Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Just now, LENAKI19 είπε:
      πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Expand  

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!Δε ταιριάζουν όλοι οι γιατροί σε όλες!Και αυτό είναι το πιο σημαντικό να έχουμε κάποιον να εμπιστευόμαστε και να μας καθοδηγεί και όχι να μας βλέπει τράπεζα!Εγω άργησα αλλά τον βρήκα!Και εύχομαι σε όλες το ίδιο! 

Μανούλες Νοεμβρίου 2020

Recommended Posts

Just now, Evitheodorou είπε:

καταλαβαίνω..χειμώνα δεν έρχεστε καθόλου η σε γιορτές ε..με το μπεμπουλη τώρα πρώτα ο Θεός θα έρθετε πάλι!!

Πασχα κ καμια φορα σε τριημερο. Ναι  τωρα με τον μπομπιρα το επομενο:wub:

• Μου αρέσει 1

oru1p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 13k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Υβόννη

2014

• MumMaria

1926

• Gogo1994

1397

• Despoina K

1058

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Just now, MumMaria είπε:

Κοριτσάκια μου να σας ρωτήσω..εσάς τώρα που πάτε για υπέρηχο,ο γιατρός σας συνεχίζει να σας μετράει τον τράχηλο;;

Μαρία μου στα δύο τελευταία ραντεβού εμένα όχι.πιστευω ο εμβρυολογος το Σάββατο θα το ξαναδει

yRr5p2.png

Just now, MumMaria είπε:

Κοριτσάκια μου να σας ρωτήσω..εσάς τώρα που πάτε για υπέρηχο,ο γιατρός σας συνεχίζει να σας μετράει τον τράχηλο;;

Εμένα με εξετάζει πάντα ενδοκολπικα κ σήμερα που είχαμε ραντεβού είπε ότι ο τράχηλος είναι οκ.(τώρα τι εννοεί ο ποιητής με το οκ δε ξέρω να σου πω).

ποτε περίπου γυρνανε τα μωράκια;εγώ είμαι στην 27η βδομάδα,αύριο μπαίνω στην 28η και δεν έχει γυρίσει..έχω διαβάσει ότι μέχρι την 33η..αλλά δλδ το περιθώριο που έχω ως τότε είναι καλό;

Just now, Gogo1994 είπε:

Μαρία μου στα δύο τελευταία ραντεβού εμένα όχι.πιστευω ο εμβρυολογος το Σάββατο θα το ξαναδει

Ναι κι εγώ ξέχασα να του το θυμίσω κ όταν τελείωσε ο υπέρηχος κ λέω ότι δεν τον είδαμε ,μου ειπε διακοιλιακα δεν φαίνεται καθαρά πλέον.θα ρωτήσω κι εγω εμβρυολογο αλλά εγώ τον έχω σε έναν μηνα:???:

Διαφημίσεις

Just now, Sousamaki είπε:

Εμένα με εξετάζει πάντα ενδοκολπικα κ σήμερα που είχαμε ραντεβού είπε ότι ο τράχηλος είναι οκ.(τώρα τι εννοεί ο ποιητής με το οκ δε ξέρω να σου πω).

ποτε περίπου γυρνανε τα μωράκια;εγώ είμαι στην 27η βδομάδα,αύριο μπαίνω στην 28η και δεν έχει γυρίσει..έχω διαβάσει ότι μέχρι την 33η..αλλά δλδ το περιθώριο που έχω ως τότε είναι καλό;

Εγω 28 εβδομάδα π πηγα ήταν γυρισμένη τώρα στ 29 ήταν Μ τ κεφάλι παλι πανω κ Μ είπε ότι ακόμα είναι νωρίς κ θ γυρναειιι

• Ευχαριστώ 1

k1S4p3.png

Just now, Sousamaki είπε:

