Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Just now, LENAKI19 είπε:
      πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Expand  

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!Δε ταιριάζουν όλοι οι γιατροί σε όλες!Και αυτό είναι το πιο σημαντικό να έχουμε κάποιον να εμπιστευόμαστε και να μας καθοδηγεί και όχι να μας βλέπει τράπεζα!Εγω άργησα αλλά τον βρήκα!Και εύχομαι σε όλες το ίδιο! 

Μανούλες Νοεμβρίου 2020

Recommended Posts

Just now, Φραουλίνο είπε:

Κορίτσια μου συγνώμη που δεν έχω απαντήσει από χθες και έχω χαθεί αλλά δεν είχα κουράγιο να σας γράψω και έγιναν όλα τόσο γρήγορα! 

Με πήρε ο γιατρός μου χθες βραδάκι και μου είπε πως ο εμβρυολόγος επιμένει στην αμνιο γιατί εφόσον είδαμε αυτή την κοιλία στον εγκέφαλο της μικρής ενώ δεν έπρεπε να τη δούμε, καλό είναι για σιγουριά να τα τσεκάρουμε όλα με μοριακό καρυότυπο. Δεν επηρέασε την απόφαση του ούτε το αμνιακο που έχει μειωθεί ούτε το ότι μείναμε μόνο με μία ένδειξη.. 

Μας πήρε πέντε λεπτά μετά από κλάματα με τον άντρα μου για να αποφασίσουμε ότι δεν αντέχουμε άλλο αυτη την αγωνία και το σκωτσέζικο ντουζ που γίνεται εδώ και τρεις εβδομάδες και πήραμε να κλείσουμε το ραντεβού.. 

Την εκανα κιόλας και μόλις γυρίσαμε σπίτι μας! Στον υπέρηχο πριν την εξέταση το αμνιακο παρέμενε μια χαρά στα φυσιολογικά ενώ και η κοιλία είχε μικρύνει που σημαίνει ότι πάει καλά!! Δεν υπήρχε όμως πια για μένα γυρισμός, την έκανα την εξέταση και ελπίζω ότι έκανα το σωστό για εμένα τον άντρα μου αλλά και τη μπέμπα μας! 

Αυτά τα νέα μου κοριτσάκια μου γλυκά, και πάλι συγνώμη είδα ότι με ψάχνατε και σας ευχαριστώ πολύ πολύ για το ενδιαφέρον σας!! Ημουν ένα ράκος και το μονο που ήθελα είναι να κοιμηθώ για να πάψω να σκέφτομαι και να αγχώνομαι τόσο πολύ.. 

Ηταν να την κανεις μαλλον κοριτσι μου, τωρα κοιτα να ξεκουραστείς, γιατι θελει ξεκουρασει για 3 μερουλες. Ολα θα είναι καλα, αφου μειωθηκε η κοιλια κ στον υπέρηχο, ειμαι σίγουρη για τα καλα αποτελέσματα, προφανώς ο εμβρυολογος σου ειναι τιτιζης κ θελει το 100%. Εχεις τη θετικη ενέργεια ολων μας!!!!! 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 13k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Υβόννη

2014

• MumMaria

1926

• Gogo1994

1397

• Despoina K

1058

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Just now, Υβόννη είπε:

Γλυκια μου Φραουλινο θα εκανα ακριβως το ιδιο στη θεση σου!! Βασανιζεστε τοσο.καιρο.και εσυ και ο αντρουλης σου με υποθεσεις και σεναρια...Οπως ειδες σε κοριτσια μας εδω ολα οηγαν τελεια και θα γινει ακριβως το ιδιο και σε εσας!!!! Θα βγουν τωρα τα αποτελεσματα γλυκια μου και τελος πια η αναμονη. Ολα πανε πολυ καλα στις ενδειξεις σας και οι πιθανοτητες ειναι μαζι σας!!!! Περιμενουμε τα νεακια σου να πανηγυρισουμε τις επομενες μερες.

Σωματικα κοριτσακι μου εισαι καλα; Ελπιζω ναι! Ξεκουραση τωρα και πριν το καταλαβεις θα εχεις τα πρωτα αποτελεσματα! Η Παναγιτσα μαζι σας να ειναι!!!!

