Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, dimi.tra είπε:

Μέχρι και ο τραμπ στην Αμερική δήλωσε πως θα νομοθετήσει ώστε οι εξωσωματικές να είναι εντελώς δωρεάν για τα ζευγάρια και μάλιστα θα ζητήσει και από τις ιδιωτικές ασφαλιστικές να καλύπτουν 100% το κόστος (πως θα το κάνει αυτό ούτε και ξέρω και αν στο τέλος θα το πετύχει) και οι δικοί μας εδώ ακόμα το συζητάνε μήπως και κάνουν άρση του περιορισμού της ηλικίας των 40 για την επιτροπή! 

Εγώ ξεκίνησα να μην τα βάφω γιατί ξεκίνησα την διέγερση κλπ αλλα να πούμε και την αλήθεια είναι και λίγο θέμα ψυχολογίας. Κάτι να σου αλλάξει την διάθεση. Ωστόσο είμαι της άποψης στην εγκυμοσύνη καλό θα ήταν να το αποφεύγεις. Γενικά έχω αλλάξει ριζικά την διατροφή μου, τρώω 3 φορές την εβδομάδα λιπαρά ψάρια, όξινα φρούτα, πλούσια σε Κάλιο και καλά λιπαρά, πίνω ένα τσάι από φύλλα φραμπουάζ, παίρνω βιταμίνες αλλά το ενδομήτριο εκεί στα 6,2 μην τυχόν και πάει λίγο παραπάνω. Μόνο βελονισμό δεν έχω κάνει ακόμα 😒

Καλά ας μη μιλησω για τις ιδιωτικές ασφαλειες.. που στην παλινδρομη μου ρωτησα αν μου καλυπτει την αποξεση και μου ειπαν μονο αν ειναι απο χρωμοσωμικη ανωμαλία η αποβολη και οτι ηθελαν χαρτι, που ουτως η αλλως δεν θα μπορούσα να τους το δωσω.. γιατι ο καρυοτυπος του εμβρυου και αργησε να βγει προφανώς και ηταν καθαρος.. αλλα διαφορετικά τους ρωταω τι; Ειναι δυνατον να σας λεω παλινδρόμη κυηση και να εννοω ηθελημένη διακοπή; Προφανως και  υπαρχει προβλημα για να υπαρχει αποβολη.. εννοειται οτι δεν ειχε τι να μου πει ο ασφαλιστής! Το ποσά λεφτα δινουμε και ποσα θα επρεπε να μας καλυπτουν δεν θελω καν να το σκεφτομαι! Καλα να ειμαστε, να εχουμε υγεια να μπορούμε να τα πληρώνουμε! 

Μανούλες Νοεμβρίου 2020

Recommended Posts

Γειά σας σε όλες κορίτσια..Μαρακι να το χαίρεστε το αγοράκι σας γερό δυνατό εύχομαι πάντα να σας γεμίζει με όμορφες στιγμές κ με το καλό η μπεμπουλα σας να ολοκληρώσει την ευτυχία σας!!να περάσετε τέλεια!!Geo81 καλά αποτελέσματα εύχομαι!!μεγαλώνουν τα μωρακια βλέπω όσο προχωραμε όλα γερά να είναι κ να πάνε όλα καλά με τον τοκετό κορίτσια πλησιάζουμε..

• Μου αρέσει 2
  • Ευχαριστώ 1

i0cXp3.png?t=1&L0kq4ho6

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 13k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Υβόννη

2014

• MumMaria

1926

• Gogo1994

1397

• Despoina K

1058

Περισσότερες δημοσιεύσεις

@Despoina Mar @Gogo1994 Τέλεια τα νέα σας από τους υπερήχους!!μεγαλωνουν κορίτσια μου ,φτου φτου !!

@Eirini1988 Ειρηνη μ ευτυχως έχεις βοήθεια!να μην κουράζεσαι πολύ πολύ !!

@Marilou77 κοπέλα μ χαιρομαι που ολα πανε καλα !!Κ καλα κανετε κ καθυστερείτε κάπως την ένεση !κ εμεις έτσι προχωραμε κ ειπαμε με την γιατρό μ να το κάνουμε κοντά στην 32η !αυτο με τους όρχεις δεν το ήξερα !αλλα πιστεύω ότι ολα θα είναι καλα κ θα φτάσουμε αισίως στον 9ο!

