Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Just now, LENAKI19 είπε:
      πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Expand  

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!Δε ταιριάζουν όλοι οι γιατροί σε όλες!Και αυτό είναι το πιο σημαντικό να έχουμε κάποιον να εμπιστευόμαστε και να μας καθοδηγεί και όχι να μας βλέπει τράπεζα!Εγω άργησα αλλά τον βρήκα!Και εύχομαι σε όλες το ίδιο! 

Μανούλες Νοεμβρίου 2020

Recommended Posts

Just now, Argyroula said:

Ναι... Έτσι είναι! Εντωμεταξυ τώρα έμεινε μια φίλη μου στο ίδιο χώρο εργασίας έγκυος και αποφάσισε να γυρίσει κανονικά στην δουλειά μέχρι τον φλεβαρη που βγαίνει σε άδεια και άρχισα να σκέφτομαι και μήπως εγώ δεν έκανα καλά και τέτοια.. Που γενικά νταξει το ήθελα και έκατσα σπίτι! Αλλά λέω ρε γαμωτο μόνο εγώ λειτουργώ έτσι? Θα ήθελα πολύ να πάω για έναν καφέ αλλά εδώ Περιστέρι τα πράγματα είναι τραγικά και όσον αφορά τα κρούσματα και όσον αφορά τον συνωστισμό στις καφετέριες. Πρέπει να καθίσει ο ένας πάνω στον άλλον τέλος! 

και εμενα μου λειπει η καφετερια και το εστιατοριο αλλα τα αποφευγω. αντ αυτου κανουμε περπατημα με τον αντρα μου και καθομαστε σε μια ησυχη πλατεια σε παγκακι (για να βλεπουμε εστω λιγη περατζαδα αλλα σε ασφαλη αποσταση.) Εννοειται με παγωτακι ή λεμοναδιτσα! Στο προτεινω, ξεσκας ετσι λιγουλακι τουλαχιστον..

• Μου αρέσει 2

D4rWp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 13k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Υβόννη

2014

• MumMaria

1926

• Gogo1994

1397

• Despoina K

1058

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Just now, pap88 είπε:

και εμενα μου λειπει η καφετερια και το εστιατοριο αλλα τα αποφευγω. αντ αυτου κανουμε περπατημα με τον αντρα μου και καθομαστε σε μια ησυχη πλατεια σε παγκακι (για να βλεπουμε εστω λιγη περατζαδα αλλα σε ασφαλη αποσταση.) Εννοειται με παγωτακι ή λεμοναδιτσα! Στο προτεινω, ξεσκας ετσι λιγουλακι τουλαχιστον..

Μωρέ δεν ξέρω γιατί το βράδυ που γυρνάει ο άντρας μου 11 εγώ είμαι τοοοοσο βαριά και νυσταγμένη ακόμα και τις μέρες που δεν έχω κάνει πραγματικά τίποτα... Πω πω κορίτσια τι σκουριασμαααα!!! Κατά τ άλλα εννοείται ότι βγαίναμε για περπάτημα πιο πριν. 

Just now, Eirini1988 είπε:

Καλημέρα κορίτσια!!!!

Ειχα φιλοξενούμενη την ξαδέρφη μου από το χωριό αυτές τις μέρες και τις αφιέρωσα όλο μου το χρόνο. Είχα πολύ καιρό να τη δω... Χθες πήγαμε μια βόλτα στα μαγαζιά και αγόρασα ριλαξ, πήρα της inglessina το lounge σε γκρι χρώμα και κάνα δυο παιχνιδάκια. Είμαι σε σκέψεις για το πιο μομπιλε να προτιμήσω γιατί τα πολύ πλαστικά καθόλου δεν μου αρέσουν και με δυσκολεύει λίγο και το θέμα μπανάκι. Έχω πολύ μικρό μπάνιο με ντουζιέρα και ότι έχω δει μου φαίνεται τεράστιο.

Σε αλλά νέα τις τελευταίες μέρες παρατηρώ πιο συχνά συσπάσεις. Ειδικά εάν είμαι καθιστή για ώρα. Συμβαίνει και σε σας;

@Φραουλίνο καλά αποτελέσματα!! Είμαι σίγουρη ότι όλα θα είναι καλά και θα ηρεμήσετε επιτέλους.

@MumMaria με το καλό να δεις την μπαλαρίνα σου σήμερα!!

