Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Just now, LENAKI19 είπε:
      πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Expand  

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!Δε ταιριάζουν όλοι οι γιατροί σε όλες!Και αυτό είναι το πιο σημαντικό να έχουμε κάποιον να εμπιστευόμαστε και να μας καθοδηγεί και όχι να μας βλέπει τράπεζα!Εγω άργησα αλλά τον βρήκα!Και εύχομαι σε όλες το ίδιο! 

Μανούλες Νοεμβρίου 2020

Recommended Posts

Just now, Gogo1994 said:

Γλυκούλα μου πόσο σε καταλαβαίνω...έτσι ένιωσα κ εγώ από προχθές που έμαθα τα μέτρα στις κλινικές αλλά είπαμε είμαστε σούπερ δυνατεςςςς 

Ναι ειμαστε!!!!! Ας ερθουν τα μωρακια μας γερα και μετα με τα πλυμενα ρουχαλακια τους με Αρκαδι χαμος θα γινει χαχαχα!! Γερα να ερθουν ολα και αυτο μετραει! Θα τα βρουμε τα υπολοιπα!!

oz5Vp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 13k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Υβόννη

2014

• MumMaria

1926

• Gogo1994

1397

• Despoina K

1058

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κοριτσια πηρα τα αποτελεσματα της καμπυλης ζαχαρου.

Νηστειας 97

1η μετρηση 116

2η 112 

Αυτη στο μικροβιολογικο (οχι ο μικροβιολογος) μου ειπε οτι η τριτη μετρηση ειναι τσιμπημενη.

Δεν εχω μιλησει με τη γυναικολογο ακομα.

aKX8p2.png

Just now, fairy-mary said:

Κοριτσια πηρα τα αποτελεσματα της καμπυλης ζαχαρου.

Νηστειας 97

1η μετρηση 116

2η 112 

Αυτη στο μικροβιολογικο (οχι ο μικροβιολογος) μου ειπε οτι η τριτη μετρηση ειναι τσιμπημενη.

Δεν εχω μιλησει με τη γυναικολογο ακομα.

Κοριτσακι μου θελουμε νηστειας μεχρι 91, 1η μετρηση μεχρι 179 και 2η μετρηση μεχρι 152.

Το νηστειας ειναι λιγο τσιμπημενο, τα αλλα τα βλεπω μεσα στα ορια, αλλα κι εμενα ηταν 95 και με εβαλε να επαναλαβω μονο το νηστειας. Να μας πεις νεα οταν μιλησεις με τη γιατρο.

oz5Vp2.png

Just now, Υβόννη είπε:

Κοριτσακι μου θελουμε νηστειας μεχρι 91, 1η μετρηση μεχρι 179 και 2η μετρηση μεχρι 152.

Το νηστειας ειναι λιγο τσιμπημενο, τα αλλα τα βλεπω μεσα στα ορια, αλλα κι εμενα ηταν 95 και με εβαλε να επαναλαβω μονο το νηστειας. Να μας πεις νεα οταν μιλησεις με τη γιατρο.

Και εμενα μου φανηκε περιεργο που μου ειπε πως η τριτη μετρηση ειναι μεγαλη.

Οταν μιλησω θα σας πω!

aKX8p2.png

Καλημέρα κορίτσια !!!Καλό ΣΚ να έχουμε...ξύπνια και πάλι από τη μαύρη νύχτα εγώ!!!Το παθαίνω εδώ και κάποιες μέρες...Και φυσικά τι πιο λογικό για αυτή την ώρα;;;Παρήγγειλα βρεφικά αφρολουτρα,κρέμες, μωρομαντηλα,και πάνες!!!!χαχαχαχχαχαχα!!!Το παθαίνετε κι εσείς;

• Μου αρέσει 4

n41pp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια μου σήμερα χρειάζομαι τη θετική σας ενέργεια την έχω πολύ ανάγκη.κοιμηθηκα βαριά κ ξυπνούσα βασικά πεταγομουν κάθε τρεις κ λίγο να κοιτάξω την ώρα μήπως ήρθε η ώρα να πάω στον εμβρυολογος.Καθε φορά μου με κλωτσούσε το βράδυ ο Σταύρος μου έλεγα από μέσα μου πόσο πολύ εμπιστοσύνη του έχω.

Ααα χθες η νονά μας μας πήρε τα πρώτα δώρα.Ενα ακόμα περιστρέφομενο με ήρωες...και μια πιπίλα κορίτσια που λέει θα αλλάξω στο κοσμο...Είναι η πρώτη μας πιπιλααα

• Μου αρέσει 11

yRr5p2.png

Just now, Gogo1994 είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου σήμερα χρειάζομαι τη θετική σας ενέργεια την έχω πολύ ανάγκη.κοιμηθηκα βαριά κ ξυπνούσα βασικά πεταγομουν κάθε τρεις κ λίγο να κοιτάξω την ώρα μήπως ήρθε η ώρα να πάω στον εμβρυολογος.Καθε φορά μου με κλωτσούσε το βράδυ ο Σταύρος μου έλεγα από μέσα μου πόσο πολύ εμπιστοσύνη του έχω.

