Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Γεια σας κορίτσια, τι κάνετε; Να κάνω μια χαζή ερώτηση; Μην γελάσετε: στην ωοληψια τι φοράγατε; Να προσέξω κάτι; Ντράπηκα να ρωτήσω τον γιατρό μου 😅

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Μανούλες Νοεμβρίου 2020

Recommended Posts

Just now, Υβόννη είπε:

Καλημερα κοριτσακια.μου σε ολες και καλη και ευλογημενη Κυριακη!!! Ελεγα να παω εκκλησια σημερα αλλα εχω μπερδευτει με τα μετρα...Πρεπει λεει να δηλωσω το ονομα.μου απο πριν να μου κανουν κρατηση; Δεν καταλαβα ακριβως! Κατλαβα ομως τη λεξη κρατηση χαχαχα!!Θα το διευκρινισω!!!

Εδω κοριτσια μη με κοροιδεψετε αλλα χτες ειχε καυσωνα!! Γερμανικο καυσωνα σε θερμοκρασια αλλα οηγαμε μια βολτα και μου κοπηκε η αναπνοη απο τη ζεστη. Ντροπιασα τα ελληνικα νου γονιδια χαχχαα! Εχω γινει Γερμανιδα κι εγω!!!

@demifilol πώς εισια με το δοντι κοριτσακι μου; Ελπιζω να εκανε δουλεια το γιατροσοφι σου και εστω να κοιμηθηκες χωρις ταλαιπωρια. 

Καλημερα γλυκουλα μου!!!! Ξεκουραστηκες εσυ καθολου μετα το ξενυχτι της Παρασκευης;;; Αντε να πεις τωρα οτι ξενυχτας για τους υπερηχους! Σε λιγα χρονακια βεβαια θα ξενυχτας για να μαζεψεις την κορη απο τα κλαμπακια χαχαχα! Βασικα οχι, ο μπαμπας θα πηγαινει, που θα δινει και την αδεια στην κορακλα του για ξενυχτι,  με την ατακα "ε μωρε να ξεσκασει λιγο το παιδι"! Χαχχαχα Αυριο Δευτερα αλλα δε θα πας δουλεια! Γιουπιιιιιιι !!!! Σταθμο ομως πατε ή εκλεισε και αυτος λογω Αυγουστου;

Από αύριο Γιώργος μαμά Γεωργία καιρού επιτρέποντος θα κάνουμε τα ψώνια μας, το πατίνι μας, θα μαγειρεύουμε και θα περιμένουμε το μπαμπά μας σπίτι να σχολάσει!!! Πάει κ ο παιδικός να ξεκουραστούν κ αυτοί οι έρμοι άνθρωποι χιχιχιχιχιχιχ 

ο γιατρός προχτές «αστειεύτηκε» λέγοντας μου ούτε όταν γέννησες δεν περίμενες τόσο πολύ ε; Και εκεί βιαστική... τον δικαιολογώ γιατί είχε έκτακτο περιστατικό και ξέρω ποσό επιμελής είναι σε αυτά ... 

Just now, Alkyoni είπε:

Κορες θα έπρεπε να εισασταν σε μια μεριά να βλέπατε τον ανδρουλη μου! Έχει κανει πλήρη έλεγχο χιχι
Το πρωινό ήταν ωραιότατο. Μέχρι κ μερεντα είχε αλλά συγκρατήθηκα κ δεν την έφαγα. Δεν έχουν πάρει ακόμα τον δίσκο. Αν μπω στον πειρασμό θα την κρατήσω να την φάω αργότερα με το κουταλάκι. Να θυμηθώ τα παιδικά μου χρονια 

Εντωμεταξύ για πρώτη φορά ξέχασα να πάρω το χάπι του θυρεοειδή. Τι κάνω τώρα; Μπορώ να το πάρω άραγε αργότερα; 

Και μια μέρα να μην το πάρεις δεν πάθεις κάτι, αλλά όντως σε καμία ώρα πάρε το κ άφησε την ώρα να περάσει λίγο ! Μερεντααααα;;;;;; Εντάξει υποκλίνομαι πες τους!!!! Κράτησε την πριν σου πάρουν τον δίσκο εννοείται και το νου σου τον αντρουλη σου μην σου την πάρει... χιχιχιχιχ 

vWRfp2.png
r1qtp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 13k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Υβόννη

