Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Just now, LENAKI19 είπε:
      πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Expand  

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!Δε ταιριάζουν όλοι οι γιατροί σε όλες!Και αυτό είναι το πιο σημαντικό να έχουμε κάποιον να εμπιστευόμαστε και να μας καθοδηγεί και όχι να μας βλέπει τράπεζα!Εγω άργησα αλλά τον βρήκα!Και εύχομαι σε όλες το ίδιο! 

Μανούλες Νοεμβρίου 2020

Recommended Posts

Καλημερα κοριτσια μου... καλο Σαββατοκυριακο σε ολες...

Θα ειναι το τελειο δωρο για τον Βασιλακη σημερα το τρικυκλο...αχ κ τα φορμακια τι ωραια τοσο μικρα...

Εμενα ειναι η προτελευταια μερα με τους γονεις μου σημερα γιατι την Δευτερα φευγουν..σε 5 μηνες παλι θα βρεθουμε..

• Μου αρέσει 2

BDoAp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 13k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Υβόννη

2014

• MumMaria

1926

• Gogo1994

1397

• Despoina K

1058

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Just now, Eirini1988 είπε:

Καλημέρα κορίτσια!!!

Εύχομαι ένα όμορφο Σαββατοκύριακο σε όλες! Για μένα είναι το τελευταίο που περνάω χωρίς τον άντρα μου μιας που την άλλη Παρασκευή επιτέλους έρχεται!! Ανυπομονώ πραγματικά...

@MumMaria με γεια τα φορμάκια της μπέμπας και το ποδηλατάκι!! Χαίρομαι πολύ που περάσατε όμορφα χθες. Αυτές είναι οι στιγμές που μένουν.. Απόλαυσε τη μανούλα και την αδερφή σου και με το καλό να δεχτείτε και τους υπόλοιπους συγγενείς. Χαρείτε τη σημερινή μέρα και φυσικά περιμένουμε φωτό της τούρτας...

Με το καλό να τον δεχθείς κορίτσι μου!!!!!! Γιουπι επιτέλους ερχεται❤️

@Gogo1994 τι καλός μωρε ο αντρουλης σου!!!! Μπράβο του που σε καθυσηχαζει!!!! Να τον ακούς!! Έτσι όπως τα λέει θα είναι!!!! Κάντε μαζί αγκαλίτσες τώρα που μπορείτε συχνά ❤️ Μετά θα ξυπνάτε από τον μπέμπη κ δεν θα ξέρετε αν είναι μέρα νύχτα τι μέρα έχουμε αχαχαχχααχ (ο Πέτρος ακόμα μου λέει προλάβαμε φιληθήκαμε σήμερα χιχιχιχιχιχι)

• Χαχα 2

vWRfp2.png
r1qtp2.png

Καλημερα αγαπημενες μου φιλεναδες και καλο σαββατοκυριακο να εχουμε!!!!! Ελπιζω να ξεκουραστειτε ολες!!!! Εγω σημερα κοιμηθηκα μετα απο.πολυ καιρο συνεχομενα το βραδυ και ελπιζω να ειμαι ξεκουραστη μεσα στη μερα!!!! Αυτο το σκ εδω θα ειναι ομορφο! Σημερα γιογκα το μεσημερι, μετα θα παμε για φαγητο με τον αντρα μου και αυριο θα ερθει μια φιλη μου, συναδελφος και γειτονισσα σπιτι να φτιαξουμε οριγκαμι!! Πολυ χαιρομαι που θα ερθει σπιτι, συνηθως παμε βολτες λογω ιου αλλα βρεχει αυτο το σκ εδω...

@Eirini1988 @Geo81 @Argyroulaχιλια ευχαριστω για τις απαντησεις με τα.μωρουδιακα προιοντα περιποιησης!!!

@MumMaria τι τελειο σκ!!! Καλοφορετα τα ροζ φορμακια και να περασετε τελεια στο παρτυ!!!! Η τουρτα εννοειται ειναι δικη σου δημιουργια χαχαχ!!! Μα τι ωραια θα ειναι σημερα! Να το χαρειτε!! Το τρικυκλο πανω στην ωρα για δωρο γενεθλιων! Βουμ.βουμ καλεε βολτες!!!!

