Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Just now, LENAKI19 είπε:
      πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Expand  

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!Δε ταιριάζουν όλοι οι γιατροί σε όλες!Και αυτό είναι το πιο σημαντικό να έχουμε κάποιον να εμπιστευόμαστε και να μας καθοδηγεί και όχι να μας βλέπει τράπεζα!Εγω άργησα αλλά τον βρήκα!Και εύχομαι σε όλες το ίδιο! 

Μανούλες Νοεμβρίου 2020

Recommended Posts

Just now, Marilou77 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια μου!!! Τωρα το απόγευμα ειπαμε να παμε μια νευρικη βολτα στα τζαμπο με προσοχη παντα, τεσπα πηγαμε στα μπεμπε, εκει που ελεγα να παρω ουδετερα χρωματα, επικρατησε το μπλε!!!! Πήρα κ πετσετουλες γουλιας χαχαχα, επισης αυτο που αλλαζεις το μωρο κ το εχεις η σε στρταριερα η στη κουνια του πανω στα καγκελα το ειδ μιση τιμη απο τα mothercare. Ολα καλα κουραστκα βεβαια, αλλα εστω κ με αυτα τα χαζα καμια σαλιαρα, μαξιλαρακι, σεντονακια, δυο φορμακια, πετσετα για το μπανιο με κουκουλιτσα, μπιμπερό, πιπιλες, το χαρηκα παρα πολυ. Οταν βγηκαμε εξω ηταν ενας παππούς που περιμενε με το σχετικα νεογέννητο εγγονι του αντε να ταν 1,5 μηνων κ αυτο εκλαιγε κ φαινοντουσαν τα δακρυα του λιγο υγρασια γυρω απο τα ματάκια του κ κόλλησα να το κοιτάω, εκεινη τη στιγμη ένιωσα τόσο μικρη κ αδυναμη σαν να αντιστραφηκαν τα πραγματα κ το μωρο να ηταν το δυνατο!!! Παναγια μου, σκεφτηκα πως θα τα καταφερω....ναι με επιασε φοβος κ επειδή το πρωί μιλουσατε κ για τοκετο, δεν ξερω, εγω θα διαλεγα να ξυπνησω κ να μου το φερουν, οτι να ναι. Τελικα δεν ξερω τι ειναι πιο δυσκολο, να μεινεις εγκυος; να το γεννήσεις; να το μεγαλωσεις; ευχομαι ολα να πάνε τέλεια για ολες μας μεχρι να τα κρατησουμε στην αγκαλια μας.

Υ.Γ. Ο Χρήστος ξετρελαθηκε με τα φορμακια αχ κοιτα Κι αυτό κοιτα κ το αλλο, χειροτερος απο εμενα χαχαχαχαχα.

Τι όμορφα ψώνια κορίτσι μου...

Αυτό που λες το έχω πάθει κ εγώ.Σκαλωνω με τα νεογέννητα με το πόσο αδύναμα φαίνονται.το τι εμείς θα πρέπει να κάνουμε κάθομαι κ εγώ κ τα κοιτάω

• Μου αρέσει 1

yRr5p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 13k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Υβόννη

2014

• MumMaria

1926

• Gogo1994

1397

• Despoina K

1058

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Just now, Gogo1994 είπε:

Τι τέλεια ρε Μαράκι μου υπέροχα νέα.Καλαα ε όπως το είπα όλο μπουτακια κ αφράτα μπρατσακια 

Δε μου λες κατάλαβες εσύ τίποτα ότι είχε γυρίσει η συνηθισμένες κλωτσιές?

Είχε γυρίσει εδώ κ τρεις εβδομάδες αλλά τότε μου είχαν πει ότι είχε χώρο να ξαναγυρίσει.τελικα έμεινε στην θέση που επρεπε;-)

Στον Βασίλη όμως που άργησε να γυρίσει (34ηβδομαδα γύρισε) το είχα καταλάβει το βράδυ πριν τον υπέρηχο.ενιωθα έντονη κίνηση κ κλωτσιές κ τελικά μου το επιβεβαίωσε ο γιατρός.

