Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Just now, LENAKI19 είπε:
      πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Expand  

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!Δε ταιριάζουν όλοι οι γιατροί σε όλες!Και αυτό είναι το πιο σημαντικό να έχουμε κάποιον να εμπιστευόμαστε και να μας καθοδηγεί και όχι να μας βλέπει τράπεζα!Εγω άργησα αλλά τον βρήκα!Και εύχομαι σε όλες το ίδιο! 

Μανούλες Νοεμβρίου 2020

Recommended Posts

4 ώρες πρίν, fairy-mary είπε:

Καλησπέρα κορίτσια!

@MumMaria πραγματικά τέλεια η τούρτα!

Γειά στα χεράκια σου!

Λοιπόν κορίτσια μου ήρθαν τα τελικλα αποτελέσματα και είναι καλά.

Μου έφυγε ένα τεράστιο βάρος.

Περιττό να σας πώ ότι μέχρι να ανοίξω το μεηλ κόντεψα να πεθάνω.

Δεν έχω καλό ίντερνετ εδώ που είμαι όταν μπορέσω θα σας στείλω αναλυτικά!

Τέλεια!!!!! Μια ανεφελη κ ανεμελη εγκυμοσυνη να χεις απο δω κ μπρος νεραιδουλα μου. Πραγματικά χάρηκα απίστευτα πολύ!!!!

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 13k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Υβόννη

2014

• MumMaria

1926

• Gogo1994

1397

• Despoina K

1058

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημερα κοριτσαρες καλή εβδομάδα να έχουμε!!! Τ κάνετε??? Πως ειστε?? Ποτε έχετε υπερήχους τώρα?? 

@fairy-mary τι όμορφα νέα κοπέλα Μ μπράβο ηρεμησε τώρα!! 

• Μου αρέσει 1

k1S4p3.png

Just now, Despoina Mar είπε:

Καλημερα κοριτσαρες καλή εβδομάδα να έχουμε!!! Τ κάνετε??? Πως ειστε?? Ποτε έχετε υπερήχους τώρα?? 

Καλημερούδια σε όλες φίλες μου.καλη μας εβδομάδα

@fairy-maryΠοσο νιώθω την ανακούφιση σου κ το άγχος που πέρασες μέχρι να ανοίξεις το mail που λες.Το αποτέλεσμα μετράει κοριτσάκι μου.Να το χαρείς τωρα φουλ ψωνιααα

@Despoina MarΕγώ έχω το Σάββατο συμπεθερουλα τη γ επιπέδου.Πως κ πως περιμένω κ όσο περνάνε οι μέρες φαντάζομαι θα εχω πιο πολύ αγχος

• Μου αρέσει 2

yRr5p2.png

Just now, Despoina Mar είπε:

Καλημέρα Δεσποινιω! Εγώ έχω αυτήν την Τετάρτη γυναικολόγο κ περιμένω να δω πόσο έφτασε η μπουμπού μου!λες να κάνει πάλι σπαγγατο;;χαχα

Κορίτσια σήμερα έχουμε παιδίατρο,εμβόλιο κ θα προσπαθήσει να ανοίξει το τσουτσουνι του μικρού,θα πονέσει πολυ λέτε;οι ήδη μανουλες με αγοράκι ξέρουν να μου πούνε; @Geo81 ;;  @demifilol  ;;  Είπαμε με τον άντρα μου να την ενημερώσουμε κ για την μικρή και την μονονεφρια για να το γνωρίζει όταν γεννηθεί. Ίσως να έχει και άλλα παιδάκια με την ίδια ανατομία.

• Μου αρέσει 4

Καλημερα αγαπημενες μου φιλεναδες!!! Καλη βδομαδα να εχουμε και μονο υπεροχα νεα!!!!

@Φραουλίνο μου ομορφο, σημερα νομιζω μιλαει ο γιατρος σου με τον εμβρυολογο. Ευχομαι να εχουμε τελεια νεα. Να μας πεις οταν μπορεσεις!!! Ολα θα ειναο υπεροχα και σε σενα ειμαι σιγουρη!!

@Despoina Mar καλημερα κοριτσακι μου! Εγω εχω σε μια βδομαδα, 31/8 δηλαδη και ντοπλερ 2/9. Ολα μαζι χιχιιχ!!!

