Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 24 λεπτά , Eternity είπε:

@Lila86αποφάσισα τελικά να το κάνω Τρίτη πρωί το τεστ, πριν πάω για χοριακη γιατί αύριο θα λείπει ο άντρας μου και αφού Τρίτη πρωί μπορεί να είναι μαζί μου, νιώθω καλύτερα έτσι... Σιγά, μια μερούλα ακόμη. Ήθελα να ρωτήσω, πρέπει μόνο με πρωινά ουρα έτσι δεν είναι? Επίσης επειδή το βράδυ βάζω το cyclogest, θα έχω θέμα με τα ουρα το πρωί για το τεστ? 

Επειδή είχα κι εγώ θέμα με το ενδομήτριο και ακύρωσαμε 5 φορές την εμβρυομεταφορα να σου πω τι αποφάσισα εγώ να κάνω καθότι και βελονισμό είχα κάνει και διαφορά δεν είδα καμία. Αποφάσισα έτσι για να μην πω ότι δεν το έκανα κιόλας prp ενδιμητριου. Γίνεται στο γραφείο του γιατρού, χωρίς αναισθησία και καθόλου πόνο. Το έκανα 5 ημέρες πριν την εμβρυομεταφορα, δεν ξέρω τι αποτέλεσμα είχε βέβαια, αν αποτύχει η προσπάθεια θα πάω να κάνω από περιέργεια έναν υπέρηχο στον επόμενο κύκλο. Φίλη μου πάντως που έχει κάνει prp ωοθηκών ειδε διαφορά. Ο γιατρός μου μου έλεγε ότι δε χρειάζεται να το κάνουμε επειδή ήταν το ενδομήτριο 6,9 και πολύ καλό στο σχήμα όμως εγώ του το είχα ξεκαθαρίσει από την αρχή. Με κάτω από 7,5 δεν πάω, κάτι το οποίο δε θα κατάφερνα μόνη μου. 

Αυτό το prp ενδομητρίου πρώτη φορά το ακούω. Δεν έχουμε συζητήσει ακόμα αυτό το θέμα. Εχουμε μια αντιμετώπιση τύπου πάμε βήμα βήμα και λύνουμε ένα ένα τα προβλήματα. Αλλά το σημειώνω να το συζητήσω μαζί του όταν έρθει αυτή η ώρα. Σ ευχαριστώ! 
      Καλή επιτυχία να έχεις, να πάρεις ευχάριστα νέα. 🤞

Μανούλες Νοεμβρίου 2020

Recommended Posts

Just now, Despoina Mar είπε:

Τώρα διάβασα τ νέα σ συμπεθερουλα, όλα καλά λοιπόν κ εγώ όσο είναι το παλικαρι σας υπολόγιζα κ όταν άκουσα τ κιλά σοκαριστικά.. Κ εγώ τ Τρίτη π θ κάνω κ ουρα στον δικό Μ θα φανεί κ από εκεί.. Στο νοσοκομείο δεν Μ πηρε δείγμα απλά με είδε κ είπε ότι όντως έχω

Δεσποινάκι σε ενοχλούν εσένα οι μηκυτες? Εμένα ευτυχώς όχι μόνο από την εξέταση το είχα καταλάβει.

Μααα τη ρωτάω δηλαδή πόσο πιστεύετε ότι θα φτάσει το μωρό κ Μ λέει 3200 περίπου  ε κ  λέω κ εγώ από μέσα Μ καλεεεε λίγο είναι αυτό? Γιατί μου είπε πάλι να δώσω πονοο στο μοσχάρι.

yRr5p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 13k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Υβόννη

2014

• MumMaria

1926

• Gogo1994

1397

• Despoina K

1058

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Just now, Υβόννη είπε:

Γεια σας αγαπημενες μου τί κανετε; Σας διαβαζω λιγο αποσπασματικα απο το πρωι λογω εργασιας αλλα τωρα διαλειμμα για φαγητο και ειπα να σας γραψω! Καταρχην βρηκε ο αντρας μου κατι παξιμαδια Κρητικα και εκανα ενα ντακος και εφαγα για μεσημερι!!! Σαν μικρο παιδι εκανα απο τη χαρα μου χιχιχιχι!! Να ειχαμε και ντοματες της προκοπης εδω, αλλα δεν πειραζει ας μην ειμαι πλεονεκτης χιχι!