2014

• MumMaria

1926

• Gogo1994

1397

• Despoina K

1058

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Just now, Υβόννη said:

Καλα.τον.εκανα εικονα τον αντρουλη χαχαχα! Ειμαι.σιγουρη τα τεσταρε ολα.για να ειναι οπως πρεπει οι πριγκιπισσες του!!!! Εκεινος ειχε μερεντιτσα αραγε; Μην κλεψει τη δικη σου οπως κανει ο δικος μου στο αεροπλανο με τα κρακερακια!  Χαχαχα! Πωπω.μερεντα!!! Ηδη ανεβηκαν στην εκιμηση μου χχαχαα! 

Κοριτσακι μου εμενα μου ειπε η γιατρος αν το ξεχασω να το παρω αργοτερα αλλα αφου εχω μεινει λιγο νηστικη και κλασσικα μετα να περιμενω 30' για να ξαναπαρω. Αλλα λογικα με τοσους γιατρους εκει γυρω αν ρωτησεις θα σου πουν. Παντως για μια μερα δε θα γινει κατι αν τελικα δεν γινεται.να.παρεις.

Ο κύριος βγήκε έξω για πρωινό κ να πιει το καφεδάκι του. Την μερεντουλα την καβατζωσα για αργότερα τελικά. Χαχα   Αυτο θα κάνω με το χάπι του θυρεοειδή.θα το πιω δε δυο ωριτσες. 
Πως ήταν το ζάχαρο σου σήμερα; 

Just now, Gogo1994 said:

Καλημέρα κοριτσάκια μου γλυκά όμορφη Κυριακή να έχουμε.

@Alkyoniμου τι καλά που είσαι μια χαρουλα κ από διάθεση.θα πας κ σπιτάκι σου σε λίγες ώρες κ όλα καλά.Συο νοσοκομείο το έκανες η σε κλινική? Να δω δηλαδή να ξέρω που φέρνουν Μερέντα χαχαχα

Γλυκιά μου μπορείς να το πάρεις κ μετά το χάπι .όπως πχ άμα κάνουμε εξέταση αίματος δεν το παίρνουμε κ το περνούμε μέτα.αν παίρνεις κ τιροσιντ ειδικά μου έχει πει δεν έχει θέμα με το φαγητό

Καλημέρα Γωγουλα μου. Στου Γαβ είμαστε. Πολύ οργανωμένοι κ επειδή παρατηρούμε τις λεπτομέρειες μπορώ να σου πω ότι κάνουν καλή δουλειά. 
Η χαζή αφού έφαγα θυμήθηκα ότι δεν το ήπια! Θα το πάρω δε δυο ωριτσες τώρα 

DjQBp3.png

Just now, Geo81 said:

Από αύριο Γιώργος μαμά Γεωργία καιρού επιτρέποντος θα κάνουμε τα ψώνια μας, το πατίνι μας, θα μαγειρεύουμε και θα περιμένουμε το μπαμπά μας σπίτι να σχολάσει!!! Πάει κ ο παιδικός να ξεκουραστούν κ αυτοί οι έρμοι άνθρωποι χιχιχιχιχιχιχ 

ο γιατρός προχτές «αστειεύτηκε» λέγοντας μου ούτε όταν γέννησες δεν περίμενες τόσο πολύ ε; Και εκεί βιαστική... τον δικαιολογώ γιατί είχε έκτακτο περιστατικό και ξέρω ποσό επιμελής είναι σε αυτά ... 

Και μια μέρα να μην το πάρεις δεν πάθεις κάτι, αλλά όντως σε καμία ώρα πάρε το κ άφησε την ώρα να περάσει λίγο ! Μερεντααααα;;;;;; Εντάξει υποκλίνομαι πες τους!!!! Κράτησε την πριν σου πάρουν τον δίσκο εννοείται και το νου σου τον αντρουλη σου μην σου την πάρει... χιχιχιχιχ 

Καλα.ενταξει τελεια μερα αυριο!!!!! Μπραβο.που.μαγειρευετε μαζι παντως!!! Αχ Αλκυονη μου τι γαμπρο θα εχεις!!!! 

