Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 29 λεπτά , little miracle είπε:

καλη επιτυχια να εχεις! να δωσει μια τελεια βλαστοκυστη ευχομαι, να παρετε μια ανασα!

Ευχαριστω! Προσπαθώ να είμαι αισιόδοξη αλλά δεν έχει δώσει καλά δείγματα η κατάσταση από το Γενάρη. 

• Μου αρέσει 1
      • Καλή τύχη! 1

Μανούλες Νοεμβρίου 2020

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 13k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Υβόννη

2014

• MumMaria

1926

• Gogo1994

1397

• Despoina K

1058

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημερα κοριτσακια μου!

Εγω απο αναγουλες ειμαι χαλια! Αυτη τη βδομαδα δεν παλευεται η κατασταση αλλα υπομονη! Τωρα θα βαλω κι εγω να φαω πρωινο! Το αστειο ειναι οτι νιωθω πεινα αλλα με αηδιαζουν ολες οι επιλογες ! Χαχαχαχα!!

• Μου αρέσει 2

oz5Vp2.png

Just now, Υβόννη είπε:

Καλημερα κοριτσακια μου!

Εγω απο αναγουλες ειμαι χαλια! Αυτη τη βδομαδα δεν παλευεται η κατασταση αλλα υπομονη! Τωρα θα βαλω κι εγω να φαω πρωινο! Το αστειο ειναι οτι νιωθω πεινα αλλα με αηδιαζουν ολες οι επιλογες ! Χαχαχαχα!!

Πωωω και εγώ έτσι ήμουν ρε συ και αναρωτιόμουν .. όταν έκανα το τεστ που είχε βγει θετικό και περίμενα δυο εβδομάδες να πάω στο γιατρό κορίτσια είχα τόση πείνα τα ήθελα όλα σοκολάτες πατατάκια φαΐ τα πάντα ... μια εβδομάδα μετά με δάκρυα στα μάτια ήμουνα μόνο με φρυγανιές :) πως αλλάζουμε έτσι από μέρα σε μέρα ! Υπομονή κορίτσι μου .. πολύ σημαντικό είναι μόλις καταλαβαίνεις ότι πείνας να τρως κατευθείαν αν μπορείς και στο κρεβάτι και στο κρεβάτι .. έτσι θα ελαχιστοποιήσεις τις αναγούλες !!

• Μου αρέσει 1

hkTMp3.png?t=1&Bu24n0LK

Καλημέρα κορίτσια!

Όπως έχω ξαναγράψει, δν αντιμετώπισα καθόλου ναυτίες ή εμετούς και γενικώς τα συμπτώματα μου έως τώρα είναι πολύ ήπια. Ο γιατρός μου είπε ότι δν είναι όλοι οι οργανισμοί τόσο δεκτικοί ή ευαίσθητοι στις ορμονικές αλλαγές. Ανήκουμε στη μειοψηφία των περιπτώσεων, αλλά δεν χρειάζεται να ανησυχούμε γι’ αυτό.

Από την άλλη, για αρκετές εβδομάδες ένιωθα έντονη κόπωση, που σταδιακά παρατηρώ πως κι αυτό το σύμπτωμα φθίνει. Έτσι, είπα σήμερα να επιχειρήσω να φτιάξω τσουρέκια. Ελπίζω να τα καταφέρω:unsure:

• Μου αρέσει 6

xFySp3.png

Just now, Lady_m είπε:

Καλημέρα και από μένα μανουλεσσσς !!! Εγώ μόλις έκατσα να φάω δυο φετούλες μαρμελάδα ! Πως πάτε αναγούλες οι υπόλοιπες ;;

Αχ τ ωραία φάε άλλες δύο γ εμένα χαχα

Just now, Υβόννη είπε:

Καλημερα κοριτσακια μου!

Κ εγώ το ίδιο αυτή η εβδομάδα μ έχει τσακίσει.. κριτσινια τρώω από το πρωί...υπομονηηηηη

• Μου αρέσει 1

k1S4p3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα και από μένα!!!

Εμενα μου έφερε η μαμά μου φρέσκο τσουρέκι που έφτιαξε χθες. Απ τη λαιμαργία μου έφαγα το μισό και τώρα βάρυνα κι έχω διπλωθεί στον καναπέ..:roll:

• Χαχα 3
  • Μπερδεμένη/-ος 1

BwLip2.png

Just now, Eirini1988 είπε:

Καλημέρα και από μένα!!!