Γωγουλα μου πηγε ο Σταυρουλης μας 1.200!!!! Μα τί καλα!!!!!! Πώς ηταν η εξεταση σημερα, τί εκανε ο μικρουλης σου;

Με το καλο η γ'επιπεδου τωρα! Μη φοβασια, στη γ'επιπεδου τεσταρουν πώς τρωει το μωρο απο τον πλακουντα βασικα, το λεγομενο ντοπλερ. Αυτο στο κανει λογικα και η γιατρος καθε φορα, παιρνει και το μωρακι μας βαρος οποτε μην το σκεφτεσαι καν! Οπως και να εχει να παρεις την εικονιτσα μαζι να σου δινει δυναμη!!!!!

Φραουλινο μου σημερα σε σκεφτομουν στον υπνο μου, γιατι διαβασα το μνμ σου πριν κοιμηθω αλλα κουτουλουσα για να σου γραψω!!! Εβλεπα μετα ομως ονειρο οτι σου εγραψα λεει χαχαχα!!

Πώς εισαι σημερα με τον πονο; Κοιτα, αν βρεις ακριβως ποιες τροφες να αποφυγεις νομιζω θα ανακουφιστεις πολυ. Σκεφτομουν μηπως ρωτουσες και ενα διατροφολογο για καμια γενικη οδηγια. Θα βρεις παντως ενα μπουσουλα, τωρα που ξερεις οτι ειναι θεμα διατροφης με λιγο πειραμα θα βρεις τι σε ανακουφιζει. Αχ σε θελει η κορη μοντελαρα μου φαινεται!!! Βρε δε θα γεννηθει; Θα τα χλαπακιασεις ολα μετα!!!

Αααααα μα τι αφρατο κοριτσακι ειναι αυτο!!!!! Μπραβο κοριτσι μου που ειναι ολα καλα και καλα θα κανεις να πηγαινεςι και στο γιατρο σου. Μυκητες εχω περασει εκτος εγκυμοσυνης και με την κρεμα περασαν πολυ γρηγορα! Ειμαστε ευπαθεις εκει κατω τωρα τί να κανουμε;

Ναιιι Γ αυτό εδωσε και στον άντρα Μ γτ Μ λέει μπορεί ν σ κολλάει παλι.. Άτιμοι μικροοργανισμοιιι

k1S4p3.png

Just now, Υβόννη είπε:

Τί καλα που θα ερθει και ο αντρας σου!!!! Μα με αυτο τον ιο τους εχω λυπηθει τους δολιους μωρε...Εμενα εχει δει καρδια στον πρωτο υπερηχο και τη β'επιπεδου μονο...Και η αληθεια ειναι τον θελω κι εγω μαζι για μενα! Αλλα υπομονη!!

Ααααα εχεις κολλητη με αγορακι! Καλα πρωτα κολληταρια θα γινουν τα παιδακια σας!!! Τωρα με την κουνια, δεν βαφεται λες; Επισης αν βαλεις παντα, μαξιλαρι κτλ φαινεται πολυ εντονα οτι ειναι καφε; Καλα εχεις χρονο αν το σκεφτεις!

Εγω σιγα σιγα ψωνιζω, αλλα δε θα παρουμε απειρα ακομη. Εχουμε καροτσι, λικνο, συρταριερα με πειρατη (χεχεχχε), μπανιεριτσα ΙΚΕΑ, καποια απο την προικουλα σιγα σιγα μαζευουμε και μια αλλαξιερα ειναι στα αμεσα σχεδια. Τα υπολοιπα οταν ερθει με το καλο και δουμε τι βολευει, γιατι ειναι πολυ μικρο το σπιτι και πρεπει να σκεφτουμε πρακτικα λιγακι!

