Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Just now, LENAKI19 είπε:
      πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Expand  

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!Δε ταιριάζουν όλοι οι γιατροί σε όλες!Και αυτό είναι το πιο σημαντικό να έχουμε κάποιον να εμπιστευόμαστε και να μας καθοδηγεί και όχι να μας βλέπει τράπεζα!Εγω άργησα αλλά τον βρήκα!Και εύχομαι σε όλες το ίδιο! 

Μανούλες Νοεμβρίου 2020

Recommended Posts

Κοριτσια κάποιες από τις σκέψεις που έχω τελευταία επειδή πλησιάζουμε είναι φυσιολογικός τοκετός ,με επισκληριδιο η καισαρική? Περιμένω να δω κ αν γυρίσει το μωρακι μου έχει βέβαια ακόμα χρόνο.Φοβος με πιάνει με τους αφορητους πόνους του Φ.τ.Απο την άλλη καισαρική να επιλέξω από μόνη μου χωρίς λόγο δε ξέρω...Μάλλον το καλύτερο είναι με επισκληριδιο.Δε ξέρω.οι ήδη μανουλες ας μας πουν.

yRr5p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 13k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Υβόννη

2014

• MumMaria

1926

• Gogo1994

1397

• Despoina K

1058

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Just now, Gogo1994 είπε:

Κοριτσια κάποιες από τις σκέψεις που έχω τελευταία επειδή πλησιάζουμε είναι φυσιολογικός τοκετός ,με επισκληριδιο η καισαρική? Περιμένω να δω κ αν γυρίσει το μωρακι μου έχει βέβαια ακόμα χρόνο.Φοβος με πιάνει με τους αφορητους πόνους του Φ.τ.Απο την άλλη καισαρική να επιλέξω από μόνη μου χωρίς λόγο δε ξέρω...Μάλλον το καλύτερο είναι με επισκληριδιο.Δε ξέρω.οι ήδη μανουλες ας μας πουν.

Κοριτσι Μ η κάθε μια όπως νιώθει πιστευω.. Άλλες πανε από επιλογή καισαρική γτ φοβούνται, άλλες με επισκληριδειο γτ ίδιο λόγο.. Δεν μπορείς να πεις τ είναι τ σωστό.. Σίγουρα ο φυσιολογικός τοκετός είναι ο πιο φυσικός.. Εγώ γενικά δεν φοβάμαι κ θ παω φυσιολογικά κ χωρίς επισκληριδειο.. Μπορεί μια στ τόσο όμως να συμβεί κάτι τελευταία στιγμή κ να αναγκαστείς να κάνεις καισαρική... Εγώ τ μόνο π σκέφτομαι σ ολο  αυτο ειναι οτι στ νοσοκομείο δεν περιμένουν κ πολυ κ προγραματιζουν τις γέννες με τέχνητους πονους 2 με 3 μέρες μετά την πητ κ τις περισσοτερες φορές καταλήγεις σε καισαρική.. :roll:θα ήθελα ιδανικά ν Μ σπασουν τ νερά η ν Μ πιασουν πονοι.. Βέβαια ότι κ ν λέμε είναι στον αέρα μέχρι τότε.. 

• Μου αρέσει 3

k1S4p3.png

Just now, Despoina Mar είπε:

Κοριτσι Μ η κάθε μια όπως νιώθει πιστευω.. Άλλες πανε από επιλογή καισαρική γτ φοβούνται, άλλες με επισκληριδειο γτ ίδιο λόγο.. Δεν μπορείς να πεις τ είναι τ σωστό.. Σίγουρα ο φυσιολογικός τοκετός είναι ο πιο φυσικός.. Εγώ γενικά δεν φοβάμαι κ θ παω φυσιολογικά κ χωρίς επισκληριδειο.. Μπορεί μια στ τόσο όμως να συμβεί κάτι τελευταία στιγμή κ να αναγκαστείς να κάνεις καισαρική... Εγώ τ μόνο π σκέφτομαι σ ολο  αυτο ειναι οτι στ νοσοκομείο δεν περιμένουν κ πολυ κ προγραματιζουν τις γέννες με τέχνητους πονους 2 με 3 μέρες μετά την πητ κ τις περισσοτερες φορές καταλήγεις σε καισαρική.. :roll:θα ήθελα ιδανικά ν Μ σπασουν τ νερά η ν Μ πιασουν πονοι.. Βέβαια ότι κ ν λέμε είναι στον αέρα μέχρι τότε.. 

