Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Just now, LENAKI19 είπε:
      πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Expand  

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!Δε ταιριάζουν όλοι οι γιατροί σε όλες!Και αυτό είναι το πιο σημαντικό να έχουμε κάποιον να εμπιστευόμαστε και να μας καθοδηγεί και όχι να μας βλέπει τράπεζα!Εγω άργησα αλλά τον βρήκα!Και εύχομαι σε όλες το ίδιο! 

Μανούλες Νοεμβρίου 2020

Recommended Posts

Just now, Gogo1994 είπε:

Κορίτσια δεν έχω λόγια για όλες σας με τις ευχές σας.Σας υπερευχαριστω 

@Despoina Mar βλέπεις έκανε κ γυμναστική κ πήρε σε μυες για να φτάσει τα κιλακια της γυναίκας του.χαχαχα

Θ φορτώσουμε φουλ κρέατα από τ κρεοπωλείο τ μπαμπά μας κ θ κατέβουμε Γ τσιμπουσι λοιπον:D:P

k1S4p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 13k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Υβόννη

2014

• MumMaria

1926

• Gogo1994

1397

• Despoina K

1058

Περισσότερες δημοσιεύσεις

@Gogo1994 κορίτσι μου υπέροχα νέα με το μωράκι σας!!!! Το αγοράκι σας είναι έτοιμο!!!! Θέση , μπαλάκια κάτω φιλάκια στη μαμά του❤️ Εντάξει θα έχεις τον τέλειο γιοοοοο!!!!! Και αυτό το παλιό κομβίο ας πάει από κει που ρθε !!!! 
@Eirini1988 αχ τι όμορφα που περνάτε με τον αντρουλη σουυυ!!!! Ωραία φαγητά μου έτρεξαν τα σαλια!!!! Έτσι είναι ο άντρας ο σωστός ;) 

@papaki μου αυτό θα πει αξιοποίηση χρόνου!!! Μου αρέσει που δεν πτόησε και συνεχίζεις κοριτσάρα μου ακόμα κ άυπνη να σκέφτεσαι πρακτικά !!! Τυχερή η κορουλα σας με τέτοια μανουλίτσα!!!

@MumMaria Πυρετωδώς ετοιμασίες για τη μπουμπου!!!!!!! Μπράβο σου κορίτσι μου!!! Από Τρίτη ξεκινάω κ εγώ... να δω τι έχω από Γιώργο να κάνω χώρο σε ντουλάπες κ συρτάρια πφφφ αγχώθηκα ... γγκκκρρρρρ

Just now, Despoina Mar είπε:

Θ φορτώσουμε φουλ κρέατα από τ κρεοπωλείο τ μπαμπά μας κ θ κατέβουμε Γ τσιμπουσι λοιπον:D:P

Αυτά ειναιιιιι!!!!!!! Ερχόμαστε και εμείς αυτοπροσκληθηκα χιχιχιχιχι όπου φαΐ μέσα εγωωωω αχαχαχαχαχ

Just now, Sousamaki είπε:

Καλησπέρα κορίτσια !!!καλο Σαββατοκύριακο να έχουμε , ευχάριστο κ ανέμελο!!

πως είστε;

εγω κ η κοιλιτσα μου πήγαμε για νέα ρουχαλάκια σήμερα γιατί κάπως μας ζορίζουν αυτά που έχουμε..οποτε πήραμε δυο κολάν κ δυο μπλουζάκια εγκυμοσύνης..

κ έπεσα πάλι στην παγίδα κ ψώνισα κ για το μωρό !!πηρα ένα τζινακι παντελόνι , ένα ζακετακι κ κάτι καλτσουλες!!πρεπει να μου απαγορεύσουν την είσοδο στα μπεμπέ..

Αχαχαχαχαχ γέλασα πολύ με την απαγόρευση είσοδο!!!! Είσαι θεά!!!! Συνέχισε κοριτσάρα μου τις αγορές σου!!!!!