@MumMariaσυμφωνω σε ολα που είπε η συμπεθερουλα Σου @Υβόννηκαι εγώ σε θαυμάζω για τον χαρακτήρα σου ,για την πίστη σου ,για την ενέργεια σου ,για την ωριμότητα σου ,για το ΗΘΟΣ σου ,για τη δοτικότητα σου ,για τη θετικότητα σου ,,,,νομίζω μπορώ να μιλάω μέχρι αύριο !!!Σου αξίζουν τα καλύτερα κ σε σένα κ στην οικογένεια σου!!Να μας ζήσει ο γαμπρουλης μας και μόνο υγεία να έχει σε όλη του τη ζωή !!!Σε εκτιμώ βαθειά και το δηλώνω δημόσια !εισαι σπάνιο πλάσμα!!!να περάσετε όμορφα το τριήμερο !!!

@Geo81 καλα αποτελέσματα να έχεις !!!και να φύγεις ευχάριστα για τις διακοπές σου !!

• Μου αρέσει 4
  • Ευχαριστώ 1

i8Mup3.png?t=1&0EalCpq6

4 ώρες πρίν, Υβόννη είπε:

Καλημερα αγαπημενες μου!!!!! Να εχουμε μια υπεροχη μερα ολες μας σημερα, με πολλα πολλα χαμογελα!!!! 

Συμπεθερουλα @MumMaria νιωθω μεχρι τη μακρινη Γερμανια τη χαρα και τη συγκινηση σου!!!! Να ειναι πολυχρονος ο Βασιλακης μας!!!! Γερος και τυχερος, χαρουμενος, αισιοδοξος, γεματος ορεξη για ζωη, ετοιμος να ανοιξει τα φτερα του σε καθε μικρο σταδιο της ζωης του κι εσεις να το καμαρωνετε να γινεται ενας υπεροχος ανθρωπος!!!! Τον νιωθουμε ολες μας σαν μελος της παρεαα, αφου μαζι μας σταματησε το θηλασμο, εβγαλε τα πρωτα του δοντακια, εκανε το πρωτο του βηματακι, εμαθε στον μπαμπα του ρι θα πει βεραμαν!!! Να το χαρειτε με ρην ετοιμασια τουρτας και μην ξεχασεις το ζαχαρωτο ε; Χαχχαχα!! Ενταξει @Marilou77 ναι θελω να το φαω πειραζει; Χιχιχιχιχιχι

Και συνπληρωνω κατι που το σκεφτομαι καιρο αλλα περιμενα επισημα τα καλα.μαντατα απο την γιατρο! Εδω και ποσο καιρο απο τη β'επιπεδου μια μαυρη σκια ηταν μεσα σου. Και ομως! Ησουν με το χιουμορ σου, τη θετικη σου ενεργεια, την πιστη στη μικρη σου, την αισιοδοξια σου, τις διακοπες σας, τα γελια σου!!!! Βουβα χωρις να το αναφερω και σε τσιγκλαω εγω σε θαυμαζα Μαρακι μου!!! Μπραβο σου που σταθηκες ορθια σε ολη αυτη τη δοκιμασια, μπραβο σου που εκτιμας το δωρο της μητροτητας και της εγκυμοσυνης!!!!! Τυχερα τα παιδακια σου να το ξερεις!!!! Παραδειγμα για ολες μας!!!! Απο δω και περα μονο χαρες να εχετε και μια ζωη ζαχαρενια σαν το ζαχαρωτο στην τουρτα!!!!

Γαμωτο δεν έχει κ φατσούλα συγκίνησης για να βάλω δίπλα!!!τώρα διάβασα το ποστ σου αγαπημένη!!με συγκινεις με όλα αυτά σου τα λόγια..κ με τον πως νιώθεις τον Βασιλάκη ΜΑΣ κ με όλα αυτά που λες για μενα..πραγματικά δεν έχω λόγια..ένα ευχαριστώ σε σένα κ σε όλα τα κορίτσια,κ δεν είναι κ αρκετό...

Just now, Marilou77 είπε:

Χαχαχαχαχαχαχα, πλακα μου κανεις, σημερα πέρασα, απο το παρκο, πηγαμε εμβρυολογο, λεω εδω θα κανει τα γενέθλια το Μαράκι, ας γεννησουμε με το καλο κ παμε οπου θες. 