Μπράβο σου Δέσποινακι μου που είσαι θαρραλέα κ το βλέπεις έτσι.μου είπε η γιατρός ότι θα μου τα συζητήσει ολα να ξέρω κ ότι έχει πολλούς πόνους ο φ.τ.ελπιζω με τη συζήτηση να αποφασίσω κ να νιώθω σίγουρη πριν τουλάχιστον γιατί μέχρι τέλους όπως το είπες είναι όλα στον αέρα

• Μου αρέσει 1

yRr5p2.png

Just now, Gogo1994 said:

Μπράβο σου Δέσποινακι μου που είσαι θαρραλέα κ το βλέπεις έτσι.μου είπε η γιατρός ότι θα μου τα συζητήσει ολα να ξέρω κ ότι έχει πολλούς πόνους ο φ.τ.ελπιζω με τη συζήτηση να αποφασίσω κ να νιώθω σίγουρη πριν τουλάχιστον γιατί μέχρι τέλους όπως το είπες είναι όλα στον αέρα

Γωγουλα μου, η γιατρος σου σού ειπε για τος πολλους πονους του φτ;

Καταρχην κοριτσακι μου οπως και να γεννησεις δεν εχει καμια σημασια, εισαι μανουλα ετσι και αλλιως και το θεμα ειναι να νιωθεις εσυ βολικα και κυριως να ερθεο το μωρακι γερο στα χερια σου!! Απλα εγω πιστευω οτι τον πονο δεν τον γλιτωνουμε γενικα. Γεννα ειναι! Εχει απλα το σωμα μας μηχανισμο να ανταπεξελθει, αλλιως καμια γυναικα δε θα εκανε και αλλο μωρακι χιχι! Απλα μετα ειναι θεμα της καθε κοπελας εννοειται, γιατι δεν αντιδρουν ολοι με τον ιδιο τροπο ουτε βιωνουν τον πονο ιδια! Και με καισαρικη και με φτ εχω ακουσει και θετικα και αρνητικα για την εμπειρια! Οπως και να εχει, εγω ενα μονο θελω να προσεξεις! Να σου δωσουν τα σωστα δεδομενα για να επιλεξεις! Οχι επειδη καποιος γιατρος εχει μια πολιτικη, να σε στρεψει προς εκεινη την κατευθυνση. Αν λοιπον εχεις τα σωστα δεδομενα μετα εννοειται η αποφαση ειναι δικη σου.

Επισης με επισκληριδιο νομιζω δεν ποναει τοσο ο φτ! Θα μας τα ξαναπουν σε λιγο οι ηδη μανουλες, αλλα νομιζω η Δημητρουλα @demifilol ειχε πει οτι πιο πολυ ηταν ο φοβος παρα ο πονος τελικα!!

• Μου αρέσει 4

oz5Vp2.png

Just now, Gogo1994 είπε:

Αχ αυτα τα σκεφτομαι καιρο τωρα...Κ εγω φοβαμαι παρα πολυ τους πονους..μετα σκεφτομαι οτι αν κανω καισαρικη κ ειμαι απο τις περιπτωσεις που εχουν πονο μετα κ δεν μπορω να ανταπεξελθω στο μωρακι μου...Κ για την επισκληριδιο σκεφτομαι οτι αν κανω καμια βλακεια κ κουνηθω την ωρα που κανουν την ενεση στην σπονδυλικη στηλη κ προκαλεσω κανενα προβλημα....πφφφφ δεν ξερεις τι να διαλεξεις...

BDoAp3.png

Διαφημίσεις

Just now, Depykal είπε:

Αχ αυτα τα σκεφτομαι καιρο τωρα...Κ εγω φοβαμαι παρα πολυ τους πονους..μετα σκεφτομαι οτι αν κανω καισαρικη κ ειμαι απο τις περιπτωσεις που εχουν πονο μετα κ δεν μπορω να ανταπεξελθω στο μωρακι μου...Κ για την επισκληριδιο σκεφτομαι οτι αν κανω καμια βλακεια κ κουνηθω την ωρα που κανουν την ενεση στην σπονδυλικη στηλη κ προκαλεσω κανενα προβλημα....πφφφφ δεν ξερεις τι να διαλεξεις...

Τις ίδιες σκέψεις κάνω ακριβώς γενικά τα βλέπουμε μάλλον όλα μαύρα λίγο με όλη αυτή τη κατάσταση κ την άγνοια μας συν τις ορμόνες

@Υβόννηρωτησα τη γιατρό τη τελευταία φορά αν υπάρχει δυνατότητα επισκληριδιου στη κλινική κ μου είπε ναι.

