Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 29 λεπτά , little miracle είπε:

καλη επιτυχια να εχεις! να δωσει μια τελεια βλαστοκυστη ευχομαι, να παρετε μια ανασα!

Ευχαριστω! Προσπαθώ να είμαι αισιόδοξη αλλά δεν έχει δώσει καλά δείγματα η κατάσταση από το Γενάρη. 

• Μου αρέσει 1
      • Καλή τύχη! 1

Μανούλες Νοεμβρίου 2020

Recommended Posts

καλημέρα εγώ από ότι υπολογισα 3 ραντεβού έχω πάει και είναι σε απόσταση 2 εβδομαδων και κάτι..λογικα όσο προχωράει η εγκυμοσυνη θα με βάζει ραντεβού πιο αραιά κ οχι τόσο κοντά στις βδομάδες.

i0cXp3.png?t=1&L0kq4ho6

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 13k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Υβόννη

2014

• MumMaria

1926

• Gogo1994

1397

• Despoina K

1058

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Just now, InaRina είπε:

Κοριτσια εχετε προσεξει καθε ποτε ειναι τα ραντεβου σας ? Ανα τρεισ βδομαδες,  ανα μηνα ή  πιο τακτικα ? 

Στην αρχή ήταν κάθε μια βδομάδα μέχρι να ακούσουμε καρδούλα κανονικά.Μετα σε δύο βδομάδες και τώρα από τις 7 του μήνα θα πάω κατευθείαν στην αυχενική που είναι 30 λόγω Πάσχα αλλά κ λόγω κορονοιους θα μειωθούν

yRr5p2.png

Καλημέρα μανούλες :wub:!! Πως είστε σήμερα;; Εγώ ξύπνησα με όρεξη για φαγητό αλλά μόλις έβαλα δυο μπουκιές στο στόμα μου δεν ήθελα άλλο!!! Άμα σας πω ρε κορίτσια ότι ανυπομονώ να αρχίσει να φαίνεται κοιλιτσα θα με πείτε τρελή ;;; 

• Μου αρέσει 3

hkTMp3.png?t=1&Bu24n0LK

πρίν από 9 λεπτά , InaRina είπε:

Κοριτσια εχετε προσεξει καθε ποτε ειναι τα ραντεβου σας ? Ανα τρεισ βδομαδες,  ανα μηνα ή  πιο τακτικα ? 

Νομίζω 2 φορές το μήνα και από το δεύτερο τρίμηνο μια τον μήνα..

Just now, Lady_m είπε:

Καλημέρα μανούλες :wub:!! Πως είστε σήμερα;; Εγώ ξύπνησα με όρεξη για φαγητό αλλά μόλις έβαλα δυο μπουκιές στο στόμα μου δεν ήθελα άλλο!!! Άμα σας πω ρε κορίτσια ότι ανυπομονώ να αρχίσει να φαίνεται κοιλιτσα θα με πείτε τρελή ;;; 

Και εγώ θελωωωω

• Μου αρέσει 1

yRr5p2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια!να ρωτήσω κάτι θα βάλετε αυγά την μεγάλη Πέμπτη;;

Σκεφτόμουν να τα βάψω με φυσικά υλικά φέτος για να μπορέσουμε να τα φάμε κιόλας.ειδα ότι μπορούν να γίνουν από κρεμμύδια,μωβ λάχανο,παντζάρι,κουρκουμά ...κ βγαίνουν σε διάφορα χρώματα..

• Μου αρέσει 3

Just now, MumMaria είπε:

Καλημέρα κορίτσια!να ρωτήσω κάτι θα βάλετε αυγά την μεγάλη Πέμπτη;;

Σκεφτόμουν να τα βάψω με φυσικά υλικά φέτος για να μπορέσουμε να τα φάμε κιόλας.ειδα ότι μπορούν να γίνουν από κρεμμύδια,μωβ λάχανο,παντζάρι,κουρκουμά ...κ βγαίνουν σε διάφορα χρώματα..

Ε ναι να βάψουμε !!!! Έχει Βίντεο στο γιουτιουμπ για το πως μπορούμε !!

• Μου αρέσει 1

hkTMp3.png?t=1&Bu24n0LK

Just now, Lady_m είπε:

Ε ναι να βάψουμε !!!! Έχει Βίντεο στο γιουτιουμπ για το πως μπορούμε !!