Μην αγχώνεσαι για αυτό καθόλου,εμένα ο Βασίλης γύρισε 34η κ της @Geo81 33η. Τον βρίσκουν τον δρόμο τους αυτά,έχεις ακόμα αρκετό χρόνο.;-)

Just now, Despoina Mar είπε:

Εγω 28 εβδομάδα π πηγα ήταν γυρισμένη τώρα στ 29 ήταν Μ τ κεφάλι παλι πανω κ Μ είπε ότι ακόμα είναι νωρίς κ θ γυρναειιι

Ναι έτσι είναι ,νωρίς ακόμα.μετα τις 30 παίρνουν την οριστική θεση:-P

• Μου αρέσει 1

Just now, MumMaria είπε:

Εμένα στ Β επιπέδου τελευταία φορά.. Δεν ξέρω σε 3 εβδομάδες π θ παω ξανά κ θ είμαι 33 w αμα τον μέτρηση τότε.. Μ ανέφερε μόνο γτ μανιακό υγρό κ τ πλακουντα

k1S4p3.png

Εμένα κορίτσια μου τον μετράει κάθε φορά τον τράχηλο αλλά στην περίπτωση μου είναι λογικό μιας και αυτό είναι το αγκαθάκι της εγκυμοσύνης. Όσον αφορά το μωρό, στην  29η εβδομάδα που πήγα είχε ήδη γυρίσει. Και απ ότι φαίνεται εκεί είναι ακόμα μιας και νιώθω κλωτσιές στα πλευρά. Ελπίζω να μείνει έτσι. Πάντως τη στιγμή που γύρισε δεν μπορώ να πω πως ένιωσα κάτι έντονο.

• Μου αρέσει 1

BwLip2.png

Just now, MumMaria είπε:

Εμενα μόνο στον πρώτο υπέρηχο 7η εβδομάδα με μέτρησε..και όταν τον ρώτησα στην Β επιπέδου ποτέ θα τον ξαναδούμε μου είπε είναι μια χαρά γιατί να τον ξαναδούμε. Τώρα κάπως μπερδεύτηκα. Δηλαδή το φυσιολογικό είναι να τον μετραμε κάθε τόσο? :/

Κορίτσια εγώ δεν καταλαβαίνω πως είναι το μωρό και τι πιάνω. 29η είμαι και την άλλη βδομάδα έχω υπέρηχο μετά από 1 μήνα και...θα το δω λογικά! 

yi9jp3.png

Διαφημίσεις

Κορίτσια καλησπέρα σας,

Τι κάνετε;

Ηθελα να σας ρωτησω αν ξερετε..ενα μωρο που πχ βρισκεται στον 5ο μηνα στην 20η θεση μπορει αργοτερα να ανεβει;

Η αναπτυξη δε ξεκιναει ουσιαστικα απο την 28η εβδομαδα;

aKX8p2.png

1 hour ago, MumMaria είπε:

Εμενα μου τον μέτρησε ο εμβρυολογος προχθες αλλα από κοιλια και ειπε ότι είναι 27 και είναι καλός.. τι του θυμησα εγώ βεβαια. 

Κορίτσια μου σας ευχαριστώ πάρα πολύ για τα όμορφα λόγια σας και τη συμπαράσταση όλο αυτό το διάστημα που τη χρειαζόμουν τόσο πολύ!! Χθες το βράδυ μετά τα αποτελέσματα μας βγήκε τόση πείνα από την ανακούφιση (δεν είχαμε φάει όλη μέρα από το άγχος) που παράγγειλαμε στις 23:30 μπέργκερ να το γιορτάσουμε και από ένα άλλο μεξικάνικο τσουρος με ρευστή σοκολάτα (εγώ έφαγα μόνο ένα και πολύ ήταν με το ζάχαρο) :rolleyes:

Τα χλαπακιασαμε και μετά από λίγο τσουλησαμε με τις κοιλιές μας και οι δύο στο κρεβάτι για πολυυυυυ βαθύ ύπνο!! Ο άντρας μου είναι πολύ αδύνατος αλλά μετά από τόσο φαΐ νομίζω μπορούσε να με συναγωνιστεί στην κοιλιά.. 