Εύχομαι Ειρηνακι μου να πάνε και για εμάς όλα καλά και να έχουμε μια υγιέστατη μπεμπούλα! Σωματικά ναι είμαι καλά, λίγο κουρασμένη αλλά έχω ξαπλώσει τώρα και περιμένω τον αντρουλη μου να μου βάλει φαγητό και να κοιμηθώ μετά λίγο.. 

Just now, Despoina Mar είπε:

Κοπελα μ καλυτερα να φυγει όλο αυτό το αρνητικό από τ μυαλό σας.. Την έκανες και τέλος.. Ευχομαι όλα να ειναι τέλεια.. Κάνατε το καλυτερο δυνατό.. Καλη ξεκουραση τώρα!! 

Ευχαριστώ πολύ Δεσποινάκι μου!! 

• Μου αρέσει 2

Just now, Φραουλίνο said:

Εύχομαι Ειρηνακι μου να πάνε και για εμάς όλα καλά και να έχουμε μια υγιέστατη μπεμπούλα! Σωματικά ναι είμαι καλά, λίγο κουρασμένη αλλά έχω ξαπλώσει τώρα και περιμένω τον αντρουλη μου να μου βάλει φαγητό και να κοιμηθώ μετά λίγο.. 

Θα ειναι κοριτσακι μου!!! Απλα αφου μπηκε ο σπορος αμφιβολιας εκανες πολυ καλα με την αμνιο, για να τον εξαλειψεις!!! Μπραβο για την τσακ μπαμ αντιμετωπιση σου. Σε λιγο θα ειναι παρελθον ολο αυτο και θα κοιταμε ροζ φορμακια και κορδελιτσες! Καλη σου ορεξη και καλη ξεκουραση! Ειμαστε εδω να σου κανουμε παρεουλα στην αναμονη! Οτι χρειαστεις να μπαινεις να μας γραφεις!

• Μου αρέσει 2

oz5Vp2.png

Just now, Marilou77 είπε:

Ηταν να την κανεις μαλλον κοριτσι μου, τωρα κοιτα να ξεκουραστείς, γιατι θελει ξεκουρασει για 3 μερουλες. Ολα θα είναι καλα, αφου μειωθηκε η κοιλια κ στον υπέρηχο, ειμαι σίγουρη για τα καλα αποτελέσματα, προφανώς ο εμβρυολογος σου ειναι τιτιζης κ θελει το 100%. Εχεις τη θετικη ενέργεια ολων μας!!!!! 

Να είσαι καλά κορίτσι μου, ευχαριστώ πάρα πολύ!! Ναι τέτοιος είναι και πραγματικά εύχομαι να πάνε όλα κατ ευχήν.. 

Just now, Υβόννη είπε:

Θα ειναι κοριτσακι μου!!! Απλα αφου μπηκε ο σπορος αμφιβολιας εκανες πολυ καλα με την αμνιο, για να τον εξαλειψεις!!! Μπραβο για την τσακ μπαμ αντιμετωπιση σου. Σε λιγο θα ειναι παρελθον ολο αυτο και θα κοιταμε ροζ φορμακια και κορδελιτσες! Καλη σου ορεξη και καλη ξεκουραση! Ειμαστε εδω να σου κανουμε παρεουλα στην αναμονη! Οτι χρειαστεις να μπαινεις να μας γραφεις!

Με συγκίνησες γλυκιά μου Ειρήνη! Θέλω τόσο πολύ να πάνε όλα καλά και να αρχίσουμε τις προετοιμασίες για την πριγκίπισσα μας.. Κλαίω από ανακούφιση και μόνο που έκανα την εξέταση, δεν ξέρω γιατί, κουλό μου φαίνεται αλλά μάλλον με βάραινε τόσο πολύ το αίσθημα του φόβου και της ευθύνης και αυτό το ΑΝ που μου έτρωγε το μυαλό.. Ένα βήμα τη φορά τώρα και μπόλικη υπομονή.. 