@MumMaria συμπεθερουλα μου το βαφτιστηρι μου πριν 2 μηνες το εκανε και δεν πονεσε καθολου. Αλλα εννεοιται θα σου πουν οι αγορομανουλες μας εδω! Με το καλο σημερα στον παιδιατρο και καλα θα κανεις να εμημερωσεις και για τη μικρουλα!

• Μου αρέσει 2
  • Ευχαριστώ 1

oz5Vp2.png

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσια μου...

@fairy-mary μπραβο κοπελα μου για τα καλα νεα σου..χαρηκα πολυ..αντε να ησυχασεις κ εσυ...

Εγω εχω γιατρο 1/9 κ περιμενω πως κ πως να περασουν οι μερες...εχω μπει κ εγω στο 6ο επιτελους...

• Μου αρέσει 3

BDoAp3.png

Just now, Υβόννη είπε:

Καλημερα αγαπημενες μου φιλεναδες!!! Καλη βδομαδα να εχουμε και μονο υπεροχα νεα!!!!

@Φραουλίνο μου ομορφο, σημερα νομιζω μιλαει ο γιατρος σου με τον εμβρυολογο. Ευχομαι να εχουμε τελεια νεα. Να μας πεις οταν μπορεσεις!!! Ολα θα ειναο υπεροχα και σε σενα ειμαι σιγουρη!!

@Despoina Mar καλημερα κοριτσακι μου! Εγω εχω σε μια βδομαδα, 31/8 δηλαδη και ντοπλερ 2/9. Ολα μαζι χιχιιχ!!!

@MumMaria συμπεθερουλα μου το βαφτιστηρι μου πριν 2 μηνες το εκανε και δεν πονεσε καθολου. Αλλα εννεοιται θα σου πουν οι αγορομανουλες μας εδω! Με το καλο σημερα στον παιδιατρο και καλα θα κανεις να εμημερωσεις και για τη μικρουλα!

Πω πω 30 εβδομάδες βλέπω κ 70 για να γεννήσεις!ουαου!!!στρογγυλό στρογγυλό συμπεθέρα!! Άντε με το καλό στον 8ο;-)

• Μου αρέσει 1

Just now, MumMaria said:

Πω πω 30 εβδομάδες βλέπω κ 70 για να γεννήσεις!ουαου!!!στρογγυλό στρογγυλό συμπεθέρα!! Άντε με το καλό στον 8ο;-)

Αυριο 8ος συμπεθερουλα μου!!! Σαν ψεμα μοιαζει!!!! Σε λιγο ακολουθειτε και αλλες στο 30!!! Καλες και τελειομηνες εγκυμοσυνες ολες μας!!!! 

• Μου αρέσει 3

oz5Vp2.png

9 ώρες πρίν, fairy-mary είπε:

Καλησπέρα κορίτσια!

@MumMaria πραγματικά τέλεια η τούρτα!

Γειά στα χεράκια σου!

Λοιπόν κορίτσια μου ήρθαν τα τελικλα αποτελέσματα και είναι καλά.

Μου έφυγε ένα τεράστιο βάρος.

Περιττό να σας πώ ότι μέχρι να ανοίξω το μεηλ κόντεψα να πεθάνω.

Δεν έχω καλό ίντερνετ εδώ που είμαι όταν μπορέσω θα σας στείλω αναλυτικά!

Καλημέρα κορίτσια 

Τελεια νέα !!!να το χαρείς από εδώ και περα !!!μπορεις επιτελους να ηρεμήσεις !!

Just now, MumMaria είπε:

Καλημέρα Δεσποινιω! Εγώ έχω αυτήν την Τετάρτη γυναικολόγο κ περιμένω να δω πόσο έφτασε η μπουμπού μου!λες να κάνει πάλι σπαγγατο;;χαχα

Κορίτσια σήμερα έχουμε παιδίατρο,εμβόλιο κ θα προσπαθήσει να ανοίξει το τσουτσουνι του μικρού,θα πονέσει πολυ λέτε;οι ήδη μανουλες με αγοράκι ξέρουν να μου πούνε; @Geo81 ;;  @demifilol  ;;  Είπαμε με τον άντρα μου να την ενημερώσουμε κ για την μικρή και την μονονεφρια για να το γνωρίζει όταν γεννηθεί. Ίσως να έχει και άλλα παιδάκια με την ίδια ανατομία.

