Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 5 λεπτά , linaa είπε:

Μάλλον απτήν εγκυμοσύνη είναι  Ξεκίνησαν τα πρώτα έντονα συμπτώματα . Τι κακό να έκανες? Προφανώς με την εγκυμοσύνη Κ κάποιο φάρμακο σε πειράζει να τρως πράγματα που ανακουφίζουν το στομάχι Κ ειδικά όταν είναι να πάρεις κάποιο φάρμακο 

Ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου! Επειδή με πονούσε έντονα το στομάχι λέω ότι είναι γαστρεντερίτιδα.

Ποια φαγητά πιστεύεις ότι ανακουφίζουν;

Μανούλες Νοεμβρίου 2020

Recommended Posts

Καλημέρα κ καλο μήνα μανουλες!!!!! Να τολμησω να πω καλο χειμωνα να εχουμε η θα με παρετε με τις παντοφλες; χαχαχαχαχα εγω παντως ανυπομονω για τα πρώτα κρυα, παιδι του χειμωνα βλεπετε κι εγω του αγ. Στυλιανού!! @Gogo1994 βγηκαν τα αποτελέσματα κορίτσι μου;

• Μου αρέσει 2
  • Χαχα 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 13k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Υβόννη

2014

• MumMaria

1926

• Gogo1994

1397

• Despoina K

1058

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα κορίτσια!

Πως είστε;

Να σας ρωτησω, εχετε εσεις αυξημένα κολπικά υγρά;

Βλέπω συνέχεια διάφορα αλλά τωρα με έχει πιάσει κάτι μηπως χάνω αμνιακό υγρό λόγω της παρακέντησης..αλλά 15 μέρες μετά ;;;

Όλο για προβλήματα γράφω, δε θέλω να σας συγχίζω κιόλας.

aKX8p2.png

Καλημερα αγαπημενες μου, καλο μηνα!!!! Με το καλο να γεμισει ο μηνας αυτος τελεια Ντοπλερ και πολλες πολλες αγορες! Καλη επιτυχια σε αποτελεσματα εξετασεων και @Marilou77σε περιμενουμε εδω να μας ερθεις αν θες! Μπουφανακι κανονικα φορας πλεον και κολανακι!!

Κοριτσια μου εμεις σημερα εχουμε επετειο γαμου 7 χρονια:wub: Δυστυχως δουλευω σημερα αλλα το βραδυ λεμε να κανουμε δειπνο στο σπιτι! Θα μαγειρεψει ο αντρας του σπιτιου χιχιχιχι και αν μας αφησει η μπουκλα του υιου απο την καουρα, ισως το δειπνο γινει γκουρμε! Αλλιως kaoura friendly food!!!

• Μου αρέσει 11

oz5Vp2.png

Just now, fairy-mary είπε:

Καλημέρα κορίτσια!

Πως είστε;

Βλέπω συνέχεια διάφορα αλλά τωρα με έχει πιάσει κάτι μηπως χάνω αμνιακό υγρό λόγω της παρακέντησης..αλλά 15 μέρες μετά ;;;

Καλημεεεερα!!

μην αγχώνεσαι..είναι μέρες κ μέρες..άλλες έχω πολλά υγρά ,άλλες λιγότερα..

δε μας συγχύσεις..είναι λογικό καθετί να σε προβληματίζει..κ γω όλο κάτι σκέφτομαι..πότε νιώθω πολύ το μωρό..πότε λιγότερο..πότε έχω εναλλαγές στη διάθεση (το κλάμα στο δευτερόλεπτο) , πότε είμαι μες στην τρελή χαρά, πότε έχω ενέργεια ,πότε όχι..ορμονες παιδί μου. Εκεί καταλήγω..

• Μου αρέσει 3

Just now, fairy-mary said:

Καλημέρα κορίτσια!

