Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Just now, LENAKI19 είπε:
      πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Expand  

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!Δε ταιριάζουν όλοι οι γιατροί σε όλες!Και αυτό είναι το πιο σημαντικό να έχουμε κάποιον να εμπιστευόμαστε και να μας καθοδηγεί και όχι να μας βλέπει τράπεζα!Εγω άργησα αλλά τον βρήκα!Και εύχομαι σε όλες το ίδιο! 

Μανούλες Νοεμβρίου 2020

Recommended Posts

Καλημερα κοριτσια! Κ εμεις προς τα τελη της εβδομαδας θα μαζευτουμε σιγα σιγα Αθηνα.εχω ραντεβου με τον γιατρο κ με το ικα για να ετοιμαζω σιγα σιγα τα χαρτια για την δουλεια.Μαρια μου ψηλο το αγορακι σας μια χαρα!:D Γωγω μου τελειο θα ειναι το μαξιλαρακι! Εγω Εχω μπερδευτει με τα λευκα ειδη ,δεν ξερω τι ειναι χρησιμο και τι οχι. Φοβαμαι οτι θα γεμισω με αχρηστα πραγματα γιατι μου αρεσουν αρκετα.κατι μουσελινες κατι πανακια..

• Μου αρέσει 3

oru1p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 13k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Υβόννη

2014

• MumMaria

1926

• Gogo1994

1397

• Despoina K

1058

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Just now, ΕΥΑ! said:

Καλημερα κοριτσια! Κ εμεις προς τα τελη της εβδομαδας θα μαζευτουμε σιγα σιγα Αθηνα.εχω ραντεβου με τον γιατρο κ με το ικα για να ετοιμαζω σιγα σιγα τα χαρτια για την δουλεια.Μαρια μου ψηλο το αγορακι σας μια χαρα!:D Γωγω μου τελειο θα ειναι το μαξιλαρακι! Εγω Εχω μπερδευτει με τα λευκα ειδη ,δεν ξερω τι ειναι χρησιμο και τι οχι. Φοβαμαι οτι θα γεμισω με αχρηστα πραγματα γιατι μου αρεσουν αρκετα.κατι μουσελινες κατι πανακια..

Ευακι μου νομιζω μια μικρη αχρηστουρια την αξιζουμε, απλα μην παρεις απειρα! Αν κατι σου αρεσει ε χαλαλι σου σιγα!! Τωρα οι μανουλες εδω θα μας πουν τι χρειαζομαστε με τα λευκα ειδη! Αυτο που μου ειπε η μαια εμενα και νομιζω το ειπαν και τα κοριτσια σε καποια φαση, ειναι αυτα τα μικρα πανακια τα τετραγωνια για τις γουλιες. Τετοια θελουμε αρκετα νομιζω!  Τωρα σεντονακια και πετσετες ειναι ενα αλλο κεφαλαιο!

Just now, Sousamaki said:

Καλημέρα κορίτσια!!!

ελπιζω να είστε όλες καλά!!

σιγα σιγά αρχίζουμε ετοιμασίες κ εμείς !!τη μια γεμάτοι ενθουσιασμό, την άλλη γεμάτοι αγωνία..έχουμε κ ραντεβού αυτή τη βδομάδα με τον γιατρό οποτε διπλό το άγχος..

μετα το ραντεβού μας ,πρώτα ο θεός, θα παραγγείλουμε ο,τι χρειάζεται το φαρμακείο του μωρού κ θα ετοιμάσω σιγά σιγά κ τα χαρτιά..

η αλήθεια είναι ότι για όσες δεν έχουμε φύγει για διακοπές, η συνεχής ζέστη συν η αγωνία για τον ιο κτλ ,ώρες ώρες είναι πολύ ψυχοφθόρα..

Καλημερα κοριτσακι μας! Αυτο το πανω κατω στην ψυχολογια νομιζω ειναι το συνηθες τους μεγαλους μηνες! Απο τη μια χαρα και ανυπομονησια, απο την αλλη λες οτι ολο αυτο γινεται πραγματικο!!!

