Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, Lila86 είπε:

Αυτό με το μπάνιο το έχω ξανά ακούσει εδώ μπορείτε να μου πείτε γιατί δεν κάνει ζεστό; Δεν μου έχει πει ο γιατρός κάτι

Εντάξει όταν λένε ζεστό νερό δεν εννοούν να ξεπαγιασεις . Εννοούν να μην είναι πολύ ζεστό το νερό . Καταρχάς μπορεί να σου έρθει ξαφνικά δυσφορία Κ μετά δεν κάνει καλό η πολύ ζέστη στο έμβρυο . 

• Μου αρέσει 1

Μανούλες Νοεμβρίου 2020

Recommended Posts

Just now, Depykal είπε:

Καλημερα κοριτσια μου...

@Eirini1988 χρονια πολλαααα...να εισαι παντα ευτυχισμενη..οτι επιθυμεις παντα με υγεια...κ να εισαι παντα καλα με τον αντρουλη σου κ συντομα με το μωρακι σας...

Εγω πηρα τη λευκη κουνια που εχει ξυλινο περιγραμα απο πανω κ ξυλινη συρταριερα με αλλαξιερα που τα ειχε μιση τιμη...πηρα το καροτσι joie 3 σε 1 του 2020 την εκδοση...για στρωμα μου ειπε να αποφυγω τον κοκοφοινικα γιατι ημαστε Γιαννενα κ θα μαζευει υγρασια, οποτε πηρα ενα αλλο που μου το προτεινε σαν το καλυτερο..ειναι σαν memory foam..

Καλημερα @Depykal για στρωμα κοιταζω αυτες τις μερες ιντερνετικα αλλα δεν ξερω τι ειναι καλυτερο.καποια λενε υλικο foam αλλα latex. Μπερδεμα! Το foam ειναι καλυτερο σε μερη με υγρασια σας είπε ο πωλητης;

Just now, Υβόννη είπε:

Αντρες Ευακι μου, δε τη θελουν τη φωτογραφια και το βιντεο. Καλα κατσε να γεννηθουν θα σου πω εγω!!! Χαχαχα! Εγω τον πετυχα, για ελαχιστο ομως! ειχα στησει καμερα και περιμενα καρτερικα χαχαχα!

Εσυ κοριτσακι μας που βρισκεσαι; Αθηνα ή ειστε στο νησακι σας ξανα;

Στο νησι παραμενουμε ,τελη του μηνος θα γυρισουμε για το ραντεβου με τον γιατρο στις 31 κ να κανουμε κ καμια αγορα γιατι δεν εχω παρει τιποτα ακομα!!

oru1p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 13k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Υβόννη

2014

• MumMaria

1926

• Gogo1994

1397

• Despoina K

1058

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημέρα κορίτσια!!καλή επέτειο Ειρήνη και χρόνια πολλά με το καλό το μωράκι!!ωραίες οι τούρτες Μαρακι να περάσετε όμορφα εύχομαι..καλά τα νέα της ομαδούλας βλέπω κοντεύούν κ οι υπερηχοι κ γ επιπέδου ωραία καλά αποτελέσματα εύχομαι σε όλες!! 

• Ευχαριστώ 1

i0cXp3.png?t=1&L0kq4ho6

Just now, Eirini1988 είπε:

Καλημέρα κορίτσια!!!
Απο χθες έχω απίστευτη διάθεση!! Νομίζω πως μετά το τελευταίο υπερηχογράφημα σα να συνειδητοποίησα πιο έντονα πως σύντομα έρχεται το μωράκι μου! Χθες με πήραν οι κουμπάροι μου στο κτήμα τους λίγο έξω απ τη Θεσσαλονίκη και πέρασα καταπληκτικά. Γύρισα αργούτσικα και ξεράθηκα. Και σήμερα είναι τα γενέθλια μου και η επέτειος 2 χρόνων απ το γάμο μου! Τα τελευταία γενέθλια χωρίς το γιο μου...

@Φραουλίνο καταπληκτικά τα νέα σου! Μια περιπέτεια ήταν που πέρασε. Από δω και πέρα μόνο όμορφα νέα!

@Depykal παίζει και να πήραμε τα ίδια έπιπλα :razz:.. Καλοριζικα κορίτσι μου! Να τα χαρείτε!!

@MumMaria εννοείται αν μπορέσεις θελουμε φωτό την τούρτα... Να παίρνουμε και ιδέες για του χρόνου!

@Υβόννη ο δικός μου άντρας προς το παρόν δεν έχει το καρότσι για πρόβες αλλά βάζει τα φορμάκια που παρέλαβε στα πόδια του και μου δείχνει πως θα έχει αγκαλιά τον μπέμπη...

