Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, dimi.tra είπε:

Μέχρι και ο τραμπ στην Αμερική δήλωσε πως θα νομοθετήσει ώστε οι εξωσωματικές να είναι εντελώς δωρεάν για τα ζευγάρια και μάλιστα θα ζητήσει και από τις ιδιωτικές ασφαλιστικές να καλύπτουν 100% το κόστος (πως θα το κάνει αυτό ούτε και ξέρω και αν στο τέλος θα το πετύχει) και οι δικοί μας εδώ ακόμα το συζητάνε μήπως και κάνουν άρση του περιορισμού της ηλικίας των 40 για την επιτροπή! 

Εγώ ξεκίνησα να μην τα βάφω γιατί ξεκίνησα την διέγερση κλπ αλλα να πούμε και την αλήθεια είναι και λίγο θέμα ψυχολογίας. Κάτι να σου αλλάξει την διάθεση. Ωστόσο είμαι της άποψης στην εγκυμοσύνη καλό θα ήταν να το αποφεύγεις. Γενικά έχω αλλάξει ριζικά την διατροφή μου, τρώω 3 φορές την εβδομάδα λιπαρά ψάρια, όξινα φρούτα, πλούσια σε Κάλιο και καλά λιπαρά, πίνω ένα τσάι από φύλλα φραμπουάζ, παίρνω βιταμίνες αλλά το ενδομήτριο εκεί στα 6,2 μην τυχόν και πάει λίγο παραπάνω. Μόνο βελονισμό δεν έχω κάνει ακόμα 😒

Καλά ας μη μιλησω για τις ιδιωτικές ασφαλειες.. που στην παλινδρομη μου ρωτησα αν μου καλυπτει την αποξεση και μου ειπαν μονο αν ειναι απο χρωμοσωμικη ανωμαλία η αποβολη και οτι ηθελαν χαρτι, που ουτως η αλλως δεν θα μπορούσα να τους το δωσω.. γιατι ο καρυοτυπος του εμβρυου και αργησε να βγει προφανώς και ηταν καθαρος.. αλλα διαφορετικά τους ρωταω τι; Ειναι δυνατον να σας λεω παλινδρόμη κυηση και να εννοω ηθελημένη διακοπή; Προφανως και  υπαρχει προβλημα για να υπαρχει αποβολη.. εννοειται οτι δεν ειχε τι να μου πει ο ασφαλιστής! Το ποσά λεφτα δινουμε και ποσα θα επρεπε να μας καλυπτουν δεν θελω καν να το σκεφτομαι! Καλα να ειμαστε, να εχουμε υγεια να μπορούμε να τα πληρώνουμε! 

Μανούλες Νοεμβρίου 2020

Recommended Posts

Καλημερα αγαπημενες μου!!!!! Να εχουμε μια υπεροχη μερα ολες μας σημερα, με πολλα πολλα χαμογελα!!!! 

Συμπεθερουλα @MumMaria νιωθω μεχρι τη μακρινη Γερμανια τη χαρα και τη συγκινηση σου!!!! Να ειναι πολυχρονος ο Βασιλακης μας!!!! Γερος και τυχερος, χαρουμενος, αισιοδοξος, γεματος ορεξη για ζωη, ετοιμος να ανοιξει τα φτερα του σε καθε μικρο σταδιο της ζωης του κι εσεις να το καμαρωνετε να γινεται ενας υπεροχος ανθρωπος!!!! Τον νιωθουμε ολες μας σαν μελος της παρεαα, αφου μαζι μας σταματησε το θηλασμο, εβγαλε τα πρωτα του δοντακια, εκανε το πρωτο του βηματακι, εμαθε στον μπαμπα του ρι θα πει βεραμαν!!! Να το χαρειτε με ρην ετοιμασια τουρτας και μην ξεχασεις το ζαχαρωτο ε; Χαχχαχα!! Ενταξει @Marilou77 ναι θελω να το φαω πειραζει; Χιχιχιχιχιχι