Πως είστε;

Καλημερα γλυκουλα μου! Εγω εχω πολλα υγρα!! Και μου ειπε η γιατρος αν δε μυριζουν και αν δεν με τρωνε να μην ανησυχω ειναι φυσιολογικοτατο! Τα εχω σχεδον σε ολη την εγκυμοσυνη σε αυξηση, καμια φορα και βλεννα εχω δει. Μου ειπε οσο προχωρα η εγκυμοσυνη αυτο θα γινεται πιο εντονο!

Αν αγχωνεσαι με το υγρο, υπαρχουν κατι στικ στο φαρμακειο που τα κανεις και σου λενε αν χανεις υγρο. Καθαρα και μονο για το αγχος στο λεω αυτο, αλλιως ειμαι σιγουρη ειναι ολα καλα!!!

oz5Vp2.png

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσια μου...καλο μηνα...

@Υβόννη μου χρονια σας πολλα,παντα να ειστε ευτυχισμενοι κ αγαπημενοι κ του χρονου θα γιορταζετε με τον μπεμπουκο σας...:x

@fairy-mary κ εμενα ειναι αναλογα τις μερες μια εχω παρα πολλα κ μια κανονικα...

BDoAp3.png

Just now, Υβόννη είπε:

Καλημερα αγαπημενες μου, καλο μηνα!!!! Με το καλο να γεμισει ο μηνας αυτος τελεια Ντοπλερ και πολλες πολλες αγορες! Καλη επιτυχια σε αποτελεσματα εξετασεων και @Marilou77σε περιμενουμε εδω να μας ερθεις αν θες! Μπουφανακι κανονικα φορας πλεον και κολανακι!!

Κοριτσια μου εμεις σημερα εχουμε επετειο γαμου 7 χρονια:wub: Δυστυχως δουλευω σημερα αλλα το βραδυ λεμε να κανουμε δειπνο στο σπιτι! Θα μαγειρεψει ο αντρας του σπιτιου χιχιχιχι και αν μας αφησει η μπουκλα του υιου απο την καουρα, ισως το δειπνο γινει γκουρμε! Αλλιως kaoura friendly food!!!

Αχ ποσο με ξερεις....απο τοτε που ειπες οτι αρχισαν τα κρύα περιμενα αυτη τη προσκληση, αλλα εχε χαρη που δεν μου επιτρέπεται το εξω, μονο για τ γιατρο κ τοτε που πηγα στα κλεφτα χρονομετρημενη στσ τζαμπο, διαφορετικα Ειρήνη ερχομουν κ απροσκλητη εγω χαχαχαχα, παντως είσαι τυχερη αναφορικα με τον καιρο.

Κοριτσαρα μου να ζήσετε, να τα χιλιασετε, να σας αξιωσει ο Θεός να γερασετε μαζι αγαπημένοι κ ευτυχισμένοι, μαζι με το θαυμα σας να το βλεπετε να μεγαλωνει κ να ολοκληρωνεται σαν άνθρωπος. Συγχαρητήρια κ στον αντρουλη σου που θα αναλαβει το μενου της βραδιας, παρε το μυαλο σου απο την καουρα κ αν ερθει βρε αδερφέ, ξέρεις εσυ κλεισε το δειπνο με λιγο πιτουρο κ ολα οκ χαχαχαχαχα, αν το χεις καταλαβει εχεις γραψει ιστορια μαυτο το πιτουρο χαχαχαχαχα!! Και παλι happy anniversary sweetheart !!!!!!

Καλημέρα κορίτσια!

Πως είστε;

Μηπως παίρνεις προγεστερόνη ; γιατι κιαυρη προκαλεί πολλά κολπικα υγρα. 

Και δε μας συγχιζεις ολες έχουμε τις απορίες μας κ τα αγχη μας.