Λοιπον εγω τα τωρα εκλεισα την 27 βδομάδα, ειμαστε 1170, τα κιλα που εβαλε ο άντρας της Γωγώς στο στοιχημα, τραχηλος σταθερος, θα μιλησει με τη γιατρο μου να καθυστερησουμε την ενεση κορτιζόνης. Τωρα εκτος απο την 34 βδομαδα που θελω να περασωγια τα πνευμόνια, θελω να περασω σιγουρα την 32 για τους όρχεις, γιατι τοτε θα κατεβουν, αλλιως θα πρεπει να γινει χειρουργείο, αχ μακαρι να κάτσει το γλυκο μου οσο γίνεται περισσότερο!!!!

Βρε συ μην μασάς!!!!θα την περάσεις άνετα!!!!κι εσύ κ η @demifilol και η @Eirini1988 στο τέλος θα φτάσετε στον μήνα σας,θα τον περάσετε,θα περπατάτε χιλιόμετρα κ μεταααα θα έρθουν τα γερά παιδάκια σας!!θα το δειτε:wink:

Just now, Φραουλίνο είπε:

Καλημέρα σε όλες μανούλες όμορφες!! 

@Υβόννη θα συμφωνήσω απόλυτα μαζί σου σε αυτό που είπες για τη @MumMaria μας! Όλο αυτό το διάστημα δεν μας μετέφερε ούτε αρνητικές σκέψεις, ούτε το άγχος της μόνο τα νέα της όταν είχε και παρόλα αυτά ήταν εδώ καθημερινά με τη θετική της ενέργεια για όλες μας!! Το είχα παρατηρήσει και αφού το ανέφερες ήθελα να το αναγνωρίσω και εγώ.. :)

@Marilou77 τι ωραία νέα κορίτσι μου!! Σταθερός ο τράχηλος οπότε τωρα συνεχίζεις ξεκούραση και λίγο υπομονή για να μείνει ο μπεμπαρος όσο περισσότερο δυνατόν στην κοιλίτσα σου, να ωριμάσουν τα πνευμονακια του, να κατέβουν και οι μπάλες του (Είδες εδώ δεν έβαλα υποκοριστικό για ευνόητους λόγους)!! :oops:

Όλα καλά πάνε κορίτσι μου και έτσι να συνεχίσουν μέχρι τέλους εύχομαι!!! :grin:

@Geo81 Αθήνα μένεις; Ποιο φοβερό εργαστήριο είναι αυτό; Που;; Ααα και εμένα με είχαν να κάθομαι στο αυτοκίνητο δεν μου αρέσουν αυτά!! 

Ρε φραουλινο μου έχεις κι εσύ τα δικά σου κι όμως πάντα με τον καλό σου λόγο κοπέλα μου γλυκιά!!ένα μεγάλο ευχαριστώ:x

Just now, Gogo1994 είπε:

Ουυυ κ εγώ το σκέφτομαι αυτό ρωτούσα τη κουμπάρα μου προχθές.νομιζω δεν υπάρχει αγορομαμα που να μη το έχει πάθει

Δεν υπάρχει Γωγουλα μου:evil:

Just now, demifilol είπε:

@Despoina Mar @Gogo1994 Τέλεια τα νέα σας από τους υπερήχους!!μεγαλωνουν κορίτσια μου ,φτου φτου !!

@Eirini1988 Ειρηνη μ ευτυχως έχεις βοήθεια!να μην κουράζεσαι πολύ πολύ !!

@Marilou77 κοπέλα μ χαιρομαι που ολα πανε καλα !!Κ καλα κανετε κ καθυστερείτε κάπως την ένεση !κ εμεις έτσι προχωραμε κ ειπαμε με την γιατρό μ να το κάνουμε κοντά στην 32η !αυτο με τους όρχεις δεν το ήξερα !αλλα πιστεύω ότι ολα θα είναι καλα κ θα φτάσουμε αισίως στον 9ο!