Το είδα στην χθεσινή εκπομπή στο dot.οποτε αν το γκουγκλαρεις με την χθεσινή ημερομηνία φαντάζομαι το βρίσκεις.παντως δεν είναι τίποτα.βραζεις κανονικά τα αυγά,βάζεις κ στον πάτο της κατσαρόλας μια πετσετουλα κ έτσι όταν βράζουν δεν σπάνε,μετά φτιάχνεις το βάμμα πχ από μωβ λάχανο(το βράζεις να βγάλει το μωβ του χρώμα δλδ) και μετά χώνεις τα βραστά αυγά στο βάμμα.οσο περισσότερο τα αφήνεις ,τόσο πιο έντονο το χρώμα!εγώ έστειλα τον άντρα μου σούπερ πάντως να μου πάρει παντζάρι κ λάχανο!!!χαχαχαχα!να πάρει κ κάτι αυτοκολλητακια με κοτόπουλα μια κ λαγουδάκια να τα κολλήσουμε στα αυγά στο τέλος,να χαρεί κ ο μικρός!!

Just now, Lady_m είπε:

Νομίζω όλες θέλουμε!:x εμένα ήδη φαίνεται να σας πω την αλήθεια.ισως επειδή έχασα κιλά λόγω εμετων,πετάχτηκαν τα κόκαλα,οπότε η κοιλίτσα εξέχει παραπάνω τώρα!

• Μου αρέσει 2

Κοριτσια μου τί κανετε;

Εγω μολις γυρισα απο Παθολογο. Ειχα παει να δουμε το θυροειδη, γιατι παιρνω χαπι εδω και 2 χρονια τωρα και ειπε οτι πρεπει να με βλεπει καθε 4 βδομαδες σε ολη την εγκυμοσυνη. Ενω στην πρωτη εξεταση πριν 4 βδομαδες ολα ηταν τελεια, σημερα η τιμη εχει λιγο ανεβει και ειναι στο 3. Μου αυξησε ελαχιστα τη δοση και ειπε ολα καλα, αλλα εγω αγχωθηκα...Ειπε η τιμη ειναι μεσα στα ορια να μην ανησυχω και με την αλλαγη στη δοση ολα θα ειναι οκ. αλλα εμενα τωρα μου μπηκαν σκεψεις!

Just now, Lady_m said:

Μην ακουω φαγητο, μην ακουω φαγητο χαχαχα! Χτες ειχα τη χειροτερη αναγουλα-ναυτια ever και σημερα εμ το ζορι εφαγα λιγο ψωμι με ενα ποτηρι γαλα αμυγδαλου!

Εγω καθε 4 βδομαδες βγαζω μια φωτο προφιλ να βλεπω τι γινεται! Ελαχιστα κατι εχει πεταχτει αλλα πιστευω σε κανενα μηνα θα φαινομαστε!!!!!

oz5Vp2.png

Just now, Υβόννη είπε:

Κοριτσια μου τί κανετε;

Εγω μολις γυρισα απο Παθολογο. Ειχα παει να δουμε το θυροειδη, γιατι παιρνω χαπι εδω και 2 χρονια τωρα και ειπε οτι πρεπει να με βλεπει καθε 4 βδομαδες σε ολη την εγκυμοσυνη. Ενω στην πρωτη εξεταση πριν 4 βδομαδες ολα ηταν τελεια, σημερα η τιμη εχει λιγο ανεβει και ειναι στο 3. Μου αυξησε ελαχιστα τη δοση και ειπε ολα καλα, αλλα εγω αγχωθηκα...Ειπε η τιμη ειναι μεσα στα ορια να μην ανησυχω και με την αλλαγη στη δοση ολα θα ειναι οκ. αλλα εμενα τωρα μου μπηκαν σκεψεις!

Μην ακουω φαγητο, μην ακουω φαγητο χαχαχα! Χτες ειχα τη χειροτερη αναγουλα-ναυτια ever και σημερα εμ το ζορι εφαγα λιγο ψωμι με ενα ποτηρι γαλα αμυγδαλου!

Εγω καθε 4 βδομαδες βγαζω μια φωτο προφιλ να βλεπω τι γινεται! Ελαχιστα κατι εχει πεταχτει αλλα πιστευω σε κανενα μηνα θα φαινομαστε!!!!!

