Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, Lila86 είπε:

Αυτό με το μπάνιο το έχω ξανά ακούσει εδώ μπορείτε να μου πείτε γιατί δεν κάνει ζεστό; Δεν μου έχει πει ο γιατρός κάτι

Εντάξει όταν λένε ζεστό νερό δεν εννοούν να ξεπαγιασεις . Εννοούν να μην είναι πολύ ζεστό το νερό . Καταρχάς μπορεί να σου έρθει ξαφνικά δυσφορία Κ μετά δεν κάνει καλό η πολύ ζέστη στο έμβρυο . 

• Μου αρέσει 1

Μανούλες Νοεμβρίου 2020

Recommended Posts

Just now, Φραουλίνο είπε:

Καλημέρα γλυκές μανούλες!! 

Λοιπόν δεν προλαβαίνει να μας αφήσει το ένα, μας πιάνει το άλλο! Θυμάστε που σας είχα πει κάποια στιγμή ότι πονάω στη δεξιά ωμοπλάτη και ο πόνος είχε μεταφερθεί και μπροστά κάτω από το δεξί στήθος;; Πάει πάνω από μήνας..που να θυμάστε!

Λοιπον το λέω χθες στο γιατρό και λέω θα μου πει ότι είναι μυοσκελετικο και να μην ανησυχώ κλπ κλπ.. Αμ δε! Μου είπε ότι εκεί που πονάω είναι η χολή και στην εγκυμοσύνη είναι συχνό να δημιουργούνται προβλήματα όπως πέτρες και λάσπη.. Μου έγραψε αιματολογικες που τις έκανα το πρωί και θα τις έχω απογευματάκι και μου είπε αν είναι αυτό κόβω το λάδι και όλα τα λιπαρά από τα φαγητά ακόμα και το γιαούρτι γιατί έτσι αντιμετωπίζεται και μετά τη γεννα βλέπουμε (ίσως να θέλει και αφαίρεση από ότι διάβασα αλλά μάλλον δεν μου το είπε για να μη με τρομάξει).. 

Αυτά τα νέα μου, βλέπετε δεν σας αφήνω να βαρεθείτε, έχω πολύ σασπένς!! 

Ναι τ έχω διαβάσει εδω μεσα ότι είναι πολυ συχνο αυτό.. Εγώ όταν έμαθα ότι ειμαι έγκυος είχα παει Γ υπέρηχο στα νεφρά γτ νόμιζα ότι είχα ουρολοίμωξη.. Κατά την εξέταση κ ετσι οπως περασε κ ο υπέρηχος από πανω ο γιατρός είδε ότι είχα ένα μικρό πολυποδα στ χολή κ Μ είχε πει ν ξανακάνω σε 6 μήνες.. Αλλά ελα π ήμουν έγκυος κ ετσι αυριο π εχω ραντεβου θ ρωτησω κ Γ αυτό γτ το ξεχνουσα τόσο καιρο

Κοριτσιααα υπάρχει κάποια π να έχει κολπιτιδα αυτή τη στιγμή και τι κάνει?? Σμρ νιώθω λίγο ερεθισμό εσωτερικά κ είδα κ κάτι πιο παχυρευστα λευκά υγρά.. Αυριο εχω τ 1ο ραντεβου στ νοσοκομείο και θ τ αναφερω:roll:

k1S4p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 13k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Υβόννη

2014

• MumMaria

1926

• Gogo1994

1397

• Despoina K

1058

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Just now, Despoina Mar είπε:

Ναι τ έχω διαβάσει εδω μεσα ότι είναι πολυ συχνο αυτό.. Εγώ όταν έμαθα ότι ειμαι έγκυος είχα παει Γ υπέρηχο στα νεφρά γτ νόμιζα ότι είχα ουρολοίμωξη.. Κατά την εξέταση κ ετσι οπως περασε κ ο υπέρηχος από πανω ο γιατρός είδε ότι είχα ένα μικρό πολυποδα στ χολή κ Μ είχε πει ν ξανακάνω σε 6 μήνες.. Αλλά ελα π ήμουν έγκυος κ ετσι αυριο π εχω ραντεβου θ ρωτησω κ Γ αυτό γτ το ξεχνουσα τόσο καιρο

Κοριτσιααα υπάρχει κάποια π να έχει κολπιτιδα αυτή τη στιγμή και τι κάνει?? Σμρ νιώθω λίγο ερεθισμό εσωτερικά κ είδα κ κάτι πιο παχυρευστα λευκά υγρά.. Αυριο εχω τ 1ο ραντεβου στ νοσοκομείο και θ τ αναφερω:roll:

Δεσποινάκι μήπως είναι μηκυτες? Βασικά τα λευκά κιόλας δεν είναι θέμα ακόμα κ πηχτα έτσι μου έχει πει.αλλα εσύ ανέφερε το να δεις.ααε που τώρα λογικά είναι κ οι μέρες που θα μας κάνουν πάλι καλλιέργεια κολπικού υγρού.εγω αύριο πού έχω ραντεβού μπορεί να Μ κάνει γιατί μου είχε πει γύρω στις 30 βδομαδες

yRr5p2.png

Just now, Φραουλίνο είπε:

Λοιπόν δεν προλαβαίνει να μας αφήσει το ένα, μας πιάνει το άλλο! Θυμάστε που σας είχα πει κάποια στιγμή ότι πονάω στη δεξιά ωμοπλάτη και ο πόνος είχε μεταφερθεί και μπροστά κάτω από το δεξί στήθος;; Πάει πάνω από μήνας..που να θυμάστε!

Λοιπον το λέω χθες στο γιατρό και λέω θα μου πει ότι είναι μυοσκελετικο και να μην ανησυχώ κλπ κλπ.. Αμ δε! Μου είπε ότι εκεί που πονάω είναι η χολή και στην εγκυμοσύνη είναι συχνό να δημιουργούνται προβλήματα όπως πέτρες και λάσπη.. Μου έγραψε αιματολογικες που τις έκανα το πρωί και θα τις έχω απογευματάκι και μου είπε αν είναι αυτό κόβω το λάδι και όλα τα λιπαρά από τα φαγητά ακόμα και το γιαούρτι γιατί έτσι αντιμετωπίζεται και μετά τη γεννα βλέπουμε (ίσως να θέλει και αφαίρεση από ότι διάβασα αλλά μάλλον δεν μου το είπε για να μη με τρομάξει).. 

Μπορεί να μην είναι και τίποτα όμως..

Περίμενε τις αιματολογικές και βλέπεις.

Για να μη βαριόμαστε βρε αδερφέ, να έχουμε κάτι να ασχολούμαστε :)

• Χαχα 1

aKX8p2.png

Just now, Gogo1994 είπε:

Δεσποινάκι μήπως είναι μηκυτες? Βασικά τα λευκά κιόλας δεν είναι θέμα ακόμα κ πηχτα έτσι μου έχει πει.αλλα εσύ ανέφερε το να δεις.ααε που τώρα λογικά είναι κ οι μέρες που θα μας κάνουν πάλι καλλιέργεια κολπικού υγρού.εγω αύριο πού έχω ραντεβού μπορεί να Μ κάνει γιατί μου είχε πει γύρω στις 30 βδομαδες

Ναι Γ μύκητες πιστευω.. Αλλά Μ είχε πει εμένα όταν είναι πιο παχυρευστα είναι ένδειξη... Γ ν δουμεεε

k1S4p3.png

Just now, Despoina Mar είπε:

Πονάς όμως τώρα στη χολή; Αν όχι δεν νομίζω ότι χρειάζεται να ανησυχείς, το ξαναβλεπεις μετά τη γεννα με την ησυχία σου.. Όσο για την κολπίτιδα που λες ναι ανέφερε το αλλά μην αγχώνεσαι το πολύ πολύ να χρειαστεί να βάλεις κανένα υπόθετο ή να πάρεις κανένα χάπι, λογικά μύκητες θα ειναι.. 

Διαφημίσεις

Just now, Φραουλίνο said:

Ας ελπισουμε να μην ειναι αυτο Φραουλινο μου αλλιως δεν πειραζει, διατροφη και σε βλεπω να γεννας φετες φετες! Μη διαβαζεις και πολυ ιντερνετ, γιατι ολα ειναι σχετικα με τη χολη γενικα. Ισως αν εχει μαζευτει κατι μικρο να φυγει με τη διατροφουλα. Να μας πεις νεα οταν θα βγουν οι εξετασεις σου ετσι; Ελπιζω να ιεναι ολα καλα βασικα και να μην εχεις καμια εγνοια και με αυτο τωρα.

Βρε κοριτσι μου επειδη λες οτι σε αφηνει το ενα και σε πιανει το αλλο...Μη με κοροιδεψεις. Μηπως να βαλεις κανενα ματακι ή φυλαχτο; Μη με πεις γιαγια του 1800 αλλα επειδη βλεπω οτι ολα λυνονται στο τελος αλλα δε σε αφηνουν σε ησυχια, σκεφτομαι μηπως πραγματικα καποιος οντως σε ματιαζει! Ειχατε και το γαμο σας φετος και σε ειδε πολυς κοσμος. Μη με κοροιδεψεις, απλα το σκεφτηκα και στο λεω!!!

