Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια σχετικά με το επίδομα,οι κλινικές δίνουν ένα ενημερωτικό φυλλάδιο με όλες τις λεπτομέρειες και θα σας κατευθύνουν αυτοί.Ειναι πολύ εύκολη διαδικασία, εγώ με το που πήγα στον ΕΟΠΥΥ,μέσα σε ένα τέταρτο είχα τελειώσει.Αυτο που δεν μας λένε από την κλινική,είναι ότι το ΙΒΑΝ το θέλουν η εκτυπωμένο η να το δείξετε στο κινητό σας,απο το προφίλ του ebanking σας,μην πάτε δλδ με ένα φύλλο χαρτί που να γραφει πάνω το ΙΒΑΝ

• Μου αρέσει 1
      • Ευχαριστώ 1

Μανούλες Νοεμβρίου 2020

Recommended Posts

Just now, MumMaria είπε:

Κορίτσια μου πείτε μου λίγο αν ξέρετε,το προσφατο πιστοποιητικό γάμου κ το πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης που ζητάνε,γνωρίζετε αν πλέον μπορούμε να το βγάλουμε ηλεκτρονικά λόγω της κατάστασης με τον ιό;;

Εγώ τα είχα ζητήσει όλα από ΚΕΠ τότε στο Γιώργο κ από το δήμο μας, τώρα κογω κατάστασης σίγουρα γίνεται και ιντερνετικα!

@Φραουλίνο λοιπόν τον τελευταίο μήνα αντιμετωπίζω ακριβώς το ίδιο πρόβλημα και εγώ... πονάω ακριβώς κάτω από το δεξί στήθος εκεί που αρχίζουν τα πλευρά μου και με χτυπάει πίσω στην πλάτη στην ίδια θέση... ειδικά όταν καθόμουν γραφείο υπέφεραααα το είπα στο γιατρό στη β επιπέδου κ μου είχε πει το ίδιο ότι πιθανότατα είναι από ερεθισμό της χολής (πολύ συχνό εύρημα στην εγκυμοσύνη) ακόμα συνεχίζω κ πονάω αρκετά κ μόνο ξαπλωμένη μου σταματάει .. μάλιστα προσπάθησε να μου βρει με τον υπέρηχο τη χολή αλλά μάταια... Αχαχαχαχ είχε ήδη μετακινηθεί κάτω από τα πλευρά μου.. έκτοτε τρώω σχεδόν τις μισές ποσότητες σε φαγητό κ αποφεύγω τα λιπαρά. Το είχα κ στο γιο μου αλλά όταν ήμουν 8 1/2 μηνών , μετά τη γέννα επανηλθε στα φυσιολογικά .

• Ευχαριστώ 2

vWRfp2.png
r1qtp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 13k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Υβόννη

2014

• MumMaria

1926

• Gogo1994

1397

• Despoina K

1058

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλησπερα κορίτσια !!!ακουω ευχάριστα νέα !!!κ ευχομαι ν συνεχίσουν έτσι !!Ειρηνη μου χρόνια σου πολλά ,,να είστε παντα αγαπημένοι με τον αντρουλη σ κ με το καλό να δεχθείτε το νέο μέλος !γωγω κ Ντέπυ καλοριζικα !!!φραουλινο κ fair maria να είστε αισιόδοξες κ με πίστη Γτ τα μωράκια σας είναι καλα !!ευα  ευχομαι να περνάς όμορφα κ να επιστρέψεις για να ξεκινήσεις τα ψώνια σου !!συμπεθερα μου καλη ,πιστοπ οικ κατάστασης γίνεται ,δεν ξέρω για το άλλο !Geo μου ελπιζω ν περνατε όμορφα ,,κ να ξεχνάς αυτόν τον πόνο !!Υβοννη μου δεν έχω λόγια για εσένα κοριτσάκι μου γλυκό !!!σταματα να κουράζεσαι !!Παπακι μου επίσης μην κουράζεσαι κ βρες κάτι πιο ξεκούραστο να ασχοληθείς !!Δεσποινακι μου ,,ευτυχως έχεις τέτοια κουμπαρα κ του χρόνου θα κανετε κ εσεις ωραίο πάρτυ !!!