Κ μετά ότι θα μου τα πει όλα να ξέρω να αποφασίσω κ ότι θέλει να είναι όμορφη εμπειρία για εμενα κ τους Μ ψιλοανεφερε ότι πονάει πολύ.

Και τώρα μόλις έμαθα ότι δε μπορεί ο άντρας μου να είναι μέσα.στη γεννά.

yRr5p2.png

Just now, Gogo1994 said:

Τις ίδιες σκέψεις κάνω ακριβώς γενικά τα βλέπουμε μάλλον όλα μαύρα λίγο με όλη αυτή τη κατάσταση κ την άγνοια μας συν τις ορμόνες

@Υβόννηρωτησα τη γιατρό τη τελευταία φορά αν υπάρχει δυνατότητα επισκληριδιου στη κλινική κ μου είπε ναι.

Κ μετά ότι θα μου τα πει όλα να ξέρω να αποφασίσω κ ότι θέλει να είναι όμορφη εμπειρία για εμενα κ τους Μ ψιλοανεφερε ότι πονάει πολύ

Παντως ειναι σημαντικο που εχεις ολες τις δυνατοτητες! Καλα εκανες και ρωτησες!! Γωγοτλα μου απο τη γεννα σου θα θυμασαι οτι γνωρισες το γιο σου! Οποια γυναικα και να ρωτησεις αυτο θυμαται στο τελος!! Ειμαι σιγουρη θα ειναι ομορφη εμπειρια για σενα στο τελος!!

• Μου αρέσει 2

oz5Vp2.png

Just now, Depykal είπε:

Μα και η καισαρικη με επισκληρίδειο γίνεται , όχι με ολική νάρκωση, εκτός αν υπάρξουν επιπλοκές.

Just now, Gogo1994 είπε:

Κ μετά ότι θα μου τα πει όλα να ξέρω να αποφασίσω κ ότι θέλει να είναι όμορφη εμπειρία για εμενα κ τους Μ ψιλοανεφερε ότι πονάει πολύ.

Και τώρα μόλις έμαθα ότι δε μπορεί ο άντρας μου να είναι μέσα.στη γεννά.

Κορίτσι μου όμορφη θα είναι η εμπειρία σου ούτως η άλλως! Ο Φόβος είναι αυτός που σε κάνει να αγχώνεσαι! Μια χαρά θα τα καταφέρεις με οποιονδήποτε τρόπο κ αν γεννήσεις! Αλλά με την επισκληρίδειο δεν πονάς πλέον... απολαμβάνεις τον τοκετό σου και μπορείς άνετα να συνεργαστείς με τον/την γιατρό σου και ακολουθείς τις οδηγίες τους!! Προσωπικά δεν έχω κάνει καισαρική, γέννησα μια φορά με πρόκληση τοκετού με επισκληρίδειο και μια φυσικά με οξύ τοκετό χωρίς επισκληρίδειο !! Όπως βλέπεις είμαι έτοιμη να το ξανά κάνω χιχιχιχιχιχιχ το μόνο που θυμάμαι από τις γέννες είναι η φατσούλα και τα κλάμματα  του μωρού!!!! Και μένα να κλαίω από χαρά!!! Πόνος 0!!!!!!!! 

• Μου αρέσει 4

vWRfp2.png
r1qtp2.png

Just now, Geo81 είπε:

Μα και η καισαρικη με επισκληρίδειο γίνεται , όχι με ολική νάρκωση, εκτός αν υπάρξουν επιπλοκές.

Βρε κοριτσια εμενα το αγχος μου στο επισκληριδειο ειναι το εξης, αν εκεινη τη στιγμη με πιάσει πονος κστη κουνηθω , ενω δεν πρεπει τι γινεται μετα οεο;

Just now, Marilou77 είπε:

Βρε κοριτσια εμενα το αγχος μου στο επισκληριδειο ειναι το εξης, αν εκεινη τη στιγμη με πιάσει πονος κστη κουνηθω , ενω δεν πρεπει τι γινεται μετα οεο;

Γι αυτό η επισκληρίδειος γίνεται μέχρι ένα συγκεκριμένο σημείο του τοκετού, μέχρι 7 διαστολή ώστε να μπορείς στα διαλλειματα  των συσπάσεων να δώσεις την ευχέρεια στον γιατρό να την κάνει σωστά «με την άνεση του» 

