Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 29 λεπτά , little miracle είπε:

καλη επιτυχια να εχεις! να δωσει μια τελεια βλαστοκυστη ευχομαι, να παρετε μια ανασα!

Ευχαριστω! Προσπαθώ να είμαι αισιόδοξη αλλά δεν έχει δώσει καλά δείγματα η κατάσταση από το Γενάρη. 

• Μου αρέσει 1
      • Καλή τύχη! 1

Μανούλες Νοεμβρίου 2020

Recommended Posts

Αυτο με τη Frezyderm θεωρω οτι ειναι καθαρα προμοσιον ..τα τελευταια χρονια κ η δερμστολογοσ μου μου την ειχε προτεινει και στο φαρμακείο κατι εψαχνα και με πηγε σε αυτη την μαρκα ..οχι οτι δεν ειναι καλη ..απλα ειναι νεα στο χωρο και την προωθουν .. 

Επισησ!ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΜΕ  ..γιατι κ γω απο την πρωτη στιγμη τξς εγκυμοσυνης μπηκα Ιντερνετ ειναι το ΙΝΤΕΡΝΕΤ σου γραφει τα χειροτερα ...και ποτε δεν ανακουφιζεσαι ....οποτε καλύτερα εδω να τα λεμε ...λιγο υπομονη μεχρι να δουμε κ τον γιατρο .....στο πρωτο τρίμηνο λενε οχι κ βαφη στη ριζα μαλλιου κλπ .αν μπορει οχι κρεμες  με ρετινολη , καλλυντικα , μανο κλπ ...γιατι δημιουργείται το dna του μωρου και γενικα τα οργανα, τα ακρα δλδ ολοκληρο το μωρο ....ξερω πολλες εγκυες κ φιλες μου που βαφοντουσαν ΦΟΥΛ κ προσωπο κ χερια κλπ κ καπνιζαν ....οκ ...λενε οτι ολα αυτα κρεμες κ καλλυντικα μπορει να βλαψουν το μωρο 1 τοις 100 , 5 τοις 100 Αν εχεισ τη δυνατοτητα να του προσφερεισ το 0 τοισ 100 ως μανα δεν θα το κανεις? Οποτε αστα του 3 πρωτουσ μηνες που ειναι κ οι πιο σημαντικοι ,,, και ενα 2 κιλα να παρουμε δεν κανουμε ραγαδες ,,,μετα σιγουρα κ ο γιατροσ θα μασ πει τη συμβουλη του ..

Εν τω μεταξυ κ γω ειχα τοσες αποριες που ξέχασα να ρωτησω για κρεμες ....βαζω μονο στο προσωπο κ η αληθεια ειναι οτι παρατηρω μια ξηροτητα σε χειλη , χερια ,φτερνα , αλλα αυτα περνανε κοριτσια , καλυτερα να μην κανουμε τιποτα απο το να το κανουμε λαθος ....

• Μου αρέσει 3

oXECp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 13k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Υβόννη

2014

• MumMaria

1926

• Gogo1994

1397

• Despoina K

1058

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Αχ ρε κορίτσια εγώ είναι αμαρτία που φοβάμαι μη γεμίσω ραγάδες ; Εντάξει ξέρω πως αξίζει και με το παραπάνω και δε θα γίνει και τίποτα μπροστά στη ζωούλα που φέρνουμε στο κόσμο αλλά αλήθεια δε θα ήθελα να γεμίσω ραγάδες...καλά όχι ότι βγαίνω με τη κοιλιά έξω αλλά για μένα κυρίως δε θα μου αρέσει να με βλέπω .. βλακείες λέω Ε ; Νομίζω όταν έρθει το μικρακι θα τα ξεχάσω όλα ..

