Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Just now, LENAKI19 είπε:
      πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Expand  

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!Δε ταιριάζουν όλοι οι γιατροί σε όλες!Και αυτό είναι το πιο σημαντικό να έχουμε κάποιον να εμπιστευόμαστε και να μας καθοδηγεί και όχι να μας βλέπει τράπεζα!Εγω άργησα αλλά τον βρήκα!Και εύχομαι σε όλες το ίδιο! 

Μανούλες Νοεμβρίου 2020

Recommended Posts

Just now, ΕΥΑ! είπε:

με το ανδρος,12 το πρωι φευγει απο εδω

ναι εγω 30 σκεφτόμουν να έφευγα αργά με το τοπικο από δω αλλά τελικά με το πρωινό 31 αχ που θα παει θα πετύχουμε κάποια στιγμή η μια την άλλη εντωμεταξυ μπορεί να έχουμε συναντηθεί κ να μην το ξέρουμε..

i0cXp3.png?t=1&L0kq4ho6

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 13k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Υβόννη

2014

• MumMaria

1926

• Gogo1994

1397

• Despoina K

1058

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Just now, Despoina Mar said:

Καλημερααα αχ και εγώ έχω ψιλό αναγουλες καμια σχεση Μ τ αρχή αλλά παλι χαλιέμαι λίγο Μ τ στομάχι Μ.. Ζουμε μεγάλες στιγμεςςς

Και καουρα εδω μαζι!!! Καταπληκτικα!! Χαχαχαχαχα

Just now, Argyroula said:

Καλημεραααα στα κορίτσιααα και στα μωράκια τους!!!! Ο Σπύρος σήμερα δεν θα πάει στην δουλειά και κορίτσια μου από χθες το βράδυ βάφουμε το δωμάτιο!! Έχω κατάενθουσιαστεί!! Μας έφεραν και τα έπιπλα και έχουμε στήσει κάποια και τρελαίνομαι!!!! 

Plus one έδω στις αναγούλες και στους πόνους στην μέση-πλάτη!Χάλιαααα!!! 

@Φραουλίνο μας όλα τέλεια!!!! Μην το ξανασκεφτεις καν από δω και πέρα! Τελείωσε αυτή η περιπέτεια και την διαχειριστήκατε όπως ακριβώς έπρεπε! Τώρα μόνο χαρά και προσμονή κορίτσι μου!! 

Αχ τί καλα που βαφετε!!!!!!!! Καλοριζικο το δωματιακι σας!!!!! Εσυ κοριτσακι μου οχι πολυ στο δωματιο με τις μπογιες, ασε το μαστρο-Σπυρο να βαψει χιχιχιχι!!!

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 3

oz5Vp2.png

Just now, Argyroula είπε:

Καλημεραααα στα κορίτσιααα και στα μωράκια τους!!!! Ο Σπύρος σήμερα δεν θα πάει στην δουλειά και κορίτσια μου από χθες το βράδυ βάφουμε το δωμάτιο!! Έχω κατάενθουσιαστεί!! Μας έφεραν και τα έπιπλα και έχουμε στήσει κάποια και τρελαίνομαι!!!! 

Plus one έδω στις αναγούλες και στους πόνους στην μέση-πλάτη!Χάλιαααα!!! 

@Φραουλίνο μας όλα τέλεια!!!! Μην το ξανασκεφτεις καν από δω και πέρα! Τελείωσε αυτή η περιπέτεια και την διαχειριστήκατε όπως ακριβώς έπρεπε! Τώρα μόνο χαρά και προσμονή κορίτσι μου!! 

Αχ τι τέλεια μήπως να αρχίσουμε να βάζουμε φωτο στ προφίλ Γ ν παιρνουμε ιδέες? Χαχα

• Μου αρέσει 2

k1S4p3.png

Just now, Evitheodorou είπε:

ναι εγω 30 σκεφτόμουν να έφευγα αργά με το τοπικο από δω αλλά τελικά με το πρωινό 31 αχ που θα παει θα πετύχουμε κάποια στιγμή η μια την άλλη εντωμεταξυ μπορεί να έχουμε συναντηθεί κ να μην το ξέρουμε..