Καλημέρα!! 

@Υβόννη δεν νομίζω ότι χρειάζεται να ανησυχείς! Εγώ δεν είχα ποτέ θέμα με το θυροειδή μου και στον προγεννητικό έλεγχο που κάνουμε αυτές τις περιπου 1.000.000 εξετάσεις βγήκε η tsh 3,73.

Κατευθείαν μου είπε ο γιατρός να αρχίσω χάπι των 50mg και ξανά εξέταση σε 20 μέρες. Όταν τον ρώτησα, μου είπε ότι στην εγκυμοσύνη το θέλουν 2,5 αλλά να μην αγχώνομαι γιατί πολλοί γιατροί δεν βάζουν καν την Tsh στον προγεννητικό και ειδικά στο εξωτερικό ασχολούνται μόνο όταν τιμή είναι πάνω απο 10. Τόσες γυναίκες έχουν σε όλη την εγκυμοσύνη αυξημένη tsh (πολλές δεν το γνωρίζουν) και γεννούν μια χαρά μωράκια! Απλά το 2,5 είναι το ιδανικό! 

Διαφημίσεις

Just now, Υβόννη είπε:

Κοριτσια μου τί κανετε;

Μην αγχώνεσαι με τον θυροειδή,είναι πολύ συχνό να αποσυντονιζεται στην εγκυμοσύνη,ειδικά στο πρώτο τρίμηνο που τρελαίνονται οι ορμόνες μας ξαφνικά.εγω που ποτέ δεν είχα θέμα,στον μικρό ,είχε αποσυντονιστει θυμάμαι κ μου είχε πει ότι θα στρώσει στο πέρασμά της εγκυμοσύνης.οσο σε παρακολουθεί γιατρός,όλα είναι υπό έλεγχο.;-)

Κοπέλα μου υπομονή με τις αναγουλες,εγώ χθες το βράδυ έκλαιγα,με έπιασε ένα παράπονο,με βλέπει ο άντρας μου κ τρομαξε,διψούσα ρε κορίτσια!!κ με το που πίνω νερό το βγάζω...έχουν σκάσει τα χείλη μου,φαίνομαι ταλαιπωρενη,είμαι σαν ανάποδο γ#μωτο γενικά.κ πραγματικά αυτό που μου έλειψε περισσότερο είναι το νερό!!!ούτε φαγητά ούτε τίποτα,το νεράκι μόνο.

Μ'αρεσει που κρατιομουν χθες βράδυ να μην στείλω να γκρινιάξω κ τα έβγαλα σημερα όλα μαζεμένα!σορυ κορίτσια μου

• Μου αρέσει 2
  • Χαχα 2
  • Λυπημένη/-ος 1

Υβόννη μην ανησυχείς και εμένα μου αύξησαν τη δόση του θυροειδη και είχα φτάσει 4Και οπότε πήγα από 125 σε 150 έχω υποθυροειδισμο χασιμοτο οπότε θα το ελεγχω θα με δει και η ενδοκρινολογος και όλα οκ άμα είναι ρυθμιζόμενος οκ..και εμείς θα βάψούμε αυγά με κρεμμύδοφύλλα αποφεύγουμε βάφές κάθε χρόνο οπότε έτσι κ εφέτος..

i0cXp3.png?t=1&L0kq4ho6

Just now, Φραουλίνο said:

Καλημέρα!! 

@Υβόννη δεν νομίζω ότι χρειάζεται να ανησυχείς! Εγώ δεν είχα ποτέ θέμα με το θυροειδή μου και στον προγεννητικό έλεγχο που κάνουμε αυτές τις περιπου 1.000.000 εξετάσεις βγήκε η tsh 3,73.

Κατευθείαν μου είπε ο γιατρός να αρχίσω χάπι των 50mg και ξανά εξέταση σε 20 μέρες. Όταν τον ρώτησα, μου είπε ότι στην εγκυμοσύνη το θέλουν 2,5 αλλά να μην αγχώνομαι γιατί πολλοί γιατροί δεν βάζουν καν την Tsh στον προγεννητικό και ειδικά στο εξωτερικό ασχολούνται μόνο όταν τιμή είναι πάνω απο 10. Τόσες γυναίκες έχουν σε όλη την εγκυμοσύνη αυξημένη tsh (πολλές δεν το γνωρίζουν) και γεννούν μια χαρά μωράκια! Απλά το 2,5 είναι το ιδανικό! 