Just now, Marilou77 είπε:

Καλημέρα κ καλο μήνα μανουλες!!!!! Να τολμησω να πω καλο χειμωνα να εχουμε η θα με παρετε με τις παντοφλες; χαχαχαχαχα εγω παντως ανυπομονω για τα πρώτα κρυα, παιδι του χειμωνα βλεπετε κι εγω του αγ. Στυλιανού!! @Gogo1994 βγηκαν τα αποτελέσματα κορίτσι μου;

Καλημερα μαριλου μου σε ευχαριστώ που ρωτάς.οχι τη Πέμπτη θα βγουν μου είπαν

Πως είστε όλες σήμερα?

yRr5p2.png

Καλημερα καλό μήνα τρελοπαρεα! Ένα μήνα πιο κοντά στα θαυματακια μας.. 

@Υβόννη κοπέλα Μ να ζήσετε ερωτευμένοι.. Τι θα φάτε τ βράδυ? Χαχα

Αν και φαν τ καλοκαιριου εγώ μπορώ ν πω ότι ζεσταθηκα πολυ κ λόγω της εγκυμοσυνης ήταν φέτος διαφορετικά όλα.. Όποτε ας κρυώσει λίγο τώρα ο καιρουλης.. 

Καιρος Γ καθαριότητα οργάνωση και τετοια τρελαινομαι:P

@fairy-mary εδώ κ εγώ με κολπικα υγρά κ πριν τ κολπιτιδα ποτε είχα πολλα ποτε πιο λίγα είναι φυσιολογικό μην αγχώνεσαι.. 

κοριτσια ξερετε-πιστευετε στη γιορτή τ Αγίου Συμεών?? 

k1S4p3.png

Καλημέρα κορίτσια!

Πως είστε;

Καλημέρα κορίτσι μου έχω κ εγώ πολλά κ κάποια πιο πηχτα αλλά δεν έχει αλλάξει μυρωδιά η χρώμα έχω ρωτήσει πολλές φορές δεν είναι επικίνδυνα αυτα

Just now, Despoina Mar είπε:

Καλημερα καλό μήνα τρελοπαρεα! Ένα μήνα πιο κοντά στα θαυματακια μας.. 

@Υβόννη κοπέλα Μ να ζήσετε ερωτευμένοι.. Τι θα φάτε τ βράδυ? Χαχα

Αν και φαν τ καλοκαιριου εγώ μπορώ ν πω ότι ζεσταθηκα πολυ κ λόγω της εγκυμοσυνης ήταν φέτος διαφορετικά όλα.. Όποτε ας κρυώσει λίγο τώρα ο καιρουλης.. 

Καιρος Γ καθαριότητα οργάνωση και τετοια τρελαινομαι:P

@fairy-mary εδώ κ εγώ με κολπικα υγρά κ πριν τ κολπιτιδα ποτε είχα πολλα ποτε πιο λίγα είναι φυσιολογικό μην αγχώνεσαι.. 

κοριτσια ξερετε-πιστευετε στη γιορτή τ Αγίου Συμεών?? 

Καλημέρα συμπεθερουλα για πες...δε ξέρω κατι

Just now, Υβόννη είπε:

Ειρηνακι μου καλημέρα 

Αγαπημένοι παντααα να είστε γλυκιά μου.Καλε φατεεε θα σας κάνει τη χάρη σήμερα ο μικρούλης.Εμας χθες μας μύρισε κρεπουλαα με λιλά παουζ αχχχ κ που το λέω θέλω κ άλλη.χαχαχα

yRr5p2.png

Διαφημίσεις

Just now, Gogo1994 είπε:

Καλημέρα κορίτσι μου έχω κ εγώ πολλά κ κάποια πιο πηχτα αλλά δεν έχει αλλάξει μυρωδιά η χρώμα έχω ρωτήσει πολλές φορές δεν είναι επικίνδυνα αυτα