• Μου αρέσει 3
  • Χαχα 2

vWRfp2.png
r1qtp2.png

Just now, Geo81 είπε:

@Gogo1994 κορίτσι μου υπέροχα νέα με το μωράκι σας!!!! Το αγοράκι σας είναι έτοιμο!!!! Θέση , μπαλάκια κάτω φιλάκια στη μαμά του❤️ Εντάξει θα έχεις τον τέλειο γιοοοοο!!!!! Και αυτό το παλιό κομβίο ας πάει από κει που ρθε !!!! 
@Eirini1988 αχ τι όμορφα που περνάτε με τον αντρουλη σουυυ!!!! Ωραία φαγητά μου έτρεξαν τα σαλια!!!! Έτσι είναι ο άντρας ο σωστός ;) 

@papaki μου αυτό θα πει αξιοποίηση χρόνου!!! Μου αρέσει που δεν πτόησε και συνεχίζεις κοριτσάρα μου ακόμα κ άυπνη να σκέφτεσαι πρακτικά !!! Τυχερή η κορουλα σας με τέτοια μανουλίτσα!!!

@MumMaria Πυρετωδώς ετοιμασίες για τη μπουμπου!!!!!!! Μπράβο σου κορίτσι μου!!! Από Τρίτη ξεκινάω κ εγώ... να δω τι έχω από Γιώργο να κάνω χώρο σε ντουλάπες κ συρτάρια πφφφ αγχώθηκα ... γγκκκρρρρρ

Αυτά ειναιιιιι!!!!!!! Ερχόμαστε και εμείς αυτοπροσκληθηκα χιχιχιχιχι όπου φαΐ μέσα εγωωωω αχαχαχαχαχ

ευχαριστώ κοριτσάκι μου.Α επίσης ήθελα να σας πω ότι εμβρυολογος είδε το τράχηλο από τη κοιλιά δεν έκανε κολπικό οπότε μην ανησυχείτε μάλλον τώρα φαίνεται κ από πάνω καλά για αυτό δεν μας κάνουν κολπικό

• Μου αρέσει 2

yRr5p2.png

Just now, Φραουλίνο είπε:

Χάχαχα ναι νομίζω χωνεψαμε, επέστρεψε και η κοιλιά του άντρα μου στα φυσιολογικά της.. 

Ναι Ειρηνακι μου είμαι πολύ πιο ήρεμη σε ευχαριστώ πολύ που ρωτάς!! Αισθάνομαι βέβαια αυτή την αίσθηση της αναμονής και υποβοσκει το άγχος να βγουν και τα τελικά αποτελέσματα να αναπνευσουμε επιτέλους με την άνεση μας και να χαρούμε τον ερχομό της μπεμπας μας!!! 

Ααχ βρε κορίτσια δεν ξέρω παντού διαβάζω ότι τα πρώτα αποτελέσματα ταυτίζονται με τα επόμενα κατά 99% αλλά δεν καταλαβαίνω τι εννοούν.. Το έχετε ακούσει αυτό; 

Περιμένουμε υποτίθεται αποτέλεσμα για αλλά 500 + σπάνια σύνδρομα τα οποία είναι διαφορετικά από τα πρώτα οπότε με μπερδεύει αυτή η σιγουριά ότι αφού τα πρώτα είναι καλά ηρεμείς.. :roll:

Κορίτσι μου έτσι είναι! Το 99% των αποτελεσμάτων θα συνεχίσει να είναι θετικό γιατί τα 500+ υπόλοιπα σύνδρομα που εξετάζει ο καρυοτυπος ο μοριακός είναι πολύ έως αρκετά σπάνια... τα πιο συχνά είναι τα τρία πρώτα που ήδη έχεις πάρει απάντηση! Όλα καλά θα πάνε! 

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

vWRfp2.png
r1qtp2.png

Just now, Geo81 είπε:

Αχαχαχαχαχ γέλασα πολύ με την απαγόρευση είσοδο!!!! Είσαι θεά!!!! Συνέχισε κοριτσάρα μου τις αγορές σου!!!!!