Μαράκι μου ο γιατρός ξέρει να τον χειριστεί τον Βασίλακη,μην αγχώνεσαι !για καλό γίνεται !!και φυσικά να την ενημερώσετε για την μικρή κ είμαι σίγουρη ότι θα γνωρίζει κ αλλα παιδάκια!!

καλη εβδομάδα να έχουμε κορίτσια μου!!

• Μου αρέσει 3
  • Ευχαριστώ 1

i8Mup3.png?t=1&0EalCpq6

Just now, MumMaria είπε:

Καλημέρα τσουπρες!!! Κι εγω που νομιζα @MumMaria, οτι τα κοριτσακια είναι πιο ευαισθητα με το κουτακι τους. Τι ανοιγμα θα του κανουν δλδ, σε ολα τα αγορια απο τι καταλαβα γινεται, πρεπει να γινει ενος χρονου πρωτα; πω πω κ το τσουτσουνι εχει τα θεματα του δλδ ουφ ....!!!!

Διαφημίσεις

πρίν από 35 λεπτά , Gogo1994 είπε:

Καλημερούδια σε όλες φίλες μου.καλη μας εβδομάδα

@fairy-maryΠοσο νιώθω την ανακούφιση σου κ το άγχος που πέρασες μέχρι να ανοίξεις το mail που λες.Το αποτέλεσμα μετράει κοριτσάκι μου.Να το χαρείς τωρα φουλ ψωνιααα

@Despoina MarΕγώ έχω το Σάββατο συμπεθερουλα τη γ επιπέδου.Πως κ πως περιμένω κ όσο περνάνε οι μέρες φαντάζομαι θα εχω πιο πολύ αγχος

Μμμ νωρίς νωρίς κ εγώ αυριο εχω ραντεβου στον δικό μ γιατρό κ λογικά θ μ πει ποτέ θα τ κάνουμε!! 

πρίν από 12 λεπτά , MumMaria είπε:

Η δικιά σ είναι μπαλαρινα από τη κοιλιά χαχα   .. Ναι πείτε το σίγουρα θ ξέρει κάτι για να συζήσετε !! 

πρίν από 8 λεπτά , Υβόννη είπε:

Ελα θα είναι οι ημέρες σ θα την χορτάσεις πολυυ χαχα

• Μου αρέσει 2

k1S4p3.png

Just now, Marilou77 είπε:

Καλημέρα τσουπρες!!! Κι εγω που νομιζα @MumMaria, οτι τα κοριτσακια είναι πιο ευαισθητα με το κουτακι τους. Τι ανοιγμα θα του κανουν δλδ, σε ολα τα αγορια απο τι καταλαβα γινεται, πρεπει να γινει ενος χρονου πρωτα; πω πω κ το τσουτσουνι εχει τα θεματα του δλδ ουφ ....!!!!

Μέχρι κάποια ηλικία είναι σαν κώνος κ πρέπει να το ανοίξεις για να μην πάθει φίμωση κ χρειαστεί αργότερα χειρουργείο.δεν είναι κάτι,το τσεκαρει η παιδίατρος σε κάθε επίσκεψη κ τώρα λογικά λίγο θα προσπαθήσει να το κατεβάσει.θα φανεί..

• Μου αρέσει 2

Καλημέρα κορίτσια μου γλυκά και καλή εβδομάδα!! 

@Υβόννη μου ναι του έχω στείλει του γιατρού μου υπενθύμιση από το πρωί όπως μου είπε για να μιλήσει στο μαιευτήριο με τον εμβρυολόγο αλλά  δεν έχω κάποιο νέο ακόμα!

8ος ε;; Τι ωραία κοριτσάκι μου, στην τελική ευθεία!!! :grin:

Τα νέα μου εμένα προς το παρόν είναι ότι έκανα υπέρηχο άνω κοιλιας και ευτυχώς η χολή δεν έχει πρόβλημα! Μου είπαν ότι το έντερο έχει πάει πολύ ψηλά και πιέζει τα όργανα στη δεξιά μεριά και γι αυτό πονάω.. Οπότε εντάξει ο πόνος αρκετά έντονος ώρες ώρες αλλά τουλάχιστον δεν χρειάζεται να κάνω κ άλλη διατροφή :rolleyes:

Βρε κορίτσια έμπειρα με το ζάχαρο να ρωτήσω κάτι; Έχω παρατηρήσει εδώ και λίγες μέρες στη μέτρηση μια ώρα μετά το βραδινό γεύμα που είναι και τκ βασικό μου να έχω χαμηλό ζάχαρο, τη μία φορά είχα 79 την άλλη 87 ενώ την πρώτη είχα φάει και πατάτες φούρνου με τυριά κλπ. Είναι φυσιολογικό να συμβαίνει αυτό; Λέω μήπως το έχω παρακάνει με τη μείωση των υδατανθρακων ή γίνεται κάτι άλλο; Έχει συμβεί σε καμία; Αυτό με τις πατάτες ήταν εξαίρεση γενικά κατά τα άλλα ζυγίζω τον υδατανθρακα όπως λέει η διατροφή. Στο 87 ας πούμε είχα φάει κρέας με σαλάτα, γιαούρτι και αυγά καγιανα.. Καθόλου υδατανθρακα δλδ.. 

• Μου αρέσει 2

Καλή εβδομάδα κορίτσια κ καλά αποτελέσματα σε όλες εύχομαι!!Τέλεια η τούρτα Μαρακι μπράβο!! ωραία τα νέα σου fairy mary να απόλαυσεις την εγκυμοσυνη σου..καλές εξετάσεις να έχουμε κ όμορφα νέα σε όλες μας.

• Μου αρέσει 1

i0cXp3.png?t=1&L0kq4ho6

Just now, Φραουλίνο said:

Καλημέρα κορίτσια μου γλυκά και καλή εβδομάδα!! 

@Υβόννη μου ναι του έχω στείλει του γιατρού μου υπενθύμιση από το πρωί όπως μου είπε για να μιλήσει στο μαιευτήριο με τον εμβρυολόγο αλλά  δεν έχω κάποιο νέο ακόμα!

8ος ε;; Τι ωραία κοριτσάκι μου, στην τελική ευθεία!!! :grin:

Τα νέα μου εμένα προς το παρόν είναι ότι έκανα υπέρηχο άνω κοιλιας και ευτυχώς η χολή δεν έχει πρόβλημα! Μου είπαν ότι το έντερο έχει πάει πολύ ψηλά και πιέζει τα όργανα στη δεξιά μεριά και γι αυτό πονάω.. Οπότε εντάξει ο πόνος αρκετά έντονος ώρες ώρες αλλά τουλάχιστον δεν χρειάζεται να κάνω κ άλλη διατροφή :rolleyes:

Βρε κορίτσια έμπειρα με το ζάχαρο να ρωτήσω κάτι; Έχω παρατηρήσει εδώ και λίγες μέρες στη μέτρηση μια ώρα μετά το βραδινό γεύμα που είναι και τκ βασικό μου να έχω χαμηλό ζάχαρο, τη μία φορά είχα 79 την άλλη 87 ενώ την πρώτη είχα φάει και πατάτες φούρνου με τυριά κλπ. Είναι φυσιολογικό να συμβαίνει αυτό; Λέω μήπως το έχω παρακάνει με τη μείωση των υδατανθρακων ή γίνεται κάτι άλλο; Έχει συμβεί σε καμία; Αυτό με τις πατάτες ήταν εξαίρεση γενικά κατά τα άλλα ζυγίζω τον υδατανθρακα όπως λέει η διατροφή. Στο 87 ας πούμε είχα φάει κρέας με σαλάτα, γιαούρτι και αυγά καγιανα.. Καθόλου υδατανθρακα δλδ.. 

Θα σε ενημερωσει λογικα μολις τελειωσουν εκει τις δουλειες τους! Ολα καλα θα τα πει το πιστευω!!! Χαρηκα πολυ και με τη χολη! Ατιμο εντερο αυτο πιεζεται ε;

Αχ ναι 8ος και συγκινουμαι πολυ Φραουλινο μου! Χαρα και ανυπομονησια να τον δω αλλα και αγωνια αν θα τα καταφερω σαν μαμα! Ολα μαζι!!!

Λοιπον, ακριβως τα ιδια κι εγω με τις μετρησεις και επεθδη ειχα απορια ρωτησα. Μου ειπε η γιατρος οτι οταν τρως υδατανθρακες (καλα οχι 100 κιλα μακαρονι πχ) τους τραβαει το μωρο συνηθως οποτε γι'αυτο ειδες ισως το 79. Αν καταλαβα καλα κοριτσακι μου κανεις διατροφη συγκεκριμενη. Ειναι απο ειδικο; Αν ναι λογικα στα εχει υπολογισει εκεινος ολα!

oz5Vp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...