Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , linaa είπε:

Το στομάχι επειδή τώρα είναι πιο ευαίσθητο θα σε πονούσε από κάποιο φάρμακο λογικά. Ε βραστή πατάτα , φρυγανιές απλές όχι μαύρες πολυσπορες κτλ , φιδέ , ριζακι για σούπα , κοτόπουλο χωρίς μπαχαρικά . Γενικα φρόντισε όταν περνεις κάποιο φάρμακο να έχεις φάει κάτι ελαφρύ. 

Γενικά τώρα απέφευγε να τρως απέξω απέφευγε να τρως βαριά φαγητά όχι ωμά λαχανικά όλα τα ωμά γενικά ανακατεύουν συνήθως Κ είναι δύσκολα στην πέψη 

Ευχαριστώ πολύ! Είσαι πολύ κατατοπιστική! Επίσης να σε ρωτήσω αν γνωρίζεις! Από χθες νιώθω ένα ποναλακι κάτω αριστερά.Λογικα είναι από το έντερο;;

1 hour ago, Relief είπε:

Καλημέρα και καλή εβδομάδα κορίτσια! Καλή τύχη σε όποιο στάδιο κι αν βρίσκεστε! Θα ήθελα να ρωτήσω, έχουν περισσέψει σε κάποια κοπέλα ενέσεις arvekap ή Meriofert? Ας λήγουν και αυτό ή τον επόμενο μήνα...

Καλημέρα κορίτσι μου, εγώ έχω ένα κουτί arvekap ανοιγμένο γιατί είχα χρησιμοποιήσει μια αμπούλα.Ειμαι όμως Ηράκλειο Κρήτης 

Μανούλες Νοεμβρίου 2020

Recommended Posts

13 ώρες πρίν, Evitheodorou είπε:

καλησπέρα κορίτσια ευτυχώς όλα καλά πήγαν στον γυναικολογο 1800 πήγε η μπεμπα μου τροφαντουλα άλλα δε με πειράζει γερή να είναι..ο πλακούντας εντάξει το αμνιακό υγρό εντάξει έκανε και μετρήσεις κεφάλι κοιλίτσα κτλ όλα μια χαρά..11 Σεπτεμβρίου θα κάνω το doppler αναμένουμε λοιπόν..

Μα τι ωραία νεα ευουλα μου!!!κι άλλη τσουπρα με πιασίματα στην παρέα!!!αχαχαχα!καλό ντοπλερ τωρα;-)

2 ώρες πρίν, Marilou77 είπε:

Καλημέρα κ καλο μήνα μανουλες!!!!! Να τολμησω να πω καλο χειμωνα να εχουμε η θα με παρετε με τις παντοφλες; χαχαχαχαχα εγω παντως ανυπομονω για τα πρώτα κρυα, παιδι του χειμωνα βλεπετε κι εγω του αγ. Στυλιανού!! @Gogo1994 βγηκαν τα αποτελέσματα κορίτσι μου;

Δεν θα σε πάρω με τις παντόφλες γιατί κι εγώ φέτος το καλοκαίρι δυσανασχετω με την ζέστη οπότε καλό μας χειμώνα,άντε φθινόπωρο ας πουμε:wink:

2 ώρες πρίν, fairy-mary είπε:

Καλημέρα κορίτσια!

Πως είστε;

Να σας ρωτησω, εχετε εσεις αυξημένα κολπικά υγρά;

Βλέπω συνέχεια διάφορα αλλά τωρα με έχει πιάσει κάτι μηπως χάνω αμνιακό υγρό λόγω της παρακέντησης..αλλά 15 μέρες μετά ;;;

Όλο για προβλήματα γράφω, δε θέλω να σας συγχίζω κιόλας.

Εγώ να δεις υγρά!!!μούσκεμα το βρακί κ όσο περνάνε οι μήνες όλο κ χειρότερα.αλλαζω πόσα βρακιά την μέρα γιατί δεν θέλω να είμαι κ με σερβιετακια.ο γιατρός μου είπε ότι το αμνιακό έχει μια χαρακτηριστική μυρωδιά κ θα το καταλάβω.δεν νομίζω να είναι αμνιακό κοπέλα μου αλλά μαζί κ με την ζέστη είναι ασχημος συνδυασμος για την περιοχή μας εκεί.βγαλε από το μυαλό σου την αμνιο,μετά από τόσες μέρες είναι σαν να μην την έκανες ποτέ.