• Μου αρέσει 1

oz5Vp2.png

Just now, fairy-mary είπε:

Μπορεί να μην είναι και τίποτα όμως..

Περίμενε τις αιματολογικές και βλέπεις.

Για να μη βαριόμαστε βρε αδερφέ, να έχουμε κάτι να ασχολούμαστε :)

Ναι περιμένω να δω.. Ότι και να είναι πάντως κάτι πρέπει να γίνει γιατί με έχει τσακίσει ο πόνος και όσο περνάει ο καιρός χειροτερεύει..:wacko:

• Λυπημένη/-ος 1

Just now, Despoina Mar said:

Δεσποινακι μου εμενα μου ειπε οτι οι παχυρρευστη βλεννα ειναι φυσιολογικη, εφοσον δεν μας ποναει και δε μυριζει. Ειπε οτι οσο προχωρουν οι μηνες θα εχουμε λεει τετοια βλεννα. Εννοειται ρωτας τη γιατρο, αλλα ισως και να μην ειναι μυκητες!

• Ευχαριστώ 1

oz5Vp2.png

Just now, Υβόννη είπε:

Ας ελπισουμε να μην ειναι αυτο Φραουλινο μου αλλιως δεν πειραζει, διατροφη και σε βλεπω να γεννας φετες φετες! Μη διαβαζεις και πολυ ιντερνετ, γιατι ολα ειναι σχετικα με τη χολη γενικα. Ισως αν εχει μαζευτει κατι μικρο να φυγει με τη διατροφουλα. Να μας πεις νεα οταν θα βγουν οι εξετασεις σου ετσι; Ελπιζω να ιεναι ολα καλα βασικα και να μην εχεις καμια εγνοια και με αυτο τωρα.

Βρε κοριτσι μου επειδη λες οτι σε αφηνει το ενα και σε πιανει το αλλο...Μη με κοροιδεψεις. Μηπως να βαλεις κανενα ματακι ή φυλαχτο; Μη με πεις γιαγια του 1800 αλλα επειδη βλεπω οτι ολα λυνονται στο τελος αλλα δε σε αφηνουν σε ησυχια, σκεφτομαι μηπως πραγματικα καποιος οντως σε ματιαζει! Ειχατε και το γαμο σας φετος και σε ειδε πολυς κοσμος. Μη με κοροιδεψεις, απλα το σκεφτηκα και στο λεω!!!

Δεν σε κοροϊδεύω καθόλου, αυτό ακριβώς συζητάγαμε χθες με τον άντρα μου ότι όλα πήγαιναν ρολόι και ξαφνικά όλο κάτι γίνεται και είμαστε σε ανησυχία.. Το πιστεύω! 

Για τη χολή ο γιατρός μου το είπε και το έψαξα λίγο για να δω αν όντως μοιάζει ο πόνος..

Αφού αναρωτήθηκα πως δεν το είχα διαγνώσει ήδη μονη μου πριν μου το πει, απογοητευτηκα.. χαχαχα

Εννοείται θα σας πω τα νέα!! 

Just now, Φραουλίνο said:

Δεν σε κοροϊδεύω καθόλου, αυτό ακριβώς συζητάγαμε χθες με τον άντρα μου ότι όλα πήγαιναν ρολόι και ξαφνικά όλο κάτι γίνεται και είμαστε σε ανησυχία.. Το πιστεύω! 

Για τη χολή ο γιατρός μου το είπε και το έψαξα λίγο για να δω αν όντως μοιάζει ο πόνος..

Αφού αναρωτήθηκα πως δεν το είχα διαγνώσει ήδη μονη μου πριν μου το πει, απογοητευτηκα.. χαχαχα

Εννοείται θα σας πω τα νέα!! 

Βαλε ενα ματακι ή ενα φυλαχτο ή κατι Φραουλινο μου. Και στα παιδακια μας κοριτσια μου στο κρεβατακι και το καροτσακι σιγουρα φυλαχτο....

Μην ανησυχεις παντως θα φυγει και αυτο!!! Και ναι, ντροπη σε ολες μας γιατι καμια δε το διεγνωσε!! Ντοκτορεσες εχουμε γινει πια και να μας ξεφυγει η χολη; Ντροπη μας χιχιχιχι!

• Χαχα 1

oz5Vp2.png

Διαφημίσεις

Γεια σας και από μένα κοριτσάκια μου..