Κοριτσι μ χρόνια σ πολλα γερή κ με το καλό, και χρόνια σας πολλα να είστε ευτυχισμένοι κ του χρόνου αγκαλια με το μωράκι σας!! 

Just now, Υβόννη είπε:

Καλημερα αγαπημενες μου, να εχουμε μια υπεροχη μερα ολες μας!!! Κοριτσια μου εγω ξυπνησα απο τον Ραφαηλακο σημερα! Η κοιλια κουνιοταν μοναχη και εβγαλα ενα μικρο βιντεο! Βεβαια οταν πατησα το βιντεο σταματησε, γιατι μαλλον μοιαζει στον πατερα του και δεν θελει τα πολλα πολλα! Ομως χαρηκα που ηταν ζωηρος λιγο σημερα το πρωι, γιατι τοσες μερες αραχτος και μονο ενα λικνισμα εκανε! @Marilou77ειδες που ειμαστε ιδια παρανοικες; Μια μερα αραχτα μετα παρε την κλωτσια σου να δεις χαχαχαχα!!!! Το πρωι που ξυπνησα εσενα σκεφτηκα!

Ευχομαι το @Φραουλίνομας και η @fairy-mary μας να κοιμηθηκαν ηρεμες και πιο αναλαφρες με τα νεα της εβδομαδας αυτης!! Πολυ χαρα πηραμε κοριτσια μου ολες μας!

@Eirini1988 χρονια σου πολλα γλυκο μου κοριτσακι, με υγεια και καλη τυχη! Παντα να εισαι χαρουμενη και ευτυχισμενη και του χρονου να γιορταζεις με δυο στρουμπουλα μπρατσακια γυρω απο το λαιμο σου!!! Επισης, χαρουμενη επετειο!!!! Να ειστε παντα ευτυχισμενοι με τον αντρουλη σου!!! Ευχομαι οι προβες με τα φορμακια να ειναι σωστες και να εχει το παιδι σε σωστη σταση, αλλιως θα φωναξω τον δικο μου συζυγο να τον διορθωσει χιχιχιχιχιχιιχιχ!!!!

Υπεροχα ολα!!!! Και με τετοια εκπτωση πραγματικα φοβερη ευκαιρια ηταν να τα παρετε τωρα ολα!!!! Αυτο με το στρωμα πολυ μου εκανε εντυπωση! Μπραβο στον υπαλληλο που σας το εξηγησε!!!! Με το καλο κοριτσακι μου να γεμισουν με ρουχαλακια, κουβερτουλες και πολλα πολλα χαμογελα με ουλακια!!! Αυτα τα τελεια μωρουδιακα χαμογελα που με κανουν και λιωνωωωω!

Χαχα και εγώ έτσι μόλις παω να τη τραβιξω σταματαει

• Ευχαριστώ 1

k1S4p3.png

Just now, ΕΥΑ! είπε:

Καλημερα @Depykal για στρωμα κοιταζω αυτες τις μερες ιντερνετικα αλλα δεν ξερω τι ειναι καλυτερο.καποια λενε υλικο foam αλλα latex. Μπερδεμα! Το foam ειναι καλυτερο σε μερη με υγρασια σας είπε ο πωλητης;

Στο νησι παραμενουμε ,τελη του μηνος θα γυρισουμε για το ραντεβου με τον γιατρο στις 31 κ να κανουμε κ καμια αγορα γιατι δεν εχω παρει τιποτα ακομα!!

Ναι ετσι ειπε γιατι δεν μαζευει καθολου υγρασια...το δικο μας ειναι της grekostrom..δεν το εψαξα να σου πω την αληθεια αλλα λογικα θα εχει ιστοσελιδα κ ηταν γυρω στα 250 ευρω...δεν εχει καθολου ελατηρια μεσα.Απ οτι καταλαβα ετσι οπως το εδειχνε κ μας ελεγε ειχε ενα υλικο απο πανω που ηταν κ αυτο σαν memory κ απο κατω το memory foam..μου ειπε οτι αυτος αν εκανε παιδι θα επερνε ασυζητητη αυτο το στρωμα...

Μπηκα το εψαξα ειναι το Θέτις..

• Μου αρέσει 1

BDoAp3.png

Καλημέρα κορίτσια!

@Υβόννη καλύτερα αισθάνομαι αλλά δε μου έχει φύγει τελείως το αγχός!

Όταν πάρω και τα τελικά αποτελέσματα θα ηρεμήσω τελείως.