Αχ κοριτσια μου εγω να δειτε που ειμαι αποκλεισμενη εδω! Μιλαμε ωρες ωρες νιωθω να πνιγομαι αλλα λεω οχι δε θα με ριξει ενας ιος χιχιχι!! Πραγματικα ειναι σουρεαλ λιγο οι καταστασεις, αλλα θα εχουμε να λεμε ιστοριες στα νινακια μας!!! Ας απολαυσουμε και λιγο τις στιγμες τωρα, γιατι οταν γινουμε +1 μελος, ξεκινα μια νεα τελειως ζωη και μαζι της νεες περιπετειες!!!

• Μου αρέσει 2

oz5Vp2.png

Καλησπερα κορίτσια... Μόλις γυρισα απο τον γιατρό μ.. Καταρχήν η κολπιτιδα Μ οξυνθηκε κ Μ έδωσε κ άλλη θεραπεία.. Κ τ αλλά Μ έκανε το Ντόπλερ όλα καλά.. Τώρα θ ξαναπάω σ 3 εβδομάδες Μ είπε.. Επίσης η μικρή Μ είπε ότι είναι πανω απο τ όρια, ότι είναι τροφαντουλα... Τ πεμπτη στ νοσοκομείο ήταν 1450 κ σμρ 1660 χαχα.. Όποτε μην αγχώνεστε εσείς, εμείς ειμαστε πανω απο τ φυσιολογικό.. :Pαπο ψώνια και ετοιμασιες εγώ τ εχω ετοιμάσει σχεδόν όλα μόνο τ είδη φαρμακείου δεν έχω παρει ακόμα.. 

• Μου αρέσει 5

k1S4p3.png

Just now, Despoina Mar said:

Καλησπερα κορίτσια... Μόλις γυρισα απο τον γιατρό μ.. Καταρχήν η κολπιτιδα Μ οξυνθηκε κ Μ έδωσε κ άλλη θεραπεία.. Κ τ αλλά Μ έκανε το Ντόπλερ όλα καλά.. Τώρα θ ξαναπάω σ 3 εβδομάδες Μ είπε.. Επίσης η μικρή Μ είπε ότι είναι πανω απο τ όρια, ότι είναι τροφαντουλα... Τ πεμπτη στ νοσοκομείο ήταν 1450 κ σμρ 1660 χαχα.. Όποτε μην αγχώνεστε εσείς, εμείς ειμαστε πανω απο τ φυσιολογικό.. :Pαπο ψώνια και ετοιμασιες εγώ τ εχω ετοιμάσει σχεδόν όλα μόνο τ είδη φαρμακείου δεν έχω παρει ακόμα.. 

Καλε τι τροφαντο μπεμπακι ειναι αυτο; Ε ρε μπουτια που εχεις να τσιμπας!!!! Του χρονου το καλοκαιρι καυτα σορτσακια παρακαλω με τα μπουτακια αυτα σε πρωτο πλανο!!! Με την κολπιτιδα κοριτσακι μου τί να πω; Ειμαστε ευαισθητες μου φαινεται...Μακαρι να σε πιασει αυτη η θεραπεια τωρα να τελειωνεις!

Ειναι ολα ετοιμα; Βρε Δεσποινακι τί εισαι εσυ; Τί προκομενο κοριτσι!!!! Με το καλο κοριτσακι μου!!!

• Μου αρέσει 1

oz5Vp2.png

Just now, MinakiG είπε:

Καλήμερα καλά είσαι; Μπράβο το αγόρι σου!!!! Εγώ αύριο μπαίνω στον 7ο και 2/9 έχω ραντεβού στον γιατρό... Περιμένω να πληρωθώ από το Ικα 4 μήνες μαζεμένους και θα βγω για ψώνια και άντε να με μαζέψουν!!!!!!!

Αχ τι καλά!ψώνια για το μωράκι!ο,τι καλύτερο!μετά να μας πεις αναλυτικά το αγορασες:wink:

Just now, ΕΥΑ! είπε:

Κοίτα σετ σεντονακια κ πετσετουλες , εξαρτάται κ πόσο συχνά θα βάζεις πλυντήριο.επισης σκέψου ότι θα σου φέρουν λογικά κ δωράκια λευκά είδη.πετσετακια για τις γουλιες,είναι πάντα χρήσιμα.κουβερτουλες πάρε δύο για κάθε εποχή.εγω τουλάχιστον έτσι έκανα.κ ένα πάπλωμα που πήρα γιατί ήταν σετ δεν το χρησιμοποίησα ακόμα.λενε καλύτερα σε πιο μεγάλα μωράκια το πάπλωμα.εγω το έχω ξαναπεί ότι με βολεψαν οι υπνοσακοι.επισης έχω από δύο χειμωνιάτικους κ δύο καλοκαιρινούς.πανουλες αγκαλιας θα χρειαστείς,εμένα μου έφτιαξε η πεθερά μου αρκετές κ είχα αγοράσει σετ τρεις καλοκαιρινές αρκετά λεπτές.