2 ώρες πρίν, Υβόννη είπε:

Καλημερα αγαπημενες μου, καλο μηνα!!!! Με το καλο να γεμισει ο μηνας αυτος τελεια Ντοπλερ και πολλες πολλες αγορες! Καλη επιτυχια σε αποτελεσματα εξετασεων και @Marilou77σε περιμενουμε εδω να μας ερθεις αν θες! Μπουφανακι κανονικα φορας πλεον και κολανακι!!

Κοριτσια μου εμεις σημερα εχουμε επετειο γαμου 7 χρονια:wub: Δυστυχως δουλευω σημερα αλλα το βραδυ λεμε να κανουμε δειπνο στο σπιτι! Θα μαγειρεψει ο αντρας του σπιτιου χιχιχιχι και αν μας αφησει η μπουκλα του υιου απο την καουρα, ισως το δειπνο γινει γκουρμε! Αλλιως kaoura friendly food!!!

Συμπεθερακια μου 7 χρόνια ε;;;πω πω ,μικρή μικρή σε πήρε,μπουμπουκι:x χρόνια σας πολλά,να είστε πάντα ευτυχισμένοι κ πλημμυρισμένοι από αγάπη.του χρόνου στην επέτειο αγκαλίτσα με τον Ραφαήλ σας:x

1 ώρα πρίν, Gogo1994 είπε:

Καλημερα μαριλου μου σε ευχαριστώ που ρωτάς.οχι τη Πέμπτη θα βγουν μου είπαν

Πως είστε όλες σήμερα?

Καλά αποτελέσματα Γωγουλα !άντε να σου βγούνε καλά να τελειώνεις κ με αυτο;-)

Just now, Marilou77 είπε:

Μ'αρέσει που σας διαβαζω κιολας κ δε μου πηγε οτι ειναι σήμερα, εγωγια 2 Φεβρουαρίου ξερω, τεσπα εχει ο μπαμπας μου σημαφι στη πλατη απο λουλουδι, η ηιαγια μου χτυπησε τη πλατη της κ μια φιλη τηε το μυρισε κ βγηκε στο προσωπο του παιδιου.

Τωρα εγω το καταλαβα κι εγω επιασα μαχαιρι κι εκοψα τουρτιτσα να φαω, παρολο που το διαβασα κ δεν πηγε το μυαλο μου δεν πιστευω να συμεων να πειραζει, τώρα το συνειδητοποίησα

Α καλαααααα εγώ όλη μέρα με ένα μαχαίρι είμαι.μια η φρουτοκρεμα,μια το μεσημεριανό..πάνω από 5 φορές κράτησα μαχαιρι:-? βέβαια κ στον Βασίλη πέρσι δεν το ήξερα κ σίγουρα ή θα σιδερωνα ή θα ετοίμαζα κάνα φαγητό με μαχαίρια κτλ.σημαδακι ο μικρός πάντως δεν εχει;-)

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 13k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Υβόννη

2014

• MumMaria

1926

• Gogo1994

1397

• Despoina K

1058

Περισσότερες δημοσιεύσεις

14 ώρες πρίν, Evitheodorou είπε:

καλησπέρα κορίτσια ευτυχώς όλα καλά πήγαν στον γυναικολογο 1800 πήγε η μπεμπα μου τροφαντουλα άλλα δε με πειράζει γερή να είναι..ο πλακούντας εντάξει το αμνιακό υγρό εντάξει έκανε και μετρήσεις κεφάλι κοιλίτσα κτλ όλα μια χαρά..11 Σεπτεμβρίου θα κάνω το doppler αναμένουμε λοιπόν..

Κορίτσι μου τι όμορφα νέα!!!! Κοπελαρα και η δικιά σου!!!! Άντε τώρα τελειοποιείς τις αγορές σας!!!! Άψογα τα πραγματα❤️

• Μου αρέσει 1

vWRfp2.png
r1qtp2.png

Just now, MumMaria είπε:

Μα τι ωραία νεα ευουλα μου!!!κι άλλη τσουπρα με πιασίματα στην παρέα!!!αχαχαχα!καλό ντοπλερ τωρα;-)

Δεν θα σε πάρω με τις παντόφλες γιατί κι εγώ φέτος το καλοκαίρι δυσανασχετω με την ζέστη οπότε καλό μας χειμώνα,άντε φθινόπωρο ας πουμε:wink:

Εγώ να δεις υγρά!!!μούσκεμα το βρακί κ όσο περνάνε οι μήνες όλο κ χειρότερα.αλλαζω πόσα βρακιά την μέρα γιατί δεν θέλω να είμαι κ με σερβιετακια.ο γιατρός μου είπε ότι το αμνιακό έχει μια χαρακτηριστική μυρωδιά κ θα το καταλάβω.δεν νομίζω να είναι αμνιακό κοπέλα μου αλλά μαζί κ με την ζέστη είναι ασχημος συνδυασμος για την περιοχή μας εκεί.βγαλε από το μυαλό σου την αμνιο,μετά από τόσες μέρες είναι σαν να μην την έκανες ποτέ.

