Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κοιτάξτε, εγώ κορίτσια σε όλη την εγκυμοσύνη νύχια δεν έβαψα, μαλλιά που είμαι και ξανθιά τα έκανα ανταύγειες στον 6ο μήνα και πριν γεννησω (εκεί να δείτε χαλι...), έβαλα φυτικό ρόλον για αποσμητικό αλλά σχετικά ζεστό μπάνιο έκανα, όχι καυτό και όχι συνέχεια. Μπορεί να ακουστώ υπερβολική όμως επειδή είχα και ένα ιστορικό αποβολών ήθελα να αποφύγω όσο πιο πολλά γινόταν. Για βαφή μου είχε πει και ο γιατρός όχι. Επίσης ο εμβρυολογος μου είχε πει να αποφεύγω επεξεργασμενα τρόφιμα και καφέ όχι ντεκαφεινε, καλύτερα 1 και κανονικό. Εγώ έπινα ελληνικό και συνήθως μόνο 1. Να παίρνετε οπωσδήποτε φυλλικό και εγώ έπαιρνα και τις neurobion. Προσοχή στο αν έχετε έλλειψη βιταμίνης D και πάντα έλεγχος στο θυρεοειδη για προσαρμογή της δοσης. 

Μανούλες Νοεμβρίου 2020

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 13k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Υβόννη

2014

• MumMaria

1926

• Gogo1994

1397

• Despoina K

1058

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κοριτσακια μου ομορφα, ελπιζω να ξεκουραζεστε ή να κοιμαστε! Εδω ζουμε ιστορικες στιγμες και δεν μπορουσα να μη δε σας γραψω, γιατι γελαω μοναχη μου!

Αγορασαμε για το μπεμπη μας συρταριερα Ικεα Malm με 4 συρταρια και επειδη δεν θελαμε να ειναι ασπρη, ειπαμε να βαλουμε αυτοκολλητα! Ως εδω καλα! Σε αυτο το σημειο να σας πω οτι με τον αντρα μου εχουμε αλλαξει 4 σπιτια ως τωρα και παντα εγω εκανα τη διακοσμιση, εκεινος αντε να μου ελεγε γνωμη αναμεσα σε καποια που δεν μπορουσα να αποφασισω! Τα θεωρουσε λεει ασημαντα αυτα! Αποφασισα ομως να του στειλω αυτοκολλητα να διαλεξουμε παρεα, αφου ειναι για το παιδακι μας! Τί το 'θελα;

Ξεκινω λοιπον και του στελνω σαν ιδεα το θεμα βυθος! Ψαρακια, καβουρακια, κοχυλια, φυκια κτλ! Μπα μου λεει, δεν ταιριαζει τοσο χρωματικα με το σαλονι μας (what?? το ειπε αυτο ο ανθρωπος που δεν μπορει να συνδυασει χρωμα ουτε στις καλτσες;;;). Οκ κανενα θεμα, επομενη ιδεα το θεμα ζουγκλα! Ελεφαντακια, πιθηκακια, δεντρακια κτλ. Μπα μου λεει, πολυ παιδικο μου κανουν τα ζωακια αυτα (μηπως επειδη ειναι για παιδι λεω εγω τωρα;). Παιρνω μια αναπνοη και λεω τωρα δε μπορει θα τον πετυχω! Εμφανιζω δεινοσαυρους! Σε ποικιλια χρωματων, με δεντρακια κιολας και συννεφακια για την πινελια! Μπα μου λεει, φλωρικοι ειναι αυτοι οι δεινοσαυροι! Αλλα καλη ιδεα το θεμα! Και τί μου στελνει κοριτσια; Απο το Jurassic Park αυτοκολλητα, που το δοντι του τυραννοσαυρου ακομη το σκεφτομαι και σκιαζομαι!!! Οπως καταλαβατε, ο μελλοντικος πατερας παραεχει αποψη και δεν μας βλεπω καλα!!

Καταληξαμε σε νησι και πειρατικο καραβι, ουτε τοσο φλωρικο οπως το ειπε ο αντρας ο βαρυς ουτε ομως και δοντι πτεροδακτυλου!!! Και που να μεγαλωσει ο μικρος κοριτσια! Νομιζω θα γεμισει το σπιτι τυραννοσαυρο, βιντεο γκειμς και νταλικες!!! Αντε και καλα μας ψωνια βρε!

