Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Just now, LENAKI19 είπε:
      πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Expand  

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!Δε ταιριάζουν όλοι οι γιατροί σε όλες!Και αυτό είναι το πιο σημαντικό να έχουμε κάποιον να εμπιστευόμαστε και να μας καθοδηγεί και όχι να μας βλέπει τράπεζα!Εγω άργησα αλλά τον βρήκα!Και εύχομαι σε όλες το ίδιο! 

Μανούλες Νοεμβρίου 2020

Recommended Posts

1 ώρα πρίν, MumMaria είπε:

Καλημέρα κοριτσάκια μου!!ελπίζω όλες να είστε καλά κ να έχουμε μια όμορφη Κυριακή!!

Χθες περάσαμε μια όμορφη μέρα με τον βασιλακο μου,σβήσαμε το κερακι στην πολυζητημενη τούρτα(χαχα) βγάλαμε φωτό,χαρηκανε κ γονείς ξαδέλφια αδέλφια,ήταν υπέροχα.φορεσα κ τον μικρό ένα τζινακι βερμούδα με πόλο κοντομανικο κ σηκωμένο γιακά,είχε πολύ πλάκα.ετοιμαζομαστε για σήμερα για το άλλο μας πάρτυ με τους φίλους μας κ τούρτα Μπομπ!!

Η μανούλα μου κατασυγκινημενη,με τα μαύρα της ντυμενη από πάνω ως κάτω αλλά με ένα χαμόγελο συνέχεια.σημερα βέβαια φεύγει πίσω Καβάλα αλλά την χόρτασα λίγο παραπάνω αυτήν την φορά.

Χθες βράδυ βγήκαμε κ για ενα ρομαντικό ραντεβού με τον αντρουλη τα δύο μας,αχ ήταν τέλεια!!!

Θα επανέλθω δριμύτερη κ πιο ενεργή από βδομάδα αλλά δικαιωματικά αυτό το 3ημερο με μονοπωλούσε ο γιος μου (κ η μανούλα μου) :x 

Αααα!την τούρτα την ανέβασα στην φώτο στο προφιλ μου(είμαι ασχετιλα κ μόνο έτσι κατάφερα να το κάνω,χααχαχα) 

Καλημέρα! Δεν εχω λογια, πραγματικά θα νομιζα οτι την αγορασες, είναι τέλεια κ το λεω σοβαρα, φαντάζομαι κ στη γεύση θα σχίζει!!! Καλα το look του μικρου τρέλλα, αντρακι με τα ολα του!!! Να περάσετε κ σημερα τελεια!!!!

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 13k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Υβόννη

2014

• MumMaria

1926

• Gogo1994

1397

• Despoina K

1058

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Just now, Despoina Mar είπε:

Καλημερα τ έχετε μέσα στ σπίτι??? Κ εμεις εχουμε δυο αλλά έξω.. Κ τωρα π μένουμε κεντρικά στ χωριό περνανε τ παιδακια κ τα χαζευουν κ ο άντρας Μ παει κοντά όταν τα τυχαίνει Γ ν τ χαιδευουν κ να εξοικιωνονται

Ναι μεσα το εχουμε... τον τελευταιο χρονο βεβαια που μετακομισαμε τον μαθαμε να μην ανεβαινει πλεον στον καναπε κ να κοιμαται μονος του γιατι κοιμομασταν μαζι πιο πριν...Απλα ειναι dogo argentino διασταυρωση με pitbull κ ειναι 45 κιλα, ειναι αρκετα μεγαλοσωμος γι αυτο εχω κ περισσοτερο αγχος τι θα γινει..με τον χωρο στο σπιτι δεν ειναι κτητικος δηλαδη αν εχει την κουβερτα του καθεται παντου δεν τον νοιαζει να μεινει καποιος στο δωματιο που κοιμαται αλλα οταν αγκαλιαζομαστε κλαιει θελει κ αυτος...