Συμπεθερακια μου 7 χρόνια ε;;;πω πω ,μικρή μικρή σε πήρε,μπουμπουκι:x χρόνια σας πολλά,να είστε πάντα ευτυχισμένοι κ πλημμυρισμένοι από αγάπη.του χρόνου στην επέτειο αγκαλίτσα με τον Ραφαήλ σας:x

Α καλαααααα εγώ όλη μέρα με ένα μαχαίρι είμαι.μια η φρουτοκρεμα,μια το μεσημεριανό..πάνω από 5 φορές κράτησα μαχαιρι:-? βέβαια κ στον Βασίλη πέρσι δεν το ήξερα κ σίγουρα ή θα σιδερωνα ή θα ετοίμαζα κάνα φαγητό με μαχαίρια κτλ.σημαδακι ο μικρός πάντως δεν εχει;-)

@MumMaria ειναι γιατι δεν το ηξερες, αν δεν το ξέρεις δεν υπάρχει σημαδι, τεσπα κι εγω θα πω πως αφου δεν το καταλαβα δεν το ηξερα, τωρα ομως θα προσεχω :P

• Χαχα 2

3 ώρες πρίν, fairy-mary είπε:

Καλημέρα κορίτσια!

Πως είστε;

Βλέπω συνέχεια διάφορα αλλά τωρα με έχει πιάσει κάτι μηπως χάνω αμνιακό υγρό λόγω της παρακέντησης..αλλά 15 μέρες μετά ;;;

Κορίτσι μου όχι... δεν είναι αμνιακό και σίγουρα δεν είναι αποτέλεσμα της αμνιο... έχω τόσα υγρά... συν κ τσισακια που μου φευγουν χωρίς πλέον να το καταλαβαίνω που αύριο θα πάω μα αγοράσω καμία δεκαριά βρακιά πάλι.... δεν μου φτάνουν τα 3-4 την ημέρα 

2 ώρες πρίν, Υβόννη είπε:

Καλημερα αγαπημενες μου, καλο μηνα!!!! Με το καλο να γεμισει ο μηνας αυτος τελεια Ντοπλερ και πολλες πολλες αγορες! Καλη επιτυχια σε αποτελεσματα εξετασεων και @Marilou77σε περιμενουμε εδω να μας ερθεις αν θες! Μπουφανακι κανονικα φορας πλεον και κολανακι!!

Κοριτσια μου εμεις σημερα εχουμε επετειο γαμου 7 χρονια:wub: Δυστυχως δουλευω σημερα αλλα το βραδυ λεμε να κανουμε δειπνο στο σπιτι! Θα μαγειρεψει ο αντρας του σπιτιου χιχιχιχι και αν μας αφησει η μπουκλα του υιου απο την καουρα, ισως το δειπνο γινει γκουρμε! Αλλιως kaoura friendly food!!!

ΚοριτΣαραααα μου να ζήσετε!!!!! Πάντα υγιείς και ευτυχισμένοι με τον αντρουλη σου !!! Με το καλό ο Ραφαηλακος σας μωρε ❤️

2 ώρες πρίν, Sousamaki είπε:

Καλημεεεερα!!

μην αγχώνεσαι..είναι μέρες κ μέρες..άλλες έχω πολλά υγρά ,άλλες λιγότερα..

δε μας συγχύσεις..είναι λογικό καθετί να σε προβληματίζει..κ γω όλο κάτι σκέφτομαι..πότε νιώθω πολύ το μωρό..πότε λιγότερο..πότε έχω εναλλαγές στη διάθεση (το κλάμα στο δευτερόλεπτο) , πότε είμαι μες στην τρελή χαρά, πότε έχω ενέργεια ,πότε όχι..ορμονες παιδί μου. Εκεί καταλήγω..

Πόσο τέλεια με περιέγραψες ... νομίζω και τις περισσότερες από εμάς !!!

2 ώρες πρίν, Gogo1994 είπε:

Καλημερα μαριλου μου σε ευχαριστώ που ρωτάς.οχι τη Πέμπτη θα βγουν μου είπαν

Πως είστε όλες σήμερα?

Καλή επιτυχία Γωγουλα μου να έχεις!!!