@MumMariaσυμφωνω σε ολα που είπε η συμπεθερουλα Σου @Υβόννηκαι εγώ σε θαυμάζω για τον χαρακτήρα σου ,για την πίστη σου ,για την ενέργεια σου ,για την ωριμότητα σου ,για το ΗΘΟΣ σου ,για τη δοτικότητα σου ,για τη θετικότητα σου ,,,,νομίζω μπορώ να μιλάω μέχρι αύριο !!!Σου αξίζουν τα καλύτερα κ σε σένα κ στην οικογένεια σου!!Να μας ζήσει ο γαμπρουλης μας και μόνο υγεία να έχει σε όλη του τη ζωή !!!Σε εκτιμώ βαθειά και το δηλώνω δημόσια !εισαι σπάνιο πλάσμα!!!να περάσετε όμορφα το τριήμερο !!!

@Geo81 καλα αποτελέσματα να έχεις !!!και να φύγεις ευχάριστα για τις διακοπές σου !!

Ρε συμπεθεραααα!!!διαβάζω ένα ένα τα μηνύματα σας κ απαντάω με την σειρά...τώρα έφτασα στο δικό σου...τι φάση;;;;θέλετε να με ξεκανετε;;;να αρχίσω να πλανταζω στο κλαμααααααα;;;να γίνω η νέα ειρήνη @Υβόννη ;;;; Αχαχαχαα:P

Τα συναισθήματα είναι αμοιβαία,συνέχισε τον αγώνα σου κοπέλα μου όπως κάνεις τόσο καιρό κ σε λίγο θα κρατάς την κορούλα σου σφιχτά αγκαλιά:x

• Μου αρέσει 7

ΑΚαλησπέρα κορίτσια !

Γράφετε πολλά δε σας προλαβαίνω!

@MumMaria χρόνια πολλά να χαίρεσαι το ζουζούνι σου!

Τα πρώτα γενέθλια είναι συγκίνηση!

Να το ζουλίξεις το αντράκι σου και να του δώσεις ένα γλυκό φιλάκι από εμένα.

Εμείς ήρθαμε στους γονείς μου επαρχία να ξεκουραστούμε 3 μέρες και να πάρουμε και τη μικρή, την είχα στείλει πακέτο λόγο της αμνιο.

• Μου αρέσει 3
  • Ευχαριστώ 1

aKX8p2.png

Και επειδη μου εχει βγει το ονομα της κλαψιαρας (πλεον λεω και δικαιολογια τις ορμονες αλλα οσοι με ηξεραν πριν ξερουν οτι μια ζωη ετσι ειμαι χαχαχα) αλλαζω κλιμα και θετω μια ερωτηση!

Βρε κοριτσια επειδη εδω δεν εχει frezyderm, λεω να παρω σαμπουαν κτλ απο μια μαρκα που να βρισκουμε ευκολα εδω. Ποια η γνωμη σας για penaten? Η αλλη επιλογη weleda!

oz5Vp2.png

Διαφημίσεις

Just now, Υβόννη είπε:

Και επειδη μου εχει βγει το ονομα της κλαψιαρας (πλεον λεω και δικαιολογια τις ορμονες αλλα οσοι με ηξεραν πριν ξερουν οτι μια ζωη ετσι ειμαι χαχαχα) αλλαζω κλιμα και θετω μια ερωτηση!

Βρε κοριτσια επειδη εδω δεν εχει frezyderm, λεω να παρω σαμπουαν κτλ απο μια μαρκα που να βρισκουμε ευκολα εδω. Ποια η γνωμη σας για penaten? Η αλλη επιλογη weleda!

Καλησπέρα !!!

Την πρώτη εταιρεία που ανέφερες δε την ξέρω, αλλά τη weleda τη γνωρίζω γιατί με αυτή κάναμε μπανάκι τον ανηψιο μου (τη σειρά που έχει ως συστατικό την καλεντουλα) κ από έρευνα που έχω κάνει μέχρι στιγμής είναι αυτή που είναι η πιο «αγνή» στα συστατικά της από όλες.

• Ευχαριστώ 1

Just now, Sousamaki said:

Καλησπέρα !!!

Την πρώτη εταιρεία που ανέφερες δε την ξέρω, αλλά τη weleda τη γνωρίζω γιατί με αυτή κάναμε μπανάκι τον ανηψιο μου (τη σειρά που έχει ως συστατικό την καλεντουλα) κ από έρευνα που έχω κάνει μέχρι στιγμής είναι αυτή που είναι η πιο «αγνή» στα συστατικά της από όλες.

