Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Just now, LENAKI19 είπε:
      πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Expand  

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!Δε ταιριάζουν όλοι οι γιατροί σε όλες!Και αυτό είναι το πιο σημαντικό να έχουμε κάποιον να εμπιστευόμαστε και να μας καθοδηγεί και όχι να μας βλέπει τράπεζα!Εγω άργησα αλλά τον βρήκα!Και εύχομαι σε όλες το ίδιο! 

Μανούλες Νοεμβρίου 2020

Recommended Posts

πρίν από 22 λεπτά , Υβόννη είπε:

Καλως τη τη Γωγουλα μας! 3200 μια χαρα παληκαρος μου κανει χιχι!!! Καπου εκει μας τον ειπαν κι εμας το παλικαρι μας χιχι! 3κιλα συν για την ακριβεια ειπε, δεν ειπε γραμμαρια! Κουτσουνακια μια σταλιτσα μωρεεεεε θα ειναι ειτε 3+ ειτε πιο πολυ! 

Αυτο με τη θεση Γωγουλα μου αν καταλαβαινω καλα ειναι η θεση που εχει το μωρακι στην καμπυλη αναπτυξης σε σχεση με το μεσο ορο. Εδω μετρανε αλλιως οποτε δεν το εχω ψαξει και πολυ!

Μα ναι βρε Υβόννη μου μια χαρά είναι κ κάθε φορά αγχώνομαι τρωγε κ άλλο μοσχάρι κ άλλο κ άλλο ε ποσοοο θα γίνω vegan μετά αλήθεια δεν αντέχω 

πρίν από 21 λεπτά , Geo81 είπε:

Μια χαρά είναι ο μικρούλης σου κοριτσι μου!!! 3200 δεν είναι μικρό μωρό είναι ένα φυσιολογικό μωράκι!!! 

Το θέμα είναι να βγει τελειομηνη!!! Εγώ γεννήθηκα 1850 7,5 μηνών!!! Σε θερμοκοιτίδα μπήκα 19 μέρες, δεν με εμπόδισε να βγω 1,77 και καααααμποσααααα κιλά πλέον χιχιχιχιχιχ να είναι γερή μόνο και όλα τα άλλα θα γίνουν!!!

Ναι κοπέλα μου μια χαρά ανάπτυξη έχουν μωρέ όλα τους αλλά κ οι γιατροί καμμία φορά ψάχνουν το τέλειο.κ δεν υπάρχει γιατί ο κάθε οργανισμός είναι διαφορετικος κ ο δικός μας κ του μωρού

Just now, Marilou77 είπε:

Εσεις μικρη κοιλια , εμεις μεγαλη κοιλια, μωρα ειναι γιατρέ τι θελεις να εχουνε φετες;  σημερα αποφάσισα να δημιουργησω κι άλλο χωρο για τον μπεμπη. Εχω μια μεγαλη συρταριερα, οπου στο πρωτο συρτάρι έβαζα τα παντα, μονο εγω ελειπα δλδ, συρταρι γενικής χρησης, στο δευτερο εβαλα του μπεμπη τις προάλλες κ τα δυο τελευταία δικα μας, για την ωρα, θα δειξει. Καλα που έρχεται το μωρο κ ασχοληθηκα με το συρταρι, το τι βρηκα κ το τι πεταξα αλλο πραγμα, ο σκοπος παντως επετεύχθη!!!! Βασικα εξαιτιας της ριλαξινης, ποια το είπε δε θυμαμαι, αλλα το υιοθετησα αμεσως, ημουν σε φαση η κοιταω το ταβανι ολη μερα κ μετα νιωθω κ τύψεις που εχασα μια μερα χωρις να κανω κατι, η αρχιζει η επιχείρηση δημιουργω χώρο για το μωρο, επικρατησε η λογικη της μάνας κ ειμαι περηφανη γιαυτο χιχι.

Μου άρεσε η ιδέα σου την επόμενηη φορά  θα της πω μήπως να τον πάω κ σε personal trainer να μου βγει ετοιμος?

