακη μας! Μονο 2μισι και ειναι τετραπερατος!!! Αχ ατιμη κοινωνια καλα τα λεει το παιδι χιχιχιχιχιχι!!!! Να τον χαιρεστε γλυκια μου και καλη σχολικη χρονια!

@Despoina Marεγω παιρνω 400μγ μαγνησιο σιγουρα κοριτσι μου. Με χαλαρωνει αμεσως γιατι ειχα πολλα πονακια στις αρχες. Και συσπασεις να κανεις μην ανησυχεις ειναι φυσιολογικες στο 3 τριμηνο. Ρωτα το γιατρο σου για τη δοση και για μενα οπως ιεπα και η Μαρια βιταμινουλα ειναι το μαγνησιο κακο σιγουρα δεν κανει.

• Μου αρέσει 2

oz5Vp2.png

Just now, Υβόννη είπε:

Καλημερα αγαπημενες μου!! Καταρχην σας ευχαριστω παρα παρα πολυ ολες χτες για τις υπεροχες ευχουλες σας!!!! Ηθελα να απαντησω στην καθεμια αλλα δουλευα ως αργα χτες, μετα ειχαμε το ρομαντικο μας δειπνο και μετα επεσα ξερη για υπνο στο παπλωμα μας (ναι @Marilou77παπλωμα εδω ιχιχιχι) γιατι σημερα ειχα πολυ πρωι το ντοπλερ. Ολα καλα κοριτσακια μου, ειδε παλι οργανακια κτλ και...ειπε το μωρο και οχι το εμβρυο!!! Στο τελος με χαιρετησε, μου ειπε καλη γεννα και ευχεται να με ξαναδει τωρα πλεον στο επομενο παιδακι!

@MumMariaπεραστικα το αγορακι μας...Το πρωτο του πεσιμο! Αχ ναι ξεκιναει τωρα η εξερευνηση και το πειραμα με τις δυνατοτητες που εχει το σωμα του...Ευτυχως σιγα σιγα θα μαθαινει απο τα παθηματα και θα προσεχει, αλλα ακομη ειναι πολυ μικρουλης!! Ζωηρος ο μπαμπας του ε; Ας ελπισουμε να μην μοιασει τοσο εκει ουτε να ειναι σαν τη  @Marilou77 (διαβαζα λιγο τι εκανες μικρη και σκιαχτηκα. Και αυτα θα ειναι λιγα αντιπροσωπευτικα να υποθεσω)!!!! Τωρα το αφηνετε πισω Μαρακι μου και καλη βολτουλα!!

@Geo81λιωνω να ακουω ιστοριες απο το Γιωργακη μας! Μονο 2μισι και ειναι τετραπερατος!!! Αχ ατιμη κοινωνια καλα τα λεει το παιδι χιχιχιχιχιχι!!!! Να τον χαιρεστε γλυκια μου και καλη σχολικη χρονια!

@Despoina Marεγω παιρνω 400μγ μαγνησιο σιγουρα κοριτσι μου. Με χαλαρωνει αμεσως γιατι ειχα πολλα πονακια στις αρχες. Και συσπασεις να κανεις μην ανησυχεις ειναι φυσιολογικες στο 3 τριμηνο. Ρωτα το γιατρο σου για τη δοση και για μενα οπως ιεπα και η Μαρια βιταμινουλα ειναι το μαγνησιο κακο σιγουρα δεν κανει.

Ουου παει κ τ Ντόπλερ κ ολα καλα.. Πραγματικά είμαστε ένα βήμα πριν έρθουν τ μωράκια... 

Ναι μίλησα μαζί τ κ Μ είπε να τ παρω Γ μια βδομαδα κ βλέπουμε... Ίσως επειδή μέχρι στιγμής δεν είχα κάτι παλι δεν θέλει να τ παιρνω δεν ξερω:roll:

• Μου αρέσει 3

k1S4p3.png

Just now, Υβόννη είπε:

Ντοπλερ ακουω, ολα τελεια!!!! Κ ναι πλεον ειναι μωρακι, @Υβόννη προκαλεις, παπλωμα; σου ρχομαι χαχαχαχαχα, ναι μικρη ημουν αταχτουλα χαμος θα γινει λεμε γιατι κ ο Χρήστος  μη νομιζεις σαν αγορακι ακομα χειρότερος, οποτε δε γλυτωνουμε τις σκανταλιες, τα πεσιματα κ.α.  

Ξεχασες ομως κατι κοπελια, το βασικό, το μενού, τι καλο ετοίμασε ο μελλοντικός πατέρας; καουρες ειχαμε; ααααα να τα λεμε ολα εεεε, χαχαχαχαχα

• Χαχα 1

Καλημερα κοριτσια μου...

Αχ μωρε τον Βασιλακη..εμτωμεταξυ κλαινε με ενα παραπονο σε ποναει μες στην ψυχη..

Ναι βρε @Υβόννη δεν μας ειπες τι φαγατε...