@Geo81 γλυκο μας κοριτσι μονο στα λογια τελεια νεααααααα!!!!! Λιγη υπογλυκαιμια στο τριωρο ειναι λογικο, θα φροντισεις να τρως καθε τρεις ωρες κατι και μια χαρουλα ολα!!!!! Μα αυτο το εργαστηριο οχι μονο εχει νετφλιξ και καναπε, βγαζει και σουπερ αποτελεσματα!!!!!! Πολυ χαρηκα με τα νεα σου!!!

• Μου αρέσει 5

oz5Vp2.png

Just now, Geo81 είπε:

@Gogo1994 τι καλός μωρε ο αντρουλης σου!!!! Μπράβο του που σε καθυσηχαζει!!!! Να τον ακούς!! Έτσι όπως τα λέει θα είναι!!!! Κάντε μαζί αγκαλίτσες τώρα που μπορείτε συχνά ❤️ Μετά θα ξυπνάτε από τον μπέμπη κ δεν θα ξέρετε αν είναι μέρα νύχτα τι μέρα έχουμε αχαχαχχααχ (ο Πέτρος ακόμα μου λέει προλάβαμε φιληθήκαμε σήμερα χιχιχιχιχιχι)

Χαχα καταλαβααα πρεπει να κάνουμε φουλ αγκαλίτσες...

Πάντως ονειρευόμαστε τα Χριστούγεννα χουχουλιαρικα με το μπέμπη δέντρο κ τζάκι μακάρι να πάνε όλα τέλεια

• Μου αρέσει 4

yRr5p2.png

Just now, Eirini1988 said:

Καλημέρα κορίτσια!!!

Εύχομαι ένα όμορφο Σαββατοκύριακο σε όλες! Για μένα είναι το τελευταίο που περνάω χωρίς τον άντρα μου μιας που την άλλη Παρασκευή επιτέλους έρχεται!! Ανυπομονώ πραγματικά...

@MumMaria με γεια τα φορμάκια της μπέμπας και το ποδηλατάκι!! Χαίρομαι πολύ που περάσατε όμορφα χθες. Αυτές είναι οι στιγμές που μένουν.. Απόλαυσε τη μανούλα και την αδερφή σου και με το καλό να δεχτείτε και τους υπόλοιπους συγγενείς. Χαρείτε τη σημερινή μέρα και φυσικά περιμένουμε φωτό της τούρτας...

Ειρηνακι μου με το καλο να ερθει ο αντρουλης σου!!!!! Θα φερει και τα φορμακια σας! Αχ ποσο ομορφα θα ειναι που θα τον ξαναδεις!!!!! Ευτυχως περασε ο καιρος και να τον ερχεται ξανα στο σπιτακι σας!!!

Just now, Geo81 said:

Αχ λιωνωωωωωωω!!!! Προλαβαμε να φιληθουμε; Μα τι ωραια ατακα!!!! Οαντα αγαπημενοι και παντα να εχετε στην to do list της μερας σας τα φιλακια σας ακομη και αν με τα ζουζουνια σας δε θυμαστε αν αλλαξε η μερα!!!!! 

Just now, Gogo1994 said:

Χαχα καταλαβααα πρεπει να κάνουμε φουλ αγκαλίτσες...

Πάντως ονειρευόμαστε τα Χριστούγεννα χουχουλιαρικα με το μπέμπη δέντρο κ τζάκι μακάρι να πάνε όλα τέλεια

Αχ αλλο.ρομαντικο ζευγαρακι εδω!!!! Βρε κοριτσια μου τι ωραιαααααα!!!! Λογια να σε ηρεμησει, ονειρα για τα Χριστουγεννα!!! Εσυ να τον θες συνεχεια διπλα.σου:x

Ολα τελεια θα πανε Γωγουλα μου και τετοια εποχη του χρονου θα σκεφτομαστε κι εμεις τουρτες και τρικυκλα σαν το Βασιλακη μας χιχιχι!!!!

