Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 16 λεπτά , Kate89 είπε:

Καλημέρα κορίτσια τι κάνετε; Εγώ δεν είμαι πολύ καλά! Μάλλον τσίμπησα γαστρεντερίτιδα, όλο το βράδυ έκανα εμετό και είχα έντονο στομαχόπονο ! Λέτε να έκανα ζημιά στο εμβρυακι;

Μάλλον απτήν εγκυμοσύνη είναι  Ξεκίνησαν τα πρώτα έντονα συμπτώματα . Τι κακό να έκανες? Προφανώς με την εγκυμοσύνη Κ κάποιο φάρμακο σε πειράζει να τρως πράγματα που ανακουφίζουν το στομάχι Κ ειδικά όταν είναι να πάρεις κάποιο φάρμακο 

Μανούλες Νοεμβρίου 2020

Recommended Posts

πρίν από 1 λεπτό , Υβόννη είπε:

Καλημερα αγαπημενες μου!! Να εχουμε μια τελεια μερα ολες! Και σας απλωνω το σεντονι μου!

Εδω η μερα ξεκινησε με γιατρο και Ραφαηλακο!!!!! Καναμε καρδιοτοκογραφο σημερα, ολα τελεια ειπε καρδουλα δυνατη! Ο μικρος βεβαια δε το ηθελε καθολου το μηχανημα και εχωνε κατι κλωτσιες χιχιχι!  Για 20' ακουγα τακ τακ τακ και ελιωνααα! Μετα καναμε τον υπερηχο! Το αγορακι μας ειναι 1797γρ!!! Μετρησεις ολες τελειες, κεφαλακι μικρο σχετικα (παλι καλα γιατι εχω και κατι σκουφακια να του τα βαλω χιχιχι) και οβαλ σαν της μανουλας, τραχηλος μια χαρα και εχει παρει θεση!!! Επισης επιασε η γιατρος την κοιλια και την κλωτσησε, επιασε η μαια το ιδιο! Σχολιασε η γιατρος οτι μονο τη μαμα του θελει! @MumMariaκελεπουρι μαμακια γαμπρουλη θα εχεις! Εχει και 4 ζακετουλες (χτες τις σιδερωσα)! Χαχαχαχαχα

Και τωρα κοριτσια μου το αστειο της μερας! Ρωταω τη γιατρο γιατι ενω κινειται και αλλαζει θεσεις κτλ εγω χαμπαρι! Αααα μου λεει ειναι η θεση του πλακουντα μαλλον που ειναι μπροστα! Την κοιταω σαν χανος γιατι δεν μου το ειχε πει ποτε! Να μου λεει, το ειχα σημειωσει και εδω (εχουμε ενα βιβλιαρακι στη Γερμανια εγκυμοσυνης που γραφει η γιατρος τα παντα)! Κοιταω και ελεγε το ξεκαθαρο vp! Συντομογραφια απο το Vorderwandplanzeta! Μα πώς δεν το καταλαβα νρε κοριτσια μου απο μονη μου τοσο καιρο; Σαφεστατη ηταν η γυναικα!!! Ελεοςςςςςςςςς!!!!!!!!! Οκ ενταξει γελουσε και αυτη και εγω και μου λεει οτι εφοσον ολα ειναι οκ δεν εχει νοημα να μο λεει αναλυτικα, το οκ αρκει! Παντως στα κιλα που εχω παρει ως τωρα,  ηξερε να ειναι σαφης στο 7.1 (και το γραμαμριο σημειωσε)!! Ευχαριστημενη και μετα κιλα μου η γιατρος, δεδομενου οτι ειμαι παχουλοκομψουλα οπως ξερετε και δεν κανει να παρω παρα πολλα κιλα.