Just now, Despoina Mar είπε:

Πω πω μωρακλα Δέσποινα μου!!!μπράβο στην μικρή σου!!

Για την κολπιτιδα μην ανησυχείς,ευτυχώς υπάρχουν θεραπείες συμβατές με εγκυμοσυνη.η χλωρίδα του κόλπου αλλάζει πολύ στην εγκυμοσύνη μας.

Καλά όσο για την οργάνωση δεν έχω λογια:P όλες μας έφαγες εσύ κοπέλα μου,χαχαχα,μπράβο!

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 1

Διαφημίσεις

Just now, Υβόννη είπε:

Καλε τι τροφαντο μπεμπακι ειναι αυτο; Ε ρε μπουτια που εχεις να τσιμπας!!!! Του χρονου το καλοκαιρι καυτα σορτσακια παρακαλω με τα μπουτακια αυτα σε πρωτο πλανο!!! Με την κολπιτιδα κοριτσακι μου τί να πω; Ειμαστε ευαισθητες μου φαινεται...Μακαρι να σε πιασει αυτη η θεραπεια τωρα να τελειωνεις!

Ειναι ολα ετοιμα; Βρε Δεσποινακι τί εισαι εσυ; Τί προκομενο κοριτσι!!!! Με το καλο κοριτσακι μου!!!

Χαχα πραγματικα.. Ναι ελπίζω ν Μ περασει Μ αυτή τη θεραπεία γτ τώρα π έχω κ ενόχληση είναι σπαστικό.. Μη νομίζεις δεν τ έκανα αγχωμένη απλά έχω χρόνο επειδή δεν δουλευω Γ αυτό ασχολουμαι:-D

k1S4p3.png

Κορίτσια μου καλησπέρα!! Γωγουλα, εγω ειχα 40 μέρες να δω tv κ πραγματικα δεν ενιωσα αυτο το αγχος με τον ιό, να φανταστείς η κουνιαδα μου , μου ειπε για τις μασκες στη χαλκιδικη, συμπερασμα η τν μας αγχωνει δε θα ξεχασω τοτε που στεκόμουν να ακουσω καθε μερα τσιορδα στις 18:00, ψυχολογια χαλια, τωρα δεν ακουω τιποτα απο επιλογη πια,  κ εχω το κεφαλι μου ησυχο.

Εχω ομως αποριες, πρωτον για τα παγουρια @Υβόννη κ τα πετσετακια γουλιας.

@MumMaria να χαίρεσαι το ψηλό σου το αγορι, θα τον στειλουμε στο μπασκετ αυτον, τη μικρη μπαλετο, μια  χαρά!!!

@Υβόννη ποσο τυχερη εισαι που σας κανει φθινόπωρο εκει περα.

• Μου αρέσει 3

Just now, MumMaria είπε:

Αχ τι καλά!ψώνια για το μωράκι!ο,τι καλύτερο!μετά να μας πεις αναλυτικά το αγορασες:wink:

Κοίτα σετ σεντονακια κ πετσετουλες , εξαρτάται κ πόσο συχνά θα βάζεις πλυντήριο.επισης σκέψου ότι θα σου φέρουν λογικά κ δωράκια λευκά είδη.πετσετακια για τις γουλιες,είναι πάντα χρήσιμα.κουβερτουλες πάρε δύο για κάθε εποχή.εγω τουλάχιστον έτσι έκανα.κ ένα πάπλωμα που πήρα γιατί ήταν σετ δεν το χρησιμοποίησα ακόμα.λενε καλύτερα σε πιο μεγάλα μωράκια το πάπλωμα.εγω το έχω ξαναπεί ότι με βολεψαν οι υπνοσακοι.επισης έχω από δύο χειμωνιάτικους κ δύο καλοκαιρινούς.πανουλες αγκαλιας θα χρειαστείς,εμένα μου έφτιαξε η πεθερά μου αρκετές κ είχα αγοράσει σετ τρεις καλοκαιρινές αρκετά λεπτές.

