Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 24 λεπτά , Eternity είπε:

@Lila86αποφάσισα τελικά να το κάνω Τρίτη πρωί το τεστ, πριν πάω για χοριακη γιατί αύριο θα λείπει ο άντρας μου και αφού Τρίτη πρωί μπορεί να είναι μαζί μου, νιώθω καλύτερα έτσι... Σιγά, μια μερούλα ακόμη. Ήθελα να ρωτήσω, πρέπει μόνο με πρωινά ουρα έτσι δεν είναι? Επίσης επειδή το βράδυ βάζω το cyclogest, θα έχω θέμα με τα ουρα το πρωί για το τεστ? 

Επειδή είχα κι εγώ θέμα με το ενδομήτριο και ακύρωσαμε 5 φορές την εμβρυομεταφορα να σου πω τι αποφάσισα εγώ να κάνω καθότι και βελονισμό είχα κάνει και διαφορά δεν είδα καμία. Αποφάσισα έτσι για να μην πω ότι δεν το έκανα κιόλας prp ενδιμητριου. Γίνεται στο γραφείο του γιατρού, χωρίς αναισθησία και καθόλου πόνο. Το έκανα 5 ημέρες πριν την εμβρυομεταφορα, δεν ξέρω τι αποτέλεσμα είχε βέβαια, αν αποτύχει η προσπάθεια θα πάω να κάνω από περιέργεια έναν υπέρηχο στον επόμενο κύκλο. Φίλη μου πάντως που έχει κάνει prp ωοθηκών ειδε διαφορά. Ο γιατρός μου μου έλεγε ότι δε χρειάζεται να το κάνουμε επειδή ήταν το ενδομήτριο 6,9 και πολύ καλό στο σχήμα όμως εγώ του το είχα ξεκαθαρίσει από την αρχή. Με κάτω από 7,5 δεν πάω, κάτι το οποίο δε θα κατάφερνα μόνη μου. 

Αυτό το prp ενδομητρίου πρώτη φορά το ακούω. Δεν έχουμε συζητήσει ακόμα αυτό το θέμα. Εχουμε μια αντιμετώπιση τύπου πάμε βήμα βήμα και λύνουμε ένα ένα τα προβλήματα. Αλλά το σημειώνω να το συζητήσω μαζί του όταν έρθει αυτή η ώρα. Σ ευχαριστώ! 
      Καλή επιτυχία να έχεις, να πάρεις ευχάριστα νέα. 🤞

• Ευχαριστώ 1

Μανούλες Νοεμβρίου 2020

Recommended Posts

Just now, Φραουλίνο είπε:

Καλημέρα κορίτσια!!! @Gogo1994 1200 έφτασε ο μπεμπαρος;;!! Εντάξει κοντά πέσατε και οι δύο δεν μπορώ να πω.. :DΑντε με το καλό γλυκιά μου και η γ επιπέδου, όλα μια χαρά θα είναι! Πότε είχες πει ότι την έχεις 20κατι Αυγούστου καλά θυμάμαι;; 

Ενθουσιάστηκα κ εγωω με το 1.200

29 την έχω κ 31 θα πάω στη γιατρό πάλι να τη δούμε μαζί τη γ επιπέδου κ να μου κάνει κ καλλιέργει κολπικού υγρού.Αχ χάρηκα σήμερα αλλά φοβάμαι τώρα για τη γ επιπέδου.θα πάω κ θα κρατάω σφιχτά μια εικόνα της Παναγίτσας όλη την ώρα.ετσι θα νιώθω πολύ δύναμη

• Μου αρέσει 3

yRr5p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 13k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Υβόννη

2014

• MumMaria

1926

• Gogo1994

1397

• Despoina K

1058

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Just now, Depykal είπε:

Καλημερα κοριτσια μου...

@Gogo1994 αντε με το καλο να τον δεις..