• Χαχα 10

oz5Vp2.png

Just now, Υβόννη είπε:

Κοριτσακια μου ομορφα, ελπιζω να ξεκουραζεστε ή να κοιμαστε! Εδω ζουμε ιστορικες στιγμες και δεν μπορουσα να μη δε σας γραψω, γιατι γελαω μοναχη μου!

Αγορασαμε για το μπεμπη μας συρταριερα Ικεα Malm με 4 συρταρια και επειδη δεν θελαμε να ειναι ασπρη, ειπαμε να βαλουμε αυτοκολλητα! Ως εδω καλα! Σε αυτο το σημειο να σας πω οτι με τον αντρα μου εχουμε αλλαξει 4 σπιτια ως τωρα και παντα εγω εκανα τη διακοσμιση, εκεινος αντε να μου ελεγε γνωμη αναμεσα σε καποια που δεν μπορουσα να αποφασισω! Τα θεωρουσε λεει ασημαντα αυτα! Αποφασισα ομως να του στειλω αυτοκολλητα να διαλεξουμε παρεα, αφου ειναι για το παιδακι μας! Τί το 'θελα;

Ξεκινω λοιπον και του στελνω σαν ιδεα το θεμα βυθος! Ψαρακια, καβουρακια, κοχυλια, φυκια κτλ! Μπα μου λεει, δεν ταιριαζει τοσο χρωματικα με το σαλονι μας (what?? το ειπε αυτο ο ανθρωπος που δεν μπορει να συνδυασει χρωμα ουτε στις καλτσες;;;). Οκ κανενα θεμα, επομενη ιδεα το θεμα ζουγκλα! Ελεφαντακια, πιθηκακια, δεντρακια κτλ. Μπα μου λεει, πολυ παιδικο μου κανουν τα ζωακια αυτα (μηπως επειδη ειναι για παιδι λεω εγω τωρα;). Παιρνω μια αναπνοη και λεω τωρα δε μπορει θα τον πετυχω! Εμφανιζω δεινοσαυρους! Σε ποικιλια χρωματων, με δεντρακια κιολας και συννεφακια για την πινελια! Μπα μου λεει, φλωρικοι ειναι αυτοι οι δεινοσαυροι! Αλλα καλη ιδεα το θεμα! Και τί μου στελνει κοριτσια; Απο το Jurassic Park αυτοκολλητα, που το δοντι του τυραννοσαυρου ακομη το σκεφτομαι και σκιαζομαι!!! Οπως καταλαβατε, ο μελλοντικος πατερας παραεχει αποψη και δεν μας βλεπω καλα!!

Καταληξαμε σε νησι και πειρατικο καραβι, ουτε τοσο φλωρικο οπως το ειπε ο αντρας ο βαρυς ουτε ομως και δοντι πτεροδακτυλου!!! Και που να μεγαλωσει ο μικρος κοριτσια! Νομιζω θα γεμισει το σπιτι τυραννοσαυρο, βιντεο γκειμς και νταλικες!!! Αντε και καλα μας ψωνια βρε!

Χαχαχα ο δικος μου σχεδιάζει να αγοράσει το PlayStation 5 που θα βγει προσεχώς για να παίζουνε.... τον γειωσα βεβαια του πα σε 10 χρόνια που αρχίσει το παιδί να παίζει PlayStation θα έχουν βγει καινούργια και να μην ετοιμάζεται.

• Χαχα 5

wRSzp2.pngUIzHp2.png

Just now, Καντι said:

Χαχαχα ο δικος μου σχεδιάζει να αγοράσει το PlayStation 5 που θα βγει προσεχώς για να παίζουνε.... τον γειωσα βεβαια του πα σε 10 χρόνια που αρχίσει το παιδί να παίζει PlayStation θα έχουν βγει καινούργια και να μην ετοιμάζεται.

Χαχαχαχα!!!! Οτι εχετε ηδη αγορασει τα υπολοιπα και σας λειπει ενα πλειστεισον για το νεογεννητο χαχαχαχα!!! 10 χρονια ε; Αισιοδοξη σε βρισκω κοριτσι μου!! Κανε τα 6-7 αλλα ναι κρατα την ελπιδα για τα 10!!

oz5Vp2.png

Just now, Υβόννη είπε:

Χαχαχαχα!!!! Οτι εχετε ηδη αγορασει τα υπολοιπα και σας λειπει ενα πλειστεισον για το νεογεννητο χαχαχαχα!!! 10 χρονια ε; Αισιοδοξη σε βρισκω κοριτσι μου!! Κανε τα 6-7 αλλα ναι κρατα την ελπιδα για τα 10!!