hkTMp3.png?t=1&Bu24n0LK

Κορίτσια μου θα σας πω κάτι εγώ που έχω ήδη ραγαδες.στην εφηβεία μου είχα φτάσει 86 κιλά.Τα έχω χάσει χρόνια τώρα με αποκορύφωμα τους τελευταίους μήνες να έχω φτάσει και 57.Ε προφανώς εμφανίστηκαν ραγαδες.Χρονια τώρα τις κοιτάω και σκέφτομαι ποσο δυνατή ήμουν και μπράβο μου.Α και μια χαρά μπικίνι μαγιό βαζω.Και τώρα άμα κάνω κ άλλες πάλι θα δείχνει κάτι ισχυρό μια δύναμη ότι πάλι τα κατάφερα με το μωράκι.Οποτε κορίτσια είναι πολύ πολύ ωραίο να αγαπάμε τα σημάδια μας γιατί κάτι δείχνουν ότι ξεπεράσαμε ότι σε κάτι φανηκαμε δυνατές...Ότι κάτι καταφέραμε

• Μου αρέσει 7

yRr5p2.png

Just now, Lady_m είπε:

Αχ ρε κορίτσια εγώ είναι αμαρτία που φοβάμαι μη γεμίσω ραγάδες ; Εντάξει ξέρω πως αξίζει και με το παραπάνω και δε θα γίνει και τίποτα μπροστά στη ζωούλα που φέρνουμε στο κόσμο αλλά αλήθεια δε θα ήθελα να γεμίσω ραγάδες...καλά όχι ότι βγαίνω με τη κοιλιά έξω αλλά για μένα κυρίως δε θα μου αρέσει να με βλέπω .. βλακείες λέω Ε ; Νομίζω όταν έρθει το μικρακι θα τα ξεχάσω όλα ..

Φυσικά και δεν είναι κακό ή αμαρτία να μη θέλεις να κάνεις ραγάδες! Το ότι κάνουμε παιδάκι δεν σημαίνει ότι σταματάει να μας νοιάζει να είμαστε όμορφες, ούτε ότι δεν είμαστε πια νέες γυναίκες, αλίμονο! 

Εγώ δεν πιστεύω ότι θα τα ξεχνουσα όλα επειδή έκανα μωράκι (εντάξει ίσως στην αρχή) , αλλά ίσα ίσα θεωρώ ότι οι ραγαδες, τα κιλά η χαλάρωση ή οτιδήποτε αφήσει μια εγκυμοσύνη στην καθεμία είναι παράγοντας άγχους και στεναχώριας μετά τη γέννα, κάτι το οποίο δεν είναι καλό να επιβαρύνει ψυχολογικά τη νέα μανούλα.. Είναι πολύ σημαντικό να νιώθουμε καλά με τον εαυτό μας! 

Εννοείται πως η ποιότητα του δέρματος είναι το πιο σημαντικό αλλά ότι μπορούμε κάνουμε και εντάξει ότι γίνει έγινε.. :mrgreen:

• Μου αρέσει 6

Just now, Gogo1994 είπε:

Κορίτσια μου θα σας πω κάτι εγώ που έχω ήδη ραγαδες.στην εφηβεία μου είχα φτάσει 86 κιλά.Τα έχω χάσει χρόνια τώρα με αποκορύφωμα τους τελευταίους μήνες να έχω φτάσει και 57.Ε προφανώς εμφανίστηκαν ραγαδες.Χρονια τώρα τις κοιτάω και σκέφτομαι ποσο δυνατή ήμουν και μπράβο μου.Α και μια χαρά μπικίνι μαγιό βαζω.Και τώρα άμα κάνω κ άλλες πάλι θα δείχνει κάτι ισχυρό μια δύναμη ότι πάλι τα κατάφερα με το μωράκι.Οποτε κορίτσια είναι πολύ πολύ ωραίο να αγαπάμε τα σημάδια μας γιατί κάτι δείχνουν ότι ξεπεράσαμε ότι σε κάτι φανηκαμε δυνατές...Ότι κάτι καταφέραμε

Μπράβο σου ρε συ !!! Πρέπει να έκανες αγώνα και αυτό είναι προς τιμήν σου !! Εγώ πάλι επειδή μια ζωή ήμουν 50 κιλά λόγω κληρωνομηκοτας όχι ότι δε τρώω απλά δε παίρνω καθόλου κιλά ίσα ίσα χάνω πολύ εύκολα, θα μου κακοφανεί σίγουρα αν θα κάνω ραγάδες .. εντάξει ξέρω είναι χαζα αυτά που λέμε σκοπός είναι να έχουμε μια υγιή εγκυμοσύνη και όλα να πάνε καλά ώστε να κρατήσουμε όλες τα μπεμπακια μας αλλά να που και η βλακεία χτυπάει ώρες ώρες τη πόρτα :)