Και συνπληρωνω κατι που το σκεφτομαι καιρο αλλα περιμενα επισημα τα καλα.μαντατα απο την γιατρο! Εδω και ποσο καιρο απο τη β'επιπεδου μια μαυρη σκια ηταν μεσα σου. Και ομως! Ησουν με το χιουμορ σου, τη θετικη σου ενεργεια, την πιστη στη μικρη σου, την αισιοδοξια σου, τις διακοπες σας, τα γελια σου!!!! Βουβα χωρις να το αναφερω και σε τσιγκλαω εγω σε θαυμαζα Μαρακι μου!!! Μπραβο σου που σταθηκες ορθια σε ολη αυτη τη δοκιμασια, μπραβο σου που εκτιμας το δωρο της μητροτητας και της εγκυμοσυνης!!!!! Τυχερα τα παιδακια σου να το ξερεις!!!! Παραδειγμα για ολες μας!!!! Απο δω και περα μονο χαρες να εχετε και μια ζωη ζαχαρενια σαν το ζαχαρωτο στην τουρτα!!!!

• Μου αρέσει 4

oz5Vp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 13k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Υβόννη

2014

• MumMaria

1926

• Gogo1994

1397

• Despoina K

1058

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα σε όλες σας φίλες μου.

@MumMariaΠοιοοο όμορφο αγοράκι έχει σήμερα γενεθλιακια?Να τον χαίρεσαι Μαρία μου τον γιο σου.Ειναι μέλος μας πια κ αυτός να το δεις να μεγαλώνει κ να σε κάνει περιφανή 

Να του φας τα μπουτακια από εμένα.Αχ να περάσετε τέλεια εύχομαι όλες τις μερουλες.Θα είναι υπέροχο τριήμερο είμαι σιγουρηη

• Ευχαριστώ 1

yRr5p2.png

Καλημερα κοριτσια μου...

@MumMaria χρονια πολλα στον Βασιλακη..να τον χαιρεσαι, να ειναι παντα ευτυχισμενος με υγεια...χαιρομαι παρα πολυ με τα νεα για το κοριτσακι σου...:x

• Ευχαριστώ 1

BDoAp3.png

Καλημέρα κορίτσια !!!!

@MumMaria Να χαιρεστε τον μικρό σας πρίγκιπα ❤️ Να είναι γερός και ευτυχισμένος και να τον καμαρώνετε πάντα μαζί με την αδερφούλα του που έρχεται και είναι κ αυτή υγιέστατη και δυνατή!!!! Τι όμορφα τα νέα σας από τον γιατρό χθες !!!!!

εγω τελείωσα την τρίωρη καμπύλη ζαχαρου σήμερα ... σε καναπέ δικό μου η αναμονή και με τηλεόραση παρακαλώ και Netflix!!!! Πήγα από τις 7:30 το πρωί γιατί είχα κ άλλες εξετάσεις να κάνω και κορίτσια 3 ώρες ξεκουράστηκα & είδα κ 2 επεισόδια από την αγαπημένη μου σειρά που δεν προλαβαίνω να δω!

• Μου αρέσει 7
  • Χαχα 1

vWRfp2.png
r1qtp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια!!!

@MumMaria δόξα το Θεό όλα είναι καλά με τη μπεμπουλα σας!! Άλλη μια περιπέτεια που θα θυμάστε, αλλά με αίσιο τέλος. Χαίρομαι παρά πολύ για εσάς.. Και ήρθε η μέρα που έχει γενέθλια ο Βασιλάκης!!! Να τον χαίρεστε κορίτσι μου.. Να είναι γέρος και ευτυχισμένος σε όλη του τη ζωή κι εσείς να τον καμαρώνετε! Εύχομαι να περάσετε όμορφα τη σημερινή μέρα.. Χαρείτε την!

@Geo81 τι ωραία η αναμονή... Με όλες τις ανέσεις. Εγώ απλά καθόμουν σε μια καρέκλα και περίμενα.. Καλά αποτελέσματα τώρα!!!

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

BwLip2.png

Just now, Geo81 είπε:

Καλημέρα κορίτσια !!!!

@MumMaria Να χαιρεστε τον μικρό σας πρίγκιπα ❤️ Να είναι γερός και ευτυχισμένος και να τον καμαρώνετε πάντα μαζί με την αδερφούλα του που έρχεται και είναι κ αυτή υγιέστατη και δυνατή!!!! Τι όμορφα τα νέα σας από τον γιατρό χθες !!!!!