Εμενα με επιασε ενας πονος κατω απ το στηθος, με το που σκεπαστηκα  κ ζεσταθηκα μου περασε κ ξανακοιμηθηκα αλλα ειδα στον υπνο μου ψαρια..ελπιζω να μην παρω καμια λαχταρα...

Κάτω από το στήθος που εννοείς κορίτσι μου, στο διάφραγμα - στομάχι;; Τι είδους πόνος δλδ; 

Just now, Gogo1994 είπε:

29 την έχω κ 31 θα πάω στη γιατρό πάλι να τη δούμε μαζί τη γ επιπέδου κ να μου κάνει κ καλλιέργει κολπικού υγρού.Αχ χάρηκα σήμερα αλλά φοβάμαι τώρα για τη γ επιπέδου.θα πάω κ θα κρατάω σφιχτά μια εικόνα της Παναγίτσας όλη την ώρα.ετσι θα νιώθω πολύ δύναμη

Μπράβο 29 θυμόμουν αλλά λέω μην πω βλακεια γιατί πέφτει Σάββατο και λέω λάθος θα κάνω! Όλα μια χαρά θα πάνε, γιατί φοβάσαι Γωγω μου, περιμένεις να ελέγξετε κάτι; 

Κατι θυμάμαι δηλαδή για ένα κομβιο στην καρδούλα αλλά αν εννοείς αυτό δεν υπάρχει λόγος να ανησυχείς κορίτσι μου, τι σου έχουν πει; Είναι τόσο συχνό! 

Κάτω από το στήθος που εννοείς κορίτσι μου, στο διάφραγμα - στομάχι;; Τι είδους πόνος δλδ; 

Μπράβο 29 θυμόμουν αλλά λέω μην πω βλακεια γιατί πέφτει Σάββατο και λέω λάθος θα κάνω! Όλα μια χαρά θα πάνε, γιατί φοβάσαι Γωγω μου, περιμένεις να ελέγξετε κάτι; 

Κατι θυμάμαι δηλαδή για ένα κομβιο στην καρδούλα αλλά αν εννοείς αυτό δεν υπάρχει λόγος να ανησυχείς κορίτσι μου, τι σου έχουν πει; Είναι τόσο συχνό! 

Αυτό φοβάμαι κοπέλα μου...να δω αν υπάρχει κάποια αλλαγή.κ φυσικά να πηγαίνουν κ όλα τα άλλα καλα

yRr5p2.png

Just now, Gogo1994 είπε:

Αυτό φοβάμαι κοπέλα μου...να δω αν υπάρχει κάποια αλλαγή.κ φυσικά να πηγαίνουν κ όλα τα άλλα καλα

Εγω αυτό το ακούω παρα πολύ συχνά πάντως και δεν ανησυχεί! Μακάρι να έχει εξαφανιστεί κιόλας να ηρεμήσεις τελείως Γωγουλα μου αλλά όπως και να χει δεν θα είναι κάτι!! Άντε θα περάσουν οι μέρες γρήγορα, τώρα μείνε στο ότι τον είδατε τον κούκλο σας και τα παίρνει ωραιότατα τα κιλακια του και η ανάπτυξη του είναι μια χαρά!! :)

Εγω αυτό το ακούω παρα πολύ συχνά πάντως και δεν ανησυχεί! Μακάρι να έχει εξαφανιστεί κιόλας να ηρεμήσεις τελείως Γωγουλα μου αλλά όπως και να χει δεν θα είναι κάτι!! Άντε θα περάσουν οι μέρες γρήγορα, τώρα μείνε στο ότι τον είδατε τον κούκλο σας και τα παίρνει ωραιότατα τα κιλακια του και η ανάπτυξη του είναι μια χαρά!! :)

Σε ευχαριστώ κοριτσάκι μου.Η Παναγίτσα να μας δίνει δύναμη

• Μου αρέσει 2

yRr5p2.png

Διαφημίσεις

Μαλλον στομαχι πρεπει να ηταν κ μαλλον κρυωσα...να σου πω την αληθεια δεν μπορω να εξηγησω τι πονος ηταν...ηταν συνεχομενος αλλα μολις σκεπαστηκα κ ζεσταθηκα περασε κατευθειαν κ με το που ξυπνησα πηγα τουαλετα, οποτε κατι τετοιο ηταν...

