Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Just now, LENAKI19 είπε:
      πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Expand  

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!Δε ταιριάζουν όλοι οι γιατροί σε όλες!Και αυτό είναι το πιο σημαντικό να έχουμε κάποιον να εμπιστευόμαστε και να μας καθοδηγεί και όχι να μας βλέπει τράπεζα!Εγω άργησα αλλά τον βρήκα!Και εύχομαι σε όλες το ίδιο! 

Μανούλες Νοεμβρίου 2020

Recommended Posts

Just now, fairy-mary είπε:

Καλησπέρα κορίτσια!

Επιτέλους έχω ίντερνετ και σας γράφω!

Σας ευχαριστώ όλες πολυ για τη συμπαράσταση!

Μου έφυγε ένα τεράστιο βάρος με τα αποτελέσματα.

@Φραουλίνο κορίτσι μου σε καταλαβαίνω απόλυτα πως αισθάνεσαι, κατα τη γνώμη μου καλώς έπραξες με την αμνιο για να σου φύγει κάθε αμφιβολία .

Προσπάθησε να ξεκουραστείς όσο γινεται, διάβασε κανένα βιβλίο να ξεχαστείς..όταν θα πάρεις τα πρώτα καλά αποτελέσματα όλα θα φτιάξουν.

@MumMaria καλέ 2 μέτρα άντρας ο μικρός.

Εμένα είναι 81 πόντους και είναι 17 μηνών.Μινιατούρα.

Όσο για τα υπόλοιπα που γράψατε θα σας έλεγα μην αγχώνεστε ακόμα για πλυσίματα κλπ είναι νωρίς.

Εγώ επειδή γέννησα πρόωρα τελευταία στιγμή όλα τα πρόλαβα.

Σε 1 εβδομάδα ετοίμασα και τα δικά μου και του μωρού.

Αυτό που θα πρότεινα είναι να κάνετε μια έρευνα για παιδίατρο.εγώ δεν είχα προλάβει να βρώ και ένιωθα τρελή ανασφάλεια.

Όσο για τον τοκετό καλό είναι να ξέρετε όλες τις επιλογές και με τα υπερ και τα κατα και αποφασίζετε μαζί με το γιατρό.

Εγώ αναγκαστηκά γέννησα με καισαρικλη λόγω προωρότητας και να πω την αλήθεια φοβόμουν πολύ αλλά όλα πήγαν καλά.

Επίσης βρε κορίτσια σήμερα δε θυμάμαι αν πήρα το σαλοσπρ.

Αν δε το πάρω μια μέρα πειράζει;

Εσένα είναι κ μπουμπού η δικιά σου για αυτό βρε συ!!!!μινιατουριτσα γλυκιά!!:x

Νομίζω με μια μέρα δεν θα έχεις θέμα αν δεν το πάρεις.απλα αύριο θυμισου το σίγουρα κ όλα καλα;-)

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 13k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Υβόννη

2014

• MumMaria

1926

• Gogo1994

1397

• Despoina K

1058

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Just now, Gogo1994 said:

Σας ευχαριστώ πάρα πολύ κορίτσια όλες για τις απαντήσεις σας κ τις εμπειρίες σας που μοιραστηκατε.Ευχομαι να σας γράφω κ εγώ ευχάριστα την εμπειρία μου.Με έριξε πολύ που δε μπορεί να είναι μέσα κ ο άντρας μου στο τοκετό 

Γωγουλα μου αυτα ειναι ρευστα τωρα λογω του ιου. Δηλαδη οταν ερθει η ωρα μας μπορει να ειναι ολα οκ να ειναι μεσα! Μη στεναχωριεσαι απο τωρα εσυ, ενα ενα τα βηματακια. Μιλα με τη γιατρο σου οπως εχεις σκεφτει για αρχη!

oz5Vp2.png

Καλημέρα κοριτσάκια μου!!!σήμερα έχω γιατρό κ ανυπομονώ να δω την μικρη:x παρακαλώ να αρχίσουν τα στοιχήματα για το πόσο έχει φτάσει στα γραμμαρια:P

Να έχουμε καλή συνέχεια στην εβδομάδα κ σιγά σιγά όλες να μπαίνουμε στον όγδοο μας μηνα:-D

@Φραουλίνο ελπίζω να κοιμηθηκες καλά κ σήμερα το βράδυ να το γιορτάσετε με τον αντρουλη όταν βγούνε τα αποτελέσματα!!