εγω τελείωσα την τρίωρη καμπύλη ζαχαρου σήμερα ... σε καναπέ δικό μου η αναμονή και με τηλεόραση παρακαλώ και Netflix!!!! Πήγα από τις 7:30 το πρωί γιατί είχα κ άλλες εξετάσεις να κάνω και κορίτσια 3 ώρες ξεκουράστηκα & είδα κ 2 επεισόδια από την αγαπημένη μου σειρά που δεν προλαβαίνω να δω!

Τελειααααα next stop pleaseeee!!! Πάει κ αυτό κ περασες και ωραια:-D

• Μου αρέσει 1

k1S4p3.png

Καλημέρα φίλες μου...Ζεσταίνομαι.πολυ σήμερα και δε νομίζω ότι έχει και τόση πολύ ζέστη..άτιμες ορμόνες!!!Θέλω να βάλω σκούπα και να μαγειρέψω και το κορμί μου δεν ανταποκρίνεται!!!

@MumMaria Μαράκι μου γλυκό και τόσο πολύ δυνατο να χαίρεσαι το αντράκι σου το τρυφερό που σε λίγο καιρό θα γίνει "μεγάλος" αδερφός!!!Να περάσετε τόσο ωραία και σήμερα και αύριο και μεθαύριο!!!

• Ευχαριστώ 1

n41pp3.png

Καλημέρα κορίτσια!!!

@MumMaria πολύχρονο το αγοράκι σου, γερό κ πάντα χαρούμενο κ ευτυχισμενο!!με το καλό να έρθει κ η αδερφούλα του !!να το χαρειτε με την ψυχη σας όλο το Σαββατοκύριακο !!καλη επιτυχία κ με την τούρτα!!

• Ευχαριστώ 1

Just now, Papakι είπε:

Καλημέρα φίλες μου...Ζεσταίνομαι.πολυ σήμερα και δε νομίζω ότι έχει και τόση πολύ ζέστη..άτιμες ορμόνες!!!Θέλω να βάλω σκούπα και να μαγειρέψω και το κορμί μου δεν ανταποκρίνεται!!!

@MumMaria Μαράκι μου γλυκό και τόσο πολύ δυνατο να χαίρεσαι το αντράκι σου το τρυφερό που σε λίγο καιρό θα γίνει "μεγάλος" αδερφός!!!Να περάσετε τόσο ωραία και σήμερα και αύριο και μεθαύριο!!!

Μια από τα ίδια.Οι αντοχές μου μηδενικές.Θελω τόσο να επανέλθω στην εγρήγορση που ήμουν.Ελπιζω μόλις δούμε τα μωράκια μας να ξαναγίνουμε ετσι

Just now, Geo81 είπε:

Καλημέρα κορίτσια !!!!

Τελειααα κοπέλα μου πέρασε πολύ πιο εύκολα έτσι η ώρα.Αντε καλά αποτελέσματα τωρα

• Μου αρέσει 1

yRr5p2.png

Διαφημίσεις

1 hour ago, MumMaria είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ γλυκιά μου κοπέλα!!εύχομαι σύντομα να κρατάμε τα θαυματακια στην αγκαλιά μας κ τότε να με μνημονευεις κ να λες 'α ρε Μαρία,όντως τέτοια αγάπη δεεεν υπαρχει' χαχααχαχα

Ήθελα να σου πω κιόλας..προχθές σε είδα στον ύπνο μου,ειμασταν λέει με τα μωρά βόλτα στην Αριστοτέλους κ βγήκε μια κοπέλα από τον τερκενλη κ μας φώναζε να πάμε να δοκιμάσουμε το νέο γλυκό του τερκενλη με μπόλικη κρέμα κ σιρόπι σοκολατας!!!ε κι εμείς θυσιαστηκαμε κ πήγαμε να πούμε την γνώμη μας!!!ο νηστικός καρβέλια ονειρεύεται!τώρα πως ακριβώς τα συνδύασα όλα στο μυαλό μου στο όνειρο κ για ποιον περίεργο λόγο θέλανε σώνει κ ντε εμάς να το δοκιμάσουμε,φεξε μου κ γλυστρισα αλλά ξύπνησα πολύ κεφατη!λέω όταν γεννησουμε με το καλό,κ ανοίξει κ λίγο ο καιρός θα πάρω την φίλη κ θα πάμε να βολταρουμε για ένα γλυκό!μιαμ!!!