BDoAp3.png

Καλησπερα κορίτσια κ εγώ μόλις γυρισα απο τ πρωτο ραντεβου ατ νοσοκομείο.. Γ 1 ραντεβου σε βλέπουν παντου στα επόμενα Μ είπαν καρδιοτοκογραφο κανεις.. Επίσης γτ επόμενο μήνα δεν Μ έγραψαν αίμα κ ουρα:roll: Γ αυτό τ λόγο θ συνεχίσω ν πηγαινω και στον δικό Μ μέχρι τέλους Γ ν Μ τσεκάρει κανονικά.. Η μικρή έφτασε 1450 κ όλα είναι καλά.. Την τρίτη έχω ραντεβου κ στον δικό Μ... Όσο Γ τ υγρά έχω μύκητες π έδωσε υποθετα κ κρέμα και κρέμα και για τον άντρα μου αυτααααα

• Μου αρέσει 7

k1S4p3.png

Just now, Depykal είπε:

Μαλλον στομαχι πρεπει να ηταν κ μαλλον κρυωσα...να σου πω την αληθεια δεν μπορω να εξηγησω τι πονος ηταν...ηταν συνεχομενος αλλα μολις σκεπαστηκα κ ζεσταθηκα περασε κατευθειαν κ με το που ξυπνησα πηγα τουαλετα, οποτε κατι τετοιο ηταν...

Ε ναι μωρέ το στομάχι θα ήταν! Δεν μας τα λένε καλά τα στομάχια μας τελευταία γενικότερα.. Σημασία έχει ότι πέρασε μην ανησυχείς όλα καλά! 

• Μου αρέσει 1

Just now, Despoina Mar είπε:

Καλησπερα κορίτσια κ εγώ μόλις γυρισα απο τ πρωτο ραντεβου ατ νοσοκομείο.. Γ 1 ραντεβου σε βλέπουν παντου στα επόμενα Μ είπαν καρδιοτοκογραφο κανεις.. Επίσης γτ επόμενο μήνα δεν Μ έγραψαν αίμα κ ουρα:roll: Γ αυτό τ λόγο θ συνεχίσω ν πηγαινω και στον δικό Μ μέχρι τέλους Γ ν Μ τσεκάρει κανονικά.. Η μικρή έφτασε 1450 κ όλα είναι καλά.. Την τρίτη έχω ραντεβου κ στον δικό Μ... Όσο Γ τ υγρά έχω μύκητες π έδωσε υποθετα κ κρέμα και κρέμα και για τον άντρα μου αυτααααα

Νταρντανουλα η νύφη μου.μπραβι Δεσποινάκι.Και εγώ λογικά θα έχω ακόμα μηκυτες θα δούμε μετά τη καλλιέργεια.

yRr5p2.png

Just now, Despoina Mar είπε:

Αααχ άλλο θρεφταρακι απο κει, τι ωραία ρε κορίτσια πως μεγαλώνουν έτσι τα άτιμα!! :wub: Εννοείται να συνεχίσεις να πηγαίνεις στο γιατρό σου να σε τσεκάρει! Βαζε τώρα και τα φαρμακακια που σου έδωσε και θα φύγουν και οι μύκητες Δεσποινάκι και η άσχημη αίσθηση που έχεις!! 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Γεια σας αγαπημενες μου τί κανετε; Σας διαβαζω λιγο αποσπασματικα απο το πρωι λογω εργασιας αλλα τωρα διαλειμμα για φαγητο και ειπα να σας γραψω! Καταρχην βρηκε ο αντρας μου κατι παξιμαδια Κρητικα και εκανα ενα ντακος και εφαγα για μεσημερι!!! Σαν μικρο παιδι εκανα απο τη χαρα μου χιχιχιχι!! Να ειχαμε και ντοματες της προκοπης εδω, αλλα δεν πειραζει ας μην ειμαι πλεονεκτης χιχι!