Οποτε.μιλας για το Γιωργακη, ειλικρινα μου μοιαζει απιστευτο οτι περιμενω ενα ανθρωπακι! Εννοω εχω φανταστει να τον εχω μωρακι, να τον φροντιζω αλλα να κανω μαζι πατινι, να μιλαω κτλ δεν το εχω συνειδητοποιησει καν!!!! Ο μπαμπας μας λατρευει το πατινι παντως! Πηγαιναμε μαζι βολτες, εγω με το ποδηλατο ομως ημουν! Μηπως ο αντρας μου κρυβει ενα 2μισι ετων αγορι μεσα του; Πολλα κοινα με το Γιωργακη βλεπω!!!! 

Ναι μωρε ο γιατρος δε το συζητω. Και αντι να στο ακυρωσει εκατσε και εκανε και τη δικη σου εξεταση. Μπραβο του! 

• Μου αρέσει 1

oz5Vp2.png

Just now, Geo81 said:

Πατίνι θέλει ο γαμπρουλης μου;;; Θα του το πάρουμε πες του αρκεί να μην κανει την ζωή της κορούλας μου πατίνι!!! 
Πάρε του κ ένα κρανακι σε παρακαλώ! Έχω δει τα ανίψια μου πως συμπεριφέρονται πάνω στο πατίνι κ με πιανει λίγο η καρδιά μου! 
Ο συμπέθερος δεν πήρε χαμπάρι ότι ο δίσκος είχε μερεντα. Εκείνη την ώρα απολάμβανε το καφεδάκι του ρεμβάζοντας στο παλιό λιμάνι! 

• Χαχα 1

DjQBp3.png

Just now, Alkyoni said:

Ο κύριος βγήκε έξω για πρωινό κ να πιει το καφεδάκι του. Την μερεντουλα την καβατζωσα για αργότερα τελικά. Χαχα   Αυτο θα κάνω με το χάπι του θυρεοειδή.θα το πιω δε δυο ωριτσες. 
Πως ήταν το ζάχαρο σου σήμερα; 

Καλα εκανες! Μολις.ξυονησουν και οι αλλες στην ομαδουλα να δεις ολες τι μερεντα θα ζηλεψουν χιχιχιιχ!!!! 

Γλυκια μου σκεφτηκες εμενα τωρα ενω εισαι εκει;;; Αχ δεν εχω λογια ειλικρινα....Σημερα 82 αλλα χτες φαγαμε εξω και πηρα ψητη πατατα. Ξερεις ποιες λεω χιχιχιχ! Ισως τους παραεκοψα τους υδατανθρακες τις προηγουμενες μερες χαχαχα!!! 

• Μου αρέσει 1

oz5Vp2.png

Διαφημίσεις

Just now, Υβόννη said:

Καλα εκανες! Μολις.ξυονησουν και οι αλλες στην ομαδουλα να δεις ολες τι μερεντα θα ζηλεψουν χιχιχιιχ!!!! 

Γλυκια μου σκεφτηκες εμενα τωρα ενω εισαι εκει;;; Αχ δεν εχω λογια ειλικρινα....Σημερα 82 αλλα χτες φαγαμε εξω και πηρα ψητη πατατα. Ξερεις ποιες λεω χιχιχιχ! Ισως τους παραεκοψα τους υδατανθρακες τις προηγουμενες μερες χαχαχα!!! 

Κ βέβαια θα σε σκεφτώ!!! 
ξερω ποιες λες... είναι οι αγαπημένες μου! Να προσπαθήσεις να μην τρως φρουτάκι/ πίνεις χυμό με άδειο στομαχάκι. Επίσης καλό είναι να συνοδεύεις τον υδατάνθρακα με πρωτεΐνη. Θα τα ξέρεις ήδη αυτά βέβαια 

• Μου αρέσει 1

DjQBp3.png

Just now, Alkyoni said:

Κ βέβαια θα σε σκεφτώ!!! 
ξερω ποιες λες... είναι οι αγαπημένες μου! Να προσπαθήσεις να μην τρως φρουτάκι/ πίνεις χυμό με άδειο στομαχάκι. Επίσης καλό είναι να συνοδεύεις τον υδατάνθρακα με πρωτεΐνη. Θα τα ξέρεις ήδη αυτά βέβαια 

Μολις ειδα τα γουστα στην πιτσα τα κοινα, ηξερα θα σου αρεσει κι εσενα αυτη η πατατα χαχαχα! Οταν ερθετε Στουτγκαρδη για το σοι, θα παμε για φαγητο ολοι μαζι, τελος! Με τα μωρακια μας κιολας εννοειται!!!! 