Ολα καλα κοριτσακια μου, ειμαι πολυ χαρουμενη και εγω και ο αντρας μου και σημερα μιλησα και πιο αναλυτικα με τη γιατρο επιτελους!!! Με το καλο σημερα η @ΕΥΑ!μας και η @Geo81! Ξεχναω καποιο αλλο κοριτσι μας για σημερα;

Ουαου φουλ εξέταση σμρ λοιπόν.. Τι ωραία μεγάλωσε κ ο μπεμπης κ ειναι ολα καλα.. :-D

Just now, ΕΥΑ! είπε:

Υβοννη μου γλυκεια,τι ομορφα νεα ,μεγαλωσε ο μπεμπης σουπερ. Κ εμεις καλα παμε,ειναι σχεδον 1.300 κ εχει γυρισει το κεφαλακι κατω.ας ελπισουμε να μεινει εκει!τον πιασαμε κ σε μια ποζα που ειχε το χερακι στο στομα χαχα,ελιωσα δεν το κρυβω!!κ εριχνε κ φουλ κλωτσιες την ωρα της εξετασης.τωρα ραντεβου σε 2 εβδομαδες για το doppler. 

Ετοιμος κ εσένα Ευα κι Μ με τη θέση του.. Κ ολα καλα ,βγαλατε κ τ φωτο σας..Καλη επιτυχία στο Ντόπλερ τωρα:-D

• Ευχαριστώ 2

k1S4p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 13k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Υβόννη

2014

• MumMaria

1926

• Gogo1994

1397

• Despoina K

1058

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλησπέρα κορίτσια!

Σας διαβάζω αλλά δε πολυγράφω!

Σήμερα πήρα το πρώτο πραγματάκι για τη μικρή!

Μια βάση για το μπανάκι μας!

Είχα της stokke το flexibath αλλά δεν είχα πάρει τη βάση στην πρώτη.

Γενικά ακόμα δεν έχω πολύ καλή ψυχολογία αλλά ελπιζω να φτιάξει.

Θα μιλήσω και μεθαύριο με τη γιατρό να δω πότε θα μου πεί να με δεί.

Έχω αγωνία για το βάρος του μωρού συνέχεια κοιτάζω την κοιλιά μου να δώ αν μεγάλωσε.

Αύριο μπαίνω 27 εβδομάδες.

@Υβόννη και εγώ πρόσθιο πλακούντα έχω αλλά μερικές φορές νιώθω κάτι κλωτσιές σα να γίβεται σεισμός!

• Μου αρέσει 2

aKX8p2.png

πρίν από 31 λεπτά , Υβόννη είπε:

Καλο μου Φραουλινο!!!! Τι κανεις σημερα εσυ γλυκια μου; Εκει τρως κλωτσιες ή εχεις κι εσυ τιποτα vp; Πολυ γελιο ασε!!! Γενικα ετσι ειναι ατο εξωτερικο δεν αναλυουν και πολυ αλλα ευτυχως αυτη η γιατεος σε σχεση με αλλους ειναι πολυ πολυ καλυτερη!!! Ηρεμησα κοριτσι μου απο την αποψη οτι οκ ειναι ηρεμος οντως αλλα ωρες ωρες η απολυτη ηρεμια και λεω μα.καλα δεν κουνιεται καθολου; 8 μηνα και δε νιωθω κατι; Γυμνασμενη φουλ αν εισαι ειναι η αλλη εξηγηση για να μην το νιωθεις πολυ αλλα αυτο απορριφθηκε χαχχαχαχ!!!!

Μαριλου μου κι εσενα μπροστα δεν εξναι; Ε γι'αυτο κι εσυ απορουσες με το κλωτσιδι!!! Χιχιχιχι!!

Ξερεις τι εγινε με τα κιλα; Ρυθμιστηκε επιτελους ο θυροειδης μου! Ειχα χρονια θεμα και δε το ηξερα...Το ειχαμε φτιαξει για την εξωσωματοκη αλλα στην εγκυμοσυνη με το νεο χαπι επιτελους ρυθμιστηκε για τα καλα. Καιω επιτελους σαν ανθρωπος κι εγω!

Με το καλο αυριο και εσυ γλυκουλα μου!!!