2 ώρες πρίν, Despoina Mar είπε:

Καλημερα καλό μήνα τρελοπαρεα! Ένα μήνα πιο κοντά στα θαυματακια μας.. 

@Υβόννη κοπέλα Μ να ζήσετε ερωτευμένοι.. Τι θα φάτε τ βράδυ? Χαχα

Αν και φαν τ καλοκαιριου εγώ μπορώ ν πω ότι ζεσταθηκα πολυ κ λόγω της εγκυμοσυνης ήταν φέτος διαφορετικά όλα.. Όποτε ας κρυώσει λίγο τώρα ο καιρουλης.. 

Καιρος Γ καθαριότητα οργάνωση και τετοια τρελαινομαι:P

@fairy-mary εδώ κ εγώ με κολπικα υγρά κ πριν τ κολπιτιδα ποτε είχα πολλα ποτε πιο λίγα είναι φυσιολογικό μην αγχώνεσαι.. 

κοριτσια ξερετε-πιστευετε στη γιορτή τ Αγίου Συμεών?? 

Την ήξερα την γιορτή και την «παράδοση» στο Γιώργο δεν ξέρω αν είχα πιάσει κάτι ,,, πιθανότατα όχι αφού φυτοζωούσα αχαχαχχααχ ο Γιώργος γεννήθηκε με μια κοκκινίλα στο αριστερό ματάκι του που είναι πολύ μικρή πια! Οι μαίες μου είχαν πει ότι είναι φιλί αγγέλου !!! Πιθανότατα η αδερφούλα του η μεγάλη ❤️

Just now, demifilol είπε:

Τέλεια πάει η μικρή σου !!!αφρατουλα κούκλα θα είναι !!!καλα ψώνια κ καλες εξετάσεις !!

Κάτι σαν να έχω ακούσει αλλα εγώ σήμερα έπιασα μαχαίρι !ελπιζω να μην βγει με σημάδι η μικρή μ !

Και εγώ έχω συνεχεια κ πολλά υγρά ,μην αγχψνεσαι είναι φυσιολογικά !μπορεις να ζητήσεις από τον γιατρό σου να κάνει ένα τεστ ν δείτε ότι δεν είναι αμνιακό !ετσι θα σου φύγει αυτή η κακή ιδέα !

Χρόνια σας πολλά κ ευτυχισμένα !!ν περάσετε τέλεια σήμερα με το ρομαντικο σας δείπνο !!!

Και εγώ ζητάω απεγνωσμένα να έρθει το κρύοοοοο!!!

καλο μήνα να έχουμε !!!

Θέλω κρύο και εγώ αγαπημένες μου Θεσσαλονικιές !!!! Καλό μήνα κοριτσάκι μου!!! 

Just now, MumMaria είπε:

Μια από τα ίδια σήμερα!!! Και μαγείρεψα κ σιδέρωσα και ψαλίδι χρησιμοποίησα... χιχιχιχιχιχ σημαδεμένη θα μου βγει λες;;; Μπααααααα

Just now, Marilou77 είπε:

@MumMaria ειναι γιατι δεν το ηξερες, αν δεν το ξέρεις δεν υπάρχει σημαδι, τεσπα κι εγω θα πω πως αφου δεν το καταλαβα δεν το ηξερα, τωρα ομως θα προσεχω :P

Ότι δεν ξέρεις δεν σε σκοτώνει δεν λένε;; Όποτε δεν πιάνεται αφού δεν το ήξερες!!! Συνέχισε κορίτσι μου την τουρτίτσα σου!!!

Εμείς χθες πήγαμε στο γιατρό κορίτσια και ήρθε μαζί και ο Γιώργος και είδε την αδερφή του στον υπέρηχο!!! Η οποία τσουπωτούλα 1380 ,2 εβδομάδες μεγαλύτερη βγαίνει κ αυτή έχει σφηνώσει το κεφάλι της στο στομάχι μου... και χθες κρυβόταν εντελώς ... μας έριξε δυο μούντζες και κάτι μπουνιές .... από τώρα καταλαβαίνετε τη σχέση μας!!!!! Ο Γιώργος ρωτούσε το γιατρό , έχει μαλλιά ; Πως τρώει ; Ο γιατρός είχε ενθουσιαστεί μαζί του και του λέει· ξέρεις εγώ σε έφερα στη ζωή , και απαντάει ο Γιώργος : όχι βγήκα από τη κοιλιά της μαμάς μου ... Αχαχαχαχαχαχ ο γιατρός γελούσε πολύ... 