Just now, Gogo1994 said:

Γωγουλα μου πηγε ο Σταυρουλης μας 1.200!!!! Μα τί καλα!!!!!! Πώς ηταν η εξεταση σημερα, τί εκανε ο μικρουλης σου;

Με το καλο η γ'επιπεδου τωρα! Μη φοβασια, στη γ'επιπεδου τεσταρουν πώς τρωει το μωρο απο τον πλακουντα βασικα, το λεγομενο ντοπλερ. Αυτο στο κανει λογικα και η γιατρος καθε φορα, παιρνει και το μωρακι μας βαρος οποτε μην το σκεφτεσαι καν! Οπως και να εχει να παρεις την εικονιτσα μαζι να σου δινει δυναμη!!!!!

9 hours ago, Φραουλίνο said:

Ναι Ειρήνη μου γλυκιά η αλήθεια είναι ότι το χω με τη διατροφή δεν μου είναι πολύ δύσκολο! Βέβαια και λίγο που τρώω πάλι θα πονέσω μετά δεν αποφεύγεται αλλά αν κάνω να φάω μεγάλο γεύμα το τι περνάω μετά δεν περιγράφεται.. 

Τις προάλλες που έφαγα μπόλικο και είχε και τηγανιτη πατάτα (πριν μου πει ο γιατρός για χολή κλπ) από τους πόνους στο στήθος και την πλάτη νόμιζα ότι παθαίνω έμφραγμα, αφού είχα σηκωθεί όρθια και δεν ήξερα τι να κάνω μέχρι που άρχισα να χάνω τις αισθήσεις μου, μου μιλούσε ο άντρας μου και δεν άκουγα καλά.. Άστα! Κρίση χολής μου είπε ο γιατρός οπότε από εδώ και πέρα ποσότητες για να φάει σπουργίτι.. 

Εγω έκανα β επιπέδου 23w3d και ήταν 570 και μετά από μια εβδομάδα 700 γραμμάρια! Μια χαρά τα ακούω τα νούμερα σου φυσιολογικοτατα!! 

Χαχαχαχαχαχα κλαίω με τον άντρα σου!!! Μια χαρά σας βρίσκω και αφού καταλήξατε σε τόσο ωραίο θέμα τέλεια Ειρηνακι μου!! :D Υπέροχος θα γίνει ο χώρος του Ραφαηλακου σας είμαι σίγουρη!!! 

Φραουλινο μου σημερα σε σκεφτομουν στον υπνο μου, γιατι διαβασα το μνμ σου πριν κοιμηθω αλλα κουτουλουσα για να σου γραψω!!! Εβλεπα μετα ομως ονειρο οτι σου εγραψα λεει χαχαχα!!

Πώς εισαι σημερα με τον πονο; Κοιτα, αν βρεις ακριβως ποιες τροφες να αποφυγεις νομιζω θα ανακουφιστεις πολυ. Σκεφτομουν μηπως ρωτουσες και ενα διατροφολογο για καμια γενικη οδηγια. Θα βρεις παντως ενα μπουσουλα, τωρα που ξερεις οτι ειναι θεμα διατροφης με λιγο πειραμα θα βρεις τι σε ανακουφιζει. Αχ σε θελει η κορη μοντελαρα μου φαινεται!!! Βρε δε θα γεννηθει; Θα τα χλαπακιασεις ολα μετα!!!