Εσενα τα σκυλακια σου ειναι μικρα η μεγαλωσομα;

BDoAp3.png

3 ώρες πρίν, MumMaria είπε:

Καλημέρα κοριτσάκια μου!!ελπίζω όλες να είστε καλά κ να έχουμε μια όμορφη Κυριακή!!

Χθες περάσαμε μια όμορφη μέρα με τον βασιλακο μου,σβήσαμε το κερακι στην πολυζητημενη τούρτα(χαχα) βγάλαμε φωτό,χαρηκανε κ γονείς ξαδέλφια αδέλφια,ήταν υπέροχα.φορεσα κ τον μικρό ένα τζινακι βερμούδα με πόλο κοντομανικο κ σηκωμένο γιακά,είχε πολύ πλάκα.ετοιμαζομαστε για σήμερα για το άλλο μας πάρτυ με τους φίλους μας κ τούρτα Μπομπ!!

Η μανούλα μου κατασυγκινημενη,με τα μαύρα της ντυμενη από πάνω ως κάτω αλλά με ένα χαμόγελο συνέχεια.σημερα βέβαια φεύγει πίσω Καβάλα αλλά την χόρτασα λίγο παραπάνω αυτήν την φορά.

Χθες βράδυ βγήκαμε κ για ενα ρομαντικό ραντεβού με τον αντρουλη τα δύο μας,αχ ήταν τέλεια!!!

Θα επανέλθω δριμύτερη κ πιο ενεργή από βδομάδα αλλά δικαιωματικά αυτό το 3ημερο με μονοπωλούσε ο γιος μου (κ η μανούλα μου) :x 

Αααα!την τούρτα την ανέβασα στην φώτο στο προφιλ μου(είμαι ασχετιλα κ μόνο έτσι κατάφερα να το κάνω,χααχαχα) 

Καλημέρα κορίτσια!!! 

Μαράκι φανταστική η τούρτα!! :wub: Τι ωραία που περάσατε καλά και βγηκατε και ραντεβουδακι μετά, τι όμορφο και γεμάτο Σαββατοκύριακο περνάτε μπράβο!! Να περάσετε το ίδιο καλά και σήμερα κοριτσάκι μου!!! Και εννοείται θέλω πάλι πόλο με σηκωμένο γιακά, όχι τίποτα φλωριες χαχαχα

πρίν από 54 λεπτά , Depykal είπε:

Καλημερα κοριτσια μου...

Η τουρτα απιστευτη...

Εμεις χτες ψησαμε οικογενειακα στον κηπο κ ηρθε ο θειος μου με το ξαδερφακι μου που δεν ειναι ουτε 1,5 χρονων κ το σκυλι μας ηταν χαρουμενο...μου φυγε λιγο ενα βαρος αλλα τον Σεπτεμβρη θα φερουμε κ εναν εκπαιδευτη σπιτι να μας δωσει καποιες συμβουλες...

Και εμείς κάνουμε εκπαίδευση στη σκυλίτσα μας για το μωρό! Ξέρεις 1,5 χρονών είναι λίγο διαφορετικό με το μωρό και θέλει λίγο τεσταρισμα!

Δηλαδή θα σας βλέπει ο σκύλος σας να κρατάτε το μωρό και εκείνος θα αντιλαμβάνεται ότι είναι κάτι μικρό που το κοιτάτε το φροντιζεται κλπ, δεν θα καταλαβαίνει ότι είναι παιδί, άνθρωπος δηλαδή οπότε να δείτε εκεί πως αντιδραει.. Δείτε το πχ με ένα κουκλάκι ή κάτι που κρατάτε ευλαβικά αγκαλιά.. 