• Μου αρέσει 1

oz5Vp2.png

Διαφημίσεις

Just now, Υβόννη είπε:

Ειρηνακι μου με το καλο να ερθει ο αντρουλης σου!!!!! Θα φερει και τα φορμακια σας! Αχ ποσο ομορφα θα ειναι που θα τον ξαναδεις!!!!! Ευτυχως περασε ο καιρος και να τον ερχεται ξανα στο σπιτακι σας!!!

Αχ λιωνωωωωωωω!!!! Προλαβαμε να φιληθουμε; Μα τι ωραια ατακα!!!! Οαντα αγαπημενοι και παντα να εχετε στην to do list της μερας σας τα φιλακια σας ακομη και αν με τα ζουζουνια σας δε θυμαστε αν αλλαξε η μερα!!!!! 

Αχ αλλο.ρομαντικο ζευγαρακι εδω!!!! Βρε κοριτσια μου τι ωραιαααααα!!!! Λογια να σε ηρεμησει, ονειρα για τα Χριστουγεννα!!! Εσυ να τον θες συνεχεια διπλα.σου:x

Ολα τελεια θα πανε Γωγουλα μου και τετοια εποχη του χρονου θα σκεφτομαστε κι εμεις τουρτες και τρικυκλα σαν το Βασιλακη μας χιχιχι!!!!

Αχ ναι ειρηνακι μου μόλις κάνω τέτοιες σκέψεις ξετρελαινομαιιι...πρώτη τούρτα πρώτα δώρα:x

yRr5p2.png

Just now, Depykal said:

Καλημερα κοριτσια μου... καλο Σαββατοκυριακο σε ολες...

Θα ειναι το τελειο δωρο για τον Βασιλακη σημερα το τρικυκλο...αχ κ τα φορμακια τι ωραια τοσο μικρα...

Εμενα ειναι η προτελευταια μερα με τους γονεις μου σημερα γιατι την Δευτερα φευγουν..σε 5 μηνες παλι θα βρεθουμε..

Κοριτσακι μου καλημερα!!! Να ρουφηξεις στιγμες με τους γονεις σου και μη στεναχωριεσαι!! Θα πςρασει ο καιρος και θα ερθουν ξανα!!

Just now, Gogo1994 said:

Αχ ναι ειρηνακι μου μόλις κάνω τέτοιες σκέψεις ξετρελαινομαιιι...πρώτη τούρτα πρώτα δώρα:x

Αυτα να σκεφτεσαι Γωγουλα μου!!! Ξεκινα μια νεα ζωη!!! Μη φοβασαι με τον τοκετο ειναι μεσα στη φυση της γυναικας!!! Θα πανε ολα τελεια! Εσυ σκεψου τουρτες, πατουσακια, Χριστουγεννα οταν φοβασαι!!!! Ο τοκετος ειναι απλα μια διαδικασια για να γνωρισουμε τα μωρακια μας!!!

• Μου αρέσει 1

oz5Vp2.png

Just now, Υβόννη είπε:

Κοριτσακι μου καλημερα!!! Να ρουφηξεις στιγμες με τους γονεις σου και μη στεναχωριεσαι!! Θα πςρασει ο καιρος και θα ερθουν ξανα!!

Αυτα να σκεφτεσαι Γωγουλα μου!!! Ξεκινα μια νεα ζωη!!! Μη φοβασαι με τον τοκετο ειναι μεσα στη φυση της γυναικας!!! Θα πανε ολα τελεια! Εσυ σκεψου τουρτες, πατουσακια, Χριστουγεννα οταν φοβασαι!!!! Ο τοκετος ειναι απλα μια διαδικασια για να γνωρισουμε τα μωρακια μας!!!

Αυτά μου έλεγε κ ο άντρας μου ειρήνη μου ότι τον θες θες να τον γνωρίσεις άρα θα κάνεις ότι μπορείς εκείνη τη στιγμή.Αχ συγκινουμαιιι έτσι όπως τα λέμε

• Μου αρέσει 1

yRr5p2.png

Just now, Gogo1994 said:

Αυτά μου έλεγε κ ο άντρας μου ειρήνη μου ότι τον θες θες να τον γνωρίσεις άρα θα κάνεις ότι μπορείς εκείνη τη στιγμή.Αχ συγκινουμαιιι έτσι όπως τα λέμε

Φτανουμε Γωγουλα μου!!! Κι εγω συγκινουμαι! 30+1 ογδοος:x

• Μου αρέσει 1

oz5Vp2.png

18 ώρες πρίν, Eirini1988 είπε:

@MumMaria απ το στόμα σου και στου Θεού τ αυτι... Μακάρι σε όλες μας να πάνε όλα καλά και να γεννήσουμε στην ώρα μας. Εγώ έχω αρχίσει να είμαι πολύ πιο αισιόδοξη όσο περνάει ο καιρός.