Καλημέρα συμπεθερουλα για πες...δε ξέρω κατι

Ειρηνακι μου καλημέρα 

Αγαπημένοι παντααα να είστε γλυκιά μου.Καλε φατεεε θα σας κάνει τη χάρη σήμερα ο μικρούλης.Εμας χθες μας μύρισε κρεπουλαα με λιλά παουζ αχχχ κ που το λέω θέλω κ άλλη.χαχαχα

Ειναι δυο φορες τ χρόνο κ ετσι πιανει ολες τις έγκυους.. Λένε ότι όσες τ ξέρουν κ πιστευουν  δεν πρεπει ν πιασουν σήμερα αιχμηρά αντικείμενα, σίδερο κ τέτοια γτ αν ακουμπήσουν στο Σώμα τους βγαίνει το σημάδι του Συμεών ένα κόκκινο π έχουν πολλοι ανθρωποι.. Η μαμά Μ τ έχει παθει Γ αυτό τ ξέρω κ ενας φιλος μας.. Δεν σας το είπα Γ ν σας ανχωσω όμως απλά Γ ν δω ποσες τ ξέρουν.. 

• Μου αρέσει 1

k1S4p3.png

Καλό μήνα κορίτσια χρόνια πολλά Υβόννη να είστε αγαπημένοι κ χαρουμενοι με το καλό το μωράκι σας..εγώ τρέχω έχω κάποιες δουλίτσες έχω κ εξετάσεις παράλληλα κ οφθαλμιατρο κ αίματος κ να ψωνίσώ κάποια πράγματα της μπεμπας αλλά εντάξει σιγά σιγά..τα μικρό προβληματάκια ευχομαι να είναι Περαστικά κορίτσια κ να έρθει η μέρα που όλες θα κρατάμε τα μωρακια μας αγκαλιά!!!

• Μου αρέσει 2

i0cXp3.png?t=1&L0kq4ho6

12 ώρες πρίν, Evitheodorou είπε:

καλησπέρα κορίτσια ευτυχώς όλα καλά πήγαν στον γυναικολογο 1800 πήγε η μπεμπα μου τροφαντουλα άλλα δε με πειράζει γερή να είναι..ο πλακούντας εντάξει το αμνιακό υγρό εντάξει έκανε και μετρήσεις κεφάλι κοιλίτσα κτλ όλα μια χαρά..11 Σεπτεμβρίου θα κάνω το doppler αναμένουμε λοιπόν..

Τέλεια πάει η μικρή σου !!!αφρατουλα κούκλα θα είναι !!!καλα ψώνια κ καλες εξετάσεις !!

πρίν από 7 λεπτά , Despoina Mar είπε:

Ειναι δυο φορες τ χρόνο κ ετσι πιανει ολες τις έγκυους.. Λένε ότι όσες τ ξέρουν κ πιστευουν  δεν πρεπει ν πιασουν σήμερα αιχμηρά αντικείμενα, σίδερο κ τέτοια γτ αν ακουμπήσουν στο Σώμα τους βγαίνει το σημάδι του Συμεών ένα κόκκινο π έχουν πολλοι ανθρωποι.. Η μαμά Μ τ έχει παθει Γ αυτό τ ξέρω κ ενας φιλος μας.. Δεν σας το είπα Γ ν σας ανχωσω όμως απλά Γ ν δω ποσες τ ξέρουν.. 

Κάτι σαν να έχω ακούσει αλλα εγώ σήμερα έπιασα μαχαίρι !ελπιζω να μην βγει με σημάδι η μικρή μ !

1 hour ago, fairy-mary είπε:

Καλημέρα κορίτσια!

Πως είστε;

Και εγώ έχω συνεχεια κ πολλά υγρά ,μην αγχψνεσαι είναι φυσιολογικά !μπορεις να ζητήσεις από τον γιατρό σου να κάνει ένα τεστ ν δείτε ότι δεν είναι αμνιακό !ετσι θα σου φύγει αυτή η κακή ιδέα !