Πολυ πιθανον!!τωρα τελος τα ταξιδια, απο του χρονου,ασε με βαρια καρδια φευγουμε.καλομαθα φετος :)

oru1p3.png

Just now, Gogo1994 είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου εγώ αναγουλες δεν έχω όπως κ στην αρχή αλλά πόνους στη μέση πολύ εντονους.χωνω μαξιλάρια για να βολευτω 

Ρε κορίτσια θα μοιραστώ μαζι σας κάποιες σκέψεις οταν δούλευα όλο έβρισκα πράγματα τα οποία ήθελα να κάνω κ δεν μπορούσα λόγω δουλειάς.τωρα που έχω όλο το χρόνο δεν βρίσκω τίποτα σχεδόν ενδιαφέρον.Σκεφτομαι ότι ίσως φταίει ο ιός κ οι αντοχές μας.Γιατι το να τα κάνεις όλα με μάσκα δεν είναι ότι καλύτερο.Θα βγω θα πάω για καφέ φαγητό κ ακόμα κ αυτά τώρα έχω αρχίσει να τα "βαριέμαι" λόγω φόβου με τ κρούσματα? Δε ξέρω.Παντως δε με αναγνωρίζω ώρες ώρες.Εγω ήμουν μέσα στην ένταση κ στην εγρήγορση κ είχα πολύ όρεξη σαν Γωγώ πάντα

Συμπεθερουλα νομιζω οτι οι ορμόνες μας κάνουν παρτι γενικά Γ αυτο, συν όλο αυτό με τον ιό.. Κ εγώ ορισμένες φορές δεν έχω καθόλου όρεξη είναι φυσιολογικό.. Απλά προσπαθησε ν βγαίνεις τώρα όσο μπορείς και να κοιτάς τα θετικά κάθε πραγματος.. Θ ζήσουμε πολυ όμορφες στιγμές.. Εγώ πλεον ανυπομονώ ν χειμωνιασει!! 

• Μου αρέσει 3

k1S4p3.png

Διαφημίσεις

Just now, Gogo1994 said:

Καλημέρα κορίτσια μου εγώ αναγουλες δεν έχω όπως κ στην αρχή αλλά πόνους στη μέση πολύ εντονους.χωνω μαξιλάρια για να βολευτω 

Ρε κορίτσια θα μοιραστώ μαζι σας κάποιες σκέψεις οταν δούλευα όλο έβρισκα πράγματα τα οποία ήθελα να κάνω κ δεν μπορούσα λόγω δουλειάς.τωρα που έχω όλο το χρόνο δεν βρίσκω τίποτα σχεδόν ενδιαφέρον.Σκεφτομαι ότι ίσως φταίει ο ιός κ οι αντοχές μας.Γιατι το να τα κάνεις όλα με μάσκα δεν είναι ότι καλύτερο.Θα βγω θα πάω για καφέ φαγητό κ ακόμα κ αυτά τώρα έχω αρχίσει να τα "βαριέμαι" λόγω φόβου με τ κρούσματα? Δε ξέρω.Παντως δε με αναγνωρίζω ώρες ώρες.Εγω ήμουν μέσα στην ένταση κ στην εγρήγορση κ είχα πολύ όρεξη σαν Γωγώ πάντα

Καλημερα Γωγουλα μου!!! Κι εγω με τα μαξιλαρια μου ειμαι παντου χαχαχα! Πληθυντικος γιατι ενα δεν κανει τιποτα!

Δεν εισαι η μονη γλυκια μου! Λοιπον, προ εγκυμοσυνης δουλευα σκεψου 10-12 ωρες σιγουρα! Σχεδον καθε μερα ξυπνουσα νωριτερα για γυμναστικη πριν τη δουλεια! Ετοιμαζα ταπερ να παρω μαζι! Καθε μηνα ειχα ενα με δυο ταξιδια εκτος Γερμανιας συνηθως, λογω συνεδριων! Σαββατο πρωι ειχα μαθημα πιανο και μετα πηγαινα για ψωνια συνηθως για το σπιτι, βραδυ ειτε βγαιναμε ειτε πηγαιναμε σε καποιο σπιτι ειτε ερχονταν! Κυριακη πιο χαλαρα και καλα, αλλα σιγουρα ειχε καμια πεζοπορια ή ποδηλαταδα εκτος αν ηταν χαλια ο καιρος και διαβασμα Γερμανικων!

Πλεον σερνομαιιιιιιιιιιι! Ουτε το  ενα δεκατο δεν κανω!!! Θα μου πεις, σου εκλεψαν και το ποδηλατο χαχαχαχα!!! Διαβασα καπου οτι ξεκινα η ορμονη της χαλαρωσης τωρα για να μας προετοιμασει για τη γεννα! Παντως ειναι απολυτα φυσιολογικο Γωγουλα μου!!! Νομιζω θα ξαναβρουμε την ενεργεια μας μολς γεννησουμε!!