@Despoina Mar βλέπεις όλα τα κοιτάμε για να αρέσουμε στη κοριτσάρα σου χαχαχα

• Χαχα 4

yRr5p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 13k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Υβόννη

2014

• MumMaria

1926

• Gogo1994

1397

• Despoina K

1058

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Just now, Gogo1994 said:

Μα ναι βρε Υβόννη μου μια χαρά είναι κ κάθε φορά αγχώνομαι τρωγε κ άλλο μοσχάρι κ άλλο κ άλλο ε ποσοοο θα γίνω vegan μετά αλήθεια δεν αντέχω 

Χαχαχαχα μα εχεις δικιο!!!! Μια χαρα ειναι τα μωρακια μας! Αυριο θα τον δειτε κιολας στον εμβρυολογο τον κουκλο σας!! Μα δεν ειναι ολα τα μωρακια μεγαλοσωμα! Γιατι ειμαστε εμεις ολοι ιδιοι; Τελικα αυτος ο "μεσος ορος" στις μετρησεις πολυ εικονικος ειναι! Ειτε πιο πανω εισαι ειτε πιο κατω παλι κατι πρεπει να κανεις! Ε μα πια!

oz5Vp2.png

Just now, Depykal είπε:

Πηρα ηδη τηλεφωνο τον κουνιαδο μου που μενει κοντα να ρωτησω αν ειναι ανοιχτο κ εστειλα τον αντρα μου...τον περιμενω απο στιγμη σε στιγμη....

Βεβαια μετα εχω κ τυψεις γιατι αυτον τον μηνα πηρα παλι 3 κιλα..δεν μπορω να καταλαβω τι γινεται απο την στιγμη που κινουμαι κιολας...θα φωναζει παλι ο γιατρος...

Στις εβδομάδες που είσαι κορίτσι μου παίρνονται τα πιο πολλά αναπόφευκτο είναι.μετα λίγο περιορίζεται ο Ρυθμός.

Just now, Υβόννη είπε:

Χαχαχαχα μα εχεις δικιο!!!! Μια χαρα ειναι τα μωρακια μας! Αυριο θα τον δειτε κιολας στον εμβρυολογο τον κουκλο σας!! Μα δεν ειναι ολα τα μωρακια μεγαλοσωμα! Γιατι ειμαστε εμεις ολοι ιδιοι; Τελικα αυτος ο "μεσος ορος" στις μετρησεις πολυ εικονικος ειναι! Ειτε πιο πανω εισαι ειτε πιο κατω παλι κατι πρεπει να κανεις! Ε μα πια!

Ναι ναι δεν έχει νόημα να πιάνουμε το μέσο όρο ακριβώς.τωρα το κατάλαβα κ εγώ μςτα που τη ρώτησα σηαλση πόσο υπολογίζει να βγει με αυτές τις μετρήσεις.ωστοσο σε ξαναειπα Υβόννη χαχαχα ρηνακι 

• Μου αρέσει 1

yRr5p2.png

Just now, Gogo1994 είπε:

Ναι κοπέλα μου μια χαρά ανάπτυξη έχουν μωρέ όλα τους αλλά κ οι γιατροί καμμία φορά ψάχνουν το τέλειο.κ δεν υπάρχει γιατί ο κάθε οργανισμός είναι διαφορετικος κ ο δικός μας κ του μωρού

Μου άρεσε η ιδέα σου την επόμενηη φορά  θα της πω μήπως να τον πάω κ σε personal trainer να μου βγει ετοιμος?