Κορίτσια για πείτε καμια ιδέα για όνομα αφιερωμένο στην Παναγία εκτός από τα γνωστά Μαρία Παναγιώτα Δέσποινα.

aKX8p2.png

Διαφημίσεις

@ΕΥΑ! καλά κανείς κ κοιτάς για στρώμα ιντερνετικα αλλά αν σε εξυπηρετήσει κάποια στιγμή δες και από κοντά γιατί κάποια είναι πολύ μαλακα (δλδ βουλιάζουν πολύ)..πρέπει να είναι κ λίγο σκληρά, βασικά όχι τελείως σκληρά αλλά να μη βουλιάζουν κ τελείως για να στηρίζεται καλύτερα το κορμάκι τους..δε ξέρω αν κατάλαβες τι εννοω έτσι όπως το εγραψα

• Μου αρέσει 3

Just now, fairy-mary said:

Καλημέρα κορίτσια!

Κορίτσια για πείτε καμια ιδέα για όνομα αφιερωμένο στην Παναγία εκτός από τα γνωστά Μαρία Παναγιώτα Δέσποινα.

Προφανως γλυκια μου αλλα πηρες μια ανασουλα!

Λοιπον, Μυρτω μου αρεσει πολυ (γιορταζει 24/9 προς τιμην της Παναγίας Μυρτιδιώτισσας)! Αν θες για 15γουστο ειναι και το Κρυσταλια που μου αρεσει πολυ και το Μυρελλα (το εχω δει και γραμμενο Μιρελλα και Μιρελα)!

• Μου αρέσει 1

oz5Vp2.png

πρίν από 18 λεπτά , Eirini1988 είπε:

Καλημέρα κορίτσια!!!
Απο χθες έχω απίστευτη διάθεση!! Νομίζω πως μετά το τελευταίο υπερηχογράφημα σα να συνειδητοποίησα πιο έντονα πως σύντομα έρχεται το μωράκι μου! Χθες με πήραν οι κουμπάροι μου στο κτήμα τους λίγο έξω απ τη Θεσσαλονίκη και πέρασα καταπληκτικά. Γύρισα αργούτσικα και ξεράθηκα. Και σήμερα είναι τα γενέθλια μου και η επέτειος 2 χρόνων απ το γάμο μου! Τα τελευταία γενέθλια χωρίς το γιο μου...

@Φραουλίνο καταπληκτικά τα νέα σου! Μια περιπέτεια ήταν που πέρασε. Από δω και πέρα μόνο όμορφα νέα!

@Depykal παίζει και να πήραμε τα ίδια έπιπλα :razz:.. Καλοριζικα κορίτσι μου! Να τα χαρείτε!!

@MumMaria εννοείται αν μπορέσεις θελουμε φωτό την τούρτα... Να παίρνουμε και ιδέες για του χρόνου!

@Υβόννη ο δικός μου άντρας προς το παρόν δεν έχει το καρότσι για πρόβες αλλά βάζει τα φορμάκια που παρέλαβε στα πόδια του και μου δείχνει πως θα έχει αγκαλιά τον μπέμπη...

Χρόνια πολλά Ειρηνακι!! Να τα εκατοστήσεις και από εδώ και πέρα να γιορτάζεις αυτή τη μέρα με το μωρό σου στην αγκαλιά και γεμάτη ευτυχία κορίτσι μου!!! Να περάσεις τέλεια σήμερα :)

• Ευχαριστώ 1

Just now, Υβόννη είπε:

Προφανως γλυκια μου αλλα πηρες μια ανασουλα!

Λοιπον, Μυρτω μου αρεσει πολυ (γιορταζει 24/9 προς τιμην της Παναγίας Μυρτιδιώτισσας)! Αν θες για 15γουστο ειναι και το Κρυσταλια που μου αρεσει πολυ και το Μυρελλα (το εχω δει και γραμμενο Μιρελλα και Μιρελα)!

Θέλω να πιστεύω ότι θα είναι καλά και τα επόμενα!

Το Μυρτώ μου αρέσει αλλά λένε την ανηψιά του άντρα μου, οπότε δε παίζει.

Το Κρυσταλλία ωραίο μου ακούγεται!

Εσένα αλήθεια σε λένε Υβόννη ή είναι το καλλιτεχνικό σου;

Μένεις και Γερμανία ε;

Πολύ μου αρέσει στη Γερμανία αν ποτέ μετανάστευα θα πήγαινα εκεί!

• Μου αρέσει 1

aKX8p2.png

Just now, fairy-mary είπε:

Καλημέρα κορίτσια!

