Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Just now, LENAKI19 είπε:
      πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Expand  

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!Δε ταιριάζουν όλοι οι γιατροί σε όλες!Και αυτό είναι το πιο σημαντικό να έχουμε κάποιον να εμπιστευόμαστε και να μας καθοδηγεί και όχι να μας βλέπει τράπεζα!Εγω άργησα αλλά τον βρήκα!Και εύχομαι σε όλες το ίδιο! 

Μανούλες Νοεμβρίου 2020

Recommended Posts

Just now, Eirini1988 είπε:

Καλημέρα κορίτσια!!!

Ελπιζω να είχατε όλες ένα όμορφο βράδυ και να ξεκουραστήκατε.. Εδώ ευτυχώς δρόσισε αρκετά και σταμάτησαν και τα έργα που γινόταν στο δρόμο κάτω απ το σπίτι μου όποτε κοιμήθηκα σαν πουλάκι! Σε καμμιά ωρίτσα ετοιμάζομαι να υποδεχτώ επιτέλους και τον άντρα μου όποτε ανυπομονώ!! Ετοιμάσαμε με τη μαμά και κοτόπουλο με πατάτες που είναι το αγαπημένο του φαγητό.. Ποιος στη χάρη του!!

@Φραουλίνο χαίρομαι πολύ που περάσατε όμορφα το βράδι σας!! Νομίζω το γιορτάσατε με τον καλύτερο τρόπο.. Από δω και πέρα όλα θα πάνε τέλεια!

@Papakι καλορίζικες οι αγορές! Η κουκλίτσα μεγαλώνει και όλα είναι τέλεια.. Απίστευτο αυτό με τους υπερήχους πάντως κι εγώ κάθε φορά χαζεύω τις φωτογραφίες σα χαζή χαχαχαχαχα

Καλημέρα κορίτσια!! Κοτοπουλο με πατατες ε; γιαμιιιιι μη μιλατε σε εγκυους για φαγητα χαχαχα, με το καλο να τον δεχτεις τον αντρουλη σου κορίτσι μου!! @papaki με γεια τα ψώνια!!!! Καλε εμεις μας βαλαμε κ σε κορνιζα τι λετε τωρα, χαμος με αυτες τις φωτο, αληθεια κ στο ντοπλερ θα παρουμε τρισδιάστατη έγχρωμη φωτο; 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 13k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Υβόννη

2014

• MumMaria

1926

• Gogo1994

1397

• Despoina K

1058

Περισσότερες δημοσιεύσεις

8 ώρες πρίν, fairy-mary είπε:

Κορίτσια καλησπέρα σας,

Τι κάνετε;

Ηθελα να σας ρωτησω αν ξερετε..ενα μωρο που πχ βρισκεται στον 5ο μηνα στην 20η θεση μπορει αργοτερα να ανεβει;

Η αναπτυξη δε ξεκιναει ουσιαστικα απο την 28η εβδομαδα;

Καλημερα:-D ναι από την 20η μπορεί να ανέβει στην καμπύλη αλλά να σου πω ότι κ στην 20η να μείνει δεν σημαινει κάτι,μια χαρά είναι.μπορει να είναι πιο μικρό μωράκι αλλά εξίσου υγιες:x

5 ώρες πρίν, Φραουλίνο είπε:

Κορίτσια μου σας ευχαριστώ πάρα πολύ για τα όμορφα λόγια σας και τη συμπαράσταση όλο αυτό το διάστημα που τη χρειαζόμουν τόσο πολύ!! Χθες το βράδυ μετά τα αποτελέσματα μας βγήκε τόση πείνα από την ανακούφιση (δεν είχαμε φάει όλη μέρα από το άγχος) που παράγγειλαμε στις 23:30 μπέργκερ να το γιορτάσουμε και από ένα άλλο μεξικάνικο τσουρος με ρευστή σοκολάτα (εγώ έφαγα μόνο ένα και πολύ ήταν με το ζάχαρο) :rolleyes:

Τα χλαπακιασαμε και μετά από λίγο τσουλησαμε με τις κοιλιές μας και οι δύο στο κρεβάτι για πολυυυυυ βαθύ ύπνο!! Ο άντρας μου είναι πολύ αδύνατος αλλά μετά από τόσο φαΐ νομίζω μπορούσε να με συναγωνιστεί στην κοιλιά.. 

Περιμένουμε και τα υπόλοιπα με άλλη ψυχολογία αλλά οκ δεν θα πω χωρίς καθόλου άγχος γιατί θα ήταν ψέμα.. 