Ευχαριστω κοριτσακι μου!!!! Μαλλον σε αυτη μας βλεπω!! Προβληματισμους που εχω κι εγω χαχαχα!!! Την εχει εδω και στο σουπερ μαρκετ οποτε βολευει!

• Μου αρέσει 2

oz5Vp2.png

@MumMaria απ το στόμα σου και στου Θεού τ αυτι... Μακάρι σε όλες μας να πάνε όλα καλά και να γεννήσουμε στην ώρα μας. Εγώ έχω αρχίσει να είμαι πολύ πιο αισιόδοξη όσο περνάει ο καιρός.

@demifilol προσέχω πολύ και την καημένη τη μαμά μου την έχω ζαλίσει.. Δε λέει τίποτα αλλά ώρες ώρες νιώθω άσχημα.

@Υβόννη τα penaten τα χρησιμοποιούσε η μαμά μου και στους τρεις μας όταν ήμασταν μωρά (γεννηθήκαμε Ελβετία) και ξέρω ότι είναι πολύ αξιόλογη εταιρεία. Σκέψου ότι την κρέμα για τα συγκάματα την παραγγέλνει ακόμα από τη θεία μου στην Ελβετία και μας φέρνει. Εγώ βέβαια σκέφτομαι αρκετά αν θα χρησιμοποιήσω την frezyderm. Σκεφτόμουν ότι ίσως θα ήθελα κάτι πιο φυτικό όποτε σκεφτόμουν πολύ να έπαιρνα weleda και agnotis που έχουν πολύ υψηλό ποσοστό φυσικής συγκέντρωσης στα συστατικά τους.

• Μου αρέσει 3

BwLip2.png

Λοιπόν την εξέταση με τον άνετο καναπέ κ νετφλιξ την έκανα στην πόλη που κατάγομαι είμαστε εδώ διακοπές χιχιχιχι πολλά τα χιλιόμετρα από Αθήνα και τα καλά της κλειστής κοινωνίας της επαρχίας χιχιχιχχι

εγω με την feezyderm είχα θέματα με το Γιώργο , πολλή ξηροδερμία κ κοκκινίλες και έτσι πήρα της weleda και mustela προϊόντα που εμεινα ΚΑΤ ευχαριστημένη κ εγώ κ ο Γιωργακης!!!

• Μου αρέσει 3

vWRfp2.png
r1qtp2.png

Κορίτσια καλησπέρα!! 

@MumMariaνα χαίρεσαι το καλό σου το αντράκι και με το καλό η αδερφούλα του κορίτσι μου!Να περάσετε τέλεια εύχομαι!! 

Καλά αποτελέσματα σε όσες περιμένουν αμεσα!! Καλα ντομπλερ για όσες πλησιάζουν!! Τι καλά τα μωράκια τα μεγάλα!! Πόσο τέλειο που είναι πια πάνω από το κιλό!! 

Εγω κορίτσια μου βγήκα λίγο εκτός αυτές τις μέρες!! Θυμάστε που σας έλεγα ότι δεν ήμουν καλά και πονουσα. Εε τι να κάνω έκατσα όσο μπορούσα κάτω χωρίς να κάνω τίποτα (δεν ήθελα και πολύ ήμουν πολύ πεσμένη). Και η Αλήθεια είναι ότι από χθες είμαι πολύ καλά. Είχα πρηστεί κιόλας δεν ξέρω τι γινόταν. Μέχρι προχθές ήμουν 1.5 κιλό πάνω. Και χθες και σήμερα είμαι κανονικά νομίζω. Να αδυνάτησε δεν νομίζω μέσα σε 2 μέρες. Οπότε κάτι είχε παίξει εκεί μέσα...

@Υβόννημια κρέμα παχυρευστη penaten την χρησιμοποιώ κάτω από το στήθος κάποιες φορές που παίρνω φωτια! Πολύ καλή είναι και γνωστή!

Κορίτσια τα μπαζουκας μου είναι στην ίδια ευθεία με την κοιλιά μου. Τα κρατάω ψηλά όταν τρώω γιατί δεν μπορώ να χωνέψω. Έφτασα 2 νούμερα πάνω. ΣΟΚ! χαχα

Αυτά από μένα σας φιλω γλυκααα!!!!!

