Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Just now, LENAKI19 είπε:
      πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Expand  

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!Δε ταιριάζουν όλοι οι γιατροί σε όλες!Και αυτό είναι το πιο σημαντικό να έχουμε κάποιον να εμπιστευόμαστε και να μας καθοδηγεί και όχι να μας βλέπει τράπεζα!Εγω άργησα αλλά τον βρήκα!Και εύχομαι σε όλες το ίδιο! 

Μανούλες Νοεμβρίου 2020

Recommended Posts

Καλημερα κοριτσια μου... 

Καθε βραδυ που παω να ξαπλωσω με ποναει η πλατη κ κανω αμαν να κοιμηθω...σας ποναει εσας;ειναι φυσιολογικο;

@Φραουλίνο μου μπραβο τελεια τα νεα σου...

@Marilou77 μεγια τα ψωνια σας...

• Μου αρέσει 2
  • Ευχαριστώ 1

BDoAp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 13k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Υβόννη

2014

• MumMaria

1926

• Gogo1994

1397

• Despoina K

1058

Περισσότερες δημοσιεύσεις

8 ώρες πρίν, Φραουλίνο είπε:

Κορίτσια μόλις με πήραν να μου πουν ότι βγήκαν τα πρώτα και είναι φυσιολογικά!!!! Μεγάλες ώρες, κοντεψαμε να μείνουμε από το άγχος μέχρι να χτυπήσει το τηλέφωνο αλλά ευτυχώς όλα καλά!! :grin:

Ημουν σιγουρη οτι ολα θα ηταν καλα!!ηρεμια απο εδω κ περα κ πολλα ψωνια για την μπουμπου!!:D

Just now, Depykal είπε:

Καλημερα κοριτσια μου... 

Καθε βραδυ που παω να ξαπλωσω με ποναει η πλατη κ κανω αμαν να κοιμηθω...σας ποναει εσας;ειναι φυσιολογικο;

@Φραουλίνο μου μπραβο τελεια τα νεα σου...

@Marilou77 μεγια τα ψωνια σας...

Καλημερα!εδω κ εναμιση μηνα ποναει μεση πλατη μεχρι να βολευτω να κοιμηθω κ οταν ξυπναω,με το ζορι σηκωνομαι το πρωι.μετα ισιωνω.

• Μου αρέσει 3

oru1p3.png

καλημέρα σε όλες κορίτσια τέλεια Φραουλίνο όλα καλά κ προχωράμε δυνατά!!!μεγάλωσαν κι άλλο τα μπεμπεκια τι καλά!!!και εμείς έχουμε αεράκι εδώ ευτυχώς..31 κατεβαίνω στην Αθήνα για γιατρό εγώ να δούμε τι θα δούμε..και εγω πλέον δύσκολο ύπνο κάνω κ ποναει η μέση δεν μπορώ να βολευτω αλλά οκ υπομονή!!

• Μου αρέσει 2

i0cXp3.png?t=1&L0kq4ho6

Καλημέρα κοριτσάκια μου,

@Φραουλίνο κοριτσάκι μου επιτέλους μια βαθειά ανάσα μετά από τόσο καιρο❤️ Όλα πήγαν καλα(όχι ότι είχα αμφιβολία)ξεκουράσου λίγο προς το παρόν και μετά βουρ για προετοιμασία!!!

@Marilou77 Με γεια τα πραγματάκια σας κορίτσι μου!!! Να τα χαρεί ο μπέμπης σας!!!

@MumMaria εντάξει τι να πω για την κορακλα σου πραγματικά!!!! Ποσό οργανωτική;;;;;;; Γύρισε από τώρα να προλάβει ;;;;; Ρισπεκτ!!!! Για τα κιλάκια της τι να πω για την γιγαντουλαααα ❤️Καλε κ εμένα ο Γιώργος 33η εβδομάδα γύρισε... Αχαχαχαχα το απόγευμα που γύρισε ένιωσα όλο το μεγαλείο του να βλέπω έναν εξωγήινο στην κοιλιά μου να της αλλάξει θέση και να πετάγονται εξογκώματα αχαχαχαχαχα

Κοριτσακια μου γλυκά είμαστε όλες νομίζω στο τελευταίο μας τρίμηνο (για μένα το χειρότερο) δυστυχώς επανέρχονται αναγούλες του πρώτου , η ψυχολογία λόγω άγχους γεννάς , λόγω του ότι μας πιάνει η ματαίωση μας , αν όλα πάνε καλά, πως θα πάνε καλά; Θα τα καταφέρω; Ποτέ κ πως θα φτιάξω την φωλίτσα μου!! Είναι όλα ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ!!! Όπως και τα πονάκια στο ήδη ταλαιπωρημένο μας βαρύ κορμί , και οι συσπάσεις που μας προετοιμάζουν για τον τοκετό! Να έχετε στο πίσω μέρος του μυαλού σας πως όλα θα πάνε καλά! Και θα τα καταφέρουμε όλες μαζί!

