Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 29 λεπτά , little miracle είπε:

καλη επιτυχια να εχεις! να δωσει μια τελεια βλαστοκυστη ευχομαι, να παρετε μια ανασα!

Ευχαριστω! Προσπαθώ να είμαι αισιόδοξη αλλά δεν έχει δώσει καλά δείγματα η κατάσταση από το Γενάρη. 

• Μου αρέσει 1
      • Καλή τύχη! 1

Μανούλες Νοεμβρίου 2020

Recommended Posts

Just now, Υβόννη είπε:

Κοριτσια μου τί κανετε;

Εγω μολις γυρισα απο Παθολογο. Ειχα παει να δουμε το θυροειδη, γιατι παιρνω χαπι εδω και 2 χρονια τωρα και ειπε οτι πρεπει να με βλεπει καθε 4 βδομαδες σε ολη την εγκυμοσυνη. Ενω στην πρωτη εξεταση πριν 4 βδομαδες ολα ηταν τελεια, σημερα η τιμη εχει λιγο ανεβει και ειναι στο 3. Μου αυξησε ελαχιστα τη δοση και ειπε ολα καλα, αλλα εγω αγχωθηκα...Ειπε η τιμη ειναι μεσα στα ορια να μην ανησυχω και με την αλλαγη στη δοση ολα θα ειναι οκ. αλλα εμενα τωρα μου μπηκαν σκεψεις!

Μην ακουω φαγητο, μην ακουω φαγητο χαχαχα! Χτες ειχα τη χειροτερη αναγουλα-ναυτια ever και σημερα εμ το ζορι εφαγα λιγο ψωμι με ενα ποτηρι γαλα αμυγδαλου!

Εγω καθε 4 βδομαδες βγαζω μια φωτο προφιλ να βλεπω τι γινεται! Ελαχιστα κατι εχει πεταχτει αλλα πιστευω σε κανενα μηνα θα φαινομαστε!!!!!

Εγώ δεν είχα θυροειδή κορίτσι μου και ούτε έπαιρνα χάπια και πήγε με την εγκυμοσύνη 3.34 κ ξεκίνησα tirosint 1 μήνα κ σήμερα έπεσε στο 1.09 κ θα συνεχίσω αυτό σε όλη την εγκυμοσύνη μου είπε

yRr5p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 13k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Υβόννη

2014

• MumMaria

1926

• Gogo1994

1397

• Despoina K

1058

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Just now, Gogo1994 said:

Εγώ δεν είχα θυροειδή κορίτσι μου και ούτε έπαιρνα χάπια και πήγε με την εγκυμοσύνη 3.34 κ ξεκίνησα tirosint 1 μήνα κ σήμερα έπεσε στο 1.09 κ θα συνεχίσω αυτό σε όλη την εγκυμοσύνη μου είπε

Ευχαριστω κοριτσι μου! Κανω σαν χαζη το ξερω αλλα αγχωνομαι με ολα χαχαχαχα!!! Θα δουμε κι εμεις σε 4 βδομαδες πώς θα εχει παει! Ελπιζω να ειναι σωστη η δοση που μου προτεινε αλλα προφανως ξερει καλυτερα απο μενα η γιατρος χαχαχαχα! Control freak οπως παντα εγω!

oz5Vp2.png

Just now, MumMaria είπε:

Μην αγχώνεσαι με τον θυροειδή,είναι πολύ συχνό να αποσυντονιζεται στην εγκυμοσύνη,ειδικά στο πρώτο τρίμηνο που τρελαίνονται οι ορμόνες μας ξαφνικά.εγω που ποτέ δεν είχα θέμα,στον μικρό ,είχε αποσυντονιστει θυμάμαι κ μου είχε πει ότι θα στρώσει στο πέρασμά της εγκυμοσύνης.οσο σε παρακολουθεί γιατρός,όλα είναι υπό έλεγχο.;-)

Κοπέλα μου υπομονή με τις αναγουλες,εγώ χθες το βράδυ έκλαιγα,με έπιασε ένα παράπονο,με βλέπει ο άντρας μου κ τρομαξε,διψούσα ρε κορίτσια!!κ με το που πίνω νερό το βγάζω...έχουν σκάσει τα χείλη μου,φαίνομαι ταλαιπωρενη,είμαι σαν ανάποδο γ#μωτο γενικά.κ πραγματικά αυτό που μου έλειψε περισσότερο είναι το νερό!!!ούτε φαγητά ούτε τίποτα,το νεράκι μόνο.