ευχαριστω πολυ κοριτσι μου για την απαντηση! Εγω ειχα γυρω στο 4,5 πριν 2 χρονια και με χαπι εφτασε στο 1. Επαιρνα μια μερα δοση 100, μια μερα δοση 125 και πριν 4 βδομαδες ηταν 0.9 περιπου η ορμονη! Ειδα το 3,2 σημερα και εφριξα! Ειπε να παιρνω τωρα 125 καθε μερα και ολα καλα αλλα εγω αγχωθηκα χαχαχα!

• Μου αρέσει 1

oz5Vp2.png

υπομονή κορίτσια με τις αναγουλες εύχομαι να περάσουν γρήγορα εγώ που δεν το έχω βιωσει στην εγκυμοσυνη είναι δύσκολο να το καταλάβω απόλυτα αλλά σίγουρα είναι κάτι που εξάντλεί και επηρεάζει αρνητικά οπότε υπομονή εύκολο στα λόγια σ δύσκολο στη πράξη αλλά για τα μωρακια θα τα περνάμε όλα.

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

i0cXp3.png?t=1&L0kq4ho6

Just now, MumMaria said:

Μην αγχώνεσαι με τον θυροειδή,είναι πολύ συχνό να αποσυντονιζεται στην εγκυμοσύνη,ειδικά στο πρώτο τρίμηνο που τρελαίνονται οι ορμόνες μας ξαφνικά.εγω που ποτέ δεν είχα θέμα,στον μικρό ,είχε αποσυντονιστει θυμάμαι κ μου είχε πει ότι θα στρώσει στο πέρασμά της εγκυμοσύνης.οσο σε παρακολουθεί γιατρός,όλα είναι υπό έλεγχο.;-)

Κοπέλα μου υπομονή με τις αναγουλες,εγώ χθες το βράδυ έκλαιγα,με έπιασε ένα παράπονο,με βλέπει ο άντρας μου κ τρομαξε,διψούσα ρε κορίτσια!!κ με το που πίνω νερό το βγάζω...έχουν σκάσει τα χείλη μου,φαίνομαι ταλαιπωρενη,είμαι σαν ανάποδο γ#μωτο γενικά.κ πραγματικά αυτό που μου έλειψε περισσότερο είναι το νερό!!!ούτε φαγητά ούτε τίποτα,το νεράκι μόνο.

Μ'αρεσει που κρατιομουν χθες βράδυ να μην στείλω να γκρινιάξω κ τα έβγαλα σημερα όλα μαζεμένα!σορυ κορίτσια μου

Μαζι παμε εμεις κοριτσακι μου! Κι εγω νερο με το ζορι πινω χαχαχαχα! Και πριν μεινω εγκυος επινα 2 λιτρα τη μερα και τωρα γουλια γουλια και αυτη με το ζορι!!! Ελα περνανε οιι βδομαδες και ολα καλα θα πανε!

Ευχαριστω για την απαντηση στο θεμα το θυροειδη! Ειμαι υπερβολικη το ξερω αλλα φοβαμαι μολις ακουω κατι εξω απο τα συνηθισμενα!!!

Just now, Evitheodorou said:

Υβόννη μην ανησυχείς και εμένα μου αύξησαν τη δόση του θυροειδη και είχα φτάσει 4Και οπότε πήγα από 125 σε 150 έχω υποθυροειδισμο χασιμοτο οπότε θα το ελεγχω θα με δει και η ενδοκρινολογος και όλα οκ άμα είναι ρυθμιζόμενος οκ..και εμείς θα βάψούμε αυγά με κρεμμύδοφύλλα αποφεύγουμε βάφές κάθε χρόνο οπότε έτσι κ εφέτος..

εμενα απο μια μερα 100, μια μερα 125 (επαιρνα εναλλαξ το χαπι) μου ειπε τωρα να παιρνω το 125 μονο. Απλα μου μπηκαν σκεψεις μηπως θελει παραπανω δοση αλλα λογικα ξερει καλυτερα η γιατρος απο μενα, που απλα αγχωθηκα ως συνηθως!!!

Εμεις αυγα δε θα βαψουμε γιατι με αηδιαζει και η μυρωδια του αυγου που βραζει χαχαχα!

oz5Vp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...