@Despoina Mar εγω παιρνω 2 των 300 απο την αρχη..βλεπω λιγο διαφορα  οταν με ποναει η κοιλια κ μου φερνει πολυ υπνηλια...

• Μου αρέσει 3

BDoAp3.png

Just now, Marilou77 said:

Ντοπλερ ακουω, ολα τελεια!!!! Κ ναι πλεον ειναι μωρακι, @Υβόννη προκαλεις, παπλωμα; σου ρχομαι χαχαχαχαχα, ναι μικρη ημουν αταχτουλα χαμος θα γινει λεμε γιατι κ ο Χρήστος  μη νομιζεις σαν αγορακι ακομα χειρότερος, οποτε δε γλυτωνουμε τις σκανταλιες, τα πεσιματα κ.α.  

Ξεχασες ομως κατι κοπελια, το βασικό, το μενού, τι καλο ετοίμασε ο μελλοντικός πατέρας; καουρες ειχαμε; ααααα να τα λεμε ολα εεεε, χαχαχαχαχα

Λοιπον το μενου ηταν κινοα με μανιταρια και σως απο τυρι κρεμα και μουσταρδα. Και εχει κανει και κοτοπουλακι! Πριν πεις "ελεος και εκει ξενερωτα και υγιεινα" θα σου πω οτι μετα τσακισα εγω και ενα τσιζκεικ κομματι χαχα! Και καθολου καουρα! Βρε λες να το σταματησω το πιτουρο;;; Χαχαχαχαχα

• Μου αρέσει 3

oz5Vp2.png

Διαφημίσεις

Just now, Υβόννη είπε:

Λοιπον το μενου ηταν κινοα με μανιταρια και σως απο τυρι κρεμα και μουσταρδα. Και εχει κανει και κοτοπουλακι! Πριν πεις "ελεος και εκει ξενερωτα και υγιεινα" θα σου πω οτι μετα τσακισα εγω και ενα τσιζκεικ κομματι χαχα! Και καθολου καουρα! Βρε λες να το σταματησω το πιτουρο;;; Χαχαχαχαχα

Μη μου πεις οτι εφτιαξε κ το τσιζκεικ, οχι γιατι να πω έλεος, ααααα τα συγχαρητήρια μου να του πεις κ ειδες ουτε καουρα, ποσο πιο τελεια!!!! Αχ κοριτσια τι ν πω της φραουλινας σιδερωνει αψογα, της μαριας(συμπεθερας σου), επισης το χει με τη μαγειρικη κ τωρα ακουω τα δικα σου.......ο δικος μου ακομα κ το βραστο αυγό δεν καθαρίζει, οχι δεν ειναι ανατολιτης το αγόρι μου, βοηθαει οπου μπορει, αλλα να μου κανει ετσι το τραπεζι μπαααααα, μονο μια φορα θυμαμαι που ειχα γυρισει κουρασμένη απο τη δουλεια εσυρωσε το τραπεζι εκανε σαλατα κ ζεστανε το φαγητο που ειχα κανει χαχαχαχαχα. Οχι κ παλι μπράβο στον μελλοντικο πατερα γιατι η κουζίνα του ειναι κ ιδιαιτερη ε; 

• Μου αρέσει 1

Just now, Υβόννη είπε:

Ειρηνη μου φανταστικο δείπνο !!!το ζηλεψα με το που το άκουσα !!!χχαχαχαχ

Just now, Despoina Mar είπε:

Ουου παει κ τ Ντόπλερ κ ολα καλα.. Πραγματικά είμαστε ένα βήμα πριν έρθουν τ μωράκια... 

Ναι μίλησα μαζί τ κ Μ είπε να τ παρω Γ μια βδομαδα κ βλέπουμε... Ίσως επειδή μέχρι στιγμής δεν είχα κάτι παλι δεν θέλει να τ παιρνω δεν ξερω:roll:

Κ εγώ παίρνω 2 max 500 εδώ κ μήνες αλλιώς Δ μπορούσα ν σηκωθώ από το κρεβάτι !βιταμινη είναι Δ επηρεάζει το μωρό !μην ανησυχείς !

πρίν από 26 λεπτά , Marilou77 είπε:

Μαριλου μου ευχομαι ν μην μοιάσει εσένα το παιδί σου !!χαχχαχαχα μες τη ζωή είναι αυτά ,,καλύτερα ζωηρά παιδάκια !!!

Just now, MumMaria είπε:

Γενικά είναι ζωηρός κ φαίνεται ότι θα ζωηρεψει κι άλλο!!!αεικίνητος που λέμε!κ ο άντρας μου κάθε τρεις κ λίγο στο νοσοκομείο ήταν σαν παιδί.τι να κάνουμε;έχουμε τον νου μας ,προσέχουμε αλλά ο,τι είναι να γίνει θα γινει:?

Καλή ζωηρουλα ήσουν κ του λόγου σου!,:P

Ότι είναι να γίνει ,θα γίνει !!!σωστα τ λες!περαστικα σας !!θα το έχει ξεχάσει !!!εσυ μανούλα ψυχραιμία !!