Λοιπόν σχετικά με τον τράχηλο εμένα ο γιατρός μου από τότε που σταματήσαμε τους κολπικους υπερηχους γύρω στην 9η εβδομάδα δεν με έχει ξανακοιταξει.. Μόνο ο εμβρυολόγος στην αυχενικη που ήταν 34 τη μέρα που πήγα με λίγο αίμα στο μαιευτήριο και στη β επιπέδου που ήταν πάλι κάπου εκεί 33 νομίζω.. 

Όσο για την τεμπελιά που λέτε κορίτσια ακριβώς τα ίδια βιωνω και εγώ! Σε εξωτερικές δουλειές τύπου σούπερ μάρκετ δεν πηγαίνω αλλά οχι μονο επειδή δεν έχω όρεξη αλλά το θεωρώ και πραγματική ταλαιπωρία για το σώμα μου τόση ορθοστασία, πάει ο άντρας μου μόνος του.. Δεν μπορώ να πω ότι δεν έχω όρεξη για βόλτες φαγητό έξω κλπ που και που αλλά όχι συχνά και ότι έχει να κάνει με δουλειές στο σπίτι και υποχρεώσεις ούτε να ακούσω! Θεωρώ ότι είναι φυσιολογικό και παροδικό.. 

Πολύ χαίρομαι που ανακουφιστηκατε λιγάκι κοπέλα μου!λογικό να μην έφυγε τελειως το άγχος,θα γίνει κ αυτό σε λίγες μερουλες,λίγο υπομονή ακόμα.;-)

πρίν από 4 λεπτά , Papakι είπε:

Τη γλυκιά μου και αισιόδοξη καλημέρα σε όλες...χτες ειχα γιατρό αλλά δεν κατάφερα να σας στείλω..πήγαμε μετά να πάρουμε το χαλί κ τα αυτοκόλλητα τοίχου,κάτσαμε με τον αντρουλη κ σε ένα μαγαζάκι δίπλα στο σπίτι κι έπεσα ξερή...Λοιπόν..το κοριτσάκι μας είναι μια χαρά..και ζωηρή και γλυκιά και με κάτι χειλαρες ζουμερες!!Ο πλακούντας μια χαρά και κ τράχηλος επίσης (μου τον μετράει κάθε φορά ενδοκολπικα).Φυσικά έχω τρελαθεί και κοιτάω τη φώτο της από τον υπέρηχο συνέχεια!!!!

Μπράβο στην κούκλα σας!!!!χειλαρες ε;ωχ κάτι φιλιά που θα σας δινει:x και χαρά παπάκι μου,πολύ χαίρομαι:-D

Just now, Eirini1988 είπε:

Καλημέρα κορίτσια!!!

Ελπιζω να είχατε όλες ένα όμορφο βράδυ και να ξεκουραστήκατε.. Εδώ ευτυχώς δρόσισε αρκετά και σταμάτησαν και τα έργα που γινόταν στο δρόμο κάτω απ το σπίτι μου όποτε κοιμήθηκα σαν πουλάκι! Σε καμμιά ωρίτσα ετοιμάζομαι να υποδεχτώ επιτέλους και τον άντρα μου όποτε ανυπομονώ!! Ετοιμάσαμε με τη μαμά και κοτόπουλο με πατάτες που είναι το αγαπημένο του φαγητό.. Ποιος στη χάρη του!!

@Φραουλίνο χαίρομαι πολύ που περάσατε όμορφα το βράδι σας!! Νομίζω το γιορτάσατε με τον καλύτερο τρόπο.. Από δω και πέρα όλα θα πάνε τέλεια!

@Papakι καλορίζικες οι αγορές! Η κουκλίτσα μεγαλώνει και όλα είναι τέλεια.. Απίστευτο αυτό με τους υπερήχους πάντως κι εγώ κάθε φορά χαζεύω τις φωτογραφίες σα χαζή χαχαχαχαχα

Καλώς να τον δεχτείς ειρήνη μου!!!πάει και αυτό,πέρασε κ θα ξανασμιξετε τωρα:x

Just now, Marilou77 είπε:

Καλημέρα κορίτσια!! Κοτοπουλο με πατατες ε; γιαμιιιιι μη μιλατε σε εγκυους για φαγητα χαχαχα, με το καλο να τον δεχτεις τον αντρουλη σου κορίτσι μου!! @papaki με γεια τα ψώνια!!!! Καλε εμεις μας βαλαμε κ σε κορνιζα τι λετε τωρα, χαμος με αυτες τις φωτο, αληθεια κ στο ντοπλερ θα παρουμε τρισδιάστατη έγχρωμη φωτο; 