Βρε Καντι μου ποτε διαβαζα οτι εμεινες εγκυος ποτε περασε ο καιρος!!! Πολυ συγκινουμαι!!!

Γωγουλα τι επαθε η γιατρος; Ειναι σιγουρα αυτη ή την αλλαξαν; Χαχαχαχαχαχα!! Μια χαρα πανε ολα κοριτσακι μου και μια χαρα και τα κιλακια σου!!! Κοιτα εχουμε τωρα αγχος λιγο παραπανω επειδη πλησιαζουμε κιολας! Ειναι εντονο συναισθηματικα ολο αυτο και ξεσπαει οπου βρει!! Εγω γ'επιπεδου εχω 2/9 και το βραδυ μαθηματα τοκετου χαχαχα!! Μια μερα φουλ θα ειναι αυτη!!

Γελας Μαριλου μου; Γελας αγαπημενη μου; Κατσε να δουμε τι θα σου κουβαλησει κι εσενα, γιατι κι εγω χαμογελουσα με οσα ακουγα για μπαμπαδες και παρε τωρα 10 ωρες για αυτοκολλητα! Μετα καναμε 1 ωρα για καδο απλυτων! Πηραμε ενα ελεφαντακι τελικα! Ο ενας του βρωμουσε ο αλλος του ξινιζε! Περα απο την πλακα, χαιρομαι πολυ που ασχολειται! Οταν ειχα μεινει εγκυος τον ειχα ρωτησει "Χαιρεσαι" και μου λεει "Πολυ, αλλα για σενα"! Πλεον βλεπω οτι εχει δεθει κι εκεινος με το ολο κονσεπτ της πατροτητας και με συγκινει παρα πολυ!!!

Ναι εχει και λιγο βυθο οντως το αυτοκολλητο! Ειχε και βερσιον χωρις καραβι βεβαια το ιδιο αυτοκολλητο, μονο νησι και βυθο, αλλα αφου ηθελε πειρατη, αντε ας βαλουμε και τον πειρατη!!!

Κοριτσακι μου μαλλον κρυωσε το στομαχακι σου. Εχε λιγο το νου σου σημερα να το εχεις ζεστο. Δε θα παρεις καμια λαχταρα, κανε το σταυρο σου και ολα καλα. Οι ορμονες κανουν παρτυ τωρα και επηρεαζουν τα ονειρα!

Ωραιααα μερουλα θα είναι θα μπεις μετά τη γ επιπέδου κατευθείαν στο κλίμα.

Όχι καλααα δεν είναι η γιατρός μάλλον της έκανε καλό η άδεια χαχχαχ

Κορίτσια σας προτείνω το γάλα αμυγδάλου με έξτρα πρωτεινη κ ορωτεινη έχει κ ασβέστιο πολύ κ μπορείτε να το συνδυάσετε κ με το μαγνήσιο χωρίς να περιμένετε

• Μου αρέσει 3

yRr5p2.png

Just now, Gogo1994 είπε:

Δεσποινάκι σε ενοχλούν εσένα οι μηκυτες? Εμένα ευτυχώς όχι μόνο από την εξέταση το είχα καταλάβει.

Μααα τη ρωτάω δηλαδή πόσο πιστεύετε ότι θα φτάσει το μωρό κ Μ λέει 3200 περίπου  ε κ  λέω κ εγώ από μέσα Μ καλεεεε λίγο είναι αυτό? Γιατί μου είπε πάλι να δώσω πονοο στο μοσχάρι.