@demifilol προσέχω πολύ και την καημένη τη μαμά μου την έχω ζαλίσει.. Δε λέει τίποτα αλλά ώρες ώρες νιώθω άσχημα.

@Υβόννη τα penaten τα χρησιμοποιούσε η μαμά μου και στους τρεις μας όταν ήμασταν μωρά (γεννηθήκαμε Ελβετία) και ξέρω ότι είναι πολύ αξιόλογη εταιρεία. Σκέψου ότι την κρέμα για τα συγκάματα την παραγγέλνει ακόμα από τη θεία μου στην Ελβετία και μας φέρνει. Εγώ βέβαια σκέφτομαι αρκετά αν θα χρησιμοποιήσω την frezyderm. Σκεφτόμουν ότι ίσως θα ήθελα κάτι πιο φυτικό όποτε σκεφτόμουν πολύ να έπαιρνα weleda και agnotis που έχουν πολύ υψηλό ποσοστό φυσικής συγκέντρωσης στα συστατικά τους.

Όπως θα κανεις εσυ τα παντα για τον γιο σου ,έτσι πράττει κ η μανούλα σου !!θα της το ανταποδώσεις με την γέννηση του  μικρού!!!καλως να δεχτείς τον αντρουλη σου !!!

• Μου αρέσει 2

i8Mup3.png?t=1&0EalCpq6

Διαφημίσεις

2 ώρες πρίν, Geo81 είπε:

@Geo81, θεικη η ατάκα του αντρα σου, δεν υπάρχει....!!!!!!

@MumMaria, περιμένουμε φώτο απο τουρτα.

Καλως να τους δεχτεις ολους, καλορίζικο το ποδηλατακι του Βασιλάκου, κ καλοφορετα τα φαρμάκια της μικρουλας σου.

Κοριτσάκια μου καλο Σ/Κ να εχουμε ολες μας, @Υβόννη, πολυ ζηλευω που σας βρεχει, κ τι ωραια που θα φατε κ εξω τα δυο σας, για λιγο ακομα βεβαια γιατι σε λιγο θα είστε τρείς.....

@Eirini1988, με το καλο να δεχτεις κ τον συζυγο κ τα φορμακια....

@Gogo1994, κι εγω σκεφτομαι τα Χριστούγεννα με το μωρο πως θα ειναι κ τι θα κανουμε, οπως κ για τις διακοπες μας, με ομορφες σκεψεις οι φοβίες εξαφανίζονται!!

• Μου αρέσει 6

Καλημέρα κοριτσάκια μου!!ελπίζω όλες να είστε καλά κ να έχουμε μια όμορφη Κυριακή!!

Χθες περάσαμε μια όμορφη μέρα με τον βασιλακο μου,σβήσαμε το κερακι στην πολυζητημενη τούρτα(χαχα) βγάλαμε φωτό,χαρηκανε κ γονείς ξαδέλφια αδέλφια,ήταν υπέροχα.φορεσα κ τον μικρό ένα τζινακι βερμούδα με πόλο κοντομανικο κ σηκωμένο γιακά,είχε πολύ πλάκα.ετοιμαζομαστε για σήμερα για το άλλο μας πάρτυ με τους φίλους μας κ τούρτα Μπομπ!!

Η μανούλα μου κατασυγκινημενη,με τα μαύρα της ντυμενη από πάνω ως κάτω αλλά με ένα χαμόγελο συνέχεια.σημερα βέβαια φεύγει πίσω Καβάλα αλλά την χόρτασα λίγο παραπάνω αυτήν την φορά.