Γλυκουλα μου παντως με συγκινεις πολυ! Να το ξερεις! Χιλια ευχαριστω με τις συμβουλες!! Δνε τα ξερω πολυ καλα τα ψαχνω ομως! Αν ειναι η πατατα να τα ισορροπει ολα, θα θυσιαστω και θα την τρωω χαχαχα!

oz5Vp2.png

Just now, Υβόννη είπε:

Καλα.ενταξει τελεια μερα αυριο!!!!! Μπραβο.που.μαγειρευετε μαζι παντως!!! Αχ Αλκυονη μου τι γαμπρο θα εχεις!!!! 

Οποτε.μιλας για το Γιωργακη, ειλικρινα μου μοιαζει απιστευτο οτι περιμενω ενα ανθρωπακι! Εννοω εχω φανταστει να τον εχω μωρακι, να τον φροντιζω αλλα να κανω μαζι πατινι, να μιλαω κτλ δεν το εχω συνειδητοποιησει καν!!!! Ο μπαμπας μας λατρευει το πατινι παντως! Πηγαιναμε μαζι βολτες, εγω με το ποδηλατο ομως ημουν! Μηπως ο αντρας μου κρυβει ενα 2μισι ετων αγορι μεσα του; Πολλα κοινα με το Γιωργακη βλεπω!!!! 

Ναι μωρε ο γιατρος δε το συζητω. Και αντι να στο ακυρωσει εκατσε και εκανε και τη δικη σου εξεταση. Μπραβο του! 

Όλα θα τα κάνετε μαζί του Ειρήνη μου !!! Κάθε μέρα θα είναι διαφορετική ! Βλέπεις την ανάπτυξη από εβδομάδα σε εβδομάδα και λες είναι δυνατόν; Όταν θα αρχίσει κ η αλληλεπίδραση θα ξετρελαθείς !!! Όλοι οι άντρες μέσα τους κρύβουν ένα δίχρονο Αχαχαχαχαχαχ και ο Πέτρος τι νομίζεις ; Λατρεύει να παίζει με λεγκο να μαστορεύει μαζί με το Γιώργο και γενικά να ξανά νιώθει παιδί μέσα από αυτόν!!! Γενικά προσπαθούμε να τον εντάσσουμε σε όλη μας την καθημερινότητα προσέχοντας την ασφάλεια του φυσικά αλλά τονώνοντας και το εγώ του! Ότι δλδ προσφέρει , βοηθάει και είναι ισότιμο μέλος της οικογένειας μας!

Just now, Alkyoni είπε:

Πατίνι θέλει ο γαμπρουλης μου;;; Θα του το πάρουμε πες του αρκεί να μην κανει την ζωή της κορούλας μου πατίνι!!! 
Πάρε του κ ένα κρανακι σε παρακαλώ! Έχω δει τα ανίψια μου πως συμπεριφέρονται πάνω στο πατίνι κ με πιανει λίγο η καρδιά μου! 
Ο συμπέθερος δεν πήρε χαμπάρι ότι ο δίσκος είχε μερεντα. Εκείνη την ώρα απολάμβανε το καφεδάκι του ρεμβάζοντας στο παλιό λιμάνι! 

Με τις γυναίκες είναι ευγενικός κ τρυφερός σαν τον μπαμπά του!!! Στα πούπουλα θα την έχουμε την γυναικάρα μας!!! Εκείνο το κράνος με το ζόρι το φοράμε αλλά έχω πει πως χωρίς αυτό δεν βγαίνουμε έξω... θα τον στρώσει η νυφούλα μου!!!!!! 

Just now, Υβόννη είπε:

Προσπάθησε να μην παραλείπεις καμία ομάδα φαγητού ! Όλα παίζουν το ρόλο τους!!! 