Μ'αρεσει που κρατιομουν χθες βράδυ να μην στείλω να γκρινιάξω κ τα έβγαλα σημερα όλα μαζεμένα!σορυ κορίτσια μου

Εγώ έχω τη γκρίνια και το κλάμα στο τσεπακι αναγουλες δεν έχω.αλλα Μπόρις να κλάψω από παράπονο συγκίνηση με το παραμικρό και κλαμματα εεε κ μέσα σε ένα λεπτό να έχω καταλάβει τι κάνω και να γελάω 

Κορίτσια εχουμεεεε πολύ πλάκα

• Χαχα 2

yRr5p2.png

Κορίτσια είδα που γραφατε χθες για λαδάκια κλπ και ήθελα να σας ρωτήσω, έχετε μιλήσει με τους γιατρούς σας για το αμυγδαλελαιο; Πήγα στο φαρμακείο και μου είπε η φαρμακοποιός μου ότι μόνο η prevenstria της frezyderm είναι πιστοποιημενα ασφαλής από τον 1ο μήνα και πήρα αυτήν. Αλλά κάνει 25€ και επειδή έχω και μεγάλο στήθος λυπάμαι να βάζω απο τώρα θα μου τελειώσει σε μια εβδομάδα! Προτιμώ να την ξεκινήσω μετά τον 3ο μήνα. 

Μέχρι τότε όμως θέλω να βάζω με ασφάλεια κάτι ενυδατικό σε όλο το σώμα και όχι τις κρέμες που έβαζα παλιά με τα αρώματα κλπ. 

Αυτή στο φαρμακείο μου είπε και για το αμυγδαλελαιο δεν ξέρουν αν είναι ασφαλές τόσο νωρίς, έχω μπερδευτεί τόσο πολύ!! Πείτε μου αν το έχετε ψάξει λίγο παραπάνω, τι χρησιμοποιείται στην καθημερινότητα που να ενυδατώνει και να είναι και ασφαλές. 

Ας πούμε apivita, korres δεν θα είναι οκ λογικά;; 

Just now, Υβόννη είπε:

Ευχαριστω κοριτσι μου! Κανω σαν χαζη το ξερω αλλα αγχωνομαι με ολα χαχαχαχα!!! Θα δουμε κι εμεις σε 4 βδομαδες πώς θα εχει παει! Ελπιζω να ειναι σωστη η δοση που μου προτεινε αλλα προφανως ξερει καλυτερα απο μενα η γιατρος χαχαχαχα! Control freak οπως παντα εγω!

Καλά εγώ να δεις με το παραμικρό θέλω να τα ψάξω όλα.Ευχαριστω κορίτσια με τη πληροφορία για τα αυγά δε το ήξερα βασικά δε πήγε το μυαλό μου ότι δε κάνει η βαφή.οποτε θα βάζουμε κανονικά αλλά θα κρατήσω μερικά αβαφτα να φάω κανένα κ εγώ

yRr5p2.png

Διαφημίσεις

Just now, Gogo1994 said:

Εγώ έχω τη γκρίνια και το κλάμα στο τσεπακι αναγουλες δεν έχω.αλλα Μπόρις να κλάψω από παράπονο συγκίνηση με το παραμικρό και κλαμματα εεε κ μέσα σε ένα λεπτό να έχω καταλάβει τι κάνω και να γελάω 

Κορίτσια εχουμεεεε πολύ πλάκα

Καλα κοριτσια εγω τις προαλλες εκλαιγα με μαυρο δακρυ οταν ειδα μια διαφημιση στο facebook για μια συνταγη αρνι στο φουρνο για το Πασχα. Και να κλαιω με μαυρο δακρυ για τα καημενα τα αρνακια που θα τα φαμε! Και να με κοιταει ο αντρας μου σε κατασταση σοκ!!! χαχαχαχα

• Χαχα 6

oz5Vp2.png

εγώ έλεγα να πάρω αμυγδαλελαιο να βάζω σε όλο το σώμα αλλά απ τον 3ο μήνα και μετά λέω δεν έχω ρωτήσει και τον γιατρο σίγουρα αλλά μέχρι τώρα δεν βάζω τιποτα ακόμα..