• Μου αρέσει 2
  • Χαχα 2

i8Mup3.png?t=1&0EalCpq6

Just now, Marilou77 said:

Μη μου πεις οτι εφτιαξε κ το τσιζκεικ, οχι γιατι να πω έλεος, ααααα τα συγχαρητήρια μου να του πεις κ ειδες ουτε καουρα, ποσο πιο τελεια!!!! Αχ κοριτσια τι ν πω της φραουλινας σιδερωνει αψογα, της μαριας(συμπεθερας σου), επισης το χει με τη μαγειρικη κ τωρα ακουω τα δικα σου.......ο δικος μου ακομα κ το βραστο αυγό δεν καθαρίζει, οχι δεν ειναι ανατολιτης το αγόρι μου, βοηθαει οπου μπορει, αλλα να μου κανει ετσι το τραπεζι μπαααααα, μονο μια φορα θυμαμαι που ειχα γυρισει κουρασμένη απο τη δουλεια εσυρωσε το τραπεζι εκανε σαλατα κ ζεστανε το φαγητο που ειχα κανει χαχαχαχαχα. Οχι κ παλι μπράβο στον μελλοντικο πατερα γιατι η κουζίνα του ειναι κ ιδιαιτερη ε; 

Ξερει να κανε και γλυκα αλλα χτες οχι δεν εκανε, απλα αγορασε ενα κομματι γιατι εκεινος δεν τρωει ζαχαρη και εγω μια στο τοσο, οποτε ποις θα το ετρωγε το υπολοιπο!

Κοιτα αν εσυ εισαι πολυ της κουζινας λογικο να μην εχει ανακατευτει! Δεν πειραζει, τωρα με το μωρο απλα θα δεις θα κανει παρα πολλα στο παιδι! Αρκει να τους αφηνουμε βεβαια και να μην τους εχουμε στην απεξω! Με τη μαγειρικη δεν το εχουν ολοι μωρε αλλα δεν πειραζει! Ας αλλαζει αυτος πανες και κατουρημενα ρουχαλακια και ας μαγειρευεις εσυ χιχιχιχιχι! Δικαιη η μοιρασια, ε;

Just now, demifilol said:

Ειρηνη μου φανταστικο δείπνο !!!το ζηλεψα με το που το άκουσα !!!χχαχαχαχ

Κ εγώ παίρνω 2 max 500 εδώ κ μήνες αλλιώς Δ μπορούσα ν σηκωθώ από το κρεβάτι !βιταμινη είναι Δ επηρεάζει το μωρό !μην ανησυχείς !

Μαριλου μου ευχομαι ν μην μοιάσει εσένα το παιδί σου !!χαχχαχαχα μες τη ζωή είναι αυτά ,,καλύτερα ζωηρά παιδάκια !!!

Ότι είναι να γίνει ,θα γίνει !!!σωστα τ λες!περαστικα σας !!θα το έχει ξεχάσει !!!εσυ μανούλα ψυχραιμία !!

Ειμαι σιγουρη Δημητρουλα εσυ με την κινοα θα ζηλεψες σιγουρα χαχαχα!!!!

• Χαχα 2

oz5Vp2.png

Κοροτσια εμενα τα κανει ολα...στην αρχη που μεναμε μαζι μεγειρευε πιο ωραια απο μενα...μετα βεβαια το εβαλα πεισμα κ τον ξεπερασα...αλλα τωρα μου λεει αλλα..οτι αυτος θα κοιμαται απο την μερια που θα ειναι το μωρο κ θα το κραταει ολη μερα για να μαγειρευω κ να καθαριζω εγω το σπιτι...μου λεει κιολας παρε οτι θες για το μωρο εμενα παρε μου μονο το καγκουρο μου (το μαρσιπο εννοει)....

• Μου αρέσει 2
  • Χαχα 2

BDoAp3.png

πρίν από 33 λεπτά , Despoina Mar είπε:

Καλημερα κοπέλα Μ ευτυχώς είμαι καλά.. Μ έπιασε κ μια φουντωση στο καπάκι χθες ζεσταινομουν αφορητα.. Εν τέλει κατάλαβα ότι ήταν τ έντερο Μ γτ τ ξημερωμα ένιωθα ενόχληση εκεί.. Θα φανει θ δω κ σμρ πως θα είμαι.. Εσείς ποσο παιρνετε μαγνήσιο? Ευχομαι ο μικρουλης να είναι καλά σημερα, αυτά τ απρόοπτα είναι στο προγραμμα δυστυχώς

Εγώ ξεκίνησα στον 5ο κάθε 8 ώρες ένα trofocard! Και με βοηθάνε πάρα πολύ! Αν και έχω κράμπες ακόμα βοηθήσανε κι εκεί αρκετα! Δεν είναι κάτι το μαγνήσιο οι περισσότεροι το δίνουν προληπτικά σχεδον  από την αρχή! 

• Μου αρέσει 3

yi9jp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...