Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Just now, LENAKI19 είπε:
      πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Expand  

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!Δε ταιριάζουν όλοι οι γιατροί σε όλες!Και αυτό είναι το πιο σημαντικό να έχουμε κάποιον να εμπιστευόμαστε και να μας καθοδηγεί και όχι να μας βλέπει τράπεζα!Εγω άργησα αλλά τον βρήκα!Και εύχομαι σε όλες το ίδιο! 

Μανούλες Νοεμβρίου 2020

Recommended Posts

Just now, Geo81 said:

Φραουλινο μου θα σου μιλήσω από την ιδιότητα «μαμάς ενός αγγέλου στον ουρανό» και όχι σαν μαμά του Γιώργου ή μαμά to be της μπουμπους στην κοιλιά μου. Όλο αυτό το καιρό παρακολουθώ την ιστορία σου με κυριολεκτικά κομμένη την ανάσα... ότι ένιωσες το έχω νιώσει.. σε καταλαβαίνω σε 10000000% βαθμό στην αγωνία την στεναχώρια το άγχος και γιατί όχι την τρέλα που επικρατεί στην ζωή σας αυτή τη στιγμή ... δεν θα μπω σε άλλες λεπτομέρειες για το τι μας συνεβει με τον άντρα μου και μας στιγμάτισε και μας έκανε άλλους ανθρώπους... θα σου πω το εξής όμως ... έφτασες εδώ που έφτασες (δυστυχώς ακόμα κ με έναν ψείρα εμβρυολογο) με δύναμη λογική και σύνεση, θα βγουν τα αποτελέσματα και ίσως δεν καταφέρεις να ξεπεράσεις αμέσως το σοκ... όμως θα ανταπεξέλθεις... μόλις πάρεις στα χέρια σου αυτό το παιδί θα σου έρθουν όλα τα καλά μέσα σου και θα φωτίσει η ζωή σας! Θα εκτιμήσεις τη ζωή ακόμα περισσότερο γι αυτά που σου προσφέρει!!! Όλοι κάτι χάνουμε μέσα μας είτε αυτό είναι η ανεμελεια Μας  είτε κάτι πιο σημαντικό όπως μια ζωούλα... ΑΛΛΑ... όλα στο τέλος θα είναι καλά γιατί αν δεν είναι δεν θα είναι και το τέλος!!! Θα γίνεις μια υπέροχη μανούλα με βαθειά ενσυναίσθηση.... οπλίσου  με υπομονή γιατί το άγχος δεν σταματα ποτέ με τα ανθρωπάκια μας ,και μην ανησυχείς για το τι μπορεί να σου φέρει όλη αυτή η κρίση που υποστήκατε με τον αντρουλη σου τον τελευταίο μήνα , ότι είναι θα σε κάνει πιο δυνατή!!! Στο γιο μου στο πρώτο μου εν ζωή παιδί δεν άγγιξα ούτε μια φορά την κοιλιά μου , νομίζω σταμάτησα να αναπνέω , έβαλα το μυαλό μου σε safe mode χωρίς καμία άλλη λειτουργία Και δεν άφησα τον ευατο μου όχι μόνο να χαρεί από το φόβο μη μου φύγει κ αυτός αλλά ούτε να τολμήσει να σκεφτεί κάτι ευχαριστο...αρνιόμουν να ετοιμάζω δωμάτιο ρούχα κ να κάνω αγορές πεισματικά .... μόλις ομωσ άκουσα το κλάμα του και τον πήρα αγκαλιά αυτό ήταν... άρχισε η ζωή μου από την αρχή !!! Ξανά γεννήθηκα με το γιο μου !!! Πιστεύω σημασία έχει τι θα δώσεις στο παιδί σου έξω από την κοιλιά σου και όχι μόνο μέσα σε αυτήν! Πάρε το χρόνο σου!!! Έχεις περίπου 3 μήνες ακόμα μπροστά σου! Εμπιστευσου τον εαυτό σου και όλα θα πάνε καλά!!!! Ο άντρας μου σας κάνει μια μεγάλη ηλεκτρονική αγκαλιά να ξέρεις!!!!