Just now, Despoina Mar said:

Αααααα μα τι αφρατο κοριτσακι ειναι αυτο!!!!! Μπραβο κοριτσι μου που ειναι ολα καλα και καλα θα κανεις να πηγαινεςι και στο γιατρο σου. Μυκητες εχω περασει εκτος εγκυμοσυνης και με την κρεμα περασαν πολυ γρηγορα! Ειμαστε ευπαθεις εκει κατω τωρα τί να κανουμε;

• Μου αρέσει 1

oz5Vp2.png

Just now, Υβόννη είπε:

Γεια σας αγαπημενες μου τί κανετε; Σας διαβαζω λιγο αποσπασματικα απο το πρωι λογω εργασιας αλλα τωρα διαλειμμα για φαγητο και ειπα να σας γραψω! Καταρχην βρηκε ο αντρας μου κατι παξιμαδια Κρητικα και εκανα ενα ντακος και εφαγα για μεσημερι!!! Σαν μικρο παιδι εκανα απο τη χαρα μου χιχιχιχι!! Να ειχαμε και ντοματες της προκοπης εδω, αλλα δεν πειραζει ας μην ειμαι πλεονεκτης χιχι!

Γωγουλα μου πηγε ο Σταυρουλης μας 1.200!!!! Μα τί καλα!!!!!! Πώς ηταν η εξεταση σημερα, τί εκανε ο μικρουλης σου;

Με το καλο η γ'επιπεδου τωρα! Μη φοβασια, στη γ'επιπεδου τεσταρουν πώς τρωει το μωρο απο τον πλακουντα βασικα, το λεγομενο ντοπλερ. Αυτο στο κανει λογικα και η γιατρος καθε φορα, παιρνει και το μωρακι μας βαρος οποτε μην το σκεφτεσαι καν! Οπως και να εχει να παρεις την εικονιτσα μαζι να σου δινει δυναμη!!!!!

Ειρηνακι μου ναι καλό είναι το ντοπλερ που μου έκανε σήμερα 

Ναι ο Σταυρουλης είναι πλέον πάνω από κιλακι.

Αχ τι ωραίος ο ντάκος κ εγώ τον θέλω τελευταία αλλά με ανθότυρο μη ξεφεύγω κιόλας.

Α δε σας είπα της είπα ότι έκοψα αλάτι γραβιέρα φέτα κ ότι που κ που κανένα γλυκάκι τρωω κ Μ είπε ότι δε τη πειραζει.ουαουυυυ χαρά εγώ.μονο 2 κιλακια πάνω κ μου είπε κ μπράβο.Αλλες λέει μετά το 15 Αυγούστο πήραν 6 

• Χαχα 3

yRr5p2.png

2 hours ago, Καντι said:

Η αλήθεια ειναι οτι 3d έκανα και στην αυχενική και ήδη εχω τρελαθεί απο το θαύμα που συντελείται. Θα έρθει ο ανδρας μου γι αυτο έκλεισα και το ραντεβού στο ιατρείο του εμβρυογενετιστη και όχι στην κλινικη.

Εχω καρότσι, εχω ολα τα ρούχα απο την κολλητή μου που γέννησε ακριβως ενα χρόνο πριν απο την μερα που θα γεννηθεί ο μπεμπης. Και αμφιταλαντεύομαι για την κούνια που θελει να μου δώσει μια φιλη η δίκη της ειναι πολυ πιο ακριβή απο αυτές που κοιτάζω , αλλα θα ηθελα λευκα έπιπλα κι αυτη ειναι καφε

εσυ ψώνισες; Σε τι φαση ειστε;.

Τί καλα που θα ερθει και ο αντρας σου!!!! Μα με αυτο τον ιο τους εχω λυπηθει τους δολιους μωρε...Εμενα εχει δει καρδια στον πρωτο υπερηχο και τη β'επιπεδου μονο...Και η αληθεια ειναι τον θελω κι εγω μαζι για μενα! Αλλα υπομονη!!