Όχι ρε ετσι για να τον προσγειώσω, δυστυχως ολα τα πεντάχρονα ξέρουν τι ειναι το PlayStation και αν δεν έχουν σπίτι παίζουν στα σπίτια των φίλων τους.

Νομιζω οτι η πρώτη αγορά που θα κανω για το μωρο ειναι ενα πλυντήριο πιατων γιατι εχει 10 μηνες που μας χάλασε το παλιό και όλο το αναβάλαμε.... 

wRSzp2.pngUIzHp2.png

Διαφημίσεις

Just now, Καντι said:

Όχι ρε ετσι για να τον προσγειώσω, δυστυχως ολα τα πεντάχρονα ξέρουν τι ειναι το PlayStation και αν δεν έχουν σπίτι παίζουν στα σπίτια των φίλων τους.

Νομιζω οτι η πρώτη αγορά που θα κανω για το μωρο ειναι ενα πλυντήριο πιατων γιατι εχει 10 μηνες που μας χάλασε το παλιό και όλο το αναβάλαμε.... 

Ναι δε γλιτωνουμε, νωρις νωρις θα ξεκινησουμε τα ηλεκτρονικα και με τις ευλογιες απο τους μπαμπαδες!!! Πολυ ωραια η αγορα και πρακτικοτατη!!!! Χιχιχιχι

Διαβαζω νεακια κοριτσι μου και πανε δοξα τω Θεω ολα καλα με το μπεμπακο σου!! Ευχομαι καλη β'επιπεδου τωρα και μετα με το καλο μωρουδιακα!!!!!!!!

oz5Vp2.png

Just now, Υβόννη είπε:

Ναι δε γλιτωνουμε, νωρις νωρις θα ξεκινησουμε τα ηλεκτρονικα και με τις ευλογιες απο τους μπαμπαδες!!! Πολυ ωραια η αγορα και πρακτικοτατη!!!! Χιχιχιχι

Διαβαζω νεακια κοριτσι μου και πανε δοξα τω Θεω ολα καλα με το μπεμπακο σου!! Ευχομαι καλη β'επιπεδου τωρα και μετα με το καλο μωρουδιακα!!!!!!!!

Με φοβίζει λιγο η β επιπεδου άντε να δούμε... κι εσυ μετράς αντίστροφα πλεον ! 

Χαζευω απο τωρα κούνιες κλπ. Μέσω ιντερνετ βεβαια, έχουν κατι μικρο εκπτωσεις δεν ξερω αν θα τις κρατήσουν και απο Σεπτέμβρη.

wRSzp2.pngUIzHp2.png

Just now, Καντι said:

Με φοβίζει λιγο η β επιπεδου άντε να δούμε... κι εσυ μετράς αντίστροφα πλεον ! 

Χαζευω απο τωρα κούνιες κλπ. Μέσω ιντερνετ βεβαια, έχουν κατι μικρο εκπτωσεις δεν ξερω αν θα τις κρατήσουν και απο Σεπτέμβρη.

Ολες ειχαμε αγωνια στη β'επιπεδου, λογικο ειναι κοριτσακι μου, αλλα κανε το σταυρο σου και ολα καλα θα πανε!! Θα τον δεις και αναλυτικα! Εγω τρελαθηκα με το 3D και το φατσακι του! Αυτο να σκεφτεσαι, οτι θα δεις το προσωπακι του! Εκτος αν εχει κανα χερι μπροστα!! Θα φυγει και αυτο και ολα θα ειναι μια χαρουλα θα δεις! Ελπιζω να πας με τον αντρα σου μαζι!

Καλα κανεις και χαζευεις!!! Λογικα θα εχει καποιες προσφορες και το Σεπτεμβρη θελω να πιστευω. Εχεις ατομο να σου δωσει και τιποτα δικο του;

oz5Vp2.png

1 ώρα πρίν, Υβόννη είπε:

Χολη ε γλυκουλα μου; Αχ αχ σαραβαλα εχουμε γινει χιχιχι! Παντως αφου το ειχες ηδη μια φορα περασει πλεον ξερεις τί να κανεις παλι καλα. Ελπιζω να μην πεινας ομως! Εγω επειδη με πιεζει στο στομαχι ο μικρος, αυτο που κανω ειναι να τρωω το μισο και μετα απο καμια ωρα πχ το αλλο μισο. Δεν ξερω αν βολευει κατι τετοιο και στην περιπτωση αυτη. Παντως τι ειναι το γυναικειο σωμα...Ακου εχει μεταφερθει η χολη! Απιστευτο!!