21 ώρες πρίν, Argyroula είπε:

Ναι πραγματικά!!! Πρώτη φορά στην ζωή μου γυρνάω πτώμα από διακοπές φαι θάλασσα και ύπνο... :P

Ευχομαι ν είσαι καλύτερα κ να ξεκουράζεσαι !οι συσπάσεις είναι φυσιολογικές ,να ακούς τον γιατρό σου κ ολα καλα !!

@Marilou77 κορίτσι μου έχεις απίστευτο χιούμορ ,,ταιριαζεις με την υβοννη !!να μην αγχώνεστε για τις κλωτσιές ,,τα αγοράκια στην κοιλιά είναι ήσυχα σε γενικές γραμμές !!!μετα τα 3 ζωηρευουν!!χαχα

@Alkyoni ευχομαι κοπέλα μου να είσαι καλα !!

Εγω είμαι ΣΟΥΠΕΡ !μετα από διαφορά μικρά χαζά κ ανούσια ,,πλέω σε πελάγη ευτυχίας !ειμαι στη 30η εβδομάδα κ αυτό μου αρκει !!Να προσεχετε κορίτσια !!καλο απόγευμα να έχουμε !!

• Μου αρέσει 7
  • Ευχαριστώ 2

i8Mup3.png?t=1&0EalCpq6

Just now, MumMaria είπε:

Κορίτσια μου πείτε μου λίγο αν ξέρετε,το προσφατο πιστοποιητικό γάμου κ το πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης που ζητάνε,γνωρίζετε αν πλέον μπορούμε να το βγάλουμε ηλεκτρονικά λόγω της κατάστασης με τον ιό;;

Γεια σου Μαρια μου!ναι βγαινουν online.αν μπεις στο gov .gr κ μετα στην κατηγορια οικογενεια τα εχει κ τα δυο

• Ευχαριστώ 1

oru1p3.png

2 ώρες πρίν, Φραουλίνο είπε:

Πονάς όμως τώρα στη χολή; Αν όχι δεν νομίζω ότι χρειάζεται να ανησυχείς, το ξαναβλεπεις μετά τη γεννα με την ησυχία σου.. Όσο για την κολπίτιδα που λες ναι ανέφερε το αλλά μην αγχώνεσαι το πολύ πολύ να χρειαστεί να βάλεις κανένα υπόθετο ή να πάρεις κανένα χάπι, λογικά μύκητες θα ειναι.. 

Οχι δεν ποναω τώρα απλά τ έμαθα τυχαία τότε κ ξέρω ότι στην εγκυμοσυνη είναι πολυ συχνό να εκδηλώνεται... Ναι ναι θ το πω αυριο

• Μου αρέσει 1

k1S4p3.png

πρίν από 19 λεπτά , Geo81 είπε:

Εγώ τα είχα ζητήσει όλα από ΚΕΠ τότε στο Γιώργο κ από το δήμο μας, τώρα κογω κατάστασης σίγουρα γίνεται και ιντερνετικα!

@Φραουλίνο λοιπόν τον τελευταίο μήνα αντιμετωπίζω ακριβώς το ίδιο πρόβλημα και εγώ... πονάω ακριβώς κάτω από το δεξί στήθος εκεί που αρχίζουν τα πλευρά μου και με χτυπάει πίσω στην πλάτη στην ίδια θέση... ειδικά όταν καθόμουν γραφείο υπέφεραααα το είπα στο γιατρό στη β επιπέδου κ μου είχε πει το ίδιο ότι πιθανότατα είναι από ερεθισμό της χολής (πολύ συχνό εύρημα στην εγκυμοσύνη) ακόμα συνεχίζω κ πονάω αρκετά κ μόνο ξαπλωμένη μου σταματάει .. μάλιστα προσπάθησε να μου βρει με τον υπέρηχο τη χολή αλλά μάταια... Αχαχαχαχ είχε ήδη μετακινηθεί κάτω από τα πλευρά μου.. έκτοτε τρώω σχεδόν τις μισές ποσότητες σε φαγητό κ αποφεύγω τα λιπαρά. Το είχα κ στο γιο μου αλλά όταν ήμουν 8 1/2 μηνών , μετά τη γέννα επανηλθε στα φυσιολογικά .

Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση κοριτσάκι μου!! Πραγματικά ακριβώς το ίδιο, καθιστή δεν αντέχω πια να κάθομαι για πολλή ώρα πρέπει να ξαπλώσω για να σταματήσει ο πόνος! Ακόμα και στο κρεβάτι στη στάση που καθόμαστε έτσι λίγο να χαζέψω στο κινητό ή να διαβάσω υποφέρω και τα κλείνω όλα για να πέσω να ξαπλώσω.. 

