Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 21 λεπτά , dimi.tra είπε:

Αυτό το prp ενδομητρίου πρώτη φορά το ακούω. Δεν έχουμε συζητήσει ακόμα αυτό το θέμα. Εχουμε μια αντιμετώπιση τύπου πάμε βήμα βήμα και λύνουμε ένα ένα τα προβλήματα. Αλλά το σημειώνω να το συζητήσω μαζί του όταν έρθει αυτή η ώρα. Σ ευχαριστώ! 
      Καλή επιτυχία να έχεις, να πάρεις ευχάριστα νέα. 🤞

Είναι για γυναίκες που έχουν λεπτό ενδομητριο, αναζωογόνηση ενδομητριου. Σου παίρνουν αίμα, το φυγοκεντριζουν σε ειδικό μηχάνημα για να κρατήσουν τους αυξητικους παράγοντες και το βάζει ο γιατρός στη μήτρα σου. Είναι σαν τεστ παπ, το βάζει μέσα, κάθεσαι λίγη ώρα ξαπλωμένη, αυτό πήζει στην ουσία και μετά πας σπιτάκι σου. Το κόστος είναι στα 200 με 300. Στους βελονισμους πλήρωσα πολύ περισσότερα χωρίς αποτέλεσμα. Υπάρχει και prp ωοθηκών για τις γυναίκες με χαμηκη ΑΜΗ. Δείτε το κι αυτό ως επιλογή. 

Μανούλες Νοεμβρίου 2020

Recommended Posts

Just now, MinakiG είπε:

Κορίτσια καλησπέρα, πώς είμαστε;;;;;;; Ψώνια ξεκινήσατε;;;; Εγώ περιμένω Σεπτέμβρη να με πληρώσει το ΙΚΑ από Μάρτη μαζεμένα και θα ξεκινήσω.... 
ΕΡΩΤΗΣΗ τι θα προτιμούσατε;;; Καρότσι 3 σε 1 (με κανονικό πορτ μπεμπέ και κάθισμα αυτοκινήτου) Η καρότσι 2 σε 1 (μόνο με το κάθισμα αυτοκινήτου δλδ) καιι λίκνο;;;;;

Εγω να σου πω την αληθεια λικνο δεν πηρα..πηρα κουνια κ μια φωλιτσα για οσο ειναι πολυ μικρος αλλα εχω αρκετο χωρο στο δωματιο..αν δεν ειχα θα επερνα κ εγω λικνο...επισης πηρα καροτσι 3 σε 1 γιατι το βρηκα κ σε καλη τιμη κ ειναι κ αυτο το οτι το εχεις στο αυτοκινητο κ το κουμπωνεις κατευθειαν στο καροτσι κ δεν χρειαζεται το βαλε βγαλε

• Μου αρέσει 1

BDoAp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 13k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Υβόννη

2014

• MumMaria

1926

• Gogo1994

1397

• Despoina K

1058

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γεια σας κορίτσια!!!

Πολλα τα ωραία νέα σήμερα... @Gogo1994 και @Despoina Mar ποσό πολύ μεγάλωσαν τα μωράκια σας!!! Είναι νομίζω η φάση που αρχίζουμε και συνειδητοποιούμε ότι σύντομα θα είναι κοντά μας.. @Papakι καλορίζικα τα επιπλάκια και από δω και πέρα ευχαριστήσου παγωτό :-P..

Εγώ κορίτσια σήμερα έκανα ένα ξεκαθάρισμα σε παλιά ρούχα. Και με τη βοήθεια της μαμάς πετάω άχρηστα πράγματα. Πόση σαβούρα βρήκα δεν υπάρχει.. Αδειάζω το χώρο στο δεύτερο δωμάτιο να το έχω έτοιμο για το μωρό..

• Μου αρέσει 3

BwLip2.png

Just now, Sousamaki said:

Εξαρτάται από το τι θέλεις, τι χώρους έχεις και βασικά τι θέλεις να διαθέσεις..