• Μου αρέσει 2

vWRfp2.png
r1qtp2.png

Just now, Geo81 said:

Όλα θα τα κάνετε μαζί του Ειρήνη μου !!! Κάθε μέρα θα είναι διαφορετική ! Βλέπεις την ανάπτυξη από εβδομάδα σε εβδομάδα και λες είναι δυνατόν; Όταν θα αρχίσει κ η αλληλεπίδραση θα ξετρελαθείς !!! Όλοι οι άντρες μέσα τους κρύβουν ένα δίχρονο Αχαχαχαχαχαχ και ο Πέτρος τι νομίζεις ; Λατρεύει να παίζει με λεγκο να μαστορεύει μαζί με το Γιώργο και γενικά να ξανά νιώθει παιδί μέσα από αυτόν!!! Γενικά προσπαθούμε να τον εντάσσουμε σε όλη μας την καθημερινότητα προσέχοντας την ασφάλεια του φυσικά αλλά τονώνοντας και το εγώ του! Ότι δλδ προσφέρει , βοηθάει και είναι ισότιμο μέλος της οικογένειας μας!

Ειπες τη λεξη λεγκο! Δε θες να ξερεις ποσα εχουμε εδω! Φτιαχνω κι εγω μαζι χαχαχα αλλα θελω δουλεια ακομη!

Συγκινουμαι τοσο ετσι οπως τα λες...Το μωρο το εχω συνειδητοποιησει καπως αλλα οτι θα εχουμε παιδι να αλληλεπιδραμε ετσι οπως το λες, πωπω!!!! Πολυ παραξενο!!!! Πολυ ομορφα τον μεγαλωνετε παντως!!! Συγκινηθηκα...

• Μου αρέσει 3

oz5Vp2.png

Καλημέρα φιλενάδες μου!καλή Κυριακή να έχουμε σήμερα!!σήμερα ξύπνησα λίγο πιο ξεκούραστη,μιας κ ο αντρουλης μου με άφησε να κοιμηθώ λίγο παραπανω:-D αλλά χθες το ξενύχτησα μέχρι τις 2.30 στο λάπτοπ στην δουλεια:-? είπα την πεθερά μου αν μπορεί να ανέβει να βοηθήσει λίγο με τον μικρό κ το άκυρο που πήρα ήταν πανηγυρικό.μου είπε ,ενώ κάθεται,ότι με τέτοια ζέστη, Θεσσαλονίκη δεν ανεβαίνει. Στεναχωρέθηκα αρκετά γιατί νιώθω ότι οι δυνάμεις μου με αφήνουν κ όλο κ περισσότερο δουλεύει ο καλός μου.αλλα τι να πεις;; Εντωμεταξύ είδα κ για πιθανό lockdown στην Καβάλα που είναι κ η μαμά μου κ ανησύχησα.. @Despoina Mar τι γίνεται εκεί στα μέρη σου;;;

Κατά τα άλλα σήμερα θα βγούμε βολτουλα στο πάρκο εδώ κοντά όπως κάνουμε κάθε Κυριακή,ελπίζω να έχει δροσιά κ σήμερα!!

@Alkyoni χαίρομαι που είσαι καλά κ που η περιποίηση εκεί είναι όπως πρέπει.εκανες το τεστ σου κ τώρα σε 4 μήνες ξανά θα πας εκεί να γνωρίσεις την κόρη σου!!:x άντε με το καλό αύριο να βγεις κοπέλα μου.πονακια έχεις;;

@Υβόννη ο άντρας σου θα τρελαθεί με τον μικρό,αν τώρα λες ότι είναι σαν ένα μικρό παιδί,που να τον δεις με τον Ραφαήλ!!!εγώ πολλές φορές τους κοιτάω μαζί κ συγκινουμαι:x να προσέχεις λίγο με την ζέστη,αν έχει καύσωνα άσε τις πολλές τις βόλτες.να ρωτήσω κ κάτι άσχετο ρε παιδιά που λέτε για το ζάχαρο κ τα φρούτα;εγώ πέρσι που είχα κ διαβήτη κύησης,το πρωί όταν ξυπνούσα μαζί με την φέτα κασέρι,γαλοπούλα ,έτρωγα κ ένα φρουτάκι,συνήθως μπανάνα.δεν μου το ανέβαζε το ζάχαρο.ειναι στον οργανισμό τι τον πειράζει; ή έχει να κάνει με το φρούτο που τρως;

