Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 29 λεπτά , little miracle είπε:

καλη επιτυχια να εχεις! να δωσει μια τελεια βλαστοκυστη ευχομαι, να παρετε μια ανασα!

Ευχαριστω! Προσπαθώ να είμαι αισιόδοξη αλλά δεν έχει δώσει καλά δείγματα η κατάσταση από το Γενάρη. 

• Μου αρέσει 1
      • Καλή τύχη! 1

Μανούλες Νοεμβρίου 2020

Recommended Posts

Just now, Lady_m είπε:

Εγώ σκέτα μακαρονάκια σήμερα κοριτσια !! Δε με παίρνει και για τίποτα άλλο :) άντε στο τσακίρ κέφι μπορεί να τρίψω λίγο τυράκι από πάνω φέτα !! 

Κ εγώ αυτό θ κάνω  σμρ ακριβώς!!Ανυπομονώ να μ ανοίξει η ορεξη:D

• Μου αρέσει 1

k1S4p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 13k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Υβόννη

2014

• MumMaria

1926

• Gogo1994

1397

• Despoina K

1058

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κορίτσια ερώτηση!!! Τι γνώμη έχετε για αυτά τα κρεμαστά που έχουν ήχο σαν ξυλόφωνο αν δε κάνω λάθος ;;;; Που είναι για μανούλες και φτάνει μέχρι τη κοιλιτσα ; Καταλάβατε πια λέω ; Γιατί η περιγραφή μου δε βοηθάει :rolleyes:

hkTMp3.png?t=1&Bu24n0LK

Just now, Υβόννη είπε:

Δε το πιστευω! Θα κανω κι εγω το κεικ του Ακη! Αυτο με την κουβερτουρα δε λες;

Εγω σημερα λεω να κανω κριθαρακι με ντοματουλα και λαδακι και ο Θεος βοηθος!

Ναι ναι αυτό!!!πανευκολο μου φάνηκε!!για να δούμε κ στην γεύση!!τα μεγάλα πνεύματα συναντιούνται (ή αυτά που βαριουνται να κάνουν κάτι πιο δύσκολο!) Χαχααχαχα

Ενώ ντομάτα τρώω,σε σάλτσα την βγάζω!άλλη ανωμαλία κ αυτή!ο άντρας μου ζήτησε φακές οπότε λέω να κάνω την μεγάλη Παρασκευή κ για μένα ρυζακι...πάλι!!!

Just now, Gogo1994 είπε:

Καλημερααα κορίτσια μου και από εμένα.εγω τώρα ξύπνησα.Η υπνηλία φίλη μου πια.:-D Τι ιδέες ωραίες είναι αυτές με τα τσουρεκια ; Νομίζω βρήκα το πρωινό μου.Για αυτό που λέτε με το έντερο εγώ ενώ τώρα ας πούμε νιώθω μια χαρά φλατ η κοιλίτσα ότι και να φάω το παραμικρό νιώθω πρήξιμο αμεσως.Και εγώ είχα χτες το βράδυ πονακια ξεκάθαρα από το έντερο γιατί είναι πιο πάνω 

Αααα το κέικ του Άκη μου το πε και εμένα μια φίλη μου να το κάνω.Με έχετε βάλει σε πειρασμούς πρωί πρωί 12:30 η ώρα χαχχα

Ναι ναι κάντο κι εσύ να ανταλλάξουμε εντυπώσεις!!μια χαρά είναι το κέικ για πρωινό! Κ το συγκεκριμένο με ελάχιστες θερμίδες,έτσι;;;;

Just now, MumMaria said:

Ναι ναι αυτό!!!πανευκολο μου φάνηκε!!για να δούμε κ στην γεύση!!τα μεγάλα πνεύματα συναντιούνται (ή αυτά που βαριουνται να κάνουν κάτι πιο δύσκολο!) Χαχααχαχα

Ενώ ντομάτα τρώω,σε σάλτσα την βγάζω!άλλη ανωμαλία κ αυτή!ο άντρας μου ζήτησε φακές οπότε λέω να κάνω την μεγάλη Παρασκευή κ για μένα ρυζακι...πάλι!!!

στο μονο που δε μοιαζουμε ως τωρα! Ντοματα σκετη ουτε να τη δω, τριμμενη στη σαλτσα μια χαρα την τρωω! Φακες ετρωγα φουλ 6-7 εβδομαδα! Καθε μερα σχεδον! Τωρα αντιο φακες χαχαχα!

Μωρε δεν εχουμε πολλες ιδεες η αληθεια ειναι...Σκεφτομαι αν κανεις μακαρονια μηπως κοψεις ντοματουλα φρεσκια και ελιτσες και ριξεις απο πανω.

• Μου αρέσει 1

oz5Vp2.png

Just now, Lady_m είπε:

Εγώ σκέτα μακαρονάκια σήμερα κοριτσια !! Δε με παίρνει και για τίποτα άλλο :) άντε στο τσακίρ κέφι μπορεί να τρίψω λίγο τυράκι από πάνω φέτα !! 

Πω πω οι περισσότερες απ'ότι βλέπω είμαστε με μακαρονι,ρύζι,πατάτες!τέλεια!!! τρελά τσιμπουσια!