Τα αγοράκια να ξέρεις συνήθως αργούν να πάρουν θέση .ετσι λένε.οποτε μην ανησυχείς.

Just now, Eirini1988 είπε:

Κάλε τη μπουμπού αφράτη είναι αυτή!!! Υπέροχα τα νέα Μαρία μου.. Έτσι να μείνει η μπεμπουλα στη θέση της σε ετοιμότητα μέχρι τέλους! 

Ευχαριστώ ειρηνουλα μου κ να σου πω ότι ρώτησα για τις συσπάσεις σήμερα στον γιατρό,γιατί κι εγώ ένιωθα που κ που πονακια περιόδου κ πετρώματα.μου είπε ότι ειναι φυσιολογικό ειδικά αν είναι ανώδυνες αλλά καλό θα ήταν ,όταν τις νιώθουμε να καθόμαστε ή να ξαπλώνουμε.παντως μην ανησυχείς,είναι προπαρασκευαστικές.

• Ευχαριστώ 1

Just now, Φραουλίνο είπε:

Κορίτσια μόλις με πήραν να μου πουν ότι βγήκαν τα πρώτα και είναι φυσιολογικά!!!! Μεγάλες ώρες, κοντεψαμε να μείνουμε από το άγχος μέχρι να χτυπήσει το τηλέφωνο αλλά ευτυχώς όλα καλά!! :grin:

Τέλεια!!!!! Αντε παει κι αυτο, ολα τα μωρακια μας ειναι τέλεια!!!!!! Αξιζει να γλεντησετε σημερα!!!!!Ποσο ηρεμησες ε; Δεν εχω λογια για το ποσο χαρηκα !!!

• Μου αρέσει 2

Καλησπέρα κορίτσια μου!!! Τωρα το απόγευμα ειπαμε να παμε μια νευρικη βολτα στα τζαμπο με προσοχη παντα, τεσπα πηγαμε στα μπεμπε, εκει που ελεγα να παρω ουδετερα χρωματα, επικρατησε το μπλε!!!! Πήρα κ πετσετουλες γουλιας χαχαχα, επισης αυτο που αλλαζεις το μωρο κ το εχεις η σε στρταριερα η στη κουνια του πανω στα καγκελα το ειδ μιση τιμη απο τα mothercare. Ολα καλα κουραστκα βεβαια, αλλα εστω κ με αυτα τα χαζα καμια σαλιαρα, μαξιλαρακι, σεντονακια, δυο φορμακια, πετσετα για το μπανιο με κουκουλιτσα, μπιμπερό, πιπιλες, το χαρηκα παρα πολυ. Οταν βγηκαμε εξω ηταν ενας παππούς που περιμενε με το σχετικα νεογέννητο εγγονι του αντε να ταν 1,5 μηνων κ αυτο εκλαιγε κ φαινοντουσαν τα δακρυα του λιγο υγρασια γυρω απο τα ματάκια του κ κόλλησα να το κοιτάω, εκεινη τη στιγμη ένιωσα τόσο μικρη κ αδυναμη σαν να αντιστραφηκαν τα πραγματα κ το μωρο να ηταν το δυνατο!!! Παναγια μου, σκεφτηκα πως θα τα καταφερω....ναι με επιασε φοβος κ επειδή το πρωί μιλουσατε κ για τοκετο, δεν ξερω, εγω θα διαλεγα να ξυπνησω κ να μου το φερουν, οτι να ναι. Τελικα δεν ξερω τι ειναι πιο δυσκολο, να μεινεις εγκυος; να το γεννήσεις; να το μεγαλωσεις; ευχομαι ολα να πάνε τέλεια για ολες μας μεχρι να τα κρατησουμε στην αγκαλια μας.