@Argyroula πραγματικά μας έχει τρελάνει αυτός ο ιός. Προσέχουμε όλοι όσο μπορούμε και μακάρι να μην μας βρει τίποτα. Βέβαια είναι πολύ αγχωτικό που ακόμα δεν ξέρουμε τι μας περιμένει. Και δύσκολο για τους άντρες μας που χάσανε τόσα πολλά λόγω κατάστασης. Ελπίζω τλχστον όταν έρθει η ώρα του τοκετού να μπορούμε να τους έχουμε μαζί μας.

Μου ακούγεται λογικό το θέμα συσπαση-πολυωρο καθισιο.! Αλλά για πες πως το νιώθεις γιατί έχω κάνει διατριβή σε όλα γύρω από την συσπαση. Μπορεί και να μην είναι...

yi9jp3.png

Just now, Argyroula είπε:

Μωρέ δεν ξέρω γιατί το βράδυ που γυρνάει ο άντρας μου 11 εγώ είμαι τοοοοσο βαριά και νυσταγμένη ακόμα και τις μέρες που δεν έχω κάνει πραγματικά τίποτα... Πω πω κορίτσια τι σκουριασμαααα!!! Κατά τ άλλα εννοείται ότι βγαίναμε για περπάτημα πιο πριν. 

Μου ακούγεται λογικό το θέμα συσπαση-πολυωρο καθισιο.! Αλλά για πες πως το νιώθεις γιατί έχω κάνει διατριβή σε όλα γύρω από την συσπαση. Μπορεί και να μην είναι...

Νιώθω την κοιλιά να πετρώνει και πολλές φορές το σχήμα είναι λίγο περίεργο. Συνήθως τσεκάρω για να δω αν έχει σκληρύνει παντού μήπως και είναι το μωρό. Μετά από μερικά δευτερόλεπτα επανέρχεται. Λες να είναι κάτι άλλο;;

BwLip2.png

Καλησπέρα κορίτσια μου!

@Υβόννη μου έτσι ακριβώς είναι η μικρούλα μου, σα γαλλιδούλα, μικροκαμωμένη ξανθούλα και με επιδερμίδα σα γαλατάκι.

Κορίτσια εγώ Μάιο όταν έγινε άρση των μέτρων γύρισα κανονικά ατη δουλειά αλλά κουραζόμουν πάρα πολύ ειδικά τόσες ώρες στην καρέκλα μπροστά από υπολογιστή..

Τώρα κανονικά επιστρέφω 2 σεπτέμβρη από την άδεια αλλά θα ζητήσω να δουλέψω από το σπίτι, αν δε μου επιτρέψουν θα πάρω αναρρωτική.

Δε νομίζω ότι μπορώ πλέον να πηγαίνω γραφείο ειδικά την οδήγηση μέχρι να φτάσω...δε την αντέχω!

Και εμένα με έχει αγχώσει το θέμα του ιου πουθενα δε μπορούμε να πάμε και όσο σκέφτομαι το χειμώνα τι θα κάνουμε..γιατί και μέσα στο σπίτι τρέλα θα μας πιάσει.

• Μου αρέσει 1

aKX8p2.png

Just now, Eirini1988 είπε:

Νιώθω την κοιλιά να πετρώνει και πολλές φορές το σχήμα είναι λίγο περίεργο. Συνήθως τσεκάρω για να δω αν έχει σκληρύνει παντού μήπως και είναι το μωρό. Μετά από μερικά δευτερόλεπτα επανέρχεται. Λες να είναι κάτι άλλο;;

Κοίτα κι εγώ τα ίδια ένιωθα. Και έκατσα στο κρεβάτι χαλαρή και δεν έκανα τίποτα για 3 μέρες... γιατί ένιωθα και ένα βάρος (πόνο καθόλου εσύ?) αλλά καθαρα συσπαση δεν νομίζω να ήταν. Πιστεύω πως ήταν το έντερο μου η ή κοιλιά μου που είχε τουμπανιασει γιατί όπως είπα ξανάρχισαν και οι αναγούλες και γενικά μεγαλώσε η κοιλιά ξαφνικά μέσα σε μια εβδομάδα. Ο γιατρός μου προφανώς και σαν συσπαση το αντιμετώπισε από το τηλ και μου είπε να παίρνω το μαγνήσιο μου και μποσκοπαν κάθε 6 ώρες το οποίο αν ήταν κάτι με βοήθησε πολύ! Και ότι δεν είναι κάτι ανησυχητικό αφού δεν πονάω και δεν συμβαίνει οτιδήποτε άλλο αλλά να μην κουράζομαι και να το παρακολουθήσω λιγο! Το μωρό εμενα δεν ήταν γιατί οταν με έπιανε όλο αυτό το μωρό δεν κουνιόταν και όταν ξαπλωνα κουνιόταν και έβλεπα που είναι. Παρατήρησε το λίγο και προσπαθησε να ξεκουραστείς όσο γίνεται. Πολλές ώρες καθισιο δεν ειναινοκ για μας. Οπότε θα σηκώνεσαι λιγάκι η θα ξαπλώνει όταν το νιώθεις. Αν μπορείς βέβαια... Αυτά τα συμπεράσματα μου από την έρευνα μου! : P