Πω πω μωρακλα Δέσποινα μου!!!μπράβο στην μικρή σου!!

Για την κολπιτιδα μην ανησυχείς,ευτυχώς υπάρχουν θεραπείες συμβατές με εγκυμοσυνη.η χλωρίδα του κόλπου αλλάζει πολύ στην εγκυμοσύνη μας.

Καλά όσο για την οργάνωση δεν έχω λογια:P όλες μας έφαγες εσύ κοπέλα μου,χαχαχα,μπράβο!

Ναι Μ έδωσε υποθετα κ κρέμα είναι καθέτως στ χάπια Γ τώρα... Αυτό είπα και στην Υβόννη πιο πανω , είμαι σπίτι δεν δουλευω οπότε έχω χρόνο να ασχοληθώ Μ όλα αυτά και χωρίς ανχος κιόλας.. Γ αυτό, αν δουλευα και είχα ήδη κ ενα μωράκι θα εμένα στην αγορά από ένα φορμακι μόνο χαχα

• Χαχα 1

k1S4p3.png

Just now, Marilou77 said:

Κορίτσια μου καλησπέρα!! Γωγουλα, εγω ειχα 40 μέρες να δω tv κ πραγματικα δεν ενιωσα αυτο το αγχος με τον ιό, να φανταστείς η κουνιαδα μου , μου ειπε για τις μασκες στη χαλκιδικη, συμπερασμα η τν μας αγχωνει δε θα ξεχασω τοτε που στεκόμουν να ακουσω καθε μερα τσιορδα στις 18:00, ψυχολογια χαλια, τωρα δεν ακουω τιποτα απο επιλογη πια,  κ εχω το κεφαλι μου ησυχο.

Εχω ομως αποριες, πρωτον για τα παγουρια @Υβόννη κ τα πετσετακια γουλιας.

@MumMaria να χαίρεσαι το ψηλό σου το αγορι, θα τον στειλουμε στο μπασκετ αυτον, τη μικρη μπαλετο, μια  χαρά!!!

@Υβόννη ποσο τυχερη εισαι που σας κανει φθινόπωρο εκει περα.

Καλως το το κοριτσακι μας!!! Τι κανει εκει ο μπεμπακος μας; Πολυ καλα κανεις και δεν βλεπεις τιποτα! Κι εγω τα ιδια, διαβαζω καθε πρωι 5' να δω τι παιζει, κυριως μη βγω χωριε μασκα και πληρωσω κανενα προστιμο και τελος μετα!

Λοιπον, ειναι κατι τετραγωνα πανακια αυτα που λεω. Τα εχει στο ΙΚΕΑ με χρωματιστα πιαστρακια. Δεν μπορω να βαλω το λινκ αλλα αν ψαξεις θα τα βρεις πολυ ευκολα. Χρησιμευουν να τα εχεις πανω σου οσο εχεις το μωρακι αγκαλιτσα (το μωρακι ακουμπαει εκει το κεφαλακι του), γιατι τα μωρακια βγαζουν γουλιτσες καμια φορα το γαλατακι που πινουν!

Παγουρι θα δωσει δωρο η υπουργος παιδειας ειπε χτες σε ολους τους μαθητες με την εναρξη της σχολικης χρονιας! Ειναι η μαμα μου φιλολογος και η κουνιαδα μου δασκαλα και μου ειπαν τα νεα!

Just now, Despoina Mar said:

Χαχα πραγματικα.. Ναι ελπίζω ν Μ περασει Μ αυτή τη θεραπεία γτ τώρα π έχω κ ενόχληση είναι σπαστικό.. Μη νομίζεις δεν τ έκανα αγχωμένη απλά έχω χρόνο επειδή δεν δουλευω Γ αυτό ασχολουμαι:-D

Και πολυ καλα εκανες κοριτσακι μου! Καλοριζικα να ειναι!!!! Και οι μυκητες αντε να φυγουν και στο καλο να πανε!