Οι αιματολογικές βγήκαν φυσιολογικες ευτυχώς αλλά αφορούν το συκώτι και κατά πόσο έχει επηρεαστεί από τη χολή από ότι κατάλαβα οπότε κομπλέ! Θα πάρω τηλ το γιατρό να δω τι θα μου πει να κάνω.. Ίσως κανέναν υπέρηχο αλλά ίσως και απλά ακόμα πιο αυστηρή διατροφή! 

Όπως το ειπε η @Υβόννη μας.. Θα γεννήσω φέτες μου φαίνεται.. Χάχαχαχα!!

Όταν λες αποφεύγεις τα λιπαρά εννοείς πχ καθόλου τυρί γιαούρτι κλπ ή με χαμηλά είναι οκ; 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

1 hour ago, MumMaria said:

Καλησπέρα! Πιστοποιητικό γάμου τελευταίου 6μήνου κ το πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης έχει 3μηνη ισχύη αλλά βγαίνει από το gov.gr

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

4DTxp3.png 47gQp3.png

1 hour ago, Geo81 said:

Χολη ε γλυκουλα μου; Αχ αχ σαραβαλα εχουμε γινει χιχιχι! Παντως αφου το ειχες ηδη μια φορα περασει πλεον ξερεις τί να κανεις παλι καλα. Ελπιζω να μην πεινας ομως! Εγω επειδη με πιεζει στο στομαχι ο μικρος, αυτο που κανω ειναι να τρωω το μισο και μετα απο καμια ωρα πχ το αλλο μισο. Δεν ξερω αν βολευει κατι τετοιο και στην περιπτωση αυτη. Παντως τι ειναι το γυναικειο σωμα...Ακου εχει μεταφερθει η χολη! Απιστευτο!!

Ελπιζω να περνατε καλα παντως και να χαλαρωνετε και ας τρως μιση μεριδα! Να μη ρωτησω ποιος τρωει την αλλη μιση ε;

Just now, Φραουλίνο said:

Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση κοριτσάκι μου!! Πραγματικά ακριβώς το ίδιο, καθιστή δεν αντέχω πια να κάθομαι για πολλή ώρα πρέπει να ξαπλώσω για να σταματήσει ο πόνος! Ακόμα και στο κρεβάτι στη στάση που καθόμαστε έτσι λίγο να χαζέψω στο κινητό ή να διαβάσω υποφέρω και τα κλείνω όλα για να πέσω να ξαπλώσω.. 

Οι αιματολογικές βγήκαν φυσιολογικες ευτυχώς αλλά αφορούν το συκώτι και κατά πόσο έχει επηρεαστεί από τη χολή από ότι κατάλαβα οπότε κομπλέ! Θα πάρω τηλ το γιατρό να δω τι θα μου πει να κάνω.. Ίσως κανέναν υπέρηχο αλλά ίσως και απλά ακόμα πιο αυστηρή διατροφή! 

Όπως το ειπε η @Υβόννη μας.. Θα γεννήσω φέτες μου φαίνεται.. Χάχαχαχα!!

Όταν λες αποφεύγεις τα λιπαρά εννοείς πχ καθόλου τυρί γιαούρτι κλπ ή με χαμηλά είναι οκ; 

Μπραβο Φραουλινο μου! Παει και αυτο! Παλι καλα που ειπες τι συμβαινει και σου εδωσε και η @Geo81μας τα φωτα της! Αν λυνεται με διατροφη και δεν πονας μετα, εισαι σουπερ!!! Οκ ξερω ειναι σπαστικο να κανεις διατροφη αλλα νομιζω εσενα δε θα σου ειναι δυσκολο γενικα. Συν οτι οσο μεγαλωνει η κοιλιτσα δεν εχουμε και πολυ χωρο!! Πιτουρο συμμαχος μας Φραουλινο μου! Τρεμε Σκανδιναβιαν, θα μας βλεπεις και θα τρεχεις χιχιχι!