Just now, Φραουλίνο είπε:

Φυσικά και δεν είναι κακό ή αμαρτία να μη θέλεις να κάνεις ραγάδες! Το ότι κάνουμε παιδάκι δεν σημαίνει ότι σταματάει να μας νοιάζει να είμαστε όμορφες, ούτε ότι δεν είμαστε πια νέες γυναίκες, αλίμονο! 

Εγώ δεν πιστεύω ότι θα τα ξεχνουσα όλα επειδή έκανα μωράκι (εντάξει ίσως στην αρχή) , αλλά ίσα ίσα θεωρώ ότι οι ραγαδες, τα κιλά η χαλάρωση ή οτιδήποτε αφήσει μια εγκυμοσύνη στην καθεμία είναι παράγοντας άγχους και στεναχώριας μετά τη γέννα, κάτι το οποίο δεν είναι καλό να επιβαρύνει ψυχολογικά τη νέα μανούλα.. Είναι πολύ σημαντικό να νιώθουμε καλά με τον εαυτό μας! 

Εννοείται πως η ποιότητα του δέρματος είναι το πιο σημαντικό αλλά ότι μπορούμε κάνουμε και εντάξει ότι γίνει έγινε.. :mrgreen:

Και εγώ έτσι λέω !! Θα κάνω ότι μπορώ να ενυδατώνομαι και ότι γίνει γίνει ! Αλλιώς κοιλιοπλαστικη (κλέφτες θα γίνουν);! 

ευχαριστω αγαπημένες για τις απαντήσεις !! Χαίρομαι που έχουμε η μια την άλλη και ότι βλακεία μας κατέβει την λέμε :)

• Μου αρέσει 3

hkTMp3.png?t=1&Bu24n0LK

Διαφημίσεις

Just now, Lady_m είπε:

Καθολου αμαρτια ....και να ταν μονο οι ραγαδες ...πολλα ειναι που αλλαζουν αλλα ασ μην ανοιξουμε αυτο το θεμα  ...και εννοειται οτι οσο περναει απο το χερι μασ μπορουμε να προσεχουμε γιατι μετα οσο να ναι ο χρονοσ για σενα θα ναι διαφορετικος ...αλλα παν μετρον αριστον ...απο καθε εμπειρια μαθαινεισ κατι ....το σωμα επανερχεται...κ οι ραγαδες θα φαινονται αχνα ...κ γω απο μικρη ειχα κανει ραγαδες στον ποπο γιατι στην 3 λυκειου παχυνα ...ηταν κοκκινες  κ πηγα δερματολογο κ προλαβα μερικες ..βεβαια αυτη η κρεμα που μου χε δωσει τοτε θυμαμαι εκανε 46 ευρω δεν ηταν εμποριου...ηταν μιξ στην εφτιαχνε το φαρμακειο   ....κ η αληθεια ειναι οτι κ γω προσπαθησα πολυ να φτασω στα επιθυμητα κιλα μ απο 56 το τελευταιο πενταμηνο ειμαι 47 και ο γιατροσ μου λεει μεχρι 57 κιλα να φτασεις οχι παραπανω ....κ λεω δεν πειραζει ...μιασ κ ειχα φτασει το στοχο μου και δεν ειχα αλλο τωρα .... θα ξαναβαλω νεο στοχο μετα .....για να μη βαριομαστε ....ομως αυτη τη φορα ....οσα κιλα κ να παρουμε ειναξ υγιεινα γιατι τρωμε σωστα κ θρεπτικά  οποτε πρωτα ο θεοσ με το καλο ολα θα γινουν και θα κανουμε και διατροφη κ γυμναστικη μαζι με τα μπεμπακια μας!!