εμεις πήραμε απλά καρότσι δλδ έχει τη θέση κανονικά κ ξαπλώνει τελείως για να μπαίνει το νινί από νεογέννητο..αλλά είχαμε περιορισμό χώρου..δλδ πορτ μπεμπέ κ το αυγό δε θα μας βόλευε..επίσης εφοσον πήραμε τέτοιο καρότσι θα πάρουμε κάθισμα αυτοκινήτου που θα είναι για 0-36 μηνών..κάθε επιλογή έχει τα υπέρ έχει κ τα κατά..στη δίκη μας περίπτωση το κατά είναι ότι όσο θα είναι μικρούλα θα πρέπει να τη βαζουμε στο κάθισμα αυτοκινήτου κ να τη βγάζουμε κ να τη βαζουμε στο καρότσι ..ενώ αν παίρναμε αυγό δε θα το είχαμε αυτό..αλλά εξοικονομήσαμε κάποια χρήματα κ χώρο..γιατί ούτε θέλω να σκέφτομαι που θα έμπαιναν το πορτ μπεμπέ κ το αυγό κτλ.(έχουμε μικρό σπίτι κ περιορισμένο αποθηκευτικό χώρο)

Πρώτον δεν θέλω να τον βγάζω από το κάθισμα (ειδικά αν κοιμάται!) και δεύτερον δεν θέλω να κουβαλάω τον μικρό στο κάθισμα όταν βγαίνουμε έξω αλλά να τον κουμπώνω στο σκελετό του καροτσιού. 
Εκεί που δυσκολεύομαι να αποφασίσω είναι αν θα ναι άνετο το παιδί στο πορτ μπεμπέ και αν θα με βολέψει σε σχέση με ένα λίκνο.... Από χώρο δίπλα μου στο κρεβάτι το ίδιο πάνω κάτω πιάνουν..... Μόλις κοιμάται όλο το βράδυ θα πάει στην κούνια του....

4DTxp3.png 47gQp3.png

Just now, MinakiG είπε:

Πρώτον δεν θέλω να τον βγάζω από το κάθισμα (ειδικά αν κοιμάται!) και δεύτερον δεν θέλω να κουβαλάω τον μικρό στο κάθισμα όταν βγαίνουμε έξω αλλά να τον κουμπώνω στο σκελετό του καροτσιού. 
Εκεί που δυσκολεύομαι να αποφασίσω είναι αν θα ναι άνετο το παιδί στο πορτ μπεμπέ και αν θα με βολέψει σε σχέση με ένα λίκνο.... Από χώρο δίπλα μου στο κρεβάτι το ίδιο πάνω κάτω πιάνουν..... Μόλις κοιμάται όλο το βράδυ θα πάει στην κούνια του....

Ααα συγνώμη..μόλις κατάλαβα πως θέλεις να χρησιμοποιήσεις το πορτ μπεμπέ..

μια φίλη είχε χρησιμοποιήσει το πορτ μπεμπέ για να κοιμίζει το μωρό για το πρώτο τρίμηνο κ την εξυπηρέτησε πολύ ..απλά είχε αγοράσει ένα καλύτερο στρωματακι..κ μετά το τρίμηνο κοιμιζε το παιδί κατευθείαν στην κούνια..

• Μου αρέσει 1

Just now, Sousamaki είπε:

Ααα συγνώμη..μόλις κατάλαβα πως θέλεις να χρησιμοποιήσεις το πορτ μπεμπέ..

μια φίλη είχε χρησιμοποιήσει το πορτ μπεμπέ για να κοιμίζει το μωρό για το πρώτο τρίμηνο κ την εξυπηρέτησε πολύ ..απλά είχε αγοράσει ένα καλύτερο στρωματακι..κ μετά το τρίμηνο κοιμιζε το παιδί κατευθείαν στην κούνια..

Αυτό θα κάνω κι εγώ...θα την κοιμιζω στο Πορτ μπεμπέ και όταν μεγαλώσει και δε χωράει θα πάει στην κούνια!

n41pp3.png

Διαφημίσεις

Κορίτσια μου γλυκά!!!!σήμερα δεν σας ξέχασα αλλά έτρεχα ολη μέρα!ήρθε η μανούλα το μεσημέρι ,πήγαμε κ στην παιδονεφρολογο το απόγευμα με τον καλό μου κ μετά βγήκαμε για κοκτέιλς με τον αντρουλη να το γιορτάσουμε!!!