• Μου αρέσει 9

vWRfp2.png
r1qtp2.png

Καλημέρα ομορφες μανουλες!!!! Απλωσα τα χθεσινα ψωνια στο κρεβατι για να τα βγαλω φωτο να τα στειλω στη κουνιαδα μου κ ηταν τοσο ωραιααααα, βγαινω απο το δωματιο κ ξαναμπαινω κ τα βλεπω αραδιασμενα κ μου φαίνεται σαν ψεμα, το μπρς βγες το εχω κανει αρκετες φορες, κ παντα το ιδιο αισθημα εκπληξη κ χαρα, αχ τα ιδια θα κανω κ με το μωρο, θα το κοιταω θα βγαινω απο το δωματιο θα ξαναμπαινω κ θα λεω ειναι δικο μου;  @MumMaria ωραιο αυτο με τις λιστες θα το κανω κι εγω, ετσι βλεπεις σιγα σιγα να φευγουν πραγματα κ ηρεμεις, βεβαια λιστα εκανα κι εγω για τα τζαμπο αλλα παλι ξεχασα μερικα, βασικα ξεχασα να παρω τη λιστα μαζί μου χαχαχα.

• Μου αρέσει 4
  • Χαχα 2

Διαφημίσεις

Just now, Evitheodorou είπε:

καλημέρα σε όλες κορίτσια τέλεια Φραουλίνο όλα καλά κ προχωράμε δυνατά!!!μεγάλωσαν κι άλλο τα μπεμπεκια τι καλά!!!και εμείς έχουμε αεράκι εδώ ευτυχώς..31 κατεβαίνω στην Αθήνα για γιατρό εγώ να δούμε τι θα δούμε..και εγω πλέον δύσκολο ύπνο κάνω κ ποναει η μέση δεν μπορώ να βολευτω αλλά οκ υπομονή!!

Καλημερα!!για μια μερα διαφορα παλι δεν θα βρεθουμε στο καραβι χαχα.30 φευγω εγω.

• Μου αρέσει 1

oru1p3.png

Καλημερα αγαπημενες μου απο την υπναρου φιλη σας με τις καουρες και τις αναγουλες της χαχαχαχ! Μα πού εμφανιστηκαν ξανα οι αναγουλες καλε απο το πουθενα; Διαβασα μετα την @Geo81 μας που σαν εμπειρη μανουλα ξερει και λεω αααα οκ ολα καλα λοιπον χιχιχιχι!!! 

@MumMaria συμπεθερουλα ειμαι κι εγω φαν της λιστας! Μαλιστα, μη γελασετε, εχω παντα ενα χαρτι διπλα μου, κια αν μεσα στο βραδυ ξυπνησω με τη σκεψη για κατι, απλα το σημειωνω εκει χαχαχχαα!!!! Ολα θα γινουν κοριτσακια μου! Το μωρακι μας θελει αγκαλιτσες και αγαπη, τα αλλα μια χαρα θα τα φτιαξουμε!

@Marilou77 ετσι κανω κι εγω με ολα τα πραγματακια του!!! Τα φορμακια του τα εχω αγκαλιτσα εστω μια γορα τη μερα! Μα πώς θα χωρεσει ενα ανθρωπακι εκει μεσα; Ειναι τοσο μικραααααα!!!!  Νιωθω ωρες ωρες οτι μιλανε για καποια αλλη οτι δεν ειναι δικα μας ολα αυτα!!!!

Just now, Geo81 said:

Καλημέρα κοριτσάκια μου,

@Φραουλίνο κοριτσάκι μου επιτέλους μια βαθειά ανάσα μετά από τόσο καιρο❤️ Όλα πήγαν καλα(όχι ότι είχα αμφιβολία)ξεκουράσου λίγο προς το παρόν και μετά βουρ για προετοιμασία!!!

@Marilou77 Με γεια τα πραγματάκια σας κορίτσι μου!!! Να τα χαρεί ο μπέμπης σας!!!