@Despoina Mar βλέπεις όλα τα κοιτάμε για να αρέσουμε στη κοριτσάρα σου χαχαχα

Ετσι σας θέλω Κρητικαρος με τα ολα του χαχα 

Κορίτσια γειαααα.. Έχει κανα 2 βδομάδες π έχουν γυρίσει οι αναγουλες Μ όχι χάλια αλλά υπάρχει μια ανυσηχια στ στομάχι... Έχει 2 μέρες λοιπόν  δεν μπορώ ν πιω τ σίδηρο Μ τπτ.. Είναι σε σκόνη κ τ βάζω σε χυμό πορτοκαλι.. Μ μυρίζει με φαίνεται απαίσια η γευση πινω τ μισό Μ τ ζόρι..  Στις εξετάσεις είχα 33 με 34 χωρίς να έχω αναιμία η κάτι τετοιο.. Εσείς τ σίδηρο παιρνετε?? 

k1S4p3.png

Just now, Gogo1994 said:

Στις εβδομάδες που είσαι κορίτσι μου παίρνονται τα πιο πολλά αναπόφευκτο είναι.μετα λίγο περιορίζεται ο Ρυθμός.

Ναι ναι δεν έχει νόημα να πιάνουμε το μέσο όρο ακριβώς.τωρα το κατάλαβα κ εγώ μςτα που τη ρώτησα σηαλση πόσο υπολογίζει να βγει με αυτές τις μετρήσεις.ωστοσο σε ξαναειπα Υβόννη χαχαχα ρηνακι 

Εγω σας εμπλεξα με τα ψευδωνυμα χιχιχι! Απλα μιλαμε τοσους μηνες και ηθελα να ξερετε πώς με λενε! Αλλα σε ολα ακουω Γωγουλα μου γλυκια!!!

Ναι μην αγχωνεσαι με τετοια χαζουλα για διαστασεις του μωρου! Μετα θα εχουμε και διαστασεις βρεφους και παιδιου και δε θα τελειωνει το πραγμα! Εσυ να τρως σωστα οπως βασικα ολες μας, τις βιταμινουλες σου καθημερινα και μια χαρα θα ειναι τα πουλακια μου!!! Αυριο θα δεις θα εχει παρει παλι τα γραμμαριακια του!!! Λενε τωρα σιγα σιγα παιρνουν πιο γρηγορα βαρος!

oz5Vp2.png

Διαφημίσεις

Just now, Υβόννη είπε:

Εγω σας εμπλεξα με τα ψευδωνυμα χιχιχι! Απλα μιλαμε τοσους μηνες και ηθελα να ξερετε πώς με λενε! Αλλα σε ολα ακουω Γωγουλα μου γλυκια!!!

Ναι μην αγχωνεσαι με τετοια χαζουλα για διαστασεις του μωρου! Μετα θα εχουμε και διαστασεις βρεφους και παιδιου και δε θα τελειωνει το πραγμα! Εσυ να τρως σωστα οπως βασικα ολες μας, τις βιταμινουλες σου καθημερινα και μια χαρα θα ειναι τα πουλακια μου!!! Αυριο θα δεις θα εχει παρει παλι τα γραμμαριακια του!!! Λενε τωρα σιγα σιγα παιρνουν πιο γρηγορα βαρος!

Ναιι να βάλουμε στοιχήματακιαα χαχα

yRr5p2.png

Just now, Despoina Mar είπε:

Κορίτσια γειαααα.. Έχει κανα 2 βδομάδες π έχουν γυρίσει οι αναγουλες Μ όχι χάλια αλλά υπάρχει μια ανυσηχια στ στομάχι... Έχει 2 μέρες λοιπόν  δεν μπορώ ν πιω τ σίδηρο Μ τπτ.. Είναι σε σκόνη κ τ βάζω σε χυμό πορτοκαλι.. Μ μυρίζει με φαίνεται απαίσια η γευση πινω τ μισό Μ τ ζόρι..  Στις εξετάσεις είχα 33 με 34 χωρίς να έχω αναιμία η κάτι τετοιο.. Εσείς τ σίδηρο παιρνετε?? 

Εγω παιρνω τα hemafer ειναι μασωμενα δισκια και εχουν ωραια γευση.

Δοκιμασε τα αν θες.

Γιατι κ εγω δε μπορουσα με τιποτα να πιω ροφημα.

• Ευχαριστώ 1

aKX8p2.png

εγώ παίρνω τα gynotardiferon Δεσποινάκι χαπακια είναι δεν έχει γεύση.