Η γιατρός φοβερή κορίτσια.αυστηρη μεν αλλά καθησυχαστικη.μας έλυσε όλες τις απορίες,συζητήσαμε όλα τα πιθανά σενάρια κ αφού είδε μια προς μια προσεκτικά τις εξετάσεις τις μικρης μας είπε ότι δεν θα χρειαστεί λογικά να ξανά ασχοληθούμε με αυτό κ ότι το ένα της νεφρακι λειτουργεί στην εντέλεια κ μας φτάνει κ μας περισσευει.οταν θα γεννηθεί με το καλό ,θα κάνει κάποιες αιματολογικες κ έναν υπέρηχο για να το σιγουρεψουμε αλλά πιστεύει ότι δεν θα έχουμε να αντιμετωπίσουμε καμία έκπληξη.επισης ρε κορίτσια μας είπε ότι έχει άπειρα παρόμοια περιστατικά,σοκαριστηκαμε αρκετα με τον άντρα μου.απλα επειδη τα περισσότερα παιδάκια ζούνε μια φυσιολογική ζωή,κάνεις δεν το αναφέρει κ έτσι δεν μαθαίνουμε κι εμείς πόσο συχνό είναι.τεσπα.ειμαστε αρκετά ανακουφισμένοι κ αισιόδοξοι με τον Κώστα.τωρα ήρθε η σειρά της διοργάνωσης πάρτυ του αγοριού μου:x έχουμε ένα γεμάτο 3ημερο!!!!

Χάρηκα πολύ με τους υπερήχους της @Gogo1994 και @Despoina Mar ,πολύ καλά αποτελέσματα @Papakι μου,μπορείς να το τρως το γλυκάκι σου κι εσύ κ καλη επιτυχία @Geo81 ,αηδία εξέταση αλλά υπομονή!!!

Ελπίζω να μην ξεχνάω κάποια άλλη τσουπρα φιλεναδουλιτσα!!

Υ.Γ σαν σήμερα τέτοια ώρα πέρσι είχαμε φτάσει στο μαιευτήριο με τον άντρα μου κ την βαλιτσαρα μου κ μου βάζανε τους τεχνητούς πόνους για να φέρω στην ζωή το πιο σημαντικό πρόσωπο αυτήν την στιγμή για μένα,την ζωή μου την ίδια.μονο συγκίνηση.

• Μου αρέσει 13

Just now, MumMaria είπε:

Κορίτσια μου γλυκά!!!!σήμερα δεν σας ξέχασα αλλά έτρεχα ολη μέρα!ήρθε η μανούλα το μεσημέρι ,πήγαμε κ στην παιδονεφρολογο το απόγευμα με τον καλό μου κ μετά βγήκαμε για κοκτέιλς με τον αντρουλη να το γιορτάσουμε!!!

Η γιατρός φοβερή κορίτσια.αυστηρη μεν αλλά καθησυχαστικη.μας έλυσε όλες τις απορίες,συζητήσαμε όλα τα πιθανά σενάρια κ αφού είδε μια προς μια προσεκτικά τις εξετάσεις τις μικρές μας είπε ότι δεν θα χρειαστεί λογικά να ξανά ασχοληθούμε με αυτό κ ότι το ένα της νεφρακι λειτουργεί στην εντέλει κ μας φτάνει κ μας περισσευει.οταν θα γεννηθεί με το καλό ,θα κάνει κάποιες αιματολογικες κ έναν υπέρηχο για να το σιγουρεψουμε αλλά πιστεύει ότι δεν θα έχουμε να αντιμετωπίσουμε καμία έκπληξη.επισης ρε κορίτσια μας είπε ότι έχει άπειρα παρόμοια περιστατικά,σοκαριστηκαμε αρκεταε τον άντρα μου.απλα.επειδη τα περισσότερα παιδάκια ζούνε μια φυσιολογική ζωή,κάνεις δεν το αναφέρει κ έτσι δεν μαθαίνουμε κι εμείς πόσο συχνό είναι.τεσπα.ειμαστε αρκετά ανακουφισμένοι κ αισιόδοξοι με τον Κώστα.τβρα ήρθε η σειρά της διοργάνωσης πάρτυ του αγοριού μου:x έχουμε ένα γεμάτο 3ημερο!!!!