Υ.Γ. Ο Χρήστος ξετρελαθηκε με τα φορμακια αχ κοιτα Κι αυτό κοιτα κ το αλλο, χειροτερος απο εμενα χαχαχαχαχα.

Γλυκιά μου τι όμορφες κ εύθραυστες σκέψεις που κανείς!πάω στοίχημα ότι θα τα καταφέρεις,θα δεις πόσο mama bear θα γίνεις ,με το που δεις το παιδάκι σου κ γίνεις μανούλα!άλλος άνθρωπος,με μια δύναμη που δεν φανταζομουν ότι είχες μέσα σου,είμαι σίγουρη για αυτό.απλα μωρέ το θέλουμε τοοοοσο πολύ όλο αυτό που κάποιες φορές μας πιάνουν οι ανασφάλειες μας.ολα θα πάνε τέλεια,θα το δεις κ χωρίς την παραμικρή προσπάθεια,απλά θα σου βγει ενστικτωδώς.

Με γεια κ τα καλουδια του γιου σας:x

1820 γρ. Καλε τι κοριτσαρος, μεγαλωσε αρκετα Μαράκι!!!!! Κ μπηκε στην τελικη ευθεία ε; ετοιμη για να σας συναντησει!!!! Σπαγγατο να υποθεσω δεν εκανε που να βρει χωρο τωρα η μικρη μου!!!! Τελεια τα νεα σου!!!!

Σπαγγατο όχι,αλλά στην είδα πεντακάθαρα ,(πρώτη φορά στον υπέρηχο του γυναικολόγου,συνήθως δεν καταλάβαινα τίποτα κάθε φορά) ανοιγοκλείνει τα χειλάκια της κ έβαζε το χεράκι μπροστά,μας είπε ο γιατρός ότι στέλνει φιλακια:x 

• Μου αρέσει 5

Διαφημίσεις

Κοριτσακια μου μα ποσα νεα στην ομαδα μας!!!

@Φραουλίνομου γιουπιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!!!!!! Επιτελους μετα απο καιρο να κοιμηθειτε ηρεμα!!!!! Θα ειναι και τα υπολοιπα τελεια θα δεις!!!!! Μπραβο κοριτσακι μου γλυκο, χιλια μπραβο απο την καρδια μου!

@MumMariaκαλε τι νυφη εχω εγω!!! Και με καμπυλες και ψηλη αλλα και οργανωτικη! Πηρε τη θεσουλα της και κυρια ετοιμη ειναι!!! Με το καλο κοριτσακι μου να την παρετε αγκαλιτσα Σπαγγατ και τετοια μετα τη γεννα παλι χιχιιχχι!!

@Marilou77με γεια τα πραγματακια!!!!!! Κι εγω λατρευω το μπλε!!!! Να τα χαρειτε κοριτσακι μου!!!! Πανακια γουλιας χιχιχι! Τελεια και η αλλαξιερα σας και τα φορμακια σας και ολα!!! Καλα ο αντρουλης σου ποσο γλυκος ειναι μωρε!! Κι εγω εχω αγωνια πώς θα χειριστω το μωρακι αλλα τί στο καλο ενα ρημαδι ενστικτο θα το εχουμε χιχιχιχ! Τωρα και να βαλουμε και καμια πανα στραβα ε δε χαθηκε ο κοσμος!! Θα γινεις μια υπεροχη μανουλα! Μονο αγαπη θελουν τα παιδακια τίποτε αλλο!!!