Μεχρι τωρα δεν είχα ενόχληση αλλά από προχθες αρχισα να αισθάνομαι εσωτερικά ερεθισμό.. Εγώ έβαλα 10 κιλά μέχρι στιγμής και σοκαριστικά πολυ ευκολα βάζω ενώ τρώω όπως πριν:-|

Just now, Υβόννη είπε:

Γεια σας αγαπημενες μου τί κανετε; Σας διαβαζω λιγο αποσπασματικα απο το πρωι λογω εργασιας αλλα τωρα διαλειμμα για φαγητο και ειπα να σας γραψω! Καταρχην βρηκε ο αντρας μου κατι παξιμαδια Κρητικα και εκανα ενα ντακος και εφαγα για μεσημερι!!! Σαν μικρο παιδι εκανα απο τη χαρα μου χιχιχιχι!! Να ειχαμε και ντοματες της προκοπης εδω, αλλα δεν πειραζει ας μην ειμαι πλεονεκτης χιχι!

Γωγουλα μου πηγε ο Σταυρουλης μας 1.200!!!! Μα τί καλα!!!!!! Πώς ηταν η εξεταση σημερα, τί εκανε ο μικρουλης σου;

Με το καλο η γ'επιπεδου τωρα! Μη φοβασια, στη γ'επιπεδου τεσταρουν πώς τρωει το μωρο απο τον πλακουντα βασικα, το λεγομενο ντοπλερ. Αυτο στο κανει λογικα και η γιατρος καθε φορα, παιρνει και το μωρακι μας βαρος οποτε μην το σκεφτεσαι καν! Οπως και να εχει να παρεις την εικονιτσα μαζι να σου δινει δυναμη!!!!!

Φραουλινο μου σημερα σε σκεφτομουν στον υπνο μου, γιατι διαβασα το μνμ σου πριν κοιμηθω αλλα κουτουλουσα για να σου γραψω!!! Εβλεπα μετα ομως ονειρο οτι σου εγραψα λεει χαχαχα!!

Πώς εισαι σημερα με τον πονο; Κοιτα, αν βρεις ακριβως ποιες τροφες να αποφυγεις νομιζω θα ανακουφιστεις πολυ. Σκεφτομουν μηπως ρωτουσες και ενα διατροφολογο για καμια γενικη οδηγια. Θα βρεις παντως ενα μπουσουλα, τωρα που ξερεις οτι ειναι θεμα διατροφης με λιγο πειραμα θα βρεις τι σε ανακουφιζει. Αχ σε θελει η κορη μοντελαρα μου φαινεται!!! Βρε δε θα γεννηθει; Θα τα χλαπακιασεις ολα μετα!!!

Αααααα μα τι αφρατο κοριτσακι ειναι αυτο!!!!! Μπραβο κοριτσι μου που ειναι ολα καλα και καλα θα κανεις να πηγαινεςι και στο γιατρο σου. Μυκητες εχω περασει εκτος εγκυμοσυνης και με την κρεμα περασαν πολυ γρηγορα! Ειμαστε ευπαθεις εκει κατω τωρα τί να κανουμε;

Χαχα κορίτσι Μ θυμήθηκα τα αυτοκόλλητα σας τελικά έχουν κ αποψη.. Εμένα Μ ρωτουσε με ανυπομονησία ποτε θ γεννήσω? Λέω μην το ξαναπείς είμαστε σε κρίσιμο σημείο καλυτερα στον 7ο να γεννήσεις παρα στον 8ο..εχουν γίνει ανυπόμονοι χαχα

• Χαχα 1

k1S4p3.png

@Gogo1994 & @Despoina Mar καλεεεεεε ποσό μεγάλωσαν τα μωράκια σας συμπεθερες❤️ Τι τέλειο το ζευγαράκι!!!! Μπράβο κορίτσια μου!!! 
@Υβόννη μου πες του άντρα σου και μόμπιλε με βρυχηθμό δεινοσαύρου να νανουρίζει τον ραφαηλ Αχαχαχαχαχαχ 

@Marilou77 Κορίτσι μου είναι το τελευταίο τρίμηνο που ρουφάει τρελά το μωρό από σένα γι αυτό κ η πωλείς της ενεργειας.. θα δεις μόλις γεννηθεί πόσες απίστευτες αντοχές στην κούραση κ στην άυπνια θα έχεις που θα λες καλε τι γίνεται ; Πως αντέχω!!!!