Χάρηκα πολύ με τους υπερήχους της @Gogo1994 και @Despoina Mar ,πολύ καλά αποτελέσματα @Papakι μου,μπορείς να το τρως το γλυκάκι σου κι εσύ κ καλη επιτυχία @Geo81 ,αηδία εξέταση αλλά υπομονή!!!

Υ.Γ σαν σήμερα τέτοια ώρα πέρσι είχαμε φτάσει στο μαιευτήριο με τον άντρα μου κ την βαλιτσαρα μου κ μου βάζανε τους τεχνητούς πόνους για να φέρω στην ζωή το πιο σημαντικό πρόσωπο αυτήν την στιγμή για μένα,την ζωή μου την ίδια.μονο συγκίνηση.

Με συγκινησες Μαράκι μου με τα τελευταία τα είπες όλα σε 2 σειρές...Αχ κ σήμερα με έχει πιάσει κάτι κ σκέφτομαι πολύ τον τοκετό.

Σε σκεφτόμουν σήμερα να δούμε τι θα σου η έλεγες η γιατρός.Χαιρομαι που πλέον θα το αντιμετωπίσετε ως κάτι σύνηθες που τελικά είναι.Να χαρείτε το 3ημερακι για τον πιο σημαντικό άνθρωπο αυτή τη στιγμή στη ζωή σου τον μικρό σου πρίγκιπα 

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

yRr5p2.png

Just now, MumMaria είπε:

Η γιατρός φοβερή κορίτσια.αυστηρη μεν αλλά καθησυχαστικη.μας έλυσε όλες τις απορίες,συζητήσαμε όλα τα πιθανά σενάρια κ αφού είδε μια προς μια προσεκτικά τις εξετάσεις τις μικρές μας είπε ότι δεν θα χρειαστεί λογικά να ξανά ασχοληθούμε με αυτό κ ότι το ένα της νεφρακι λειτουργεί στην εντέλει κ μας φτάνει κ μας περισσευει.οταν θα γεννηθεί με το καλό ,θα κάνει κάποιες αιματολογικες κ έναν υπέρηχο για να το σιγουρεψουμε αλλά πιστεύει ότι δεν θα έχουμε να αντιμετωπίσουμε καμία έκπληξη.επισης ρε κορίτσια μας είπε ότι έχει άπειρα παρόμοια περιστατικά,σοκαριστηκαμε αρκεταε τον άντρα μου.απλα.επειδη τα περισσότερα παιδάκια ζούνε μια φυσιολογική ζωή,κάνεις δεν το αναφέρει κ έτσι δεν μαθαίνουμε κι εμείς πόσο συχνό είναι.τεσπα.ειμαστε αρκετά ανακουφισμένοι κ αισιόδοξοι με τον Κώστα.τβρα ήρθε η σειρά της διοργάνωσης πάρτυ του αγοριού μου:x έχουμε ένα γεμάτο 3ημερο!!!!

Τελεια τ νέα Μαράκι μπράβο.. Επίσης με συγκινησες να το χαίρεστε το παλικαρακι σας.. Να ειναι γέρο κ δυνατό!! 

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

k1S4p3.png

Just now, Gogo1994 είπε:

Με συγκινησες Μαράκι μου με τα τελευταία τα είπες όλα σε 2 σειρές...Αχ κ σήμερα με έχει πιάσει κάτι κ σκέφτομαι πολύ τον τοκετό.