Ααα χθες η νονά μας μας πήρε τα πρώτα δώρα.Ενα ακόμα περιστρέφομενο με ήρωες...και μια πιπίλα κορίτσια που λέει θα αλλάξω στο κοσμο...Είναι η πρώτη μας πιπιλααα

Καλημέρα Γωγώ!!!Θετική σκέψη δεν είπαμε;;;;;φυσικά και σου στέλνουμε οοοοοοολη μας τη θετική ενέργεια!!!!Το αγοράκι είναι μια χαρά και μια γλύκα!!!!!!!!!!Να σκέφτεσαι τα ατελείωτα φιλάκια και χάδια που θα του κάνεις κορίτσι μου!!!! Χαμόγελα μόνο!!!

• Ευχαριστώ 1

n41pp3.png

Καλημερα αγαπημενες μου και καλο Σαββατοκυριακο! Να περασετε ολες πολυ πολυ ομορφα οτι και να κανετε! Εδω μπηξε το φθινοπωρο (εκτος αν κανει καμια εκπλξη ο Σεπτεμβρης) και θες ζακετουλα το βραδυ για να βγεις και πικε κουβερτα για να κοιμηθεις. Θυμαμαι καθε χρονο σαν τωρα περιπου γυρνουσαμε απο την Ελλαδιτσα μας με ραντακια και βγαιναμε απο το αεροπλανο με ζακετουλα και ημουν μεσα στην ξενερα που τελειωσαν οι διακοπες χαχαχα!

@Papakιμου ομορφο, με γεια τα πραγματακια!!! Αληθεια τί προιοντα πηρες, ετσι να παιρνουμε μια ιδεα; Πολυ καλα εκανες και ψωνισες αφου υπνος γιοκ! Κι εγω οταν ξυπναω το βραδυ χαζευω πραγματακια!

@Gogo1994με γεια τις πιπιλες και το μομπιλε! Αρα τωρα εχετε δυο περιστρεφομενα! Μηπως οντως να δωσεςι το ενα του αντρα σου, που τοσο το ηθελε; Χιχιχιχιιχιχι! Ολα καλα θα ειναι σημερα γλυκουλα μου, το Ντοπλερ δεν ειναι καποια εξεταση που κρυβει εκπληξεις. Θα πατε με τον αντρουλη σου μαζι; Θα περιμενουμε τα νεακια σου!!! Θα δεις το αγορακι σου σημερα, αυτο να σκεφτεσαι και μη μου αγχωνεσαι καθολου!

• Μου αρέσει 2

oz5Vp2.png

Καλημερα κοριτσια μου...καλο Σκ σε ολες...

@Gogo1994 ευχομαι να ειναι ολα τελεια, που θα ειναι κ αντε να μας πεις τα νεα σου...

@papaki μεγια τα πραγματακια...κ μολις ερθουν να μας πεις αν μυριζουν ωραια...

• Μου αρέσει 1

BDoAp3.png

16 hours ago, Υβόννη said:

Ναι ειμαστε!!!!! Ας ερθουν τα μωρακια μας γερα και μετα με τα πλυμενα ρουχαλακια τους με Αρκαδι χαμος θα γινει χαχαχα!! Γερα να ερθουν ολα και αυτο μετραει! Θα τα βρουμε τα υπολοιπα!!

Ποια μέτρα βρε κορίτσια;

4DTxp3.png 47gQp3.png

Διαφημίσεις

Just now, MinakiG said:

Ποια μέτρα βρε κορίτσια;

Καλημερα κοριτσακι μου και πολυ ομορφο τικερακι! Δεν καταλαβα την ερωτηση σου Μινακι μου, pregnancy brain χαχαχα με συγχωρεις!

oz5Vp2.png

Κορίτσια μου κρατούσα την εικόνα της Παναγίτσας σφιχτά στο χέρι μου και όλα πηγαν καλά είχα ολη τη δύναμη που ήθελα.Ολα καλά το κομβίο ίσα που φαίνεται.μας είπε το ξεχνάτε .εχω κ ωραίες φωτογραφίες.κ ο έξυπνος γιος μου γύρισε.τα κάνει όλα σωστά κ όταν πρέπει.ειναι απλά υπέροχος κ μου έστελνε φιλάκια.χωρις καμμία υπερβολή η μυτούλα είναι ίδια η δικιά μου.τα μπαλάκια έχουν κατέβει μόνο τ ματάκια δεν είδαμε γιατί χουζουρευε.α και αυξήθηκε το βάρος σε 1600 τον τάισα καλα αυτή τη βδομάδα.και είναι κ 39 εκατοστά.αρα θα πάει μέχρι 50 σωστά φορμακια πήρα νομίζω.κοριτσια πόσο χαίρομαι που σας λέω αυτά τα νέα.

• Μου αρέσει 13

yRr5p2.png

Just now, Υβόννη said:

Καλημερα κοριτσακι μου και πολυ ομορφο τικερακι! Δεν καταλαβα την ερωτηση σου Μινακι μου, pregnancy brain χαχαχα με συγχωρεις!