Χαχαχαχαχαχαχα, πλακα μου κανεις, σημερα πέρασα, απο το παρκο, πηγαμε εμβρυολογο, λεω εδω θα κανει τα γενέθλια το Μαράκι, ας γεννησουμε με το καλο κ παμε οπου θες. 

Λοιπον εγω τα τωρα εκλεισα την 27 βδομάδα, ειμαστε 1170, τα κιλα που εβαλε ο άντρας της Γωγώς στο στοιχημα, τραχηλος σταθερος, θα μιλησει με τη γιατρο μου να καθυστερησουμε την ενεση κορτιζόνης. Τωρα εκτος απο την 34 βδομαδα που θελω να περασωγια τα πνευμόνια, θελω να περασω σιγουρα την 32 για τους όρχεις, γιατι τοτε θα κατεβουν, αλλιως θα πρεπει να γινει χειρουργείο, αχ μακαρι να κάτσει το γλυκο μου οσο γίνεται περισσότερο!!!!

• Μου αρέσει 7

Just now, Marilou77 είπε:

Χαχαχαχαχαχαχα, πλακα μου κανεις, σημερα πέρασα, απο το παρκο, πηγαμε εμβρυολογο, λεω εδω θα κανει τα γενέθλια το Μαράκι, ας γεννησουμε με το καλο κ παμε οπου θες. 

Λοιπον εγω τα τωρα εκλεισα την 27 βδομάδα, ειμαστε 1170, τα κιλα που εβαλε ο άντρας της Γωγώς στο στοιχημα, τραχηλος σταθερος, θα μιλησει με τη γιατρο μου να καθυστερησουμε την ενεση κορτιζόνης. Τωρα εκτος απο την 34 βδομαδα που θελω να περασωγια τα πνευμόνια, θελω να περασω σιγουρα την 32 για τους όρχεις, γιατι τοτε θα κατεβουν, αλλιως θα πρεπει να γινει χειρουργείο, αχ μακαρι να κάτσει το γλυκο μου οσο γίνεται περισσότερο!!!!

Χαχαχα μαντεψε τα δικά σας κιλακια εντάξει κάπου έπεσε μέσα 

Μέχρι τη γ επιπέδου μου είχε πει ο εμβρυολογος κατεβαίνουν οι όρχεις.Δε θα είμαι 32 όμως εγώ το άλλο Σάββατο. Θα είμαι 30 και 2 ελπίζω να δούμε όμως όλα αυτά που θέλουμε

• Μου αρέσει 1

yRr5p2.png

Just now, Marilou77 said:

Μα τι μεγαλος μπεμπακος ειναι αυτος; Και επιασε και τα κιλα απο το στοιχημα!! Αρα εξυπνος μπεμπακος!!!! Φυσικα και θα κατσει κοριτσι μου! Θα το πας βδομαδα με τη βδομαδα, θα κανεις την ξαπλα σου οπως εκανες και θα πανε ολα καλα!!!! Κανε το σταυρο σου και η Παναγιτσα δε θα σε αφησει! Θα παρεις ενα γερο μπεμπαρο αγκαλιτσα! Εχει και συρταρι καλε!! Σαν αντρας σκασιλα του βεβαια!!

Just now, Geo81 said:

Καλημέρα κορίτσια !!!!

Συγγνωμη, οντως καμπυλη ζαχαρου οηγες να κανεις ή σπα και χλααρωτικο μασαζ; Χαχχαχαα!!! Τί οργανωση παντως ειλοκρινα νομιζα κι εγω κατι εκανα στη Γερμανια με τον καναπε και την κουβερτουλα! Ποπ κορν δεν ειχαν λογω της φυσης της εξετασης φανταζομαι χιχιιχ!

Καλα.αποτελεσματα κοριτσακι μου!!!!! Ευχομαι μια τελεια καμπυλη!!!!