Σε σκεφτόμουν σήμερα να δούμε τι θα σου η έλεγες η γιατρός.Χαιρομαι που πλέον θα το αντιμετωπίσετε ως κάτι σύνηθες που τελικά είναι.Να χαρείτε το 3ημερακι για τον πιο σημαντικό άνθρωπο αυτή τη στιγμή στη ζωή σου τον μικρό σου πρίγκιπα 

Σε ευχαριστώ πολύ Γωγώ μου.κ πραγματικά σου εύχομαι να το νιώσεις όπως εγώ πέρσι,να το θυμάσαι σαν κάτι πολύ γλυκό!!είναι μια μοναδική στιγμή για κάθε γυναίκα αυτή.κ κοντεύει κ σε σένα.οταν αντικρύσεις το αγοράκι σου,θα νιώσεις κάτι πρωτόγνωρο.ανυπομονω να τα λέμε κ μετά κ να μοιραζομαστε αυτές τις στιγμές.:x

Just now, Despoina Mar είπε:

Τελεια τ νέα Μαράκι μπράβο.. Επίσης με συγκινησες να το χαίρεστε το παλικαρακι σας.. Να ειναι γέρο κ δυνατό!! 

Ευχαριστώ πολύ Δέσποινα μου.κι εσύ ,είμαι σίγουρη,θα αναπολείς την στιγμή που έφερες στον κόσμο την κόρη σου κ θα συγκινεισαι..

Μεγάλες στιγμές κορίτσια μου,ένα μεγαλείο αυτό που ζούμε κ η μεγαλύτερη ευλογία.

• Μου αρέσει 2

Just now, MumMaria said:

Δεν εχω λογια να σχολιασω! Θα πω απλα να απολαυσεις το τελευταιο διμηνο που εμεινε της εγκυμοσυνης σου Μαρακι μου! Ο Θεος δε σας αφησε και σημερα εφυγε και το τελευταιο συννεφακι αγωνιας!!! Το κοριτσακι σας θα μεγαλωσει φυσιολογικοτατα και θα ειναι γερο και δυνατο!!! 

Ειδα το τικερακι οου λεει οτι ειναι ενος ετους ο μικρουλης σου και συγκινηθηκα!! Αυριο θα σου γραψω ευχες για εκεινον, απλα.θα σου πω το υπεροχο ταξιδι της μητροτητας που για σενα ξεκινησε σαν τωρα πριν ενα χρονο να συνεχισει να φερνει μοναδικες στιγμες ευτυχιας!!!! Ενα χρονο μαμα Μαρακι μου!! Η πιο ευλογημενη ιδιοτητα στον κοσμο!!!

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

oz5Vp2.png

Διαφημίσεις

Just now, Υβόννη είπε:

Δεν εχω λογια να σχολιασω! Θα πω απλα να απολαυσεις το τελευταιο διμηνο που εμεινε της εγκυμοσυνης σου Μαρακι μου! Ο Θεος δε σας αφησε και σημερα εφυγε και το τελευταιο συννεφακι αγωνιας!!! Το κοριτσακι σας θα μεγαλωσει φυσιολογικοτατα και θα ειναι γερο και δυνατο!!! 

Ειδα το τικερακι οου λεει οτι ειναι ενος ετους ο μικρουλης σου και συγκινηθηκα!! Αυριο θα σου γραψω ευχες για εκεινον, απλα.θα σου πω το υπεροχο ταξιδι της μητροτητας που για σενα ξεκινησε σαν τωρα πριν ενα χρονο να συνεχισει να φερνει μοναδικες στιγμες ευτυχιας!!!! Ενα χρονο μαμα Μαρακι μου!! Η πιο ευλογημενη ιδιοτητα στον κοσμο!!!

Γλυκιά μου συμπεθερα,πάντα καταφέρνεις με αυτά που λες κ με συγκινεις..γιατί ξέρω ότι είναι από την καρδούλα σου μέσα..έτσι είναι όπως τα λες κοπέλα μου,η μητρότητα είναι λέξη ιερή κ όσο κι αν το λες τώρα κ το πιστεύεις,άλλο τόσο θα το νιωσεις σε λίγο καιρό όταν θα έχεις κι εσύ τον αντράκο σου αγκαλιά.με αξίωσε ο Θεός πέρσι να φέρω στον κόσμο ένα υπέροχο πλάσμα κ τώρα είμαι τόσο τυχερή που το ξαναζω δεύτερη φορά.:x