• Μου αρέσει 1

i0cXp3.png?t=1&L0kq4ho6

Just now, MumMaria είπε:

Μην αγχώνεσαι με τον θυροειδή,είναι πολύ συχνό να αποσυντονιζεται στην εγκυμοσύνη,ειδικά στο πρώτο τρίμηνο που τρελαίνονται οι ορμόνες μας ξαφνικά.εγω που ποτέ δεν είχα θέμα,στον μικρό ,είχε αποσυντονιστει θυμάμαι κ μου είχε πει ότι θα στρώσει στο πέρασμά της εγκυμοσύνης.οσο σε παρακολουθεί γιατρός,όλα είναι υπό έλεγχο.;-)

Κοπέλα μου υπομονή με τις αναγουλες,εγώ χθες το βράδυ έκλαιγα,με έπιασε ένα παράπονο,με βλέπει ο άντρας μου κ τρομαξε,διψούσα ρε κορίτσια!!κ με το που πίνω νερό το βγάζω...έχουν σκάσει τα χείλη μου,φαίνομαι ταλαιπωρενη,είμαι σαν ανάποδο γ#μωτο γενικά.κ πραγματικά αυτό που μου έλειψε περισσότερο είναι το νερό!!!ούτε φαγητά ούτε τίποτα,το νεράκι μόνο.

Μ'αρεσει που κρατιομουν χθες βράδυ να μην στείλω να γκρινιάξω κ τα έβγαλα σημερα όλα μαζεμένα!σορυ κορίτσια μου

Αχ Μαράκι μ πόσο σε καταλαβαίνω τ ίδια χάλια.. κ εγω αυτες τις ημερες εκλαψα γτ πραγματικα τ εχω δει ολα με το στομαχι μ..Έχω αρχίσει κ σκέφτομαι τ νερό συνέχεια κ θέλω να πιω 1 ποτήρι κ δεν μπορώ , είναι επειδή αφυδατωνομαστε..κ εγω σμρ τ πρωι 3 γουλιες ήπια νυστικη κ κατευθείαν τ έβγαλα.. Επίσης νιώθω κ τ ματια μ λίγο ξέρα.. γ φαγητό μην τ συζητήσω δεν έχω όρεξη γ τπτ.. ελπίζω να σταματήσει γρήγορα γτ αν μ πάει έτσι με βλέπω κάποια στιγμή νοσοκομειο

• Λυπημένη/-ος 2

k1S4p3.png

Just now, Υβόννη είπε:

Κοριτσια μου τί κανετε;

Εγω μολις γυρισα απο Παθολογο. Ειχα παει να δουμε το θυροειδη, γιατι παιρνω χαπι εδω και 2 χρονια τωρα και ειπε οτι πρεπει να με βλεπει καθε 4 βδομαδες σε ολη την εγκυμοσυνη. Ενω στην πρωτη εξεταση πριν 4 βδομαδες ολα ηταν τελεια, σημερα η τιμη εχει λιγο ανεβει και ειναι στο 3. Μου αυξησε ελαχιστα τη δοση και ειπε ολα καλα, αλλα εγω αγχωθηκα...Ειπε η τιμη ειναι μεσα στα ορια να μην ανησυχω και με την αλλαγη στη δοση ολα θα ειναι οκ. αλλα εμενα τωρα μου μπηκαν σκεψεις!

Καλησπέρα σε όλες κι από μένα...