Ειρηνακι μου εγώ τις τρώω για τα καλα τις κλωτσιές μου και τις νιώθω κιόλας για τα καλά.. δεν έχω vp!! :wacko:Πλέον δεν κανουμε και διάκριση κοιλιά, πλευρά, στομάχι, όπου κάτσει χάχαχα!! Κοίτα καταλαβαίνω ότι έτσι είναι οι γιατροί μωρέ και πάλι καλά που έχεις βρει και καλή και συζητήσιμη γυναίκα, αλλά πως να το κάνουμε βρε παιδί μου η γνώση μας βοηθάει να αντιμετωπίζουμε τις ανησυχίες και τα άγχη μας! Δεν χρειάζεται να είσαι γιατρός για να σε ενδιαφέρει η πληροφορία ότι ο πλακούντας είναι πρόσθιος! Σημασία έχει ότι σκέφτηκες να το ρωτήσεις και όλα καλά τώρα, ξέρεις τι νιωθεις και γιατί το νιώθεις και ότι όλα είναι μια χαρά!!! :grin:

Just now, MumMaria είπε:

Αχ τι καλά κοπέλα μου,έφτασε η μέρα ε;;;να τον χαρείς τον γιοκα σου:x

Καλέ τι ωραιααααα!!!φουλ υπερήχους αυτήν την εβδομάδα!!να τον χαρείς κι εσύ μαριλου μου!να σας δώσει όμορφες πόζες!!!!

Τι κάνεις φραουλινο μου εσύ;;είσαι καλύτερα ψυχολογικά;; Περνάνε οι μέρες κοπέλα μου κ θα έρθει η στιγμή που θα ανακουφιστειτε για τα καλά με τον αντρουλη σου:x

Μαράκι μου ναι είμαι καλύτερα ευχαριστώ που ρωτάς!! Έβλεπα άσχημα όνειρα το βράδυ ότι λέει μου έστελναν τα αποτελέσματα και ήταν καλά και τηλεφωνούσα στον εμβρυολόγο και μου έλεγε οοοχι δεν είναι αυτά τα τελικά περιμένουμε και άλλα.. :( 

Παρόλα αυτά ξύπνησα με καλή διάθεση και αισιοδοξία ότι όλα θα πάνε μια χαρά και το μωρακι μου είναι υγιέστατο και ότι δεν μπορεί να μην είναι έτσι! :x

• Μου αρέσει 2

Κ εγω προσθιο πλακουντα εχω...νιωθω κλωτσιες αλλα δεν νιωθω να κινειται,βεβαια μπορει ναναι κ νωρις ακομα...μου ακυρωσε το ραντεβου για αυριο ο γιατρος κ με εβαλε την πεμπτη....υπομονη τωρα...

BDoAp3.png

2 hours ago, Gogo1994 said:

Καλεεε τώρα είδα τα ωραία νέα σας.τι ωραία κιλακια είναι αυτά κ του μπεμπακου κ τα δικά σου φυσικά ειρηνακι.ελιωσα με το κεφαλάκι κ τα σκουφακιααα ο γλυκουλακος μωρέ.μπραβο ειρήνη μου

Γωγουλα.μου ευχαριστω πολυ πολυ!!! Μεγαλωνουν τα μωρακια μας μωρε ειναι πλεον οντως μωρακια οχι εμβρυακια!!! Σκουφακι ναιιιι γιατι εδω εβαλε ηδη κρυακι οποτε Νοεμβρη θα θελει σιγουρα κεφαλακι σκεπασμενο!!! Θα τις παμε.τις βολτες μας και με κρυο, αμε! Χαχαχαχα

1 hour ago, ΕΥΑ! said:

Υβοννη μου γλυκεια,τι ομορφα νεα ,μεγαλωσε ο μπεμπης σουπερ. Κ εμεις καλα παμε,ειναι σχεδον 1.300 κ εχει γυρισει το κεφαλακι κατω.ας ελπισουμε να μεινει εκει!τον πιασαμε κ σε μια ποζα που ειχε το χερακι στο στομα χαχα,ελιωσα δεν το κρυβω!!κ εριχνε κ φουλ κλωτσιες την ωρα της εξετασης.τωρα ραντεβου σε 2 εβδομαδες για το doppler. 