σημερα ξεκινήσαμε παιδικό .... ναι ναι μια ώρα κάναμε να το πάρουμε απόφαση να φύγουμε (ξυπόλητοι) από το σπίτι ήθελε να το διαπραγματευτεί ... μαμά μου λέει να το συζητήσουμε δεν θέλω να πάω σχολείο... και πάει στο πατέρα του και του λέει μπαμπά δεν θα πάω σχολείο το συζήτησα με τη μαμά αχαχαχαχαχαχαχα τελικά έβαλε το κεφάλι κάτω το αποδέχτηκε και μπήκε μέσα με μούτρα θυμωμένος... τώρα που γύρισε μου λέει πάμε πάλι σχολείο τώρα;;;;;; Πφφφφ και μετά λέει «όχι λε άτιμη κοινωνία».......... τι να πωωωωωωωω τι τους μαθαίνουν στο σχολείο!!!

• Μου αρέσει 6
  • Χαχα 4

vWRfp2.png
r1qtp2.png

Κορίτσια επιστρέφω με ερωτήση για έμπειρες ήδη μανούλες αλλά κ ψαγμένες μέλλουσες μανούλες..

ψωνισα σήμερα τα νυχτικακια κ τα πιτζαμακια για το μαιευτήριο κ μου προέκυψε η εξής απορία..σουτιεν θηλασμού ποσα θα χρειαστούμε; Κ κατά βάση βολεύουν; Ρωτάω γιατί μια πωλήτρια μου έλεγε να πάρω απλά μπουστακια ..αλλά δε ξέρω τι να κανω

Διαφημίσεις

Just now, Sousamaki είπε:

Κορίτσια επιστρέφω με ερωτήση για έμπειρες ήδη μανούλες αλλά κ ψαγμένες μέλλουσες μανούλες..

ψωνισα σήμερα τα νυχτικακια κ τα πιτζαμακια για το μαιευτήριο κ μου προέκυψε η εξής απορία..σουτιεν θηλασμού ποσα θα χρειαστούμε; Κ κατά βάση βολεύουν; Ρωτάω γιατί μια πωλήτρια μου έλεγε να πάρω απλά μπουστακια ..αλλά δε ξέρω τι να κανω

Εγώ είχα από πέρσι από την αρχή της εγκυμοσύνης 2 σουτιέν θηλασμού κ 2 μπουστακια θηλασμού.τα πρώτα τα φορούσα έξω στις βόλτες (για καλύτερη στήριξη) τα άλλα μέσα στο σπίτι.κ τα τέσσερα είναι με κλιπσακια κ βολεύουν πολύ.αλλα μην πάρεις καμία ακριβή μάρκα κ δώσεις μια περιουσία,εγώ τα είχα πάρει από h&m ,απλά υπολόγισε ένα νούμερο πάνω από αυτό που είσαι τωρα;-)

Just now, Geo81 είπε:

Κορίτσι μου όχι... δεν είναι αμνιακό και σίγουρα δεν είναι αποτέλεσμα της αμνιο... έχω τόσα υγρά... συν κ τσισακια που μου φευγουν χωρίς πλέον να το καταλαβαίνω που αύριο θα πάω μα αγοράσω καμία δεκαριά βρακιά πάλι.... δεν μου φτάνουν τα 3-4 την ημέρα 

ΚοριτΣαραααα μου να ζήσετε!!!!! Πάντα υγιείς και ευτυχισμένοι με τον αντρουλη σου !!! Με το καλό ο Ραφαηλακος σας μωρε ❤️

Την ήξερα την γιορτή και την «παράδοση» στο Γιώργο δεν ξέρω αν είχα πιάσει κάτι ,,, πιθανότατα όχι αφού φυτοζωούσα αχαχαχχααχ ο Γιώργος γεννήθηκε με μια κοκκινίλα στο αριστερό ματάκι του που είναι πολύ μικρή πια! Οι μαίες μου είχαν πει ότι είναι φιλί αγγέλου !!! Πιθανότατα η αδερφούλα του η μεγάλη ❤️

Μια από τα ίδια σήμερα!!! Και μαγείρεψα κ σιδέρωσα και ψαλίδι χρησιμοποίησα... χιχιχιχιχιχ σημαδεμένη θα μου βγει λες;;; Μπααααααα

Ότι δεν ξέρεις δεν σε σκοτώνει δεν λένε;; Όποτε δεν πιάνεται αφού δεν το ήξερες!!! Συνέχισε κορίτσι μου την τουρτίτσα σου!!!