• Μου αρέσει 8

Καλημερα αγαπημενες μου! Ελπιζω να ειστε ολες καλα!

@Φραουλίνομας πώς κοιμηθηκες; Ελπιζω να εισαι ξεκουραστη σημερα κοριτσακι μου! Να μας πεις και τι μαγειρευει ο αντρουλης σημερα χιχιχι!

@Sofaki_88καλημερα κοριτσακι μου! Τελος οι διακοπουλες ε; Ενταξει τωρα εχουμε αλλα ενδιαφεροντα να ετοιμασουμε, οπως ζιπουνακια και φορμακια! Με το καλο να δεις τη μπεμπουλα σου! Καλοριζικα και τα πραγματακια σας!!!

@MumMariaσυμπεθερα κανεις πλακα με τα κιλα της νυφουλας μου; Τροφαντη μεν αλλα σπαγγατο μια χαρα κανει! Ετσι να πηγαινει κοντρα στα σωματικα προτυπα των μπαλαρινων!!! Χιχιχιχιχιχι!!!! Με το καλο να δεις την κουκλα μας σημερα!!!!

@Gogo1994πώς εισαι σημερα Γωγουλα μας; Ελπιζω με τη νεα μερα να εφυγαν λιγακι οι φοβιες οι χτεσινες!!! Το μαξιλαρακι το στολισατε;

@fairy-maryχαιρομαι πολυ γλυκια μου που πλεον εισαι αναλαφρη!!!!! Πανε περασαν ολα και τωρα βουρ ροζ ετοιμασιες! Η μινιατουρα σου οπως τη λες ειναι μια πετιτ δεσποινιδα, μια γαλλιδουλα!! Γυρισατε σπιτακι σας απο τον παππου και τη γιαγια ε; Ελπιζω να προσαρμοζεται και εκεινη και εσεις!

• Μου αρέσει 3

oz5Vp2.png

Just now, MumMaria είπε:

Καλημέρα κοριτσάκια μου!!!σήμερα έχω γιατρό κ ανυπομονώ να δω την μικρη:x παρακαλώ να αρχίσουν τα στοιχήματα για το πόσο έχει φτάσει στα γραμμαρια:P

Να έχουμε καλή συνέχεια στην εβδομάδα κ σιγά σιγά όλες να μπαίνουμε στον όγδοο μας μηνα:-D

@Φραουλίνο ελπίζω να κοιμηθηκες καλά κ σήμερα το βράδυ να το γιορτάσετε με τον αντρουλη όταν βγούνε τα αποτελέσματα!!

Καλημέρα Μαράκι μουυ αχ με το καλό να τη δεις τη μπουμπού.Ε δε θα ειναιιι? Ουυυ θα χει πάρει κ μπρατσακια κ μπουτακια άστα να πάνε.

Just now, Υβόννη είπε:

Καλημερα αγαπημενες μου! Ελπιζω να ειστε ολες καλα!

@Φραουλίνομας πώς κοιμηθηκες; Ελπιζω να εισαι ξεκουραστη σημερα κοριτσακι μου! Να μας πεις και τι μαγειρευει ο αντρουλης σημερα χιχιχι!

@Sofaki_88καλημερα κοριτσακι μου! Τελος οι διακοπουλες ε; Ενταξει τωρα εχουμε αλλα ενδιαφεροντα να ετοιμασουμε, οπως ζιπουνακια και φορμακια! Με το καλο να δεις τη μπεμπουλα σου! Καλοριζικα και τα πραγματακια σας!!!

@MumMariaσυμπεθερα κανεις πλακα με τα κιλα της νυφουλας μου; Τροφαντη μεν αλλα σπαγγατο μια χαρα κανει! Ετσι να πηγαινει κοντρα στα σωματικα προτυπα των μπαλαρινων!!! Χιχιχιχιχιχι!!!! Με το καλο να δεις την κουκλα μας σημερα!!!!

@Gogo1994πώς εισαι σημερα Γωγουλα μας; Ελπιζω με τη νεα μερα να εφυγαν λιγακι οι φοβιες οι χτεσινες!!! Το μαξιλαρακι το στολισατε;

@fairy-maryχαιρομαι πολυ γλυκια μου που πλεον εισαι αναλαφρη!!!!! Πανε περασαν ολα και τωρα βουρ ροζ ετοιμασιες! Η μινιατουρα σου οπως τη λες ειναι μια πετιτ δεσποινιδα, μια γαλλιδουλα!! Γυρισατε σπιτακι σας απο τον παππου και τη γιαγια ε; Ελπιζω να προσαρμοζεται και εκεινη και εσεις!