Ελπιζω να περνατε καλα παντως και να χαλαρωνετε και ας τρως μιση μεριδα! Να μη ρωτησω ποιος τρωει την αλλη μιση ε;

Μπραβο Φραουλινο μου! Παει και αυτο! Παλι καλα που ειπες τι συμβαινει και σου εδωσε και η @Geo81μας τα φωτα της! Αν λυνεται με διατροφη και δεν πονας μετα, εισαι σουπερ!!! Οκ ξερω ειναι σπαστικο να κανεις διατροφη αλλα νομιζω εσενα δε θα σου ειναι δυσκολο γενικα. Συν οτι οσο μεγαλωνει η κοιλιτσα δεν εχουμε και πολυ χωρο!! Πιτουρο συμμαχος μας Φραουλινο μου! Τρεμε Σκανδιναβιαν, θα μας βλεπεις και θα τρεχεις χιχιχι!

Δημητρουλα μου σε διαβαζα και ενα μεγαλο χαμογελο σχηματιστηκε απο την τοσο θετικη σου αυρα!!! Χαιρομαι παρα πολυ που εισαι χαρουμενη και ευτυχισμενη, σου αξιζει μετα απο τοσο αγωνα που εχεις δωσει!!! Ναι 30 βδομαδα τα καταφερες! Γιουπιιιιιιι!!!! Απο δω και περα ονειρα με ροζ και λιλα φοντο!!! Μονο ονειρα και μονο θετικες σκεψεις!!!!

Ναι Ειρήνη μου γλυκιά η αλήθεια είναι ότι το χω με τη διατροφή δεν μου είναι πολύ δύσκολο! Βέβαια και λίγο που τρώω πάλι θα πονέσω μετά δεν αποφεύγεται αλλά αν κάνω να φάω μεγάλο γεύμα το τι περνάω μετά δεν περιγράφεται.. 

Τις προάλλες που έφαγα μπόλικο και είχε και τηγανιτη πατάτα (πριν μου πει ο γιατρός για χολή κλπ) από τους πόνους στο στήθος και την πλάτη νόμιζα ότι παθαίνω έμφραγμα, αφού είχα σηκωθεί όρθια και δεν ήξερα τι να κάνω μέχρι που άρχισα να χάνω τις αισθήσεις μου, μου μιλούσε ο άντρας μου και δεν άκουγα καλά.. Άστα! Κρίση χολής μου είπε ο γιατρός οπότε από εδώ και πέρα ποσότητες για να φάει σπουργίτι.. 

1 ώρα πρίν, fairy-mary είπε:

Κορίτσια σας έχω ζαλίσει το ξέρω αλλά θέλω να σας κάνω μια ερώτηση.

Πόσο βάρος περίπου είχαν τα μωρά σας στη β επιπέδου;

Εμένα ήταν 469 γρ και 2 εβδομάδες μετά 670 οπως τη μετρησε η εμβρυολογος πριν την αμνιο.

Στη 16η θεση..

Μήπως είναι λίγο χαμηλά;

Τώρα αγχώνομαι μήπως και αυτή δε μεγαλώνει όπως η πρώτη.( γεννήθηκε 35 εβδομάδες 1950)

Εγω έκανα β επιπέδου 23w3d και ήταν 570 και μετά από μια εβδομάδα 700 γραμμάρια! Μια χαρά τα ακούω τα νούμερα σου φυσιολογικοτατα!! 

Just now, Υβόννη είπε:

Χαχαχαχαχαχα κλαίω με τον άντρα σου!!! Μια χαρά σας βρίσκω και αφού καταλήξατε σε τόσο ωραίο θέμα τέλεια Ειρηνακι μου!! :D Υπέροχος θα γίνει ο χώρος του Ραφαηλακου σας είμαι σίγουρη!!! 

5 ώρες πρίν, Υβόννη είπε:

Καλημέρα κορίτσι μου!, θυμάμαι γραφει βιβλια; θριλερ μηπως χαχαχαχαχα, εγω σκιαχτικα με το που διαβασα για το δόντι οχι να το δω κιόλας χαχαχαχαχα. Τελικα περα απο τη φροντιδα για το μεγαλωμα του μωρου, θα εχουμε κ αυτη για τον αντρουλη μας, παιδακια γίνονται κι αυτοι μωρε, ειδικα οι δικοι μας που θα αποκτησουν κ γιο. Μου αρεσε η ιδεα πειρατες, μπορεις να το συνδυάσεις κ με τον βυθο.