Just now, Geo81 είπε:

@Gogo1994 & @Despoina Mar καλεεεεεε ποσό μεγάλωσαν τα μωράκια σας συμπεθερες❤️ Τι τέλειο το ζευγαράκι!!!! Μπράβο κορίτσια μου!!! 
@Υβόννη μου πες του άντρα σου και μόμπιλε με βρυχηθμό δεινοσαύρου να νανουρίζει τον ραφαηλ Αχαχαχαχαχαχ 

@Marilou77 Κορίτσι μου είναι το τελευταίο τρίμηνο που ρουφάει τρελά το μωρό από σένα γι αυτό κ η πωλείς της ενεργειας.. θα δεις μόλις γεννηθεί πόσες απίστευτες αντοχές στην κούραση κ στην άυπνια θα έχεις που θα λες καλε τι γίνεται ; Πως αντέχω!!!!

@Φραουλίνο εγώ κ γάλα κ γιαουρτάκια 2% τρώω από την προηγούμενη εγκυμοσύνη λόγω οριακού διαβήτη κυησησ ,και αποφεύγω την σοκολάτα τα κοκκινιστα ,τα τηγανητά κ φυσικά τις μεγάλες ποσότητες ... έχω βρει ότι με ανακουφίζει το αβοκάντο και ο λιναρόσπορος ... έχω σταματήσει επίσης το βραδινό πίνω ένα ποτηρι γάλα με ένα φρούτο κ σηκώνομαι καλύτερα γενικά...

αυριο έχω την καμπύλη ζαχαρου κορίτσια κ μετά φεύγουμε το απόγευμα για λιμενι κ οιτυλο! 

11 ώρες πρίν, Καντι είπε:

Χαχαχα ο δικος μου σχεδιάζει να αγοράσει το PlayStation 5 που θα βγει προσεχώς για να παίζουνε.... τον γειωσα βεβαια του πα σε 10 χρόνια που αρχίσει το παιδί να παίζει PlayStation θα έχουν βγει καινούργια και να μην ετοιμάζεται.

Με το καλό μανούλα η β επιπέδου !!! Σε έχω στο μυαλό μου και πάντα μπαίνω να διαβάζω νέα σου!!! 

Just now, Gogo1994 είπε:

Ωραιααα μερουλα θα είναι θα μπεις μετά τη γ επιπέδου κατευθείαν στο κλίμα.

Όχι καλααα δεν είναι η γιατρός μάλλον της έκανε καλό η άδεια χαχχαχ

Κορίτσια σας προτείνω το γάλα αμυγδάλου με έξτρα πρωτεινη κ ορωτεινη έχει κ ασβέστιο πολύ κ μπορείτε να το συνδυάσετε κ με το μαγνήσιο χωρίς να περιμένετε

Αυτό σκέφτηκα κ εγώ για την γιατρό σου Αχαχαχαχ πρέπει να της έκαναν καλό οι διακοπές χιχιχιχι

• Μου αρέσει 6
  • Ευχαριστώ 1

vWRfp2.png
r1qtp2.png

Διαφημίσεις

Just now, Despoina Mar είπε:

Μεχρι τωρα δεν είχα ενόχληση αλλά από προχθες αρχισα να αισθάνομαι εσωτερικά ερεθισμό.. Εγώ έβαλα 10 κιλά μέχρι στιγμής και σοκαριστικά πολυ ευκολα βάζω ενώ τρώω όπως πριν:-|

Χαχα κορίτσι Μ θυμήθηκα τα αυτοκόλλητα σας τελικά έχουν κ αποψη.. Εμένα Μ ρωτουσε με ανυπομονησία ποτε θ γεννήσω? Λέω μην το ξαναπείς είμαστε σε κρίσιμο σημείο καλυτερα στον 7ο να γεννήσεις παρα στον 8ο..εχουν γίνει ανυπόμονοι χαχα