Δεν εχω λογια μανουλα ενος αγγελου...Που ολο αυτον τον πονο καποτε τον κανατε σημερα δυναμη και αισιοδοξια..."ολοι κατι χανουμε, ειτε την ανεμελια μας ειτε κατι πιο σημαντικο οπως μια ζωουλα". Κλαιω ειλικρινα...

Γονεικοτητα δεν ειναι οι συρταριερες και τα φορμακια, το ξερουμε ολες καλα...Οι πιο πολλες απλα θελουμε μεσα απο αυτο να το κανουμε να γινει αληθινο....

• Μου αρέσει 5
  • Ευχαριστώ 1

oz5Vp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 13k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Υβόννη

2014

• MumMaria

1926

• Gogo1994

1397

• Despoina K

1058

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 17 λεπτά , Argyroula είπε:

110?? Πραγματικά άψογη! Να χαίρεσαι τον αντρουλη σου!! Κορίτσι μου εγώ όλα αυτά τα ακούω πολύ λογικά ειλικρινά. Εδώ εγώ κάθομαι και πέφτω ψυχολογικά επειδή δεν ξέρω πχ αν έκανα καλά που σταμάτησα την δουλειά! Και μπορεί μια εβδομάδα να το σκέφτομαι και να κλαίω. Εσύ με όλα αυτά που περνάς και με αυτόν τον αυστηρο έμβρυολόγο (που ααχχχ τα είπαμε γι αυτήν την κατηγορία γιατρών εμένα είναι και οι δύο έτσι) δεν μου κάνει καμία εντύπωση όλο αυτό που βιώνεις συναισθημστικα! Είμαι πολύ σίγουρη ότι σιγά σιγά θα ανέβεις ψυχολογικά όταν ερθει η ώρα. Επίσης και να μην ανέβεις ψυχολογικά ο στόχος για μένα είναι να ηρεμήσεις και να είσαι σε επαφή με το μωρό σου! Εγώ ξέρω ότι τόσα χρόνια αλλιώς τα έβλεπα τα πράγματα για όλες τις μαμάδες που έβλεπα στην συμβουλευτικη. Τα πράγματα μέσα μου έχουν αλλάξει πάρα πολύ όσον αφορά την κρίση μου για το άγχος του άλλου. Προσπάθησε αν μπορείς να βάλεις καμία χαλαρωτική μουσική... Να κανεις καμία αναπνοουλα  ακόμα και με το ζόρι στην αρχή μπορεί να σε καλμαρει. Επιπλέον είναι μαγικό που σε αυτήν την περίοδο της ζωής μας ερχόμαστε σε τέτοια επαφή με τον φόβο. Αχ χριστέ μου... Λες και άνοιξε καινούρια κατηγορία συναισθημάτων. Και τέλος αφού μετριεσαι φάε και γλυκά και τα παντά.! Σιγά αν κάτι πάει στραβά τα κόβεις όλα! Μια χαρά τα λες από μόνη σου οπότε θα έρθουν όλα σιγά σιγά! 

Αχ αυτή η αγωνία!! Φεύγει μόνο όταν τα βλέπουμε έτσι? Όλα θα πάνε καλά! Στον χρόνο σου κορίτσι μου θα ηρεμήσεις! Δνε έρχεται με το ζόρι τι να κάνουμε! Και θα τα φτιάξεις όλα. Αφού όπως λες τα έχεις κιόλας! Κάτσε να χαλαρώσεις τώρα και αυτά και σε μια εβδομάδα φτιάχνονται!! Όσο για τον κορονοιο κάποιους μας επηρεάζει πολύ η αλήθεια είναι. Κι εγώ πέφτω όταν το σκέφτομαι πόσα πράγματα θα ήταν διαφορετικά αν δεν υπήρχε!! 