Περιμένουμε και τα υπόλοιπα με άλλη ψυχολογία αλλά οκ δεν θα πω χωρίς καθόλου άγχος γιατί θα ήταν ψέμα.. 

Λοιπόν σχετικά με τον τράχηλο εμένα ο γιατρός μου από τότε που σταματήσαμε τους κολπικους υπερηχους γύρω στην 9η εβδομάδα δεν με έχει ξανακοιταξει.. Μόνο ο εμβρυολόγος στην αυχενικη που ήταν 34 τη μέρα που πήγα με λίγο αίμα στο μαιευτήριο και στη β επιπέδου που ήταν πάλι κάπου εκεί 33 νομίζω.. 

Όσο για την τεμπελιά που λέτε κορίτσια ακριβώς τα ίδια βιωνω και εγώ! Σε εξωτερικές δουλειές τύπου σούπερ μάρκετ δεν πηγαίνω αλλά οχι μονο επειδή δεν έχω όρεξη αλλά το θεωρώ και πραγματική ταλαιπωρία για το σώμα μου τόση ορθοστασία, πάει ο άντρας μου μόνος του.. Δεν μπορώ να πω ότι δεν έχω όρεξη για βόλτες φαγητό έξω κλπ που και που αλλά όχι συχνά και ότι έχει να κάνει με δουλειές στο σπίτι και υποχρεώσεις ούτε να ακούσω! Θεωρώ ότι είναι φυσιολογικό και παροδικό.. 

• Μου αρέσει 9

Τη γλυκιά μου και αισιόδοξη καλημέρα σε όλες...χτες ειχα γιατρό αλλά δεν κατάφερα να σας στείλω..πήγαμε μετά να πάρουμε το χαλί κ τα αυτοκόλλητα τοίχου,κάτσαμε με τον αντρουλη κ σε ένα μαγαζάκι δίπλα στο σπίτι κι έπεσα ξερή...Λοιπόν..το κοριτσάκι μας είναι μια χαρά..και ζωηρή και γλυκιά και με κάτι χειλαρες ζουμερες!!Ο πλακούντας μια χαρά και κ τράχηλος επίσης (μου τον μετράει κάθε φορά ενδοκολπικα).Φυσικά έχω τρελαθεί και κοιτάω τη φώτο της από τον υπέρηχο συνέχεια!!!!

• Μου αρέσει 10

n41pp3.png

Καλημέρα κορίτσια!!!

Ελπιζω να είχατε όλες ένα όμορφο βράδυ και να ξεκουραστήκατε.. Εδώ ευτυχώς δρόσισε αρκετά και σταμάτησαν και τα έργα που γινόταν στο δρόμο κάτω απ το σπίτι μου όποτε κοιμήθηκα σαν πουλάκι! Σε καμμιά ωρίτσα ετοιμάζομαι να υποδεχτώ επιτέλους και τον άντρα μου όποτε ανυπομονώ!! Ετοιμάσαμε με τη μαμά και κοτόπουλο με πατάτες που είναι το αγαπημένο του φαγητό.. Ποιος στη χάρη του!!

@Φραουλίνο χαίρομαι πολύ που περάσατε όμορφα το βράδι σας!! Νομίζω το γιορτάσατε με τον καλύτερο τρόπο.. Από δω και πέρα όλα θα πάνε τέλεια!

@Papakι καλορίζικες οι αγορές! Η κουκλίτσα μεγαλώνει και όλα είναι τέλεια.. Απίστευτο αυτό με τους υπερήχους πάντως κι εγώ κάθε φορά χαζεύω τις φωτογραφίες σα χαζή χαχαχαχαχα

• Μου αρέσει 5

BwLip2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...