Καλημέρα ειρηνακι μου..Ε καλά τώρα ξύπνησα θα κάτσω να κάνω κάποιες σκέψεις μόνη μου να τα διαχειριστώ με τον εαυτό μού.Νομιζω έτσι πρέπει να κάνω.Απλα χθες ένιωσα πολύ μόνη όταν έμαθα ότι δε θα είναι ο άντρας Μ μέσα.Το μαξιλαράκι το περιμένουμε γιατί εδώ στο ΙΚΕΑ όλα τα παραγγέλνεις

yRr5p2.png

Διαφημίσεις

Κορίτσια!!!! Καλημεραααα!!! Σήμερα διάβασα τόσες σελίδες και λέω που ήμουν τόσες μερες?! Είχα πέσει πολύ τις προηγούμενες μερες. Αλλά μπήκα και διάβασα κι εσάς και κατάλαβα ότι μάλλον είναι γενικό το φαινόμενο! Αυτά τα σκαμπανευασματα εννοώ! Όσον αφορά τον τοκετό και εγώ παθαίνω κάτι σοκ στο μυαλό μου μόνη μου! Θελω υπερβολικά πολύ να γεννήσω φυσιολογικά και να θηλασω μετα και προσπαθώ από τώρα να ηρεμήσω τον εαυτό μου ότι μπορεί και να μην γίνει κι αυτό θα είναι οκ! Σημασία έχει να πηγαίνουν όλα καλά και να πάρουμε τα μωράκια μας αγκαλιά! Εμένα μου το είχε ξακαθαρισει η κλινική ότι τα πράγματα δεν θα αλλάξουν λογικά και δεν θα είναι μέσα ο άντρας μου. Και γενικά δεν έχουμε κάνει και τίποτα μαζί! Μόνο εναν υπέρηχο! Πολύ άδικο όλο αυτό που περνάμε αλλά τι να κάνουμε έτσι είναι η κατάσταση! Δεν σας λέω αναλυτικά όλα αυτά πουε φρίκαραν αυτό το διάστημα αλλά πολύ γενικά όλοι μου οι φίλοι και οι συγγενείς πήγαν διακοπές και έχω να τους δω όλους πολύ καιρό.. Τώρα γυρνάνε στις δουλειές τους, άλλοι είναι καραντίνα. Μια κόλλησε κιόλας... Και έχω μείνει πάλι μόνη μου εδώ μέσα...ο άντρας μου δουλεύει όλη μέρα...και με τον κωλοιο δεν πάμε πουθενά! Επίσης ξαναγύρισαν οι αναγούλες (απίστευτο)!!! 

@Φραουλίνο μου καλή ξεκούραση! Το έκανες πάει τελείωσε και όλα θα πάνε πολύ καλά!!! 

• Μου αρέσει 1

yi9jp3.png

Just now, Argyroula είπε:

Κορίτσια!!!! Καλημεραααα!!! Σήμερα διάβασα τόσες σελίδες και λέω που ήμουν τόσες μερες?! Είχα πέσει πολύ τις προηγούμενες μερες. Αλλά μπήκα και διάβασα κι εσάς και κατάλαβα ότι μάλλον είναι γενικό το φαινόμενο! Αυτά τα σκαμπανευασματα εννοώ! Όσον αφορά τον τοκετό και εγώ παθαίνω κάτι σοκ στο μυαλό μου μόνη μου! Θελω υπερβολικά πολύ να γεννήσω φυσιολογικά και να θηλασω μετα και προσπαθώ από τώρα να ηρεμήσω τον εαυτό μου ότι μπορεί και να μην γίνει κι αυτό θα είναι οκ! Σημασία έχει να πηγαίνουν όλα καλά και να πάρουμε τα μωράκια μας αγκαλιά! Εμένα μου το είχε ξακαθαρισει η κλινική ότι τα πράγματα δεν θα αλλάξουν λογικά και δεν θα είναι μέσα ο άντρας μου. Και γενικά δεν έχουμε κάνει και τίποτα μαζί! Μόνο εναν υπέρηχο! Πολύ άδικο όλο αυτό που περνάμε αλλά τι να κάνουμε έτσι είναι η κατάσταση! Δεν σας λέω αναλυτικά όλα αυτά πουε φρίκαραν αυτό το διάστημα αλλά πολύ γενικά όλοι μου οι φίλοι και οι συγγενείς πήγαν διακοπές και έχω να τους δω όλους πολύ καιρό.. Τώρα γυρνάνε στις δουλειές τους, άλλοι είναι καραντίνα. Μια κόλλησε κιόλας... Και έχω μείνει πάλι μόνη μου εδώ μέσα...ο άντρας μου δουλεύει όλη μέρα...και με τον κωλοιο δεν πάμε πουθενά! Επίσης ξαναγύρισαν οι αναγούλες (απίστευτο)!!! 