Just now, Despoina Mar said:

Αχ τι τέλεια μήπως να αρχίσουμε να βάζουμε φωτο στ προφίλ Γ ν παιρνουμε ιδέες? Χαχα

Τελεια ιδεα!!!!! Νομιζω σε κανα μηνα θα ειμαστε πανω κατω ολες ετοιμες!!!

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 1

oz5Vp2.png

@Gogo1994 κ εγω ακριβως τα ιδια...καθε μερα λεω θα παω για περπατημα η εστω για καφε αλλα τελικα δεν κανω τιποτα..οποτε ειναι  να παμε σουπερ μαρκετ στο τελος δεν παω πηγαινει μονος του ο αντρας μου...

BDoAp3.png

Just now, Despoina Mar είπε:

Συμπεθερουλα νομιζω οτι οι ορμόνες μας κάνουν παρτι γενικά Γ αυτο, συν όλο αυτό με τον ιό.. Κ εγώ ορισμένες φορές δεν έχω καθόλου όρεξη είναι φυσιολογικό.. Απλά προσπαθησε ν βγαίνεις τώρα όσο μπορείς και να κοιτάς τα θετικά κάθε πραγματος.. Θ ζήσουμε πολυ όμορφες στιγμές.. Εγώ πλεον ανυπομονώ ν χειμωνιασει!! 

Καλά μου τα λες Δεσποινάκι.Και εγώ όμορφα τον σκέφτομαι τον χειμώνα μπορώ να πω ανυπομωνω ίσως γιατί είναι κ πιο ωραία μέσα τον χειμώνα ενώ τώρα βλέπω καλοκαίρι αλλά δε μπορώ κ να ταυτιστώ καθόλου με καλοκαιρινές συνήθειές

@Υβόννημου ειλικρινά το εύχομαι να βρω τις δυνάμεις μετά να ξαναγίνω αυτή που ήμουν κ ας τρέχω πίσω από το μικρό όλη μέρα.

@Depykalτουλαχιστον είναι φυσιολογικό σε όλες μας κοπέλα μου από ότι βλέπω 

• Μου αρέσει 2

yRr5p2.png

@DepykalΑχ ναι αν μπορεσω να βγάλω πανοραμική θα την ανεβασω!

@Υβόννη ναι εννοείται αν και είναι οικολογικά νερου χωρίς μυρωδιά αλλά προσέχω!! 

Κάναμε δύο αντικριστους τοίχους μέντα. Ο ένας έχει μια μετωπιδα και μια κολώνα (αυτά βάψαμε) και όλος ο υπόλοιπος θα γεμίσει πουα (μικρά ρομβακια) μπεζ μέντα και ώχρα (τα οποία τα έφτιαξα μόνη μου και τώρα τα εκτυπώνω και θα τα κολλήσω). Εχω πάρει κάτι καλάθια για άπλυτα αλλαξιερα και καδρακια όλα σε φυσικό χρώμα τύπου μπαμπού και τώρα παραγγελνω υφάσματα για κουρτίνες και κάτι μαξιλάρια που έχω και θέλω να ντύσω. Επίσης τώρα του φτιάχνω και σημαιάκια πανινα να βάλω σ ένα σημείο. Αν θέλετε τα πάντα για υφάσματα raftadiko.gr έχει καταπληκτικά και θεωρώ σε καλές τιμές! 

• Μου αρέσει 5

yi9jp3.png

Γεια σας κορίτσια!!!

Σημερα ξύπνησα πολύ ορεξάτη παρότι στη γειτονιά βαράνε πριόνια λόγω έργων.. Αύριο επιτέλους έρχεται ο άντρας μου και είμαι ενθουσιασμένη! Ξεκινήσαμε με τη μαμά καθαριότητα να τα βρει καθαρά ο κύριος... Εγώ βέβαια περισσότερο επιβλέπω χαχαχαχαχαχα. Και η δίκη μου ενέργεια κορίτσια είναι στα τάρταρα. Νιώθω μια μόνιμη κόπωση και μια χαζό ναυτία. Εγώ επίσης έχω και πονάκια στα πλευρά. Δίνει καλές κλωτσιές ο γιος μου...

@Marilou77 μεγεια τα πραγματάκια!! Καλοριζικα και να τα χαρείτε!