Just now, Gogo1994 said:

Χαχαχα μαντεψε τα δικά σας κιλακια εντάξει κάπου έπεσε μέσα 

Μέχρι τη γ επιπέδου μου είχε πει ο εμβρυολογος κατεβαίνουν οι όρχεις.Δε θα είμαι 32 όμως εγώ το άλλο Σάββατο. Θα είμαι 30 και 2 ελπίζω να δούμε όμως όλα αυτά που θέλουμε

Θα εισαι 31 βδομαδα Γωγουλα, θα δει αυτος οτι κατεβαινουν σωστα! Προφανως δεν εμφανιζονται ξαφνικα στην 32, θα ξεκιναει η διαδικασια απο πριν σιγα σιγα!

Να δω τι κατουρημα θα φαμε στη μουρη απο τα αγορακια μας χιχιχι! Συντριβανια μας περιμενουν!!!!

• Χαχα 3

oz5Vp2.png

Καλημέρα σε όλες μανούλες όμορφες!! 

@Υβόννη θα συμφωνήσω απόλυτα μαζί σου σε αυτό που είπες για τη @MumMaria μας! Όλο αυτό το διάστημα δεν μας μετέφερε ούτε αρνητικές σκέψεις, ούτε το άγχος της μόνο τα νέα της όταν είχε και παρόλα αυτά ήταν εδώ καθημερινά με τη θετική της ενέργεια για όλες μας!! Το είχα παρατηρήσει και αφού το ανέφερες ήθελα να το αναγνωρίσω και εγώ.. :)

@Marilou77 τι ωραία νέα κορίτσι μου!! Σταθερός ο τράχηλος οπότε τωρα συνεχίζεις ξεκούραση και λίγο υπομονή για να μείνει ο μπεμπαρος όσο περισσότερο δυνατόν στην κοιλίτσα σου, να ωριμάσουν τα πνευμονακια του, να κατέβουν και οι μπάλες του (Είδες εδώ δεν έβαλα υποκοριστικό για ευνόητους λόγους)!! :oops:

Όλα καλά πάνε κορίτσι μου και έτσι να συνεχίσουν μέχρι τέλους εύχομαι!!! :grin:

@Geo81 Αθήνα μένεις; Ποιο φοβερό εργαστήριο είναι αυτό; Που;; Ααα και εμένα με είχαν να κάθομαι στο αυτοκίνητο δεν μου αρέσουν αυτά!! 

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1
  • Χαχα 2

Just now, Υβόννη είπε:

Μα τι μεγαλος μπεμπακος ειναι αυτος; Και επιασε και τα κιλα απο το στοιχημα!! Αρα εξυπνος μπεμπακος!!!! Φυσικα και θα κατσει κοριτσι μου! Θα το πας βδομαδα με τη βδομαδα, θα κανεις την ξαπλα σου οπως εκανες και θα πανε ολα καλα!!!! Κανε το σταυρο σου και η Παναγιτσα δε θα σε αφησει! Θα παρεις ενα γερο μπεμπαρο αγκαλιτσα! Εχει και συρταρι καλε!! Σαν αντρας σκασιλα του βεβαια!!

Συγγνωμη, οντως καμπυλη ζαχαρου οηγες να κανεις ή σπα και χλααρωτικο μασαζ; Χαχχαχαα!!! Τί οργανωση παντως ειλοκρινα νομιζα κι εγω κατι εκανα στη Γερμανια με τον καναπε και την κουβερτουλα! Ποπ κορν δεν ειχαν λογω της φυσης της εξετασης φανταζομαι χιχιιχ!

Καλα.αποτελεσματα κοριτσακι μου!!!!! Ευχομαι μια τελεια καμπυλη!!!!

Θα εισαι 31 βδομαδα Γωγουλα, θα δει αυτος οτι κατεβαινουν σωστα! Προφανως δεν εμφανιζονται ξαφνικα στην 32, θα ξεκιναει η διαδικασια απο πριν σιγα σιγα!

Να δω τι κατουρημα θα φαμε στη μουρη απο τα αγορακια μας χιχιχι! Συντριβανια μας περιμενουν!!!!

Ουυυ κ εγώ το σκέφτομαι αυτό ρωτούσα τη κουμπάρα μου προχθές.νομιζω δεν υπάρχει αγορομαμα που να μη το έχει πάθει

• Χαχα 3

yRr5p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...