Εμείς χθες πήγαμε στο γιατρό κορίτσια και ήρθε μαζί και ο Γιώργος και είδε την αδερφή του στον υπέρηχο!!! Η οποία τσουπωτούλα 1380 ,2 εβδομάδες μεγαλύτερη βγαίνει κ αυτή έχει σφηνώσει το κεφάλι της στο στομάχι μου... και χθες κρυβόταν εντελώς ... μας έριξε δυο μούντζες και κάτι μπουνιές .... από τώρα καταλαβαίνετε τη σχέση μας!!!!! Ο Γιώργος ρωτούσε το γιατρό , έχει μαλλιά ; Πως τρώει ; Ο γιατρός είχε ενθουσιαστεί μαζί του και του λέει· ξέρεις εγώ σε έφερα στη ζωή , και απαντάει ο Γιώργος : όχι βγήκα από τη κοιλιά της μαμάς μου ... Αχαχαχαχαχαχ ο γιατρός γελούσε πολύ... 

σημερα ξεκινήσαμε παιδικό .... ναι ναι μια ώρα κάναμε να το πάρουμε απόφαση να φύγουμε (ξυπόλητοι) από το σπίτι ήθελε να το διαπραγματευτεί ... μαμά μου λέει να το συζητήσουμε δεν θέλω να πάω σχολείο... και πάει στο πατέρα του και του λέει μπαμπά δεν θα πάω σχολείο το συζήτησα με τη μαμά αχαχαχαχαχαχαχα τελικά έβαλε το κεφάλι κάτω το αποδέχτηκε και μπήκε μέσα με μούτρα θυμωμένος... τώρα που γύρισε μου λέει πάμε πάλι σχολείο τώρα;;;;;; Πφφφφ και μετά λέει «όχι λε άτιμη κοινωνία».......... τι να πωωωωωωωω τι τους μαθαίνουν στο σχολείο!!!

Καλά ο Γιωργάκης σου είναι μια τρέλα!!!!μα πραγματικά!!πόσο τετραπέρατος ρε συ!!!λες κ είναι πιο μεγάλο παιδάκι,φτου φτου!αφού κάθε φορά που λες κάτι για το διαμαντακι σου,λέω αχ άντε να μεγαλώσει λιγάκι ακόμα ο Βασιλάκος,θα τρελαθωωω:-D

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

Just now, Sousamaki είπε:

Συμφωνώ με την @MumMaria εγώ είχα πάρει από τα H&M αλλά επειδή δεν είχα μεγαλώσει καθόλου το στήθος μου στην εγκυμοσύνη μετά την πάτησα ... χρειάστηκα 2 νούμερα μεγαλύτερο εγώ :confused: ( την Τρίτη μέρα θα δείτε για ποσότητα γάλακτος μιλάμε ) όποτε πήρα 2 δυάδες με κλιψακια , τα συμβατά δεν με βόλεψαν αυτά που φοράμε κανονικά δλδ. Επίσης είχα κ φανελάκια θηλασμού

Just now, MumMaria είπε:

Εγώ είχα από πέρσι από την αρχή της εγκυμοσύνης 2 σουτιέν θηλασμού κ 2 μπουστακια θηλασμού.τα πρώτα τα φορούσα έξω στις βόλτες (για καλύτερη στήριξη) τα άλλα μέσα στο σπίτι.κ τα τέσσερα είναι με κλιπσακια κ βολεύουν πολύ.αλλα μην πάρεις καμία ακριβή μάρκα κ δώσεις μια περιουσία,εγώ τα είχα πάρει από h&m ,απλά υπολόγισε ένα νούμερο πάνω από αυτό που είσαι τωρα;-)

Καλά ο Γιωργάκης σου είναι μια τρέλα!!!!μα πραγματικά!!πόσο τετραπέρατος ρε συ!!!λες κ είναι πιο μεγάλο παιδάκι,φτου φτου!αφού κάθε φορά που λες κάτι για το διαμαντακι σου,λέω αχ άντε να μεγαλώσει λιγάκι ακόμα ο Βασιλάκος,θα τρελαθωωω:-D

Για ποτέ θα στα κάνει αυτά ο Βασιλακης σου δεν θα το καταλάβεις!!!