• Μου αρέσει 10

BwLip2.png

Διαφημίσεις

Just now, Gogo1994 είπε:

Κορίτσι μου μην ενοχοποιεις τον εαυτό σου!! Η δουλειά που κάνει το σώμα σου αυτή τη στιγμή είναι η πιο σημαντική! Ο, τι θες και αντέχεις θα κάνεις! Σε καταλαβαίνω απόλυτα όλοι μου οι φίλοι δεν με αναγνωρίζουν και μου το λένε κιόλας ότι είμαι υπερβολική και ότι αποκλείεται μόνο εγώ να περνάω την εγκυμοσύνη τόσο βαριά και με τόσα συμπτώματα και γιατί δεν βγαίνω δεν διαβάζω βιβλία κλπ. Στην αρχή έπεφτα πάρα πολύ! Τώρα να σου πω την αλήθεια προσπαθώ να πείσω τον εαυτό μου ότι είμαι πολύ τυχερή που δίνω το δικαίωμα στον εαυτό μου να τον ακούω και να κάνω αυτό που μου ζητάει. Να κοιμάμαι να σέρνομαι να ξανακοιμαμαι να κοιτάω το ταβάνι να κλαίω.... Θέλει πολύ χώρο για να υποδεχτούμε τα μωράκια μας!!! Και εμείς τον ετοιμάζουμε και μέσα μας! Κανείς πολύ καλή δουλειά είμαι σίγουρη! 

Εντωμεταξύ για τον χειμώνα που λέτε! Κάθε φορά που κάνω κράτει στα γλυκά και στο φαγητό σκέφτομαι να έχει κρύο και να τρώω σοκολάτες χωρίς τύψεις πράγμα που ελπίζω να κάνω με το που μπω στον μήνα μου! Χαχαχαχα

• Μου αρέσει 4

yi9jp3.png

Just now, Argyroula είπε:

Κορίτσι μου μην ενοχοποιεις τον εαυτό σου!! Η δουλειά που κάνει το σώμα σου αυτή τη στιγμή είναι η πιο σημαντική! Ο, τι θες και αντέχεις θα κάνεις! Σε καταλαβαίνω απόλυτα όλοι μου οι φίλοι δεν με αναγνωρίζουν και μου το λένε κιόλας ότι είμαι υπερβολική και ότι αποκλείεται μόνο εγώ να περνάω την εγκυμοσύνη τόσο βαριά και με τόσα συμπτώματα και γιατί δεν βγαίνω δεν διαβάζω βιβλία κλπ. Στην αρχή έπεφτα πάρα πολύ! Τώρα να σου πω την αλήθεια προσπαθώ να πείσω τον εαυτό μου ότι είμαι πολύ τυχερή που δίνω το δικαίωμα στον εαυτό μου να τον ακούω και να κάνω αυτό που μου ζητάει. Να κοιμάμαι να σέρνομαι να ξανακοιμαμαι να κοιτάω το ταβάνι να κλαίω.... Θέλει πολύ χώρο για να υποδεχτούμε τα μωράκια μας!!! Και εμείς τον ετοιμάζουμε και μέσα μας! Κανείς πολύ καλή δουλειά είμαι σίγουρη! 

Εντωμεταξύ για τον χειμώνα που λέτε! Κάθε φορά που κάνω κράτει στα γλυκά και στο φαγητό σκέφτομαι να έχει κρύο και να τρώω σοκολάτες χωρίς τύψεις πράγμα που ελπίζω να κάνω με το που μπω στον μήνα μου! Χαχαχαχα

Με συγκινησες με άγγιξαν όλα αυτά που μου είπες γιατί νιώθω τύψεις κ για τους φίλους μου πολλές φορές σκέφτομαι τι θα λενε θα σκέφτονται ότι είμαι υπερβολική η όταν χάνομαι πάλι νιώθω τύψεις ότι δε θέλω να νομίζουν ότι μου φταίνε.ωστοσο όλα αυτά που λες κάνω κ εγώ κ λέω γιατί ? Γιατί δε κάνω κάτι ουσιαστικό.Γιατι περνάνε οι ώρες έτσι απλά στριφογυρνοντας στο σπίτι κ κοιτάζοντας το ταβάνι?.Αλλα μάλλον το χρειαζόμαστε αυτό το τίποτα που μάλλον δεν είναι τίποτα είναι η προετοιμασία που λες.Ωρες ώρες μπλοκάρω κ σκέφτομαι μήπως με εμένα δε πάει κάτι καλά μήπως είναι μελαγχολία κ πρέπει να το προσέξω.