• Μου αρέσει 3

oXECp3.png

Just now, Gogo1994 said:

Κι εγω τα ιδια κοριτσι μου! Μετα απο απειρα χρονια ειμαι σε κανονικα κιλα για τα δεδομενα μου αλλα αυτη η απωλεια των 30 κιλων εφερε και λιγες ραγαδες και λιγη χαλαρωση αλλα δε θα σκασουμε κιολας!!! Νιωθω περηφανη κι εγω που τα καταφερα να εχω συγκρατηση, πειθαρχια κτλ και οι ραγαδες ειναι κομματι του ταξιδιου αυτου! Ολα διορθωνονται στις μερες μας εξαλλου! Καθολου κακο δεν ειναι μια κοπελα να θελει να μην αλλαξει πολυ το σωμα της, ειδικα αν εχει συνηθισει την εικονα της αλλιως και δεν χρειαζονται τυψεις @Lady_m μου! Ειμαστε γυναικες και θελουμε να ειμαστε ομορφες! Το σωμα σιγουρα λιγο θα αλλαξει αλλα νομιζω με λιγη προσοχη τιποτα τραγικο δε θα γινει!

• Μου αρέσει 3

oz5Vp2.png

Κορίτσια μου, εννοείται πως καλά κάνουμε κ θέλουμε να επανέλθουμε μετά την γέννα στα κιλα μας κ στο πώς δείχναμε γενικότερα.αλιμονο αν αυτό είναι κάτι κακό κ οποίος ισχυρίζεται το αντίθετο δεν θεωρώ ότι είναι κ πολύ ειλικρινής.το ιδανικό θα ήταν,να γεννουσαμε κ την επόμενη κιόλας να ειμασταν στην κατάσταση που κρατούσαμε το πρώτο θετικό τεστ εγκυμοσύνης!Παρ όλα αυτά,το πρώτο που πρέπει να σκεφτόμαστε όλες,κ το κάνουμε πιστεύω,είναι να φέρουμε στον κόσμο ένα υγιές παιδί.ολα τα άλλα θα γίνουν.μπορει όχι την επόμενη μέρα,μπορεί ούτε τον επόμενο μήνα,αλλά αν το θελήσουμε θα γίνουν.και ακριβώς όπως πριν να μην είμαστε,θα μάθουμε να αγαπάμε τον εαυτό μας κ με τις καμπύλες μας,κ με την λίγη κυτταρίτιδα μας κ με την χαλάρωση στο στήθος(αααααχ) ,κ τι να λέει;;;θα δειχνεις την ραγαδα στην κοιλίτσα σου αύριο μεθαύριο στο παιδί σου κ θα λες 'τώρα έχω την ραγαδα γιατί είχα εσένα μέσα μου,πριν είχα απλα μια άδεια σφιχτή κοιλια'

Τα λέω όλα αυτά,γιατί κι εγώ ενώ πάντα ήμουν αδύνατη κ γυμνασμενη(πολλά χρόνια βόλεϋ) κ πήρα κ ελάχιστα κιλά,μόλις γέννησα το σώμα μου δεν το αναγνώριζα.η ζυγαριά έδειχνε το ίδιο με πριν,αλλά η κοιλιά χαλαρή, δίπλες,σαν να περίσσευε δέρμα(σορυ για την περιγραφή) η λεκάνη είχε ανοίξει κ το στήθος φούσκωνε ξεφουσκωνε με τους θηλασμους! Κόντευε να με πάρει από κάτω,ντρεπόμουν κ λίγο στον άντρα μου,δεν ξεντυνομουν μπροστά του, παράνοια! Κ μια μέρα ενώ θήλαζα τον γιο μου,γυρνάει ο άντρας μου από την δουλειά,με κοιτάει κ μου λέει 'ρε συ το τυχερές είστε εσείς οι γυναίκες!!μεγαλώνετε ένα άνθρωπο μέσα στο σώμα σας,τον νιώθετε,του δίνετε ανάσα κ τον θρεφετε από το σώμα σας!!αυτό κι αν είναι μεγαλείο!!'  παιδιά σας το ορκίζομαι,έριξα μια ματιά στο γιο μου κ δεν ξανασκέφτηκα τίποτα αρνητικό για το σώμα μου!!σύμφωνα με τον άντρα μου αφού δημιούργησα ζωή είμαι μια θεαρα!!!!χαχαχαχα

Κ μόλις μετά κόπων κ βασανων,έστρωσε κ το κορμί στους 6 μήνες,τσοοοουυυυπ ήρθε κ το νέο μέλος!! χαχαχαχα

Αααααα σεντόνι πααααααλι!