Εμένα ντοπλερ πέρσι δεν μου έδωσε η αλήθεια είναι.αλλα θα εξαρτηθεί κ από την θέση του μωρού.τωρα αν ο γιος σου ποζάρει,πιστεύω θα σας βγάλει καμία φωτο;-)

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1
  • Χαχα 1

Καλημερα ομορφες μανουλες με τις ομορφες κοιλιτσες! Τί κανετε; Ελπιζω να ειστε ολες καλα και με εστω λιγο παραπανω ενεργεια σημερα! Εδω παλι ενεργεια γιοκ χιχιχι ειμαι σε slow motion!

@Φραουλίνο μου γελασα τοσο με τη συγκριση κοιλιας! Οταν ειπες κυλισαμε τις κοιλιες μας νομιζα θα ελεγες τιποτσ σεξυ, αλλα τελικα κρεπαλη με μπεργκερ και τσουρος!!!! Ξερεις ποσο χαιρομαι που σε ακουω καλα; Οντως αλλη αυρα εχεις πλεον!!!!!!

@Eirini1988 με το καλο να τον δεχτεις!!!!! Ποση χαρα θα παρετε.και οι δυο!!! Το φαγητο σου το ζηλεψα!!! Καλη σας ορεξη και μετα καλες ετοιμασιες με τα μωρουδιακα σας!!!

@Papakι μου τι ομορφο κοριτσακι ειναι αυτο! Με το καλο να την ξναδειτε και καλες ετοιμασιες στα πραγματακια σας!!!!!

@Marilou77εχω ζηλεψει την ιδεα με τα καδρακια σου! Φλερτςρω στην ιδεα να παρω κι εγω, αν και οι Γερμαναραδες δεν δινουν πολλες...3D πχ δεν εχω! Σε λιγο θ τα δουμε λαιβ τα μωρακια μας και εχει να πεσει φωτογραφιση φουλ!!!

8 hours ago, fairy-mary said:

Κορίτσια καλησπέρα σας,

Τι κάνετε;

Ηθελα να σας ρωτησω αν ξερετε..ενα μωρο που πχ βρισκεται στον 5ο μηνα στην 20η θεση μπορει αργοτερα να ανεβει;

Η αναπτυξη δε ξεκιναει ουσιαστικα απο την 28η εβδομαδα;

Καλημερα κοριτσακι μας με τη γαλλιδουλα κορουλα!!!! Ναι μπορει φυσικα να ανεβει! Αλλα μη σκας και πολυ με την καμπυλη αναπτυξης. Κι εμενα ειναι μικροσωμο μωρακι προς το παρον! Αρκει να ειναι στα φυσιολογικα ορια! Αλλη μια γαλλιδουλα ερχεται λοιπον!!!!

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1
  • Χαχα 1

oz5Vp2.png

Just now, Υβόννη είπε:

Καλημερα ομορφες μανουλες με τις ομορφες κοιλιτσες! Τί κανετε; Ελπιζω να ειστε ολες καλα και με εστω λιγο παραπανω ενεργεια σημερα! Εδω παλι ενεργεια γιοκ χιχιχι ειμαι σε slow motion!

@Φραουλίνο μου γελασα τοσο με τη συγκριση κοιλιας! Οταν ειπες κυλισαμε τις κοιλιες μας νομιζα θα ελεγες τιποτσ σεξυ, αλλα τελικα κρεπαλη με μπεργκερ και τσουρος!!!! Ξερεις ποσο χαιρομαι που σε ακουω καλα; Οντως αλλη αυρα εχεις πλεον!!!!!!

@Eirini1988 με το καλο να τον δεχτεις!!!!! Ποση χαρα θα παρετε.και οι δυο!!! Το φαγητο σου το ζηλεψα!!! Καλη σας ορεξη και μετα καλες ετοιμασιες με τα μωρουδιακα σας!!!

@Papakι μου τι ομορφο κοριτσακι ειναι αυτο! Με το καλο να την ξναδειτε και καλες ετοιμασιες στα πραγματακια σας!!!!!

@Marilou77εχω ζηλεψει την ιδεα με τα καδρακια σου! Φλερτςρω στην ιδεα να παρω κι εγω, αν και οι Γερμαναραδες δεν δινουν πολλες...3D πχ δεν εχω! Σε λιγο θ τα δουμε λαιβ τα μωρακια μας και εχει να πεσει φωτογραφιση φουλ!!!