Ευχαριστώ πολύ Αργυρουλα μου για τις ευχές και τις συμβουλές! Πραγματικά όπως το είπες.. Νέα κατηγορία συναισθημάτων!! Είστε τόσο καλές και το γκρουπακι μας τόσο φανταστικό που δεν έχω λόγια να σας ευχαριστήσω!!! :wub:

Just now, Υβόννη είπε:

Γλυκουλα μου! Τωρα ειδα την απαντηση γιατι σιδερωνα!!!! Το ζησαμε και αυτο σε αυτη τη ζωη!!! Εμενα να σιδερωνω χαχαχα!!! Εσυ εχεις εκει τον αντρα που κανει και τσακισεις, στο λεπτο θα τα κανει τα ζιπουνακια!!! Σε λιγες μερες να δω τι θα παρετε να φατε που θα το γιορταζουμε!!! Να εισαι σιγουρη για τη γιορτη!!!! 

Μια ωρα κοριτσια σιδερωνα!!!! Αυτο θα το κανουμε δηλαδη σιγουρα για 6 μηνες;;; Θα τρελαθωωωω!!! Μου λετε μετα για πονους γεννας κτλ. Βρε μπρος στο.σιδερο η γεννα ειναι παιχνιδακι χαχαχαχαχα!!!

Χάχαχα και τα ζιπουνακια και τα περίεργα φορέματα και τις παντελονες αργότερα για την κόρη του!! Καλό κουράγιο κοριτσι μου με το σίδερο, μια συνήθεια είναι σε λίγο καιρό θα σου παίρνει το μισό χρόνο!

• Μου αρέσει 1

Just now, Geo81 είπε:

Φραουλινο μου θα σου μιλήσω από την ιδιότητα «μαμάς ενός αγγέλου στον ουρανό» και όχι σαν μαμά του Γιώργου ή μαμά to be της μπουμπους στην κοιλιά μου. Όλο αυτό το καιρό παρακολουθώ την ιστορία σου με κυριολεκτικά κομμένη την ανάσα... ότι ένιωσες το έχω νιώσει.. σε καταλαβαίνω σε 10000000% βαθμό στην αγωνία την στεναχώρια το άγχος και γιατί όχι την τρέλα που επικρατεί στην ζωή σας αυτή τη στιγμή ... δεν θα μπω σε άλλες λεπτομέρειες για το τι μας συνεβει με τον άντρα μου και μας στιγμάτισε και μας έκανε άλλους ανθρώπους... θα σου πω το εξής όμως ... έφτασες εδώ που έφτασες (δυστυχώς ακόμα κ με έναν ψείρα εμβρυολογο) με δύναμη λογική και σύνεση, θα βγουν τα αποτελέσματα και ίσως δεν καταφέρεις να ξεπεράσεις αμέσως το σοκ... όμως θα ανταπεξέλθεις... μόλις πάρεις στα χέρια σου αυτό το παιδί θα σου έρθουν όλα τα καλά μέσα σου και θα φωτίσει η ζωή σας! Θα εκτιμήσεις τη ζωή ακόμα περισσότερο γι αυτά που σου προσφέρει!!! Όλοι κάτι χάνουμε μέσα μας είτε αυτό είναι η ανεμελεια Μας  είτε κάτι πιο σημαντικό όπως μια ζωούλα... ΑΛΛΑ... όλα στο τέλος θα είναι καλά γιατί αν δεν είναι δεν θα είναι και το τέλος!!! Θα γίνεις μια υπέροχη μανούλα με βαθειά ενσυναίσθηση.... οπλίσου  με υπομονή γιατί το άγχος δεν σταματα ποτέ με τα ανθρωπάκια μας ,και μην ανησυχείς για το τι μπορεί να σου φέρει όλη αυτή η κρίση που υποστήκατε με τον αντρουλη σου τον τελευταίο μήνα , ότι είναι θα σε κάνει πιο δυνατή!!! Στο γιο μου στο πρώτο μου εν ζωή παιδί δεν άγγιξα ούτε μια φορά την κοιλιά μου , νομίζω σταμάτησα να αναπνέω , έβαλα το μυαλό μου σε safe mode χωρίς καμία άλλη λειτουργία Και δεν άφησα τον ευατο μου όχι μόνο να χαρεί από το φόβο μη μου φύγει κ αυτός αλλά ούτε να τολμήσει να σκεφτεί κάτι ευχαριστο...αρνιόμουν να ετοιμάζω δωμάτιο ρούχα κ να κάνω αγορές πεισματικά .... μόλις ομωσ άκουσα το κλάμα του και τον πήρα αγκαλιά αυτό ήταν... άρχισε η ζωή μου από την αρχή !!! Ξανά γεννήθηκα με το γιο μου !!! Πιστεύω σημασία έχει τι θα δώσεις στο παιδί σου έξω από την κοιλιά σου και όχι μόνο μέσα σε αυτήν! Πάρε το χρόνο σου!!! Έχεις περίπου 3 μήνες ακόμα μπροστά σου! Εμπιστευσου τον εαυτό σου και όλα θα πάνε καλά!!!! Ο άντρας μου σας κάνει μια μεγάλη ηλεκτρονική αγκαλιά να ξέρεις!!!!