Ευακι μουυυυυ μα ποσο οργανωτικος ο γιοκας σαν τη μαμα του! Νωρις νωρις επιασε τη θεση του! Και τα κιλακια του και το πιπιλισμα του!!! Ομορφο μου αγορακιιιιι!!!! Εσεις προσαρμοστηκατε Αθηνα κοριτσακι μου ή ακομη οχι τοσο;

oz5Vp2.png

Διαφημίσεις

Just now, Depykal είπε:

Κ εγω προσθιο πλακουντα εχω...νιωθω κλωτσιες αλλα δεν νιωθω να κινειται,βεβαια μπορει ναναι κ νωρις ακομα...μου ακυρωσε το ραντεβου για αυριο ο γιατρος κ με εβαλε την πεμπτη....υπομονη τωρα...

Αχ υπομονή κοριτσάκι μου είμαι από τις κοπέλες που έχουν φάει αρκετές ακυρώσεις στην ομάδα...το ποσό εκνευριζομουν άστο...σε καταλαβαίνω.αλλα πάλι καλά δεν αργεί πολύ.θα είναι κ περισσότερα γραμμάριακια μέχρι τότε το μπεμπακι

• Μου αρέσει 1

yRr5p2.png

1 hour ago, MumMaria said:

Υπομονή Γωγουλα!τελευταία καλλιέργεια ήταν αυτή;τι σου είπε;λογικά άλλη μία στις 36 για στρεπτόκοκκο κ τέλος ε;

Συμπεθερουλα μου εμ είναι ήσυχος ο γαμπρός μου,εμ έχεις πρόσθιο πλακούντα,πως να τον ακούσεις;;;όσο περνάει ο καιρός κ μεγαλώνει το μωράκι τόσο πιο νωχελικες κινήσεις θα κάνει γιατί μειώνεται κ ο χώρος,να μην το ξεχνάς κ αυτό.

Καλά όσον αφορά τα ζακετακια κ τα σκουφάκια,βλέπω μοντελακι θα τον έχεις να κυκλοφορεί την νύφη σου!!!μάλλον βέβαια αυτή θα είναι λίγο πιο νταρντανουλα αλλά δεν τον φοβάμαι τον Ραφαηλακο,θα την κουμαντάρει μια χαρά,χαχαχααχα!

Όλα τέλεια κοπέλα μου,πολύ χαρηκα:x

Τέλεια ευουλα μου,μεγαλώνει κ ο δικός σου γιοκας!!!!τι καλά!!!

Καλέ κορίτσια όλο υπερήχους με αγόρια συζητάμε!!!τι έγινε;;είναι η βδομάδα;;:-D

Θα την κουμανταρει τη νυφη εννοειται συμπεθερουλα. Ειναι βολικο αγορι, ενταξει λιγο μαμακιας αλλα κι εγω σαν πεθερα δε θα ανακατευομαι. Μονο λιγσ πιτουρα θα φερνω που και που, οχι μονο μπουγατσες να τρωνε! Καλα δε λεω βρε @Marilou77? Εσυ ειδα κλωτσιδια τρως παρα τον πλακουντα τον vp! Πιο αλανι εσενα μου κανει ο μικρος χιχιχι!!! 

• Χαχα 1

oz5Vp2.png

Just now, Υβόννη είπε:

Γωγουλα.μου ευχαριστω πολυ πολυ!!! Μεγαλωνουν τα μωρακια μας μωρε ειναι πλεον οντως μωρακια οχι εμβρυακια!!! Σκουφακι ναιιιι γιατι εδω εβαλε ηδη κρυακι οποτε Νοεμβρη θα θελει σιγουρα κεφαλακι σκεπασμενο!!! Θα τις παμε.τις βολτες μας και με κρυο, αμε! Χαχαχαχα