Ααααα εχεις κολλητη με αγορακι! Καλα πρωτα κολληταρια θα γινουν τα παιδακια σας!!! Τωρα με την κουνια, δεν βαφεται λες; Επισης αν βαλεις παντα, μαξιλαρι κτλ φαινεται πολυ εντονα οτι ειναι καφε; Καλα εχεις χρονο αν το σκεφτεις!

Εγω σιγα σιγα ψωνιζω, αλλα δε θα παρουμε απειρα ακομη. Εχουμε καροτσι, λικνο, συρταριερα με πειρατη (χεχεχχε), μπανιεριτσα ΙΚΕΑ, καποια απο την προικουλα σιγα σιγα μαζευουμε και μια αλλαξιερα ειναι στα αμεσα σχεδια. Τα υπολοιπα οταν ερθει με το καλο και δουμε τι βολευει, γιατι ειναι πολυ μικρο το σπιτι και πρεπει να σκεφτουμε πρακτικα λιγακι!

Βρε Καντι μου ποτε διαβαζα οτι εμεινες εγκυος ποτε περασε ο καιρος!!! Πολυ συγκινουμαι!!!

Just now, Gogo1994 said:

Ειρηνακι μου ναι καλό είναι το ντοπλερ που μου έκανε σήμερα 

Ναι ο Σταυρουλης είναι πλέον πάνω από κιλακι.

Αχ τι ωραίος ο ντάκος κ εγώ τον θέλω τελευταία αλλά με ανθότυρο μη ξεφεύγω κιόλας.

Α δε σας είπα της είπα ότι έκοψα αλάτι γραβιέρα φέτα κ ότι που κ που κανένα γλυκάκι τρωω κ Μ είπε ότι δε τη πειραζει.ουαουυυυ χαρά εγώ.μονο 2 κιλακια πάνω κ μου είπε κ μπράβο.Αλλες λέει μετά το 15 Αυγούστο πήραν 6 

Γωγουλα τι επαθε η γιατρος; Ειναι σιγουρα αυτη ή την αλλαξαν; Χαχαχαχαχαχα!! Μια χαρα πανε ολα κοριτσακι μου και μια χαρα και τα κιλακια σου!!! Κοιτα εχουμε τωρα αγχος λιγο παραπανω επειδη πλησιαζουμε κιολας! Ειναι εντονο συναισθηματικα ολο αυτο και ξεσπαει οπου βρει!! Εγω γ'επιπεδου εχω 2/9 και το βραδυ μαθηματα τοκετου χαχαχα!! Μια μερα φουλ θα ειναι αυτη!!

2 hours ago, Marilou77 said:

Καλημέρα κορίτσι μου!, θυμάμαι γραφει βιβλια; θριλερ μηπως χαχαχαχαχα, εγω σκιαχτικα με το που διαβασα για το δόντι οχι να το δω κιόλας χαχαχαχαχα. Τελικα περα απο τη φροντιδα για το μεγαλωμα του μωρου, θα εχουμε κ αυτη για τον αντρουλη μας, παιδακια γίνονται κι αυτοι μωρε, ειδικα οι δικοι μας που θα αποκτησουν κ γιο. Μου αρεσε η ιδεα πειρατες, μπορεις να το συνδυάσεις κ με τον βυθο.

Γελας Μαριλου μου; Γελας αγαπημενη μου; Κατσε να δουμε τι θα σου κουβαλησει κι εσενα, γιατι κι εγω χαμογελουσα με οσα ακουγα για μπαμπαδες και παρε τωρα 10 ωρες για αυτοκολλητα! Μετα καναμε 1 ωρα για καδο απλυτων! Πηραμε ενα ελεφαντακι τελικα! Ο ενας του βρωμουσε ο αλλος του ξινιζε! Περα απο την πλακα, χαιρομαι πολυ που ασχολειται! Οταν ειχα μεινει εγκυος τον ειχα ρωτησει "Χαιρεσαι" και μου λεει "Πολυ, αλλα για σενα"! Πλεον βλεπω οτι εχει δεθει κι εκεινος με το ολο κονσεπτ της πατροτητας και με συγκινει παρα πολυ!!!