Δεν μπορεις να φανταστεις ποσο με συγκινησες....

Κοριτσακια μου ολα θα πανε καλα...:x

• Μου αρέσει 2
  • Ευχαριστώ 1

BDoAp3.png

Just now, Geo81 είπε:

Κορίτσι μου γλυκό και εσύ με όσα έχεις περάσει!! Και ο αντρουλης σου βέβαια ο καλός που του ανταποδιδουμε την μεγάλη και σφιχτή αγκαλιά! Δεν ξέρω τι να πω για όλα αυτά που λες, μόνο ένα μεγάλο ευχαριστώ για τα λόγια και τη συμπαράσταση σου!

Πραγματικά πιστεύω ότι η δύναμη που έχουμε μέσα μας είναι απίθανη και όταν με το καλό κρατήσουμε στην αγκαλιά μας τη μικρή μας πριγκίπισσα όλα θα ξεχαστούν και θα ξεκινήσουν από την αρχή!

Είναι πολύ λογικό και ανθρώπινο όλο αυτό που περιγράφεις για το ότι δεν άφηνες τον εαυτό σου να χαρεί και να κάνει όνειρα γιατί τότε ο φόβος σου ήταν τόσο μεγάλος που προστάτευες με αυτό τον τρόπο τον εαυτό σου θωρακιζοντας τον από το να μην περάσει ξανά τόσο μεγάλο πόνο!! Μετά ήρθε το αγοράκι σας και όλα άλλαξαν και έτσι θα μείνουν από εδώ και πέρα γλυκιά μου! Και πάλι ευχαριστώ, αισθάνομαι μεγάλη ευγνωμοσύνη που σας έχω!!

• Μου αρέσει 2
  • Ευχαριστώ 1

Just now, Geo81 είπε:

Απλά κλαιω ,,,,,

υγ να είστε ευγνώμονες κορίτσια μου !

geo μου απλά respect 

• Μου αρέσει 5

i8Mup3.png?t=1&0EalCpq6

Διαφημίσεις

Just now, demifilol said:

Απλά κλαιω ,,,,,

υγ να είστε ευγνώμονες κορίτσια μου !

geo μου απλά respect 

Ποση δυναμη, ελπιδα, αισιοδοξια κρυβει αυτο το μικρο "ευγνωμονες" που εγραψες Δημητρουλα μου...Ταυτοχρονα ταπεινοτητα μπροστα στο θαυμα της ζωης απο αλλη μια μανουλα εδω που εδωσε και δινει αγωνα...Παραδειγμα δυναμης εισαι κι εσυ για ολες μας....