• Ευχαριστώ 1

oz5Vp2.png

Καλησπέρα κοριτσάκια τι κάνετε? Ελπιζω να ειστε ολες καλα! Εγώ είχα σήμερα γιατρό. Ο μπέμπης είναι 1500 γραμμάρια και είναι όλα καλα! Βέβαια με τον εμβρυολογο που μπλεξαμε πρέπει να αποδεχτώ ότι δε θα δουμε το μωρο μας πριν τη γέννα. Όταν του το ζήτησα μου απάντησε ότι δεν είναι φωτογράφος αλλά γιατρος και να μη πιστεύω όλα αυτά που διαβαζω στο ίντερνετ διοτι μόνο 1 στα 100 μωρα καθεται να βγει φωτογραφία! Δλδ ολες οι υπολοιπες που έχετε τρισδιάστατη φωτο απο τη β επιπεδου είστε όλες εξαίρεση!! Τελος παντων κατά τα άλλα προσπαθούμε και εμεις να αγοράσουμε τπτ και να αρχίσουμε να οργανωνόμαστε.. @MumMaria για υπνοσακο εχω ακουσει καλα λογια και το σκεφτομαι. Οταν ειναι νεογέννητο παιρνουμε αυτόν που καλύπτει και τα χεράκια η όχι? Το χειμώνα βάζουμε και κουβερτα πάνω από τον υπνοσακο?

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

Κορίτσια μου συγνώμη που δεν έχω απαντήσει από χθες και έχω χαθεί αλλά δεν είχα κουράγιο να σας γράψω και έγιναν όλα τόσο γρήγορα! 

Με πήρε ο γιατρός μου χθες βραδάκι και μου είπε πως ο εμβρυολόγος επιμένει στην αμνιο γιατί εφόσον είδαμε αυτή την κοιλία στον εγκέφαλο της μικρής ενώ δεν έπρεπε να τη δούμε, καλό είναι για σιγουριά να τα τσεκάρουμε όλα με μοριακό καρυότυπο. Δεν επηρέασε την απόφαση του ούτε το αμνιακο που έχει μειωθεί ούτε το ότι μείναμε μόνο με μία ένδειξη.. 

Μας πήρε πέντε λεπτά μετά από κλάματα με τον άντρα μου για να αποφασίσουμε ότι δεν αντέχουμε άλλο αυτη την αγωνία και το σκωτσέζικο ντουζ που γίνεται εδώ και τρεις εβδομάδες και πήραμε να κλείσουμε το ραντεβού.. 

Την εκανα κιόλας και μόλις γυρίσαμε σπίτι μας! Στον υπέρηχο πριν την εξέταση το αμνιακο παρέμενε μια χαρά στα φυσιολογικά ενώ και η κοιλία είχε μικρύνει που σημαίνει ότι πάει καλά!! Δεν υπήρχε όμως πια για μένα γυρισμός, την έκανα την εξέταση και ελπίζω ότι έκανα το σωστό για εμένα τον άντρα μου αλλά και τη μπέμπα μας! 

Αυτά τα νέα μου κοριτσάκια μου γλυκά, και πάλι συγνώμη είδα ότι με ψάχνατε και σας ευχαριστώ πολύ πολύ για το ενδιαφέρον σας!! Ημουν ένα ράκος και το μονο που ήθελα είναι να κοιμηθώ για να πάψω να σκέφτομαι και να αγχώνομαι τόσο πολύ.. 

• Μου αρέσει 6
  • Λυπημένη/-ος 4

Just now, Φραουλίνο είπε:

Κορίτσια μου συγνώμη που δεν έχω απαντήσει από χθες και έχω χαθεί αλλά δεν είχα κουράγιο να σας γράψω και έγιναν όλα τόσο γρήγορα! 

Με πήρε ο γιατρός μου χθες βραδάκι και μου είπε πως ο εμβρυολόγος επιμένει στην αμνιο γιατί εφόσον είδαμε αυτή την κοιλία στον εγκέφαλο της μικρής ενώ δεν έπρεπε να τη δούμε, καλό είναι για σιγουριά να τα τσεκάρουμε όλα με μοριακό καρυότυπο. Δεν επηρέασε την απόφαση του ούτε το αμνιακο που έχει μειωθεί ούτε το ότι μείναμε μόνο με μία ένδειξη.. 