• Μου αρέσει 4

vWRfp2.png
r1qtp2.png

Διαφημίσεις

@Gogo1994 μου θεωρώ ότι όπως κ να γεννήσεις στο τέλος σου μένει η εικόνα του γιου σου στην αγκαλιά σου.καλο είναι να συζητησετε τις επιλογές σου με την γυναικολόγο σου κ να ξέρεις όλα τα δεδομένα.εγω καισαρική δεν έχω κάνει κ θα ήθελα να την αποφύγω η αλήθεια είναι.παρ'ολα αυτά αν χρειαστεί, εννοείται δεν το συζητάω αλλά ξέρω ότι είναι λιιιιγο πιο ζόρι μετά η επούλωση.βεβαια για να μην τρομάζουν οι κοπέλες πλέον μια χαρά μετά την καισαρική σηκώνεσαι κ μπορείς να φροντίσεις το μωράκι σου ,κ ευτυχώς υπάρχουν κ παυσίπονα συμβατά με τον θηλασμό.τωρα όσον αφορά τον φτ τον δικό μου,θα το ξαναπω ,ότι μακάρι να έχω ακριβώς τον ίδιο κ στην κόρη μου.ηταν μια όμορφη εμπειρία κ ας ήταν δώδεκα ώρες κ ας ήταν με πρόκληση.αν ο γιατρός σου είναι υπέρ του φτ κ δεν ζοριζεται το μωράκι,μπορεί να σε περιμένει όσο εσύ θελήσεις,να το θυμάσαι αυτό!!επισκληριδιο θα ήθελα να ξανακάνω,όχι γιατί πιστεύω ότι δεν θα αντέξω τον πόνο,αλλά γιατί ευτυχώς στα ιδιωτικά μαιευτήρια υπάρχει, άρα δεν θεωρώ ότι υπάρχει λόγος να ζοριστω. Γενικά συμφωνω με @Geo81 ότι σου μένει το μωράκι σου το γερό,το κλάμα του!!  @Marilou77 αν ο αναισθησιολογος είναι έμπειρος,δεν έχεις να φοβηθείς τίποτα,για αυτούς είναι ρουτίνα,σου περνάνε πρωτα την γραμμή κ μετά το φάρμακο που οποτε τους το λες εσύ ,στο ανανεώνουν.επισης είναι παρούσες μαίες,που γνωρίζουν πότε θα κάνεις σύσπαση.ε δεν θα σου περάσουν την γραμμή την ώρα που θα κάνεις σύσπαση.μην αγχώνεσαι γι αυτό.

• Μου αρέσει 2

Καλησπέρα βρε κορίτσια! έχω μέρες να σας γράψω αλλά σας διάβαζα που και που στις διακοπές μας..ευτυχώς έμαθα θετικά νεα για κάποια κορίτσια! εύχομαι σε όλες οσες περιμένουν αποτελέσματα να ειναι όλα τέλεια! ελπίζω να περάσατε όμορφα και να ξεκουραστήκατε! Διακοπές, μπάνια, βόλτες, γενέθλια, αλλά κυρίως αγορές για τα παιδάκια μας, πολύ όμορφα πράγματα διάβαζα και πολύ χάρηκα για όλες σας!!! γυρίσαμε και εμεις απο τις διακοπές μας, πολυ χαλαρές στο εξοχικό, ξεκουραση φαι και μπάνιο..και εμεις κλείσαμε τα βασικά, κρεβατάκι με στρώμα, συρταριέρα, καρότσι, λίκνο, μπανάκι, αλλαξιέρα και καποια μικροπράγματα ακόμα. διάλεξε και ο αντρας μου τα ρουχαλάκια που θα βγουμε απο το μαιευτήριο.. αχ τι γλυκούλια που ειναι αυτα τα μικρούλικα φορμάκια, σκουφάκια, ζιπουνάκια, τόσο μικρούλικα! εγω κορίτσια εχω αποφασίσει για επισκληρήδιο σίγουρα! ειμαι φοβιτσιάρα γενικά αλλά θελω να γεννήσω φυσιολογικά. καλά στην γιατρό μου επιλογή για καισαρική δεν έχω γιατί ειναι εντελώς κατά και την κάνει μονο σε εξαιρετικές περιπτώσεις. εχω πολλές δικές μου που γέννησαν με επισκληρήδιο και δεν ειναι τόσο τραγικοι οι πόνοι όσο μπορεί να φανταζόμαστε. εγω πιστεύω πως όλες θα τα καταφέρουμε μια χαρα και δεν θα θυμόμαστε τιποτα μετά απο πόνους! έχουμε και εμείς την Πέμπτη γιατρό να δουμε την μικρούλα μας, πέρασε ενας μήνας.. :)