• Μου αρέσει 4
  • Ευχαριστώ 1

oz5Vp2.png

Just now, Geo81 είπε:

Εγώ υποκλίνομαι σε σεναααααα❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

Κοριτσάκι μου δεν εχω λογια..........μπορει να μη συμμετέχω αυτες τις μερες αλλα σας διαβαζω ολες!!!! @Geo81, @Υβόννη, @Φραουλίνο, @Gogo1994, @MumMaria, @demifilol, @fairy-mary, @Eirini1988, @Despoina Mar και ολες τις υπόλοιπες κ σας θαυμαζω κ σας χαιρομαι, καποτε ειχα διαβασει μια φορα εγκυος, για παντα μαμα!!!! Πόση δυναμη εχει μεσα της η καθεμια μας......δεν λεω τιποτα αλλο κ κλαιω τις ορμονες μου μεσα, εγω ετσι πληροφοριακα απο χθες με επιασαν τα κλαματα χωρις λογο, απλα εκλαιγα, σημερα που ειμαι κσλυτερα μπαινω σας διαβαζω κ να σου παλι τα ζουμια...... την αγαπη μου σε ολες!!!!

• Μου αρέσει 10

Just now, Marilou77 είπε:

Κοριτσάκι μου δεν εχω λογια..........μπορει να μη συμμετέχω αυτες τις μερες αλλα σας διαβαζω ολες!!!! @Geo81, @Υβόννη, @Φραουλίνο, @Gogo1994, @MumMaria, @demifilol, @fairy-mary, @Eirini1988, @Despoina Mar και ολες τις υπόλοιπες κ σας θαυμαζω κ σας χαιρομαι, καποτε ειχα διαβασει μια φορα εγκυος, για παντα μαμα!!!! Πόση δυναμη εχει μεσα της η καθεμια μας......δεν λεω τιποτα αλλο κ κλαιω τις ορμονες μου μεσα, εγω ετσι πληροφοριακα απο χθες με επιασαν τα κλαματα χωρις λογο, απλα εκλαιγα, σημερα που ειμαι κσλυτερα μπαινω σας διαβαζω κ να σου παλι τα ζουμια...... την αγαπη μου σε ολες!!!!

Πόσο όμορφα πράγματα θα πείτε σήμερα όλες...μια φορά έγκυος για πάντα μαμά.κοριτσι μου γλυκό.Φτανουμε στο τέλος.Σημερα πραγματικά σκεφτόμουν ότι το καλή λεφτερια έχει τόσο νόημα τόσο πολύ...δεν ελευθερώνεται μόνο το σώμα.ελευθερωνεται το μυαλό από τις φοβίες.η ψυχη μας ολα

• Μου αρέσει 6

yRr5p2.png

Διαφημίσεις

Just now, Depykal είπε:

Καλημερα κοριτσακια μου..τι κανετε;;

Καλημέρα κοπέλα μου!!!!πώς είσαι;;εμείς τα ίδια..φάγαμε φρουτοκρεμα κ ετοιμαζόμαστε κ βολτουλα..θα έρθουν κ οι κουμπάροι μας να μου κάνουν λίγο παρέα:-D

• Μου αρέσει 1

Just now, MumMaria είπε:

Καλημέρα κοπέλα μου!!!!πώς είσαι;;εμείς τα ίδια..φάγαμε φρουτοκρεμα κ ετοιμαζόμαστε κ βολτουλα..θα έρθουν κ οι κουμπάροι μας να μου κάνουν λίγο παρέα:-D

Αχ τι ωραια...καλα να περασετε...λατρευω τις βολτες στη Θεσσαλονικη...εγω περιμενω πως κ πως αυριο να παω στον γιατρο να δω τον μπεμπη μου.. 

• Μου αρέσει 2

BDoAp3.png

Just now, MumMaria είπε:

Καλημέρα Μαράκι!!! Υπο σκια η βολτουλα γιατι σήμερα θα εχει πολλη ζεστη!!!!!!! Παρ'όλα αυτά να περάσετε όμορφα !!!!

Just now, Depykal είπε:

Αχ τι ωραια...καλα να περασετε...λατρευω τις βολτες στη Θεσσαλονικη...εγω περιμενω πως κ πως αυριο να παω στον γιατρο να δω τον μπεμπη μου.. 