Μας πήρε πέντε λεπτά μετά από κλάματα με τον άντρα μου για να αποφασίσουμε ότι δεν αντέχουμε άλλο αυτη την αγωνία και το σκωτσέζικο ντουζ που γίνεται εδώ και τρεις εβδομάδες και πήραμε να κλείσουμε το ραντεβού.. 

Την εκανα κιόλας και μόλις γυρίσαμε σπίτι μας! Στον υπέρηχο πριν την εξέταση το αμνιακο παρέμενε μια χαρά στα φυσιολογικά ενώ και η κοιλία είχε μικρύνει που σημαίνει ότι πάει καλά!! Δεν υπήρχε όμως πια για μένα γυρισμός, την έκανα την εξέταση και ελπίζω ότι έκανα το σωστό για εμένα τον άντρα μου αλλά και τη μπέμπα μας! 

Αυτά τα νέα μου κοριτσάκια μου γλυκά, και πάλι συγνώμη είδα ότι με ψάχνατε και σας ευχαριστώ πολύ πολύ για το ενδιαφέρον σας!! Ημουν ένα ράκος και το μονο που ήθελα είναι να κοιμηθώ για να πάψω να σκέφτομαι και να αγχώνομαι τόσο πολύ.. 

Αχ ψυχούλα μου το έκανες κ έφυγε το βάρος αυτό θα σκέφτεσαι θα είναι καλύτερα να έχεις τα τέλεια αποτελέσματα στα χέρια σου

Είναι κ θέμα γιατρου τι να πω τώρα αφού επεμενε καλύτερα για να ξενοιασεις.Σε καταλαβαίνω που ήθελες να κλείστεις λίγο.Καμμια φορά μας κάνει καλό.Ποτε θα έχεις τα πρώτα αποτελέσματα?πως νιώθεις τώρα?

• Μου αρέσει 1

yRr5p2.png

Just now, Φραουλίνο said:

Γλυκια μου Φραουλινο θα εκανα ακριβως το ιδιο στη θεση σου!! Βασανιζεστε τοσο.καιρο.και εσυ και ο αντρουλης σου με υποθεσεις και σεναρια...Οπως ειδες σε κοριτσια μας εδω ολα οηγαν τελεια και θα γινει ακριβως το ιδιο και σε εσας!!!! Θα βγουν τωρα τα αποτελεσματα γλυκια μου και τελος πια η αναμονη. Ολα πανε πολυ καλα στις ενδειξεις σας και οι πιθανοτητες ειναι μαζι σας!!!! Περιμενουμε τα νεακια σου να πανηγυρισουμε τις επομενες μερες.

Σωματικα κοριτσακι μου εισαι καλα; Ελπιζω ναι! Ξεκουραση τωρα και πριν το καταλαβεις θα εχεις τα πρωτα αποτελεσματα! Η Παναγιτσα μαζι σας να ειναι!!!!

oz5Vp2.png

Just now, Φραουλίνο είπε:

Κοπελα μ καλυτερα να φυγει όλο αυτό το αρνητικό από τ μυαλό σας.. Την έκανες και τέλος.. Ευχομαι όλα να ειναι τέλεια.. Κάνατε το καλυτερο δυνατό.. Καλη ξεκουραση τώρα!! 

k1S4p3.png

Just now, Gogo1994 είπε:

Αχ ψυχούλα μου το έκανες κ έφυγε το βάρος αυτό θα σκέφτεσαι θα είναι καλύτερα να έχεις τα τέλεια αποτελέσματα στα χέρια σου

Είναι κ θέμα γιατρου τι να πω τώρα αφού επεμενε καλύτερα για να ξενοιασεις.Σε καταλαβαίνω που ήθελες να κλείστεις λίγο.Καμμια φορά μας κάνει καλό.Ποτε θα έχεις τα πρώτα αποτελέσματα?πως νιώθεις τώρα?

Αύριο βράδυ τα πρώτα και τα τελικά σε περίπου 10 μέρες Γωγουλα μου! Νιώθω σαν ήδη να μου έφυγε ένα πρώτο βάρος και μόνο που πήρα την απόφαση και το έκανα.. Συνειδητοποίησα ότι από τη Β επιπέδου μέχρι τώρα δεν είχε φύγει το μικρόβιο της αμφιβολίας ούτε λεπτό, ήταν συνεχώς στο πίσω μέρος του μυαλού μου δεν άντεχα άλλο! 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...