@Geo81 πατίνι ακούω ε;;;άντε καλές βόλτες να κάνετε κοπέλα μου!απλά να προσέχεις λίγο παραπάνω τώρα που δεν θα πηγαίνει ο μικρός παιδικό να μην παρακουραζεσαι,γιατί έχω καταλάβει ότι κ ο Γιωργάκης μας αεικίνητος είναι κ αυτός (φτου φτου το παλικαρακι σου) εγώ θα κλείσω αύριο το καρότσι το maclaren από την γνωστή κ λέω να παραγγείλω ένα ποδήλατακι τρίκυκλο που είδα για τον Βασιλακο,φοβάμαι ότι μπορεί να αργήσουν να μου το φέρουν οπότε λέω να κάνω την παραγγελία άμεσα. Καλά με το inglesina δεν σας είπα...απαράδεκτοι!πήραμε τηλ κ μας είπαν ότι το συγκεκριμένο πρόβλημα δεν το καλύπτει η εγγύηση(!) κ έχει να κάνει με την κακομεταχείριση του καροτσιου!ότι φταίω κιόλας δηλαδη:evil: τεσπά,δεν θα τσατιστω άλλο,είπα να το πλύνω κ θα το έχω για μέσα στο σπίτι να κοιμάται ο μικρός το μεσημέρι ή για κάνα ταξίδι μιας κ κλείνει πανευκολα,έκανε μια πατέντα με λαστιχακια ο άντρας μου κ κουτσά στραβά τσουλαει τώρα.

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

Just now, Υβόννη είπε:

Καλημερα κοριτσακια.μου σε ολες και καλη και ευλογημενη Κυριακη!!! Ελεγα να παω εκκλησια σημερα αλλα εχω μπερδευτει με τα μετρα...Πρεπει λεει να δηλωσω το ονομα.μου απο πριν να μου κανουν κρατηση; Δεν καταλαβα ακριβως! Κατλαβα ομως τη λεξη κρατηση χαχαχα!!Θα το διευκρινισω!!!

Εδω κοριτσια μη με κοροιδεψετε αλλα χτες ειχε καυσωνα!! Γερμανικο καυσωνα σε θερμοκρασια αλλα οηγαμε μια βολτα και μου κοπηκε η αναπνοη απο τη ζεστη. Ντροπιασα τα ελληνικα νου γονιδια χαχχαα! Εχω γινει Γερμανιδα κι εγω!!!

@demifilol πώς εισια με το δοντι κοριτσακι μου; Ελπιζω να εκανε δουλεια το γιατροσοφι σου και εστω να κοιμηθηκες χωρις ταλαιπωρια. 

Καλημερα γλυκουλα μου!!!! Ξεκουραστηκες εσυ καθολου μετα το ξενυχτι της Παρασκευης;;; Αντε να πεις τωρα οτι ξενυχτας για τους υπερηχους! Σε λιγα χρονακια βεβαια θα ξενυχτας για να μαζεψεις την κορη απο τα κλαμπακια χαχαχα! Βασικα οχι, ο μπαμπας θα πηγαινει, που θα δινει και την αδεια στην κορακλα του για ξενυχτι,  με την ατακα "ε μωρε να ξεσκασει λιγο το παιδι"! Χαχχαχα Αυριο Δευτερα αλλα δε θα πας δουλεια! Γιουπιιιιιιι !!!! Σταθμο ομως πατε ή εκλεισε και αυτος λογω Αυγουστου;

Καλημέρα σας κορίτσια !!!!!ναι ευτυχως μου πέρασε ο πονόδοντος!!!φτηνα την γλίτωσα !!!

Να έχετε μια όμορφη Κυριακή !!!!

• Μου αρέσει 3

i8Mup3.png?t=1&0EalCpq6

Just now, demifilol είπε:

Καλημέρα σας κορίτσια !!!!!ναι ευτυχως μου πέρασε ο πονόδοντος!!!φτηνα την γλίτωσα !!!