Χθες βράδυ βγήκαμε κ για ενα ρομαντικό ραντεβού με τον αντρουλη τα δύο μας,αχ ήταν τέλεια!!!

Θα επανέλθω δριμύτερη κ πιο ενεργή από βδομάδα αλλά δικαιωματικά αυτό το 3ημερο με μονοπωλούσε ο γιος μου (κ η μανούλα μου) :x 

Αααα!την τούρτα την ανέβασα στην φώτο στο προφιλ μου(είμαι ασχετιλα κ μόνο έτσι κατάφερα να το κάνω,χααχαχα) 

• Μου αρέσει 11

Just now, MumMaria είπε:

Καλημέρα κοριτσάκια μου!!ελπίζω όλες να είστε καλά κ να έχουμε μια όμορφη Κυριακή!!

Χθες περάσαμε μια όμορφη μέρα με τον βασιλακο μου,σβήσαμε το κερακι στην πολυζητημενη τούρτα(χαχα) βγάλαμε φωτό,χαρηκανε κ γονείς ξαδέλφια αδέλφια,ήταν υπέροχα.φορεσα κ τον μικρό ένα τζινακι βερμούδα με πόλο κοντομανικο κ σηκωμένο γιακά,είχε πολύ πλάκα.ετοιμαζομαστε για σήμερα για το άλλο μας πάρτυ με τους φίλους μας κ τούρτα Μπομπ!!

Η μανούλα μου κατασυγκινημενη,με τα μαύρα της ντυμενη από πάνω ως κάτω αλλά με ένα χαμόγελο συνέχεια.σημερα βέβαια φεύγει πίσω Καβάλα αλλά την χόρτασα λίγο παραπάνω αυτήν την φορά.

Χθες βράδυ βγήκαμε κ για ενα ρομαντικό ραντεβού με τον αντρουλη τα δύο μας,αχ ήταν τέλεια!!!

Θα επανέλθω δριμύτερη κ πιο ενεργή από βδομάδα αλλά δικαιωματικά αυτό το 3ημερο με μονοπωλούσε ο γιος μου (κ η μανούλα μου) :x 

Αααα!την τούρτα την ανέβασα στην φώτο στο προφιλ μου(είμαι ασχετιλα κ μόνο έτσι κατάφερα να το κάνω,χααχαχα) 

Καλημερα κορίτσια πως ειστε??? Καλε τι ωραία π έγινε τέλεια μπράβο και πρωτοτυπη... Να περασετε κ σμρ τελειααααα!! Άλλαξε κ τ τικεράκι σ κ υπάρχει αέρας ανανέωσης στο φόρουμ χαχα

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 1

k1S4p3.png

Καλημερα κοριτσια μου...

Η τουρτα απιστευτη...

Εμεις χτες ψησαμε οικογενειακα στον κηπο κ ηρθε ο θειος μου με το ξαδερφακι μου που δεν ειναι ουτε 1,5 χρονων κ το σκυλι μας ηταν χαρουμενο...μου φυγε λιγο ενα βαρος αλλα τον Σεπτεμβρη θα φερουμε κ εναν εκπαιδευτη σπιτι να μας δωσει καποιες συμβουλες...

• Μου αρέσει 3

BDoAp3.png

Just now, Depykal είπε:

Καλημερα κοριτσια μου...

Η τουρτα απιστευτη...

Εμεις χτες ψησαμε οικογενειακα στον κηπο κ ηρθε ο θειος μου με το ξαδερφακι μου που δεν ειναι ουτε 1,5 χρονων κ το σκυλι μας ηταν χαρουμενο...μου φυγε λιγο ενα βαρος αλλα τον Σεπτεμβρη θα φερουμε κ εναν εκπαιδευτη σπιτι να μας δωσει καποιες συμβουλες...

Καλημερα τ έχετε μέσα στ σπίτι??? Κ εμεις εχουμε δυο αλλά έξω.. Κ τωρα π μένουμε κεντρικά στ χωριό περνανε τ παιδακια κ τα χαζευουν κ ο άντρας Μ παει κοντά όταν τα τυχαίνει Γ ν τ χαιδευουν κ να εξοικιωνονται

k1S4p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...