Ναι εχει και λιγο βυθο οντως το αυτοκολλητο! Ειχε και βερσιον χωρις καραβι βεβαια το ιδιο αυτοκολλητο, μονο νησι και βυθο, αλλα αφου ηθελε πειρατη, αντε ας βαλουμε και τον πειρατη!!!

4 minutes ago, Depykal said:

Καλημερα κοριτσια μου...

@Gogo1994 αντε με το καλο να τον δεις..

Εμενα με επιασε ενας πονος κατω απ το στηθος, με το που σκεπαστηκα  κ ζεσταθηκα μου περασε κ ξανακοιμηθηκα αλλα ειδα στον υπνο μου ψαρια..ελπιζω να μην παρω καμια λαχταρα...

Κοριτσακι μου μαλλον κρυωσε το στομαχακι σου. Εχε λιγο το νου σου σημερα να το εχεις ζεστο. Δε θα παρεις καμια λαχταρα, κανε το σταυρο σου και ολα καλα. Οι ορμονες κανουν παρτυ τωρα και επηρεαζουν τα ονειρα!

• Μου αρέσει 3

oz5Vp2.png

Just now, Gogo1994 είπε:

Νταρντανουλα η νύφη μου.μπραβι Δεσποινάκι.Και εγώ λογικά θα έχω ακόμα μηκυτες θα δούμε μετά τη καλλιέργεια.

Τώρα διάβασα τ νέα σ συμπεθερουλα, όλα καλά λοιπόν κ εγώ όσο είναι το παλικαρι σας υπολόγιζα κ όταν άκουσα τ κιλά σοκαριστικά.. Κ εγώ τ Τρίτη π θ κάνω κ ουρα στον δικό Μ θα φανεί κ από εκεί.. Στο νοσοκομείο δεν Μ πηρε δείγμα απλά με είδε κ είπε ότι όντως έχω

Αααχ άλλο θρεφταρακι απο κει, τι ωραία ρε κορίτσια πως μεγαλώνουν έτσι τα άτιμα!! :wub: Εννοείται να συνεχίσεις να πηγαίνεις στο γιατρό σου να σε τσεκάρει! Βαζε τώρα και τα φαρμακακια που σου έδωσε και θα φύγουν και οι μύκητες Δεσποινάκι και η άσχημη αίσθηση που έχεις!! 

Ναι ναι γτ δεν παίζει να είμαι στον αέρα χωρίς εξετάσεις αίματος , ουρων κ υπέρηχο... Αλλά να που οι πιο πολλες πανε νοσοκομείο από την αρχή λόγω οικονομικών αλλά ρε κορίτσια Μ φαίνεται πολυ στα τυφλα έτσι δεν ελενχουν τπτ

k1S4p3.png

Just now, Υβόννη είπε:

Τί καλα που θα ερθει και ο αντρας σου!!!! Μα με αυτο τον ιο τους εχω λυπηθει τους δολιους μωρε...Εμενα εχει δει καρδια στον πρωτο υπερηχο και τη β'επιπεδου μονο...Και η αληθεια ειναι τον θελω κι εγω μαζι για μενα! Αλλα υπομονη!!

Ααααα εχεις κολλητη με αγορακι! Καλα πρωτα κολληταρια θα γινουν τα παιδακια σας!!! Τωρα με την κουνια, δεν βαφεται λες; Επισης αν βαλεις παντα, μαξιλαρι κτλ φαινεται πολυ εντονα οτι ειναι καφε; Καλα εχεις χρονο αν το σκεφτεις!