Και εγώ στα 12 είμαι ασε δεσποινακι τουλάχιστον τώρα βάζω λιγότερα.στον 6ο έγινε μπαμ αλλά δε πειράζει

yRr5p2.png

Just now, Geo81 είπε:

@Φραουλίνο εγώ κ γάλα κ γιαουρτάκια 2% τρώω από την προηγούμενη εγκυμοσύνη λόγω οριακού διαβήτη κυησησ ,και αποφεύγω την σοκολάτα τα κοκκινιστα ,τα τηγανητά κ φυσικά τις μεγάλες ποσότητες ... έχω βρει ότι με ανακουφίζει το αβοκάντο και ο λιναρόσπορος ... έχω σταματήσει επίσης το βραδινό πίνω ένα ποτηρι γάλα με ένα φρούτο κ σηκώνομαι καλύτερα γενικά...

αυριο έχω την καμπύλη ζαχαρου κορίτσια κ μετά φεύγουμε το απόγευμα για λιμενι κ οιτυλο! 

Με το καλό μανούλα η β επιπέδου !!! Σε έχω στο μυαλό μου και πάντα μπαίνω να διαβάζω νέα σου!!! 

Αυτό σκέφτηκα κ εγώ για την γιατρό σου Αχαχαχαχ πρέπει να της έκαναν καλό οι διακοπές χιχιχιχι

Γαλα αμυγδαλου έπινα κ εγώ αλλά μετά ανακάλυψα τη καρυδα κ Μ αρεσε περισσοτερο χαχα.. Καλη επιτυχία Γ αυριο δεν είναι τπτ κ μετα καλές διακοπουλες

Just now, Gogo1994 είπε:

Και εγώ στα 12 είμαι ασε δεσποινακι τουλάχιστον τώρα βάζω λιγότερα.στον 6ο έγινε μπαμ αλλά δε πειράζει

Διάβασα ότι στο τελευταίο τρίμηνο παιρνεις σίγουρα 5 άρα έχουμε ακόμα δρόμο :roll:

k1S4p3.png

Just now, Υβόννη είπε:

Χάχαχα έτσι ούτε υδατάνθρακες για το ζάχαρο ούτε λιπαρά για τη χολή μια χαρά.. Πεινασμένη μεν μοντελαρα δε!

Ειρήνη μου καλά έκανες και κοιμήθηκες με τόση κούραση που περνάς αυτές τις μέρες! Αντε κοντεύει η ώρα που θα καθίσεις και η μόνη έννοια θα είναι οι ετοιμασίες για το μπεμπακο σας!!! :)

Ο πόνος καλά κρατεί, με ζοριζει και όταν ανασαίνω βαθιά, θα πάω να το δω και με υπέρηχο άμεσα αλλά ναι με τη διατροφή θα το βρω σιγά σιγά!! 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 43 λεπτά , Υβόννη είπε:

Τί καλα που θα ερθει και ο αντρας σου!!!! Μα με αυτο τον ιο τους εχω λυπηθει τους δολιους μωρε...Εμενα εχει δει καρδια στον πρωτο υπερηχο και τη β'επιπεδου μονο...Και η αληθεια ειναι τον θελω κι εγω μαζι για μενα! Αλλα υπομονη!!

Ααααα εχεις κολλητη με αγορακι! Καλα πρωτα κολληταρια θα γινουν τα παιδακια σας!!! Τωρα με την κουνια, δεν βαφεται λες; Επισης αν βαλεις παντα, μαξιλαρι κτλ φαινεται πολυ εντονα οτι ειναι καφε; Καλα εχεις χρονο αν το σκεφτεις!