Εμενα μου έφερε η μαμά μου φρέσκο τσουρέκι που έφτιαξε χθες. Απ τη λαιμαργία μου έφαγα το μισό και τώρα βάρυνα κι έχω διπλωθεί στον καναπέ..:roll:

Καλά έκανες τ ευχαριστήθηκες.. θ προτιμούσα ν έχω όρεξη κ ν τρώω κ μετά ας έκανα κ εμετό.. οι αναγούλες μ έχουν τσακίσει..

• Μου αρέσει 1

k1S4p3.png

καλημέρα κορίτσια εμένα χτες με έπιασε το έντερο μου και πονουσα αρκετά..ίσως φταίει που έφαγα μπριαμ τι να πω εντωμεταξυ τώρα έχω φάει τσουρέκι κ γάλα κ πάλι γουργουριζει η κοιλια μου..

• Μου αρέσει 1

i0cXp3.png?t=1&L0kq4ho6

Just now, Lady_m said:

Πωωω και εγώ έτσι ήμουν ρε συ και αναρωτιόμουν .. όταν έκανα το τεστ που είχε βγει θετικό και περίμενα δυο εβδομάδες να πάω στο γιατρό κορίτσια είχα τόση πείνα τα ήθελα όλα σοκολάτες πατατάκια φαΐ τα πάντα ... μια εβδομάδα μετά με δάκρυα στα μάτια ήμουνα μόνο με φρυγανιές :) πως αλλάζουμε έτσι από μέρα σε μέρα ! Υπομονή κορίτσι μου .. πολύ σημαντικό είναι μόλις καταλαβαίνεις ότι πείνας να τρως κατευθείαν αν μπορείς και στο κρεβάτι και στο κρεβάτι .. έτσι θα ελαχιστοποιήσεις τις αναγούλες !!

Εχεις δικιο σε αυτο με την πεινα! Γιατι εγω επειδη αηδιαζω και ανακατευομαι αγνοω την πεινα με αποτελεσμα οταν πλεον τρωω να ειμαι σε αθλια κατασταση ηδη! Μαλλον θα ετοιμασω καποια σνακακια να ειναι διπλα μου για ωρα αναγκης! Εσυ εισαι καπως καλυτερα τωρα;

Just now, Evitheodorou said:

καλημέρα κορίτσια εμένα χτες με έπιασε το έντερο μου και πονουσα αρκετά..ίσως φταίει που έφαγα μπριαμ τι να πω εντωμεταξυ τώρα έχω φάει τσουρέκι κ γάλα κ πάλι γουργουριζει η κοιλια μου..

Κοριτσακι μου δεν ξερω αν φταιει απαραιτητα το μπριαμ! Θυμασαι που ειχα παει αρον αρον στη γιατρο με τρελο πονο και τελικα ηταν κολικος εντερου; Ειπε η γιατρος οτι το εντερο τωρα ειναι ευαισθητο και γενικως επηρεαζεται με το οτιδηποτε! Αυτο που μου ειπε εμενα ηταν νερακι σιγα σιγα και καθολη τη διαρκεια της μερας!

Κοριτσια τί θα γινει με τα τσουρεκια;;;; Ειναι το αγαπημενο μου Πασχαλιατικο εδεσμα το τσουρεκι και νομιζω παρα τις αναγουλες θα χλαπακιαζα μια φεταρα! Αλλα δεν εχει εδωωωωωωωω στα ξενα....Σνιφ!

Just now, VDPap said:

Καλημέρα κορίτσια!

Όπως έχω ξαναγράψει, δν αντιμετώπισα καθόλου ναυτίες ή εμετούς και γενικώς τα συμπτώματα μου έως τώρα είναι πολύ ήπια. Ο γιατρός μου είπε ότι δν είναι όλοι οι οργανισμοί τόσο δεκτικοί ή ευαίσθητοι στις ορμονικές αλλαγές. Ανήκουμε στη μειοψηφία των περιπτώσεων, αλλά δεν χρειάζεται να ανησυχούμε γι’ αυτό.

Από την άλλη, για αρκετές εβδομάδες ένιωθα έντονη κόπωση, που σταδιακά παρατηρώ πως κι αυτό το σύμπτωμα φθίνει. Έτσι, είπα σήμερα να επιχειρήσω να φτιάξω τσουρέκια. Ελπίζω να τα καταφέρω:unsure:

Και του χρονου κοριτσι μου! Να μας πεις αν βγηκαν καλα τα τσουρεκακια και να φας και για μενα σε παρακαλω!!

Φυσικα να μην ανησυχεις αλλα να χαιρεσαι που εισαι τοσο τυχερη στα συμπτωματα!!! Και εισαι καλυτερα ψυχολογικα και πιο λειτουργικη με δουλειες και τρως και καλυτερα, που εμενα λιγο με ανησυχει για το μωρο αλλα εχω πειστει πλεον οτι δεν τρεφεται απο οσα τρωω τωρα αλλα απο τα αποθεματα μου! Ειχα κι εγω ονειρο να τρωω φρουτα και μαρουλια στην εγκυμοσυνη και παρε τωρα φρυγανιες και πατατες χαχαχα!