@Eirini1988 συζήτησε το και με τον γιατρό σου βέβαια γιατί εγώ αυτά που λέω είναι από την δική μου παρατήρηση... Συσπάσεις πάντως γενικά έχουμε από τον 7ο και μετά! 

• Ευχαριστώ 1

yi9jp3.png

Διαφημίσεις

Κοριτσακια μου σας διαβαζω ολες αλλα ειχα σημερα μαια και τωρα ξεκιναω φουλ δουλεια, αλλα θα σας απαντησω αργοτερα γιατι πολλα θεματακια θιχτηκαν στο παρεακι! Απλα γραφω στι Ειρηνακι μας λιγο σε αυτο που ρωτησε με τις συσπασεις.

@Eirini1988μολις ειπε η μαια εδω απο μονη της οτι απο δω και περα αν εχω συσπασουλες να μην τρομαζω! Εκτος αν ειναι με συχνοτητα! Μου ειπε η μητρα μας κανει γυμναστικη τωρα σιγα σιγα για να προετοιμαστει για τον τοκετο! Κανει λεει προπονηση χιχιχι! Και δεν τη ρωτησα εγω σκεψου, μου το ειπε στο τελος απο μονη της οτι ειναι λεει το χαρακτηριστικο απο δω κα περα. Οχι οτι συμβαινει σε ολες μας απαραιτητα, αλλα αν συμβει να ξερουμε οτι ειναι απολυτα φυσιολογικο.

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

oz5Vp2.png

Καλημέρα κορίτσια μου!

Να σας πω την αλήθεια όχι δεν κοιμήθηκα και πολύ καλά παρόλο που ήμουν πάρα πολύ κουρασμένη.. Όταν έχω άγχος με επηρεάζει πολύ στον ύπνο, σε αντίθεση με τον άντρα μου που τον πιάνει στομάχι, πονοκέφαλος και ότι άλλο φαντάζεστε αλλά ο ύπνος δεν επηρεάζεται ποτέ! 

Αντε να περάσουν οι ώρες.. :unsure:

• Μου αρέσει 1
  • Λυπημένη/-ος 1

πρίν από 4 λεπτά , Φραουλίνο είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου!

Να σας πω την αλήθεια όχι δεν κοιμήθηκα και πολύ καλά παρόλο που ήμουν πάρα πολύ κουρασμένη.. Όταν έχω άγχος με επηρεάζει πολύ στον ύπνο, σε αντίθεση με τον άντρα μου που τον πιάνει στομάχι, πονοκέφαλος και ότι άλλο φαντάζεστε αλλά ο ύπνος δεν επηρεάζεται ποτέ! 

Ολη η θετικη μου σκεψη μαζι σας!!:wub:

oru1p3.png

17 minutes ago, Φραουλίνο said:

Καλημέρα κορίτσια μου!

Λιγο εμεινε γλυκια μου! Καλα αποτελεσματα να εχετε και ευχομαι σημερα να κοιμηθεις αναλαφρη και ηρεμη!

oz5Vp2.png

Καλησπέρα κορίτσια μου.γυρισα από γιατρό αλλά είχα συνεδρίες κ μετά να δω τον μικρό μου κ να μαγειρέψω.ολα καλά με την μικρή μας.μεγαλωνει κ γίνεται ψηλή ψηλή κ αφρατουλα.1820γρ μας την έβγαλε ο γιατρός.εχει πάρει θέση με το κεφαλάκι της κάτω κ σιγά σιγά μειώνεται κ ο χώρος στην μήτρα άρα μας λέει ότι μάλλον δεν θα ξαναγυρίσει.πλακουντας,αμνιακό,όλα μια χαρά,προχωραμε:grin:

• Μου αρέσει 12

Διαφημίσεις

Just now, MumMaria είπε:

Καλησπέρα κορίτσια μου.γυρισα από γιατρό αλλά είχα συνεδρίες κ μετά να δω τον μικρό μου κ να μαγειρέψω.ολα καλά με την μικρή μας.μεγαλωνει κ γίνεται ψηλή ψηλή κ αφρατουλα.1820γρ μας την έβγαλε ο γιατρός.εχει πάρει θέση με το κεφαλάκι της κάτω κ σιγά σιγά μειώνεται κ ο χώρος στην μήτρα άρα μας λέει ότι μάλλον δεν θα ξαναγυρίσει.πλακουντας,αμνιακό,όλα μια χαρά,προχωραμε:grin:

Τι τέλεια ρε Μαράκι μου υπέροχα νέα.Καλαα ε όπως το είπα όλο μπουτακια κ αφράτα μπρατσακια 

Δε μου λες κατάλαβες εσύ τίποτα ότι είχε γυρίσει η συνηθισμένες κλωτσιές?

yRr5p2.png

Just now, MumMaria είπε:

Κάλε τη μπουμπού αφράτη είναι αυτή!!! Υπέροχα τα νέα Μαρία μου.. Έτσι να μείνει η μπεμπουλα στη θέση της σε ετοιμότητα μέχρι τέλους! 

• Ευχαριστώ 1

BwLip2.png

πρίν από 38 λεπτά , Υβόννη είπε:

Λιγο εμεινε γλυκια μου! Καλα αποτελεσματα να εχετε και ευχομαι σημερα να κοιμηθεις αναλαφρη και ηρεμη!

Καλησπέρα κορίτσια μου!!! Τωρα το απόγευμα ειπαμε να παμε μια νευρικη βολτα στα τζαμπο με προσοχη παντα, τεσπα πηγαμε στα μπεμπε, εκει που ελεγα να παρω ουδετερα χρωματα, επικρατησε το μπλε!!!! Πήρα κ πετσετουλες γουλιας χαχαχα, επισης αυτο που αλλαζεις το μωρο κ το εχεις η σε στρταριερα η στη κουνια του πανω στα καγκελα το ειδ μιση τιμη απο τα mothercare. Ολα καλα κουραστκα βεβαια, αλλα εστω κ με αυτα τα χαζα καμια σαλιαρα, μαξιλαρακι, σεντονακια, δυο φορμακια, πετσετα για το μπανιο με κουκουλιτσα, μπιμπερό, πιπιλες, το χαρηκα παρα πολυ. Οταν βγηκαμε εξω ηταν ενας παππούς που περιμενε με το σχετικα νεογέννητο εγγονι του αντε να ταν 1,5 μηνων κ αυτο εκλαιγε κ φαινοντουσαν τα δακρυα του λιγο υγρασια γυρω απο τα ματάκια του κ κόλλησα να το κοιτάω, εκεινη τη στιγμη ένιωσα τόσο μικρη κ αδυναμη σαν να αντιστραφηκαν τα πραγματα κ το μωρο να ηταν το δυνατο!!! Παναγια μου, σκεφτηκα πως θα τα καταφερω....ναι με επιασε φοβος κ επειδή το πρωί μιλουσατε κ για τοκετο, δεν ξερω, εγω θα διαλεγα να ξυπνησω κ να μου το φερουν, οτι να ναι. Τελικα δεν ξερω τι ειναι πιο δυσκολο, να μεινεις εγκυος; να το γεννήσεις; να το μεγαλωσεις; ευχομαι ολα να πάνε τέλεια για ολες μας μεχρι να τα κρατησουμε στην αγκαλια μας.

Υ.Γ. Ο Χρήστος ξετρελαθηκε με τα φορμακια αχ κοιτα Κι αυτό κοιτα κ το αλλο, χειροτερος απο εμενα χαχαχαχαχα.

• Μου αρέσει 6

Just now, MumMaria είπε:

Μαρια μου ολοκληρος κοριτσαρος!!τελεια η μπουμπου,πηρε κ θεση!τελεια νεα:D

• Ευχαριστώ 1

oru1p3.png

Just now, Gogo1994 είπε:

Τι τέλεια ρε Μαράκι μου υπέροχα νέα.Καλαα ε όπως το είπα όλο μπουτακια κ αφράτα μπρατσακια 

Δε μου λες κατάλαβες εσύ τίποτα ότι είχε γυρίσει η συνηθισμένες κλωτσιές?

1820 γρ. Καλε τι κοριτσαρος, μεγαλωσε αρκετα Μαράκι!!!!! Κ μπηκε στην τελικη ευθεία ε; ετοιμη για να σας συναντησει!!!! Σπαγγατο να υποθεσω δεν εκανε που να βρει χωρο τωρα η μικρη μου!!!! Τελεια τα νεα σου!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...