• Μου αρέσει 11

Just now, MumMaria είπε:

Κορίτσια μου, εννοείται πως καλά κάνουμε κ θέλουμε να επανέλθουμε μετά την γέννα στα κιλα μας κ στο πώς δείχναμε γενικότερα.αλιμονο αν αυτό είναι κάτι κακό κ οποίος ισχυρίζεται το αντίθετο δεν θεωρώ ότι είναι κ πολύ ειλικρινής.το ιδανικό θα ήταν,να γεννουσαμε κ την επόμενη κιόλας να ειμασταν στην κατάσταση που κρατούσαμε το πρώτο θετικό τεστ εγκυμοσύνης!Παρ όλα αυτά,το πρώτο που πρέπει να σκεφτόμαστε όλες,κ το κάνουμε πιστεύω,είναι να φέρουμε στον κόσμο ένα υγιές παιδί.ολα τα άλλα θα γίνουν.μπορει όχι την επόμενη μέρα,μπορεί ούτε τον επόμενο μήνα,αλλά αν το θελήσουμε θα γίνουν.και ακριβώς όπως πριν να μην είμαστε,θα μάθουμε να αγαπάμε τον εαυτό μας κ με τις καμπύλες μας,κ με την λίγη κυτταρίτιδα μας κ με την χαλάρωση στο στήθος(αααααχ) ,κ τι να λέει;;;θα δειχνεις την ραγαδα στην κοιλίτσα σου αύριο μεθαύριο στο παιδί σου κ θα λες 'τώρα έχω την ραγαδα γιατί είχα εσένα μέσα μου,πριν είχα απλα μια άδεια σφιχτή κοιλια'

Τα λέω όλα αυτά,γιατί κι εγώ ενώ πάντα ήμουν αδύνατη κ γυμνασμενη(πολλά χρόνια βόλεϋ) κ πήρα κ ελάχιστα κιλά,μόλις γέννησα το σώμα μου δεν το αναγνώριζα.η ζυγαριά έδειχνε το ίδιο με πριν,αλλά η κοιλιά χαλαρή, δίπλες,σαν να περίσσευε δέρμα(σορυ για την περιγραφή) η λεκάνη είχε ανοίξει κ το στήθος φούσκωνε ξεφουσκωνε με τους θηλασμους! Κόντευε να με πάρει από κάτω,ντρεπόμουν κ λίγο στον άντρα μου,δεν ξεντυνομουν μπροστά του, παράνοια! Κ μια μέρα ενώ θήλαζα τον γιο μου,γυρνάει ο άντρας μου από την δουλειά,με κοιτάει κ μου λέει 'ρε συ το τυχερές είστε εσείς οι γυναίκες!!μεγαλώνετε ένα άνθρωπο μέσα στο σώμα σας,τον νιώθετε,του δίνετε ανάσα κ τον θρεφετε από το σώμα σας!!αυτό κι αν είναι μεγαλείο!!'  παιδιά σας το ορκίζομαι,έριξα μια ματιά στο γιο μου κ δεν ξανασκέφτηκα τίποτα αρνητικό για το σώμα μου!!σύμφωνα με τον άντρα μου αφού δημιούργησα ζωή είμαι μια θεαρα!!!!χαχαχαχα

Κ μόλις μετά κόπων κ βασανων,έστρωσε κ το κορμί στους 6 μήνες,τσοοοουυυυπ ήρθε κ το νέο μέλος!! χαχαχαχα

Έλα ρε συ τι γλυκοσσσσς !!!! :) η αλήθεια είναι πως είμαστε πολύ τυχερές !!