Ευακι μουυυυυ μα ποσο οργανωτικος ο γιοκας σαν τη μαμα του! Νωρις νωρις επιασε τη θεση του! Και τα κιλακια του και το πιπιλισμα του!!! Ομορφο μου αγορακιιιιι!!!! Εσεις προσαρμοστηκατε Αθηνα κοριτσακι μου ή ακομη οχι τοσο;

Ειρηνακι κ εγώ θα πάρω γαντακια σκουφάκι είναι τοσοοο μαλακά μικρουλικα κ ζουζουνιαρικα αν κ εδώ είναι καλά τον Νοέμβρη.επισης κορίτσια εγώ σκέφτομαι τι θα βάζω μετά τους πρωτους μήνες γιατί παντελόνια τα έχω ξεχάσει εδώ κ καιρό.κ έχω βολεύτει με φορέματα.που κ αυτά είναι καλοκαιρινά.το σώμα δε ξέρω πότε θα επανέλθει...θα μπορούμε να ψωνίζουμε? Πως θα είναι άραγε η κατάσταση? 

yRr5p2.png

27 minutes ago, fairy-mary said:

Καλησπέρα κορίτσια!

Σας διαβάζω αλλά δε πολυγράφω!

Σήμερα πήρα το πρώτο πραγματάκι για τη μικρή!

Μια βάση για το μπανάκι μας!

Είχα της stokke το flexibath αλλά δεν είχα πάρει τη βάση στην πρώτη.

Γενικά ακόμα δεν έχω πολύ καλή ψυχολογία αλλά ελπιζω να φτιάξει.

Θα μιλήσω και μεθαύριο με τη γιατρό να δω πότε θα μου πεί να με δεί.

Έχω αγωνία για το βάρος του μωρού συνέχεια κοιτάζω την κοιλιά μου να δώ αν μεγάλωσε.

Αύριο μπαίνω 27 εβδομάδες.

@Υβόννη και εγώ πρόσθιο πλακούντα έχω αλλά μερικές φορές νιώθω κάτι κλωτσιές σα να γίβεται σεισμός!

Μπραβο κοριτσακι μου καλοριζικα!! Ετσι λιγο με το ζορι θα βρειε το κεφι σου και μη μου αγχωνεσαι μια χαρα ια εχει παρει τα γραμμαριακια της η δεσποινιδα μας!!! Σεισμος ε; Πωπω τσαουσα και αυτη η σουσουραδα μας!

Just now, Φραουλίνο said:

Ειρηνακι μου εγώ τις τρώω για τα καλα τις κλωτσιές μου και τις νιώθω κιόλας για τα καλά.. δεν έχω vp!! :wacko:Πλέον δεν κανουμε και διάκριση κοιλιά, πλευρά, στομάχι, όπου κάτσει χάχαχα!! Κοίτα καταλαβαίνω ότι έτσι είναι οι γιατροί μωρέ και πάλι καλά που έχεις βρει και καλή και συζητήσιμη γυναίκα, αλλά πως να το κάνουμε βρε παιδί μου η γνώση μας βοηθάει να αντιμετωπίζουμε τις ανησυχίες και τα άγχη μας! Δεν χρειάζεται να είσαι γιατρός για να σε ενδιαφέρει η πληροφορία ότι ο πλακούντας είναι πρόσθιος! Σημασία έχει ότι σκέφτηκες να το ρωτήσεις και όλα καλά τώρα, ξέρεις τι νιωθεις και γιατί το νιώθεις και ότι όλα είναι μια χαρά!!! :grin:

Μαράκι μου ναι είμαι καλύτερα ευχαριστώ που ρωτάς!! Έβλεπα άσχημα όνειρα το βράδυ ότι λέει μου έστελναν τα αποτελέσματα και ήταν καλά και τηλεφωνούσα στον εμβρυολόγο και μου έλεγε οοοχι δεν είναι αυτά τα τελικά περιμένουμε και άλλα.. :( 

Παρόλα αυτά ξύπνησα με καλή διάθεση και αισιοδοξία ότι όλα θα πάνε μια χαρά και το μωρακι μου είναι υγιέστατο και ότι δεν μπορεί να μην είναι έτσι! :x

Πολυ καλα τα λες Φραουλινο μου για τους γιατρους αλα Ευρωπη!!! Παλι καλα καπως σημερα συζητησαμε περισσοτερο χιχι!!!