• Μου αρέσει 1

vWRfp2.png
r1qtp2.png

Just now, Sousamaki said:

Εγώ σαν βοηθός μητρότητος προτείνω να φοράμε σουτιέν θηλασμού από την 20η εβδομάδα και μετά χωρίς μπανέλα γιατί μπλοκάρουν τους γαλακτοφόρους αδένες. Προσωπικά αγόρασα 2 σετ των 2 τεμαχίων στα 25 ευρώ από τα H&M και είμαι ευχαριστημένη! Πήρα δυο σαν αθλητικά αλλά κουμπώνουν πίσω σαν τα κανονικά.  Και το άλλο σετ το πήρα σε κανονικό στυλ γιατί έψαχνα σουτιέν για το γάμο μου και ήταν τέλειο. Οπότε 2 σουτιέν θες σίγουρα ένα να πλένεις και ένα να φοράς... Αλλά αν έχεις παραπάνω καλό θα ταν...

• Μου αρέσει 3
  • Ευχαριστώ 1

4DTxp3.png 47gQp3.png

Just now, Geo81 είπε:

Οκ δεν εχω λογια τα σπαει ο μικρος, καλε τι εξυπνα που ειναι, ακους εκει το συζητησα με την μαμα χαχαχα, σαν μεγαλος ανθρωπακος!!!! Εντάξει @Geo81 ζεις μεγααααλες στιγμες!!!!!! Δωστου δυο ρουφηχτα φιλακια απο μενα!!!!

• Μου αρέσει 2

πρίν από 22 λεπτά , Marilou77 είπε:

Μ'αρέσει που σας διαβαζω κιολας κ δε μου πηγε οτι ειναι σήμερα, εγωγια 2 Φεβρουαρίου ξερω, τεσπα εχει ο μπαμπας μου σημαφι στη πλατη απο λουλουδι, η ηιαγια μου χτυπησε τη πλατη της κ μια φιλη τηε το μυρισε κ βγηκε στο προσωπο του παιδιου.

Τωρα εγω το καταλαβα κι εγω επιασα μαχαιρι κι εκοψα τουρτιτσα να φαω, παρολο που το διαβασα κ δεν πηγε το μυαλο μου δεν πιστευω να συμεων να πειραζει, τώρα το συνειδητοποίησα

Καλε όχι όταν δεν τ έχεις στ μυαλό δεν πιανειιιι

Just now, Geo81 είπε:

Αχ ναι τι συγκινητική αυτή η φράση... Όχι βέβαια αν ήταν έτσι όλοι θ είχαμε σημάδια.. Μόνο αν στο πουν εκείνη τ ώρα π τ κανεις κ τρομάξεις κ πιάσεις τον εαυτό σ... Τελικά τ ξέρουν πολλοιι

• Μου αρέσει 1

k1S4p3.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κορίτσια μου!! 

@Υβόννη μου χρόνια πολλά, να τα χιλιασετε και να είστε πάντα αγαπημένοι και ευτυχισμένοι με τον αντρουλη σου!!! :wub:

@fairy-mary και εγώ τα ίδια με τα υγρά! Εννοώ πριν την αμνιοπαρακέντηση, είναι και ο λόγος που τώρα τα βλέπω και δεν αγχώνομαι τόσο! Σκέψου επειδή είναι τόσα πολλά και σαν νερό κιόλας είχα πάει στο μαιευτήριο γι'αυτή την εξέταση που δείχνει αν είναι αμνιακο υγρο και όλα καλά! Μην ανησυχείς, αλλά αν θέλεις μιλά και με το γιατρό σου να δεις τι θα πει!

@Geo81 καλά ο γιος σου φοβερός χάχαχα πεθαίνω!! Καλέ τι ατάκες είναι αυτές, θα είχα τρελαθεί! :-D

• Μου αρέσει 1

6 ώρες πρίν, Υβόννη είπε:

Να ζησετε!!παντα ευτυχισμενοι να ειστε!!και με το καλο ο Ραφαηλ σας!φιλια πολλα!!!:wub:

oru1p3.png

6 ώρες πρίν, fairy-mary είπε:

Καλημέρα κορίτσια!

Πως είστε;

Κι εγώ κορίτσι μου έχω άπειρα. Ακόμα δνε καταλαβαίνω τι είναι κάθε φορά! Νομίζω απ όλα! Ιδρώτας ουρά και υγρά. Εδώ και 2 βδομάδες έχω και παχύρευστά άσπρα. Ολα μου μυρίζουν δεν το συζητώ! Αλλά ας πούμε ότι αυτό ειναι το πιο σημαντικό κριτήριο για το αν είναι αμνιακό. Τα αοσμα είναι προς παρατήρηση.! Συζήτησε το με τον γιατρό σου. Αλλά δνε νομίζω να είναι κάτι τέτοιο. Η αδερφή μου που έχανε πάντως όλον τον 7ο δεν το έβλεπε! Δεν είχε καν ιδιαίτερα υγρά! Στους υπέρηχους το έβλεπε ο γιατρός μόνο. Μην αγχώνεσαι πάντως! Όλα τα παρακολουθουν οι γιατρουληδες μας!! 