Επίσης εμεις σιγά σιγά θα αρχίσουμε να την περιορίζουμε λίγο στο σαλόνι το βράδυ που κοιμόμαστε γιατί κανονικά έρχεται όποτε θέλει, ανεβαίνει στο κρεβάτι και κοιμάται μαζί μας, αλλά για όσο χρονικό διάστημα θα κοιμάται το μωρό μαζί μας στο δωμάτιο δεν θα μπορεί να κοιμάται και η σκυλίτσα μας μαζί γιατί δεν θα νιώθουμε ακόμα ασφάλεια και σιγουριά.. (Είναι και τεράστια) 

Οπότε αυτά τα πράγματα πρέπει να γίνουν από τωρα λίγο σταδιακά και όχι ξαφνικά να μπει ένα καινούργιο πλάσμα μέσα στο σπίτι που εξαιτίας του θα αλλάξουν οι ισορροπίες μας (γιατί το σκυλί έτσι θα το αντιληφθεί) και εκεί μπορεί να υπάρξει ζήλια και επιθετικοτητα.. 

Το έχουμε άγχος και εμείς όσο να πεις αλλά ελπίζουμε να πάνε όλα κατ ευχήν γιατί θα είναι πολύ ζόρικο αν δεν τα πάνε καλά.. :)

Just now, Depykal είπε:

Ναι μεσα το εχουμε... τον τελευταιο χρονο βεβαια που μετακομισαμε τον μαθαμε να μην ανεβαινει πλεον στον καναπε κ να κοιμαται μονος του γιατι κοιμομασταν μαζι πιο πριν...Απλα ειναι dogo argentino διασταυρωση με pitbull κ ειναι 45 κιλα, ειναι αρκετα μεγαλοσωμος γι αυτο εχω κ περισσοτερο αγχος τι θα γινει..με τον χωρο στο σπιτι δεν ειναι κτητικος δηλαδη αν εχει την κουβερτα του καθεται παντου δεν τον νοιαζει να μεινει καποιος στο δωματιο που κοιμαται αλλα οταν αγκαλιαζομαστε κλαιει θελει κ αυτος...

Τώρα διάβασα ότι κοιμάται πλέον μόνος του, αυτό είναι πολύ καλό και ίσως το πιο σημαντικό για να μην υπάρχουν αντιζηλίες!! Και εμάς είναι ημιαιμη έχει αρκετό από βελγικο λύκο και είναι γομαρα! 

@Despoina Mar δεν νομίζω εφόσον είναι έξω τα σκυλιά ότι θα υπάρξει οποιοδήποτε πρόβλημα.. Συνήθως τα θέματα δημιουργούνται όταν ο σκύλος νιώθει ότι απειλείται η θέση του και η αγάπη και η προσοχή ξαφνικά μοιράζεται.. Ακριβώς σαν το πρώτο παιδί όταν έρχεται το δεύτερο.. 

Στην περίπτωση σας δεν πιστεύω να το πάρουν με κακό μάτι το μπεμπακι, άσε που είναι και δύο και έχουν ήδη μάθει ότι μοιράζονται την προσοχή σας.. 

Αργότερα που το μωρό θα είναι παιδάκι και θα βγαίνει και θα τρέχει κλπ εκεί το ξαναβλεπετε, τώρα στην αρχή τα όρια θα είναι αρκετά διακριτά εφόσον τα σκυλιά έχουν μάθει να είναι έξω από το σπίτι.. 

• Μου αρέσει 3

Just now, Φραουλίνο είπε:

Καλημέρα κορίτσια!!! 

Μαράκι φανταστική η τούρτα!! :wub: Τι ωραία που περάσατε καλά και βγηκατε και ραντεβουδακι μετά, τι όμορφο και γεμάτο Σαββατοκύριακο περνάτε μπράβο!! Να περάσετε το ίδιο καλά και σήμερα κοριτσάκι μου!!! Και εννοείται θέλω πάλι πόλο με σηκωμένο γιακά, όχι τίποτα φλωριες χαχαχα

Και εμείς κάνουμε εκπαίδευση στη σκυλίτσα μας για το μωρό! Ξέρεις 1,5 χρονών είναι λίγο διαφορετικό με το μωρό και θέλει λίγο τεσταρισμα!