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

oz5Vp2.png

Διαφημίσεις

Just now, VDPap είπε:

Καλημέρα κορίτσια!

Καλημερα!ακριβως το ιδιο κ εγω.πολυ ηπια συμπτωματα,καθολου ναυτια.ειχα υπερβολικη υπνηλια μεχρι κ πριν λιγες μερες.λιγο να χαλαρωνα ουτε που καταλαβαινα το ποτε με επαιρνε ο υπνος.

• Μου αρέσει 1

oru1p3.png

Καλημέρα κορίτσια μου! Εδώ τα ίδια...κ βρέχει από το πρωί,ούτε μπαλκόνι σήμερα..

Χθες έβλεπα μάστερ σεφ που κάνανε σούσι κ μου τρέχανε τα σάλια(αγαπημένο μου πολύ) .θα πάει σήμερα ο άντρας μου στο ιχθυοπωλειο στην γειτονιά να πάρει καλαμαράκια κ γαρίδες.θα κάνουμε μια μέρα γαριδομακαρονάδα κ την άλλη καλαμαράκια με πατατουλες.να δω τι θα μπορέσω να φάω...

Εμάς το τσουρέκι δεν μου αρέσει αλλά θέλω να κάτσω σήμερα το απόγευμα να κάνω πασχαλινά κουλουράκια κ vegan cake του Άκη όλα! Εγγύηση σε όλες τις συνταγές ο ατιμος! Ελπίζω να τα καταφέρω με τις αναγουλες!

Εσείς τι λέτε να φάτε σήμερα;δώστε καμία ιδέα πως να βγει η εβδομάδα,γιατί τον καημένο τον καλό μου τον στέλνω κάθε μέρα να παίρνει κάτι λίγο λίγο!του χω σπάσει τα νεύρα πιστεύω!χιχιχι!

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 1

Just now, MumMaria said:

Καλημέρα κορίτσια μου! Εδώ τα ίδια...κ βρέχει από το πρωί,ούτε μπαλκόνι σήμερα..

Χθες έβλεπα μάστερ σεφ που κάνανε σούσι κ μου τρέχανε τα σάλια(αγαπημένο μου πολύ) .θα πάει σήμερα ο άντρας μου στο ιχθυοπωλειο στην γειτονιά να πάρει καλαμαράκια κ γαρίδες.θα κάνουμε μια μέρα γαριδομακαρονάδα κ την άλλη καλαμαράκια με πατατουλες.να δω τι θα μπορέσω να φάω...

Εμάς το τσουρέκι δεν μου αρέσει αλλά θέλω να κάτσω σήμερα το απόγευμα να κάνω πασχαλινά κουλουράκια κ vegan cake του Άκη όλα! Εγγύηση σε όλες τις συνταγές ο ατιμος! Ελπίζω να τα καταφέρω με τις αναγουλες!

Εσείς τι λέτε να φάτε σήμερα;δώστε καμία ιδέα πως να βγει η εβδομάδα,γιατί τον καημένο τον καλό μου τον στέλνω κάθε μέρα να παίρνει κάτι λίγο λίγο!του χω σπάσει τα νεύρα πιστεύω!χιχιχι!

Δε το πιστευω! Θα κανω κι εγω το κεικ του Ακη! Αυτο με την κουβερτουρα δε λες;

Εγω σημερα λεω να κανω κριθαρακι με ντοματουλα και λαδακι και ο Θεος βοηθος!

oz5Vp2.png

Καλημερααα κορίτσια μου και από εμένα.εγω τώρα ξύπνησα.Η υπνηλία φίλη μου πια.:-D Τι ιδέες ωραίες είναι αυτές με τα τσουρεκια ; Νομίζω βρήκα το πρωινό μου.Για αυτό που λέτε με το έντερο εγώ ενώ τώρα ας πούμε νιώθω μια χαρά φλατ η κοιλίτσα ότι και να φάω το παραμικρό νιώθω πρήξιμο αμεσως.Και εγώ είχα χτες το βράδυ πονακια ξεκάθαρα από το έντερο γιατί είναι πιο πάνω 

Αααα το κέικ του Άκη μου το πε και εμένα μια φίλη μου να το κάνω.Με έχετε βάλει σε πειρασμούς πρωί πρωί 12:30 η ώρα χαχχα

• Μου αρέσει 1

yRr5p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...