• Μου αρέσει 1

Just now, MumMaria είπε:

Η γιατρός φοβερή κορίτσια.αυστηρη μεν αλλά καθησυχαστικη.μας έλυσε όλες τις απορίες,συζητήσαμε όλα τα πιθανά σενάρια κ αφού είδε μια προς μια προσεκτικά τις εξετάσεις τις μικρης μας είπε ότι δεν θα χρειαστεί λογικά να ξανά ασχοληθούμε με αυτό κ ότι το ένα της νεφρακι λειτουργεί στην εντέλεια κ μας φτάνει κ μας περισσευει.οταν θα γεννηθεί με το καλό ,θα κάνει κάποιες αιματολογικες κ έναν υπέρηχο για να το σιγουρεψουμε αλλά πιστεύει ότι δεν θα έχουμε να αντιμετωπίσουμε καμία έκπληξη.επισης ρε κορίτσια μας είπε ότι έχει άπειρα παρόμοια περιστατικά,σοκαριστηκαμε αρκετα με τον άντρα μου.απλα επειδη τα περισσότερα παιδάκια ζούνε μια φυσιολογική ζωή,κάνεις δεν το αναφέρει κ έτσι δεν μαθαίνουμε κι εμείς πόσο συχνό είναι.τεσπα.ειμαστε αρκετά ανακουφισμένοι κ αισιόδοξοι με τον Κώστα.τωρα ήρθε η σειρά της διοργάνωσης πάρτυ του αγοριού μου:x έχουμε ένα γεμάτο 3ημερο!!!!

Μπράβο γλυκό μας Μαράκι, υπέροχα τα νέα για τη μπέμπα σας!! Ήμουν απόλυτα σίγουρη ότι θα φευγατε καθησυχασμενοι, στο είχα πει κιόλας, γιατί όπως σας είπε και η γιατρος είναι κάτι πολύ συχνό και πραγματικά οι περισσότεροι από όσους το έχουν, αν το ξέρουν δεν τους απασχολεί καν ούτε τους επηρεάζει! Χαίρομαι πάρα πολύ που τα ακούσατε όλα αυτά και από το στόμα της γιατρού και αυτό έχει μεγάλη βαρύτητα ώστε να το βγάλετε από το μυαλό σας από εδώ και πέρα! Εντάξει φυσικά και θα ακολουθήσουν κάποιες εξετάσεις μόλις γεννηθεί αλλά αυτό θα είναι για προληπτικούς λόγους όπως είναι το αναμενόμενο!! 

Εγώ θα πω ευχές από τώρα μιας και είναι περασμένη η ώρα! Να χαίρεσαι τον Βασιλάκη σου κορίτσι μου και να τον βλέπεις πάντα να έχει μια ζωή γεμάτη φως! Να πραγματοποιούνται όλες οι επιθυμίες του και να είναι πάντα ευτυχισμένος πλάι στην μαμά του τον μπαμπά του και τη μικρή του αδερφούλα!! Ότι καλύτερο Μαράκι μου εύχομαι και το παρτάκι να γίνει σούπερ και να περάσετε όλοι πολύ πολύ όμορφα!!!!:wub::wub::wub:

8 ώρες πρίν, Geo81 είπε:

@Gogo1994 & @Despoina Mar καλεεεεεε ποσό μεγάλωσαν τα μωράκια σας συμπεθερες❤️ Τι τέλειο το ζευγαράκι!!!! Μπράβο κορίτσια μου!!! 
@Υβόννη μου πες του άντρα σου και μόμπιλε με βρυχηθμό δεινοσαύρου να νανουρίζει τον ραφαηλ Αχαχαχαχαχαχ 

@Marilou77 Κορίτσι μου είναι το τελευταίο τρίμηνο που ρουφάει τρελά το μωρό από σένα γι αυτό κ η πωλείς της ενεργειας.. θα δεις μόλις γεννηθεί πόσες απίστευτες αντοχές στην κούραση κ στην άυπνια θα έχεις που θα λες καλε τι γίνεται ; Πως αντέχω!!!!