• Ευχαριστώ 1

yRr5p2.png

Κοριτσια μου, χτυπαει η πορτα και μας ερχεται ενα δεμα απο τη μαμα μου!! Μεσα ειχε....απορρυπαντικο βρεφικο Αρκαδι!!!! 2 κουτια παρακαλω!!! Τις προαλλες που μιλουσαμε μου λεει "μονο με αγνο απορρυπαντικο θα πλενεις τα ρουχα του παιδιου. Θα σου στειλω εγω Αρκαδι που ειναι με πρασινο σαπουνι, χωρις χημικα"! Σε τρεις μερες το Αρκαδι στην πορτα μας, το εβαλε εξπρες χαχαχαχα!!!!!! Μου σχολιασε οτι καλο ειναι να πλενω τα ζιπουνακια στο χερι που θα ειναι κατασαρκα στο μωρακι μας και αχ ατιμος ιος που θα ερχοταν αυτη να τα πλυνει ολα στο χερι! Αφου κοριτσια μου δεν εστειλε και αλυσιβα να πλενω στο ποταμι τα ρουχα του μικρου πριγκιπα παλι καλα χιχιχιχιχι!

Ελα μωρε γλυκια μανουλα μου μωρε!!! Συγκινηθηκα να σας πω, αλλα εσκασε τοσα μεταφορικα τωρα για το Αρκαδι, λες και εδω δεν εχει απορρυπαντικα χιχιχιχιχι!!! Παντως εχω τωρα απορρυπαντικο και δικαιολογια καμια για να μην ξεκινησω το πλυσιμο!!

Αντε και καλα μας πλυντηρια!!!!!!!

• Μου αρέσει 7
  • Χαχα 6

oz5Vp2.png

Just now, Υβόννη είπε:

Κοριτσια μου, χτυπαει η πορτα και μας ερχεται ενα δεμα απο τη μαμα μου!! Μεσα ειχε....απορρυπαντικο βρεφικο Αρκαδι!!!! 2 κουτια παρακαλω!!! Τις προαλλες που μιλουσαμε μου λεει "μονο με αγνο απορρυπαντικο θα πλενεις τα ρουχα του παιδιου. Θα σου στειλω εγω Αρκαδι που ειναι με πρασινο σαπουνι, χωρις χημικα"! Σε τρεις μερες το Αρκαδι στην πορτα μας, το εβαλε εξπρες χαχαχαχα!!!!!! Μου σχολιασε οτι καλο ειναι να πλενω τα ζιπουνακια στο χερι που θα ειναι κατασαρκα στο μωρακι μας και αχ ατιμος ιος που θα ερχοταν αυτη να τα πλυνει ολα στο χερι! Αφου κοριτσια μου δεν εστειλε και αλυσιβα να πλενω στο ποταμι τα ρουχα του μικρου πριγκιπα παλι καλα χιχιχιχιχι!

Ελα μωρε γλυκια μανουλα μου μωρε!!! Συγκινηθηκα να σας πω, αλλα εσκασε τοσα μεταφορικα τωρα για το Αρκαδι, λες και εδω δεν εχει απορρυπαντικα χιχιχιχιχι!!! Παντως εχω τωρα απορρυπαντικο και δικαιολογια καμια για να μην ξεκινησω το πλυσιμο!!

Γλυκουλα μανουλιτσα!!!!! Καλε τι πλυντηρια λες, στο χερι δε σου ειπε η μαμα σου;αχ οι παλιες ειναι αλλιώς..... γελασα με το ποταμι κ την αλυσιβα χαχαχαχαχα, καλα πλυντηρια λοιπον Υβόννη - Ειρήνη και σιδερωματα!!!!!

Just now, Gogo1994 είπε:

εγώ παίρνω τα gynotardiferon Δεσποινάκι χαπακια είναι δεν έχει γεύση.