6 ώρες πρίν, Υβόννη είπε:

Αχχχ χρόνια σας πολλααααα!!! Θα φάτε θα φάτε!! Θα σου φτιάξει κάτι εξαιρετικό σίγουρα! Και πιστεύω το γλυκάκι σου το τριχωτο θα σας αφήσει...! 

Κορίτσια μου σημερα πήγα για κούρεμα και έφτιαξα και μια μπούκλα  μπας και αρέσω στο παιδί μου και γυρίσει να κοιτάξει λίγο μια φορά! Από πωπο έχουμε χορτάσει!! Αύριο έχουμε υπέρηχο! Και 16 ντομπλερ. Τι ωραία νεακια όλες σας!! πόσο τρελαίνομαι να ακούω από εναμισι κιλό και πάνω!! Μου φαίνεται ότι είναι σχεδόν έτοιμα.! Εγώ κορίτσια αύριο θέλω να δω τι θα μου πει η Γκεστάπο γιατρός μου για τα κιλά μου! Βασικά θέλω να δω ότι το μωρό μας είναι κανονικά για την εβδομάδα του γιατί εγώ για κάποιον λόγο αδυνάτησα και δεν καταλαβαίνω τι συμβαίνει! Ελπίζω να είναι η ζέστη και ότι φτιάχνω το δωμάτιο και όχι κάτι άλλο! Η αλήθεια είναι ότι δεν πεινάω όπως πεινούσα πριν 20 μέρες αλλά τρώω κανονικά όχι και να χάσω!Αφού τώρα μεγαλωνει αυτό εκεί μέσα! 

Σε σχέση με το καλό χειμώνα  @Marilou77θα ήθελα αύριο να έχει 15 βαθμούς Κελσίου δεν αντέχω άλλο!!! Και εννοείται ότι είμαι παιδί του καλοκαιριού κατά τ άλλα! 

• Μου αρέσει 4

yi9jp3.png

Γεια σας κορίτσια ήθελα ν ρωτησω υπάρχει κάποια π δεν παιρνει μαγνήσιο?? Μέχρι τώρα δεν είχα κανένα θέμα κ απλά μ είχε γράψει να έχω στ σπίτι σε περιπτωση π νιώσω κάτι.. Σμρ απ τ μεσημέρι σαν να νιώθω να πετρωνει η κοιλιά μ κ εχω μπερδευτεί γτ κ η μπεμπα κουνιέται κ στ σημεία εκείνα είναι σκληρά.. Βέβαια δεν ποναω.. Θ δω πως θ είμαι κ αυριο κ θ παρω τηλ τ γιατρό.. 

k1S4p3.png

Just now, Despoina Mar είπε:

Γεια σας κορίτσια ήθελα ν ρωτησω υπάρχει κάποια π δεν παιρνει μαγνήσιο?? Μέχρι τώρα δεν είχα κανένα θέμα κ απλά μ είχε γράψει να έχω στ σπίτι σε περιπτωση π νιώσω κάτι.. Σμρ απ τ μεσημέρι σαν να νιώθω να πετρωνει η κοιλιά μ κ εχω μπερδευτεί γτ κ η μπεμπα κουνιέται κ στ σημεία εκείνα είναι σκληρά.. Βέβαια δεν ποναω.. Θ δω πως θ είμαι κ αυριο κ θ παρω τηλ τ γιατρό.. 

Εγω Δεσποινάκι ξεκίνησα τώρα εδώ και μια εβδομάδα το μαγνήσιο! Δεν έπαιρνα ως τώρα ούτε είχα θέμα με πονακια συσπασεις κλπ. Προληπτικά μου είπε ο γιατρός μου ότι ήταν ώρα να το ξεκινήσω για να είναι η μήτρα ήρεμη στο τρίτο τρίμηνο και μην κάνω συσπασεις..

Και εμένα όταν κινείται η μπεμπα σκληραίνει το σημείο αλλά είναι από τις κινήσεις δηλαδή φουσκώνει εκεί το σημείο και ξεφουσκώνει και φουσκώνει αλλού κλπ αλλά νιώθω και την κίνηση της εκείνη την ώρα μέσα στην κοιλιά.

Έχω την εντύπωση ότι στις συσπάσεις πετρωνει ομοιόμορφα όλη η κοιλιά και όχι μόνο σημεία αλλά ας πουν και τα υπόλοιπα κορίτσια που ξέρουν καλύτερα.. 

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...