Σας περιμενουμε ολες.. Να βάλουμε 5 κιλά σ μια μέρα χαχα

• Χαχα 2

k1S4p3.png

Διαφημίσεις

Just now, Υβόννη είπε:

Φραουλινο μου εδω σε εχουμε εμεις λιγο εγνοια δε θα εχεις εσυ αγωνια, αλοιμονο! Εγω θα σου ελεγα μη διαβαζεις αλλο στο ιντερνετ κοριτσακι μου. Λιγο εμεινε εξαλλου! Καλυτερα σκεψου τι θα χλαπακιασετε για να το γιορτασετε με το καλο!!!! Εγω οταν περιμενα να δω ποσα ωαρια θα γονιμοποιηθουν  πρεπει να ειχα διαβασει ισα με 10000 αρθρα...Εκανα ενα κεφαλι καζανι στο τελος χωρις λογο. Ολες οι ενδειξεις ειναι με το μερος σας, αυτο να θυμασαι εσυ! Δεν ειχατε την παραμικρη αλλη ενδειξη ή υποψια για κατι αλλο! Και οταν παει στην εφηβεια η μικρη και πει καμια ατακα "πιεζομαι δε μπορω πια" εκει φωναξε με κι εμενα να πω δυο λογακια και σε εκεινη και στο γιοκα μου που θα λεει τα ιδια!! Χαχαχαχαχα!

Κοριτσάκι μου τώρα που θα πάει ο Γιώργος σχολείο και εγώ σταμάτησα τη δουλειά λέω μα ξεκινήσω γιόγκα !!!! Εμπρός στο δρόμο που χάραξες ❤️

vWRfp2.png
r1qtp2.png

43 minutes ago, Eirini1988 said:

Γεια σας κορίτσια!!!

Πηγαμε για brunch το πρωί και μόλις γυρίσαμε... Φάγαμε μια βάφλα άλλο πράγμα με κρέμα τιραμισου, φρούτα του δάσους και σιρόπι σοκολάτας... Κόλαση!!! Ο άντρας μου με περιποιείται και με το παραπάνω για να αναπληρώσουμε τις μέρες που έλειπε χαχαχαχαχα 

@Gogo1994 μπήκα να ευχηθώ για το ραντεβού σου και είδα ότι τα νέα ήταν υπέροχα!!! Ο μπέμπης μεγάλωσε και σου έστελνε και φιλάκια!! Ποσό υπέροχα όλα χαίρομαι πολύ...

Ειρηνακι μου αυτο δεν το λες μπραντς!!! Αυτο το λες Παραδεισο χαχαχαχα!!!!!!!!! Καλα να περνατε με τον αντρουλη σου! Πες μας, πώς ειναι τα φορμακια σας; Τελεια;;;

Just now, Φραουλίνο said:

Ναι κοπέλα μου έχεις δίκιο σε αυτά που λες, βέβαια στην περίπτωση μας ο εμβρυολόγος είναι πιο τρομακτικός από το ίντερνετ με τη σοβαρότητα του και τα νούμερα όλη την ώρα..

Τουλάχιστον στο ίντερνετ δεν έχω βρει κάποια κοπέλα να λέει ότι ενώ βγήκαν καλά τα πρώτα βρέθηκε κάτι στα δεύτερα το οποίο μου δίνει ελπίδα.. 

Λίγο έμεινε τι να πω ψυχραιμία και πίστη ότι όλα θα πάνε καλά! Προσπαθώ και εγώ να μη διαβάζω όσο μπορώ γιατί όπως λες το κεφάλι θολώνει από ένα σημείο και μετά και χάνεται το νόημα αλλά δεν βγαίνει και από το μυαλό μου καθόλου να πεις ότι ξεχνιέμαι αν κάνω κάτι άλλο.. 