Εγω σιγα σιγα ψωνιζω, αλλα δε θα παρουμε απειρα ακομη. Εχουμε καροτσι, λικνο, συρταριερα με πειρατη (χεχεχχε), μπανιεριτσα ΙΚΕΑ, καποια απο την προικουλα σιγα σιγα μαζευουμε και μια αλλαξιερα ειναι στα αμεσα σχεδια. Τα υπολοιπα οταν ερθει με το καλο και δουμε τι βολευει, γιατι ειναι πολυ μικρο το σπιτι και πρεπει να σκεφτουμε πρακτικα λιγακι!

Βρε Καντι μου ποτε διαβαζα οτι εμεινες εγκυος ποτε περασε ο καιρος!!! Πολυ συγκινουμαι!!!

Κι εμενα στην αυχενική και στην β , που θα έρθει.

Ή που θα γίνουν κολλητάρια ή που χτυπιούνται ατελείωτα χαχαχα.

Την κούνια δεν μπορώ να την βάψω γιατι θυμαμαι οτι της άρεσε παρά πολυ το χρωμα οταν το πηρε και επισης εχει μονο ενα παιδακι και σκέφτεσαι για δεύτερο.

Λίκνο κι εγω θελω να παρω σίγουρα , μου αρέσουν αυτα που έχουν φερμουάρ και κατεβαίνει η μια πλευρά.

Απο την μια ξερω πως ολα αυτα ειναι για τοσο λιγο χρονικό διάστημα και απο την αλλη θελω να αγοράσω ολόκληρο το σύμπαν!

Ασε ποτε περασε ο καιρός , κοιτάζω την κοιλιά μου και δεν το πιστεύω οτι εχει μωρο μεσα. Όλο νέους στόχους βάζω.

• Μου αρέσει 1

wRSzp2.pngUIzHp2.png

Just now, Καντι said:

Κι εμενα στην αυχενική και στην β , που θα έρθει.

Ή που θα γίνουν κολλητάρια ή που χτυπιούνται ατελείωτα χαχαχα.

Την κούνια δεν μπορώ να την βάψω γιατι θυμαμαι οτι της άρεσε παρά πολυ το χρωμα οταν το πηρε και επισης εχει μονο ενα παιδακι και σκέφτεσαι για δεύτερο.

Λίκνο κι εγω θελω να παρω σίγουρα , μου αρέσουν αυτα που έχουν φερμουάρ και κατεβαίνει η μια πλευρά.

Απο την μια ξερω πως ολα αυτα ειναι για τοσο λιγο χρονικό διάστημα και απο την αλλη θελω να αγοράσω ολόκληρο το σύμπαν!

Ασε ποτε περασε ο καιρός , κοιτάζω την κοιλιά μου και δεν το πιστεύω οτι εχει μωρο μεσα. Όλο νέους στόχους βάζω.

Να αγορασεις οτι σε ευχαριστει!!!! Να το ζησεις!!!Και αν θες κουνια λευκη να παρεις αυτη που θες. Οταν αρχισεις τις αγορες και θα ερθουν τα πρωτα μωρουδιακια ειναι μεγαλο σοκ! Εμεις κοιμομασταν με το καροτσι διπλα μας μερες χαχαζα! 

Τετοιο λικνο μας πηρε δωρο η κολλητη μου! Πηραμε μαρκα neste που ειναι πολυ πολυ οικονομικο και παρεχει οτι και της κικο το πανακριβο! Καλα οταν ξεκινησεις με το καλο θα μπεις να μας ρωτας!!!! 

• Μου αρέσει 1

oz5Vp2.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κοριτσιαααααααα...Μεγάλη μερα η σημερινή...έκανα τις μηνιαίες εξετάσεις και την καμπύλη σακχάρου και όλα καλά...δε θυμάμαι τιμές αλλά τις έστειλα κατευθείαν στο γιατρό μου και είπε ότι όλα είναι καλά και ότι μπορώ να τρώω παγωτά άφοβα!!!!

Παραγγείλαμε επίσης κρεβατάκι,συρταριερα,τριλογία καρότσι και μια αλλαξιερα από αφρολεξ για να τη βάλω πάνω στη συρταριερα!