Καλημέρα Υβόννη μου, ευχαριστώ, πώς είσαι;; Μιλούσατε με τη @Gogo1994 για μέτρα στις κλινικές είδα... Τι μέτρα;;;;

4DTxp3.png 47gQp3.png

Γεια σας κορίτσια!!!

Πηγαμε για brunch το πρωί και μόλις γυρίσαμε... Φάγαμε μια βάφλα άλλο πράγμα με κρέμα τιραμισου, φρούτα του δάσους και σιρόπι σοκολάτας... Κόλαση!!! Ο άντρας μου με περιποιείται και με το παραπάνω για να αναπληρώσουμε τις μέρες που έλειπε χαχαχαχαχα 

@Gogo1994 μπήκα να ευχηθώ για το ραντεβού σου και είδα ότι τα νέα ήταν υπέροχα!!! Ο μπέμπης μεγάλωσε και σου έστελνε και φιλάκια!! Ποσό υπέροχα όλα χαίρομαι πολύ...

• Μου αρέσει 3

BwLip2.png

Just now, Eirini1988 είπε:

Γεια σας κορίτσια!!!

Πηγαμε για brunch το πρωί και μόλις γυρίσαμε... Φάγαμε μια βάφλα άλλο πράγμα με κρέμα τιραμισου, φρούτα του δάσους και σιρόπι σοκολάτας... Κόλαση!!! Ο άντρας μου με περιποιείται και με το παραπάνω για να αναπληρώσουμε τις μέρες που έλειπε χαχαχαχαχα 

@Gogo1994 μπήκα να ευχηθώ για το ραντεβού σου και είδα ότι τα νέα ήταν υπέροχα!!! Ο μπέμπης μεγάλωσε και σου έστελνε και φιλάκια!! Ποσό υπέροχα όλα χαίρομαι πολύ...

Πω πω ρε ειρήνη τι ειπες τώρα;;μου τρέξανε τα σάλια!!χααχχα!καλά κάνει ο αγαπημένος σου κ βολταρετε παρεούλα τώρα!!να το χαρειτε:x

@Gogo1994 δεν πρόλαβα να ευχηθώ κ είδα τα ευχάριστα,ήμουν σίγουρη ότι όλα θα ήταν καλά!ελπίζω να ηρεμησες λίγο τώρα κ να σκέφτεσαι μόνο την στιγμή που θα ανατικρυσεις το αντράκι σου κ τίποτα άλλο αρνητικό,έτσι;; Πήρε κ θέση το αγόρι σου,σου ποζαρε κιόλας..τι άλλο θες;;!!:P

@Papakι μου αρέσει πως εκμεταλλευεσαι τι χρόνο που είσαι ξύπνια,χαχαχα!καλά να εις,έτσι λίγο λίγο φεύγουν κ οι δουλειές!;) εγώ δεν κάνω το αντίστοιχο γιατί έχει κάποιες μέρες που κοιμάμαι σαν το τούβλο κ ξυπνάω κατευθείαν πρωί με το ξυπνητήρι.τουλαχιστον χορταινω ύπνο.

Καλημέρα κ σε όλες τις υπόλοιπες κοπέλες!!!καλό μας Σουκου!!εγώ το απογεα θα κάτσω να σιδερωσω λιγάκι κ αύριο που θα είναι ο άντρας μου εδώ να κρατήσει τον μικρό,θα αδειάσω κάνα δυο συρτάρια του Βασίλη ,να μπούνε τα φρεσκοπλυμενα της μπουμπους;-):-o. Βγάλαμε κ το Πορτ μπεμπέ από το αμάξι για να βάλουμε στην θέση του το καινούριο μεγαλύτερο καρεκλακι του Βασίλη κ αυτό να το πλύνουμε κ να το ετοιμάσουμε για το μαιευτήριο.ε τσουκου τσουκου γίνονται κ οι δουλειτσες μας,ευτυχώς βοηθάει κ η δροσιά λιγάκι..

Just now, MinakiG είπε:

Καλημέρα Υβόννη μου, ευχαριστώ, πώς είσαι;; Μιλούσατε με τη @Gogo1994 για μέτρα στις κλινικές είδα... Τι μέτρα;;;;

Για Θεσσαλονίκη να σου πω που ρώτησα προχθές τον γυναικολόγο μου.μου είπε όχι επισκεπτήρια,μπαίνει μαζί σου ο άντρας σου στον τοκετό κ τρεις μέρες μετά.αρκει να κάνουν κ οι δύο το τεστ για τον covid.αυτην την στιγμή επιτρέπουν τον σύζυγό να μπαινοβγαίνει αλλά ως τέλη Οκτώβρη που μάλλον θα γεννήσω δεν ξέρει πως θα είναι η κατάσταση.

@Gogo1994 άαα επίσης ήθελα να σου πω Γωγουλα να μην το σκέφτεσαι ακόμα αυτό για τον άντρα σου γιατι μπορεί να ξανά αλλάξει μέχρι τότε.ας φύγουν μια οι τουρίστες από Κρήτη που σίγουρα έχετε κ ίσως ηρεμησει το πράγμα.μην σε ανησυχεί από τώρα.

• Μου αρέσει 4
  • Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...