• Μου αρέσει 2

πρίν από 26 λεπτά , Despoina Mar είπε:

Καλησπερα κορίτσια... Μόλις γυρισα απο τον γιατρό μ.. Καταρχήν η κολπιτιδα Μ οξυνθηκε κ Μ έδωσε κ άλλη θεραπεία.. Κ τ αλλά Μ έκανε το Ντόπλερ όλα καλά.. Τώρα θ ξαναπάω σ 3 εβδομάδες Μ είπε.. Επίσης η μικρή Μ είπε ότι είναι πανω απο τ όρια, ότι είναι τροφαντουλα... Τ πεμπτη στ νοσοκομείο ήταν 1450 κ σμρ 1660 χαχα.. Όποτε μην αγχώνεστε εσείς, εμείς ειμαστε πανω απο τ φυσιολογικό.. :Pαπο ψώνια και ετοιμασιες εγώ τ εχω ετοιμάσει σχεδόν όλα μόνο τ είδη φαρμακείου δεν έχω παρει ακόμα.. 

Πέρα απο την αντιβιωση, το προβειο γιαουρτι κ το αριανι κανουν καλή δουλεια με την χλωριδα πανιδα, εγω ετσι το λεω, του κόλπου, ρωτα κ τον γιατρο σου βεβαια

Διαφημίσεις

Just now, Φραουλίνο said:

Να είσαι καλά κορίτσι μου, ευχαριστώ πάρα πολύ!! Ναι τέτοιος είναι και πραγματικά εύχομαι να πάνε όλα κατ ευχήν.. 

Με συγκίνησες γλυκιά μου Ειρήνη! Θέλω τόσο πολύ να πάνε όλα καλά και να αρχίσουμε τις προετοιμασίες για την πριγκίπισσα μας.. Κλαίω από ανακούφιση και μόνο που έκανα την εξέταση, δεν ξέρω γιατί, κουλό μου φαίνεται αλλά μάλλον με βάραινε τόσο πολύ το αίσθημα του φόβου και της ευθύνης και αυτό το ΑΝ που μου έτρωγε το μυαλό.. Ένα βήμα τη φορά τώρα και μπόλικη υπομονή.. 

Κι εγω το.ιδιο θα εκανα κοριτσακι μου στη θεση σου. Αν και αν και ιντερνετ και ψαξιματα και ξανα υποθεσεις...Πολυ ψυχοφθορο εχεις δικιο. Λιγο εμεινε και θα ηρεμησετε! Σημερα απολαυσε εκει τη μαγειρικη του αντρουλη (εκτος απο σιδερο και μαγειρας! Μα τι παλικαρι ειναι αυτο)!!! Ξαπλαρωσε, βαλτε σειρες στο Νετφλιξ, χαιδεψε την κοιλιτσα σου και ολα θα πανε καλα!!!! Πας για το 100% απλα τωρα, αλλιως ολα ειναι υπερ σας για τα καλυτερα αποτελεσματα!!!!

• Μου αρέσει 1

oz5Vp2.png

Just now, Υβόννη είπε:

Κι εγω το.ιδιο θα εκανα κοριτσακι μου στη θεση σου. Αν και αν και ιντερνετ και ψαξιματα και ξανα υποθεσεις...Πολυ ψυχοφθορο εχεις δικιο. Λιγο εμεινε και θα ηρεμησετε! Σημερα απολαυσε εκει τη μαγειρικη του αντρουλη (εκτος απο σιδερο και μαγειρας! Μα τι παλικαρι ειναι αυτο)!!! Ξαπλαρωσε, βαλτε σειρες στο Νετφλιξ, χαιδεψε την κοιλιτσα σου και ολα θα πανε καλα!!!! Πας για το 100% απλα τωρα, αλλιως ολα ειναι υπερ σας για τα καλυτερα αποτελεσματα!!!!

:wub::wub::wub:

Κορίτσια μου συγνώμη που δεν έχω απαντήσει από χθες και έχω χαθεί αλλά δεν είχα κουράγιο να σας γράψω και έγιναν όλα τόσο γρήγορα! 

Με πήρε ο γιατρός μου χθες βραδάκι και μου είπε πως ο εμβρυολόγος επιμένει στην αμνιο γιατί εφόσον είδαμε αυτή την κοιλία στον εγκέφαλο της μικρής ενώ δεν έπρεπε να τη δούμε, καλό είναι για σιγουριά να τα τσεκάρουμε όλα με μοριακό καρυότυπο. Δεν επηρέασε την απόφαση του ούτε το αμνιακο που έχει μειωθεί ούτε το ότι μείναμε μόνο με μία ένδειξη.. 