Εχεις ενα δικοο με τον εμβρυολογο-στατιστικο!!! Απο την αλλη Φραουλινο μου, μολις παρεις τα νεα θα ξερεις οτι οχι απλα 100 τοις εκατο αλλα 1000000 τοις εκατο το παιδι ειναι καλα!! Θα τον γνωρισω παντως στο Γερμανο εμβρυολογο να κανουν παρεουλα! Εμενα οχι απλα σοβαρος αλλα δεν μιλαει κιολας σχεδον καθολου χαχαχα! Ειδικα με τη μασκα δεν καταλαβαινω και τι λεει!!!! Ενταξει κολλητος σου δε θα γινει ουτε θα τον παντρευτεις, εκανε τη δουλεια του τελειως ξεψειρισμα και τελος τωρα!

Στα ειπε και η @Geo81μας ειδα που ειναι πιο ενημερωμενη Φραουλινο μου, οποτε απλα λιγο υπομονη! Μηπως εισαι τυχερη και βγουν νωρις κι εσενα να τελειωνει αυτο και να μας λες μετα για φορμακια και κορδελιτσες!!! Και ντελιβερι φυσικα χιχιχιχι! Ολα καλα θα πανε θα το δεις!!

Just now, Geo81 said:

Κοριτσάκι μου τώρα που θα πάει ο Γιώργος σχολείο και εγώ σταμάτησα τη δουλειά λέω μα ξεκινήσω γιόγκα !!!! Εμπρός στο δρόμο που χάραξες ❤️

Ναιιιιιιιι θα το χαρεις πιστευω!!! Οταν ξεκινησεις να μας πεις νεακια!! Εκανες βεβαια και τοσο κολυμπι εσυ τωρα που νομιζω πρεπει να τεντωθηκε το κορμι για τα καλα!

Just now, MinakiG said:

Τετάρτη έχω πριβέ ραντεβουδάκι με τον γιο μου στο ιατρείο καθώς για 1η φορά ο μπαμπάς του δεν μπορεί να έρθει λόγω βάρδιας ....  Έχω μια τοσοδούλα ολοστρόγγυλη κοιλίτσα τσίτα και τον βλέπεις να κινείται συνέχεια.... 

Με το καλο κοριτσακι μου!!! Ειπαμε αυτο το μωρο ειναι αθλητικο! Ποδηλατο, διατασεις και δε θυμαμαι τι αλλο τον εχουμε δει να κανει!!!

Κοριτσακια μου, εχω μια απορια να σας εκφρασω σε σχεση με τα λευκα ειδη του μωρου μας! Ειδα οτι υπαρχουν κατι ας πουμε σεντονακια με μια πλευρα αδιαβροχη, που μπαινουν κατω απο το σεντονι και πανω απο το στρωματακι. Τα χρειαζομαστε απο την αρχη; Να παρω για το λικνο λετε;

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

oz5Vp2.png

Just now, Υβόννη είπε:

Ειρηνακι μου αυτο δεν το λες μπραντς!!! Αυτο το λες Παραδεισο χαχαχαχα!!!!!!!!! Καλα να περνατε με τον αντρουλη σου! Πες μας, πώς ειναι τα φορμακια σας; Τελεια;;;

Εχεις ενα δικοο με τον εμβρυολογο-στατιστικο!!! Απο την αλλη Φραουλινο μου, μολις παρεις τα νεα θα ξερεις οτι οχι απλα 100 τοις εκατο αλλα 1000000 τοις εκατο το παιδι ειναι καλα!! Θα τον γνωρισω παντως στο Γερμανο εμβρυολογο να κανουν παρεουλα! Εμενα οχι απλα σοβαρος αλλα δεν μιλαει κιολας σχεδον καθολου χαχαχα! Ειδικα με τη μασκα δεν καταλαβαινω και τι λεει!!!! Ενταξει κολλητος σου δε θα γινει ουτε θα τον παντρευτεις, εκανε τη δουλεια του τελειως ξεψειρισμα και τελος τωρα!