• Μου αρέσει 9

n41pp3.png

Just now, Papakι είπε:

Καλησπέρα κοριτσιαααααααα...Μεγάλη μερα η σημερινή...έκανα τις μηνιαίες εξετάσεις και την καμπύλη σακχάρου και όλα καλά...δε θυμάμαι τιμές αλλά τις έστειλα κατευθείαν στο γιατρό μου και είπε ότι όλα είναι καλά και ότι μπορώ να τρώω παγωτά άφοβα!!!!

Παραγγείλαμε επίσης κρεβατάκι,συρταριερα,τριλογία καρότσι και μια αλλαξιερα από αφρολεξ για να τη βάλω πάνω στη συρταριερα!

Τι όμορφα νέα έχεις κοπέλα μου.μπραβο αρχικά που μπορείς να τρως παγωτακι.και καλορίζικος οι αγορές σας.

• Ευχαριστώ 1

yRr5p2.png

Just now, Papakι said:

Τελεια νεαααα με το ζαχαρο!! Παει και αυτο! Καλοριζικα τα επιπλακια σας!!!!! Μς το καλο να τα χαρει η μπεμπα σας!!!

• Ευχαριστώ 1

oz5Vp2.png

Κορίτσια καλησπέρα, πώς είμαστε;;;;;;; Ψώνια ξεκινήσατε;;;; Εγώ περιμένω Σεπτέμβρη να με πληρώσει το ΙΚΑ από Μάρτη μαζεμένα και θα ξεκινήσω.... 
ΕΡΩΤΗΣΗ τι θα προτιμούσατε;;; Καρότσι 3 σε 1 (με κανονικό πορτ μπεμπέ και κάθισμα αυτοκινήτου) Η καρότσι 2 σε 1 (μόνο με το κάθισμα αυτοκινήτου δλδ) καιι λίκνο;;;;;

4DTxp3.png 47gQp3.png

Just now, MinakiG είπε:

Κορίτσια καλησπέρα, πώς είμαστε;;;;;;; Ψώνια ξεκινήσατε;;;; Εγώ περιμένω Σεπτέμβρη να με πληρώσει το ΙΚΑ από Μάρτη μαζεμένα και θα ξεκινήσω.... 
ΕΡΩΤΗΣΗ τι θα προτιμούσατε;;; Καρότσι 3 σε 1 (με κανονικό πορτ μπεμπέ και κάθισμα αυτοκινήτου) Η καρότσι 2 σε 1 (μόνο με το κάθισμα αυτοκινήτου δλδ) καιι λίκνο;;;;;

Εξαρτάται από το τι θέλεις, τι χώρους έχεις και βασικά τι θέλεις να διαθέσεις..

εμεις πήραμε απλά καρότσι δλδ έχει τη θέση κανονικά κ ξαπλώνει τελείως για να μπαίνει το νινί από νεογέννητο..αλλά είχαμε περιορισμό χώρου..δλδ πορτ μπεμπέ κ το αυγό δε θα μας βόλευε..επίσης εφοσον πήραμε τέτοιο καρότσι θα πάρουμε κάθισμα αυτοκινήτου που θα είναι για 0-36 μηνών..κάθε επιλογή έχει τα υπέρ έχει κ τα κατά..στη δίκη μας περίπτωση το κατά είναι ότι όσο θα είναι μικρούλα θα πρέπει να τη βαζουμε στο κάθισμα αυτοκινήτου κ να τη βγάζουμε κ να τη βαζουμε στο καρότσι ..ενώ αν παίρναμε αυγό δε θα το είχαμε αυτό..αλλά εξοικονομήσαμε κάποια χρήματα κ χώρο..γιατί ούτε θέλω να σκέφτομαι που θα έμπαιναν το πορτ μπεμπέ κ το αυγό κτλ.(έχουμε μικρό σπίτι κ περιορισμένο αποθηκευτικό χώρο)

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...