Μας πήρε πέντε λεπτά μετά από κλάματα με τον άντρα μου για να αποφασίσουμε ότι δεν αντέχουμε άλλο αυτη την αγωνία και το σκωτσέζικο ντουζ που γίνεται εδώ και τρεις εβδομάδες και πήραμε να κλείσουμε το ραντεβού.. 

Την εκανα κιόλας και μόλις γυρίσαμε σπίτι μας! Στον υπέρηχο πριν την εξέταση το αμνιακο παρέμενε μια χαρά στα φυσιολογικά ενώ και η κοιλία είχε μικρύνει που σημαίνει ότι πάει καλά!! Δεν υπήρχε όμως πια για μένα γυρισμός, την έκανα την εξέταση και ελπίζω ότι έκανα το σωστό για εμένα τον άντρα μου αλλά και τη μπέμπα μας! 

Αυτά τα νέα μου κοριτσάκια μου γλυκά, και πάλι συγνώμη είδα ότι με ψάχνατε και σας ευχαριστώ πολύ πολύ για το ενδιαφέρον σας!! Ημουν ένα ράκος και το μονο που ήθελα είναι να κοιμηθώ για να πάψω να σκέφτομαι και να αγχώνομαι τόσο πολύ.. 

Φραουλινο μου ,ξεκουραση τωρα λιγες μερουλες κ καλη διαθεση! Καλα εκανες κ την εκανες την εξεταση για να φυγει απο το μυαλο σας αυτη η εγνοια.θα δεις μολις βγουν τα πρωτα αποτελεσματα τι ανακουφιση θα νοιωσετε!:wub:

oru1p3.png

Just now, ΕΥΑ! είπε:

Φραουλινο μου ,ξεκουραση τωρα λιγες μερουλες κ καλη διαθεση! Καλα εκανες κ την εκανες την εξεταση για να φυγει απο το μυαλο σας αυτη η εγνοια.θα δεις μολις βγουν τα πρωτα αποτελεσματα τι ανακουφιση θα νοιωσετε!:wub:

Ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!! Θα φύγει σίγουρα ένα βάρος αν βγουν τα πρώτα και είναι καλά.. 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Just now, Depykal είπε:

@Φραουλίνο μου καλα αποτελεσματα να εχεις...ειμαι σιγουρη οτι ολα θα πανε καλα οπως εχουν παει σε ολες μας εδω μεσα...:x

Ευχαριστώ πολύ κοριτσάκι μου, το ευχόμαστε!! 

• Μου αρέσει 1

Just now, Rebecca85 είπε:

Καλησπέρα κοριτσάκια τι κάνετε? Ελπιζω να ειστε ολες καλα! Εγώ είχα σήμερα γιατρό. Ο μπέμπης είναι 1500 γραμμάρια και είναι όλα καλα! Βέβαια με τον εμβρυολογο που μπλεξαμε πρέπει να αποδεχτώ ότι δε θα δουμε το μωρο μας πριν τη γέννα. Όταν του το ζήτησα μου απάντησε ότι δεν είναι φωτογράφος αλλά γιατρος και να μη πιστεύω όλα αυτά που διαβαζω στο ίντερνετ διοτι μόνο 1 στα 100 μωρα καθεται να βγει φωτογραφία! Δλδ ολες οι υπολοιπες που έχετε τρισδιάστατη φωτο απο τη β επιπεδου είστε όλες εξαίρεση!! Τελος παντων κατά τα άλλα προσπαθούμε και εμεις να αγοράσουμε τπτ και να αρχίσουμε να οργανωνόμαστε.. @MumMaria για υπνοσακο εχω ακουσει καλα λογια και το σκεφτομαι. Οταν ειναι νεογέννητο παιρνουμε αυτόν που καλύπτει και τα χεράκια η όχι? Το χειμώνα βάζουμε και κουβερτα πάνω από τον υπνοσακο?