@MumMaria εντάξει τι να πω για την κορακλα σου πραγματικά!!!! Ποσό οργανωτική;;;;;;; Γύρισε από τώρα να προλάβει ;;;;; Ρισπεκτ!!!! Για τα κιλάκια της τι να πω για την γιγαντουλαααα ❤️Καλε κ εμένα ο Γιώργος 33η εβδομάδα γύρισε... Αχαχαχαχα το απόγευμα που γύρισε ένιωσα όλο το μεγαλείο του να βλέπω έναν εξωγήινο στην κοιλιά μου να της αλλάξει θέση και να πετάγονται εξογκώματα αχαχαχαχαχα

Κοριτσακια μου γλυκά είμαστε όλες νομίζω στο τελευταίο μας τρίμηνο (για μένα το χειρότερο) δυστυχώς επανέρχονται αναγούλες του πρώτου , η ψυχολογία λόγω άγχους γεννάς , λόγω του ότι μας πιάνει η ματαίωση μας , αν όλα πάνε καλά, πως θα πάνε καλά; Θα τα καταφέρω; Ποτέ κ πως θα φτιάξω την φωλίτσα μου!! Είναι όλα ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ!!! Όπως και τα πονάκια στο ήδη ταλαιπωρημένο μας βαρύ κορμί , και οι συσπάσεις που μας προετοιμάζουν για τον τοκετό! Να έχετε στο πίσω μέρος του μυαλού σας πως όλα θα πάνε καλά! Και θα τα καταφέρουμε όλες μαζί!

Τί ομορφα που τα λες!!!!! Ακριβως ετσι!!!!! Βαλε στον καταλογο και το δακρυ με το παραμικρο!!! Εκτος αν μονο εγω συγκινουμαι τοσο με ΟΛΑ!!! Αχ κοριτσακι μου ετσι οπως τα εγραφες παντως αληθεια συγκινηθηκα χαχαχαχα και ορμονες να μην ειχα!

• Μου αρέσει 4

oz5Vp2.png

Just now, Υβόννη είπε:

Καλημερα αγαπημενες μου απο την υπναρου φιλη σας με τις καουρες και τις αναγουλες της χαχαχαχ! Μα πού εμφανιστηκαν ξανα οι αναγουλες καλε απο το πουθενα; Διαβασα μετα την @Geo81 μας που σαν εμπειρη μανουλα ξερει και λεω αααα οκ ολα καλα λοιπον χιχιχιχι!!! 

@MumMaria συμπεθερουλα ειμαι κι εγω φαν της λιστας! Μαλιστα, μη γελασετε, εχω παντα ενα χαρτι διπλα μου, κια αν μεσα στο βραδυ ξυπνησω με τη σκεψη για κατι, απλα το σημειωνω εκει χαχαχχαα!!!! Ολα θα γινουν κοριτσακια μου! Το μωρακι μας θελει αγκαλιτσες και αγαπη, τα αλλα μια χαρα θα τα φτιαξουμε!

@Marilou77 ετσι κανω κι εγω με ολα τα πραγματακια του!!! Τα φορμακια του τα εχω αγκαλιτσα εστω μια γορα τη μερα! Μα πώς θα χωρεσει ενα ανθρωπακι εκει μεσα; Ειναι τοσο μικραααααα!!!!  Νιωθω ωρες ωρες οτι μιλανε για καποια αλλη οτι δεν ειναι δικα μας ολα αυτα!!!!

Τί ομορφα που τα λες!!!!! Ακριβως ετσι!!!!! Βαλε στον καταλογο και το δακρυ με το παραμικρο!!! Εκτος αν μονο εγω συγκινουμαι τοσο με ΟΛΑ!!! Αχ κοριτσακι μου ετσι οπως τα εγραφες παντως αληθεια συγκινηθηκα χαχαχαχα και ορμονες να μην ειχα!