Στα ειπε και η @Geo81μας ειδα που ειναι πιο ενημερωμενη Φραουλινο μου, οποτε απλα λιγο υπομονη! Μηπως εισαι τυχερη και βγουν νωρις κι εσενα να τελειωνει αυτο και να μας λες μετα για φορμακια και κορδελιτσες!!! Και ντελιβερι φυσικα χιχιχιχι! Ολα καλα θα πανε θα το δεις!!

Ναιιιιιιιι θα το χαρεις πιστευω!!! Οταν ξεκινησεις να μας πεις νεακια!! Εκανες βεβαια και τοσο κολυμπι εσυ τωρα που νομιζω πρεπει να τεντωθηκε το κορμι για τα καλα!

Με το καλο κοριτσακι μου!!! Ειπαμε αυτο το μωρο ειναι αθλητικο! Ποδηλατο, διατασεις και δε θυμαμαι τι αλλο τον εχουμε δει να κανει!!!

Κοριτσακια μου, εχω μια απορια να σας εκφρασω σε σχεση με τα λευκα ειδη του μωρου μας! Ειδα οτι υπαρχουν κατι ας πουμε σεντονακια με μια πλευρα αδιαβροχη, που μπαινουν κατω απο το σεντονι και πανω απο το στρωματακι. Τα χρειαζομαστε απο την αρχη; Να παρω για το λικνο λετε;

Αυτα νομιζω τα βαζεις στην αλαξιερα πιο πολυ που κατουριουνται κ οταν τα αλλαζεις...θα μας πουν κ οι μανουλες βεβαια αν χρειαζονται στο λικνο...αυτα που σου λεω εγω ειναι μικρα σε διασταση κ λεγονται σελτεδακια..

• Μου αρέσει 1

BDoAp3.png

@Υβόννη το χρειαζόμαστε αυτό που λες γιατί έτσι κ μας κατουρήσουν το στρώμα, την κάτσαμε..ψάξε , αν θέλεις, να βρεις ναι μεν αδιάβροχο αλλά να μην είναι πλαστικό η μια πλευρά..υπάρχουν κάποια που είναι σαν διάτρητα (έχουν ένα διαφορετικό υλικο,πολυαιθουρανη νομίζω) που ναι μεν είναι αδιάβροχα κ σου προστατεύουν το στρώμα, αλλά ακριβώς επειδή είναι διάτρητα «αναπνεει» το προστατευτικό σεντόνι κ έτσι κ το μωρό δε θα υπερθερμαίνεται κ στην περίπτωση που για κάποιο λόγο βάλει το προσωπάκι του προς το στρώμα θα αναπνεύει ανεμπόδιστα ..είναι λίγο πιο ακριβά αυτά που σου λέω αλλά νομίζω αξίζει..(κ για να κανείς οικονομία μπορείς να πάρεις τη διάσταση που θα έχει το κρεβατακι σας κ όχι το λίκνο..στην αρχή οκ θα το σουρωνεις περισσότερο από κάτω,αλλά τουλάχιστον δε θα χρειαστείς αλλο για το κρεβατακι)

• Μου αρέσει 1

Just now, Depykal said:

Αυτα νομιζω τα βαζεις στην αλαξιερα πιο πολυ που κατουριουνται κ οταν τα αλλαζεις...θα μας πουν κ οι μανουλες βεβαια αν χρειαζονται στο λικνο...αυτα που σου λεω εγω ειναι μικρα σε διασταση κ λεγονται σελτεδακια..

Just now, Sousamaki said:

@Υβόννη το χρειαζόμαστε αυτό που λες γιατί έτσι κ μας κατουρήσουν το στρώμα, την κάτσαμε..ψάξε , αν θέλεις, να βρεις ναι μεν αδιάβροχο αλλά να μην είναι πλαστικό η μια πλευρά..υπάρχουν κάποια που είναι σαν διάτρητα (έχουν ένα διαφορετικό υλικο,πολυαιθουρανη νομίζω) που ναι μεν είναι αδιάβροχα κ σου προστατεύουν το στρώμα, αλλά ακριβώς επειδή είναι διάτρητα «αναπνεει» το προστατευτικό σεντόνι κ έτσι κ το μωρό δε θα υπερθερμαίνεται κ στην περίπτωση που για κάποιο λόγο βάλει το προσωπάκι του προς το στρώμα θα αναπνεύει ανεμπόδιστα ..είναι λίγο πιο ακριβά αυτά που σου λέω αλλά νομίζω αξίζει..(κ για να κανείς οικονομία μπορείς να πάρεις τη διάσταση που θα έχει το κρεβατακι σας κ όχι το λίκνο..στην αρχή οκ θα το σουρωνεις περισσότερο από κάτω,αλλά τουλάχιστον δε θα χρειαστείς αλλο για το κρεβατακι)

Κοριτσακια μου χιλια ευχαριστω!!!! Λοιπον θα κανω ερευνα αγορας και ναι θα παρω!! Οντως μπορει να μπει η πανα λιγο.στραβα, και αν κατουρησει παει το στρωμα χαχχ!!! Θα δω Σουσαμακι μου αυτο που λες!!!! Χιλια ευχαριστω και παλι κοριτσακια μου!

Just now, Sousamaki said:

Κοριτσι μου βρηκα τετοιο μολις ονλαιν, που λεει οτι αναπνεει!!! Δε θα το σκεφτομουν αυτο με την αναπνοη! Χιλια ευχαριστω!!! Θα δω κριτικες κτλ και θα καταληξω σε καποιο!! Αντε και καλα μας κατουρηματα χιχιχι!!

• Μου αρέσει 2
  • Χαχα 1

oz5Vp2.png

Διαφημίσεις

Just now, Υβόννη είπε:

Κοριτσακια μου χιλια ευχαριστω!!!! Λοιπον θα κανω ερευνα αγορας και ναι θα παρω!! Οντως μπορει να μπει η πανα λιγο.στραβα, και αν κατουρησει παει το στρωμα χαχχ!!! Θα δω Σουσαμακι μου αυτο που λες!!!! Χιλια ευχαριστω και παλι κοριτσακια μου!

Κοριτσι μου βρηκα τετοιο μολις ονλαιν, που λεει οτι αναπνεει!!! Δε θα το σκεφτομουν αυτο με την αναπνοη! Χιλια ευχαριστω!!! Θα δω κριτικες κτλ και θα καταληξω σε καποιο!! Αντε και καλα μας κατουρηματα χιχιχι!!

Συμπεθερουλα καλά θα κάνεις να πάρεις από την αρχή κ άχρηστα δεν θα πάνε.εμεις διαρροές ακόμη δεν έτυχε να έχουμε αλλά είναι συνηθισμένο ειδικά στα αγορακια.αλλα κ να μην σου χρειαστεί στην αρχή,σκέψου ότι θα προσπαθεί να κόψει πάνα,άρα πάρε παρε;-) εγώ έχω δύο μεγάλα για κρεβάτια κ 4 μικρά που είναι είτε για αλλαξιερα,είτε για να τα παίρνεις μαζί σου βόλτες,είτε αν τύχει κ τον αλλαξεις καναπε.ειναι από την μια αδιάβροχη κ από την άλλη με μαλακό υφασμα,έτσι δεν περνάει το στρώμα κ είσαι οκ

• Μου αρέσει 2

Just now, MumMaria said:

Συμπεθερουλα καλά θα κάνεις να πάρεις από την αρχή κ άχρηστα δεν θα πάνε.εμεις διαρροές ακόμη δεν έτυχε να έχουμε αλλά είναι συνηθισμένο ειδικά στα αγορακια.αλλα κ να μην σου χρειαστεί στην αρχή,σκέψου ότι θα προσπαθεί να κόψει πάνα,άρα πάρε παρε;-) εγώ έχω δύο μεγάλα για κρεβάτια κ 4 μικρά που είναι είτε για αλλαξιερα,είτε για να τα παίρνεις μαζί σου βόλτες,είτε αν τύχει κ τον αλλαξεις καναπε.ειναι από την μια αδιάβροχη κ από την άλλη με μαλακό υφασμα,έτσι δεν περνάει το στρώμα κ είσαι οκ