Καλημερα κοριτσακι μας με τη γαλλιδουλα κορουλα!!!! Ναι μπορει φυσικα να ανεβει! Αλλα μη σκας και πολυ με την καμπυλη αναπτυξης. Κι εμενα ειναι μικροσωμο μωρακι προς το παρον! Αρκει να ειναι στα φυσιολογικα ορια! Αλλη μια γαλλιδουλα ερχεται λοιπον!!!!

Καλημέρα κορίτσια μου 

Καλέ κ εμένα με έχει πρήξει η γιατρός με τη κοιλιτσα του ότι είναι μικρούλα κ όταν τη ρώτησα δηλαδή πόσο θα πάει μου λέει 3200 περίπου ε λίγο ειναιιι ρε κορίτσια?

Αυτό με τη θέση που λέτε τι είναι?

yRr5p2.png

Just now, Gogo1994 said:

Καλημέρα κορίτσια μου 

Καλέ κ εμένα με έχει πρήξει η γιατρός με τη κοιλιτσα του ότι είναι μικρούλα κ όταν τη ρώτησα δηλαδή πόσο θα πάει μου λέει 3200 περίπου ε λίγο ειναιιι ρε κορίτσια?

Καλως τη τη Γωγουλα μας! 3200 μια χαρα παληκαρος μου κανει χιχι!!! Καπου εκει μας τον ειπαν κι εμας το παλικαρι μας χιχι! 3κιλα συν για την ακριβεια ειπε, δεν ειπε γραμμαρια! Κουτσουνακια μια σταλιτσα μωρεεεεε θα ειναι ειτε 3+ ειτε πιο πολυ! 

Αυτο με τη θεση Γωγουλα μου αν καταλαβαινω καλα ειναι η θεση που εχει το μωρακι στην καμπυλη αναπτυξης σε σχεση με το μεσο ορο. Εδω μετρανε αλλιως οποτε δεν το εχω ψαξει και πολυ!

• Μου αρέσει 1

oz5Vp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κοριτσάκια μου όμορφα !!!

@Φραουλίνο μου τι τέλεια που κάνατε χθες βράδυ!!!!! Ζήλεψα κ το μπέργκερ κ τα Τσούρος!!!! Εντάξει γέλασα κ εγώ με τις κοιλιές σας χιχιχιχιχι λίγη υπομονή και σε λίγες μέρες θα φύγει εντελώς το άγχος!!

@Eirini1988 με το καλό να υποδεχτείς τον αντρουλη σου!!!! Τι ωραίο φαγητό του ετοίμασες μπράβο σου❤️
@papaki μου ποσό όμορφη και τέλεια κορουλα θα κάνετε!!!! Καλές ετοιμασίες !!!

@Marilou77 Εγώ στο ντοπλερ του γιου μου είχα πάρει φωτό αλλά νομίζω την είχα ζητήσει εγώ επειδή σε κανέναν υπέρηχο δεν είχε βγει σε καμία φωτογραφία 3D επειδή ήταν συνέχεια καλυμμένος στο πρόσωπο...

@MumMaria εμένα ο γιατρός μου μετράει συνεχώς το τράχηλο διακολπικά νομίζω φοβάται περισσότερο από μένα... μου είχε εξηγήσει ότι επειδή έχω δυο αποξεσεις και πάω για Τρίτη γεννα φοβάται μην κοντύνει αλλά αυτός ακλόνητος ... καλύτερος κ από τις προηγούμενες 2 εγκυμοσύνες (43) τη Δευτέρα τώρα θα δω !!

@Υβόννη τι αντοχές να έχουμε... εγω ακόμα σε διακοπές είμαι και σέρνομαι... και ο Γιώργος φωνάζει μαμά έλα να παιτσουμε θα σε βοηθήσω κ εγώ...( με έχει καταλάβει το παιδί μου χιχιχιχ)

χθες βγήκαμε με τον άντρα μου ραντεβού μετά από έναν χρόνο σχεδόν αχαχαχχαχα πήγαμε για φαγητό και εκεί που μιλούσαμε ρομαντικά κάνοντας ανασκόπηση του τι έχουμε περάσει 5 χρόνια τώρα και που είμαστε πλέον ... τσουπ τηλέφωνο από τη μαμά μου όπου ο Γιώργος οδύρεται από μέσα και φωνάζει θέλω και την μαμά μου και τον μπαμπά μου... πήγαμε κ τον πήραμε και τελειώσαμε την βραδιά μας με παγωτό και βόλτα στο λιμάνι ... 