Καλημέρα κορίτσι!!!! Εσυ αυριο εγω την παρασκευη, αντε να δουμε πόσο μεγαλωσαν τα ζουζουνια μας!!!!!περιμενουμε νεα σου!!!

Just now, Gogo1994 είπε:

Καλημέρα κορίτσια.εγω περίμενω τη γιατρό για καλλιέργεια κολπικού κ δεν έχει έρθει.κ αγχώνομαι γιατί πρέπει εγώ μετά να τα πάω στο εργαστήριο κ κλείνει 1

Καλημέρα Γωγώ, τι θα έρθει απο το σπιτι; κανε ενα τηλ δεν εχεις να χασεις τίποτα. Άντε καλα αποτελέσματα να εχεις!!!

• Μου αρέσει 1

Καλημερα αγαπημενες μου!! Να εχουμε μια τελεια μερα ολες! Και σας απλωνω το σεντονι μου!

Εδω η μερα ξεκινησε με γιατρο και Ραφαηλακο!!!!! Καναμε καρδιοτοκογραφο σημερα, ολα τελεια ειπε καρδουλα δυνατη! Ο μικρος βεβαια δε το ηθελε καθολου το μηχανημα και εχωνε κατι κλωτσιες χιχιχι!  Για 20' ακουγα τακ τακ τακ και ελιωνααα! Μετα καναμε τον υπερηχο! Το αγορακι μας ειναι 1797γρ!!! Μετρησεις ολες τελειες, κεφαλακι μικρο σχετικα (παλι καλα γιατι εχω και κατι σκουφακια να του τα βαλω χιχιχι) και οβαλ σαν της μανουλας, τραχηλος μια χαρα και εχει παρει θεση!!! Επισης επιασε η γιατρος την κοιλια και την κλωτσησε, επιασε η μαια το ιδιο! Σχολιασε η γιατρος οτι μονο τη μαμα του θελει! @MumMariaκελεπουρι μαμακια γαμπρουλη θα εχεις! Εχει και 4 ζακετουλες (χτες τις σιδερωσα)! Χαχαχαχαχα

Και τωρα κοριτσια μου το αστειο της μερας! Ρωταω τη γιατρο γιατι ενω κινειται και αλλαζει θεσεις κτλ εγω χαμπαρι! Αααα μου λεει ειναι η θεση του πλακουντα μαλλον που ειναι μπροστα! Την κοιταω σαν χανος γιατι δεν μου το ειχε πει ποτε! Να μου λεει, το ειχα σημειωσει και εδω (εχουμε ενα βιβλιαρακι στη Γερμανια εγκυμοσυνης που γραφει η γιατρος τα παντα)! Κοιταω και ελεγε το ξεκαθαρο vp! Συντομογραφια απο το Vorderwandplanzeta! Μα πώς δεν το καταλαβα νρε κοριτσια μου απο μονη μου τοσο καιρο; Σαφεστατη ηταν η γυναικα!!! Ελεοςςςςςςςςς!!!!!!!!! Οκ ενταξει γελουσε και αυτη και εγω και μου λεει οτι εφοσον ολα ειναι οκ δεν εχει νοημα να μο λεει αναλυτικα, το οκ αρκει! Παντως στα κιλα που εχω παρει ως τωρα,  ηξερε να ειναι σαφης στο 7.1 (και το γραμαμριο σημειωσε)!! Ευχαριστημενη και μετα κιλα μου η γιατρος, δεδομενου οτι ειμαι παχουλοκομψουλα οπως ξερετε και δεν κανει να παρω παρα πολλα κιλα.

Ολα καλα κοριτσακια μου, ειμαι πολυ χαρουμενη και εγω και ο αντρας μου και σημερα μιλησα και πιο αναλυτικα με τη γιατρο επιτελους!!! Με το καλο σημερα η @ΕΥΑ!μας και η @Geo81! Ξεχναω καποιο αλλο κοριτσι μας για σημερα;

• Μου αρέσει 11
  • Χαχα 1

oz5Vp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...