Μεταξύ μας κ εγώ σκέφτηκα τα μελομακάρονα των Χριστουγέννων! Χαχα

Ευχαριστώ που μοιραστηκατε μαζί μου τη δική σας ψυχολογία.

• Μου αρέσει 1

yRr5p2.png

Just now, ΕΥΑ! είπε:

Πολυ πιθανον!!τωρα τελος τα ταξιδια, απο του χρονου,ασε με βαρια καρδια φευγουμε.καλομαθα φετος :)

καταλαβαίνω..χειμώνα δεν έρχεστε καθόλου η σε γιορτές ε..με το μπεμπουλη τώρα πρώτα ο Θεός θα έρθετε πάλι!!

i0cXp3.png?t=1&L0kq4ho6

ΚοριτσάκιΑ μου συμφωνώ με την @Argyroula... δώστε άφεση «αμαρτιών» στον εαυτό σας!! Σέρνεσαι ; Δεν πειράζει... ξέρεις τι γίνεται μέσα σου όλο αυτό το 9μηνο;;;; Πείτε μου ποιος άντρας θα καταφέρνε  να αντέξει  έστω και για  ένα μήνα αυτά που περνάμε εμείς ανα βδομάδα !!! Σας ορκίζομαι πως μόλις πάτε σπίτι με το μωράκι σας όχι απλά θα βρείτε ενέργεια κ δύναμη για να αντέξετε και να προσφέρετε τα πάντα σε αυτή τη ζωούλα , αλλά θα απορείτε κ ολας!!! Θα με θυμηθείτε!!! Μην κρίνετε αυστηρά την τωρινή μας κατάσταση , έτσι είναι αποδεχτείτε την... λίγο έμεινε... η ριλαξινη(ορμόνη τελευταίου τριμήνου) φταίει για την νωχελικότητα μας , την «βαρεμάρα» μας την αδυναμία που νιώθουμε να κάνουμε το οτιδήποτε... προετοιμάζει τους συνδέσμους(τους χαλαρώνει) του σώματος μας για τον τοκετό :) , ρίξτε εκεί το φταίξιμο χιχιχιχιχιχ και τέλος οποίος «επιλέξει» να σας κατηγορήσει, για όλα αυτά που σας συμβαίνουν αυτήν την τόσο πρωτόγνωρη κ συνάμα γλυκιά περίοδο , στείλτε τον από εκεί που ρθεεεεε!!!! ❤️

• Μου αρέσει 9

vWRfp2.png
r1qtp2.png

Just now, Geo81 είπε:

ΚοριτσάκιΑ μου συμφωνώ με την @Argyroula... δώστε άφεση «αμαρτιών» στον εαυτό σας!! Σέρνεσαι ; Δεν πειράζει... ξέρεις τι γίνεται μέσα σου όλο αυτό το 9μηνο;;;; Πείτε μου ποιος άντρας θα καταφέρνε  να αντέξει  έστω και για  ένα μήνα αυτά που περνάμε εμείς ανα βδομάδα !!! Σας ορκίζομαι πως μόλις πάτε σπίτι με το μωράκι σας όχι απλά θα βρείτε ενέργεια κ δύναμη για να αντέξετε και να προσφέρετε τα πάντα σε αυτή τη ζωούλα , αλλά θα απορείτε κ ολας!!! Θα με θυμηθείτε!!! Μην κρίνετε αυστηρά την τωρινή μας κατάσταση , έτσι είναι αποδεχτείτε την... λίγο έμεινε... η ριλαξινη(ορμόνη τελευταίου τριμήνου) φταίει για την νωχελικότητα μας , την «βαρεμάρα» μας την αδυναμία που νιώθουμε να κάνουμε το οτιδήποτε... προετοιμάζει τους συνδέσμους(τους χαλαρώνει) του σώματος μας για τον τοκετό :) , ρίξτε εκεί το φταίξιμο χιχιχιχιχιχ και τέλος οποίος «επιλέξει» να σας κατηγορήσει, για όλα αυτά που σας συμβαίνουν αυτήν την τόσο πρωτόγνωρη κ συνάμα γλυκιά περίοδο , στείλτε τον από εκεί που ρθεεεεε!!!! ❤️

Έχεις δίκιο κ να σου πω την αλήθεια πιστεύω ότι κ ο άντρας Μ σε μπορεί να καταλάβει κ μου τη δίνει κ αυτό.δεν είναι μόνο η δουλειά δύσκολη.Αυτο που νιώθουμε ούτε που το φαντάζονται.

• Μου αρέσει 1

yRr5p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...