• Μου αρέσει 5
  • Ευχαριστώ 1
  • Χαχα 3

vWRfp2.png
r1qtp2.png

Just now, Υβόννη είπε:

Στην αμνιο το μετρησε η γιατρος λιγο βιαστικα βεβαια και μου την εβγαλε για την ακριβεια στη 16η θεση.

Αλλα μου φαινεται πολυ χαμηλα.

Το οτι δε θα βγει μεγαλο μωρο αυτο ειναι σιγουρο αλλα δε θα αντεξω παλι να βγει 2 κιλα :(

aKX8p2.png

Just now, Gogo1994 είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου 

Μια χαρά είναι ο μικρούλης σου κοριτσι μου!!! 3200 δεν είναι μικρό μωρό είναι ένα φυσιολογικό μωράκι!!! 

Just now, fairy-mary είπε:

Στην αμνιο το μετρησε η γιατρος λιγο βιαστικα βεβαια και μου την εβγαλε για την ακριβεια στη 16η θεση.

Το οτι δε θα βγει μεγαλο μωρο αυτο ειναι σιγουρο αλλα δε θα αντεξω παλι να βγει 2 κιλα :(

Το θέμα είναι να βγει τελειομηνη!!! Εγώ γεννήθηκα 1850 7,5 μηνών!!! Σε θερμοκοιτίδα μπήκα 19 μέρες, δεν με εμπόδισε να βγω 1,77 και καααααμποσααααα κιλά πλέον χιχιχιχιχιχ να είναι γερή μόνο και όλα τα άλλα θα γίνουν!!!

• Μου αρέσει 5

vWRfp2.png
r1qtp2.png

Just now, Geo81 said:

Καλημέρα κοριτσάκια μου όμορφα !!!

@Φραουλίνο μου τι τέλεια που κάνατε χθες βράδυ!!!!! Ζήλεψα κ το μπέργκερ κ τα Τσούρος!!!! Εντάξει γέλασα κ εγώ με τις κοιλιές σας χιχιχιχιχι λίγη υπομονή και σε λίγες μέρες θα φύγει εντελώς το άγχος!!

@Eirini1988 με το καλό να υποδεχτείς τον αντρουλη σου!!!! Τι ωραίο φαγητό του ετοίμασες μπράβο σου❤️
@papaki μου ποσό όμορφη και τέλεια κορουλα θα κάνετε!!!! Καλές ετοιμασίες !!!

@Marilou77 Εγώ στο ντοπλερ του γιου μου είχα πάρει φωτό αλλά νομίζω την είχα ζητήσει εγώ επειδή σε κανέναν υπέρηχο δεν είχε βγει σε καμία φωτογραφία 3D επειδή ήταν συνέχεια καλυμμένος στο πρόσωπο...

@MumMaria εμένα ο γιατρός μου μετράει συνεχώς το τράχηλο διακολπικά νομίζω φοβάται περισσότερο από μένα... μου είχε εξηγήσει ότι επειδή έχω δυο αποξεσεις και πάω για Τρίτη γεννα φοβάται μην κοντύνει αλλά αυτός ακλόνητος ... καλύτερος κ από τις προηγούμενες 2 εγκυμοσύνες (43) τη Δευτέρα τώρα θα δω !!

@Υβόννη τι αντοχές να έχουμε... εγω ακόμα σε διακοπές είμαι και σέρνομαι... και ο Γιώργος φωνάζει μαμά έλα να παιτσουμε θα σε βοηθήσω κ εγώ...( με έχει καταλάβει το παιδί μου χιχιχιχ)

χθες βγήκαμε με τον άντρα μου ραντεβού μετά από έναν χρόνο σχεδόν αχαχαχχαχα πήγαμε για φαγητό και εκεί που μιλούσαμε ρομαντικά κάνοντας ανασκόπηση του τι έχουμε περάσει 5 χρόνια τώρα και που είμαστε πλέον ... τσουπ τηλέφωνο από τη μαμά μου όπου ο Γιώργος οδύρεται από μέσα και φωνάζει θέλω και την μαμά μου και τον μπαμπά μου... πήγαμε κ τον πήραμε και τελειώσαμε την βραδιά μας με παγωτό και βόλτα στο λιμάνι ... 