Εγω σιγα σιγα ψωνιζω, αλλα δε θα παρουμε απειρα ακομη. Εχουμε καροτσι, λικνο, συρταριερα με πειρατη (χεχεχχε), μπανιεριτσα ΙΚΕΑ, καποια απο την προικουλα σιγα σιγα μαζευουμε και μια αλλαξιερα ειναι στα αμεσα σχεδια. Τα υπολοιπα οταν ερθει με το καλο και δουμε τι βολευει, γιατι ειναι πολυ μικρο το σπιτι και πρεπει να σκεφτουμε πρακτικα λιγακι!

Βρε Καντι μου ποτε διαβαζα οτι εμεινες εγκυος ποτε περασε ο καιρος!!! Πολυ συγκινουμαι!!!

Γωγουλα τι επαθε η γιατρος; Ειναι σιγουρα αυτη ή την αλλαξαν; Χαχαχαχαχαχα!! Μια χαρα πανε ολα κοριτσακι μου και μια χαρα και τα κιλακια σου!!! Κοιτα εχουμε τωρα αγχος λιγο παραπανω επειδη πλησιαζουμε κιολας! Ειναι εντονο συναισθηματικα ολο αυτο και ξεσπαει οπου βρει!! Εγω γ'επιπεδου εχω 2/9 και το βραδυ μαθηματα τοκετου χαχαχα!! Μια μερα φουλ θα ειναι αυτη!!

Γελας Μαριλου μου; Γελας αγαπημενη μου; Κατσε να δουμε τι θα σου κουβαλησει κι εσενα, γιατι κι εγω χαμογελουσα με οσα ακουγα για μπαμπαδες και παρε τωρα 10 ωρες για αυτοκολλητα! Μετα καναμε 1 ωρα για καδο απλυτων! Πηραμε ενα ελεφαντακι τελικα! Ο ενας του βρωμουσε ο αλλος του ξινιζε! Περα απο την πλακα, χαιρομαι πολυ που ασχολειται! Οταν ειχα μεινει εγκυος τον ειχα ρωτησει "Χαιρεσαι" και μου λεει "Πολυ, αλλα για σενα"! Πλεον βλεπω οτι εχει δεθει κι εκεινος με το ολο κονσεπτ της πατροτητας και με συγκινει παρα πολυ!!!

Ναι εχει και λιγο βυθο οντως το αυτοκολλητο! Ειχε και βερσιον χωρις καραβι βεβαια το ιδιο αυτοκολλητο, μονο νησι και βυθο, αλλα αφου ηθελε πειρατη, αντε ας βαλουμε και τον πειρατη!!!

Κοριτσακι μου μαλλον κρυωσε το στομαχακι σου. Εχε λιγο το νου σου σημερα να το εχεις ζεστο. Δε θα παρεις καμια λαχταρα, κανε το σταυρο σου και ολα καλα. Οι ορμονες κανουν παρτυ τωρα και επηρεαζουν τα ονειρα!

Γελάω απο χαρά, ας διαφωνούνε, το γεγονος κ μονο οτι συμμετέχουν μου αρεσει πολυ κ το βρίσκω πολυ γλυκο. Αχ σημερα βλεπαμε αστεια βιντεο με σκυλακια κ μωρακια, αχ πως τα κοιτουσε. Εχουμε κι εμεις σκυλακι κι ολο έλεγε λες ετσι να κανει κ ο δικος μας; 

Παρατηρησα πως απο ενεργεια ειμαι άδεια εντελώς, ενω ειπα στη μικρη να θα κανουμε κ το συρταρι του μπεμπη, η γλυκουλα χθες ολο μου ελεγε ποτε θα το κανουμε κι εγω της εβαψα καρδουλα στο ενα νυχι για να κερδισω χρονο μεχρι να στεγνώσει, φυσικα δεν το γλυτωσα το καναμε το συρταρι, κ τωρα ρωτω, ετσι θα ειμαι; φταιει η εγκυμοσύνη η μήπως γέρασα; τωρα εχω καουρες κ μεσημεριατικο ελεος.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...