@Φραουλίνο εγώ κ γάλα κ γιαουρτάκια 2% τρώω από την προηγούμενη εγκυμοσύνη λόγω οριακού διαβήτη κυησησ ,και αποφεύγω την σοκολάτα τα κοκκινιστα ,τα τηγανητά κ φυσικά τις μεγάλες ποσότητες ... έχω βρει ότι με ανακουφίζει το αβοκάντο και ο λιναρόσπορος ... έχω σταματήσει επίσης το βραδινό πίνω ένα ποτηρι γάλα με ένα φρούτο κ σηκώνομαι καλύτερα γενικά...

αυριο έχω την καμπύλη ζαχαρου κορίτσια κ μετά φεύγουμε το απόγευμα για λιμενι κ οιτυλο! 

Με το καλό μανούλα η β επιπέδου !!! Σε έχω στο μυαλό μου και πάντα μπαίνω να διαβάζω νέα σου!!! 

Αυτό σκέφτηκα κ εγώ για την γιατρό σου Αχαχαχαχ πρέπει να της έκαναν καλό οι διακοπές χιχιχιχι

Ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου για την απάντηση σου και τις πληροφορίες που μου έδωσες!! 

2 ώρες πρίν, Φραουλίνο είπε:

Μπράβο γλυκό μας Μαράκι, υπέροχα τα νέα για τη μπέμπα σας!! Ήμουν απόλυτα σίγουρη ότι θα φευγατε καθησυχασμενοι, στο είχα πει κιόλας, γιατί όπως σας είπε και η γιατρος είναι κάτι πολύ συχνό και πραγματικά οι περισσότεροι από όσους το έχουν, αν το ξέρουν δεν τους απασχολεί καν ούτε τους επηρεάζει! Χαίρομαι πάρα πολύ που τα ακούσατε όλα αυτά και από το στόμα της γιατρού και αυτό έχει μεγάλη βαρύτητα ώστε να το βγάλετε από το μυαλό σας από εδώ και πέρα! Εντάξει φυσικά και θα ακολουθήσουν κάποιες εξετάσεις μόλις γεννηθεί αλλά αυτό θα είναι για προληπτικούς λόγους όπως είναι το αναμενόμενο!! 

Εγώ θα πω ευχές από τώρα μιας και είναι περασμένη η ώρα! Να χαίρεσαι τον Βασιλάκη σου κορίτσι μου και να τον βλέπεις πάντα να έχει μια ζωή γεμάτη φως! Να πραγματοποιούνται όλες οι επιθυμίες του και να είναι πάντα ευτυχισμένος πλάι στην μαμά του τον μπαμπά του και τη μικρή του αδερφούλα!! Ότι καλύτερο Μαράκι μου εύχομαι και το παρτάκι να γίνει σούπερ και να περάσετε όλοι πολύ πολύ όμορφα!!!!:wub::wub::wub:

Ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου για την απάντηση σου και τις πληροφορίες που μου έδωσες!! 

Κοριτσάκι μου σε ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σου!!!πέρασες κι εσύ πολλά,σκαμπανεβάσματα κ δοκιμασίες αλλά να ξέρεις μόλις θα πάρεις την μικρούλα σου αγκαλιά ,όλα θα τα ξεχάσεις με την μία.ευχομαι του χρόνου τον Νοέμβρη,όλες να είμαστε εδώ στην ομαδουλα που μας έφτιαξε η @Despoina Mar και να συζητε για πάρτυ κ τούρτες κ πόσο μεγάλωσαν τα μοναδικά μας νινακια!!!:x

Καλημέρα κοριτσάκια μου.κοιμηθηκα ελαχιστεςώρες χθες γιατί είχα τέτοια χαρά κ συγκίνηση λόγω ημέρας!!!!ο άντρας μου λέει δεν ξέρουμε ποιος είναι το πραγματικό μωρό στην οικογένεια!αχαχααχχαχα

Ο άντρας μου πήρε άδεια λόγω ημέρας.δεν δουλεύει ούτε σήμερα ούτε αύριο κ θα πάμε σουπερμάρκετ τώρα να πάρουμε πιατακια,πιρουνακια,καπελάκια,μπαλόνια κ όλα τα συναφή,καθώς κ τα υλικά για την τούρτα.παλι καλά θα με βοηθήσει η μαμά που είναι εδώ.σημερα θα το γιορτάσουμε πριβέ.πηραμε μόνο ένα γλυκό ,ένα μεγάλο κοκ κ θα βάλουμε ένα κεράκι,έτσι για το καλό!αύριο κ μεθαυριο στο πάρκο:grin:8)

Καλό πσκ να έχουμε όλες μας κοριτσάκια μου!!!