Κι εγω αυτα παιρνω κ επειδή εχουν κ φυλλικο οξυ, στατησα το αυτουσιο το φυλλικο, εσυ το σταματησες;

• Χαχα 2

Διαφημίσεις

Just now, Υβόννη είπε:

Τι συγκινητικό μωρε χαίρεται γτ εγγοννουλι της!! 

• Μου αρέσει 1

k1S4p3.png

Κ εγω gynotardyferon παιρνω..ειναι σιδηρος με φιλικο οξυ αλλα νομιζω βγαινει κ μονο σε σιδηρο..δεν εχουν γευση ευτυχως κ ειναι κ μικρα οποτε δεν τα πολυκαταλαβαινεις...

Εγω γενικα ποτε δεν μπορουσα ολα τα αναβραζον κ τωρα παιρνω αναβραζον μαγνησιο κ μασωμενο ασβεστιο...καθε φορα μου ερχεται να κανω εμετο αλλα τα υπομενω για το μπεμπε...μου ειχε γραψει κ τετραμηνη συνταγη ο γιατρος κ δεν ειπα κουβεντα...

• Ευχαριστώ 1

BDoAp3.png

Just now, Marilou77 είπε:

Γλυκουλα μανουλιτσα!!!!! Καλε τι πλυντηρια λες, στο χερι δε σου ειπε η μαμα σου;αχ οι παλιες ειναι αλλιώς..... γελασα με το ποταμι κ την αλυσιβα χαχαχαχαχα, καλα πλυντηρια λοιπον Υβόννη - Ειρήνη και σιδερωματα!!!!!

Κι εγω αυτα παιρνω κ επειδή εχουν κ φυλλικο οξυ, στατησα το αυτουσιο το φυλλικο, εσυ το σταματησες;

Ναι από το δεύτερο τρίμηνο κορίτσι μου

Just now, Υβόννη είπε:

Μα τι γλυκουλικο δωράκι.καλααα πλυσηματα ειρηνακι.Εμενα με συγκίνησε η μανούλα.καλα έκανε γίνεται να βρεις σαν το Αρκάδι εκεί? Ε όχιιι.Α μωρέ η γλυκούλα μου.Μα τη χαίρεσαι κ να σας χαίρεται

• Μου αρέσει 1

yRr5p2.png

Just now, Gogo1994 said:

Ναι από το δεύτερο τρίμηνο κορίτσι μου

Μα τι γλυκουλικο δωράκι.καλααα πλυσηματα ειρηνακι.Εμενα με συγκίνησε η μανούλα.καλα έκανε γίνεται να βρεις σαν το Αρκάδι εκεί? Ε όχιιι.Α μωρέ η γλυκούλα μου.Μα τη χαίρεσαι κ να σας χαίρεται

Κοριτσακια μου κι εγω συγκινηθηκα να ξερετε και μου λειπει πολυ η μανουλα μου....κανω λιγο πλακα να σπασει η συγκινηση, γιατι ειναι πολυ δυσκολο που ολο αυτο δε μπορουμε να το μοιραστουμε απο κοντα με το σκατοιο...Ελπιζω να ερθει το φθινοπωρο με το καλο. Θελω τοσο μια αγκαλιτσα μαμας...

• Μου αρέσει 4

oz5Vp2.png

Just now, Υβόννη είπε:

Κοριτσακια μου κι εγω συγκινηθηκα να ξερετε και μου λειπει πολυ η μανουλα μου....κανω λιγο πλακα να σπασει η συγκινηση, γιατι ειναι πολυ δυσκολο που ολο αυτο δε μπορουμε να το μοιραστουμε απο κοντα με το σκατοιο...Ελπιζω να ερθει το φθινοπωρο με το καλο. Θελω τοσο μια αγκαλιτσα μαμας...

Γλυκούλα μου πόσο σε καταλαβαίνω...έτσι ένιωσα κ εγώ από προχθές που έμαθα τα μέτρα στις κλινικές αλλά είπαμε είμαστε σούπερ δυνατεςςςς 

• Μου αρέσει 1

yRr5p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...