(Οποίο κορίτσι παίρνει αναρρωτικη ας μου στείλει ένα μήνυμα να την ρωτήσω λεπτομέρειες!) 

• Μου αρέσει 3
  • Ευχαριστώ 1

yi9jp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα αγαπημένες!!!!δευτερη μέρα γενεθλίων για τον γιοκα μου:x χθες σβήσαμε ένα κεράκι στο σπίτι μας την ώρα που που σαν πέρσι γεννήθηκε.ειμασταν οι τρεις μας(άντε οι 4 μας,να υπολογίζω κ την κοιλίτσα πλέον,χαχα) αλλά ήταν πολυ συγκινητικά!κράτησα κ το πρώτο του κεράκι για ενθυμιο,μιας κ του έχω ένα κουτί με αναμνηστικά από τότε που γεννηθηκε.σήμερα περιμένω τα πεθερικά μου σε λίγο κ θα έρθει κ η θεία του άντρα μου με τα ξαδέλφια του.η μανούλα είναι ήδη εδώ ,το ίδιο κ η αδελφή μου.αρα σήμερα οικογενειακά..

Χθες το απόγευμα κατέβηκα στην αγορά με την μαμά κ πήραμε 7 φορμάκια για την μπέμπα.την άφησα τα μισά να τα πάρει ροζ για να χαρεί,σαν κουφετακι θα είναι.επισης μου ήρθε η παραγγελία με το τρίκυκλο ποδήλατο κ το καινούριο κάθισμα αυτοκινήτου.τωρα περιμένω την Δευτέρα να μου φέρει η κοπέλα το καρότσι το ΜακΛάρεν που λέγαμε.

Άρα!ξέχασα να σας πω,η τούρτα μικρός πρίγκηπας που λέγαμε βγήκε εμφανισιακά τουλάχιστον πολύ όμορφη,βέβαια με την βοήθεια της μανουλας αλλά θα πάρω εγώ όλα τα credits.μενει το ζαχαρωτό που θα το πάρει σήμερα κ άντρας μου από το ζαχαροπλαστείο μαζί με την άλλη τουρτα.θα βγάλω φωτό να την ανεβάσω προφίλ σε κάποια φάση να την δειτε;-)

• Μου αρέσει 11

πρίν από 3 λεπτά , MumMaria είπε:

Καλημέρα αγαπημένες!!!!δευτερη μέρα γενεθλίων για τον γιοκα μου:x χθες σβήσαμε ένα κεράκι στο σπίτι μας την ώρα που που σαν πέρσι γεννήθηκε.ειμασταν οι τρεις μας(άντε οι 4 μας,να υπολογίζω κ την κοιλίτσα πλέον,χαχα) αλλά ήταν πολυ συγκινητικά!κράτησα κ το πρώτο του κεράκι για ενθυμιο,μιας κ του έχω ένα κουτί με αναμνηστικά από τότε που γεννηθηκε.σήμερα περιμένω τα πεθερικά μου σε λίγο κ θα έρθει κ η θεία του άντρα μου με τα ξαδέλφια του.η μανούλα είναι ήδη εδώ ,το ίδιο κ η αδελφή μου.αρα σήμερα οικογενειακά..

Χθες το απόγευμα κατέβηκα στην αγορά με την μαμά κ πήραμε 7 φορμάκια για την μπέμπα.την άφησα τα μισά να τα πάρει ροζ για να χαρεί,σαν κουφετακι θα είναι.επισης μου ήρθε η παραγγελία με το τρίκυκλο ποδήλατο κ το καινούριο κάθισμα αυτοκινήτου.τωρα περιμένω την Δευτέρα να μου φέρει η κοπέλα το καρότσι το ΜακΛάρεν που λέγαμε.

Άρα!ξέχασα να σας πω,η τούρτα μικρός πρίγκηπας που λέγαμε βγήκε εμφανισιακά τουλάχιστον πολύ όμορφη,βέβαια με την βοήθεια της μανουλας αλλά θα πάρω εγώ όλα τα credits.μενει το ζαχαρωτό που θα το πάρει σήμερα κ άντρας μου από το ζαχαροπλαστείο μαζί με την άλλη τουρτα.θα βγάλω φωτό να την ανεβάσω προφίλ σε κάποια φάση να την δειτε;-)

Καλημερα κορίτσια ααα!!! Αχ τ όμορφα Μαράκι Μ καλά ν περασετε.. Σιγά σιγά μπαίνουμε στις ετοιμασιες για τα μικρακια μας... Ναι περιμενουμε φωτοοο:-D

• Μου αρέσει 1

k1S4p3.png

Καλημέρα κορίτσια!!!