• Ευχαριστώ 1

oz5Vp2.png

Κορίτσια μόλις με πήραν να μου πουν ότι βγήκαν τα πρώτα και είναι φυσιολογικά!!!! Μεγάλες ώρες, κοντεψαμε να μείνουμε από το άγχος μέχρι να χτυπήσει το τηλέφωνο αλλά ευτυχώς όλα καλά!! :grin:

Ναιιιιιιι!μπράβο ρε κορίτσι μου!!!!όχι ότι είχα κάποια αμφιβολία αλλά να κοιμηθείτε κι εσείς λίγο πιο ήρεμοι σήμερα.φανταζομαι ανακουφιστηκες,όσο σίγουρο κι αν το έχεις,όταν μαθαίνεις τα αποτελέσματα είναι αλλιώς.λιγη υπομονή κ για τα επόμενα αλλά πλέον με άλλη ψυχολογια;-) η κορούλα σας είναι γερή φραουλινο μου κ σε λίγο καιρό θα την δείτε κ θα την χαρείτε από κοντά,ολες αυτές οι αγωνίες θα ξεχαστούν,να το θυμασαι:x

• Ευχαριστώ 1

Μπράβο κοριτσι μου μα ήμασταν όλες σίγουρες κ είχες την θετική μας ενέργεια.Και χαίρομαι που η απόφαση σου τελικά ήταν σωστή κ θα ηρεμίσεις.πολυ χάρηκα 

• Ευχαριστώ 1

yRr5p2.png

Επιτελους μπορείς να ηρεμήσεις κοπέλα μου !!!κ τ υπόλοιπα θα είναι τέλεια κ θα μπορείς να απολαύσεις το υπόλοιπο της εγκυμοσύνης σου !!παντα τέτοια όμορφα νέα να ακούμε για όλες !!

• Ευχαριστώ 1

i8Mup3.png?t=1&0EalCpq6

@Φραουλίνο μπορείς να κοιμηθείς ήσυχη σήμερα!!! Όλα πάνε κατ ευχήν! Μπορεί να τρομάξατε αλλά σημασία έχει ότι τα πράγματα είναι καλά.. Χαίρομαι πολύ!!

@MumMaria σε ευχαριστώ πολύ!! Ανώδυνες είναι ευτυχώς. Αλλά τώρα που κάθομαι δίνω σημασία στα πάντα. Βέβαια λογικό είναι να προετοιμάζεται το σώμα μας. Μπήκαμε πλέον στο όγδοο!!

• Μου αρέσει 2
  • Ευχαριστώ 1

BwLip2.png

Διαφημίσεις

Just now, Eirini1988 είπε:

@Φραουλίνο μπορείς να κοιμηθείς ήσυχη σήμερα!!! Όλα πάνε κατ ευχήν! Μπορεί να τρομάξατε αλλά σημασία έχει ότι τα πράγματα είναι καλά.. Χαίρομαι πολύ!!

@MumMaria σε ευχαριστώ πολύ!! Ανώδυνες είναι ευτυχώς. Αλλά τώρα που κάθομαι δίνω σημασία στα πάντα. Βέβαια λογικό είναι να προετοιμάζεται το σώμα μας. Μπήκαμε πλέον στο όγδοο!!

Ναι ειρηνη είναι φυσιολογικές αφου Δ πονάς !να ξεκουράζεσαι όσο μπορείς κ ν ενημερώνεις τον γιατρό σου παντα !

• Ευχαριστώ 1

i8Mup3.png?t=1&0EalCpq6

Just now, MumMaria είπε:

Ναιιιιιιι!μπράβο ρε κορίτσι μου!!!!όχι ότι είχα κάποια αμφιβολία αλλά να κοιμηθείτε κι εσείς λίγο πιο ήρεμοι σήμερα.φανταζομαι ανακουφιστηκες,όσο σίγουρο κι αν το έχεις,όταν μαθαίνεις τα αποτελέσματα είναι αλλιώς.λιγη υπομονή κ για τα επόμενα αλλά πλέον με άλλη ψυχολογια;-) η κορούλα σας είναι γερή φραουλινο μου κ σε λίγο καιρό θα την δείτε κ θα την χαρείτε από κοντά,ολες αυτές οι αγωνίες θα ξεχαστούν,να το θυμασαι:x

Καλε είναι η αφρατουλα της παρεας τέλος χαχα να τη χαίρεσαι όλα τέλεια λοιπόν!! :D

Κορίτσι Μ τι υπέροχα νέα.. Σμρ να κάνετε τον πιο υπέροχο υπνο κ τις πιο όμορφες σκέψεις γτ μωράκι σας.. Ο θεος ειναι μεγάλος!! 