Μυρσινη απο την Παναγία την μυρτιδιωτισσα. Αν δεν βλέπεις μέλισσες φυσικα :mrgreen:

Just now, fairy-mary είπε:

Μένεις και Γερμανία ε;

Εχεις δίκιο δεν γινεται...

• Μου αρέσει 1

wRSzp2.pngUIzHp2.png

Διαφημίσεις

Κορίτσια μου σας ευχαριστώ πολύ όλες ξεχωριστά για τις ευχές σας!! Εύχομαι τα καλύτερα σε όλες! Από Νοέμβριο και πέρα θα γιορτάζουμε μαζί με τα μωράκια μας! 
@Depykal εγώ πήρα το σκέτο λευκό με την ίδια συρταριέρα. Μου άρεσε όμως πολύ κι αυτό με την ξύλινη λεπτομέρεια γύρω γύρω. Στρώμα το ίδιο πρέπει να πήραμε από την περιγραφή..

BwLip2.png

Just now, fairy-mary said:

Μένεις και Γερμανία ε;

Ειρηνη με λενε εμενα! Υβοννη θα ονομαζαμε την κορη μας αν καναμε κοριτσακι, οποτε το χρησιμοποιησα στο φορουμ τοτε που καναμε την εξωσωματικη και γραφτηκα για συμπαρασταση, για να μου φερει γουρι!!!

oz5Vp2.png

Just now, Sousamaki είπε:

@ΕΥΑ! καλά κανείς κ κοιτάς για στρώμα ιντερνετικα αλλά αν σε εξυπηρετήσει κάποια στιγμή δες και από κοντά γιατί κάποια είναι πολύ μαλακα (δλδ βουλιάζουν πολύ)..πρέπει να είναι κ λίγο σκληρά, βασικά όχι τελείως σκληρά αλλά να μη βουλιάζουν κ τελείως για να στηρίζεται καλύτερα το κορμάκι τους..δε ξέρω αν κατάλαβες τι εννοω έτσι όπως το εγραψα

σιγουρα θα δω κ απο κοντα,ναι καταλαβα τι εννοεις,ουτε πολυ σκληρο αλλα ουτε κ μαλακο.αρχες σεπ εχει ψαξιμο στα μαγαζια για ολα. για κουβερτουλα τι προτεινετε; Βαμβακερη κοιταζω αλλα μου βγαζει συνεχεια πικε η αναζητηση κ αναρωτιεμαι θα ειναι ζεστη;

oru1p3.png

Just now, ΕΥΑ! είπε:

σιγουρα θα δω κ απο κοντα,ναι καταλαβα τι εννοεις,ουτε πολυ σκληρο αλλα ουτε κ μαλακο.αρχες σεπ εχει ψαξιμο στα μαγαζια για ολα. για κουβερτουλα τι προτεινετε; Βαμβακερη κοιταζω αλλα μου βγαζει συνεχεια πικε η αναζητηση κ αναρωτιεμαι θα ειναι ζεστη;

Γραψε βελουτε η ισπανιας...η πικε ειναι για καλοκαιρι δεν νομιζω ναναι ζεστη...

• Μου αρέσει 2

BDoAp3.png

Καλημέρα γλυκές μανούλες!! 

Λοιπόν δεν προλαβαίνει να μας αφήσει το ένα, μας πιάνει το άλλο! Θυμάστε που σας είχα πει κάποια στιγμή ότι πονάω στη δεξιά ωμοπλάτη και ο πόνος είχε μεταφερθεί και μπροστά κάτω από το δεξί στήθος;; Πάει πάνω από μήνας..που να θυμάστε!

Λοιπον το λέω χθες στο γιατρό και λέω θα μου πει ότι είναι μυοσκελετικο και να μην ανησυχώ κλπ κλπ.. Αμ δε! Μου είπε ότι εκεί που πονάω είναι η χολή και στην εγκυμοσύνη είναι συχνό να δημιουργούνται προβλήματα όπως πέτρες και λάσπη.. Μου έγραψε αιματολογικες που τις έκανα το πρωί και θα τις έχω απογευματάκι και μου είπε αν είναι αυτό κόβω το λάδι και όλα τα λιπαρά από τα φαγητά ακόμα και το γιαούρτι γιατί έτσι αντιμετωπίζεται και μετά τη γεννα βλέπουμε (ίσως να θέλει και αφαίρεση από ότι διάβασα αλλά μάλλον δεν μου το είπε για να μη με τρομάξει).. 

Αυτά τα νέα μου, βλέπετε δεν σας αφήνω να βαρεθείτε, έχω πολύ σασπένς!! 

• Λυπημένη/-ος 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...