Να έχετε μια όμορφη Κυριακή !!!!

Μπράβο βρε συμπεθερα,άντε ελπίζω να μην ξαναγυρίσει γιατί λένε ο πόνος του δοντιού δεν αντέχεται!!να έχεις μια όμορφη Κυριακή!θα πας καμιά βολτουλα από τον καφέ σήμερα;;

• Ευχαριστώ 1

Just now, MumMaria είπε:

Μπράβο βρε συμπεθερα,άντε ελπίζω να μην ξαναγυρίσει γιατί λένε ο πόνος του δοντιού δεν αντέχεται!!να έχεις μια όμορφη Κυριακή!θα πας καμιά βολτουλα από τον καφέ σήμερα;;

Να μην ξανάρθει !!!κ εσυ να περάσεις καλα στο πάρκο ,,να πιεις κ ένα καφεδάκι !!Εάν Δ έχει ζέστη ,θα ανέβω για μια βόλτα!!

θυμιστε μου κάτι :μια μέρα πριν την καμπύλη δεν επιτρέπεται να φάω γλυκό ;;

@Alkyoniτι μου εκανες με αυτήν τη μερεντα !!!αχ !!!!αυριο θα τη φάω με το κουτάλι αν βγει καλη η καμπύλη !!! @Υβόννη δίκιο είχες μόλις ξυπνήσουμε θα πέσουμε στη λέξη μερεντα !!!δεν τα γνωριζω καλα με τη διατροφή ,,,για να σε βοηθήσω !Όσο για τον μικρό σου ,,,,θα έρθει κ θα τα ζήσεις ολααααα!!!δρασεις αντιδράσεις αλληλεπιδράσεις!!

• Μου αρέσει 2

i8Mup3.png?t=1&0EalCpq6

Καλημέρα αν και αργοπορημένη κορίτσια!!!

σημερα αν κ δεν έχει τόση ζέστη όση χθες ,δε ξέρω κάπως εξαντλημένη νιώθω..

βλέπω προχωράμε σε αγορές!!πλησιαζει ο καιρός σιγά σιγά!!

εγω σκέφτομαι εκτός του φαρμακείου της μικρής και κάτι ρουχαλάκια κτλ που μας λείπουν..Αα θελουμε κ κάθισμα αυτοκινητου αλλά λέμε να πάρουμε μέσω Ίντερνετ ένα kikaboo που είδαμε..αυτή η λίστα όλο μεγαλώνει αντί να μικραίνει..

σημερα σκέφτηκα ότι πρέπει να ετοιμάσουμε κ τα χαρτιά για το νοσοκομείο..δε ξέρω τι ακριβώς χρειάζεται για την εισαγωγή!νομιζω ληξιαρχική πράξη γάμου,αντίγραφα από ταυτότητες ..κ μετά για να το δηλώσεις στο ληξιαρχείο;;μπορείτε να με κράξετε ελεύθερα ότι είναι πολύ νωρίς ακόμη αλλά το σκέφτομαι, τι να κάνω;;;;

• Μου αρέσει 1

Καλημέρα αγαπημένες μου!! Χαίρομαι πολύ με τα όμορφα νέα σας! :) @Geo81 μπράβο η μικρή σου η ζουζουνιτσα που είναι και στρουμπουλουτσικη αααχ τι ωραία, με το καλό κορίτσι μου να την κρατήσετε στην αγκαλιά σας και να τσιμπάτε μπουτάκια μπρατσακια ατελείωτα!!!

@Alkyoni μου καλή ανάρρωση γλυκιά μου, όλα πήγαν μια χαρά και τώρα η συνέχεια θα είναι ξενοιαστη μέχρι τη μεγάλη μέρα!! Μερεντα;; Ουαου!! Όταν θα ξαναέρθω με στεβια πες παρακαλώ έχουμε και μια σιλουέτα να προσέξουμε χαχαχα!! Για το χάπι του θυροειδή μην ανησυχείς και μια μέρα να μην το πάρεις δεν αλλάζει κάτι αλλά αν βρεθείς για λίγο νηστικη παρτο άλλη ώρα αργότερα, αλλιώς αύριο πρωί πάλι! 

• Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...