πρίν από 47 λεπτά , Marilou77 είπε:

Μεγια τα ψώνια σας είναι τα πιο όμορφα αυτά.. Εγώ θ πω να τα μεγαλώσεις.. Είμαστε φτιαγμένες Γ αυτό, πιστευωολες έχουμε τη δυναμη μέσα μας:P

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

k1S4p3.png

πρίν από 57 λεπτά , MumMaria είπε:

Γλυκιά μου τι όμορφες κ εύθραυστες σκέψεις που κανείς!πάω στοίχημα ότι θα τα καταφέρεις,θα δεις πόσο mama bear θα γίνεις ,με το που δεις το παιδάκι σου κ γίνεις μανούλα!άλλος άνθρωπος,με μια δύναμη που δεν φανταζομουν ότι είχες μέσα σου,είμαι σίγουρη για αυτό.απλα μωρέ το θέλουμε τοοοοσο πολύ όλο αυτό που κάποιες φορές μας πιάνουν οι ανασφάλειες μας.ολα θα πάνε τέλεια,θα το δεις κ χωρίς την παραμικρή προσπάθεια,απλά θα σου βγει ενστικτωδώς.

Με γεια κ τα καλουδια του γιου σας:x

Σπαγγατο όχι,αλλά στην είδα πεντακάθαρα ,(πρώτη φορά στον υπέρηχο του γυναικολόγου,συνήθως δεν καταλάβαινα τίποτα κάθε φορά) ανοιγοκλείνει τα χειλάκια της κ έβαζε το χεράκι μπροστά,μας είπε ο γιατρός ότι στέλνει φιλακια:x 

Γλυκουλα ...... ειδες διαφορα τα κοριτσακια; στελνουν φιλακια, εμεις μια μούντζα θυμαμαι είχαμε λάβει στις αρχες χαχαχαχαχα.

• Χαχα 1

Καλημεραααα κορίτσια !!!

τι κάνετε;

@Φραουλίνο πολύ χάρηκα με τα ευχάριστα νέα σου!!ευχομαι να έχεις ηρεμήσει ήδη κ στο εξής τίποτα να μη σε προβληματίσει..

πρεπει σιγά σιγά να οργανώσω κάτι λεπτομερειες(όχι ότι δεν έχω καιρό ακόμη αλλά κάπως αγχώδης είμαι)..αλλά σας έχει τύχει το ίδιο το άγχος σας να σας καθηλώνει;είμαι κ κάπως υποτονική..άλλες μέρες είμαι μέσα στην ενέργεια κ άλλες σέρνομαι ...άτιμες ορμονες

• Μου αρέσει 2
  • Ευχαριστώ 1

Καλημέρα κορίτσια μου!!!πως κοιμηθηκατε;;εγώ σαν τούβλο ,ευτυχώς έχει δροσίσει κ λιγάκι εδώ κ δύο μέρες κ παλεύεται..

@Sousamaki θα σου πω εγώ τι έκανα κ πέρσι κ φέτος κ με βοηθάει.κανω λίστες!Ω ναιιιι! Έκανα μια λίστα με διάφορες δουλειές που πρέπει να γινουν κ κάθε μέρα επιλέγω κ κάτι να κάνω.ετσι τις μέρες που δεν είσαι κ πολύ ενεργητική μπορείς να κάνεις κάτι χαλαρό κ τις μέρες που έχεις παραπάνω όρεξη να βαλεις δύο τικ στην λίστα σου;-) σιγά σιγά όλα θα γίνουν έτσι.η οργάνωση θεωρώ βοηθάει κ στο άγχος,το κάνει λίγο πιο διαχειρισιμο.αλλα σκέψου ότι όντως έχουμε ακόμα καιρο:-D

• Μου αρέσει 3
  • Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...