• Μου αρέσει 4

Just now, MumMaria είπε:

Κοριτσάκι μου σε ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σου!!!πέρασες κι εσύ πολλά,σκαμπανεβάσματα κ δοκιμασίες αλλά να ξέρεις μόλις θα πάρεις την μικρούλα σου αγκαλιά ,όλα θα τα ξεχάσεις με την μία.ευχομαι του χρόνου τον Νοέμβρη,όλες να είμαστε εδώ στην ομαδουλα που μας έφτιαξε η @Despoina Mar και να συζητε για πάρτυ κ τούρτες κ πόσο μεγάλωσαν τα μοναδικά μας νινακια!!!:x

Καλημέρα κοριτσια!!!!! @MumMaria, να χαίρεσαι τον μικρό σου πρίγκιπα!! Γερός, δυνατός κ καλοτυχος να ειναι!! Εντάξε συγκινήθηκε ολο το φόρουμ εδω μέσα με τα λογια σου.....συντομα θα ξαναζησεις την ιδια ευλογια κ με τη μικρη σου!!!! Τέλεια να νεα απο τη γιατρο!!! Σήμερα θα γινει κ η τουρτα; φωτο κοπελια!!! Στο προφιλ έστω. Κ παλι να τον χαίρεσαι κ δωστου κ ενα ρουφηχτο φιλι κι απο μενα, σμουατςςςς.......!!!!!!!!:x

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

Just now, Marilou77 είπε:

Καλημέρα κοριτσια!!!!! @MumMaria, να χαίρεσαι τον μικρό σου πρίγκιπα!! Γερός, δυνατός κ καλοτυχος να ειναι!! Εντάξε συγκινήθηκε ολο το φόρουμ εδω μέσα με τα λογια σου.....συντομα θα ξαναζησεις την ιδια ευλογια κ με τη μικρη σου!!!! Τέλεια να νεα απο τη γιατρο!!! Σήμερα θα γινει κ η τουρτα; φωτο κοπελια!!! Στο προφιλ έστω. Κ παλι να τον χαίρεσαι κ δωστου κ ενα ρουφηχτο φιλι κι απο μενα, σμουατςςςς.......!!!!!!!!:x

Σε ευχαριστώ πολύ γλυκιά μου κοπέλα!!εύχομαι σύντομα να κρατάμε τα θαυματακια στην αγκαλιά μας κ τότε να με μνημονευεις κ να λες 'α ρε Μαρία,όντως τέτοια αγάπη δεεεν υπαρχει' χαχααχαχα

Ήθελα να σου πω κιόλας..προχθές σε είδα στον ύπνο μου,ειμασταν λέει με τα μωρά βόλτα στην Αριστοτέλους κ βγήκε μια κοπέλα από τον τερκενλη κ μας φώναζε να πάμε να δοκιμάσουμε το νέο γλυκό του τερκενλη με μπόλικη κρέμα κ σιρόπι σοκολατας!!!ε κι εμείς θυσιαστηκαμε κ πήγαμε να πούμε την γνώμη μας!!!ο νηστικός καρβέλια ονειρεύεται!τώρα πως ακριβώς τα συνδύασα όλα στο μυαλό μου στο όνειρο κ για ποιον περίεργο λόγο θέλανε σώνει κ ντε εμάς να το δοκιμάσουμε,φεξε μου κ γλυστρισα αλλά ξύπνησα πολύ κεφατη!λέω όταν γεννησουμε με το καλό,κ ανοίξει κ λίγο ο καιρός θα πάρω την φίλη κ θα πάμε να βολταρουμε για ένα γλυκό!μιαμ!!!

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...