Έτσι ήμουν στο Γιώργο , με το παραμικρό κλάμα εγώ... η ορμόνη είχε χτυπήσει ταβάνι.... στις κόρες μου δεν είμαι κ δεν ήμουν έτσι χιχιχχι είχα αυξημένα νεύρα μπορώ να πω Αχαχαχαχαχαχ έναν διαρκή εκνευρισμό χωρίς λόγο!!! Συγκινούμαι αλλά όχι τόσο πολύ όσο στο γιο μου.. περίεργο μου κάνει B)

• Χαχα 2

vWRfp2.png
r1qtp2.png

Just now, Geo81 said:

Έτσι ήμουν στο Γιώργο , με το παραμικρό κλάμα εγώ... η ορμόνη είχε χτυπήσει ταβάνι.... στις κόρες μου δεν είμαι κ δεν ήμουν έτσι χιχιχχι είχα αυξημένα νεύρα μπορώ να πω Αχαχαχαχαχαχ έναν διαρκή εκνευρισμό χωρίς λόγο!!! Συγκινούμαι αλλά όχι τόσο πολύ όσο στο γιο μου.. περίεργο μου κάνει B)

Νομιζω ο συζυγος θα προτιμαει το δακρυ απο τα νευρα χαχαχαχα!!!!  Πωπω παραξενο! Το ιδιο σωμα γυναικας και τοσο διαφορετικες αντιδρασεις στις διαφορετικες εγκυμοσυνες!! Ολες εδω ηδη μανουλες το λετε αυτο αλλα καθε φορα μου κανει εντυπωση!

oz5Vp2.png

Διαφημίσεις

Just now, Υβόννη είπε:

Νομιζω ο συζυγος θα προτιμαει το δακρυ απο τα νευρα χαχαχαχα!!!!  Πωπω παραξενο! Το ιδιο σωμα γυναικας και τοσο διαφορετικες αντιδρασεις στις διαφορετικες εγκυμοσυνες!! Ολες εδω ηδη μανουλες το λετε αυτο αλλα καθε φορα μου κανει εντυπωση!

Καλημερααα αχ και εγώ έχω ψιλό αναγουλες καμια σχεση Μ τ αρχή αλλά παλι χαλιέμαι λίγο Μ τ στομάχι Μ.. Ζουμε μεγάλες στιγμεςςς

• Μου αρέσει 1

k1S4p3.png

Καλημεραααα στα κορίτσιααα και στα μωράκια τους!!!! Ο Σπύρος σήμερα δεν θα πάει στην δουλειά και κορίτσια μου από χθες το βράδυ βάφουμε το δωμάτιο!! Έχω κατάενθουσιαστεί!! Μας έφεραν και τα έπιπλα και έχουμε στήσει κάποια και τρελαίνομαι!!!! 

Plus one έδω στις αναγούλες και στους πόνους στην μέση-πλάτη!Χάλιαααα!!! 

@Φραουλίνο μας όλα τέλεια!!!! Μην το ξανασκεφτεις καν από δω και πέρα! Τελείωσε αυτή η περιπέτεια και την διαχειριστήκατε όπως ακριβώς έπρεπε! Τώρα μόνο χαρά και προσμονή κορίτσι μου!! 

• Μου αρέσει 5

yi9jp3.png

Καλημερα κοριτσια!

@Φραουλίνο τελεια νεα κοριτσι μου με το καλο και τα υπολοιπα αποτελεσματα!

Κορίτσια εμενα έχει γυρίσει με το κεφάλι κάτω από την 22η εβδομάδα.

Αύριο έχω καμπύή ζαχάρου...πφ καθόλου δε μου αρέσει αυτή η γλυκόζη.

Αν τα καταφέρω και δε ξεράσω..

• Ευχαριστώ 1

aKX8p2.png

Καλημέρα κορίτσια μου εγώ αναγουλες δεν έχω όπως κ στην αρχή αλλά πόνους στη μέση πολύ εντονους.χωνω μαξιλάρια για να βολευτω 

Ρε κορίτσια θα μοιραστώ μαζι σας κάποιες σκέψεις οταν δούλευα όλο έβρισκα πράγματα τα οποία ήθελα να κάνω κ δεν μπορούσα λόγω δουλειάς.τωρα που έχω όλο το χρόνο δεν βρίσκω τίποτα σχεδόν ενδιαφέρον.Σκεφτομαι ότι ίσως φταίει ο ιός κ οι αντοχές μας.Γιατι το να τα κάνεις όλα με μάσκα δεν είναι ότι καλύτερο.Θα βγω θα πάω για καφέ φαγητό κ ακόμα κ αυτά τώρα έχω αρχίσει να τα "βαριέμαι" λόγω φόβου με τ κρούσματα? Δε ξέρω.Παντως δε με αναγνωρίζω ώρες ώρες.Εγω ήμουν μέσα στην ένταση κ στην εγρήγορση κ είχα πολύ όρεξη σαν Γωγώ πάντα

yRr5p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...