• Μου αρέσει 2

hkTMp3.png?t=1&Bu24n0LK

Just now, MumMaria είπε:

Σύμφωνω απόλυτα με όσα είπες!!μπραβοο!!!

• Μου αρέσει 1

k1S4p3.png

Διαφημίσεις

Just now, Lady_m said:

Έλα ρε συ τι γλυκοσσσσς !!!! :) η αλήθεια είναι πως είμαστε πολύ τυχερές !!

Παρα μα παρα πολυ τυχερες!!!!

Just now, MumMaria said:

Δε θα μπορουσα να συμφωνησω περισσοτερο και αρχισα να κλαιω οταν το διαβασα αυτο με το θηλασμο...

• Μου αρέσει 1

oz5Vp2.png

Just now, Υβόννη είπε:

Παρα μα παρα πολυ τυχερες!!!!

Δε θα μπορουσα να συμφωνησω περισσοτερο και αρχισα να κλαιω οταν το διαβασα αυτο με το θηλασμο...

Σας είπα θα έπρεπε να υπάρχει στις φατσούλες δίπλα,αυτή της συγκίνησης!!!πολλές φορές θέλω να το χρησιμοποιήσω σε ποστ σας κ δεν υπάρχει!!!

Τι γλυκιά που είσαι!!φαντάζομαι θα βλέπεις το μωρό σου αύριο μεθαύριο κ θα λιώνεις!!!θα έρθεις στο κλαμπ των χαζομαμαδων σύντομα!και όλες σας!!!χαχαχαχαχα

• Μου αρέσει 1

Just now, MumMaria said:

Σας είπα θα έπρεπε να υπάρχει στις φατσούλες δίπλα,αυτή της συγκίνησης!!!πολλές φορές θέλω να το χρησιμοποιήσω σε ποστ σας κ δεν υπάρχει!!!

Τι γλυκιά που είσαι!!φαντάζομαι θα βλέπεις το μωρό σου αύριο μεθαύριο κ θα λιώνεις!!!θα έρθεις στο κλαμπ των χαζομαμαδων σύντομα!και όλες σας!!!χαχαχαχαχα

Βασικα με συγκινησε επειδη ανεφερες και το ρολο του συζυγου! Καμια φορα φοβομαστε οτι με τη μητροτητα χανεται η θηλυκοτητα (ειδικα τωρα με την αναγουλα, το κατουρημα καθε τρεις και λιγο και την κλεισουρα που ειμαι ολη μερα χωρις σουτιεν γιατι δεν μου χωραει κανενα και δεν ειναι και ανοιχτα τα μαγαζια να παρω, ειμαι μια σεξυ υπαρξη)! Και τελικα αν εχουμε ενα σωστο συντροφο βλεπουμε οτι ολα αυτα δεν εχουν για εκεινον καμια σημασια! Προφανως δεν λεω να μην ξαναγινουμε θηλυκα, απλα θελει υπομονη και χρονο  και δε χρειαζεται πανικος για μερικες ραγαδες παραπανω!

• Μου αρέσει 2

oz5Vp2.png

Just now, Υβόννη είπε:

Βασικα με συγκινησε επειδη ανεφερες και το ρολο του συζυγου! Καμια φορα φοβομαστε οτι με τη μητροτητα χανεται η θηλυκοτητα (ειδικα τωρα με την αναγουλα, το κατουρημα καθε τρεις και λιγο και την κλεισουρα που ειμαι ολη μερα χωρις σουτιεν γιατι δεν μου χωραει κανενα και δεν ειναι και ανοιχτα τα μαγαζια να παρω, ειμαι μια σεξυ υπαρξη)! Και τελικα αν εχουμε ενα σωστο συντροφο βλεπουμε οτι ολα αυτα δεν εχουν για εκεινον καμια σημασια! Προφανως δεν λεω να μην ξαναγινουμε θηλυκα, απλα θελει υπομονη και χρονο  και δε χρειαζεται πανικος για μερικες ραγαδες παραπανω!

Εεεεεετσι κοπέλα μου!πολύ σωστά τα λες!;-)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...