Εγω έχω υποθυρεοειδισμό τα τελευταία 10 χρόνια. Όλο το διάστημα πριν αλλά και τώρα με παρακολουθεί ενδοκρινολόγος που είναι ο πλέον κατάλληλος σε θέματα θυρεοειδή. Ευτυχώς μέχρι στιγμή όλες μου οι εξετάσεις είναι πολύ καλές. Και μετά το Πάσχα θα ξανακάνω να δω που βρισκόμαστε. Αυτό που ξέρω πάντως είναι ότι για να υπάρχει θέμα θα πρέπει να βγει εντελώς εκτός ελέγχου.

• Μου αρέσει 2

BwLip2.png

Κορίτσια εχει κάνει καμμία εξέταση θρομβοφιλιας; Μου λέει ετεροζυωις στο mthfr στο c677t.ολα τα άλλα φυσιολογικά.Να ανησυχήσω;περιμένω τηλέφωνο από τη γιατρό αλλά είμαι να σκάσω πάλι.εχω ακούσει τόσα για τη θρομβοφιλια

yRr5p2.png

Διαφημίσεις

Just now, Eirini1988 said:

Καλησπέρα σε όλες κι από μένα...

Εγω έχω υποθυρεοειδισμό τα τελευταία 10 χρόνια. Όλο το διάστημα πριν αλλά και τώρα με παρακολουθεί ενδοκρινολόγος που είναι ο πλέον κατάλληλος σε θέματα θυρεοειδή. Ευτυχώς μέχρι στιγμή όλες μου οι εξετάσεις είναι πολύ καλές. Και μετά το Πάσχα θα ξανακάνω να δω που βρισκόμαστε. Αυτό που ξέρω πάντως είναι ότι για να υπάρχει θέμα θα πρέπει να βγει εντελώς εκτός ελέγχου.

Ευχαριστω κοριτσι μου! Κι εμενα ενδοκρινολογος με παρακολουθει, απλα εδω στη Γερμανια λεγεται Hausarzt και το μεταφραζψ εγω Παθολογος. Ειναι γενικος γιατρος και εχει μεσα και μοναδα ενδοκρινολογιας. Νομιζω αυτο που ειπες οτι για να εχεις θεμα πρεπει να βγει εντελως εκτος ελεγχου ειναι το πιο σωστο και αυτο θα κρατησω!

Just now, Gogo1994 said:

Κορίτσια εχει κάνει καμμία εξέταση θρομβοφιλιας; Μου λέει ετεροζυωις στο mthfr στο c677t.ολα τα άλλα φυσιολογικά.Να ανησυχήσω;περιμένω τηλέφωνο από τη γιατρό αλλά είμαι να σκάσω πάλι.εχω ακούσει τόσα για τη θρομβοφιλια

Ειχα κανει εγω πριν την εξωσωματικη αλλα ειχαν πει οτι ολα ειναι οκ και μεχρι εκει. οποτε δεν ξερω τι σημαινουν οι δεικτες. Μια φιλη μου εχει θρομβοφιλια και γεννησε την Παρασκευη ενα αγορακι! Να μην αγχωνεσαι γιατι η θρομβοφιλια ειναι επικινδυνη αν δεν ξερεις οτι το εχεις. Αν τελικα υπαρχει καποιο θεματακι ειναι πολυ νωρις ακομη και θα σε οργανωσει η γιατρος. Παντως βλεπω οτι το παει πολυ καλα η γιατρος σου και  τα κοιτατε ολα και αυτο νομιζω αν και αγχωτικο θα σου βγει σε πολυ καλο!!!

• Μου αρέσει 2

oz5Vp2.png

Just now, Υβόννη είπε:

Ευχαριστω κοριτσι μου! Κι εμενα ενδοκρινολογος με παρακολουθει, απλα εδω στη Γερμανια λεγεται Hausarzt και το μεταφραζψ εγω Παθολογος. Ειναι γενικος γιατρος και εχει μεσα και μοναδα ενδοκρινολογιας. Νομιζω αυτο που ειπες οτι για να εχεις θεμα πρεπει να βγει εντελως εκτος ελεγχου ειναι το πιο σωστο και αυτο θα κρατησω!