@Φραουλίνο μου καλή ξεκούραση! Το έκανες πάει τελείωσε και όλα θα πάνε πολύ καλά!!! 

Αχ μωρέ κοριτσάκι μου πόσο σε νιώθω.Αυτην την γενική "απελπισία" ένιωσα κ εγώ.Εχω παρατήσει την δουλειά μου κ τη καθημερινότητα μου για τον ιό κ όλο αυτό με έχει επιρρεασει.Διακοπες προφανώς δε.πηγαμε με αυτή τη κατάσταση παντού η λέξη φόβος κ κάπου κάπου ένιωσα απελπισία

• Μου αρέσει 2

yRr5p2.png

Just now, Gogo1994 είπε:

Αχ μωρέ κοριτσάκι μου πόσο σε νιώθω.Αυτην την γενική "απελπισία" ένιωσα κ εγώ.Εχω παρατήσει την δουλειά μου κ τη καθημερινότητα μου για τον ιό κ όλο αυτό με έχει επιρρεασει.Διακοπες προφανώς δε.πηγαμε με αυτή τη κατάσταση παντού η λέξη φόβος κ κάπου κάπου ένιωσα απελπισία

Ναι... Έτσι είναι! Εντωμεταξυ τώρα έμεινε μια φίλη μου στο ίδιο χώρο εργασίας έγκυος και αποφάσισε να γυρίσει κανονικά στην δουλειά μέχρι τον φλεβαρη που βγαίνει σε άδεια και άρχισα να σκέφτομαι και μήπως εγώ δεν έκανα καλά και τέτοια.. Που γενικά νταξει το ήθελα και έκατσα σπίτι! Αλλά λέω ρε γαμωτο μόνο εγώ λειτουργώ έτσι? Θα ήθελα πολύ να πάω για έναν καφέ αλλά εδώ Περιστέρι τα πράγματα είναι τραγικά και όσον αφορά τα κρούσματα και όσον αφορά τον συνωστισμό στις καφετέριες. Πρέπει να καθίσει ο ένας πάνω στον άλλον τέλος! 

• Μου αρέσει 2

yi9jp3.png

Just now, Argyroula είπε:

Ναι... Έτσι είναι! Εντωμεταξυ τώρα έμεινε μια φίλη μου στο ίδιο χώρο εργασίας έγκυος και αποφάσισε να γυρίσει κανονικά στην δουλειά μέχρι τον φλεβαρη που βγαίνει σε άδεια και άρχισα να σκέφτομαι και μήπως εγώ δεν έκανα καλά και τέτοια.. Που γενικά νταξει το ήθελα και έκατσα σπίτι! Αλλά λέω ρε γαμωτο μόνο εγώ λειτουργώ έτσι? Θα ήθελα πολύ να πάω για έναν καφέ αλλά εδώ Περιστέρι τα πράγματα είναι τραγικά και όσον αφορά τα κρούσματα και όσον αφορά τον συνωστισμό στις καφετέριες. Πρέπει να καθίσει ο ένας πάνω στον άλλον τέλος! 

Κοριτσάκι μου εγώ δε το ήθελα αλλά μου το επέβαλε η γιατρός  μηνες που δεν είχαμε εδώ κρούσματα ακόμα πολλά.Τι να πω? Τώρα όμως που ψυχολογικά δε νιώθω καλά έχω αρχίσει να σκέφτομαι μήπως έπρεπε να κάνω τα δικά μου κ να μην την ακούσω.δε ξερωω

yRr5p2.png

Καλημέρα κορίτσια! εγω να σας πω πανω στο θέμα της εργασίας να μην το σκέφτεστε καθόλου! και εμεις που δουλευουμε 10ωρα και είμαστε πάνω σε μια καρέκλα όλη μερα θα θέλαμε να ειμαστε σπιτι όπως εσεις να προφυλάξουμε τον εαυτό μας και τα μωράκια μας.. νομίζω κάνατε το καλύτερο πραγματικά για εσας και τα παιδάκια σας, να μην έχετε καμια αμφιβολία επι αυτου! :) η ψυχολογία μας λόγω ορμονών πάντα θα έχει σκαμπανεβάσματα και πάντα θα μας επηρεάζει. να μην το σκέφτεστε διπλά, το ενστικτό σας λειτουγεί τέλεια!