1 hour ago, demifilol said:

Καλησπερα κορίτσια !!!ακουω ευχάριστα νέα !!!κ ευχομαι ν συνεχίσουν έτσι !!Ειρηνη μου χρόνια σου πολλά ,,να είστε παντα αγαπημένοι με τον αντρουλη σ κ με το καλό να δεχθείτε το νέο μέλος !γωγω κ Ντέπυ καλοριζικα !!!φραουλινο κ fair maria να είστε αισιόδοξες κ με πίστη Γτ τα μωράκια σας είναι καλα !!ευα  ευχομαι να περνάς όμορφα κ να επιστρέψεις για να ξεκινήσεις τα ψώνια σου !!συμπεθερα μου καλη ,πιστοπ οικ κατάστασης γίνεται ,δεν ξέρω για το άλλο !Geo μου ελπιζω ν περνατε όμορφα ,,κ να ξεχνάς αυτόν τον πόνο !!Υβοννη μου δεν έχω λόγια για εσένα κοριτσάκι μου γλυκό !!!σταματα να κουράζεσαι !!Παπακι μου επίσης μην κουράζεσαι κ βρες κάτι πιο ξεκούραστο να ασχοληθείς !!Δεσποινακι μου ,,ευτυχως έχεις τέτοια κουμπαρα κ του χρόνου θα κανετε κ εσεις ωραίο πάρτυ !!!

Ευχομαι ν είσαι καλύτερα κ να ξεκουράζεσαι !οι συσπάσεις είναι φυσιολογικές ,να ακούς τον γιατρό σου κ ολα καλα !!

@Marilou77 κορίτσι μου έχεις απίστευτο χιούμορ ,,ταιριαζεις με την υβοννη !!να μην αγχώνεστε για τις κλωτσιές ,,τα αγοράκια στην κοιλιά είναι ήσυχα σε γενικές γραμμές !!!μετα τα 3 ζωηρευουν!!χαχα

Εγω είμαι ΣΟΥΠΕΡ !μετα από διαφορά μικρά χαζά κ ανούσια ,,πλέω σε πελάγη ευτυχίας !ειμαι στη 30η εβδομάδα κ αυτό μου αρκει !!Να προσεχετε κορίτσια !!καλο απόγευμα να έχουμε !!

Δημητρουλα μου σε διαβαζα και ενα μεγαλο χαμογελο σχηματιστηκε απο την τοσο θετικη σου αυρα!!! Χαιρομαι παρα πολυ που εισαι χαρουμενη και ευτυχισμενη, σου αξιζει μετα απο τοσο αγωνα που εχεις δωσει!!! Ναι 30 βδομαδα τα καταφερες! Γιουπιιιιιιι!!!! Απο δω και περα ονειρα με ροζ και λιλα φοντο!!! Μονο ονειρα και μονο θετικες σκεψεις!!!!

• Ευχαριστώ 1
  • Χαχα 1

oz5Vp2.png

Κορίτσια σας έχω ζαλίσει το ξέρω αλλά θέλω να σας κάνω μια ερώτηση.

Πόσο βάρος περίπου είχαν τα μωρά σας στη β επιπέδου;

Εμένα ήταν 469 γρ και 2 εβδομάδες μετά 670 οπως τη μετρησε η εμβρυολογος πριν την αμνιο.

Στη 16η θεση..

Μήπως είναι λίγο χαμηλά;

Τώρα αγχώνομαι μήπως και αυτή δε μεγαλώνει όπως η πρώτη.( γεννήθηκε 35 εβδομάδες 1950)

aKX8p2.png

2 ώρες πρίν, demifilol είπε:

Χαχαχαχαχαχαχα, λες; αχ @Υβόννη, ακούς; μας βγηκε το ονομα, χαχαχαχαχα ε ναι κοριτσια ενα αγχος το έχουμε, πρωτη φορα μανουλες!!! Εγω χαθηκα σημερα, ηρθε η κουνιαδα μου έφερε τα φρεσκοπλυμενα κ αφησε εδω την ανηψια μου κ καναμε το συρτάρι του μπεμπη, το ανοιγοκλείνω κ τα κοιταω σαν ψεμα μου φαινεται, ολα ειναι τοσο μικροσκοπικα!!!!!!

• Μου αρέσει 4

Διαφημίσεις

Just now, fairy-mary said:

Εμένα ήταν 469 γρ και 2 εβδομάδες μετά 670 οπως τη μετρησε η εμβρυολογος πριν την αμνιο.

Στη 16η θεση..