• Μου αρέσει 5

kEWVp2.png

Σας ευχαριστώ πάρα πολύ κορίτσια όλες για τις απαντήσεις σας κ τις εμπειρίες σας που μοιραστηκατε.Ευχομαι να σας γράφω κ εγώ ευχάριστα την εμπειρία μου.Με έριξε πολύ που δε μπορεί να είναι μέσα κ ο άντρας μου στο τοκετό 

yRr5p2.png

Just now, Gogo1994 είπε:

Σας ευχαριστώ πάρα πολύ κορίτσια όλες για τις απαντήσεις σας κ τις εμπειρίες σας που μοιραστηκατε.Ευχομαι να σας γράφω κ εγώ ευχάριστα την εμπειρία μου.Με έριξε πολύ που δε μπορεί να είναι μέσα κ ο άντρας μου στο τοκετό 

Πιο πολύ φοβάσαι παρα πονάς !!ο πόνος είναι σαν έντονος πόνος περιόδου στην κοιλιά κ στη μέση !ειναι ταυτόχρονος αλλα δεν είναι συνεχόμενος !παιρνεις τις ανασουλες σου ανετα !!εγω από την αδρεναλίνη κ όλη την κατάσταση ήμουν μουδιασμένη κάτω,κ Δ είχα κ επισκλ!σωστες ανασουλες ,αν υπάρχει δυνατότητα κανεις κ επισκλ μόλις νιώσεις πόνους κ είσαι ΚΥΡΙΑ !!καισαρικη Δ έχω κάνει ,ξέρω από την αδερφή μ ότι Κ εκεί γεννάς σαν κυρια !!βεβαια υπάρχουν οι μετεγχειρητικοι πόνοι αλλα με τα παυσίπονα σου είσαι κομπλέ !!Κ εγώ φοβόμουν αλλα εκείνη την ώρα μπαινεις στον χορό ,χορεύεις κ μετά σου μένει το μωράκι σου !!!

@Φραουλίνο πιστεύω ότι έπραξες σωστά και τωρα θα σου φύγει κάθε αμφιβολία από το μυαλό !!!καλα αποτελέσματα να έχεις ,ξεκουρασου κ από εδώ κ περα μόνο χαρές!!

• Μου αρέσει 2

i8Mup3.png?t=1&0EalCpq6

Καλησπέρα κορίτσια!

Επιτέλους έχω ίντερνετ και σας γράφω!

Σας ευχαριστώ όλες πολυ για τη συμπαράσταση!

Μου έφυγε ένα τεράστιο βάρος με τα αποτελέσματα.

@Φραουλίνο κορίτσι μου σε καταλαβαίνω απόλυτα πως αισθάνεσαι, κατα τη γνώμη μου καλώς έπραξες με την αμνιο για να σου φύγει κάθε αμφιβολία .

Προσπάθησε να ξεκουραστείς όσο γινεται, διάβασε κανένα βιβλίο να ξεχαστείς..όταν θα πάρεις τα πρώτα καλά αποτελέσματα όλα θα φτιάξουν.

@MumMaria καλέ 2 μέτρα άντρας ο μικρός.

Εμένα είναι 81 πόντους και είναι 17 μηνών.Μινιατούρα.

Όσο για τα υπόλοιπα που γράψατε θα σας έλεγα μην αγχώνεστε ακόμα για πλυσίματα κλπ είναι νωρίς.

Εγώ επειδή γέννησα πρόωρα τελευταία στιγμή όλα τα πρόλαβα.

Σε 1 εβδομάδα ετοίμασα και τα δικά μου και του μωρού.

Αυτό που θα πρότεινα είναι να κάνετε μια έρευνα για παιδίατρο.εγώ δεν είχα προλάβει να βρώ και ένιωθα τρελή ανασφάλεια.

Όσο για τον τοκετό καλό είναι να ξέρετε όλες τις επιλογές και με τα υπερ και τα κατα και αποφασίζετε μαζί με το γιατρό.

Εγώ αναγκαστηκά γέννησα με καισαρικλη λόγω προωρότητας και να πω την αλήθεια φοβόμουν πολύ αλλά όλα πήγαν καλά.

Επίσης βρε κορίτσια σήμερα δε θυμάμαι αν πήρα το σαλοσπρ.

Αν δε το πάρω μια μέρα πειράζει;

• Μου αρέσει 2

aKX8p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...