Εύχομαι ένα όμορφο Σαββατοκύριακο σε όλες! Για μένα είναι το τελευταίο που περνάω χωρίς τον άντρα μου μιας που την άλλη Παρασκευή επιτέλους έρχεται!! Ανυπομονώ πραγματικά...

@MumMaria με γεια τα φορμάκια της μπέμπας και το ποδηλατάκι!! Χαίρομαι πολύ που περάσατε όμορφα χθες. Αυτές είναι οι στιγμές που μένουν.. Απόλαυσε τη μανούλα και την αδερφή σου και με το καλό να δεχτείτε και τους υπόλοιπους συγγενείς. Χαρείτε τη σημερινή μέρα και φυσικά περιμένουμε φωτό της τούρτας...

• Μου αρέσει 6

BwLip2.png

Καλημέρα κορίτσια και καλό Σάββατοκυριακο! @MumMaria Και φυσικά να πάρεις όλα τα credits είχες και την ιδέα ε εντάξει η μαμά σου ανακάτεψε λίγο μείγμα και τι έγινε :P εσυ είσαι η δημιουργός!!! Αχαχαχαχα καλοριζικα τα φορμάκια σας καλοφόρετα στο κουφετάκι σας ❤️ Και καλές σούζες με το ποδηλατάκι του Βασίλη!!!!! 

εγω πήγα και πήρα σήμερα τα αποτελέσματα της καμπύλης και ευτυχώς είναι όλα καλά! Στην Τρίτη ώρα έκανα υπογλυκαιμία όμως χωρίς καμία τιμή να είναι οριακή η να ξεφεύγει !!! Ανακουφίστηκα γιατί στο γιο μου ήμουν οριακή στη μια ώρα μετά τη γλυκόζη κ έκανα διατροφή μέχρι να γεννησω

• Μου αρέσει 5

vWRfp2.png
r1qtp2.png

Καλημέρα φίλες μουυυ.

@MumMaria Καλορίζικα τα φορμακια σας.Να τα κοιτάς κ να λιώνεις είναι.Να περάσετε όμορφα όλοι μαζί κ σημερα Μαρία μου.Αλλαξε κ το τικερακι σου τέλειο ειναιιι.Αχ φάτε τουρτιτσες να ευχαριστηθειτε 

@Geo81

Μπράβο βρε κορίτσι μου να μήν είσαι με το άγχος μια Χαρούλα θα το τρως κ το γλυκάκι σού

Just now, Eirini1988 είπε:

Καλημέρα κορίτσια!!!

Εύχομαι ένα όμορφο Σαββατοκύριακο σε όλες! Για μένα είναι το τελευταίο που περνάω χωρίς τον άντρα μου μιας που την άλλη Παρασκευή επιτέλους έρχεται!! Ανυπομονώ πραγματικά...

@MumMaria με γεια τα φορμάκια της μπέμπας και το ποδηλατάκι!! Χαίρομαι πολύ που περάσατε όμορφα χθες. Αυτές είναι οι στιγμές που μένουν.. Απόλαυσε τη μανούλα και την αδερφή σου και με το καλό να δεχτείτε και τους υπόλοιπους συγγενείς. Χαρείτε τη σημερινή μέρα και φυσικά περιμένουμε φωτό της τούρτας...

Ειρηνακι αντεεε πέρασε ο καιρός θα έρθει ο αντρουλης σου.Σε καταλαβαίνω κ εγώ νιώθω ότι τον έχω ανάγκη περισσότερο τώρα.Ολο μαζί θέλω να είμαστε.Χθες του έλεγα τις φοβίες μου με το τοκετό κ μου τα έλεγε πολύ ωραία κ του λέω αυτά κρατά τα κ να μου τα λες κ τοτεεε μπας κ πιάσουν

• Μου αρέσει 4

yRr5p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...