Τα ονειρα γλυκουλα μου ειναι και απο τις ορμονες...Εφιαλτης φουλ εγω. Αυτος ο εμβρυολογος στο λαιμο σου εκατσε η αληθεια ειναι...Αντε αλλη μια φορα στο Ντοπλερ και μπαι μπαι μετα! Ευτυχως εχεις κουλ γιατρο δε λες; Σε νιωθω παντως καλυτερα σημερα και χαιρομαι!!!!!! Κλωτσιδια εκει ε; Ενα υγιεστατο ζωηρο κοριτσακι εχουμε!!!!! Τσαχπινα αχ θα σας τρελανει!!!! Σε λιγο και με τη βουλα το υγιεστατο!!!!! 

Just now, Depykal said:

Ειναι νωρις για κινηση κοριτσακι μου! Αχ κριμα με το ραντεβου αλλα δεν πειραζει! Θα περασουν οι μερες μεχρο την Πεμπτη θα δεις!!! Ειναι σπαστικο εχεις δικιο αλλα ευτυχως δεν πηγε πολυ περα το ραντεβου 

Just now, Gogo1994 said:

Ειρηνακι κ εγώ θα πάρω γαντακια σκουφάκι είναι τοσοοο μαλακά μικρουλικα κ ζουζουνιαρικα αν κ εδώ είναι καλά τον Νοέμβρη.επισης κορίτσια εγώ σκέφτομαι τι θα βάζω μετά τους πρωτους μήνες γιατί παντελόνια τα έχω ξεχάσει εδώ κ καιρό.κ έχω βολεύτει με φορέματα.που κ αυτά είναι καλοκαιρινά.το σώμα δε ξέρω πότε θα επανέλθει...θα μπορούμε να ψωνίζουμε? Πως θα είναι άραγε η κατάσταση? 

Κολαν ισως μας βλεπω Γωγουλα μου! Δεν το ειχα σκεφτει εχεις δικιο! Καλα τη βγαλαμε ως τωρα με τα φορεματακια μας τα ριχτα! Οντως τι φοραμε μετα;;; Χριστουγεννα παντως σετ στολη με το μωρο και τον αντρα ΑγιοΒασιλιατικη χαχχαα!!!

• Μου αρέσει 2

oz5Vp2.png

Just now, Υβόννη είπε:

Μπραβο κοριτσακι μου καλοριζικα!! Ετσι λιγο με το ζορι θα βρειε το κεφι σου και μη μου αγχωνεσαι μια χαρα ια εχει παρει τα γραμμαριακια της η δεσποινιδα μας!!! Σεισμος ε; Πωπω τσαουσα και αυτη η σουσουραδα μας!

Πολυ καλα τα λες Φραουλινο μου για τους γιατρους αλα Ευρωπη!!! Παλι καλα καπως σημερα συζητησαμε περισσοτερο χιχι!!!

Τα ονειρα γλυκουλα μου ειναι και απο τις ορμονες...Εφιαλτης φουλ εγω. Αυτος ο εμβρυολογος στο λαιμο σου εκατσε η αληθεια ειναι...Αντε αλλη μια φορα στο Ντοπλερ και μπαι μπαι μετα! Ευτυχως εχεις κουλ γιατρο δε λες; Σε νιωθω παντως καλυτερα σημερα και χαιρομαι!!!!!! Κλωτσιδια εκει ε; Ενα υγιεστατο ζωηρο κοριτσακι εχουμε!!!!! Τσαχπινα αχ θα σας τρελανει!!!! Σε λιγο και με τη βουλα το υγιεστατο!!!!! 