Χρόνια πολλά και καλά και ρομαντικά και χαμογελαστα και με υγεία και με παιδικά χαμόγελα Ειρήνη μου!!!!Να είστε μια ζωή μαζί ευτυχισμένοι και να απολαμβάνετε την οικογένεια σας!!!

Μαριλλια είναι ένα ακόμα όνομα που γιορτασει της Παναγίας!

Φραουλινο μου μην ανησυχείς...Ο,τι και να είναι ξεπερνιέται εύκολα τώρα ή μετά την εγκυμοσύνη...

Επίσης αυτό με τα υγρά με ανησυχεί και μένα...είναι λίγο προς το κίτρινο τον τελευταίο καιρό αλλά ο γιατρός μου είπε να μην ανησυχώ και αν θέλω να κάνω πλύσεις με χαμομήλι..Αύριο πάντως έχω τις καθιερωμένες πλέον εξετάσεις οπότε αν είναι κάτι θα φανεί!Επίσης έχω και την καμπύλη σακχάρου αύριο!!! Βαριέμαι τόσες ώρες αλλά είναι αναγκαία!!!

Σε άλλα νέα εγώ κορίτσια μου τι να σας πω;;;Ο άντρας μου έχει δίκιο που λέει ότι έχω σκουλίκια στον κ@λο!!Από την ώρα που θα ξυπνήσω μέχρι να ξανακοιμηθω όλο κάτι κάνω στο σπίτι...Πράγματικα δεν με χωράει ο τοπος!!Ανακαλύπτω συνέχεια δουλειές ... Ημαρτον πια!

• Ευχαριστώ 1

n41pp3.png

Just now, Papakι είπε:

Γεια σας και από μένα κοριτσάκια μου..

Χρόνια πολλά και καλά και ρομαντικά και χαμογελαστα και με υγεία και με παιδικά χαμόγελα Ειρήνη μου!!!!Να είστε μια ζωή μαζί ευτυχισμένοι και να απολαμβάνετε την οικογένεια σας!!!

Μαριλλια είναι ένα ακόμα όνομα που γιορτασει της Παναγίας!

Φραουλινο μου μην ανησυχείς...Ο,τι και να είναι ξεπερνιέται εύκολα τώρα ή μετά την εγκυμοσύνη...

Επίσης αυτό με τα υγρά με ανησυχεί και μένα...είναι λίγο προς το κίτρινο τον τελευταίο καιρό αλλά ο γιατρός μου είπε να μην ανησυχώ και αν θέλω να κάνω πλύσεις με χαμομήλι..Αύριο πάντως έχω τις καθιερωμένες πλέον εξετάσεις οπότε αν είναι κάτι θα φανεί!Επίσης έχω και την καμπύλη σακχάρου αύριο!!! Βαριέμαι τόσες ώρες αλλά είναι αναγκαία!!!

Σε άλλα νέα εγώ κορίτσια μου τι να σας πω;;;Ο άντρας μου έχει δίκιο που λέει ότι έχω σκουλίκια στον κ@λο!!Από την ώρα που θα ξυπνήσω μέχρι να ξανακοιμηθω όλο κάτι κάνω στο σπίτι...Πράγματικα δεν με χωράει ο τοπος!!Ανακαλύπτω συνέχεια δουλειές ... Ημαρτον πια!

Καλημερα!!παρε ενα βιβλιο μαζι σου κ ουτε που θα το καταλαβεις πως θα περασει η ωρα. 

• Μου αρέσει 1

oru1p3.png

Κορίτσια μου πείτε μου λίγο αν ξέρετε,το προσφατο πιστοποιητικό γάμου κ το πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης που ζητάνε,γνωρίζετε αν πλέον μπορούμε να το βγάλουμε ηλεκτρονικά λόγω της κατάστασης με τον ιό;;

Just now, MumMaria είπε:

Κορίτσια μου πείτε μου λίγο αν ξέρετε,το προσφατο πιστοποιητικό γάμου κ το πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης που ζητάνε,γνωρίζετε αν πλέον μπορούμε να το βγάλουμε ηλεκτρονικά λόγω της κατάστασης με τον ιό;;

Μαράκι το πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης στο λέω σίγουρα ότι γίνεται γιατί το βγάλαμε για το γάμο μας που έγινε τον Ιούνιο, για το γάμου δεν ξέρω αλλά λογικά θα γίνεται κ αυτό φανταζομαι.. 

Βάλε το στο Google και θα σε βγαλει κατευθείαν εκεί που πρέπει! 

• Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...