Δηλαδή θα σας βλέπει ο σκύλος σας να κρατάτε το μωρό και εκείνος θα αντιλαμβάνεται ότι είναι κάτι μικρό που το κοιτάτε το φροντιζεται κλπ, δεν θα καταλαβαίνει ότι είναι παιδί, άνθρωπος δηλαδή οπότε να δείτε εκεί πως αντιδραει.. Δείτε το πχ με ένα κουκλάκι ή κάτι που κρατάτε ευλαβικά αγκαλιά.. 

Επίσης εμεις σιγά σιγά θα αρχίσουμε να την περιορίζουμε λίγο στο σαλόνι το βράδυ που κοιμόμαστε γιατί κανονικά έρχεται όποτε θέλει, ανεβαίνει στο κρεβάτι και κοιμάται μαζί μας, αλλά για όσο χρονικό διάστημα θα κοιμάται το μωρό μαζί μας στο δωμάτιο δεν θα μπορεί να κοιμάται και η σκυλίτσα μας μαζί γιατί δεν θα νιώθουμε ακόμα ασφάλεια και σιγουριά.. (Είναι και τεράστια) 

Οπότε αυτά τα πράγματα πρέπει να γίνουν λίγο σταδιακά και όχι ξαφνικά να μπει ένα καινούργιο πλάσμα μέσα στο σπίτι που εξαιτίας του θα αλλάξουν οι ισορροπίες μας (γιατί το σκυλί έτσι θα το αντιληφθεί) και εκεί μπορεί να υπάρξει ζήλια και επιθετικοτητα.. 

Το έχουμε άγχος και εμείς όσο να πεις αλλά ελπίζουμε να πάνε όλα κατ ευχήν γιατί θα είναι πολύ ζόρικο αν δεν τα πάνε καλά.. :)

Τώρα διάβασα ότι κοιμάται πλέον μόνος του, αυτό είναι πολύ καλό και ίσως το πιο σημαντικό για να μην υπάρχουν αντιζηλίες!! Και εμάς είναι ημιαιμη έχει αρκετό από βελγικο λύκο και είναι γομαρα! 

Τι εκπαιδευση της κανετε εσεις; το σκεφτηκα αυτο με την κουκλα αλλα απ την αλλη σκεφτομαι οτι δεν θα μυριζει οπως το μωρο οποτε ισως να μην καταλαβει κ πολλα..θα το δοκιμασω βεβαια...επισης σκεφτηκαμε να βαλουμε κ προστατευτικες πορτες μια στο δωματιο μας κ μια στο χωλ που οδηγει στα δωματια..κ για να περιοριστει λιγο ο χωρος του κ γενικα να εχουμε λιγο τον ελεγχο του μην φυγει ας πουμε τρεχοντας καμια μερα κ παει κατευθειαν στο μωρο

BDoAp3.png

Just now, Depykal είπε:

Τ ένα είναι μικρό τ άλλο τέρμα μεγαλωσομο χαχα.. Απλά εμένα είναι μόνο έξω 

• Μου αρέσει 1

k1S4p3.png

Διαφημίσεις

Just now, Depykal είπε:

Τι εκπαιδευση της κανετε εσεις; το σκεφτηκα αυτο με την κουκλα αλλα απ την αλλη σκεφτομαι οτι δεν θα μυριζει οπως το μωρο οποτε ισως να μην καταλαβει κ πολλα..θα το δοκιμασω βεβαια...επισης σκεφτηκαμε να βαλουμε κ προστατευτικες πορτες μια στο δωματιο μας κ μια στο χωλ που οδηγει στα δωματια..κ για να περιοριστει λιγο ο χωρος του κ γενικα να εχουμε λιγο τον ελεγχο του μην φυγει ας πουμε τρεχοντας καμια μερα κ παει κατευθειαν στο μωρο

Εμεις μόλις ξεκινήσαμε με τον εκπαιδευτή που της είχε κάνει και τα βασικά όταν ήταν κουτάβι.. Είναι θετική εκπαίδευση μόνο με επιβράβευση και χωρίς καθόλου μαλωμα ή τιμωρία.. 