Διαφημίσεις

4 ώρες πρίν, Υβόννη είπε:

Ολες ειχαμε αγωνια στη β'επιπεδου, λογικο ειναι κοριτσακι μου, αλλα κανε το σταυρο σου και ολα καλα θα πανε!! Θα τον δεις και αναλυτικα! Εγω τρελαθηκα με το 3D και το φατσακι του! Αυτο να σκεφτεσαι, οτι θα δεις το προσωπακι του! Εκτος αν εχει κανα χερι μπροστα!! Θα φυγει και αυτο και ολα θα ειναι μια χαρουλα θα δεις! Ελπιζω να πας με τον αντρα σου μαζι!

Καλα κανεις και χαζευεις!!! Λογικα θα εχει καποιες προσφορες και το Σεπτεμβρη θελω να πιστευω. Εχεις ατομο να σου δωσει και τιποτα δικο του;

Η αλήθεια ειναι οτι 3d έκανα και στην αυχενική και ήδη εχω τρελαθεί απο το θαύμα που συντελείται. Θα έρθει ο ανδρας μου γι αυτο έκλεισα και το ραντεβού στο ιατρείο του εμβρυογενετιστη και όχι στην κλινικη.

Εχω καρότσι, εχω ολα τα ρούχα απο την κολλητή μου που γέννησε ακριβως ενα χρόνο πριν απο την μερα που θα γεννηθεί ο μπεμπης. Και αμφιταλαντεύομαι για την κούνια που θελει να μου δώσει μια φιλη η δίκη της ειναι πολυ πιο ακριβή απο αυτές που κοιτάζω , αλλα θα ηθελα λευκα έπιπλα κι αυτη ειναι καφε

εσυ ψώνισες; Σε τι φαση ειστε;.

• Μου αρέσει 1

wRSzp2.pngUIzHp2.png

Καλημέρα κορίτσια μου τώρα περιμένω να μπω στη γιατρό.μαλλον δε θα αργήσω πολύ ε κάνα 45 λεπτό μόνο.προοδοςςς χαχαχα

Με τον άντρα μου βάζαμε στοίχημα στα κιλά.Εγω λέω ότι θα είναι 1100 κ εκείνος 1170 του λέω μακάρι να έχεις εσύ δίκιοοο.ο μικρουλης μουυυ θέλω να τον δω 

• Μου αρέσει 5

yRr5p2.png

Καλημερα κοριτσια μου...

@Gogo1994 αντε με το καλο να τον δεις..

Εμενα με επιασε ενας πονος κατω απ το στηθος, με το που σκεπαστηκα  κ ζεσταθηκα μου περασε κ ξανακοιμηθηκα αλλα ειδα στον υπνο μου ψαρια..ελπιζω να μην παρω καμια λαχταρα...

• Μου αρέσει 1

BDoAp3.png

Καλημέρα κορίτσια!!! @Gogo1994 1200 έφτασε ο μπεμπαρος;;!! Εντάξει κοντά πέσατε και οι δύο δεν μπορώ να πω.. :DΑντε με το καλό γλυκιά μου και η γ επιπέδου, όλα μια χαρά θα είναι! Πότε είχες πει ότι την έχεις 20κατι Αυγούστου καλά θυμάμαι;; 

πρίν από 30 λεπτά , Καντι είπε:

Η αλήθεια ειναι οτι 3d έκανα και στην αυχενική και ήδη εχω τρελαθεί απο το θαύμα που συντελείται. Θα έρθει ο ανδρας μου γι αυτο έκλεισα και το ραντεβού στο ιατρείο του εμβρυογενετιστη και όχι στην κλινικη.

Εχω καρότσι, εχω ολα τα ρούχα απο την κολλητή μου που γέννησε ακριβως ενα χρόνο πριν απο την μερα που θα γεννηθεί ο μπεμπης. Και αμφιταλαντεύομαι για την κούνια που θελει να μου δώσει μια φιλη η δίκη της ειναι πολυ πιο ακριβή απο αυτές που κοιτάζω , αλλα θα ηθελα λευκα έπιπλα κι αυτη ειναι καφε

εσυ ψώνισες; Σε τι φαση ειστε;.

Με το καλο η Β επιπέδου Καντι μου! Και το 3d τώρα είναι άλλο πράγμα! Κανονικό μωρό θα δεις δεν θα το πιστεύεις!! :wub:

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...