Πολυ ωραια βραδια μου ακουγεται αλλα ελιωσα με το Γιωργακη μας!!! Ειναι ενας γλυκας!!!! Και ηθελε και τη μαμα.και το μπαμπα ο γλυκουλης! Ειναι η ηλικια τωρα που εχουν το αισθημα αποχωρισμου (ναι εχω διαβασει οτι κυκλοφορει για μωρα χαχχα) μωρε! Παντως τελεια εκλεισε η βραδια σας!!!!!! Στην τελικη καλυτερο ρομαντικο ραντεβου απο τους αντρες σου για παγωτο υπαρχει;; Καλη συνεχεια στις διακοπουλες σας!!!! 

Just now, fairy-mary said:

Κοριτσι μου μην καθεσαι και αγχωνεσαι! Την αλλη φορα βγηκε και νωρις η τσουπρα σου!!! Και πρωτο μωρακι που οκ ειναι ολα πρωτογνωρα! Θα μεγαλωσει εκει σρην κοιλιτσα σου! Εγω ημουν πολυ μικρο μωρο και αδυνατο και καραφλο! Πλεον 1.75, κιλα σε θα αναφερω και μαλλι αφανα χαχχαα!

Εχεις τωρα φρεσκια την προηγουμενη γεννα και ανησυχεις, αλλα το μωρακι σου ειναι υγιεστατο και αν ειναι πετιτ ακομη καλυτερα, να φορεσει ολα αυτα τα ρουχαλακια νουμερο 0! Μαλλον ειναι φασιον αικονς τα κοριτσια σου τελικα!!!

Just now, Geo81 said:

Μια χαρά είναι ο μικρούλης σου κοριτσι μου!!! 3200 δεν είναι μικρό μωρό είναι ένα φυσιολογικό μωράκι!!! 

Το θέμα είναι να βγει τελειομηνη!!! Εγώ γεννήθηκα 1850 7,5 μηνών!!! Σε θερμοκοιτίδα μπήκα 19 μέρες, δεν με εμπόδισε να βγω 1,77 και καααααμποσααααα κιλά πλέον χιχιχιχιχιχ να είναι γερή μόνο και όλα τα άλλα θα γίνουν!!!

Να τη και η αλλη η πετιτ στην κουνια αλλα κοριτσαρος μετα!!!! Βιαστικη να βγεις ησουν βλεπω!!! Γλυκουλακι μου μια σταλιτσα μωρακι μωρε αλλα τωρα κοπελαρα!!!!!

• Χαχα 1

oz5Vp2.png

Καλημερα κοριτσια μου...

Πολυ ωραια νεακια βλεπω σημερα...

Εμενα τον τραχηλο μου τον ειχε μετρησει στην αυχενικη κ μετα στη β επιπεδου...τι να πω ισως βλεπει ο γυναικολογος οτι παει καλα κ δεν τον ξαναμετραει...

Κ εγω βγηκα χτες κοριτσια μου για φαγητο κ στον δρομο βρηκα χαλβα φαρσαλων που εχω λυσαξει να φαω, λεω δεν πειραζει θα παρουμε μολις γυρναμε κ μολις γυρισαμε ειχε κλεισει...

• Μου αρέσει 1
  • Λυπημένη/-ος 1

BDoAp3.png

Διαφημίσεις

Just now, Gogo1994 είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου 

Εσεις μικρη κοιλια , εμεις μεγαλη κοιλια, μωρα ειναι γιατρέ τι θελεις να εχουνε φετες;  σημερα αποφάσισα να δημιουργησω κι άλλο χωρο για τον μπεμπη. Εχω μια μεγαλη συρταριερα, οπου στο πρωτο συρτάρι έβαζα τα παντα, μονο εγω ελειπα δλδ, συρταρι γενικής χρησης, στο δευτερο εβαλα του μπεμπη τις προάλλες κ τα δυο τελευταία δικα μας, για την ωρα, θα δειξει. Καλα που έρχεται το μωρο κ ασχοληθηκα με το συρταρι, το τι βρηκα κ το τι πεταξα αλλο πραγμα, ο σκοπος παντως επετεύχθη!!!! Βασικα εξαιτιας της ριλαξινης, ποια το είπε δε θυμαμαι, αλλα το υιοθετησα αμεσως, ημουν σε φαση η κοιταω το ταβανι ολη μερα κ μετα νιωθω κ τύψεις που εχασα μια μερα χωρις να κανω κατι, η αρχιζει η επιχείρηση δημιουργω χώρο για το μωρο, επικρατησε η λογικη της μάνας κ ειμαι περηφανη γιαυτο χιχι.

• Μου αρέσει 6
  • Χαχα 1

Just now, Depykal said:

Καλημερα κοριτσια μου...