• Χαχα 2

Διαφημίσεις

Just now, Lady_m είπε:

Κορίτσια ερώτηση!!! Τι γνώμη έχετε για αυτά τα κρεμαστά που έχουν ήχο σαν ξυλόφωνο αν δε κάνω λάθος ;;;; Που είναι για μανούλες και φτάνει μέχρι τη κοιλιτσα ; Καταλάβατε πια λέω ; Γιατί η περιγραφή μου δε βοηθάει :rolleyes:

Τα εχω δει κ μου αρεσει σαν ιδεα!εκει στον 4 -με 5 μηνα  λεω να παρω ενα

oru1p3.png

Just now, ΕΥΑ! είπε:

Τα εχω δει κ μου αρεσει σαν ιδεα!εκει στον 4 -με 5 μηνα  λεω να παρω ενα

Καλέ δεν έχω καταλάβει εγώ διαφωτιστέ μας λίγο τις άπειρες χαχα

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 1

k1S4p3.png

Διαφημίσεις

Just now, Gogo1994 είπε:

Και εγώ τα έχω δει και μου αρέσουν αλλά πότε αρχίζουν τα μωράκια και ακούνε; Για να τα πάρουμε;

Από την 20η εβδομάδα ακούνε!:x

Just now, Gogo1994 είπε:

Και εγώ τα έχω δει και μου αρέσουν αλλά πότε αρχίζουν τα μωράκια και ακούνε; Για να τα πάρουμε;

Τα είδα,έχει ωραία σχέδια και.αυτο με τις πατουσιτσες είναι πολύ χαριτωμένο!η αλήθεια είναι δεν το έχω πολύ με τα κοσμήματα,ειδικά τώρα με τον μικρό δεν νομίζω να μείνει κ πολύ στον λαιμό μου!!χαχααχα!

• Μου αρέσει 1

Just now, ΕΥΑ! είπε:

Καλημερα!ακριβως το ιδιο κ εγω.πολυ ηπια συμπτωματα,καθολου ναυτια.ειχα υπερβολικη υπνηλια μεχρι κ πριν λιγες μερες.λιγο να χαλαρωνα ουτε που καταλαβαινα το ποτε με επαιρνε ο υπνος.

Καλημέραααα!! Και εγώ κορίτσια ευτυχώς μάλλον τη γλίτωσα με τα συμπτώματα! Νιώθω σαν να πέρασαν όλα και να μην ακούμπησαν.. 

Πονοκέφαλοι, ναυτιες (χωρίς εμετούς), υπνηλία, πρήξιμο κλπ αλλά όλα μα όλα τόσο ήπια που δεν με έχουν επηρεάσει καθόλου έως τώρα στην καθημερινότητα μου ή στη διατροφή.. Δηλαδή αν δεν το παρατηρούσα επειδή είμαι έγκυος δεν ξέρω καν αν θα τα καταλάβαινα.. :rolleyes:

Just now, Evitheodorou είπε:

καλημέρα κορίτσια εμένα χτες με έπιασε το έντερο μου και πονουσα αρκετά..ίσως φταίει που έφαγα μπριαμ τι να πω εντωμεταξυ τώρα έχω φάει τσουρέκι κ γάλα κ πάλι γουργουριζει η κοιλια μου..

Λοιπόν αυτό το έπαθα πριν 2 μέρες το βράδυ που έφαγα βραστά λαχανικά (μπρόκολο, κουνουπίδι, καρότο) 

Τα έφαγα και μετά από ένα τέταρτο πονουσα πάρα πολύ αλλά δεν μπορούσα να πάω τουαλέτα.. Ε μόλις τα κατάφερα είχα θέμα, έντονη διάρροια (συγνώμη κορίτσια για την αηδία) :unsure:

Γενικά να πω ότι ποτέ δεν με πείραζαν αυτά τα λαχανικά, παρατηρώ ότι γενικά το έντερο μου είναι πολύ πιο ευαίσθητο και προς τη δύσκολη και προς την εύκολη κατεύθυνση.. 

• Μου αρέσει 2

Just now, Φραουλίνο είπε:

Καλημέραααα!! Και εγώ κορίτσια ευτυχώς μάλλον τη γλίτωσα με τα συμπτώματα! Νιώθω σαν να πέρασαν όλα και να μην ακούμπησαν.. 

Πονοκέφαλοι, ναυτιες (χωρίς εμετούς), υπνηλία, πρήξιμο κλπ αλλά όλα μα όλα τόσο ήπια που δεν με έχουν επηρεάσει καθόλου έως τώρα στην καθημερινότητα μου ή στη διατροφή.. Δηλαδή αν δεν το παρατηρούσα επειδή είμαι έγκυος δεν ξέρω καν αν θα τα καταλάβαινα.. :rolleyes:

Λοιπόν αυτό το έπαθα πριν 2 μέρες το βράδυ που έφαγα βραστά λαχανικά (μπρόκολο, κουνουπίδι, καρότο) 

Τα έφαγα και μετά από ένα τέταρτο πονουσα πάρα πολύ αλλά δεν μπορούσα να πάω τουαλέτα.. Ε μόλις τα κατάφερα είχα θέμα, έντονη διάρροια (συγνώμη κορίτσια για την αηδία) :unsure:

Γενικά να πω ότι ποτέ δεν με πείραζαν αυτά τα λαχανικά, παρατηρώ ότι γενικά το έντερο μου είναι πολύ πιο ευαίσθητο και προς τη δύσκολη και προς την εύκολη κατεύθυνση.. 

Ε μα κι εσύ το τερματίσες!κ μπρόκολο κ κουνουπίδι;;;χαχαχααχα! Τυχερή είσαι που σου πέρασαν κιόλας!!!πόσο εβδομάδων είσαι;μπας κ πάρω κουράγιο..

Just now, Lady_m είπε:

Πρώτη φορά τα ακούω κι εγώ. Θα το τσεκάρω;-)

• Μου αρέσει 1

xFySp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...