Μήπως είναι λίγο χαμηλά;

Τώρα αγχώνομαι μήπως και αυτή δε μεγαλώνει όπως η πρώτη.( γεννήθηκε 35 εβδομάδες 1950)

Εδω ο πετιτ.γιος.μου ηταν 349γρ στη β'επιπεδου! Την εκανα 22 βδομαδα αν θυμαμαι.καλα! Μην αγχωνεσαι γλυκια μου, καθε μωρακι εχει δικη του αναπτυξη! Αν εσυ τρως καλα, ο πλακουντας μας δουλευει σωστα, τα αλλα ειναι θεμα ατομικο στο καθε.μωρσκι! Εξαλλου η πρωτη σου κορουλα τωρα θα εχει μεγαλωσει.και αντε να πιστεψεις οτι ηταν τοσο μικρουλα πριν ενα χρονο!!!! Θα τα κανουμε θρεφταρακια οταν γεννηθουν!!

Just now, Marilou77 said:

Χαχαχαχαχαχαχα, λες; αχ @Υβόννη, ακούς; μας βγηκε το ονομα, χαχαχαχαχα ε ναι κοριτσια ενα αγχος το έχουμε, πρωτη φορα μανουλες!!! Εγω χαθηκα σημερα, ηρθε η κουνιαδα μου έφερε τα φρεσκοπλυμενα κ αφησε εδω την ανηψια μου κ καναμε το συρτάρι του μπεμπη, το ανοιγοκλείνω κ τα κοιταω σαν ψεμα μου φαινεται, ολα ειναι τοσο μικροσκοπικα!!!!!!

Εχετε συρταρι με.ρουχα!!!!! Καλοφορετα κοριτσακι μου!!!!!! Αχ τί ωραια!!!! Αμα βοηθησε και η ανηψια τοτε θα εγινε τελειο το συρταρι!!! Οντως ειναι.μια σταλιτσα!!!! Να δεις θα τους ειναι και μεγαλα στην αρχη!!! Χιχιχι!!!! 

oz5Vp2.png

Just now, fairy-mary είπε:

Στη 16η θεση..

Μήπως είναι λίγο χαμηλά;

Εγω την εκανα την μερα που εκλεινα την 21η εβδομαδα κ ηταν 365 γραμμαρια...

BDoAp3.png

Just now, Υβόννη είπε:

Εδω ο πετιτ.γιος.μου ηταν 349γρ στη β'επιπεδου! Την εκανα 22 βδομαδα αν θυμαμαι.καλα! Μην αγχωνεσαι γλυκια μου, καθε μωρακι εχει δικη του αναπτυξη! Αν εσυ τρως καλα, ο πλακουντας μας δουλευει σωστα, τα αλλα ειναι θεμα ατομικο στο καθε.μωρσκι! Εξαλλου η πρωτη σου κορουλα τωρα θα εχει μεγαλωσει.και αντε να πιστεψεις οτι ηταν τοσο μικρουλα πριν ενα χρονο!!!! Θα τα κανουμε θρεφταρακια οταν γεννηθουν!!

Εχετε συρταρι με.ρουχα!!!!! Καλοφορετα κοριτσακι μου!!!!!! Αχ τί ωραια!!!! Αμα βοηθησε και η ανηψια τοτε θα εγινε τελειο το συρταρι!!! Οντως ειναι.μια σταλιτσα!!!! Να δεις θα τους ειναι και μεγαλα στην αρχη!!! Χιχιχι!!!! 

Ρε συ ναι εχουμε ρουχα!!!! Και μαλιστα ενα ολοκληρο συρταρι, πω πω ....... αχ σημερα ειδα ενα ονειρο, αρχισαν τα χαζοονειρα του γ τριμηνου. Ειδα γατακια, γενικα τα μικρα ζωακια ειναι τα μωρακια, ειχα καποτε διαβασει, τεσπα ολα μικρα κ χοροπηδουσαν κ υπηρχαν κ πιο μικρα σαν μικρες μπαλιτσες, κι εγω πηρα στην αγκαλια μου ενα τετοιο, το πιο μικρο, σημαδι; προωρακι; καλο κι ευλογημενο να ειναι

• Μου αρέσει 1

Just now, Depykal είπε:

Εγω την εκανα την μερα που εκλεινα την 21η εβδομαδα κ ηταν 365 γραμμαρια...

Ησουν δηλαδή 21 ακριβώς η 21 +5 γιατί με μπερδεύει λιγο αυτό.

Εγώ νομίζω ήμουν 22+3

aKX8p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...