Πολυ ωραια νεακια βλεπω σημερα...

Εμενα τον τραχηλο μου τον ειχε μετρησει στην αυχενικη κ μετα στη β επιπεδου...τι να πω ισως βλεπει ο γυναικολογος οτι παει καλα κ δεν τον ξαναμετραει...

Κ εγω βγηκα χτες κοριτσια μου για φαγητο κ στον δρομο βρηκα χαλβα φαρσαλων που εχω λυσαξει να φαω, λεω δεν πειραζει θα παρουμε μολις γυρναμε κ μολις γυρισαμε ειχε κλεισει...

Βρε κοριτσια, παγωτα στα λιμανια, τσουρος παραγγελιες και να και η αλλη εδω με χαλβα!!! Μας κολαζετε πρωι πρωι δηλαδη μεσημερι μεσημερι χαχαχαχ!!!!!!! Σημερα δεν παιζει να στειλεις τον αντρουλη να φερει; Φατε κοριτσια μου γιατι εδω ηρθε η καουρα και οι αναγουλες και φαγητο με το σταγονομετρο χαχαχα! Πότε θα φαμε;;;;;;; Στην αρχη εμετοι, μετα προσοχη για την καμπυλη, μετα ξανα αναγουλα ε μα πια;;;;;;;

Just now, Marilou77 said:

Εσεις μικρη κοιλια , εμεις μεγαλη κοιλια, μωρα ειναι γιατρέ τι θελεις να εχουνε φετες;  σημερα αποφάσισα να δημιουργησω κι άλλο χωρο για τον μπεμπη. Εχω μια μεγαλη συρταριερα, οπου στο πρωτο συρτάρι έβαζα τα παντα, μονο εγω ελειπα δλδ, συρταρι γενικής χρησης, στο δευτερο εβαλα του μπεμπη τις προάλλες κ τα δυο τελευταία δικα μας, για την ωρα, θα δειξει. Καλα που έρχεται το μωρο κ ασχοληθηκα με το συρταρι, το τι βρηκα κ το τι πεταξα αλλο πραγμα, ο σκοπος παντως επετεύχθη!!!! Βασικα εξαιτιας της ριλαξινης, ποια το είπε δε θυμαμαι, αλλα το υιοθετησα αμεσως, ημουν σε φαση η κοιταω το ταβανι ολη μερα κ μετα νιωθω κ τύψεις που εχασα μια μερα χωρις να κανω κατι, η αρχιζει η επιχείρηση δημιουργω χώρο για το μωρο, επικρατησε η λογικη της μάνας κ ειμαι περηφανη γιαυτο χιχι.

Πες τα βρε Μαριλου μου, μας μετρανε τις κοιλιτσες τους! Μεσογειακοι αντρες ειναι τί θελουν πια αυτοι οι γιατροι; Κοιλιακο απο τωρα; Καταρχην αν παρουν απο τους μπαμπαδες τους κοιλιακο δε θα εχουν ποτε χαχαχαχα!!!!

Αχ τι καλα που εκανες το συρταρι ανακαινιση!!!! Ολα τα σπιτια τελικα εχουν ενα τετοιο συρταρι! Εγω το λεω σαβουροσυρταρο χιχιχιιχιχ!!! Αδειασε τελειως τωρα; Με το καλο να βαλεις τα φορμακια σας και τα πραγματακια σας!!!!!!

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 3

oz5Vp2.png

Just now, Υβόννη είπε:

Βρε κοριτσια, παγωτα στα λιμανια, τσουρος παραγγελιες και να και η αλλη εδω με χαλβα!!! Μας κολαζετε πρωι πρωι δηλαδη μεσημερι μεσημερι χαχαχαχ!!!!!!! Σημερα δεν παιζει να στειλεις τον αντρουλη να φερει; Φατε κοριτσια μου γιατι εδω ηρθε η καουρα και οι αναγουλες και φαγητο με το σταγονομετρο χαχαχα! Πότε θα φαμε;;;;;;; Στην αρχη εμετοι, μετα προσοχη για την καμπυλη, μετα ξανα αναγουλα ε μα πια;;;;;;;

Πες τα βρε Μαριλου μου, μας μετρανε τις κοιλιτσες τους! Μεσογειακοι αντρες ειναι τί θελουν πια αυτοι οι γιατροι; Κοιλιακο απο τωρα; Καταρχην αν παρουν απο τους μπαμπαδες τους κοιλιακο δε θα εχουν ποτε χαχαχαχα!!!!