• Μου αρέσει 7

kEWVp2.png

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσια μου....

@MumMaria με το καλο να δεις την κουκλα σου...

Αυτος ο ιος πιο πολυ θα μας τρελανει παρα θα νοσησουμε...

Εχουμε παρει στο γραφειο ενα παιδι για πρακτικη κ μου εχει σπασει τα νευρα..τρωω κρουασαν μου λεει μην τρως φαε φρουτο..μετα μου λεει για το νοσοκομειο που θα γεννησω οτι κατι λαθος εχει γινει στις σωληνες κ κολλανε ολοι ουρολημωξη κ η γνωμη του ειναι να παω στο λητω στην Αθηνα.. Εντωμεταξυ δεν τον ρωτησα κ ποτε κ τωρα αποφευγω να του μιλαω..

Αχ κοριτσια ο αντρας μου ειχε ενα βραδυ το χερι στην κοιλια μου κ καταλαβε την κλοτσια κ εχει τρελαθει ερχεται συνεχεια τωρα κ βαζει το χερι του κ φωναζει μπεμπηηη....

• Μου αρέσει 4

BDoAp3.png

Just now, Gogo1994 είπε:

Κοριτσάκι μου εγώ δε το ήθελα αλλά μου το επέβαλε η γιατρός  μηνες που δεν είχαμε εδώ κρούσματα ακόμα πολλά.Τι να πω? Τώρα όμως που ψυχολογικά δε νιώθω καλά έχω αρχίσει να σκέφτομαι μήπως έπρεπε να κάνω τα δικά μου κ να μην την ακούσω.δε ξερωω

Ναι κι εγώ όταν λέω ήθελα εννοώ ότι είχα τρομοκρατηθει με τον ιό και το προτιμούσα να δουλεύω από το σπίτι. Πάντως τώρα πάει!! Μην το σκέφτεσαι! Τα ίδια λέω και στον εαυτό μου! Δεν ξέρω και που εργάζεσαι αλλά κι οι συνάδελφοι που πήγαν πολύ καλά δεν ήταν τα πράγματα πάλι λίγα περιστατικά είχαμε μέχρι Ιούλιο τώρα είναι κλειστά ουτωηαλλως. Από ψυχολογικής άποψης μπορεί να ανέβαιναμε λίγο αλλά θα είχαμε αλλά άγχη μάλλον... Ποιος ξέρει! Εμένα το εισόδημα μου πέφτει μαζί με τις ιώσεις χρόνια τώρα... :P

@Sofaki_88 πες μας κι άλλα πες μας κι άλλα!! Χαχα

Νταξει και εγώ το καταλαβαίνω ότι έκανα μια επιλογή για καλό και το ευχαριστιουμουν μέχρι πρόσφατα ότι έχω την άνεση μου απλά αυτό που λες... Παθαίνεις κάτι πάνω κάτω μέσα σου και φρικάρεις ώρες ώρες. Όταν ο παράνομαστης όλων αυτών είναι και κάτι καινούριο... Ε κάποιοι φρικαρουμε πιο πολύ!! Εμείς αντίστοιχα στέλνουμε την θετική μας ενέργεια σε όλες εσάς γιατί είναι πάρα πολύ δύσκολο αυτό που κάνεις!! 10 ώρες δεν έχω δουλέψει πολλά χρόνια τώρα για να είμαι ειλικρινής! Τα έχω κόψει από τα 25 αυτά τα βάναυσα ωράρια! 