Ειναι νωρις για κινηση κοριτσακι μου! Αχ κριμα με το ραντεβου αλλα δεν πειραζει! Θα περασουν οι μερες μεχρο την Πεμπτη θα δεις!!! Ειναι σπαστικο εχεις δικιο αλλα ευτυχως δεν πηγε πολυ περα το ραντεβου 

Κολαν ισως μας βλεπω Γωγουλα μου! Δεν το ειχα σκεφτει εχεις δικιο! Καλα τη βγαλαμε ως τωρα με τα φορεματακια μας τα ριχτα! Οντως τι φοραμε μετα;;; Χριστουγεννα παντως σετ στολη με το μωρο και τον αντρα ΑγιοΒασιλιατικη χαχχαα!!!

Χαχαχχα εννοείται αυτό.

Κολάν ναι αυτό θα μπαίνει εεεε κ με τις μπλούζες πιστεύω δε θα έχουμε θεμα.

• Μου αρέσει 1

yRr5p2.png

Διαφημίσεις

Just now, Υβόννη είπε:

Ναι μωρε,πολυ χαρηκα σημερα.Το καλο ειναι οτι πηγαμε το πρωι για το ραντεβου κ η διαθεση ηταν στα υψη Χιχι κ μετα σπιτι ,οποτε δεν εχουμε καταλαβει ακομα Αθηνα.αυριο εχω ραντεβου κ με το ικα να παρω το χαρτι που χρειαζεται για την δουλεια να μπει κ αυτο σε μια σειρα.

• Μου αρέσει 1

oru1p3.png

καλησπέρα κορίτσια ευτυχώς όλα καλά πήγαν στον γυναικολογο 1800 πήγε η μπεμπα μου τροφαντουλα άλλα δε με πειράζει γερή να είναι..ο πλακούντας εντάξει το αμνιακό υγρό εντάξει έκανε και μετρήσεις κεφάλι κοιλίτσα κτλ όλα μια χαρά..11 Σεπτεμβρίου θα κάνω το doppler αναμένουμε λοιπόν..

• Μου αρέσει 13

i0cXp3.png?t=1&L0kq4ho6

Just now, Evitheodorou είπε:

καλησπέρα κορίτσια ευτυχώς όλα καλά πήγαν στον γυναικολογο 1800 πήγε η μπεμπα μου τροφαντουλα άλλα δε με πειράζει γερή να είναι..ο πλακούντας εντάξει το αμνιακό υγρό εντάξει έκανε και μετρήσεις κεφάλι κοιλίτσα κτλ όλα μια χαρά..11 Σεπτεμβρίου θα κάνω το doppler αναμένουμε λοιπόν..

Τελεια κορίτσι μου αλλο ενα μωρακι κοντα στα 2 κιλακια, ειπαμε ολα αυτα ειναι μπόι χαχαχαχαχα, με το καλο κ το ντοπλερ!!!!!

• Μου αρέσει 1

Just now, Evitheodorou είπε:

Τελεια τα νέα σ Ευη Μ με το καλό!! 

• Μου αρέσει 1

k1S4p3.png

Just now, Evitheodorou said:

Ευακι μου τί ωραια νεα! Μα τι αφρατο κοριτσακι ειναι αυτο!!!! Με το καλο τωρα το Doppler!!! Αντε φτανει τα 2 κιλακια σε λιγο και αυτη η τσουπριτσα!!!!! 

35 minutes ago, ΕΥΑ! said:

Ναι μωρε,πολυ χαρηκα σημερα.Το καλο ειναι οτι πηγαμε το πρωι για το ραντεβου κ η διαθεση ηταν στα υψη Χιχι κ μετα σπιτι ,οποτε δεν εχουμε καταλαβει ακομα Αθηνα.αυριο εχω ραντεβου κ με το ικα να παρω το χαρτι που χρειαζεται για την δουλεια να μπει κ αυτο σε μια σειρα.

Καλη δυναμη αυριο στο ΙΚΑ Ευακι μου! Τουλαχιστον ξεκινησε η επιστροφη σας με το μπεμπακο σας και οχι με δουλειες!!!! Καλη προσαρμογη και ευχομαι αυριο να ξεμπερδεψεις γρηγορα!!!

• Μου αρέσει 2

oz5Vp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...