Τελεια συμπεθερουλα μου ευχαριστω πολυ!!!!!! Θα παρω κι εγω λοιπον να εχουμε!! Δεν το ειχα σκεφτει καθολου τοσο καιρο και επειδη λεμε να πλυνουμε το λικνο κτλ και ειδα το στρωμα το σκεφτηκα!

oz5Vp2.png

Κορίτσια μου είχα μια πολύ γεμάτη μέρα. Πήγαμε με τον άντρα μου μια βόλτα για να επιλέξουμε μπανάκι και κάποια ακόμη πραγματάκια. Παραλάβαμε το ριλαξ και ενέκρινε και ίδιοις όμμασι τα επιπλάκια που επέλεξα. Μετά πήγαμε μια βόλτα από τους κουμπάρους μας. Μας έκαναν πριβέ pre baptism party.. Βαφτίζουν τον μπέμπη τους αύριο..

@Υβόννη τρέλα τα φορμάκια... τα έχω απλώσει και τα χαζεύω! Βέβαια τα νούμερα μου φαίνονται λίγο μεγαλύτερα απ τα αντίστοιχα εδώ αλλά κομπλέ. Θα τα τιμήσουμε όλα!! Προσπαθώ να τον φανταστώ να τα φοράει..

@Sousamaki τα αδιάβροχα σεντονάκια με πολυουρεθάνη που τα βρίσκουμε;; Γιατί μέχρι στιγμής όπου είδα είχαν εκείνα με την πλαστική πλευρά..

• Μου αρέσει 3

BwLip2.png

@Eirini1988 δεν είμαι σίγουρη ότι το υλικο είναι πολυαιθουρανη..ίσως κάνω λάθος ..αλλά είναι σίγουρα διάτρητα..εγώ το βρήκα στα λητω αλλά είχα δει κάτι αντίστοιχο κ στο Pali baby island (αν είσαι Αθήνα ).κ διάφορες εταιρείες..ενδεικτικά αν θέλεις να δεις τι εννοω γκουγκλαρε «grecostrom κάλυμμα βρεφικού κρεβατιού 3D διαπνεον»..

θα στο βγάλει για να δεις πως είναι κ μετά μπορεί να βρεις κ άλλη εταιρεία..σίγουρα υπάρχει κ άλλη μια εταιρεία αλλά δε τη θυμάμαι τώρα..

https://www.letoshop.gr/prd/prostateutiko-kalumma-stromatos-greco-strom-air-proof-60-x-120-cm

• Ευχαριστώ 1

Just now, Sousamaki είπε:

@Eirini1988 δεν είμαι σίγουρη ότι το υλικο είναι πολυαιθουρανη..ίσως κάνω λάθος ..αλλά είναι σίγουρα διάτρητα..εγώ το βρήκα στα λητω αλλά είχα δει κάτι αντίστοιχο κ στο Pali baby island (αν είσαι Αθήνα ).κ διάφορες εταιρείες..ενδεικτικά αν θέλεις να δεις τι εννοω γκουγκλαρε «grecostrom κάλυμμα βρεφικού κρεβατιού 3D διαπνεον»..

θα στο βγάλει για να δεις πως είναι κ μετά μπορεί να βρεις κ άλλη εταιρεία..σίγουρα υπάρχει κ άλλη μια εταιρεία αλλά δε τη θυμάμαι τώρα..

https://www.letoshop.gr/prd/prostateutiko-kalumma-stromatos-greco-strom-air-proof-60-x-120-cm

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου! Θεσσαλονίκη είμαι αλλά ακόμα και ον-λάιν αν δεν καταφέρω να βρω κάτι εδώ θα τα βρω. Grecostrom νομίζω κιόλας έχει σε πολλά καταστήματα..

BwLip2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...