1 hour ago, Υβόννη είπε:

Χρόνια σας πολλά κ ευτυχισμένα !!ν περάσετε τέλεια σήμερα με το ρομαντικο σας δείπνο !!!

πρίν από 49 λεπτά , Marilou77 είπε:

Αχ ποσο με ξερεις....απο τοτε που ειπες οτι αρχισαν τα κρύα περιμενα αυτη τη προσκληση, αλλα εχε χαρη που δεν μου επιτρέπεται το εξω, μονο για τ γιατρο κ τοτε που πηγα στα κλεφτα χρονομετρημενη στσ τζαμπο, διαφορετικα Ειρήνη ερχομουν κ απροσκλητη εγω χαχαχαχα, παντως είσαι τυχερη αναφορικα με τον καιρο.

Κοριτσαρα μου να ζήσετε, να τα χιλιασετε, να σας αξιωσει ο Θεός να γερασετε μαζι αγαπημένοι κ ευτυχισμένοι, μαζι με το θαυμα σας να το βλεπετε να μεγαλωνει κ να ολοκληρωνεται σαν άνθρωπος. Συγχαρητήρια κ στον αντρουλη σου που θα αναλαβει το μενου της βραδιας, παρε το μυαλο σου απο την καουρα κ αν ερθει βρε αδερφέ, ξέρεις εσυ κλεισε το δειπνο με λιγο πιτουρο κ ολα οκ χαχαχαχαχα, αν το χεις καταλαβει εχεις γραψει ιστορια μαυτο το πιτουρο χαχαχαχαχα!! Και παλι happy anniversary sweetheart !!!!!!

Μηπως παίρνεις προγεστερόνη ; γιατι κιαυρη προκαλεί πολλά κολπικα υγρα. 

Και δε μας συγχιζεις ολες έχουμε τις απορίες μας κ τα αγχη μας.

Και εγώ ζητάω απεγνωσμένα να έρθει το κρύοοοοο!!!

καλο μήνα να έχουμε !!!

• Μου αρέσει 1

i8Mup3.png?t=1&0EalCpq6

Just now, demifilol είπε:

Τέλεια πάει η μικρή σου !!!αφρατουλα κούκλα θα είναι !!!καλα ψώνια κ καλες εξετάσεις !!

Κάτι σαν να έχω ακούσει αλλα εγώ σήμερα έπιασα μαχαίρι !ελπιζω να μην βγει με σημάδι η μικρή μ !

Και εγώ έχω συνεχεια κ πολλά υγρά ,μην αγχψνεσαι είναι φυσιολογικά !μπορεις να ζητήσεις από τον γιατρό σου να κάνει ένα τεστ ν δείτε ότι δεν είναι αμνιακό !ετσι θα σου φύγει αυτή η κακή ιδέα !

Χρόνια σας πολλά κ ευτυχισμένα !!ν περάσετε τέλεια σήμερα με το ρομαντικο σας δείπνο !!!

Οχι κοπέλα Μ δεν θ βγει είναι μόνο αν στ πουν κ τρομάξεις εκείνη την ώρα κ τ κανεις.. 

• Μου αρέσει 1

k1S4p3.png

πρίν από 36 λεπτά , Despoina Mar είπε:

Μ'αρέσει που σας διαβαζω κιολας κ δε μου πηγε οτι ειναι σήμερα, εγωγια 2 Φεβρουαρίου ξερω, τεσπα εχει ο μπαμπας μου σημαφι στη πλατη απο λουλουδι, η ηιαγια μου χτυπησε τη πλατη της κ μια φιλη τηε το μυρισε κ βγηκε στο προσωπο του παιδιου.

Τωρα εγω το καταλαβα κι εγω επιασα μαχαιρι κι εκοψα τουρτιτσα να φαω, παρολο που το διαβασα κ δεν πηγε το μυαλο μου δεν πιστευω να συμεων να πειραζει, τώρα το συνειδητοποίησα

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...