Με την κούκλα δεν σημαίνει ότι θα συνηθίσει όπως με το μωρό, απλώς θα τεστάρετε πως αντιδραει με το να σας βλέπει να αγκαλιαζετε και να φροντίζετε ένα μικρό πλασματακι το οποίο δεν θα μπορεί να πάρει στο στόμα του να δει τι είναι όπως θα έκανε πχ με ένα λουτρινο..

Επίσης υπάρχει μια εφαρμογή στο κινητό που λέγεται train away και έχει ήχους από κλάματα μωρών και διάφορα άλλα και είναι για να ακούει ο σκύλος τους ήχους και να τους συνηθίζει ενώ εσύ την ώρα που ακούγονται οι ήχοι παίζεις μαζί του, του λες μπράβο, δίνεις μπισκοτάκια κλπ ώστε να κάνει θετικους συσχετισμους με τους ήχους που βγάζουν τα μωρά.. 

Προστατευτικα πορτάκια ναι, είμαι πολύ υπέρ γιατί από τη μια δεν μπορεί να έρθει, από την άλλη βλέπει και δεν αισθάνεται τόσο απομονωμένος.. Και εμεις αυτό λέμε να κάνουμε στο υπνοδωμάτιο! 

• Μου αρέσει 3

Γεια σας αγαπημενα μου και ομορφα κοριτσακια με τις ακομη πιο ομορφες κοιλιτσες σας!!!!! Να εχουμε μια υπεροχη Κυριακη ευχομαι!!!!

@MumMariaαπιστευτη ειναι η τουρτα!!!!! Σαν ετοιμη!!!! Νομιζω δικαιως θα ρωτανε τον μικρο "ζαχαροπλαστης ηταν η μαμα σου"? χιχιχιιχιιχιχιχιχ!! Να σας ζησει και παλι και να περασετε τελεια σημερα κοριτσακι μου!!! Υπεροχο τριημερο απο ολες τις αποψεις!!!!

Κοριτσια μου μια χαρα θα πανε ολα με τα σκυλακια σας!! Θα δειτε τι καλα φιλαρακια θα γινουν με τα μωρακια!!!

• Μου αρέσει 4

oz5Vp2.png

Καλημέρα κορίτσια , η μάλλον χαίρεται μεσημεριασεεεεε!!! 
@MumMaria Τι θεϊκή τούρτα έκανες κοριτσαρα μου!!!!!!! Μπράβο σου !!!! Και τι όμορφο το ενός έτους αγοράκι μαγκάκι σας με το σηκωμένο γιακααααααα πεθαινω!!!! Χαίρομαι που χάρηκες και τη μανούλα σου!!!

λοιπον κορίτσια η εκπαίδευση για τα σκυλάκια είναι αυτή που λέει το @Φραουλίνο θετική... δλδ επιβράβευση! Ο δικός μας είναι μικρόσωμος σχετικά και υπάκουος σε εντολές δεν χρειάστηκα πορτάκια, αλλά ναι με πιο μεγαλόσωμα σκυλάκια θα χρειαστείτε λίγη παραπάνω «προστασία» εμείς προσωπικά δεν σταματήσαμε τη συγκοιμιση με το σκύλο( τον καθαρίζω μετά από κάθε εξόρμηση του για τις ανάγκες του κ τη βόλτα του) χιχιχιχιχ απλά πληθυναμε στο κρεβάτι μας... βέβαια ο Σπάικ έχει την γωνία στο δεξί κάτω μέρος στα πόδια μου από μωρο(ούτε και ξέρω ποσό καιρό έχω να τεντώσω τα πόδια μου ) και το φοβερό είναι ότι μας ειδοποιεί για οτιδήποτε κάνει ο Γιώργος σπίτι (ειδικά αν κλάψει) από όταν ήταν ημερών... η καλύτερη ώρα της ημέρας για τον Σπάικ είναι όταν κοιμηθεί ο Γιώργος και έρχεται κ κουρνιάζει στην αγκαλιά μας! Δεν τους έχω αφήσει ποτέ χωρίς επίβλεψη γιατί όσο καλός κ αν είναι το Σπαικάκι μας δεν παύει να είναι ζωντανουλι με ένστικτα ... παρόλα αυτά ο Γιώργος φαίνεται σαν «κανίβαλος» κ ο Σπάικ υπομένει... αλλά μεγαλώνει ο Γιώργος κ καταλαβαίνει το σεβασμό που πρέπει να έχουμε απέναντι σε όλους (ανθρώπους ζώα φυτά κλπ) και τα πάνε καλύτερα !!!