Εγώ από νεογέννητο μέχρι τώρα έχω αμανικο υπνοσακο κ δεν είχε θέμα.αν έχετε κρύο στο σπίτι μπορείς αντί για κοντομανικο φανελάκι ,να βάλεις μακρανικο,οπότε με δύο μακρυμάνικα,είναι μια χαρά με τον υπνοσακο.εχει κ κάτι υπνοσακους που είναι για φασκιωμα,δηλαδή απο 0-4 μηνών που κλείνουν τα χεράκια μέσα αλλά δεν ξέρω αν χρειάζεται στην τελική.εμεις στα πολλά τα κρύα ,του έριχνα κ μια κουβερτουλα από πάνω από τον υπνοσακο αλλά ίσως έκανα υπερβολή.θα σκέφτεσαι ότι όπως ντύνεστε εσείς ,θα ντύνεται κ αυτός συν ένα ρουχαλακι.δηλαδη κοντομανικο ,φούτερ κ κουβέρτα εσυ-μακρυμανικο,φούτερ κ υπνοσακος αυτος για παράδειγμα.

Κοπέλα μου,μην ζητάς συγνώμη.φανταζομαι τι ζόρι περάσατε.παρ όλα αυτά ,κρατα τα θετικά,ότι η κοιλια μίκρυνε,έκανες την αμνιο κ σε δύο μερουλες θα έχεις στα χέρια σου τα πρώτα καλά αποτελέσματα.ειμαι σίγουρη ότι όλα θα είναι καλά ,θα προσέχεις τώρα λιγάκι το πρώτο 48ωρο κ τέλος,θα πάρεις μια ανάσα ,να το βάλεις πίσω σου κ αυτό επιτέλους.μην ξεχνάς ότι είναι πλέον μια διαδικασία ρουτίνας.κ μην αναρωτιέμαι αν κάνατε καλά,όταν ο γιατρός σου λέει αυτό το πράγμα,δεν μπορείς να πάρεις πανω σου όλη την ευθύνη κ να ζεις με το άγχος μέχρι να γεννήσεις.κι εμένα ο εμβρυολογος ενώ μου είπε δεν συστήνω αμνιο,μου τόνισε ότι αν όμως είναι να έχω αυτό το άγχος μέχρι να γεννήσω,είναι προτιμότερο να την κάνω γιατί κ αυτό δεν κάνει καλό ούτε σε μένα ούτε στο μωρό.ολα καλά θα είναι.θα είσαι στις προσευχουλες μου.

Αύριο βράδυ τα πρώτα και τα τελικά σε περίπου 10 μέρες Γωγουλα μου! Νιώθω σαν ήδη να μου έφυγε ένα πρώτο βάρος και μόνο που πήρα την απόφαση και το έκανα.. Συνειδητοποίησα ότι από τη Β επιπέδου μέχρι τώρα δεν είχε φύγει το μικρόβιο της αμφιβολίας ούτε λεπτό, ήταν συνεχώς στο πίσω μέρος του μυαλού μου δεν άντεχα άλλο! 

Μόνο κ που το λες αυτό,σημαίνει ότι πήρες την σωστη απόφαση αγαπημένη μου.

• Ευχαριστώ 1

@Φραουλίνο μου μπήκα στα κλεφτά χωρίς καλό σήμα να διαβάσω νέα σου! Έκανες το καλύτερο που μπορούσες και αύριο με τα πρώτα αποτελέσματα θα πάρεις την πρώτη μεγάλη ανάσα!!! Είμαι σίγουρη ότι όλα θα πάνε τέλεια και σε 10 μέρες το πολύ θα είστε και πάλι με χαμόγελα άνευ ανησυχίας ανέμελοι και ευτυχισμένοι να υποδεχτείτε την κουκλάρα σας !!! Σε έχω στην προσευχή μου και εγώ κοπέλα μου❤️

vWRfp2.png
r1qtp2.png

Just now, Marilou77 είπε:

Πέρα απο την αντιβιωση, το προβειο γιαουρτι κ το αριανι κανουν καλή δουλεια με την χλωριδα πανιδα, εγω ετσι το λεω, του κόλπου, ρωτα κ τον γιατρο σου βεβαια

Ναι ναι ευτυχώς χάπια δεν μ έδωσε μόνο υπόθετα.. Κ φαντάσου τρώω τέτοια γαλακτομικα... Τ ν πω θ φανειιι

k1S4p3.png

Just now, MumMaria είπε:

Εγώ από νεογέννητο μέχρι τώρα έχω αμανικο υπνοσακο κ δεν είχε θέμα.αν έχετε κρύο στο σπίτι μπορείς αντί για κοντομανικο φανελάκι ,να βάλεις μακρανικο,οπότε με δύο μακρυμάνικα,είναι μια χαρά με τον υπνοσακο.εχει κ κάτι υπνοσακους που είναι για φασκιωμα,δηλαδή απο 0-4 μηνών που κλείνουν τα χεράκια μέσα αλλά δεν ξέρω αν χρειάζεται στην τελική.εμεις στα πολλά τα κρύα ,του έριχνα κ μια κουβερτουλα από πάνω από τον υπνοσακο αλλά ίσως έκανα υπερβολή.θα σκέφτεσαι ότι όπως ντύνεστε εσείς ,θα ντύνεται κ αυτός συν ένα ρουχαλακι.δηλαδη κοντομανικο ,φούτερ κ κουβέρτα εσυ-μακρυμανικο,φούτερ κ υπνοσακος αυτος για παράδειγμα.

Κοπέλα μου,μην ζητάς συγνώμη.φανταζομαι τι ζόρι περάσατε.παρ όλα αυτά ,κρατα τα θετικά,ότι η κοιλια μίκρυνε,έκανες την αμνιο κ σε δύο μερουλες θα έχεις στα χέρια σου τα πρώτα καλά αποτελέσματα.ειμαι σίγουρη ότι όλα θα είναι καλά ,θα προσέχεις τώρα λιγάκι το πρώτο 48ωρο κ τέλος,θα πάρεις μια ανάσα ,να το βάλεις πίσω σου κ αυτό επιτέλους.μην ξεχνάς ότι είναι πλέον μια διαδικασία ρουτίνας.κ μην αναρωτιέμαι αν κάνατε καλά,όταν ο γιατρός σου λέει αυτό το πράγμα,δεν μπορείς να πάρεις πανω σου όλη την ευθύνη κ να ζεις με το άγχος μέχρι να γεννήσεις.κι εμένα ο εμβρυολογος ενώ μου είπε δεν συστήνω αμνιο,μου τόνισε ότι αν όμως είναι να έχω αυτό το άγχος μέχρι να γεννήσω,είναι προτιμότερο να την κάνω γιατί κ αυτό δεν κάνει καλό ούτε σε μένα ούτε στο μωρό.ολα καλά θα είναι.θα είσαι στις προσευχουλες μου.

Μόνο κ που το λες αυτό,σημαίνει ότι πήρες την σωστη απόφαση αγαπημένη μου.

Σε ευχαριστώ πολύ Μαράκι μου για τα λόγια σου! Ναι δεν γινόταν να το αφήσουμε άλλο να μας τρώει έπρεπε να τελειώνει αυτή η κατάσταση και να ξεκαθαρίσει το τοπίο!

Ετσι είναι, όση αγωνία και να έχει τώρα αυτή η αναμονή των αποτελεσμάτων σημασία έχει πάνω από όλα να έχουμε ένα υγιές μωρό στο τέλος! Αυτό λέω και ξαναλέω και προσπαθώ να σκέφτομαι, ότι όλα αυτά γίνονται για τη δική μας προστασία και για καλό.. 

Στη δική σας περίπτωση κοριτσάκι μου εφόσον δεν το σύστησε ο εμβρυολόγος ούτε εγώ θα το σκεφτόμουν να την κάνω! Εγώ ήλπιζα να πει ότι με τα νέα δεδομένα δεν χρειάζεται να την κάνουμε για να το βγάλω από το μυαλό μου μια για πάντα αλλά εφόσον δεν έγινε έτσι δεν υπήρξε δεύτερη σκέψη.. 

Just now, Geo81 είπε:

@Φραουλίνο μου μπήκα στα κλεφτά χωρίς καλό σήμα να διαβάσω νέα σου! Έκανες το καλύτερο που μπορούσες και αύριο με τα πρώτα αποτελέσματα θα πάρεις την πρώτη μεγάλη ανάσα!!! Είμαι σίγουρη ότι όλα θα πάνε τέλεια και σε 10 μέρες το πολύ θα είστε και πάλι με χαμόγελα άνευ ανησυχίας ανέμελοι και ευτυχισμένοι να υποδεχτείτε την κουκλάρα σας !!! Σε έχω στην προσευχή μου και εγώ κοπέλα μου❤️

Από το στόμα σου και στου Θεού το αυτί κορίτσι μου σε ευχαριστώ πολύ!!! Δεν φαντάζεσαι πόσο ελπίζω και ανυπομονώ να νιώσω έτσι!! 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...