Ειχα κανει εγω πριν την εξωσωματικη αλλα ειχαν πει οτι ολα ειναι οκ και μεχρι εκει. οποτε δεν ξερω τι σημαινουν οι δεικτες. Μια φιλη μου εχει θρομβοφιλια και γεννησε την Παρασκευη ενα αγορακι! Να μην αγχωνεσαι γιατι η θρομβοφιλια ειναι επικινδυνη αν δεν ξερεις οτι το εχεις. Αν τελικα υπαρχει καποιο θεματακι ειναι πολυ νωρις ακομη και θα σε οργανωσει η γιατρος. Παντως βλεπω οτι το παει πολυ καλα η γιατρος σου και  τα κοιτατε ολα και αυτο νομιζω αν και αγχωτικο θα σου βγει σε πολυ καλο!!!

Να σας καλά κορίτσι μου έτσι είναι ελπίζω να μάθω σύντομα και θα σας πω 

yRr5p2.png

Just now, Gogo1994 said:

Να σας καλά κορίτσι μου έτσι είναι ελπίζω να μάθω σύντομα και θα σας πω 

Εμεις επισης μοιαζουμε! Κι εγω θελω να ξερω τα παντα και μολις δω κατι περιεργο ουπς τί ειναι αυτο λεω!!!!! Αλλα το πιο σωστο ειναι αυτο που ειπε η @MumMariaμας. Οταν σε εχει ο γιατρος υπο ελεγχο δεν υπαρχει κανενας φοβος. Εγω βλεπω σε ξεψαχνιζει η γιατρος και σε εχει τελειως στο κατοπι, οποτε ασε τον ελεγχο στα χερια της (ειπα μολις εγω που αν μπορουσα θα σπουδαζα τωρα μαιευτικη-γυναικολογια για να τσεκαρομαι μονη μου να ειμαι σιγουρη χαχαχαχα)!

• Χαχα 2

oz5Vp2.png

Just now, Υβόννη είπε:

Εμεις επισης μοιαζουμε! Κι εγω θελω να ξερω τα παντα και μολις δω κατι περιεργο ουπς τί ειναι αυτο λεω!!!!! Αλλα το πιο σωστο ειναι αυτο που ειπε η @MumMariaμας. Οταν σε εχει ο γιατρος υπο ελεγχο δεν υπαρχει κανενας φοβος. Εγω βλεπω σε ξεψαχνιζει η γιατρος και σε εχει τελειως στο κατοπι, οποτε ασε τον ελεγχο στα χερια της (ειπα μολις εγω που αν μπορουσα θα σπουδαζα τωρα μαιευτικη-γυναικολογια για να τσεκαρομαι μονη μου να ειμαι σιγουρη χαχαχαχα)!

Χαχαχα το κακό που κάνω είναι ότι συνέχεια ψάχνονται στο ίντερνετ και αγχώνομαι μόνη μου

yRr5p2.png

Just now, Gogo1994 said:

Χαχαχα το κακό που κάνω είναι ότι συνέχεια ψάχνονται στο ίντερνετ και αγχώνομαι μόνη μου

Just now, Gogo1994 said:

Κοριτσακι μου το ιντερνετ ειναι το χειροτερο γιατι αν πατησεις τωρα πονοκεφαλος θα σου βγαλει απο κατω μεχρι και οτι πεθαινεις στις επομενες μερες χαχαχα! Ολα ειναι σχετικα παντα και πανε με τον οργανισμο! Και τον οργανισμο σου ενας τον ξερει τωρα! Η γιατρος σου! Ξερει το ιστορικο σου, ξερει την πορεια σου κτλ. Κι εγω το εκανα αυτο αλλα ξερεις ποτε το σταματησα; Οταν βρηκαμε το θεμα του αντρα μου με το σπερμα...Λεω στον εαυτο μου τελος το ιντερνετ, μονο τη γιατρο θα ακουμε! Γιατι αν διαβαζα οτι υπηρχε για ολιγοσπερμια οχι εξωσωματικη δε θα ξεκινουσαμε, στο τρελαδικο θα ημουν τωρα (οχι οτι με τις ορμονες ειμαι και πολυ νορμαλ αθτο τον καιρο αλλα οκ χαχαχα)!!!

oz5Vp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...