• Μου αρέσει 7

vWRfp2.png
r1qtp2.png

Γεια σας κοριτσάκια μου δεν σας ξέχασα σήμερα.Ειναι Κυριακή κ περνάω χρόνο με τον αντρουλη μου.

@MumMariaΑληθεια υπέροχη η τούρτα όπως είπαν κ τα κορίτσια σαν έτοιμη.

Ελπίζω όλες να περνάτε καλά κ να χαμογελάτε.

Πλέον οπου κ να είμαι παρατηρώ τα καροτσια κ φυσικά τα μπεμπακια κ θέλω να τα φάω ολααα τα πατουσακια που βλέπω

• Μου αρέσει 4

yRr5p2.png

Καλησπέρα κορίτσια!!!

ελπιζω να είστε όλες καλά κ χαρούμενες!ειχα λίγο τρεξιμο σήμερα κ αυτή η ζέστη πραγματικά με καθηλώνει..λειτουργώ καλύτερα από τις 7 το απόγευμα κ μετά!!

@MumMaria συγχαρητήρια !!!η τούρτα φαίνεται τεεεελεια!!περιμενουμε να μας διδάξεις..μπράβο σου!!

• Χαχα 1

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κορίτσια!

@MumMaria πραγματικά τέλεια η τούρτα!

Γειά στα χεράκια σου!

Λοιπόν κορίτσια μου ήρθαν τα τελικλα αποτελέσματα και είναι καλά.

Μου έφυγε ένα τεράστιο βάρος.

Περιττό να σας πώ ότι μέχρι να ανοίξω το μεηλ κόντεψα να πεθάνω.

Δεν έχω καλό ίντερνετ εδώ που είμαι όταν μπορέσω θα σας στείλω αναλυτικά!

• Μου αρέσει 11

aKX8p2.png

Just now, fairy-mary είπε:

Καλησπέρα κορίτσια!

Γειά στα χεράκια σου!

Τέλεια κοπέλα μου!!!!χάρηκα πάρα πολύ!!!,ήμουν σίγουρη βέβαια αλλαμτο θέμα είναι ότι σιγουρευτηκες τώρα κι εσύ κ θα ηρεμήσεις γλυκιά μου.καλο κ ήρεμο υπόλοιπο εγκυμοσύνης να έχεις!!!

• Μου αρέσει 1

Καλησπέρα κορίτσια!

Γειά στα χεράκια σου!

Κορίτσι μου επιτέλους να ανασάνεις !!! Ήμουν σίγουρη ότι όλα θα ήταν υπέροχα!!! Εμπρός λοιπόν ετοιμασίες τώρα!!!!!! 

• Μου αρέσει 1

vWRfp2.png
r1qtp2.png

Just now, fairy-mary said:

Καλησπέρα κορίτσια!

Γειά στα χεράκια σου!

Γιουπιιιιι υπεροχα νεα!!!!!! Παει κοριτσι μου εφυγε και αυτο!!!! Τωρα να χαρεις τη μικρη και τη μεγαλη σου πριγκιπισα!!! Απο δω και περα μια ανεφελη εγκυμοσυνη!!!!!!! 

• Μου αρέσει 1

oz5Vp2.png

Καλησπέρα κορίτσια!

Γειά στα χεράκια σου!

Τι υπέροχα νέα κορίτσι μου μπράβο!! Επιτέλους τελείωσε οριστικά η αγωνία σου και τώρα μόνο χαρά και προσμονή θα νιώθεις!!! :wub: 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...