• Χαχα 2

yi9jp3.png

@Argyroula ευχαριστούμε πολύ!! στείλτε να αντέξουμε αλλο ενα μηνα μέχρι την άδειααα!!χαχα! Μακάρι να μπορούσα και εγω αλλά έτσι ειναι οι μεγάλες εταιρίες, έχουν το ωράριο τους..ειναι πολυ βαναυσο για μενα γιατί εχω φουσκώσει πλεον αρκετά, δυσκολες οι σκάλες, η ζεστη και αυτη η παλιοκαρέκλα στο 10ωρο θέλεις να την σπάσεις! χαχα! υπομονη σε όλες μας, είτε δουλεύουμε είτε εισαστε σπιτι (κι αυτο κι αν ειναι δυσκολο, να θες να "παράγεις" και να μην μπορείς). για όλες ειναι το ίδιο δυσκολο! σε λιγο καιρό θα έχουμε τα μωράκια μας και θα τα ξεχάσουμε όλα αυτα!!! :)

• Μου αρέσει 2

kEWVp2.png

Just now, Depykal said:

Εχουμε παρει στο γραφειο ενα παιδι για πρακτικη κ μου εχει σπασει τα νευρα..τρωω κρουασαν μου λεει μην τρως φαε φρουτο..μετα μου λεει για το νοσοκομειο που θα γεννησω οτι κατι λαθος εχει γινει στις σωληνες κ κολλανε ολοι ουρολημωξη κ η γνωμη του ειναι να παω στο λητω στην Αθηνα.. Εντωμεταξυ δεν τον ρωτησα κ ποτε κ τωρα αποφευγω να του μιλαω..

χαχα δωστου μια κλωτσια καλεεεεεε!!!!

Just now, Sofaki_88 said:

@Argyroula ευχαριστούμε πολύ!! στείλτε να αντέξουμε αλλο ενα μηνα μέχρι την άδειααα!!χαχα! Μακάρι να μπορούσα και εγω αλλά έτσι ειναι οι μεγάλες εταιρίες, έχουν το ωράριο τους..ειναι πολυ βαναυσο για μενα γιατί εχω φουσκώσει πλεον αρκετά, δυσκολες οι σκάλες, η ζεστη και αυτη η παλιοκαρέκλα στο 10ωρο θέλεις να την σπάσεις! χαχα! υπομονη σε όλες μας, είτε δουλεύουμε είτε εισαστε σπιτι (κι αυτο κι αν ειναι δυσκολο, να θες να "παράγεις" και να μην μπορείς). για όλες ειναι το ίδιο δυσκολο! σε λιγο καιρό θα έχουμε τα μωράκια μας και θα τα ξεχάσουμε όλα αυτα!!! :)

Επειδη λες οτι εισαι σε μεγαλη εταιρεια.. δεν εχεις τη δυνατοτητα να δουλεψεις απο το σπιτι? Εγω απο τον Μαρτη δεν εχω επιστρεψει καθολου γραφειο, δεδομενου οτι οι εγκυμονουσες θεωρουμαστε ευπαθης ομαδα και συστηνεται η τηλεργασια... 

• Χαχα 1

D4rWp3.png

Καλημέρα κορίτσια!!!!

Ειχα φιλοξενούμενη την ξαδέρφη μου από το χωριό αυτές τις μέρες και τις αφιέρωσα όλο μου το χρόνο. Είχα πολύ καιρό να τη δω... Χθες πήγαμε μια βόλτα στα μαγαζιά και αγόρασα ριλαξ, πήρα της inglessina το lounge σε γκρι χρώμα και κάνα δυο παιχνιδάκια. Είμαι σε σκέψεις για το πιο μομπιλε να προτιμήσω γιατί τα πολύ πλαστικά καθόλου δεν μου αρέσουν και με δυσκολεύει λίγο και το θέμα μπανάκι. Έχω πολύ μικρό μπάνιο με ντουζιέρα και ότι έχω δει μου φαίνεται τεράστιο.

Σε αλλά νέα τις τελευταίες μέρες παρατηρώ πιο συχνά συσπάσεις. Ειδικά εάν είμαι καθιστή για ώρα. Συμβαίνει και σε σας;

@Φραουλίνο καλά αποτελέσματα!! Είμαι σίγουρη ότι όλα θα είναι καλά και θα ηρεμήσετε επιτέλους.

@MumMaria με το καλό να δεις την μπαλαρίνα σου σήμερα!!

@Argyroula πραγματικά μας έχει τρελάνει αυτός ο ιός. Προσέχουμε όλοι όσο μπορούμε και μακάρι να μην μας βρει τίποτα. Βέβαια είναι πολύ αγχωτικό που ακόμα δεν ξέρουμε τι μας περιμένει. Και δύσκολο για τους άντρες μας που χάσανε τόσα πολλά λόγω κατάστασης. Ελπίζω τλχστον όταν έρθει η ώρα του τοκετού να μπορούμε να τους έχουμε μαζί μας.

• Μου αρέσει 2

BwLip2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...