Αχ τι καλα που εκανες το συρταρι ανακαινιση!!!! Ολα τα σπιτια τελικα εχουν ενα τετοιο συρταρι! Εγω το λεω σαβουροσυρταρο χιχιχιιχιχ!!! Αδειασε τελειως τωρα; Με το καλο να βαλεις τα φορμακια σας και τα πραγματακια σας!!!!!!

Πηρα ηδη τηλεφωνο τον κουνιαδο μου που μενει κοντα να ρωτησω αν ειναι ανοιχτο κ εστειλα τον αντρα μου...τον περιμενω απο στιγμη σε στιγμη....

Βεβαια μετα εχω κ τυψεις γιατι αυτον τον μηνα πηρα παλι 3 κιλα..δεν μπορω να καταλαβω τι γινεται απο την στιγμη που κινουμαι κιολας...θα φωναζει παλι ο γιατρος...

• Μου αρέσει 3

BDoAp3.png

Just now, Υβόννη είπε:

Άδειασε ναι, κι εμενα μου κανει εντύπωση που τα καταφερα, τοσα χρονια το σαβουροσυρταρο, ετσι θα το λεω κι εγω τελικα χιχι, περιμενε τον μαστορα του, τον μπεμπη μου!!!!!

Βρε κοριτσια κ εμενα η εμβρυογος παρολο που εχουμε μεγαλη κοιλια, στα 3500 το υπολογισε, κοντα με εσας, αχ μωρε γερά να ειναι κ ολα τα αλλα ειναι λεπτομερειες.

Just now, Depykal said:

Πηρα ηδη τηλεφωνο τον κουνιαδο μου που μενει κοντα να ρωτησω αν ειναι ανοιχτο κ εστειλα τον αντρα μου...τον περιμενω απο στιγμη σε στιγμη....

Βεβαια μετα εχω κ τυψεις γιατι αυτον τον μηνα πηρα παλι 3 κιλα..δεν μπορω να καταλαβω τι γινεται απο την στιγμη που κινουμαι κιολας...θα φωναζει παλι ο γιατρος...

Θα σου πω εγω τι γινεται! Εισαι εγκυος χιχιχι!!! Το καθε σωμα αντιδρα τελειως διαφορετικα στην εγκυμοσυνη κοριτσακι μου! Αν ειναι καλες οι εξετασεις σου και αν οι ατασθαλιες γινονται μεν αλλα οχι καθε μερα, λογικα το σωμα σου χρειαζεται αυτα τα εξτρα κιλακια. Καταρχην το εχουμε ξαναπει, δεν ειναι κιλα τυπου παχαινω! Ειναι κατακρατηση, δεν ξερω αν πηγαινεις και τουαλετα συχνα, ειναι η μητρα, το στηθος ολα μαζι!! Και φυσικα παιζει ρολο και αν ξεκινησες με χαμηλα κιλακια. Αλλο περιθωριο εχει μια αφρατουλα σαν εμενα αλλο μια κοπελα κανονικη:smile: Μη σκας για τετοια θεματα, μολις γεννησουμε θα φυγουν ολα!!

Just now, Marilou77 said:

Άδειασε ναι, κι εμενα μου κανει εντύπωση που τα καταφερα, τοσα χρονια το σαβουροσυρταρο, ετσι θα το λεω κι εγω τελικα χιχι, περιμενε τον μαστορα του, τον μπεμπη μου!!!!!

Βρε κοριτσια κ εμενα η εμβρυογος παρολο που εχουμε μεγαλη κοιλια, στα 3500 το υπολογισε, κοντα με εσας, αχ μωρε γερά να ειναι κ ολα τα αλλα ειναι λεπτομερειες.

Αδειασε; Καλα φιλη μου δε θελω να ξερω οντως τι ειχε μεσα χαχαχα!! Παντως κι εγω τρελαινομαι να πεταω και να εκκαθαριζω χιχιχι!! Εχει τωρα δηλαδη 2 συρταρια ο μπεμπακος!

Η @Geo81 δεν μας ειπε οτι το Γιωργακη τον εβγαζαν μισο κιλο κατω; Εγω να σου πω κοριτσακι μου οσο ειναι γερα και στα φυσιολογικα ουτε και ασχολουμαι πολυ...Οπως το ειπες κι εσυ δηλαδη, γερα να ειναι και να αναπτυσονται μας νοιαζει! Τα αλλα ειναι υποθεσεις και στατιστικη!

• Μου αρέσει 2

oz5Vp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...